coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ed 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten zijn makkelijk te vinden en er is een keuzehulp. je kunt filters instellen om je keuze te vereenvoudigen.

Service
bijzonder goed, 's avonds laat besteld en de volgende dag gratis geleverd is top!

Assortiment
Natuurlijk heeft coolblue niet alles maar wel een ruime keuze.

Aanbeveling
goed assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering zijn pluspunten.

Extra toelichting
doos werd in nog grotere doos geleverd, helaas was de verpakking van de cartridges wel geplet door de doos van de printer. cartridges zelf waren niet beschadigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Connie 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website besteld. Video's over gebruik erg handig.

Assortiment
Alle soorten nespressomachines kan je kopen

Aanbeveling
Goedkoper dan de nespressomachines bij Nespresso.

Extra toelichting
Levering op afspraak ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 03-04-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht op de uitstekende website, prettige en ruime winkel, grote klantvriendelijkheid va het personeel

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Alles is er of kan snel worden besteld

Aanbeveling
Service, snelheid, klantvriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze, makkelijke filters, snelle levering

Service
Levering binnen de dag + goede klantenservice indien er zich een probleem zou vormen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Snel, veel keuze, goede service
Bijna perfect

Extra toelichting
Zeer tevreden over mijn aankoop, dankzij deze handige website veel informatie verworven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Xtof 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijker of vanuit je luie zetel kan niet hé

Service
opvolging, mails en uitleg zoals je verwacht hedendaags

Assortiment
merken, types, alle prijs categories beschikbaar

Aanbeveling
perfect zal wel nooit bestaan zeker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

NielsW 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles staat op de website goed vermeld en de extra informatie van de medewerker geeft meteen een goed beeld van het product.

Service
Tot nu toe altijd perfect geholpen. Veel bedrijven kunnen hier nog wat van leren!

Assortiment
heel uitgebreid met zelfs een 2e hands winkel via marktplaats. De prijzen zijn over het algemeen ook niet het hoogste.

Aanbeveling
combinatie van service, informatie, de website en aftersales zorgt ervoor dat ik coolBlue zeker aanbeveel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bavo 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Filters maken het mogelijk om exact zoeken wat je nodig hebt

Service
Snelle antwoorden op vragen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Héél goede webshop met snelle levering die bovendien ook nog gratis is. Jammer dat er maar twee winkels zijn in heel Vlaanderen, maar de goede webshop compenseert hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke info en bestelproces

Service
Bij vragen altijd snel en duidelijk antwoord

Aanbeveling
Heeft een prima assortiment, duidelijke info en vergelijkingsmogelijkheid, nette prijs en zeer snelle en correcte levering. Al jaren lang!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een ad hoc idee word beloont met een snelle levering.

Service
Weet ik niet, want ik heb nog geen problemen gehad.

Assortiment
Mag uitgebreid worden, als daardoor een langere levertijd van komt vind ik niet erg.

Aanbeveling
Overzichtelijke website(s) met elke hun eigen assortiment. En met diverse afhaal punten door het land. (wanneer in Almere?)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan 03-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
levering de volgende dag ... zonder melding of reden werd het twee dagen later. juist hier besteld vanwege de snelle levering :(

Aanbeveling
als de service zo slecht is scoor je niet hoger! twee dagen later leveren dan beloofd (zonder bericht) is gewoon slecht.

Extra toelichting
als de levering vertraging oploopt, laat het de klant weten!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 03-04-2016

Beste Jan,

Onze excuses voor de vertraging en het bijbehorende. Dit was inderdaad niet de afspraak. We nemen dit uiteraard graag mee om onze service te verbeteren en in de toekomst verbeteren. Zou u uw ordernummer door willen geven?

Vriendelijke groet,
Maurits van Coolblue

Reageer

harry 03-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
eenvoudige bestelprocedure en snelle levering

Service
wasmachine is wel geinstalleerd maar lekte water.
Bleek een scheef opgedraaide plug aan de waterkraan te zijn. Dit werd afgedaan door meteen het mailadres van de fabrikant AEG te geven.

Aanbeveling
goede produkten, maar tegenvallende service

Extra toelichting
naar mijn idee had coolblue meteen na de slechte installatie de waterslang gewoon moeten vervangen zodat ik meteen gebruik van mijn wasmachine kon maken.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 03-04-2016

Beste Harry,

Vervelend om te horen dat u de geboden oplossing via AEG als tegenvallend ervaart. Dit lossen we uiteraard graag op. We kunnen vanuit ons ook kijken naar een oplossing voor het probleem. Zou dit uw voorkeur genieten?

Vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

n crutzen 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cool blue's site is helder en overzichtelijk en je vind makkelijk wat je zoekt.

Service
Geweldig. Ik kreeg zonder problemen mijn bestelling toegestuurd.

Assortiment
Ik heb bij Cool Blue een produkt kunnen vinden waarnaar ik al bij verschillende andere electronica ketens tevergeefs had gezocht.

Aanbeveling
Zelfs de tweedehands produkten kan ik aanbevelen. Ongelofelijk gewoon.

Extra toelichting
Ik heb echt niks negatiefs te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corne 02-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
ideaal bestellen wanneer het je uitkomt

Service
voor een bepaalde tijd besteld andere morgen product binnen geen waar gingen ruim 2 dagen overheen

Extra toelichting
maak waar wat je beloofd zo niet meld dit aan de klant

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Djilano 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Elke categorie heeft zijn eigen website/domeinnaam.

Service
Altijd goed en lekker informeer geholpen :)!

Assortiment
Bestaat er nog meer dan dat jullie verkopen dan?

Aanbeveling
Altijd een goeie service, lage prijs en altijd veel humor!
Ik betaal liever iets meer bij Coolblue enkel voor de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke site, makkelijk betaellen, makkelijk betalen

Service
Maakt alles waar wat er beloofd is

Assortiment
Voldoende leuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PJ Hettema 02-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Ze beloven een wasmachine de volgende dag te leveren, uiteindelijk wordt het drie dagen. Op zondag leveren ze ook niet terwijl het op de site staat.

Aanbeveling
Voor witgoed zijn ze onbetrouwbaar gebleken. Zie boven voor de toelichting. Ze zijn beter in elektronica.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 02-04-2016

Beste meneer/mevrouw Hettema,

Wij vinden het zeer vervelend om te lezen dat uw wasmachine niet is geleverd. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Helaas is het inderdaad niet mogelijk om witgoedproducten op zondag te laten leveren. Dit staat duidelijk op de website zodra u naar de vermelde pagina gaat. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dat graag.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Melsana 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, veel keus met veel referenties zodat je een product goed kan beoordelen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Zowel de site, het aantal goederen, de beschrijving daarvan en snelle levering maken dit bedrijf tot een succes.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M P Dekker 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bijzonder overzichtelijk, goede selectiemogelijkheid, alle specs vermeld

Service
Eenvoudig af te handelen, snelle reactie, goede tracing en tracking, snelle levering.

Assortiment
Ook DELL als merk te bestellen.

Aanbeveling
Uitstekende winkel als je weet wat je zoekt/hebben wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandramlnr 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel

Service
vrij vlot antwoord op je vraag

Assortiment
keuze uit diverse producten

Aanbeveling
klantvriendelijk, vlotte maar zeker een goed verzorgde aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je weinig tijd hebt om naar de winkel te gaan is het erg handig om alles online te bestellen.

Service
Snelle bezorging.

Assortiment
Veel verschillende modellen van het gevraagde zijn online te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuze en aanvaardbare prijzen.

Service
Ik heb nog nooit zo een snelle service meegemaakt.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Heel betrouwbaar en overzichtelijk.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Westland 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel kunnen zoeken en vinden wat je wil

Service
Snel en goed op tijd leveren

Assortiment
Je kunt alles vinden

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Een compleet bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Schaap 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal om op deze wijze een product te kopen en daarbij een snelle levering te krijgen.

Service
Na telefonisch contact m.b.t. product perfecte service.

Assortiment
Reeds verschillende producten bij Coolblue aangeschaf.

Aanbeveling
Zeer tevreden over assortiment en prijs en goede service en tijdige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt lekker overzichtelijk

Assortiment
Het product wat ik zocht was voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk betaald via ideal en naar een ophaalpunt laten brengen.

Service
Ik kreeg op tijd een bericht dat mijn pakketje al eerder bij het ophaalpunt was.

Assortiment
Ze hadden precies wat we zochten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coolblue 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Genoeg filters om tot een snelle keuze te komen

Service
Geen probleem om een product te retourneren de info wordt direct meegestuurd en de leverings info is ook ok.

Assortiment
Ben zeer te spreken over de service en ook vooral over de informatie voorziening.

Aanbeveling
Er zijn altijd punten voor verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 02-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Ze beloven mij dat ze een wasmachine op de 3e etage kunnen leveren, maar bij de 1e houdt het op. Ook de oude kapotte wasmachine nemen ze in tegenstelling tot de belofte niet retour

Service
De klachtafhandeling lijken ze serieus te nemen, maar in de praktijk doen ze niks. Er wordt niet terug gebeld, afspraken worden niet nagekomen en er is geen verantwoordelijkheid.

Aanbeveling
Coolblue lijkt op het eerste gezicht haar zaakjes goed voor elkaar te hebben. In praktijk blijkt dit een stuk minder goed te zijn dan wat ze beloven.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 02-04-2016

Beste heer Van Der Voorn,

Wat enorm vervelend dat het niet goed gegaan is met de levering en dat er ook nog geen contact met u is opgenomen. Wij zijn van mening dat het serieus moet worden opgepakt en dat er natuurlijk naar u teruggekoppeld moet worden wat de verdere stappen hierin zijn. Inmiddels zien we staan dat u vanochtend contact heeft gehad met de klantenservice. Naar aanleiding daarvan gaan wij contact met u opnemen met een oplossing voor dit probleem. Onze excuses voor het ongemak.

Groeten,
Coolblue

Chris 06-04-2016

Hoi Coolblue, wat fijn dat jullie hier zo adequaat reageren. Wel jammer dat ik tot op heden niks van jullie hoor. Dit ondanks geschetste verwachtingen van 24/48 uur. Tot op heden nog niet een hoger cijfer dan bij mijn vorige review.

Bob 13-08-2016

Bovenstaand mailtje krijgt iedereen die een kritische opmerking plaatst, dit moet de indruk wekken bij potentiele klanten dat men “begaan” is met je CoolBlue ervaring(en), een verdere reactie, of voorstel tot oplossing van het geschil zal er dan ook niet volgen van CoolBlue, ook niet via een private-mail, bovendien kun je je zelf de vraag stellen in hoeverre uitgever Sanoma (de eigenaar van Kieskeurig) onafhankelijk is….

Reageer

gjvbakel 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je om 22:30 een bestelling doet + een betaling,en je kunt het de volgende dag(gewenst)afhalen bij een postagentschap dan kan ik alleen maar zeggen dat het hier om een betrouwbaar bedrijf gaat zonder haken en ogen

Extra toelichting
Hoop mijn volgende aankopen met dezelfde tevredenheid te kunnen doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 01-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
CoolBlue accepteert geen creditcard betaling terwijl dit voor bestellingen via internet qua verzekering een bewuste keuze is voor klanten. Dit wordt afgekeurd door hun eigen administratie en ze hebben er geen verklaring voor en kunnen gewoonweg geen uitleg geven. Geven alleen advies om via de bank te betalen, heel apart anno 2016!

Aanbeveling
CoolBlue accepteert geen creditcard betaling terwijl dit voor bestellingen via internet qua verzekering een bewuste keuze is voor klanten. Dit wordt afgekeurd door hun eigen administratie en ze hebben er geen verklaring voor en kunnen gewoonweg geen uitleg geven. Geven alleen advies om via de bank te betalen, heel apart anno 2016!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 01-04-2016

Beste Rob,

Heel erg vervelend dat het niet gelukt is om met een creditcard te betalen. Het klopt dat we erg streng hierin zijn en dat we hier ook een eigen controle op hebben. Dit komt doordat we erg veel last hebben van fraude met creditcards. De verzekering vanuit de creditcard maatschappij is niet voldoende gebleken en hierdoor zijn wij genoodzaakt om hierin zelf een extra controle toe te passen. Het gebeurt hierdoor ook dat we betaling onterecht afkeuren en dat dit bij u gebeurd is heel erg jammer. Wij kunnen deze informatie niet vrijgeven, omdat we anders fraudeurs in de kaart zouden kunnnen spelen. We hopen dat u hiervoor begrip op kunt brengen.

Groetjes,
Coolblue

Reageer

Raymond Engelberts 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is op zich makkelijk aan aan te sluiten, alleen hadden we moeite om de boxen aan te sluiten.Het was nog al een gepriegel, als dat ook met een plugje kon, was het een stuk makkelijker

Service
Het werd keurig op de afgesproken dag bezorgd, niets op aan te merken.

Assortiment
Prima installatie en het werkt naar behoren.

Aanbeveling
Prima service, alles deed het en werd net aan huis bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siets 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Het pakket was in de middag al onderweg naar PostNL en de volgende dag, binnen de aangegeven tijd, stond de bezorger voor de deur

Assortiment
Mooi uitgebreid assortiment

Aanbeveling
De betrouwbaarheid en de kwaliteit van de service is bijzonder goed. Ik bestel alleen nog maar bij CoolBlue voor elektronische producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborgh 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Het is de volgende dag al binnen

Assortiment
Je kunt hier alles vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Het is een mooie en makkelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devede 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
enthousiaste meedewerkers, goede voorlichting, goeie helpdesk.

Service
goede service, goede uitleg en geduld voor de klant.

Assortiment
(bijna) alles wat ik zoek beschikbaar.

Aanbeveling
nog geen ervaring met nadelen van cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Snijders 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen gaat snel en alle stappen zijn duidelijk

Service
VB. bandje Fitbit kapot na 5 maanden, terug naar winkel kreeg meteen een nieuwe, ook het contact via wapp verliep uitstekend en snel

Assortiment
Ben voor mijn aplle watch naar een andere aanbieder gegaan daar deze niet op de site stond

Aanbeveling
Uitstekende service, alles gestoeld om klanten te helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riejet 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer overzichtelijk en gemakkelijk navigeren

Service
Zeer snelle bezorging met accurate meldingen per mail

Aanbeveling
Of je nu al weet wat je precies wilt hebben of wanneer je nog wilt vergelijken, het kan allemaal

Extra toelichting
Houd deze werkwijze en kwaliteit vooral aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pamela 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel bestellen en de volgende dag in huis

Service
Mankeert niets aan

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Alles klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoek en filterfunctie helpen je snel te vinden wat je zoekt

Service
Snelle levering, stipte service, goede klantendienst

Assortiment
Ruim assortiment; software kan iets uitgebreider

Aanbeveling
Betrouwbare webshop met correcte prijzen, snelle levering en zeer goede klantendienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roelof van Opijnen 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site goed duidelijk en voorzien van relevante informatie

Service
levering zoals beloofd de volgende dag

Assortiment
ruime keuze in de door mij gezochte categorie

Aanbeveling
Coolblue en aanverwante shops hebben een ruim assortiment en leveren op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
snelle en nette bezorging

Assortiment
Veel keus en vaak fijner geprijst dan andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Folkert 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
overzichtelijke website

Assortiment
Ruime keuze veel merken en modellen

Aanbeveling
Van alle markten thuis.

Extra toelichting
Supersnelle levering in een superleuke verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Waldron 01-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
Delivery was not delivered as promised, next day.

Assortiment
I wanted to purchase a laptop but the configuration that I wanted was not available

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

wuelkere 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website met goede filter

Service
beloftes worden gerealiseerd

Assortiment
kan altijd meer maar keuze is ruim en voldoende

Aanbeveling
prima service en goede kwaliteit voor goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Alles wordt duidelijk aangegeven

Assortiment
Bijna alles kun je kopen

Aanbeveling
Duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht, overzichtelijk, logisch ingedeeld

Service
Uitstekend, bestelling werd meteen goed afgerond, direct een bevestigingsmail, onmiddellijk verzonden en echt de volgende dag keurig thuisbezorgd, klasse!

Assortiment
Voor mij was er ruim genoeg te kiezen.

Aanbeveling
Een goede webshops die echt doet wat er wordt beloofd!

Extra toelichting
Ik kom beslist nog eens terug, het was mijn eerste ervaring met Coolblue en ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris10a 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk producten te vergelijken.

Service
Het toestel had klein defect, heb het gratis terug gestuurd en 2 dagen later had ik een gloednieuw perfect werkend toestel thuis geleverd!

Assortiment
Tja, ze hebben toch alles wat ik me kan bedenken..

Aanbeveling
Gemakkelijk, en concurrentieel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke winkel.

Service
Fijne service, duidelijk en informatief

Assortiment
Coolblue heeft erg veel en voor ieder wat wils.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KarlPeter 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site om te bestellen

Assortiment
Uitgebreid assortiment, voor elk wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haye 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen tot laat in de avond en de volgende dag in huis (op zaterdag)

Service
Niet nodig geweest, maar zonder reden ruilen en zulke snelle levering is top. Ook de fysieke winkel / afhaalpunt is perfect

Assortiment
Ik mis wel wat artikelen, maar dat komt wellicht nog wel

Aanbeveling
Als alles te koop is wat ik wil, krijgen ze een 10

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan, al kan de verpakking soms wel wat minder. Een gigantische doos voor een klein artikel staat een beetje raar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raf Verwasch 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit mn luie stoel s avonds besteld. De volgende dag al s ochtends in huis.

Service
Mooi op tijd geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid met goede vergelijking

Aanbeveling
Echte aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wultepjo 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de verschillende selectiecriteria binnen een product gamma vindt iedereen het toestel dat het meest aan de verwachtingen voldoet.

Service
Voldoet een bepaald product toch niet aan de verwachtingen kan dit kosteloos teruggezonden worden.

Assortiment
Niet alle merken zijn beschikbaar maar men vindt in iedere prijsklasse ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Door het uitgebreide aanbod, flexibiliteit in keuze van producten is het altijd gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Ook om even te gaan struinen in het aanbod en nieuwe producten te verkennen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews