coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42504 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2765 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden klant 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
fijn dat je niet perse account hoeft aan te maken. Bizar snelle levertijd!

Service
kan niet beter

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
heldere website en prima assortiment. product overigens ook boven verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker lui vanuit je stoel op de website shoppen

Service
besteld en een dag later al in huis

Aanbeveling
aantrekkelijke prijzen en een betrouwbare winkel waar je dus echt zonder problemen wat kunt bestellen en het ook meteen geleverd krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke website

Service
1 x een bestelling te laat geleverd. Wel response gehad en een tegoedbon.

Assortiment
goed en overzichtelijk

Aanbeveling
duidelijk en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvo 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Zelfs op zondagavond telefonisch bereikbaar en snel geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Goed en gemakkelijk, komt afspraken na.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

barbara 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alleen maar zoeken en aanklikken

Service
100% heb een kleinprobleem gehad en voor de zekerheid kreeg ik onmiddelijk een nieuwe printer opgestuurd

Assortiment
ik kan alles vinden wat ik hier zoek

Aanbeveling
alles is top

Extra toelichting
ook personlijke uitleg en hulp is hier uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alec Beuker 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoekfunctie op de site werkt goed,producten zijn snel gevonden

Service
bestelling snel en coorect geleverd. je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft status en levertijden

Assortiment
Alles is aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieuwenhoff 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
aanbod is zeer overzichtelijk

Service
zeer snelle levering

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
na verschillende bestellingen zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Huizinga 14-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Bij betaalproces deed ik iets verkeerd waardoor dit werd afgebroken. Direkt daarop betaling alsnog gedaan.
Na bevestiging van correcte betaling volgde echter niet de levering, na mijn telefoontje bleek dat de link tussen bestelling en betaling niet werd gemaakt.
En dus de levering behoorlijk vertraagde, jammer.

Extra toelichting
Als vergoeding voor het foutje van Coolblue mbt de betaling/levering werd ik een beetje afgescheept met een kadobon van €10.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-04-2016

Beste Erwin,

Wat vervelend dat je dit op deze manier hebt ervaren. We begrijpen dat dit niet helemaal soepel is verlopen, maar een bestelling annuleert vanzelf inderdaad, als er geen betaling binnen is gekomen. Hierna is er dus een betaling binnengekomen op een geannuleerde bestelling en liep dit mis. Helaas konden we hier op dat moment lastig meer iets anders aan doen. Om die reden hebben we in dit geval dan ook een waardebon toegestuurd. Hopelijk gaat dit een volgende keer wel weer een stuk soepeler.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 14-04-2016

Beste Erwin,

Wat vervelend dat je dit op deze manier hebt ervaren. We begrijpen dat dit niet helemaal soepel is verlopen, maar een bestelling annuleert vanzelf inderdaad, als er geen betaling binnen is gekomen. Hierna is er dus een betaling binnengekomen op een geannuleerde bestelling en liep dit mis. Helaas konden we hier op dat moment lastig meer iets anders aan doen. Om die reden hebben we in dit geval dan ook een waardebon toegestuurd. Hopelijk gaat dit een volgende keer wel weer een stuk soepeler.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 14-04-2016

Beste Erwin,

Wat vervelend dat je dit op deze manier hebt ervaren. We begrijpen dat dit niet helemaal soepel is verlopen, maar een bestelling annuleert vanzelf inderdaad, als er geen betaling binnen is gekomen. Hierna is er dus een betaling binnengekomen op een geannuleerde bestelling en liep dit mis. Helaas konden we hier op dat moment lastig meer iets anders aan doen. Om die reden hebben we in dit geval dan ook een waardebon toegestuurd. Hopelijk gaat dit een volgende keer wel weer een stuk soepeler.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 14-04-2016

Beste Erwin,

Wat vervelend dat je dit op deze manier hebt ervaren. We begrijpen dat dit niet helemaal soepel is verlopen, maar een bestelling annuleert vanzelf inderdaad, als er geen betaling binnen is gekomen. Hierna is er dus een betaling binnengekomen op een geannuleerde bestelling en liep dit mis. Helaas konden we hier op dat moment lastig meer iets anders aan doen. Om die reden hebben we in dit geval dan ook een waardebon toegestuurd. Hopelijk gaat dit een volgende keer wel weer een stuk soepeler.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Kees Joosen 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product gemakkelijk te vinden

Service
Bezorging de volgende dag, netjes en goed verpakt.

Assortiment
Precies wat ik nodig had.

Aanbeveling
Gemakkelijk te vinden en bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is gemakkelijk in gebruik en de beschikbare informatie beantwoord de meeste vragen. Het bestelproces verloopt vloeiend en snel en ook de levering is altijd snel en op tijd.

Service
De service is goed, nog nooit problemen ondervonden.

Assortiment
Het assortiment is vrij uitgebreid maar wanneer je op specifiekere producten zoekt zijn ze niet altijd aanwezig.

Aanbeveling
Top winkel met uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia Heirbaut 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen!

Service
Goede service!

Assortiment
uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Goede winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cdejong 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zakelijk besteld, snel en veilig

Service
Net te woord gestaan, snel antwoord op mijn vraag

Assortiment
Ruime keuze met goede onderbouwing

Extra toelichting
Meer productvariatie of nieuwere producten sneller lanceren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een overzichtelijke website

Service
Super snelle levering in een keurige verpakking.

Assortiment
Is goed maar Fonq en Bol zijn breder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rie Wisse 14-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed te bereiken

Service
prima

Assortiment
goede en vele artikelen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Boon 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website en een heel groot aanbod, meer dan in de gemiddelde winkel.

Service
De wasmachine werd keurig geïnstalleerd en alles netjes achtergelaten.

Aanbeveling
Mooi en overzichtelijk met een groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Zohlandt 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prijzen vergelijken, winkel kiezen, artikel bestellen en betalen. Met een paar klikken van thuis uit is zo gepiept.

Service
Gewoon goed niets op aan te merken

Assortiment
Voldoende keus van allerhande artikelen.

Aanbeveling
Het totale plaatje van aanbod, prijs en service is compleet.

Extra toelichting
Niet nodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt heel eenvoudig camera's met elkaar vergelijken.

Service
Makkelijk bestellen en snelle verzending.

Assortiment
Zeer uitgebreid, alle gangbare merken en modellen aanwezig.

Aanbeveling
Ooit mijn eerste PDA gekocht met navigatiesoftware en sindsdien gezien hoe CoolBlue is gegroeid tot een fijne internetwinkel en gelukkig ook filialen heeft waar je terecht kunt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 13-04-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon tevoren op de website het grote assortiment op het gebied van beschikbare telefoons bekijken, zo wist ik wat ik wilde, kon de testresultaten bij mijn keuze betrekken en ook direct zien of de door mij gewenste telefoon op voorraad beschikbaar was.

Service
De verkoopster X maakte op een prettige wijze contact, betrok zo nodig haar welwillende collega's en adviseerde op betrokken wijze.

Assortiment
Het aanbod is breed en diep.

Aanbeveling
Alles verliep op rustige en klantvriendelijke wijze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supersnel bezorgd! Makkelijke registratie, top!

Assortiment
Bijna alles wat je zoekt, hebben ze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buddybram 13-04-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de website makkelijk zoeken, dan langs de winkel of laten bezorgen.

Service
Goede service. Ook bij een defect product binnen de garantie.

Assortiment
Ze hebben zoveel

Aanbeveling
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijker dan dit kan niet

Service
's avonds besteld, volgende dag op afgesproken tijdstip in huis.

Aanbeveling
Gewoon een hele goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bekkenkamp 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, bestellen zonder account

Aanbeveling
Ideaal, `s avonds om 5 voor 12 besteld volgende middag in huis. ideaal omdat ik niet zonder wasmachine kan met 3 kleine kinderen. Bestellen zonder account en een hele duidelijke communicatie wat betreft de levering!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Taco 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke website, duidelijk en snel bestelproces

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke informatie. Hoefde niet te zoeken.

Service
Snelle levertijd. Mooi informatiefilmpje betreft het product.

Assortiment
Groot assortiment. Goede prijs.

Aanbeveling
Klantvriendelijke site met groot aanbod en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evi 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen,site is duidelijk

Service
Had eerst een verkeerd model gekozen na een bericht gestuurd te hebben direct veranderd naar het juiste
was volgende dag in huis op een zondag

Assortiment
Assortiment valt soms wat tegen maar meestal is er toch wat je nodig hebt

Aanbeveling
zeker aan te raden zelf valt het assortiment soms wat tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raphuel 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige en heldere website.

Service
Heldere en informatieve e-mails.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Overall erg sterk.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teun Beumer 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De router die ik kocht was middels een aantal foto's goed te bekijken. De prijs was in verhouding tot de concurrenten aantrekkelijk.

Assortiment
een ruime keus uit kwalitatief goede producten.

Aanbeveling
Deze internet winkel werkt zoals je het wenst.
Goede informatie, gemakkelijke procedures en correcte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanmaaren 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
Groot en alles op voorraad

Aanbeveling
Omdat ik het ook van iemand had gehoord over snelle levering

Extra toelichting
Zaterdag bestelt zondag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colette 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, vlug gevonden wat ik zocht

Service
bestelling telefonisch doorgegeven, vriendelijk onthaal en zeker de leveringstijd nagekomen, zelfs op zondag, thxs
Geen retourprocedure nodig;)

Assortiment
direct gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
bestelling, levering kon niet beter

Extra toelichting
blijf zoals jullie zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilke 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super, die bezorging op zondag! En de site is duidelijk.

Service
Vooralsnog was dit mijn eerste bestelling in de service was goed.

Assortiment
Het assortiment is goed en veelzijdig.

Aanbeveling
Super tevreden! Hopelijk blijft dat zo!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Melle 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website.

Service
De keuze voor dezelfde dag nog bezorgen is geweldig.

Assortiment
Groot assortiment met alles wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website.

Service
Leveren altijd op het afgesproken tijdstip. Ook in de winkel in Rotterdam wordt je prima geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende keus. Verkopen bijv geen hi-end audio kabels maar voor 90% van de mensen hebben ze meer dan genoeg keus.

Aanbeveling
Coolblue heeft mij nooit teleurgesteld. Niet met de aankoop van een wasmachine,een mobiele telefoon, games en diverse kabels.
Afspraak is afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop Smit 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
enkele muiskliks en het product gevonden

Service
24 uur levering ook op zondag

Assortiment
groot anbod

Aanbeveling
webwinkel duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sela 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk te surfen en te bestellen

Service
vandaag bested is morgen geleverd, ook in het WE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sacha 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle levering. Zeer hulpvaardige bezorgers.

Assortiment
Slechts 1 product gezocht. Daarin was voldoende keus.

Aanbeveling
Voor het eerst bij Cool Blue besteld. Zeer tevreden. Aangenaam verrast door de ruime tijden klantenservice en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel is goed en heeft veel te bieden en is betrouwbaar.

Service
alles geleverd zo als het hoort prima.

Assortiment
de dingen die ik wel eens nodig heb zijn allemaal aanwezig.

Aanbeveling
ik heb geen enkel probleem onder vonden met het vinden van mijn product, en het kopen hier van prima ,
is betrouwbaar.

Extra toelichting
mooie winkel houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De aangekondigde levertijd wordt correct nageleefd.

Assortiment
Voor sommige high-tech of zeer gespecialiseerde producten moet ik terecht bij andere aanbieders. Maar dat vind ik geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spedio 12-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
wat ik zocht makkelijk gevonden, dus prima.

Service
snelle levertijd zoals aangeven. En product is prima, dus ik heb nog geen ervaring met klantenservice en retouren.

Assortiment
heb gericht gezocht naar de telefoon, dus ik heb niet de hele site af hoeven struinen.

Aanbeveling
prima winkel, maar zoals ik al zei...product wat ik heb gekocht is prima, dus nog geen ervaring met de klantenservice en/of retour-beleid.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Claudia 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Laat in de avond besteld en de volgende morgen al binnen. Betrouwbaar, snel en goed geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joske 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
Inderdaad vandaag besteld en morgen in huis

Aanbeveling
Prettig om zaken mee te doen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Goede selecitecriteria.

Service
Supersnel, goede opvolging en informatie via email.

Assortiment
Uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tilly 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen wachttijden

Service
Netjes op tijd bezorgd, goede track and trace

Assortiment
Cijfer zegt genoeg

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Advanced Balance Systems 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en duidelijk

Service
Keurig met e mails begeleiding.

Assortiment
Had iets meer keuze aan laptops verwacht.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

yves 11-04-2016 In de winkel gekocht
antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer duidelijk

Service
heel vriendelijke medewerkers en een goede uitleg over de produkten die ik nodig had

Extra toelichting
als ik nodig heb bezoek ik coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Snel en correct goede website prettig contact

Aanbeveling
Heb geen opbouwende punten, perfect

Extra toelichting
Meer dan tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Bos 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een theepot van Alfi, uitgezocht op internet, bleek via Coolblue geleverd te worden. Een kwestie van inloggen, aanklikken en betalen, een kind kan de was doen.

Service
Coolblue levert zonder bezorgkosten, dat vind ik een grote service. Ook was het fijn dat de bezorgdienst (Postnl) mij de mogelijkheid gaf om een tijdstip van bezorging te kiezen, toen ik de dag na de bestelling even niet thuis was. Stipt bezorgd op de door mij gekozen middag.

Aanbeveling
Tot nu toe heb ik goede ervaringen gehad. Never change a winning team :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gregory 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke site in omgang

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot gamma aan producten

Aanbeveling
Op alle gebieden is de site inorde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Even moeilijk of gemakkelijk als andere webshops

Service
Behalve bestelling nog geen service nodig gehad.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mast 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela van Dommelen 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Ik heb gekeken waar het product aan moest voldoen, en waar hij dan voor een goede prijs werd aangeboden.

Service
Er stond voldoende informatie bij om de aankoop aan te durven.

Aanbeveling
Het ging heel gemakkelijk.

Extra toelichting
Mijn telefoon was kapot en ik moest z.s.m. een nieuwe hebben.Bij elke zoektocht op de computer kwam ik bij Coolblue uit, ik had er nog niet van gehoord maar uiteindelijk toch aangedurft.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews