coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ad L. 09-12-2017 Via de website gekocht

Groot aanbod, geweldige service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aanbod is groot, de uitleg geweldig, de levering kan haast niet sneller, kortom een geweldige manier van winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Zwager 09-12-2017 Via de website gekocht

Veilig adres!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering veilige website geven goede en duidelijke informatie. Ik heb al verschillende producten bij hen gekocht en nooit klachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 08-12-2017 Via de website gekocht

Service met een lach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Iets laten bezorgen door Cool Blue is een hele ervaring. Je krijgt tijdig te horen wanneer ze verwachten bij jou te zijn en bellen nog even wanneer ze bijna voor de deur staan en om de laatste dingen door te nemen. In mijn geval werd er een wasmachine bezorgd en moest de oude mee. Binnen enkele minuten na het telefoontje stonden drie vrolijke heren voor de deur. De oude machine werd naar buiten gereden en de nieuwe netjes geplaatst en aangesloten. Zonder problemen werd ook mijn droger netjes teruggezet, waar dit niet in hun taakomschrijving stond. Dit alles gebeurde met een grote lach, bij mijn vraag of ze altijd zo vrolijk waren gaven ze aan dat dit zeker het geval was. Dat ik de laatste stop was voordat hun weekend begon zal daar misschien ook aan meegeholpen hebben :-) Super service heren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 08-12-2017 Via de website gekocht

Er is geen betere.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren klant en t is nog steeds de beste.
Beste website met makkelijke navigatie.
Ijzersterke service en verzend snelheid.
Ongeloofelijk veel verschillende artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emilie 08-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel aanbod op de website, levering al de volgende dag als je voor 23:59 bestelt, je wordt goed op de hoogte gehouden van aflevertijd en super aardige behulpzame service waarbij ze jouw nieuwe wasmachine bv meteen voor je aansluiten, uitleg geven en indien nodig je oude machine meenemen voor je!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 08-12-2017 Via de website gekocht

Top service op alle punten !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, vol informatie en als dat niet voldoende is of toch nog onduidelijkheid bestaat, neem contact op via 1 van de mogelijkheden die ze bieden. Zeer vriendelijk en niks is te veel . Zo word je op de hoogte gehouden over je product en de verzending tot aflevering. 1 van de weinige webshops die 5 sterren waard zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van der Voort 08-12-2017 Via de website gekocht

Snel, betrouwbaar en een zeer goede comminicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Men kan een heel verhaal schrijven over de ervaringen met een leverancier maar de kop van deze review geeft de juiste waarde aan van dit bedrijf.
Geen gezeur, bij aanvraag een helder advies en een uitstekende klanten service.
Dat is wat de consument gaarne wil zien, houden zo Coolbleu.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Verschuren 08-12-2017 Via de website gekocht

Supersnel genieten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's middags tv besteld en volgende dag al in huis, zodat de voorpret niet al te lang duurde en het grote genieten snel kon beginnen. Dus supersnelle bezorging na eenvoudige bestel- en betaal-procedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 08-12-2017 Via de website gekocht

Perfect van oriëntatie tot levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over het hele proces van oriëntatie op de webshop tot het supersnel en correct aangeleverd van het bestelde product. Echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrik 08-12-2017 Via de website gekocht

Scherp geprijsd en snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue was ook nu weer 1 vd goedkoopste aanbieders. Doordat de levering door eigen bezorgers wordt gedaan heb je ook tijdens de drukke feestdagen geen last van de vertraging die je bij andere webshops zonder eigen bezorgers wel ervaart. Sinterklaasavond om 21:30 besteld en de volgende dag om 15:00 bezorgd. Kan niet beter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cybermusky 08-12-2017 Via de website gekocht

Héél goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
je vindt hier "bijna" alles van elektrische apparaten. Héél snelle levering (voor 23.59h besteld en morgen al geleverd door Bpost. De website is heel overzichtelijk en netjes onderverdeeld in verschillende categorieën zodat je heel snel vindt waar je naar op zoek bent.
Wegens de duidelijke omschrijving en details van elk product kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je zeker wat je in huis krijgt!
Kortom een aanbeveling waard!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimenJoke 08-12-2017 Via de website gekocht

Snel ondanks de 5 december drukte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de drukke decembermaand een artikel besteld op 1 december en werd toch nog op 4 december geleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Stam 08-12-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is perfect! De producten zijn zeer goed verpakt. Snelle levering! Vakkundig en aardig personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Van Elshocht 08-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een desastreuze ervaring met Bol.com zijn we bij Coolblue terecht gekomen! Wat een verademing dat er toch nog super service bestaat! De mannen XXXX en XXXX hebben onze droogkast geleverd en geplaatst. Zeer snel en super vriendelijk. Ook hebben ze goede uitleg gegeven ivm het correct gebruik voor het toestel. Echte aanrader!!!! Ook hadden we voor het bestellen telefonisch contact gehad met Coolblue. Zeer vriendelijke persoon aan de lijn gehad met zeer goede en duidelijke informatie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. W. van den Brink 08-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige en Snelle Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop om te winkelen, je kunt zelfs kiezen voor licht beschadigde artikelen , en deze voor minder aanschaffen! Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 08-12-2017 Via de website gekocht

Volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
doen wat ze beloven, heb voor deze schop gekozen door de reviews en ben hierin niet teleurgesteld, goede verpakking tegen beschadigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Brandsma 08-12-2017 Via de website gekocht

goed aanbod,lage prijzen, snelle afhandeling en bezorging !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldig aanbod, concurrerende prijzen, goede afhandeling service en bezorging. De gekochte autoradio lukte niet met mijn 27 jaar oude auto, maar m'n garage heeft het afgemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 07-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue...Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was, i.v.m. drukte Sinterklaas iets verlaat. Dit was geen probleem. Coolblue heeft hierover Prima gecommuniceerd.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaaye 07-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service,zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke shop,groot assortiment en zeer scherp geprijsd,dit is de eerste keer dat ik iets bij Coolblue heb besteld maar dit is beslist niet de laatste keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 07-12-2017 Via de website gekocht

Lekker tempo van werken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon super . Maar omdat het iets langer moet: super-de-super super super super super super super super super-de-super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L de Jong 07-12-2017 Via de website gekocht

snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vond snel wat ik zocht voor goede prijs.
Bezorging was snel en plaatsing van machine geweldig.
Leuke vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jannie 07-12-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds besteld en volgende dag ( gratis) binnen!
Al aardig wat besteld bij CBlue en nog nooit iets vervelends meegemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 07-12-2017 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nooit problemen met Coolblue, snelle service, goed verpakt en eventuele problemen worden adequaat opgepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 07-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige webshop, werkelijk Top.

Algemene score

10,0
Ik heb al veel besteld bij Coolblue webshop, En hoewel ik vrij punctueel en kritisch ben aangelegd kan ik gerust zeggen dat ik enkel positieve ervaringen heb, op alle gebied! Heb ik iets nodig is mijn eerste stap steevast kijken op Coolblue. Scherpe prijzen (maar niet de scherpste), gratis ultrasnelle verzending en een prima service, meer hoeft dat echt niet te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rbours 07-12-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Algemene score

8,0
Betrouwbaar en gewoon goed makkelijk om te bestellen en goede prijzen
Verder veel keuze mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 07-12-2017 Via de website gekocht

Heel makkelijk en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was erg makkelijk om te bestellen, makkelijk betalen via ideal en de levering was precies op het afgesproken moment. Top! Alles netjes verpakt. Ik ben heel tevreden,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 07-12-2017 Via de website gekocht

Service met een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod, uitstekende service. Problemen worden snel en zonder al te veel vragen opgelost. Ik ga zeker weer naar Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

griffioen 07-12-2017 Via de website gekocht

een groot aanbod...en zeer scherpe prijzen.

Algemene score

10,0
de motivatie is dat coolblue prijzen heeft waar bijna niemand onder kan gaan zitten. daarbij een zeer snelle levering en een strak verlopen planing die via de mail word doorgegeven. en de geleverde producten zijn van zeer hoge kwaliteit. ik ben iemand die eerst het internet afstruind voor betere prijzen...maar nog niet gevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 07-12-2017 Via de website gekocht

Goede website en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website biedt een zeer overzichtelijke en toegankelijke website. De uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden geven mij snel een overzicht van de producten waarin ik geinteresseerd ben.

Het brede productassortiment en de prijsstelling maakt dat ik vrijwel altijd mijn aankoop bij Coolblue kan doen.

Ook de aanwezigheid van een fysieke winkel in mijn woonplaatst maakt dat ik niet altijd van postzendingen afhankelijk hoef te zijn. Ophalen in de winkel is ook mogelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NM1983 07-12-2017 Via de website gekocht

Superding die harde schjf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg makkelijk te installeren, spreekt allemaal voor zich. Prima prijs/kwaliteitsverhouding, overal goede reviews over te vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonzie 07-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Algemene score

10,0
Smartphone gekocht, blijkt 2 uur naderhand in een klap 50 euro goedkoper te zijn geworden .
contact opgenomen met Coolbleu en 3 dagen daarna werd netjes die 50 euro terug gestort op mijn rekening. Top dus !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dries247 07-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en goede support

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De goede prijs en het brede aanbod aan producten, genre's en categorieën maken van Coolblue een geweldig platform om dingen op te kopen! Hierbij komt dan ook nog eens dat de levertijden enorm snel zijn en de volgende dag geleverd worden, zelfs op zaterdag, wat voor de werkende mens enorm handig is!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boni 06-12-2017 Via de website gekocht

Cool kopen bij coolblue

Algemene score

10,0
Snel, perfect verpakt geleverd.
Er is een ruim aanbod in verschillende kwaliteitsgamma's voor vele producten, duidelijke uitleg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gera 06-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze in producten, vergelijkingsoptie, Snelle levering zelfs rond 5 december, aantrekkelijke prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 06-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een staafmixer. Bij 3 webshops vond ik dit artikel met dezelfde prijs. Ik heb voor Coolblue gekozen vanwege mijn hele positieve ervaring bij eerdere bestellingen. Heel positief vind ik de klantvriendelijkheid van Coolblue. Ze doen helemaal niet moeilijk wanneer je een artikel wil retourneren. Bij deze laatste bestelling was retourneren niet nodig. Het artikel wel snel en heel goed verpakt afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia Hamel 06-12-2017 Via de website gekocht

Glimlach? een brede lach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle, goede service, mooie aanbieding, duidelijke website en eigen bestelservice... kortom TOP wat wil je nog meer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van de Nieuwenhof 06-12-2017 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de webshop Goede kwaliteit
In de wegschop Goede service
In de webshop Snelle levering
Uitgebreide productenpakket met goede technische omschrijving van deze producten en een duidelijk overzicht van de productgroepen en producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cool blue 06-12-2017 Via de website gekocht

fantastische levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen enkele wanklank op tijd geleverd perfect personeel kortom zeer aanbevelingswaardig uitleg was uitstekend, beleefd en voorkomend,
oude machine werd meegenomen er werd goed opgelet of er niets aan
het huis beschadigd werd, kortom totaal geen op of aanmerkingen!!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 06-12-2017 Via de website gekocht

Top service! Altijd weer bij welke bestelling dan ook

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een duidelijke website. Ze hebben een goed ruim assortiment met alles wat je zoekt. Producten uitzoeken en vergelijken is erg handig. De productinformatie is ook altijd ruim en goed overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan S 06-12-2017 Via de website gekocht

Geen hulp bij garantie

Algemene score

1,0
Wij hebben meerdere producten besteld bij coolblue. En nu zijn er 2 knoppen van de afzuigkap af en willen ze ons niet helpen. Hun zeggen dat komt eigenlijk nooit voor dus daar doen wij niks mee. Dat is zeer slechte service. Ze zouden alles doen voor een glimlach. Maar ze willen ons niet helpen. Wat nu?

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 08-12-2017

Beste Stefan S,

Bedankt voor uw bericht maar wat vervelend om te moeten lezen dat je weinig begeleiding ontvangt bij het oplossen van de huidige problemen met de knoppen van uw afzuigkap. Het is voor ons nu onduidelijk wat er precies besproken is en waarom een collega van ons aangeeft dat we er niks mee kunnen doen, omdat het weinig voorkomt.

Mogen we u vragen uw gegevens door te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl.
Zodra wij uw gegevens binnen hebben, nemen we alles door en contacteren wij u natuurlijk binnen drie werkdagen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue.

Reageer

HA van Es 06-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige medewerkers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben uitstekend geholpen met de vraag over een wasmaschine en droger, omdat ik belminuten heb werd ik keurig terug gebeld kon dat ook altijd aangeven bij de volgende keer. Erik heeft alles uitgezocht en op mail gezet voor mij, zodat mij en als het nodig is hoef ik alleen maar te klikken en bestellen. Zeer efficiënt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Schouten 06-12-2017 Via de website gekocht

Perfect bestelproces, vlotte levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Der websites geeft erg duidelijke en complete info. Het bestelproces gaat eenvoudig, duidelijk en vlot. De levering is erg snel en compleet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 06-12-2017 Via de website gekocht

Snel, betrouwbaar, transparant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere ervaringen mee. Allemaal top. Heldere website met duidelijke informatie; je kunt hier weloverwogen keuzes en vergelijkingen maken. Snelle levering en zeer betrouwbaar (altijd op tijd). Ook de pakketten worden zorgvuldig en in spontane/grappige dozen geleverd (soms wel iet wat groot voor hetgeen erin zit, maar hierdoor wel zodanig dat het product niet beschadigd kan raken).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurke86 06-12-2017 Via de website gekocht

Ruim aanbod en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op coolblue heb je echt een ruim aanbod van verschillende productcategorieën. Wanneer ik een bepaald product zoek, ga ik meestal eerst kijken of coolblue er een "shop" van heeft. Ik weet dat de prijzen er scherp staan en dat er heel vaak ook goede reviews en filmpjes van de producten aanwezig zijn. De functie om verschillende producten te vergelijken is ook handig als je nog een beetje twijfelt over je keuze!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andra 06-12-2017 Via de website gekocht

Amazing Company - I am a Coolblue fan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fast shipping
Awesome staff
Good prices
Good cliënt service
A lot if products
A lot of discounts
The people from Coolblue who brought my refrigerator were amazing , and super funny with my kids , we got balloons , and they were soo soo nice and professional and funny .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 06-12-2017 Via de website gekocht

Snel besteld en op tijd geleverd in goede verpakking!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling kon snel geplaatst worden en werd keurig op tijd bezorgd in een zeer degelijke verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louise 06-12-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

3,0
Coolblue is slecht bereikbaar en komt afspraken niet na. Bestellingen worden niet geleverd (een bezorger kan een maand onderweg zijn).

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 08-12-2017

Beste Louise,

Bedankt voor uw bericht en het aangeven van uw klacht.
Na het lezen van uw bericht moeten wij eerlijk toegeven dat wij als Coolblue, juist goed te bereiken zijn, wij zijn daarom ook erg benieuwd naar uw situatie en willen zeker kijken naar het verduidelijken of mogelijk oplossen van de situatie.

Mogen we u vragen uw gegevens door te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl.
Zodra wij uw gegevens binnen hebben, nemen wij binnen drie werkendagen contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

A 06-12-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is zoals beloofd, het is er inderdaad de volgende dag. Prijzen zijn netjes, de omschrijving is duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dutchdragon 05-12-2017 Via de website gekocht

Gewoon keigoede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer betrouwbaar, ook bij returns of andere problemen. Wel uitkijken dat bezorgers zich niet kapot werken. Probleem in deze gehele branche.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan C 05-12-2017 Via de website gekocht

Goed geregel!

Algemene score

8,0
Ruime keuze, overzichtelijke site die kiezen en bestellen eenvoudig maakt. Daarna, snel in huis. Zo hoort het.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews