coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42814 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1099 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GJ 07-01-2018 Via de website gekocht

Top geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, gemakkelijk, goede service, correct, aardig en kundig personeel bij levering. Vraag niet hoe het kan maar meer dan 10% goedkoper dan de plaatselijke keten en... oude apparaat plus afval wordt meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffie 06-01-2018 In de winkel gekocht
utrecht

snelle service

Algemene score

10,0
Zelfs op 2de kerstdag was gelukkig voor ons de winkel op, ons koffiezetapparaat was kapot gegaan en wat is kerst zonder koffie. Met een lekker bakkie koffie en vriendelijke en snelle service

Reageer

Jan Verhagen 06-01-2018 Via de website gekocht

Gigaset telefoon met 3 handsets

Algemene score

10,0
Onze oude dect telefoonset gaf de geest. Ín de middag rond 18.00u een nieuwe set besteld bij Coolbleu. Alles ging voorbeeldig. Men zou leveren de volgende dag tussen 11.00 en 14.00u.
Zo geschiedde. Extra service van Coolbleu was, dat op de dag van aflevering, er in de ochtend al een mail was met installatietips. Ook allerlei andere nuttige informatie zat erbij. Enorme service. Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rellie 06-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Senseo koffie apparaat besteld en zelf op zondag oudjaarsdag geleverd. Top!
Gelukkig want we kregen vanaf 19.00 een huis vol visite.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els van Beek 06-01-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is heel gebruikersvriendelijk, het product netjes en snel geleverd. Heb zojuist weer wat besteld. Dit product (printer) is iets duurder dan bij een andere webshop maar de klantvriendelijkheid is hoog en de service goed. Dusdanig, dat ik een beetje geld meer er voor over heb.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christian 06-01-2018 Via de website gekocht

Heerlijke webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volledige en overzichtelijke webwinkel met concurrerende prijzen en met snelle levering. Duidelijk aankoopproces.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VioletJade 06-01-2018 Via de website gekocht

Fantastische aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb verschillende keren bij coolblue besteld, opladers, een tas, etc. De service is uitstekend, de volgende dag heb je de bestelling al binnen, ook is mijn bestelling keer op keer netjes aangekomen, geen beschadigingen. Bestellen via internet gaat heel gemakkelijk, binnen een minuut heb je afgerekend en ben je alweer klaar! Cool blue is zonder twijfel mijn favoriete online winkel, een groot assortiment en fantastische service, niks ontbreekt!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Gilissen 06-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij deze weet je dat je geen kat in een zak koopt, dwz; je krijgt effectief wat je bestelt en mocht er toch iets fout lopen, de dag erna is meestal het probleempje opgelost. Ik zou zeker zeggen..... een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles klopt. Geen gezeur. Toezegging waarmaken. De aflevering was prima op tijd.
Wat opvalt is de communicatie, die is nl perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Berend Jan 06-01-2018 Via de website gekocht

Top service en veel aanbod!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze site is erg betrouwbaar. Ik heb hier al ontzettend veel spullen besteld. Telefoons, Monitoren, Broodroosters, Pannensets, ze hebben echt van alles! De levering gaat heel snel (duurt 1 werkdag) en wordt gedaan met PostNL. De klantenservice werkt ook echt top! Je kan een mailtje sturen, bellen en *zelfs* appen met de mensen van coolblue! Ik had een klein mankementje met mijn telefoon maar mij werd via whatsapp binnen 10 minuten al verteld wat ik moest doen. En nu draait mijn telefoon weer als een zonnetje! Er wordt ook advies gegeven, ik stelde een paar eisen voor een piano die ik wou kopen, en ik werd direct al doorgewezen naar een mooi MIDI Keyboard. Nu 2 dagen in huis en werkt ook goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 06-01-2018 Via de website gekocht

Binnen 24 uur geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er wordt exact op het aangegeven tijdvak geleverd! Dit wordt ook duidelijk gecommuniceerd met behulp van een aantal emailtjes.
Aardige en goed meewerkende chauffeurs die de wasmachine netjes aansluiten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 06-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product op zaterdagavond besteld en op zondagmiddag al in huis en dat op Oudjaarsdag! Netjes en veilig verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guillielmus 06-01-2018 Via de website gekocht

Ruime, gedetailleerde productbeschrijvingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
En als de prijs ook nog eens goed zit -dat is gewoonlijk zo-... dan wordt het Coolblue uiteraard!!
Perfecte ervaringen gehad bij iedere geplaatste bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 06-01-2018 Via de website gekocht

heel blij met de service van coolblue :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I bought a koelkast via the Coolblue website after a bad experience with another major retailer. With coolblue you can choose the delivery date (often as soon as the next day), they also did the installation of the fridge and took away all the packaging - for free. The other retailer promised "morgen in huis" but the reality was that I had no information or choice about the delivery date, despite multiple attempts to contact them by phone and email (no answer after 10 minutes waiting on the phone, and no reply to emails). The fridge simply came 1 week later at a time when I wasn't at home (then I had to phone them to arrange a re-delivery). And with this other retailer (Not coolblue), the delivery men just dumped the fridge on the floor, in the cardboard packaging. Well I am a small woman who weighs less the the fridge, I had to call a friend around to help me lift the fridge out of the packaging! So that meant another 2 days of waiting before I could use it....And then I was left with 2 meter sheets of cardboard and polystyrene which I am supposed to manage somehow. On the back of my bike?? I sent that fridge back for being too noisy, thank god I chose coolblue the second time, it was a much faster and less stressful experience (and I am very happy with my new fridge). The only minus point was that the actual delivery time was about 90 minutes later than they said it would be, and I heard nothing until I got an SMS 30 minutes before they arrived, which was already 1 hour later than expected (that's why they get a 9 and not a 10). But I am so happy with the rest of the service that I don't mind. I will be using coolblue every time it's possible! Also I liked the extra options they offered, for extended warranty and switching the direction of the fridge door, which would not be possible with other online retailers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Apple TV 06-01-2018 Via de website gekocht

Gemak dient de mens

Algemene score

9,0
Op een stormachtige middag bedacht dat foto’s op je TV bekijken er tegenwoordig wel bij hoort.
De Apple TV snel gevonden met een bijbehorende HDMI kabel. Volgende middag keurig geleverd en heel tevreden met het resultaat.
Aandachtspunten is wel de communicatie over het aflevertijdstop. Een tijdsvenster is OK. Vlak voor levermoment even een alertje sturen hoort er tegenwoordig ook bij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Customer C 06-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het kan soms even duren voordat je iemand aan de telefoon krijgt, maar je kunt altijd bellen met vragen en voor advies. De medewerkers gaan echt in op je vragen, nemen de tijd voor je en zoeken desgewenst naar alternatieven. Humor hebben ze zeker ook en zo'n gesprek vind ik vaak gewoon leuk. De service achteraf is mij tot nu toe erg goed bevallen: een klacht over een kapot apparaat na de garantieperiode is meer dan fatsoenlijk afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonnie Braspenning 06-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk. Erg vriendelijke bezorgers. Fijn dat je op de hoogte gehouden wordt wat de leveringstijd betreft en het klopt nog ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ploeger 06-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal top dat ze alles tot aan zolder brenfben en dan ook gelijk installeren. En het oude weer mee nemen, en dat zonder extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B van Bennekum 06-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke website, groot assortiment.
Rustig thuis artikelen met elkaar vergelijken.
Zeer snelle levering en een prima service.
Ook levering via Pakjesgemak, is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Franken 06-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en dat nog wel op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker producten hier gekocht. snelle levering goede service en een goed advies als je twijfels tussen twee produchten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 06-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Super geregeld allemaal werd gewoon op oudjaars avond geleverd! Volgens afspraak. Ga zo door met die service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 06-01-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om producten te bestellen alles is duidelijk. En je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de bezorging

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brink 06-01-2018 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon perfect vergelijken, en kon door de juiste filters precies vinden welke thermostaat bij mij past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil Algoet 06-01-2018 Via de website gekocht

de klantenservice is heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met coolblue is heel positief, vooral de service die ik ontvang indien er "problemen" zouden zijn. Ook hun retour policy is heel goed, zonder probleem nemen ze het terug. De 2de kans vind ik ook interessant, indien de schade niet belangrijk is voor je kun je soms een goed deal doen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 06-01-2018 Via de website gekocht

Leuke bevestigingsemails, maar late levering

Algemene score

5,0
Na bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering, deze bleken echter geen juiste informatie te geven. De levering zou vanaf 15uur op te halen zijn bij het afleverpunt, maar bleek daar niet te zijn. De volgende dag heb ik nogmaals langs moeten gaan en toen bleek dat de levering de dag ervoor pas rond 18 uur plaats had gevonden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 08-01-2018

Beste Ed,

Bedankt voor de review. Wij zijn natuurlijk ook niet blij wanneer er een vertraging heeft plaatsgevonden. Wij leveren het liefst alles zoals gepland en zoals beloofd. Helaas is dat deze keer niet gelukt. Wel goed om te horen dat het wel goed is gekomen. Onze excuses hiervoor en een hele fijne week toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

johan hartman 06-01-2018 Via de website gekocht

top snelle levering en topmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
we hebben gekozen voor coolblue omdat de keuze super is en ook de uitleg bij de artikelen..!
bovendien snelle en betrouwbare levertijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 06-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel.
Ze kwamen wat later ivbm materiaal pech
Dat werd duidelijk op tijd aangegeven.
Alle verpakking materiaal werd mee genomen en de oude apparatuur ook.

Prima service en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc de Werdt 06-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond besteld, zondag in huis. Wat wil je nog meer. Website is zeer gebruiksvriendelijk. Prijzen zijn goed. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maho 06-01-2018 Via de website gekocht

Correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een LG 43UJ630V gekocht bij Coolblue, omdat ik gewoon thuis wil zijn als het pakket aankomt. Dit is bij Coolblue gegarandeerd en dat vind ik goede service. TV stond als beste koop bij Consumentenbond vermeld, maar op dit moment ingehaald door een Philips. TV is bijzonder licht en is in een handomdraai werkend. Heerlijk om zo een product in huis te krijgen... Lekker vanaf de bank besteld, betaald is toch wel veel fijner dan naar een winkel toemoeten..... En de volgende dag levering is gewoon een hele goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron63 06-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een eerdere bestelling in hectische periode feestdagen 2017 ging niet geheel naar wens.
Ondanks het feit Coolblue achteraf hier weinig aan kon doen, zijn ze tegemoet gekomen.
Deze bestelling ging zoals je mag verwachten. Prima dus
Makkelijk te bestellen via website, producten worden goed uitgelegd, en snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jochem 06-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je besteld iets bij coolblue en je hebt het de volgende dag. Een zware koelkast komen ze zelfs nog op de 4e verdieping brengen. Super winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 06-01-2018 Via de website gekocht

fantatstische levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product degelijk verpakt. Levering volgende dag, zoals beloofd. Berichtgeving over levering geweldig. Overzichtelijke site. Mooi, dat voorraad te zien is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 06-01-2018 Via de website gekocht

Voor 23 uur besteld? Over 2 dagen pas in huis

Algemene score

5,0
Ik had snel een nieuwe stofzuiger nodig. Dinsdagavomd om 21.30 uur besteld, zodat ik woensdag weer aan de slag kon. Alles leek goed te gaan. Op de bestelbevestiging stond nog dat woensdag de stofzuiger zou komen. Toen de verzendbevestiging kwam stond er ineens donderdag. Volgens de klantenservice was er een storing geweest met de betaling waardoor het geld pas op woensdagochtend binnen was geweest. Terwijl het toch echt dinsdagavond van mijn rekening was afgeschreven. Voelde als een slexhte smoes...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 08-01-2018

Beste Esther,

Bedankt voor de review. Wij zijn natuurlijk ook niet blij wanneer er een vertraging heeft plaatsgevonden. Wij waren inderdaad op de hoogte van de storing bij de bank. Dit is echt geen slechte smoes. Wij leveren het liefst alles zoals gepland en zoals beloofd. Helaas is dat deze keer niet gelukt. Wel goed om te horen dat het wel goed is gekomen. Onze excuses hiervoor en een hele fijne week toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Sanne 06-01-2018 Via de website gekocht

Fantastisch, super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele aardige mannen met kennis over de apparaten! Snel naar boven gebracht en aangesloten. Nog extra uitleg en advies gekregen. Echt fantastisch Coolblue! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 06-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goede communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ideaal om goed te vergelijken. Productinfo is goed. Service is snel en bezorgers zijn vriendelijk en gezellig. Zijn zelfs nog teruggekomen toen ik bijna thuis was en zij voor een gesloten deur stonden. Heel.fijn! Enige puntje is dat ze de boekjes van de wasmachine mee hebben genomen bij het afval ipv achter te laten.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura 06-01-2018 Via de website gekocht

Onze vaste site voor electronica

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed werkende duidelijke site. Goede vergelijk opties en specificaties . Helpt zeer goed bij het maken van een keuze. Dit is inmiddels de 7de keer dat wij iets besteld hebben via coolblue.
Zeer snelle levering. Nog geen slechte ervaring gehad.
En zeer grappige video's op YouTube:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Haverkamp 06-01-2018 Via de website gekocht

Met een paar klikken uit de zorgen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 2 dagen een nieuwe wasmachine.
Een ruime keuze met verhelderende informatie.
Tevens geen zorgen over het afvoeren van de oude machine.
De service is zeer uitgebreid en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Schoemaker 05-01-2018 Via de website gekocht

Nagekomen wat is afgesproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede weergave op de site van de mogelijkheden van het product, vooraf al informatie over hoe te handelen met de installatie van de programma´s op het te leveren product, in dit geval een laptop, die geheel aan mijn wensen voldoet en prima bevalt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransV 05-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue service is zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijvingen en specificaties, gemakkelijk bestellen en snelle levering. Eventuele retourzendingen zijn al bij voorbaat geregeld. Meer gemak kun je niet wensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimberly 05-01-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe geen enkele slechte ervaring gehad altijd vriendelijk met een lach geholpen en als er iets is met het product wordt alles netjes geregeld! Kortom een perfecte service!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 05-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super duidelijke en overzichtelijke site waarin in snel kunt vinden wat je zoekt. Snelle en vriendelijke service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 05-01-2018 Via de website gekocht

Top aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg blij met deze aankoop! Hele nette en verzorgde levering. Het enige wat jammer was dat bij het aansluiten aanzetten van de wasmachine het instructieboekje er nog in lag...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spruitje 05-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geregeld en thuis bezorgd. En alles via internet te volgen, alleen jammer dat de bezorgdiensten er een spelletje van maakt. Een bezorger achter in het busje het product aan het pakken en de chauffeur maar zachtjes doorrijden en weer remmen. Zo ga je noet met producten om.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Peewee 05-01-2018 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aangegeven tijd van leveren was ook de daadwerkelijke tijd van leveren. De beide leveringen hadden de juiste (bestelde en geleverde) inhoud en waren ook nog eens goed verpakt En met een glimlach gebracht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 05-01-2018 In de winkel gekocht
Babylon, Den Haag

Matig kennisniveau van producten

Algemene score

6,0
Vandaag mijn eerste Coolblue Store ervaring gehad bij Babylon Den Haag.

Mooie minimalistische en daardoor overzichtelijke setup van de store. Prima begeleiding ook van de 'gastheer' (slimme zet!) naar de koffie apparaten want daar zou er een specialist aan mij voorgesteld worden. Daar ging het dus mis. Ik vroeg het verschil tussen 3 apparaten en wat schetst mijn verbazing? Dat de specialist doodleuk de kaartjes hardop ging voorlezen. Op zich een top service als je analfabeet bent, maar dat ben ik niet. Na wat doorvragen ging de specialist de knoppen van iedere display opnoemen. Nou toen brak mijn klomp.

Vriendelijk gevraagd of er een echte specialist was. Die was er die dag niet en of ik een andere dag dan terug wilde komen. Als klant vond ik dat ronduit beschamend en was dan eigenlijk ook best teleurgesteld. Ik kom immers niet voor een broodje kroket.

Uiteindelijk vriendelijk geholpen door iemand van de technische dienst nota bene. Maar u zult wel begrijpen dat dit echt niet kan. Stuur die gasten op cursus, maar doe niet alsof de klanten niet helemaal goed zijn.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

john 05-01-2018 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles netjes aangesloten en oude wasmachine meegenomen geen extra kosten
perfect op tijd
je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer ze langskomen
echt top
ga zo door !!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Zoon 05-01-2018 Via de website gekocht

Blij met coolbleu

Algemene score

10,0
Alles zoals altijd correct geleverd .
Blij met mijn philips tv met ambitie .
Een genot om te kijken

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine 05-01-2018 Via de website gekocht

Mijn eerste positieve ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste keer dat ik gekocht heb op een webwinkel. Had dringend iets nodig. Zo vlot en snel geleverd. Ben zeer tevreden. Ging nooit iets kopen via Internet. Maar nu ben ik overtuigd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny 05-01-2018 Via de website gekocht

Ontzettend snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, uitstekend geholpen bij de iDeal problemen van de bank. Prettige klantenservice, daar kunnen veel andere webwinkels nog van leren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny Schelfaut 05-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk zoeken met goede informatie
heel makkelijk bestellen en direct naar een afhaalpunt laten sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews