coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42318 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3408 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peet 30-12-2016 Via de website gekocht

Sporthorlogecentrum

Algemene score

10,0
Van de bestelling , betaling tot aan de aflevering uiterst keurig op de hoogte gehouden. Aflevering idd de volgende dag om 9.00 uur. Op deze manier iets bestellen is leuk en nog voor de laagste prijs ook !!! Hulde aan coolblue !!

Pluspunten

  • Prijs
  • Levering
  • Aftersales

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 30-12-2016 Via de website gekocht

Kewl Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de websites van CoolBlue erg overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik en kan ze met harte aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar een webwinkel met een uitgebreid assortiment.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Groot assortiment
  • Leuke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 30-12-2016 Via de website gekocht

Prima, klantgerichte conmunicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben grappige extra's, zoals gratis wachttherapie en brdankkssrtje als je buren t pakketje voor je aannemen.
Tuurlijk leverden ze volgens afspraak.

Pluspunten

  • Goede communicatie
  • Gied gekeverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pien 30-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue samsonite koffer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede prijs (laagste die ik vond) maar de levering was niet zoals beloofd de volgende dag maar een dag later. Ik had wel vrij laat besteld (23.00u.) maar op de site wordt beloofd voor 23.59 u besteld morgen in huis. Ik geloof dat het probleem bij de bezorger lag (TNT bij Bruna).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolien 30-12-2016 Via de website gekocht

Niet nauwkeurig wel goed opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Middels dit schrijven wil ik aangeven dat ik vaak heel tevreden ben over Coolblue.
Ze zetten zich leuk neer in de markt, snelle levering maar enkel deze keer een verkleurde kleur ontvangen. Gelijk gemeld bij de klantenservice en die namen mij erg serieus en boden oplossingen aan. Fijn, dat waardeer ik enorm!

Pluspunten

  • Klantgericht
  • Snelle levering
  • Veel aanbod

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alfred Molendijk 30-12-2016 Via de website gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze en goede review over de producten. Overzichtelijk site en alle relevante informatie is beschikbaar. De prijzen zijn scherp zonder verrassingen achteraf.

Pluspunten

  • Groot assortiment
  • scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S.Otaredian 30-12-2016 Via de website gekocht

Je mag kieskeurig zijn! Een review van S. Otaredian

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste Coolblue,

Ik ben dik tevreden over jullie. Uit de administratie van de facturen die ik als klant bij jullie heb achtergelaten, blijkt dat Coolblue mijn eerste keuze is. Hierbij geef ik als reviewer een aantal positieve punten aan, die ik tot nu toe als klant zeker bij jullie heb gemerkt:

1. Coolblue denkt mee met de klant om de beste keuze te maken. Medewerkers van Coolblue zijn gedreven technici die het leuk vinden om de specificaties van de apparaten samen met de klant door te nemen.

2. Snelle levering en herroepingsrecht is bij Coolblue als voorwaarden een belangrijke prioriteit.

3. Track & trace code is handig en helpt voor een betrouwbare sfeer bij de aankoop.

Wat Coolblue beter maakt dan andere webshops zijn de Youtube videos voor het tonen van de producten met de bijbehorende uitleg. Daarnaast helpen de makkelijk toegankelijke pagina’s vol met downloadbare handleidingen enorm om het toestel beter te begrijpen.

Beste wensen allemaal en heel veel succes in het komende jaar!

Groetjes,

S. Otaredian

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Herroepingsrecht

Minpunten

  • Weinig technische videos
  • Geen downloadbare handleidingen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 30-12-2016 Via de website gekocht

Top service van Coolblue

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede informatievoorziening mbt (het tijstip van) de levering. Super goede service van de twee vriendelijke jongemannen die mijn droger naar de tweede verdieping hebben getild.

Pluspunten

  • Snelle Levering
  • Goede informatievoorziening
  • Vriendelijke, behulpzame bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Verhagen 30-12-2016 Via de website gekocht

Prima webshop, goede service

Algemene score

8,0
Coolblue heeft prima web-shops, overzichtelijk ingedeeld en een goede vergelijkingstool. Is erg prettig zoeken naar een gewenst product. Levering en service (mail-info) zijn uitstekend. Wordt vrolijk van het blauwe pakketje !

Pluspunten

  • Keuze
  • Service
  • Prijs - kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remco Sterke 30-12-2016 Via de website gekocht

Aankoop wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net na de kerst gaat de wasmachine kapot. Naar de winkel en helaas is de levertijd meerdere dagen. Dezelfde wasmachine in de middag bij Coolblue besteld en de volgende dag binnen. Je wordt volgens het bestel en leversysteem goed op de hoogte gehouden hoe laat men bij je op de stoep staat. We werden 10 minuten van tevoren ook nog opgebeld. Voor dat we het wisten stond de machine boven op de plek en aangesloten en ook nog met uitleg erbij. De oude machine werd meegenomen de vrachtauto in. Binnen 10 minuten klaar. Heb al vaker bij Coolblue besteld maar de service wordt alleen maar beter. TOP!!!

Pluspunten

  • snelle levering
  • superservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Z.Hord 30-12-2016 Via de website gekocht

Erg blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue komt zijn afspraken goed na. Echter vandaag besteld volgende dag thuis! Ben een tijdje al klant en nooit last ervan gehad. Producten terugsturen terugbetaling gaan ook makkelijk. Prima klantenservice ! Compliment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alisabel 30-12-2016 Via de website gekocht

Snelle en betrouwbare levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met mooie aanbiedingen. Makkelijk en snel betalen en vervolgens wordt het ook afgeleverd zoals beloofd.

Pluspunten

  • Informatief en overzichtelijk
  • Snelle levering
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc Kooistra 30-12-2016 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden zowel over het product als over de surfers ik vind het echt dat ik goed en behandeld door de medewerkers ik zou het zeker aanbevelen aan vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska 30-12-2016 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg gebruiksvriendelijk en ik vond al snel wat ik zocht (fitbit charge 2). Voor de levering kreeg ik een mailtje met tips voor m'n product, heel leuk! Het product werd snel geleverd.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Tussendoor mailcontact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 30-12-2016 Via de website gekocht

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een afwasmachine gekocht en laten installeren (oude machine uitgebouwd en samen met verpakkingsmaterialen afgevoerd). Alles is buitengewoon vlot en prettig verlopen. En dat tussen kerst en oud en nieuw. Kudos.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Snel
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Piet 30-12-2016 Via de website gekocht

dhr van slooten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een duidelijke site en als je hulp nodig hebt bij iets word je telefonisch perfect geholpen. Je word goed op de hoogte gehouden bij de status van aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 30-12-2016 Via de website gekocht

Inventum airfryer met de snelheid van hete lucht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De dagen voor kerst een Inventum airfryer besteld bij CoolBlue. Op de site werd aangegeven voor 23.59 uur besteld morgen in huis. Ja, ja dat zal wel met deze feestdagen, dacht ik nog. Maar de volgende dag werd er keurig om 17.30 uur de airfryer bezorgd. Prima bestelservice dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 30-12-2016 Via de website gekocht

Zelfs rond de kerst een top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op 1e kerstdag besteld, tweede kerstdag gebeld voor een bezorg afspraak, de 27e een bevestiging van het tijdslot en de 28e mooi op tijd bezorgd door een zeer correcte medewerker.
Al met al zou ik niet weten op welke punten het beter moet/kan.

Pluspunten

  • zie motivatie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Holla 30-12-2016 Via de website gekocht

In één woord: voortreffelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sta iedere keer weer versteld van de service van cool bleu. Van bestellen tot leveren en van de info op de site tot de info van de levering. Echt voortreffelijk! Heb al een aantal keren besteld, maar sta iedere keer weer versteld er van.

Pluspunten

  • Uitgebreid assortiment
  • Kunt zeer goed vergelijken
  • Goede info ver de leveringsstatus
  • Altijd geleverd op afgesproken tijdstip

Minpunten

  • Geen minpunten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justine 30-12-2016 Via de website gekocht

coolblue doet wat hij belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van veel artikelen staat een handige top 10 online, de prijzen zijn concurrerend en ze komen hun belofte; vandaag besteld, morgen in huis, ook echt na!

Pluspunten

  • goede service
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikita 30-12-2016 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service!!! Tis echt zo dat t product de volgende dag in huis is. Ook super dat ze producten een 2de kans geven voor een mooie prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van Wijk 30-12-2016 Via de website gekocht

Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de avond besteld, volgende dag ophalen bij een Post NL afhaalpunt. Keurig verpakt, juiste artikel en belangrijk, laag geprijsd!

Pluspunten

  • Snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 30-12-2016 Via de website gekocht

Makkelijk,snel, betrouwbaar en een goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, goede reviews en nog NOOIT teleurgesteld in de service van COOLBLUE.
En zelfs de klantenservice is goed en snel bereikbaar.

Pluspunten

  • Makkelijk zoeken op de site
  • Duidelijke reviews
  • Zeer goede klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaspar 30-12-2016 Via de website gekocht

CoolBlue, een coole shore met geweldige capaciteiten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd door een collega enthousiast op CoolBlue gewezen en deed zelf ook onmiddellijk geweldige ervaringen op. Bij vergelijk.nl bleek dat ze gesorteerd zijn in goederen van een prima kwaliteit, maar ook nog eens veelal de voordelingste zijn. Inmiddels heb ik diverse producten afgenomen en ik word er alleen maar blij van. ( ; )) Geweldige informatie, prima no-nonsens service, snelle betaling en een on-the-spot levering uit voorraad. Ik blijf hier voorlopig vaste klant met een glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 30-12-2016 Via de website gekocht

Niet duurder wel beter en een eerlijke voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet duurder wel beter en een eerlijke voorlichting met nog de mededeling mocht het toch niet volgens de verwachting zijn mag u het gratis terugsturen.

Pluspunten

  • Eerlijk
  • Niet duurder

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans55 30-12-2016 Via de website gekocht

Altijd goed bij Coollbue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue wordt duidelijk gecommuniceerd: wanneer je het zult ontvangen, waar je dit wilt. Je krijgt de factuur digitaal en het wordt zeer snel verzonden en bezorgd. Kortom: een betrouwbare (web)winkel.

Pluspunten

  • duidelijke communicatie
  • snel verzonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 30-12-2016 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop is duidelijk en overzichtelijk. Levering is snel en correct. En uiteraard is de prijs en kwaliteitsverhouding uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 30-12-2016 Via de website gekocht

Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor Cool Blue omdat ze de spullen bij me thuis brengen, dit was mijn eerste aankoop. Van anderen vernam ik al dat de service er goed moest zijn. 'Alles voor een glimlach', die slogan doen jullie eer aan. In jullie heldere bevestigingen maar vooral de persoonlijke en informele benadering. En, niet onbelangrijk, zelfs humor...

Pluspunten

  • Doen wat ze zeggen
  • Prettige communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Nak 30-12-2016 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is perfekt verlopen goede en duidelijke site bij het bestellen goed te zien of artikel op voorraad is. Snelle levering.

Pluspunten

  • Alleen maar

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dikky 30-12-2016 Via de website gekocht

prima kennismaking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst hebben we iets bij Cool Blue besteld. Het productaanbod wordt overzichtelijk gepresenteerd en tegen een redelijke prijs aangeboden. De bestelling werd snel bezorgd. Dus een uitstekende eerste kennismaking met Cool Blue.

Pluspunten

  • productaanbod
  • prijs-kwaliteitverhouding
  • snelle bezorging

Minpunten

  • te grote doos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margo 30-12-2016 Via de website gekocht

klantenservice nam alle tijd voor mij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de klantenservice 3 x gebeld met vragen over de aanschaf van een draadloze telefoon. Ze namen rustig de tijd en ik kreeg duidelijke antwoorden.

Pluspunten

  • goede klantenservice
  • goede website
  • de reviews op de website zijn ook heel behulpzaam
  • vlotte verzending

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 30-12-2016 Via de website gekocht

Eerste aankoop bij CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op kerstavond met spoed op zoek naar een nieuwe wasdroger; je wilt niet te lang zonder in de winter. Gezocht tussen verschillende aanbieders die mijn voorkeuze merken op voorraad hadden en snelle levering en dan ook nog een goede prijsstelling hadden

Pluspunten

  • op de site goed te selecteren
  • snelle levering
  • bezorgd door gemotiveerde CoolBlue medewerkers
  • oude droger werd afgevoerd

Minpunten

  • op de site max 3 producten ter vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ina Abrahams 30-12-2016 Via de website gekocht

mevr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel en goed ik was op zoek naar een speciale rugzak voor mijn kleindochter en die kon ik nergens vinden totdat ik toch nog maar eens op interne ging zoeken en kwam ik bij cool blue terecht en die stuurde hem de volgende dag zodat alles nog op tijd was.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

CV 30-12-2016 Via de website gekocht

Gemakkelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor coolblue gekozen omdat het verschil in prijs met andere winkels groot was voor hetzelfde product en omdat het een snelle levering heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bautje 30-12-2016 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen en supersnelle levering! Gewoon top!
Geen flauwekul: doen wat ze beloven.
Prima bedrijf.

Pluspunten

  • Snel en accuraat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry 30-12-2016 Via de website gekocht

CooooooooL een Bluewe doos!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon een goeie duidelijke shop met regelmatig de laagste prijs. Items altijd op voorraad en levering snel en zonder vertraging, zelfs met de kerstdagen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dion Lombard 30-12-2016 Via de website gekocht

Snel makkelijk en goedkoop! Niets over te klagen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is makkelijk te navigeren en het aanbod is zeer ruim. Bestellen en betalen is heel eenvoudig en levering gebeurde precies zoals aangegeven.
Ik ga zeker weer gebruik maken van deze site!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 30-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een geode website, welke makkelijk door te zoeken is en overzichtelijk..
Snelle levering...
Zeer veel spullen op voorraad

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Makkelijk te bedienen website

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marga 30-12-2016 Via de website gekocht

Snel op weg de favoriete webshop van Nederland te worden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tja, ik ben best wel een beetje erg dol op Coolblue, wat een zalige webshop om te kopen. Ik kocht er mijn eerste aankoop toen ze nog in een klein pandje in Rotterdam zaten. Destijds waren ze nét ietsje duurder dan andere (web)winkels maar dat hebben ze vrij snel veranderd. Ze zijn nu één van de goedkoopste, met een service die torenhoog in hun vaandel staat. Hier koop ik met een fijn gevoel, ze doen wat ze beloven en meer, en verkopen geen onzin zoals je helaas maar al te vaak ziet bij andere (web)shops. Alles is helder en overzichtelijk. Je word perfect van elke stap op de hoogte gehouden, vanaf het moment dat je je bestelling plaatst tot aan het moment dat je pakje keurig wordt afgeleverd. Hier koop ik met een goed gevoel. En heb je eens een probleem, kun je ze altijd bellen of langsgaan in één van de winkels waar je perfect word geholpen. Petje af voor deze winkel. Probeer het maar met je volgende aankoop, en je koopt voortaan nergens anders meer.

Pluspunten

  • Scoort een dikke 10 op alle punten

Minpunten

  • Geen enkele gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eef 30-12-2016

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 2e kerstdag heb ik een product besteld en de volgende dag werd dit al bezorgd! Fijn deze snelle bezorging. Ook over het product ben ik helemaal tevreden.

Pluspunten

  • Snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Michiels 30-12-2016 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!!

Algemene score

9,0
Erg laat nog een Samsung A5 besteld. Ongeveer 23.45 uur en volgende dag al om 9.30 uur geleverd. Ongelooflijk hoe ze dit voor elkaar krijgen. Grote complimenten voor de logistiek!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De souter b 29-12-2016 Via de website gekocht

duidelijke web site die kiezen vergemakkelijkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Web site geeft een duidelijke beschrijving van elk product met plus en minpunten, wat vergelijken en kiezen vergemakkelijkt. Ook de keuzemogelijkheid om te laten leveren in postpunt is ideaal voor werkende mensen. Min puntje is misschien wel, als je iets besteld als verrassing voor partner, je wel moet zorgen dat men de 3 communicatie mail onderschept

Pluspunten

  • duidelijke uitleg over elk product
  • leveringskeuze

Minpunten

  • aankoop verborgen houden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginger 29-12-2016 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tweede kerstdag besteld en werd de volgende dag geleverd! Doen wat ze zeggen en beloven. Ook goed verpakt, veilig!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Duidelijke site

Minpunten

  • Verkopen geen kleding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Karin 29-12-2016 Via de website gekocht

Telefoon hoesje is top en supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, snelle levering en precies zoals het plaatje. Mooi. En nog altijd leuke verpakkingen ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique Boen 29-12-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel producten om met elkaar te vergelijken , ook de reviews kunnen me bekoren zodat ook de min punten aangehaald worden . Dit heeft me geholpen om mijn keus te bepalen en ik ben content met mijn aangekocht product .

Pluspunten

  • grote waterbak
  • 500gr koffie bonen kunnen erin
  • Snel warm

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 29-12-2016 Via de website gekocht

Mooie producten en betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue stelt nooit teleur. Ik koop al een geruime periode producten via deze webshop en ze hebben tot op heden altijd de beloftes waargemaakt. Ik heb zelfs één keer een product onder garantie ter reparatie aangeboden en alles is vlot verlopen!

Pluspunten

  • De volgende dag in huis
  • Uitgebreide productinformatie
  • Altijd dat beetje extra

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WH 29-12-2016 In de winkel gekocht
Groningen

Fris en fruitig

Algemene score

8,0
Open van karakter en snel bediend met daarbij in ieder geval ogenschijnlijk advies over de te doene aankoop.

Pluspunten

  • lichte opstelling
  • snelle en open aandoende voorlichting
  • overzicht medewerkers over rest winkel bij verkoop

Minpunten

  • dat hier maar 50 tekens mogen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Fotozuijdam 29-12-2016 Via de website gekocht

Wifi adapter TP-LINK ARCHER T2U

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De TP-LINK ARCHER T2U Wifi adapter is betaalbaar, zeer klein en de software is super makkelijk te installeren. De internet verbinding is zeer goed.

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Zeer klein
  • Makkelijk te installeren
  • Goede internet verbinding

Minpunten

  • Heb geen min punten bij dit product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jansen 29-12-2016 Via de website gekocht

Prima product, snelle levering alleen niet verpakt

Algemene score

8,0
Website is top, de levering snel zoals ik van Coolblue gewend ben. Het product bevalt tot op heden erg goed. Enige minpunt (hierover heb ik me erg verbaasd) was dat mijn bestelling niet verpakt was. Waarde is 300 euro en dan wordt er gewoon op de originele doos een verzendsticker geplakt....
blijf het vreemd vinden, maar gelukkig is mijn zending goed aangekomen.

Pluspunten

  • snelle levering

Minpunten

  • product niet verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne 29-12-2016 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was via internet op zoek naar een nieuw Senseo apparaat. Ik kwam al snel uit bij de site van Coolblue. Die had namelijk een mooie aanbieding van een Senseo met gratis melkopschuimer. 's Avonds om 23.00u nog snel de bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. En dat net voor de feestdagen!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Betrouwbaar
  • Voldoende info op website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews