coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Pauwels 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan zo op hun site zien en zoeken wat je nodig hebt.

Service
Ze hebben een hele goede service, dat staat bij Coolblue hoog in het vaandel.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, je vindt altijd wel iets wat je hebben wilt.

Aanbeveling
Het is gewoon een top winkel, je kan ook zelfs naar een van hun winkels om het zonder internet te bekijken.

Extra toelichting
Heeft eigenlijk geen toelichting nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanneke 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is logisch ingericht, dus je vindt alles makkelijk

Service
goede informatie en snelle bezorging

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
ga ik de volgende keer weer heen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk!

Service
Altijd bereikbaar en wordt goed geholpen bij problemen.

Aanbeveling
Alles te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sabine 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen vanuit je zetel thuis, duidelijk uiteenzetting van produkten en vergelijken van prijs/kwaliteit!

Service
Snel besteld ,betaald en geleverd!

Assortiment
Veel keuze in diverse prijsklasse,duidelijk uitgelegd.

Aanbeveling
snel , praktisch en betaalbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Janssen 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, overzichtelijk en betrouwbaar.

Service
Netjes verpakt, track and tracing.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Alles is goed afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alida O 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hey bestellen great altijd erg eenvoudig. De product informatie Is erg volledig, zodat ik ook weet dat ik het juiste artikel bestel.

Service
Het artikel dat ik bestelde, was nodig voor vakantie (plotseling). En omdat Coolblue ook levert op zondag, was het artikel op tijd geleverd!!

Assortiment
Veel keus, in veel productgroepen.

Aanbeveling
Ik shop hier graag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolbleu rotterdam 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dit is geweldig wat een service

Service
service is 100%

Assortiment
top

Aanbeveling
ik geef deze winkel een vette tien

Extra toelichting
ga zo door beter kan het niet is nu al top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Goede informatievoorziening bij producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harald 01-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Website was overzichtelijk en eenvoudig. Prima communicatie over de bestelling en nadat de bestelling geleverd was.

Service
PostNL kwam bezorgafspraak niet na (ze stuurde die dag een sms dat ze na 16:30 zouden komen, dus wij hebben gezorgd dat er iemand thuis kwam want we wilde het product die dag hebben, maar PostNl kwam om 14u al langs en meldde dat er niemand thuis was en ze de volgende dag weer zouden langskomen) en Coolblue verexcuseerde zich maar kon daar niks aan doen terwijl ik vind dat zij wel verantwoordelijk zijn voor hele proces.

Aanbeveling
Tot aan de sales alles prima maar dan wordt de verwantwoordelijkheid van de aflevering afgeschoven naar bezorgdienst

Extra toelichting
Als een klant iets koopt waarbij jullie pretenderen dat het de volgende werkdag geleverd wordt als het voor een bepaalde tijd geleverd wordt, schuif dan niet de verantwoordelijkheid af naar de bezorgdienst als deze de afspraken niet nakomt of reageer anders naar je klant als dit het geval is en schuif die verantwoordelijkheid niet af.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 01-05-2016

Hoi Harald, bedankt voor uw bestelling! Wél vervelend om te lezen dat wij de verantwoordelijkheid afschoven op PostNL. Dit is niet hoe het normaal gesproken gaat. We zijn het zeker met u eens dat de verantwoordelijkheid bij ons ligt. We nemen dit mee en zorgen dat dit intern besproken wordt. Bedankt voor uw review en nog een fijne avond.

Reageer

Jerry 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden, makkelijk betalen en super snelle levering!

Service
Duidelijke informatie over bestelling en levering.

Assortiment
Werkelijk alles is er te vinden!

Aanbeveling
Gewoon een goede duidelijke winkel waar van alles te koop is voor een goede prijs en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Mudde 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Assortiment is op de website overzichtelijk en levering is erg snel.

Service
Met een eerdere aankoop waren problemen en ik kreeg een nieuw apparaat.

Assortiment
je kunt het eigenlijk niet bedenken of ze kunnen het leveren

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden met coolblue en kijk dan bij een aanschaf ook eerst bij hen.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk het product te vinden, duidelijke uitleg en overzichtelijke website

Service
Super snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenny hoogland 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag besteld morgen in huis
fantaschtis

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ernesto 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super

Service
Onlangs een hoesje gekocht voor mijn i-phone 6s, deze zou waterdicht moeten zijn maar helaas brak een pennetjes af. Binnen twee dagen had ik een nieuw product op de mat.
Het is niet de 1e keer dat Coolblue zo mijn problemen oplost. Ik koop regelmatig (zeg maar bijna alles) bij Coolblue en elke keer overnieuwd zijn ze de beste in service. Ze maken nooit een probleem achteraf.
Het is nu wel het moment om ze een grote
compliment te geven.
Super en bedankt
P
Gr . Ernesto Garay

Assortiment
Het assortiment kan iets beter

Aanbeveling
Super service. Vooral als het niet goed gaat

Extra toelichting
Super winkel en ze komen altijd hun woord na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Langelaar 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne overzichtelijke site

Service
Goede retourmogelijkheden. Zeer vlotte reactie

Assortiment
Heb tot nu toe altijd gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Fijne webwinkel. Zeer klantvriendelijk.

Extra toelichting
Fijne overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen, account aanmaken, betaling en bezorging liep allemaal erg soepel. Alles zit logisch in elkaar en is makkelijk te vinden op de website.

Service
bestelling netjes en snel afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk

Service
Goede service

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Duidelijke overzicht

Extra toelichting
Goede webshop en duidelijke overzicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

adrie 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en een goed overzicht

Service
zeer correct met goede na info

Assortiment
Wat ik zocht vond ik bij coolblue mijn gekocht product voldoet aan alle eisen.

Aanbeveling
Is in alle opzichten een winkel met betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met zoals aankoop als afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de site van Kieskeurig kwam ik na de selectie van het koffie-apparaat op basis van kostwn- en service-afweging op de site van coolblue. Het kostte slechts een paar stappen om het juiste apparaat in de juiste kleurstelling te selecteren. Simpel en effectief!

Service
Na het invullen van mijn bestelling op zaterdagmiddag (na mislukte bezoeken bij Media Markt en BCC, met weinig servicegerichte ondersteuning) kwam in beeld, dat de bestelling op zondag zou worden bezorgd. Ik vermoedde, dat dat een vergissing was en de bestelling maandag bezorgd zou worden. Nee dus, bezorgen echt op zondag. Was het eerst nog een tijdvak tussen 12.00 en 18.00 uur, later werd dat bijgesteld naar het tijdvak 14.00 - 16.00 uur. En inderdaad, bezorging van het Nespresso-apparaat om 14.30 uur. Prima en toch ook onverwachte (aangename) service!

Assortiment
Daar waar ik het Nesoresso-apparaat in de kleur Sky Blue wilde hebben was dat op dat moment niet mogelijk bij de Media Markt en ook niet bij BCC. Ook geen verdere poging mij te helpen. Niet op voorraad in de winkel? Jammer dan, wij kunnen u niet helpen. Bij coolblue kon ik direct via de site elke gewenste kleur kiezen! Zo moet het! Ook de aandacht na de aankoop is mij opgevallen!

Aanbeveling
De webwinkel is erg overzichtelijk en het wordt heel snel duidelijk hoe een en ander functioneert.

Extra toelichting
De duidelijkheid van de site, het uitgebreide assortiment op meerdere gebieden, het gemak van het bestellen, de servicegerichtheid van het bedrijf tijdens de koop van het product en de aandacht voor de klant ook na de aankoop van het product hebben mij aangenaam verrast. Het staat voor mij vast, dat ik bij een eerstvolgende aankoop automatisch aan coolblue zal denken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, producten zijn makkelijk te vinden.

Service
AL mijn bestellingen worden op tijd geleverd. Retour sturen is ook nooit een probleem.

Assortiment
Ruime assortiment voor elk budget.

Aanbeveling
Als webwinkel vind ik coolblue de beste van Nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle en duidelijk informatie op de site. Ook retouren is zeer gemakkelijk

Service
Hier heb ik nog geen gebruik van gemaakt maar de hulp in de winkel bij aankoop was al ok. Dus veronderstel de service ook

Assortiment
Soms ontbreken er toch interessante accessoires

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen gezien het grote gemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Julia Koppejan 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Fijne website!

Service
Niet normaal zo goed als de service is. In ons geval geweldige opvolging van ouderenmobiel die na een maand kapot was door val van oude vader samen met zijn mobiel en binnen 3 dagen een nieuw exemplaar in huis. Fantastisch!

Aanbeveling
Door onze ervaring met hun geweldige klantenservice. Hier is de klant nog koning en ga je voortaan met al dit soort behoeften eerst naar Cool blue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doubleyou 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer eenvoudig en duidelijke omschrijving voor een besgtelling te plaatsen

Service
technisch goed onderlegd en respekteren van vooropgestelde leveringstermijn

Assortiment
keuze tussen verschillende toestellen met motivatie van hun technische mogelijkheden...;

Aanbeveling
Geen noemenswaardige opmerking. Een betrouwvolle en klantvriendelijke leverancier van diverse produkten met een duidelijke omschrijving van de mogelijkheden van het product.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer gemakkelijk te gebruiken.

Service
De router werd snel en zonder problemen geleverd.

Assortiment
Je hebt de keuze uit voldoende verschillende apparaten en het is gemakkelijk te sorteren op prijs of best verkocht etc.

Aanbeveling
Ik ken geen betere webshop in NL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton O 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en snelle bediening.

Service
Uitstekende coulance: omruil van defecte camera werd nog dezelfde dag geregeld.

Assortiment
Identieke camera was niet onmiddellijk leverbaar; een vergelijkbare camera van een ander merk was twee dagen later geleverd en het prijsverschil teruggestort.

Aanbeveling
Duidelijke omschrijvingen van producten, prima prijs-kwaliteit verhouding, bijzonder coulante behandeling en zeer vriendelijke telefonische service.

Extra toelichting
Gewoon héél goed. Ik kom terug!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefaan 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk het beste product te vinden

Service
Product niet ok is gratis terugsturen en 2 dagen later staat er een ander nieuw product aan de deur

Assortiment
Groot en gemakkelijk te vergelijken

Aanbeveling
Zeer overzichtelijke site waar je snel en makkelijk het beste product kan kiezen. Gedaan met tientallen sites te doorzoeken om het beste product te vinden. Zeer bereikbaar om vragen te stellen en hun service is top.
Een product voldeed niet aan ons wensen deze terug gestuurd dit zonder allerlei moeilijke vragen te hoeven beantwoorden en na 2 dagen hadden we een ander nieuw product in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochen 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
afbeeldingen van diverse radio's is welkom voor de juiste keuze

Service
niet de juiste kan je m kosteloos terug sturen, en de volgende proberen indien nodig.

Assortiment
keuze in verschillende series radio's van dezelfde type auto.

Aanbeveling
vriendelijkheid, juiste raad (geen 'geld verdien instelling') menselijke adviezen etc.

Extra toelichting
wat betreft de iso stekker voor de auto's, radio typeaanduiding zou de aankoop vereenvoudigen.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eef blommers 29-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
bestellen gaat makkelijk

Service
als je pakket niet wordt afgeleverd, dan begint het drama bij Coolblue

Aanbeveling
als blijk dat Post NL het pakje niet heeft afgeleverd, zie dan maar je spullen te krijgen

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend
Jochen82 29-04-2016

dit is een bekend verhaal!
maar dit is niet alleen bij Coolblue.nl

dit probleem is ook bij Mediamarkt.nl Bol.com en nog andere webshops zelf bij Marktplaats.

zelf ook aan de hand gehad en dit is een probleem van postnl erg hinderlijk.
en als oplossing geeft postnl slechts 1 oplossing:

je mag 1 maal op hun kosten nog een soortgelijke zending doen (wel binnen 3 maanden).

Officiele reactie van Coolblue 03-05-2016

Beste heer/mevrouw Blommers,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling maar wat ontzettend vervelend om te zien dat u zo lang heeft moeten wachten. Onze oprechte excuses voor dit ongemak, dit is zeker een vervelende situatie geweest. We zien dat u intussen alles in ontvangst heeft kunnen nemen. Is de inhoud verder helemaal naar wens? We horen het graag als we eventueel nog iets voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Vos 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Leuke site, gemakkelijk bestelling te plaatsen

Service
Geen minpunten

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Kan geen minpuntje bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
GEmakkelijke en snelle website

Service
Volgende dag al geleverd, ondanks bestelling op zondag

Assortiment
Genoeg keus uit uitgebreid aanbod

Aanbeveling
Geen minpunten. Gekochte artikelen voldeden aan de verwachting

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bekend bij Kieskeurig.nl 29-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Alles keurig tot dat er wat met het product aan de hand is, dan wordt het cijfer 8 van gemak een 8 van ergernis.
Jammer deze optie niet inde review zit. ;)

Service
Alles prima geregeld tot er wat fout gaat. Dan zijn ze niet thuis.

Aanbeveling
Bij problemen krijg je geen of slecht reactie en ze komen niet met oplossingen. Alleen met niet na gekomen beloftes.

Extra toelichting
Ik heb een Asus i3 Laptop gekocht bij de laptopshop. Deze laptop was de keuze van Coolblue. Ze hadden een mooie aanbieding. Deze aanbiedings laptop was helemaal nagekeken en echt helemaal nieuw, alleen maar uit de verpakking geweest. Gewoon met de volledige twee jaar garantie. Bij aankomst bleek de laptop ventilator een te luid lawaai te maken, een heel erg doordringend geluid. Vervolgens de laptop terug gestuurd onder garantie. Na ontvangst bij Coolblue een standaard mail ontvangen dat ze de oplossing hadden en ik mijn geld terug zou krijgen.... Gelijk gebeld met ze, belofte dat ik die dag terug gebeld zou worden. NIET gebeurt. Weer zelf gebeld, weer de belofte dat ze de volgende dag zeker terug zouden bellen, weer NIET gebeurt. Weer zelf gebeld, er zou toch zeker aan het einde terug gebeld worden. Weer NIET gebeurt. Weer zelf gebeld, oplossing aangebracht ik kon anders wel de zelfde laptop weer bij ze kon bestellen, Ik moet dan wel MEER geld betalen voor precies dezelfde laptop. Oh ja, voor deze bestelling ook dezelfde laptop besteld. Deze werd na een uur geannuleerd. Zou automatisch direct of anders met 2 a 3 dagen mijn geld terug krijgen. Hier ook twee keer achter aan moeten bellen. Bij elk gesprek kreeg ik te horen: sorry meneer op een of andere manier is de terug betaling niet goed verwerkt, het zou nu in orde moeten komen. Dus uiteindelijk een week moeten wachten voor ik mijn geld terug had.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 29-04-2016

Beste,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling maar wat ontzettend vervelend om te moeten vernemen dat het zo mis is gelopen. Onze oprechte excuses hier voor, dat is zeker niet onze bedoeling geweest.

Graag kijken we dan ook met u mee. Kunt u eventueel het ordernummer van deze bestelling aan ons doorgeven? Hopelijk kunnen we snel tot een oplossing komen. We horen graag van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Bekend bij Kieskeurig.nl 29-04-2016

Beste Coolblue,

Het gaat om order 16604507 c.q. retour 1344701.
Tevens zou ik nog steeds worden terug gebeld, over uitleg van de gang van zaken, hoe het zit met mijn 2 jaar garantie.
Dit is UITERAARD nog steeds NIET gebeurt. Dus gelukkig zijn jullie wel consequent. ;)

M.v.g.

Bekend bij Kieskeurig.nl 05-05-2016

Mijn bevinding is dat, ook na bovenstaande mooie reactie van Coolbue er geen contact wordt opgenomen.
Mijn conclusie: Dus veel mooie praatjes maar als het er op aankomt zijn ze niet thuis. Mijn bevindingen zijn: Coolbue geeft alleen maar valse beloftes.

Reageer

Tko 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je de winkel binnenkomt, word er gelijk vriendelijk gevraagd of ze mogen helpen

Service
Duidelijk voor de klant en vriendelijk

Assortiment
Heel uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
Vriendelijk en uitnodigende winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniela 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De producten zijn goed te vinden, groot assortiment. Alleen de omschrijving van telefoonabonnementen is soms onduidelijk. Aanbiedingen zie je niet terug in je bestelling maar krijg je uiteindelijk wel.

Service
Ik werd zowel via de chat als per email snel en netjes geholpen.

Aanbeveling
Gewoon fijne winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

HS 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handig, vanuit de keukentafel bestellen. Weten dat via kieskeurig.nl je altijd de juiste keuze maakt.

Service
Geweldig, om 18.00 uur besteld en de volgende morgen om 10.30 uur gaat de bel. Pakketje is geleverd! Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen volgende dag in huis

Service
snel

Assortiment
voldoende keuze

Extra toelichting
Mooi telefoonhoesje, was goedkoopste via google.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site overzichtelijk en filters om alles wat je niet nodig hebt te laten verdwijnen

Service
Maakt waar wat het belooft

Assortiment
Heeeeeeeel veel spullen van alles wel iets. Je kan nooit alles hebben

Aanbeveling
Heerlijk om hier rond te struinen

Extra toelichting
De " Een tweede kansje" was een lot uit de loterij. Gewoon prima alleen de verpakking was wat mis mee. Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzicht; duidelijke beschrijvingen en zoekhulp indien nodig

Service
what you see is what you get; with a smile and then some!.

Assortiment
voldoende keuze tegen een prima prijs/kwaliteitsverhouding

Aanbeveling
ik hou van bedrijven die business met een knipoog naar humor bedrijven.

Extra toelichting
ga vooral zo door en blijf de klanten verrassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer veel en duidelijke informatie en producttoelichting.
Makkelijke en goede bestelprocedure.

Service
Uitstekend. Nette en correcte telefonische afhandeling vraag over product. Zeer vriendelijk.

Assortiment
Zeer uitgebreid met diverse mooie aanbiedingen.

Aanbeveling
Compleet; uitgebreid assortiment; bijzonder goede en mooie uitstraling. Prettig om door de winkel te 'surfen'.

Extra toelichting
Prijzen zouden nog iets scherper in de markt gezet mogen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Kuipers 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
producten makkelijk te vinden op de site

Service
snelle bezorging

Assortiment
ruim

Aanbeveling
lage prijzen, goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Acmlm5480 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en betalen snel, via iDeal. Ook andere betaalmogelijkheden; helaas alleen achteraf betalen via creditcard.

Service
Snelle levering (zelfs op zondag), retourneren zeer eenvoudig

Assortiment
Ruime keuze aan producten, bijna altijd alles op voorraad

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvon pijl 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel gemakkelijk via internet besteld ideal betaald en verder wordt het allemaal geregeld

Service
ze kwamen het met twee man brengen en naar boven gebracht en de oude machine meegenomen

Assortiment
een groot assortiment maar we wisten al welk merk en type nr. we wilde hebben

Aanbeveling
ik ben helemaal tevreden met cool blue alles is gedaan volgens onze wens geweldig

Extra toelichting
ga zeker meer bestellen via cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime aanbod en snelle levering

Service
snelle levering en voor 23.59 uur besteld volgende dag in huis super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvG 28-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Gemak
Bestelling die via Dynalogic bezorgd worden is een drama.

Service
Coolblue gaat goed tot dat er wat fout gaat met de levering via Dynalogic. Heb je de pech dat Dynalogic er een puinhoop van maakt hoef je van de service van Coolblue niets te verwachten. Tot 3 keer toe weet Dynalogic een sorteerfout te maken waardoor product niet op de afgesproken datum geleverd wordt. Dan neem je contact op met Coolblue als opdrachtgever van Dynalogic. Hoe meer medewerkers je aan de lijn krijgt en even zoveel toezeggingen, al dan niet in overleg met de supervisor Bob, als klant trek je aan het kortste eind. Nog nooit meegemaakt, maar in dit geval is de service van Coolblue ronduit slecht. Ook al ben je vaste klant, de service is ver te zoeken

Assortiment
Niets mis mee, ruime keuze. Maar daar heb je niets aan als er niet geleverd wordt volgens afspraak.

Aanbeveling
Medewerkers doen toezeggingen die ze niet waar kunnen maken. Het is niet mogelijk een eerder gesproken medewerker weer aan de lijn te krijgen. Bob, de supervisor, die krijg je als klant al helemaal niet te pakken. Status updates van een klacht krijg je niet, moet je zelf achteraan.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 28-04-2016

Beste,

Wat enorm vervelend dat de levering op deze manier is gegaan. Zeker omdat u al een aantal keren aan de bel heeft getrokken en als hier dan niks mee gedaan wordt dan kunnen wij ons voorstellen dat dit geen fijn gevoel is. Zeker als u zelf er achteraan moet.


Wel willen bekijken wat hier nog aan kunnen doen voor u, om u wellicht toch een beter gevoel te kunnen geven. Heeft u daarvoor misschien het ordernummer voor ons? Dan kijken we graag even met u mee.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

AvG 29-04-2016

En wederom de standaard copy/past tekst van Coolblue. Oh wat zijn we goed. Je moet je klant helpen als deze een klacht meld. Dit is mosterd na de maaltijd.

Galaxie 02-05-2016

Dynalogic sucks! Tot twee keer toe een beschadigde wasmachine geleverd gekregen, de tweede nog erger dan de eerste. De deuken aan de achterkant waren niet enkel optisch maar hadden effect op het centrifugeren omdat de trommel tegen de deuk aankwam en een hels kabaal maakte. Ook beschadigden de bezorgers de cv ketel naast de wasmachineaansluiting met hun gereedschap en duwden bijna een kast om. Wm ook heel slordig bevestigd; slang niet netjes weggewerkt chter machine maar stak in alle richtingen uit. Durf bijna geen nieuwe wm meer te bestellen bij Coolblue - ondanks goeie retour en bestelservice- uit vrees voor weer een logistiek drama van Dynalogic.

Reageer

wil burger 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Leveren en plaatsen binnen 1 dag. Machine aangesloten getest en oude machine meegenomen. Erg vriendelijke bezorgers

Aanbeveling
Service uitmuntend. Van start bestelling tot einde goede informatie dus prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht website en het gemak met het zoeken naar een bepaald product

Service
Telefonisch heel goed te bereiken zonder wachttijden. Goede communicatie. Klantvriendelijk

Assortiment
Voor eelk wat wils

Aanbeveling
Ruim assortiment aan producten, goedkoper dan o.a. Multi-Mediamarkt. Niks geen poespas. What you want is what you get!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasha Bodegom 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle levering. Ze maken waar wat ze beloven. Tevens word je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Assortiment
Mijn gewenste kleur was tijdelijk niet voorradig. Door middel van een mail werd ik keurig op de hoogte gehouden wanneer het horloge weer leverbaar was. Dat was al binnen 3 dagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de site is overzichtelijk

Service
niet echt nodig gehad, maar de site is zo opgebouwd dat het service gericht overkomnt

Assortiment
geloof wel dat jullie aan de vraag van de klant voldoen

Aanbeveling
zit er gelikt uit

Extra toelichting
Ja, ik werd er door mijn collega op attent gebracht dat het product bij BCC € 20 goedkoper was. Maar toen had ik net al de aankoop gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rober 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
zoals verwacht

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
geen klachten

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aad 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Vandaag besteld, morgen ook echt in huis.

Extra toelichting
Ga zeker meer gebruik maken van Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van achter de pc alle gegevens ingeven en zeker als je al klant bent wordt het nog gemakkelijker...alles is reeds ingevuld.

Service
Kan niet beter!!
Bestelling ingeven, alles wordt opgevolgd, de dag nadien aan huis geleverd, proper en stevig verpakt.

Aanbeveling
Betrouwbaar; snel; voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews