coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald van Spelde 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geleverd !

Service
Gevraagd , volgende dag geleverd , binnen 6 uur !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en makkkelijk iets te vinden wat je wil

Assortiment
wat ik zocht was er ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk K 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke website, groot assortiment/keuze

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
Ruim assortiment en gemak van website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shyna 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke informatie. Goed zoeksysteem.

Service
Snelle en portvrije levering vind ik top!

Assortiment
Compleet.

Aanbeveling
Prettige eerste indruk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

eric van kinne 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
erg goed en snel

Assortiment
erg ruime keuze

Aanbeveling
erg toegangkelijk

Extra toelichting
doe zo voort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton de Knegt 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website.
Makkelijk te vinden wat je zoekt en op een eenvoudige manier te bestellen

Service
Een klein min puntje: Ik was vergeten de code voor een cadeaubon in te vullen.
Als de bestelling dan geannuleerd wordt. Dan wordt er bij de te kiezen opties vanuit gegaan dat het produkt al betaald is en reeds in mijn bezit. Ik kan dan nl alleen nog kiezen tussen geld terug of produkt ruilen.

Assortiment
Wellicht liggen de prijzen iets hoger dan bij de concurent maar daar is de service dan ook naar

Aanbeveling
Al met al een prima winkel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Philippe 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit je zetel winkelen, kan het nog makkelijker?

Service
Geleverd na 48u, voorbij ok.

Assortiment
Praktisch alles is te koop.

Aanbeveling
Makkelijk en voordelig winkelen met een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Colle Eddy 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Op een zondag levering was de transporteur niet echt vriendelijk en er was lichte schade aan de verpakking , maar na een klein berichtje naar de klanten service was alles direct opgelost en opgevolgd .

Assortiment
Misschien een beetje meer kids artikelen !!!

Aanbeveling
Snel ,gemakkelijk en correct . Wij kopen heel veel via internet en we moeten ook toegeven dat we tot nu toe nog geen enkel probleem hebben gehad met coolblue en ook nog niet teleurgesteld ten opzichte van andere leveranciers .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssens Gunther 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website!

Service
Snelle afhandeling!

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Goede service,Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marien 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ik heb een tijd veel problemen gehad met mijn smartphone. Dit lag niet aan Coolblue maar aan de fabrikant (Wiko). De retoursprocedures werden door Coolblue heel erg netjes afgehandeld.

Assortiment
Qua elektronica heeft Coolblue alles in huis.

Aanbeveling
Gewoon een topwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, goede selectiemogelijkheden

Service
Perfect snelle levering en juiste informatie over aflevertijdstip

Assortiment
Zeer uitgebreid en veelzijdig, alle sis er wel. Maar ook voldoende keuze in merken en typen.

Aanbeveling
veelzijdig, snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Bynens 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
uitgebreid aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosita Vanhoudt 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel duidelijke site supergemakkelijke bestelformule

Service
levering de volgende dag al

Assortiment
heel ruim heel gemakkelijk

Aanbeveling
de internetsite is heel gemakkelijk te gebuiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Kessel 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijker kan het niet

Service
Super service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JvB 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Veel informatie i.v.m. bezorging via mail!!Geweldig

Assortiment
Heel veel in het assortiment

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar

Extra toelichting
Prettige Feestdagen en een vruchtbaar jaar in omzet 2016

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 27-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Alles duidelijk op de site te vinden

Service
Niet goed? Geld terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik ben niet eens uit mijn sofa moeten komen !

Service
Ik had een mail gestuurd met vraag tot verduidelijking en zoals beloofd, binnen de 4 uur reactie en telefonisch super vriendelijke service met juiste advies.

Assortiment
Gevonden wat ik elders nog niet gevonden had.

Aanbeveling
Eenvoudiger kan bijna, super service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed vd Heuvel 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering altijd stipt.

Service
Altijd even correct tot nu toe is mijn ervaring.

Assortiment
Kan bijna alles vinden.

Aanbeveling
Makkelijk winkelen ,vergelijken en prijs ook meestal goed.

Extra toelichting
Super😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svdw 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle service/bezorging. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levering etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jean 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Je kiest het artikel je betaald het en de dag nadien ontvang je het bestelde artikel zonder verzendingkosten

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
heb diverse artikelen al besteld en ben altijd tevreden geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benjamin 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik vond gelijk wat ik wou en kon zonder problemen bestelen

Service
het product was zelfs nog eerder dan gedacht helemaal top

Assortiment
ze hebben genoeg eigenlijk teveel maar dat maakt niet uit en de prijs is altijd goed

Aanbeveling
ze leveren snel veel producten en altijd klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandereyken Danny 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is makkelijk te vinden en vrij duidelijk wat je juist koopt

Service
ik zou het zelf niet beter kunnen

Assortiment
heb al altijd alles gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
ik moet geen enkele maar of pas op met comuniseren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lambert 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter vand er Steen 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige website en bestelling

Service
Alles keurig volgens afspraak

Assortiment
Een van de beste

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede prijs-kwaliteit

Extra toelichting
Zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marpa deprey 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik ben niet handig met de computer maar zelfs mij is het gelukt iets te bestellen

Service
gisteren besteld vandaag gekregen super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Osman 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website en gemakkelijke bestelling

Service
om 22.00 uur besteld en volgende dag 11.50uur geleverd. Binnen 14uur vind ik snel.

Assortiment
Stofzuiger gezocht en bij coolblue uitgekomen. Was hier het goedkoopst. Reviews van klanten hebben mij overtuigd.
Geen spijt van gehad.

Aanbeveling
Er zijn veel produkten te koop dus voor een ieder wat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cindy 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
ik ben heel tevreden over de service en levering van coolblue. via de facebookpagina werden m'n vragen binnen enkele minuten beantwoord! en de dag na bestelling kon ik m'n aankoop al bij het postkantoor gaan afhalen. super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yordi 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handig bestellen als zelfstandige met vrijstelling van BTW

Service
Alles duidelijk, je kan gratis terugsturen. Leuk als er iets defect zou zijn.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Niet de goedkoopste, maar wel beste prijs naar service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera Riket 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had een weegschaal nodig en was al bijna vertrokken naar de winkel, toen mijn dochter zegde, ga toch even zien bij Cool blue en je krijgt er meteen de beoordeling bij van andere klanten en oeps .... ze had gelijk!

Service
Snel en correct

Assortiment
Al wat ik nodig heb, kan ik bij jullie vinden ... dus TOP!

Aanbeveling
Zie hierboven !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rwwh 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Supermakkelijk, duidelijke taal.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunther Mangelschots 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Besteld en dezelfde dag 's avonds in huis...heerlijk gemakkelijk

Service
Vlekkeloze levering en erg handig dat je pakket haast real-time kan volgen

Aanbeveling
Is er dan een alternatief? Neen, naar mijn mening de meest handige oplossing voor mensen die online kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk van laarhoven 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon makelijk en goed

Service
levering is goed maar komt niet altijd aan op afgesproken tijd

Assortiment
je vind er alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
je vind er alles wat je zoekt gewoon goed

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Hein 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website

Service
Goed georganiseerd, vraag=snel antwoord

Assortiment
Het meeste is er, juiste accessoires makkelijk te vinden bij product

Aanbeveling
Goede service,prijs, snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ben zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Wasmachine kon 's avonds bezorgd worden. Heel handig. Berzorgers waren ook zeer vriendelijk.

Aanbeveling
Niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moeder van 2 kinderen 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en het is zo besteld.

Service
Snelle levering. Makkelijk dat je zelf kan beslissen of het thuis bezorgd wordt of dat je het kan ophalen bij een ophaalpunt in de buurt.

Assortiment
Er zijn veel producten, alleen vind ik de prijzen een beetje hoog. Op andere sites zijn veel producten beter geprijsd.

Aanbeveling
Heel fijn dat er een snelle levering is. Dit is echt een pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anne W 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle bestelling en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft veel verschillende categorieen waaruit je producten kan bestellen, van speelgoed tot grote apparaten. Het feit dat je zef kan kiezen is zeker een pluspunt.

Assortiment
Veel categorieen waaruit je kan kiezen

Aanbeveling
Het is leuk winkelen op coolblue.be

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luijendijk 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Na het invullen van een onjuiste e-mailadres ben ik via WhatsApp direct geholpen en hebben ze mij de juiste gegevens direct doorgestuurd, top.

Assortiment
Prijs kan iets goedkoper.

Aanbeveling
Zo fijn dat de bezorging zondag tussen 12.00 en 18.00 uur plaats vindt.

Extra toelichting
Geen, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linden 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mooie website, producten zijn makkelijk te vergelijken. Snelle levering op manier die bij je past. Product naar volle tevredenheid in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannelore 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Groot assortiment, veel verschillende merken.

Aanbeveling
Veel aanbiedingen, groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
niets op aan te merken

Aanbeveling
vlot, simpel, snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Doordat bundels worden aangeboden.

Service
De volgende dag met een stevige verpakking al binnen.

Assortiment
Alles wat ik zocht kon ik vinden.

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbeteringen. Je zou al bepaalde linkjes kunnen toevoegen zodat je meteen op reviews op you tube uitkomt

Extra toelichting
Het aanbieden van bundels is wel heel erg ideaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F van der Zwan 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dinsdag besteld en woensdag geleverd volgens afspraak. Super snel!!

Service
Binnen de kortste keren een mail met bevestiging, factuur en ook de verwachte aankomsttijd van het artikel.

Assortiment
Veel artikelen om tussen te kiezen en niet alleen maar van één bepaald merk. Voor elke beurs is er keus.

Aanbeveling
Eindelijk een winkel die zijn afspraken meer als na komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
zaterdag besteld, zondag geleverd.
had ik niet verwacht op een zondag

Assortiment
Niet alles is er, maar toch heel veel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Gerritse 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gebruikers vriendelijk.
Alle informatie is snel te vinden.
Het bestel/betaalproces is intuïtief zodat het weinig moeite kost.

Service
Bij vragen word je altijd snel en vriendelijk geholpen.
Geen ervaringen met de retoursprocedure.
Er werd altijd op tijd geleverd.

Assortiment
De winkel is uitgebreid. Altijd het gezochte product gevonden. Prijs/prestatie verhouding goed.

Aanbeveling
Gezien de uitstekende ervaringen zou ik de winkel aanbevelen. Misschien dat soms de Coolblue prijs iets hoger is maar dan kies ik toch voor de positieve ervaringen bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baron bouvier 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het hele bestellingsproces duurt minder dan 3 minuten,meer moet je er niet voor doen, de dag erna heb je het product al

Service
procedure in geval van probleem is heel duidelijk en eenvoudig en de reactie-snelheid bij Coolblue is fantastisch

Assortiment
grote keuze voor elk product en de voor-en nadelen van elk zijn goed gedocumenteerd

Aanbeveling
makkelijker dan Coolblue kan niet, je hebt er een grote keuze, concurrentiële prijzen en een fantastische klantendienst, ook na verkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engploeg 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Top .... Besteld om 23.30 uur volgende dag om 15.00 uur in huis !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pol 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gewoon duidelijk en vlot

Assortiment
Breed gamma aan gespecialiseerde shops

Aanbeveling
Zorgeloos online kiezen en bestellen. Super snelle gratis levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Backer Georges 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuis bestellen en sanderendaags geleverd

Service
Vanavond besteld morgen in huis

Assortiment
Heel veel keuze in verschillende branches

Aanbeveling
Makkelijk en merkprodukten van goeie kwaliteit

Extra toelichting
Alles oke , dus een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Ziel 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel je bestelling uitzoeken.

Service
Bestelling snel en correct uitgevoerd.

Assortiment
Ze hebben zo ongeveer alles en enorm uitgebreid.

Aanbeveling
Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews