coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mevr van geijlswijk 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het is simpel om te bestellen

Service
vriendelijkheid staat hier bovenaan

Assortiment
er is genoeg keuze

Aanbeveling
gewoon doen

Extra toelichting
ik ben erg tevreden heb in het verleden wel eens besteld en nu laatst,,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Zuijderduin 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Blijft gewoon de beste site voor het kopen van alles wat je op internet wil kopen. Ben er altijd weer van onder de indruk.

Aanbeveling
Compleet, Adequaat, snel en ook persoonlijk contact is goed en servicegericht mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maesbenjamin 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk en overzichtelijk om te vinden wat je zoekt.

Service
Snel en betrouwbaar

Assortiment
Er is veel maar ik miste toch een aantal dingen die ik op andere sites moest gaan zoeken.

Aanbeveling
Coolblue is heel handig, snel en betrouwbaar. Ik zou het aan iedereen aanraden!

Extra toelichting
Alles werkte goed en was vrij overzichtelijk maar ik heb toch een paar keer goed moeten zoeken om iets te vinden. Het assortiment is groot maar ik heb toch een aantal keer naar een andere site moeten gaan om te vinden waar ik naar opzoek was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joreli 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Draait zeer makkelijk

Service
Vlotte levering ook in het weekend

Assortiment
Het voldoet zeker aan mijn verwachtingen die in had van het product!!!

Aanbeveling
De levering is zeer vlot

Extra toelichting
Ik zou deze stofzuiger zeker aanraden aan vrienden/iedereen is een zeer stil product draait vlot en heeft een goeie zuigkracht!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, goed overzicht, mooi dat je vergelijkingen kan maken

Service
OP de service is niks aan te merken, alles verliep zoals je het wenst

Assortiment
Ik was op zoek naar een Powerpack, Coolblue had een uitgebreide keuze, van eenvoudig en goedkoop, tot topproducten

Aanbeveling
De "bediening", de productkeuze, de bestelling en de aflevering, helemaal top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site werkt prima en is goed overzichtelijk.

Assortiment
Veel keuze uit producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LvG 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijke vergelijking

Service
Alles liep zoals beloofd.

Aanbeveling
Zeer tevreden over hoe alles gelopen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijk en goede filtercriteria binnen een zoekcategorie.

Service
Product snel in huis.

Assortiment
Erg divers, niet alles op voorraad.

Aanbeveling
Erg fijne webwinkel.

Extra toelichting
De filmpjes waarin het product geshowd en uitgelegd wordt geven een erg goed beeld van het product. Op basis van de filmpjes heb ik een goede keuze voor een aankoop kunnen maken zonder het product in een winkel te hebben gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MJ Mulder 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is makkelijk te vinden,ruime keus

Service
wasmachine 18.00 besteld volgende dag 12.30 geleverd
TOP heb nog niets terug gestuurd kan daar dus niets over melden

Assortiment
zeer ruim assortiment,je kan elk product goed vergelijken met elkaar zodat je weet wat bij jouw past, de prijs is niet altijd de goedkoopste,wasmachine was 19 euro duurder maar wel volgende dag geleverd

Aanbeveling
Duidelijk, overzichtelijk

Extra toelichting
klantenservice goed bereikbaar,en vriendelijk misschien werken met prijsgarantie wordt het nog aantrekkelijker om bij Coolblue je producten aan te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten goed te vinden. Makkelijk te bestellen.

Service
De bestelling is erg snel afgehandeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Er was genoeg keuze wat betreft het product waar ik op zoek naar was.

Aanbeveling
Ik geef Coolblue een 9 omdat ik erg tevreden ben. Waarschijnlijk kan het altijd nog beter, dus vandaar geen 10. Zo blijft iedereen gemotiveerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GuidoSlock 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Netjes op tijd zoals beloofd.

Service
Belofte maakt schuld= perfect

Aanbeveling
Handige manier van shoppen, veel keuze.

Extra toelichting
Gewoon... alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maeycke 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering zoals beloofd

Assortiment
kwa telefoons bijna alle merken en goede prijs

Aanbeveling
vandaag besteld is inderdaad morgen geleverd :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

super cool 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is klantvriendelijk en overzichtelijk

Service
telefonisch vraag werd snel en duidelijk beantwoord

Assortiment
kon zeer snel vinden wat ik zocht

Aanbeveling
altijd goede ervaringen gehad met deze webshop

Extra toelichting
geschreven bedankkaart achteraf erg origineel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anonieme 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen, zien wat in voorraad is en de dag nadien thuis geleverd

Service
Je wordt voldoende op de hoogte gehouden van het traject van je prodsuct

Assortiment
Denk dat je op computergebeid wel haast alles kan vinden

Aanbeveling
voor mensen die zelf het product niet willen bekijken en uittesten is dit een snelle manier van werken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hippollywood 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft een ruim assortiment, je vind altijd dat wat je zoekt.

Service
Zeer snel en correct

Assortiment
Zeer ruim en up-to-date

Aanbeveling
Waarom niet?

Extra toelichting
Coolblue heeft een duidelijk overzichtelijke site die elke anti-online koper zal overtuigen. Het is gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Assortiment
Groot assortiment, al eerder iets besteld en zal daar ook telkens terugkomen op de site.

Aanbeveling
Ik vind het een fijne en makkelijk site. ook snel met de levering.Heb het ook al aan familie en vrienden door gegeven.

Extra toelichting
Nee ik heb verder geen toelichting ik ben zeer tevreden, met Coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig en overzichtelijk bestelmenu

Service
Aflevering thuis was online goed te volgen en product was ook op de afgesproken tijd binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk en de producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Snelle levering. Klasse!

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Wij gaan in de nabije toekomst verhuizen en gaan dan ook zeker hier nogmaals wat spullen bestellen. Dus ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Misschien de zoekcriteria wat verbreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nishayra 31-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk iets te bestellen en te betalen.

Service
Snelle service, product echt volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede kwaliteit.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MvA 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website; eenvoudig producten zoeken, afrekenen, etc.

Service
Snelle levering, snelle bevestiging per email

Assortiment
Relatief beperkt aanbod van accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Heydend 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede beschrijving van de producten. Makkelijk om te vergelijken.
Vlotte bestelling en betaling.

Service
Op bepaalde technische vragen kreeg ik een duidelijk antwoord via de facebook-chat. Antwoorden die voor mij belangrijk waren om het product al dan niet te bestellen.
Vlotte levereing, dag erna had ik het product al in huis.

Assortiment
Assortiment voldoet ruimschoots. Keuze in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 31-08-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tijdens het bestellen van mijn laptop werden er combinatie aanbiedingen gedaan. Zoals laptop met muis, laptop met muis en tas en voor mij interessant laptop met office pakket.
Op die mannier bestel je snel spullen die ook nog interessant geprijst zijn.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Je kunt werkelijk alle kanten uit.
Van goedkoop tot duur. Veel merken beschikbaar.

Aanbeveling
Zowel het bestellen, betalen en de levering het is allemaal vlekkeloos gegaan.

Extra toelichting
Prettige webwinkel. Ook de vestiging in Rotterdam bezocht, hier vriendelijk, behulpzaam en kundig winkel personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keus

Service
volgende dag thuis

Assortiment
goede kwaliteit

Aanbeveling
top winkel met snelle bezorging en goede uitleg

Extra toelichting
ik ga nog vaker bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkie10 30-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Het was duidelijk en goed aangegeven

Service
Het werd de volgende dag al vroeg afgeleverd

Assortiment
Soms mag er wel meer keuze zijn

Aanbeveling
Goeie site, alles op orde

Extra toelichting
Het was duidelijk aangegeven wat je moest doen voor je online bestelling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wen 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen is eenvoudig

Service
Ben momenteel een zending aan het retourneren, wacht dus nog af of dit gemakkelijk verloopt.

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Heb eerder al eens een artikel besteld, correcte levering.

Extra toelichting
Momenteel niet.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

AnoekKoudijs 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijkheid en gemak in de zoekmachine.

Service
topservice, product snel gevonden, snel kunnen betalen en snel ontvangen, kortom coolblue doet wat ze belooft!

Assortiment
keuze genoeg!

Aanbeveling
Met alleen maar positieve ervaringen, kunnen we Coolblue alleen maar aanbevelen!

Extra toelichting
Bij Coolblue krijg ik het gevoel dat de klant nog echt koning is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Cremer 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Letterlijk van uit de luie zetel, meer gemak kan dus niet

Service
Verkeerde bestelling, geen punt geld terug. Snelle levering.

Assortiment
Breed, breed en euh breed!

Aanbeveling
Waarom niet, gemakkelijk, top service en een breed assortiment

Extra toelichting
Alle met het grootste gemak kunnen bestellen, vlotte communicatie rond de bestelling en een snelle levering, het grootste probleem is een luxeprobleem ... Het brede aanbod maakt kiezen moeilijk! 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SnoopyT 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website. Over het bestelproces word je steeds duidelijk op de hoogte gehouden.

Service
Heb ik nog geen gebruik van hoeven te maken.

Assortiment
Voor mij genoeg om uit te kiezen.

Aanbeveling
Alvorens te bestellen heb beoordelingen van deze leverancier bekeken. Die waren grotendeels positief en dat kan ik nu beamen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik vind Coolblue echt top. Dit is de tweede levering die soepel verloopt. Je wordt goed per mail en sms op de hoogte gehouden. Dinsdagavond om 10:00 besteld volgende dag om 08:30 bij het afgesproken afhaalpunt waar ik toch moest zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cre Atelier 123 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Opzoeken, bestellen en volgende dag al in huis!

Service
Een bevestigingsmail binnen de 15min. En de volgende dag voor 12u was de bestelling er al.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Voor iedereen zo een gemak om te bestellen.

Extra toelichting
Ik heb totaal geen opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Timmerman 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik was op zoek naar een bepaald type printer; binnen een minuut gevonden.

Service
Inderdaad laat in de avond besteld, 's morgens stond de doos in de gang.

Assortiment
Keuze te over.

Aanbeveling
Alle afspraken werden nagekomen. Het was precies duidelijk hoe laat de zending zou komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aegis 30-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
inderdaad makkelijk, zo achter de PC

Service
Het lijkt leuk, Coolblue maar als het erop aan komt laten ze je gewoon barsten. Ik had een serieuze kwaliteitsklacht over een produkt (Etna koelkast) wat ik bij CoolBlue gekocht had. Mail gestuurd aan Etna en aan CoolBlue. Etna reageert bespottelijk (snij zelf maar de isolutieschuimresten van de zijkanten af"). En van Coolblue? nop reactie of steun.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zie onder service.
Ander punt is dat dit soort reviews lopen via de website ipv de mail. Gevolg is dat je niet later niet meer kunt aantonen dat klachten/opmerkingen gemeld zijn. Dus voor de buitenwereld lijkt het heel mooi en open (maw "Professionele Customer Service") maar of ze er ook iets mee doen, blijft gissen. Dat moet eigenlijk anders en echt transparant

Extra toelichting
zie onder service en aanbeveling

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Brockhuis 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handige, overzichtelijke website.
Makkelijk keuzemenu dus snel het gewenste product gevonden.

Service
Service is top. Via WhatsApp binnen en paar minuten antwoord. Nette uitleg zonder gepush of verkopers die je wat willen verkopen.

Assortiment
Keus genoeg.

Aanbeveling
Een 10 heeft geen toelichting nodig. Alles is goed aan deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede overzichtelijke webshop met redelijke reviews en goede keuzehulp en vergelijkingsmiddelen

Service
Altijd snel en prima communicatie van bestelling tot levering.

Assortiment
Een goed assortiment. Hier zijn nog wel mogelijkheden voor verbetering, maar als jullie maar nooit net als Bol.com worden met allemaal samenwerkende bedrijfjes om een gezamelijk assortiment aan te bieden dat overal uit nederland of duitsland vandaan moet komen. Nee, dan liever iets minder assortiment, maar wel alles uit eigen voorraad.

Aanbeveling
Een betere all-round webwinkel in Nederland vind je niet.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan en probeer niet van iedere markt een graantje mee te pikken. Blijf liever sterk en uitbouwen wat jullie nu reeds aanbieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Perfecte levering, 's avonds om 22 uur besteld en de volgende ochtend mijn pakketje al in mijn handen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeer tevreden klant 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, ruime keuze, 's avonds om half 10 besteld, dag erna om 13.00 uur binnen.

Service
zeer snelle levering. Ik heb nog geen gebruik gemaakt van de retour procedure.

Assortiment
Coolblue heeft een ruime assortiment aan keuze en de prijs is vaak goedkoper dan bij de concurrent.

Aanbeveling
ik ben zeer tevreden met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen makkelijk te vinden

Service
snel en netjes en op tijd bezorgd

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Goede website, goed assortiment en snelle bezorging. Bestelling is makkelijk te plaatsen en betaling prima, ook daarin is er keuze.

Extra toelichting
In de toekomst zal ik de site vast meer bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

broek6 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
handig en overzichtelijk bestelproces; prima om niet direct te moeten registreren

Service
Helaas was de klantdienst niet bereikbaar telefonisch op moment dat wij keuze wilde maken maar dat heeft de overzichtelijkheid en duidelijke omschrijving van product weer goed gemaakt

Assortiment
volop keuze met heldere beschrijvingen en vooral de uitleg via korte filmpjes

Aanbeveling
helder, gebruiksvriendelijk em goed assortiment met mooie aanbiedingen

Extra toelichting
jammer dat klantendienst op dat moment niet telefonisch bereikbaar was maar dat stond keurig vermeld op de site. Assortiment is groot en er zijn hele mooie aanbiedingen. Producten worden goed omschreven en een duidelijk + punt vinden wij de korte filmpjes over de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wim Schwachofer 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ervaring met Cooblue

Service
als altijd goed

Assortiment
heel ruim

Aanbeveling
als altijd correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nou ja, gemakkelijk dus!

Service
Snel en efficiënt!

Aanbeveling
10 met een griffel!

Extra toelichting
En de ijsmachine (waar het natuurlijk om gaat) werkt fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evel Knievel 30-08-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eindhoven gekocht, kom uit Tilburg

Service
Goede service en uitleg, maar het probleem is er nog

Assortiment
Groot assortiment maar, wat ik zocht was niet voorradig.

Aanbeveling
Gemotiveerde mensen helpen je graag

Extra toelichting
Ben nog zoekende voor goeie drivers om Windows 10 goed te laten werken op mijn laptop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

esther wanders 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideale site goed overzichtelijk en goede leveringsmogelijkheden

Service
Geen problemen gehad

Assortiment
Reuze in keuze

Extra toelichting
Top om je product te kunnen laten bezorgen bij post NL punt en dan ophalen ideaal voor mensen die niet thuis zijn overdag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roel 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg snel benodigde producten vinden, verzamelen en bestellen.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Gratis verzending met track and trace!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis 30-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Handige filters :)

Service
Nooit een probleem gehad.

Assortiment
Je kan bijna alles wel viabij coolblue vinden.

Aanbeveling
Tenzij er korting is heeft CoolBlue nooit de laagste prijs, dit is dan weer jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaetan Algoet 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
moet het huis niet uit

Assortiment
vind er alles wat ik begeer

Aanbeveling
kan niet beter

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glopie 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site. Producten makkelijk te vergelijken.
Makkelijke bestelprocedure, met gemakkelijke keuzes voor bezorging.

Service
Heb wel eens 'n product terug gestuurd. Ging heel gemakkelijk.

Assortiment
Gewoon, groot assortiment.

Aanbeveling
Bij alle bestellingen altijd alles perfect verlopen.
En binnen beloofde tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wim van noten 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk opgebouwd. Het bestelproces verloopt goed met minimum administratie. Elke stap is duidelijk aangegeven en bereikt zijn doel vlotjes.

Service
Vooral de snelle levering is opmerkelijk. Ik heb de bestelling ingegeven 's avonds rond 21:00 uur, en de volgende ochtend 11:00 uur was de bestelling geleverd bij het afgesproken afhaalpunt. De communicatie verloopt ook duidelijk met e-mails voor vertrek en aankomst van de bestelling.

Assortiment
Het gekozen product was snel gevonden in het assortiment aan concurrentiële prijs.

Aanbeveling
Algemeen gesproken was dit een positieve ervaring, vooral omdat de tijd tussen bestelling en levering minimaal was. Het toestel was degelijk verpakt en snel klaar voor gebruik.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

piet.kramer 30-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
is eigenlijk niet nodig om te motiveren,is gewoon makkelijk.

Service
is ook vanzelfsprekend goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kellycarels 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is goed geordent en makkelijk te vinden op de site, wat het gemakkelijk maakt om dingen te bestellen.

Service
Het word snel geleverd. Het is beter tegenover andere sites want daar moet je meestal een paar dagen wachten.

Assortiment
Er valt veel te bestellen op coolblue. Als je iets nodig hebt kan je het allemaal vinden.

Aanbeveling
Vooral door de snelle levering en het assortiment zou ik deze winkel aanbevelen aan anderen. Het is zeker de moeite waard op op coolblue te bestellen.

Extra toelichting
Ik heb geen minpunten tot nu toe, ik ben zeer tevreden over de winkel en ook over de kwaliteit van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top service super snel 13:30 besteld en 19:30 al bezorgt

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Al vaker spullen besteld en altijd goed en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews