coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ROTTERDAM 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Heel goede service, echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannes 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heb geen klachten, precies zoals beschreven. Prima

Service
Uitstekend. Hoeft verder geen uitleg

Assortiment
Goed gesorteerd.

Aanbeveling
Ik zou een tien willen geven.

Extra toelichting
Heel klant vriendelijk, komen hun afspraken uitstekend na. Prima de volgende aankoop wordt zeker hier gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saraj1986 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan alles heel gemakkelijk terugvinden op de website, is heel gebruiksvriendelijk

Service
Geen klachten

Assortiment
Zeer goed, maar u kan natuurlijk niet alles in stock hebben

Aanbeveling
De prijzen liggen stukken beter als bij andere vergelijkbare sites en de levering verloopt ook super

Extra toelichting
De prijzen liggen stukken beter als bij andere vergelijkbare sites,de levering verloopt ook super en de website is gebruiksvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere website, goede info over de aangeboden producten.

Service
Op tijd geleverd, zoals beloofd

Assortiment
Goed genoeg, beter dan andere webwinkels die ik bezocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Amarinske 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website waar je snel je product kan vinden.

Service
Snelle levering en zeer beleefd aan de telefoon als je een vraag hebt.

Assortiment
Ruime keuze uit artikelen.

Aanbeveling
Geweldig hoe snel de levering is en hoe makkelijk zonder problemen je iets retour kan zenden.

Extra toelichting
Voor mijn school een laptop aangeschaft, door de snelle levering en eerlijke prijs voor deze webshop gekozen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is goed overzichtelijk. Veel mogelijkheden om het product te vinden die bij je past.

Service
Ondanks de duidelijke site had ik nog 1vraag. Even gebeld en gelijk werden mijn vragen beantwoord

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Aanbeveling
De winkel is goed en snel.

Extra toelichting
Bestellen via coolblau is sneller en goedkoper dan een gewone winkel. In de avond besteld en de volgende ochtend in huis. Je hoefde de deur niet uit en heb dan ook geen parkeerproblemen. Geen beloop van de ene naar de andere winkel waar vaak geen vakmensen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IB 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed uit te zoeken op internet.

Service
Levertijd binnen 1 dag. Mooi op tijd.

Assortiment
Assortiment mocht iets uitgebreider voor mij.

Aanbeveling
Goede snelle levering.

Extra toelichting
In grotere laptops is er minder keus qua rugzakken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Geert Jacops 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het gaat super snel, en oh zo makkelijk om je bestelling te doen

Service
heel snelle levering. en alles is netjes verpakt

Assortiment
er is voor ieder wat wils

Aanbeveling
Het is heel gemakkelijk en je hoeft niet eens de deur uit te gaan

Extra toelichting
Een ideale winkel om je inkopen te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik merkte voor het eerst dat ik bewust voor CoolBlue koos omdat ik dan zeker weet dat als er vermeld wordt dat het artikel op voorraad is, ik het ook zeker weten de volgende dag in huis heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stino1997 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goede en snelle levering

Assortiment
Een heel ruim assortiment met veel mogelijkheden en aanbiedingen

Aanbeveling
Ik zou hem zeker aanbebevelen aan vrienden en familie en collega's

Extra toelichting
Het is zeer gemakkelijk te bestellen, je moet niet persee een account aanmaken om iets te bestellen en je kunt ook naar de winkel gaan als je wily

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klik en klaar, ideaal!

Assortiment
Ik ben nog op zoek naar iets wat niet te vinden is....

Aanbeveling
Makkelijk, snel en simpel, wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ver de vries 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk betstellen goede en snelle service en levering

Service
Zeer vriendelijke heren bij de aflevering.De wasmachine werd geplaatst oude meegenomen en zelfs de droger werd weer op zijn plek gezet top

Aanbeveling
Ik was zeer tevreden over de snelle levering en keurige manier van plaatsen van de was machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Veldhuizen 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig bestellen op internet

Assortiment
Keuze uit zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivona 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk, overzichtelijk, erg op tijd! Jammer dat je niet met acceptgiro kan betalen en via Paypal alleen met credit card.

Service
Super op tijd!

Assortiment
Jong tot oud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig bestelproces

Aanbeveling
gewoon goed, wat verteld wordt wordt ook waargemaakt. 's Avonds laat besteld volgende dag in huis

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed

Reageer

peter 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede overzichtelijke site, afleverdatum en tijdstip te kiezen indien gewenst zelfde dag nog in huis.

Service
keurige status updates

Assortiment
ruime keuze in de diverse gespecialiseerde winkels

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

patriciaherreman 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
héél vlotte eenvoudige en duidelijke bestelling mogelijk

Aanbeveling
niets gaat gemakkelijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor 23:59 besteld volgende dag al in huis.

Assortiment
Veel keuze en duidelijke beschrijvingen.

Aanbeveling
Simpel, snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Alons 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en complete website om te zoeken

Service
Snelle levering zelfs op zondag

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony.a 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gebruiksvriendelijk besteld

Service
Vlotte service, voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis zelfs op zondag

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden, zelfs alternatieven aangeprezen

Aanbeveling
Zopas coolblue doorgegeven aan collega voor de bestelling van een printer

Extra toelichting
Super service, vlotte bediening, ruime keuze aan producten. Coolblue is mijn online voorkeur shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelina Walma 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik hoefde niet ver te klikken om te vinden wat ik zocht. Handig dat ik zo geholpen word in het vinden van een laptop.

Service
Service was echt top! Ik bestelde zondag en maandag zou het aankomen. In de ochtend kon ik precies zien hoe laat het zou komen en het werd nog bezorgd ook binnen die tijd. Natuurlijk had ik de laptop liever in de ochtend gehad, maar ik werd wel op de hoogte gehouden. Heel prettig. Verder was de bezorger ook vriendelijk, maar die is dan weer van PostNL.

Assortiment
Sorry, heb alleen op laptops gezocht, dus weet niet wat er nog meer is. De keuze aan laptops en info erbij, is in ieder geval een 9 waard.

Aanbeveling
Bij een 10 hebben jullie niets meer om je te verbeteren, dus daarom een 9. Mooie, duidelijke site & goede service. Daar houd ik van :)

Extra toelichting
Ga zo door Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer Advies op Maat 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede informatie over aanbod

Service
bij vraag over de opstart van mijn macbook direct goed geholpen zodat ik verder kon met de installatie.

Assortiment
ruim aanbod van producten en aanverwante artikelen

Aanbeveling
zelden zo'n goede service ervaren

Extra toelichting
geweldig aanbod van een 2 maanden gebruikte macbook. Onderdeel vervangen en als nieuw in gebruik kunnen nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennert0209 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van zoeken tot betaling is een zeer vlot proces.

Service
Zeer goed op de hoogte gehouden van status bestelling. Reviewfilmpjes zijn zeer informerend opgesteld.

Assortiment
Op vlak van computeronderdelen schiet het assortiment te kort zowel qua aanbod als de hogere prijzen t.o.v. andere webshops.

Aanbeveling
Goede service en assortiment, maar vaak iets duurder dan andere (online)winkels.

Extra toelichting
Coolblue is qua service en gemak een (online)winkel naar mijn hart. Het assortiment is voor sommige categorieën nog redelijk beperkt (bijvoorbeeld: Computeronderdelen). De producten die reeds in het assortiment zitten worden wel steeds uitvoerig voorgesteld onder andere in de vorm van reviewfilmpjes wat mij zeer hard aantrekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guido 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het gemak van de website was echt prima. alles was duidelijk en erg overzichtelijk.

Service
de service was ook prima. Vooral ook een voordeel dat je tot 12 uur kunt bestellen en volgende dag in huis is. echt een pluspunt dus.

Assortiment
keuze genoeg uit het assortiment, veel mogelijkheden uit producten. ruim genoeg assortiment. echt prima !

Aanbeveling
Een 9 is coolblue echt wel waard. Echt een topwinkel. goede service, prima assortiment, en het gemak van de website is ook top. Dus al met al echt een topwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolande 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel is overzichtelijk , duidelijk wel wel en niet op voorraad is, prijzen zijn duidelijk en in één oog opslag te zien.

Service
Bestellen is zo gedaan, vragen worden zo beantwoord en duidelijk. Mocht er iets niet naar wens zijn of er is iets anders aan de hand waardoor er bv iets geruild moet worden, dan wordt dit zonder problemen geretourneerd en geregeld. Oh ja..en VLOT!! :-)

Assortiment
Zeer uitgebreid met prima mogelijkheden tot combinatie voordeel ed.

Aanbeveling
Gewoon goed, duidelijk, eenvoudig en klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroenb 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Verkeerd besteld en juiste artikel, na retour zonder kosten, ontvangen.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn goed de site te vinden en het bestellen ging zeer makkelijk.

Service
Wasmachine besteld en de volgende ochtend om half negen draaide de machine al.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede prijzen, goed assortiment en goede service. Zeer tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr Kollmer 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was makkelijk zoeken met de keuzewijzer.

Service
Ik had een mail gestuurd i.v.m. het niet kunnen vinden van de regenhoes die bij de door ons bestelde rugzak zou zitten. Maar zoals beloofd had ik binnen de 4 uur bericht via e-mail.

Assortiment
De keuze was voldoende.

Aanbeveling
Van begin tot het eind is alles prima verlopen. Wij vonden het wel heel verrassend dat het door ons bestelde zelfs op zondag werd bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Streetman 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Producten zijn goed te selecteren.

Assortiment
Assortiment kan uitgebreider

Aanbeveling
Doen wat ze beloven, vooral tijdige levering.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

John Barry McHue 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, enorme keuze, snelle service

Service
Erg snel

Assortiment
Veel keuze binnen productgroepen, goede variatie in prijs en kwaliteit.

Aanbeveling
Goede betrouwbare leverancier, goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asef Bahadouri 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke beschrijving

Service
Belofte wordt nagekomen

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze

Aanbeveling
Goede prijs, snele levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Keizer 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden. Het fijnste vind ik dat ik verschillende producten met elkaar kan vergelijken. Tevens vind ik gerelateerde bij verkoop producten zeer handig en voor een goede prijs.

Service
1 keer mijn telefoon laten repareren door Coolblue. Berictje via facebook, volgende dag opgehaald. Topklasse!

Aanbeveling
kan ik mijn opzicht niet beter!

Extra toelichting
In mijn opzicht de online winkel op het gebied van elektronica

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluesbrother1956 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
producten gemakkelijk te vinden.
afhandelen betaling vlot.
hele bestelproces verloopt vlot.

Service
pijlsnelle levering.

Assortiment
weinig aan toe te voegen

Aanbeveling
heb reeds enkele malen besteld bij coolblue.
ervaringen zijn tot nu toe prima.

Extra toelichting
heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
Prima winkel, voordeel zondagbezorging

Service
Je kan nog niet vooraf aangegeven wanneer het bezorgt kan worden

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

AP Tuinenburg 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudig,makkelijk zoeken en logisch

Service
Voor 23.59 u bestellen volgende dag in huis,en je wordt via de mail steeds op de hoogte gehouden van je bestelling

Extra toelichting
Aanrader ook in prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle en goede levering

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Prettig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk en snel! Duidelijke website

Service
Zelfs op zondag leveren. Je wordt perfect op de hoogte gehouden van de levering en krijgt de keuze of je het wilt ophalen of wilt laten bezorgen. Zelf een filmpje dat laat zien wat er gebeurt na je bestelling. Perfect geregeld.

Assortiment
Prima. Ruime keuze. Ik heb in elk geval niks gemist.

Aanbeveling
Positief verrast. Een bijzonder goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Verkerk 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel overzichtelijke site en transparante bestelling- en bezorgwijze

Service
De juiste stekker ontbrak bij de bestelde Doro seniorentelofoon. Dit is goed en snel opgelost. Klein minpunt is dat een oudere klant ( ik bestelde hem voor mijn ouders) de vraag van de klantenservice niet kunnen uitvoeren, o.a. Een foto maken van de foute stekker en deze mailen.

Assortiment
Ik weet niet wat er ontbreekt. Voorlopig steeds gevonden wat ik zoek voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrij gemakkelijk een keuze gemaakt in het product.
Veel diepte in het assortiment van Coolblue.

Service
Welk bedrijf heeft nou gratis leveren op de zondag?

Assortiment
Best prijs voor kwaliteit.

Aanbeveling
Top prijs, en vooral een snelle levering .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim H 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het geen wat ik zocht was makkelijk te vinden.
Het artikel was goed beschreven.
De bestelling was makkelijk te maken

Service
Nvt. Tot op heden heb ik geen problemen gehad dus moeilijk te beoordelen hoe de service is

Assortiment
Ruime keuze in het gekochte artikel

Aanbeveling
Omdat ik tot op heden geen enkel probleem heb ondervonden zowel in bestelling als levertijd.
Correcte afhandeling ze maken waar wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

benbriony 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk op site en makkelijk te bestellen

Service
Nadat het pakket niet (juist) was geleverd, heeft CoolBlue snel en op een goede manier gehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diek 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Super snel geleverd!

Assortiment
Verschillende merken, prijs categorieën

Aanbeveling
Handig via de webshop

Extra toelichting
Verdiend een dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs Visser 02-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
De info op de webwinkel is duidelijk en het bestellen was eenvoudig en het betalen via ideal vind ik ook een geruststelling c.q. extra zekerheid.

Service
Hier was duidelijk iets mis met de aflevering en de plaatsing. Mijn wasmachine werd niet waterpas geplaatst, de mannen wisten niet hoe snel ze weg moesten na het (zelf) snel invullen van het aflevering / geen opmerkingen / tevredenheid formulier. Na zelf het waterpas erbij gehaald te hebben ben ik nog zeker 2 uur bezig geweest. Mijn oude wasmachine was een danser, had toch een lichtje moeten gaan branden bij de bezorgers toen ik dat zei, heeft waarschijnlijk ook nooit waterpas gestaan. Wel een compliment voor de snelle levering binnen 24 uur.

Assortiment
Keuze was er genoeg op de web winkel.

Aanbeveling
Had graag een hogere aanbeveling gegeven als de plaatsing beter was geweest.

Extra toelichting
Een aanbeveling voor Cool blue, houd beter toezicht op de geleverde diensten van externe partijen als je derden in schakelt voor jouw dienst verlening.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Misslyckande 02-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk te bestellen, korte procedure, snel geleverd.

Service
Snel en correct, spijtig genoeg krijg je ongewenste reclame in je mailbox als je meer informatie opzoekt op de site.

Assortiment
Veel keuze (+duidelijke reviews)

Aanbeveling
Snelle en correcte levering
Duidelijke reviews

Extra toelichting
Pluspunten: snelle en correcte levering Minpunten: spam

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

rolandderonne 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
alles heel vlot verlopen - vlugger kon niet

Service
volledig tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Fiijne site, ik vond het zeer prettig dat ik kon aangeven wanneer ik mijn product bezorgd wilde hebben

Service
Geen problemen met bestelling, dus klantenservice weet ik niet. Wel goede informatievoorziening over bestelling.

Assortiment
Veel verschillende producten.

Aanbeveling
Mooi bedrijf. Leuke verpakking bij bezorging! Wel wat grote doos voor de inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

garmin 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelheid

Service
snelheid

Assortiment
goed te vinden wat je zoekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lucvl 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online

Service
gratis levering => in Vresse sur Semois ...zottekes

tracking opvolging levering : super !

12uur nadien !!!!!

Assortiment
super

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bsalverda 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk op mijn telefoon. Makkelijk te vinden.

Service
Keurig op tijd

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk alles te vinden.

Service
veel informatie over het gekochte product. kan erg lachen met de leuke teksten die overal te vinden zijn rondom het bestellen (wachttherapie en tekst op de doos)

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Vindt het erg prettig bestellen

Extra toelichting
heb alleen even moeite gehad met de zoekfunctie omdat deze alleen zocht op de hoofdsite, naderhand wel gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews