coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ngovaert 22-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Als levering niet zoals gepland gebeurt, moet je wel de volgende dag zorgen dat je thuis bent

Aanbeveling
Als je zeker wil zijn van levering, kan je beter naar de winkel gaan

Extra toelichting
Nieuwe smartphone besteld vrijdag, 1e keer aangeboden door Bpost zaterdagochtend maar wellicht deurbel niet gehoord. Meteen Coolblue gecontacteerd (via email aangezien ze beloven binnen 4 uur te antwoorden) om levering zondag te verifiëren (staat op website dat er zondag ook geleverd wordt); geen antwoord van Coolblue, dus zondag maar thuis gebleven. Helaas geen 2e aanbieding door Bpost! Maandag antwoord van Coolblue dat levering zondag enkel geldt indien bestelling op zaterdag geplaatst is, en niet voor 2e aanbieding door Bpost... Raar! Hopen op maandag dan maar want vertrek dinsdagochtend naar buitenland en heb de smartphone dringend nodig. Maandag om 17:15 Coolbue gecontacteerd: helaas pas dinsdag levering door Bpost!!! Bestelling meteen geannuleerd en in allerijl rondgereden om toch nog elders een nieuwe smartphone te kopen. Na eerdere positieve ervaringen is dit een serieuze tegenvaller. Volgende keer toch maar gewoon naar de winkel als ik iets snel moet hebben. Spijtig Coolblue!

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vond snel wat ik zocht

Service
Kon alles begrijpen wat noodzakelijk was voor de aankoop

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen

Extra toelichting
Ook de bezorging is prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmanuelle mather 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Excellent tracking system!

Service
Delivery as promised the next morning and with free delivery!

Assortiment
Good quality/price ratio

Aanbeveling
No critics possible! Quick and easy ordering with excellent communication and tracking!

Extra toelichting
No critics possible! Quick and easy ordering with excellent communication and tracking!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MasterP3630 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zéér gemakkelijk

Service
Zeker een aanrader !
TOP SERIVCE !

Assortiment
Ja zeker !

Aanbeveling
Ik raad het iedereen aan.
Zéér scherpe prijzen & ook nog een zéér snelle levering ! gewoon TOP !

Extra toelichting
Ik zie geen enkel mankementen over dit webshop. Dit is écht een super top webshop, zéér goedkoop & ook nog een super snelle levering ! ALVAST BEDANKT & TOT DE VOLGENDE ! MVG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel prettig vanuit je stoel op zoek naar hetgeen je nodig hebt.

Service
Geweldig, de volgende dag al in huis. Ze konden zelfs aangeven tussen welke tijd het afgeleverd zou worden.

Assortiment
Zeer overzichtelijk en heel ruim.

Aanbeveling
Ga zeker als ik een ander apparaat nodig heb, eerst bij Coolblue kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C C Pols van den Nouweland 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en rustig om thuis te kijken

Service
Perfect

Assortiment
Was voor mij voldoende

Aanbeveling
Heb prima kunnen kijken op de site

Extra toelichting
De levering was snel en correct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Lankhuijzen 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo bekeken, snel besteld

Service
Om 23.30 besteld ,om 0.019 bevestiging bestelling en verzending

Assortiment
Goed assortiment en keuze's

Aanbeveling
zeer snelle en goede levering van je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toegaert 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle levering en gemakkelijke betaling

Service
goede duidelijke product omschrijving

Assortiment
soms niet alle merken in het aanbod

Aanbeveling
ik heb dit al vaak gedaan

Extra toelichting
tot heden veel positieve ervaringen , soms is het afleveren wel niet altijd van een leie dakje gegaan (bij de buren afgezet zonder onze weet of in de brievenbus gestopt zonder aan te bellen) maar coolblue zelf is transparant en duidelijk in hun gamma en op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Polle60 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en easy

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Zeer veel beschikbaar

Aanbeveling
Zowel bij leveringen als bij garantiegevallen steeds correct afgehandeld

Extra toelichting
Gezien dit niet het eerste item is dat ik bestel en er steeds een correcte afhandeling is (ook bij een zeldzaam garantiegeval) zou ik de winkel steeds aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanne 21-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk te navigeren op de site.

Service
Als je iets besteld is de service prima, alleen bij het retour sturen van een artikel wat een defect heeft, is er na verzending plotseling een achterstand met het verwerken van defecte artikelen. Terwijl dit bij de verzending nog is nagevraagd. Dan zit je dus nog eens 2x zo lang te wachten of je defecte artikel uberhaut wel gerepareerd wordt. Slechte zaak.

Assortiment
veel om uit te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

koos moerland 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel besteld zonder rompslomp

Service
heel snel geleverd

Assortiment
gewoon goed en overzichtelikj

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website zoekcriterium makkelijk te vinden.

Service
Snelle levering en via mail precies op de hoogte wanneer het pakket komt

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Duidelijke site en levering super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zenheisser 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden met een goed toelichting en + en - aanduidingen.

Service
Medewerkers van de service doen altijd hun best om de gevraagde informatie of advies te verstrekken. Eventueel wordt er een collega met meer specifieke kennis geraadpleegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harm de Graaf 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te vinden categorieen en onder verdeling.

Service
bijna uitstekend de levertijd was eerder dan de geplande tijd.

Assortiment
bijna alles is te koop.

Aanbeveling
prima winkel.

Extra toelichting
mond op mond en mail reclame word door mij gepromoot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Strubbe 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoekterm ingeven, kiezen, betalen en max 2 dagen later gebruiken. Wat wil je meer?

Service
Enige minpunt : werd door de post 's anderendaags aangeboden maar was niet thuis. Kreeg briefje in bus dat pakket volgende dag weer zou worden aangeboden, maar niets gezien of gehoord. Ligt bij post , en niet bij Coolblue.

Assortiment
Koos zelf voor het merk Ortlieb, en had daar de keuze uit verschillende modellen en prijzen. Andere merken waren ook beschikbaar.

Aanbeveling
Gemakkelijk, overzichtelijk, duidelijk, beknopt of meer uitgebreid : alles in orde.

Extra toelichting
Sterke punten zijn het uitgebreide assortiment, de zeer snelle levering, goeie begeleiding van het aankoopproces bij gebruik van de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertHannon 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niets op aan te merken

Service
Zeer goede service, ook bij defecten

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saf 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ze hebben praktisch alles en rekenen geen verzendkosten.

Service
De levering is er de volgende dag direct. Ik heb nog nooit hoeven bellen voor een te late levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickjedl 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb geen enkel probleem gehad bij bestelling, betaling en levering!

Service
Wanneer ik vroeg om de factuur aan te passen was dit dezelfde dag, binnen 5 uur nog gebeurt. Het was toen 20:00.

Assortiment
Coolblue heeft een aangenaam groot assortiment, ze verkopen van alles wel iets.

Aanbeveling
Zelf heb ik nog nooit problemen gehad bij Coolblue, de klantenservice is perfect en het assortiment is goed.

Extra toelichting
Coolblue is een goed georganiseerde web-store. Ik heb nog geen problemen gehad bij de snelle klantenservice en de levering was ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Headsets 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede service van de service desk gekregen.

Service
Duidelijk antwoord en meer op mijn vraag

Assortiment
Veel keus in de door mij gezochte artikelen

Aanbeveling
prima winkel met goede ondersteuning en een uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Ik zou niet weten wat ik nog meer kan schrijven.............

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pkoolen 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, makkelijk en uitgebreid

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
het is een snelle en zeer gemakkelijke manier van winkelen. Veel keuze en een goede service. Nog net geen 10

Extra toelichting
als ik nog iets nodig hebt, zal Coolbleu mijn eerste keuze zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benbruch 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Bestellen gaat zeer makkelijk en is goed overzichtelijk.
Ik heb bij CoolBlue al meerdere bestellingen gedaan, afhandeling verloopt perfect en bezorging mooi op tijd zoals beloofd.

Extra toelichting
De Status van de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden. De bezorging gebeurt optijd zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tjerk 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Het werd -bij wijze van spreken- al ingepakt tijdens de bestelling.

Assortiment
Groot assortiment. Prijs van wat ik bestelde was lager dan bij anderen.

Aanbeveling
Wat er met het bestelde gebeurt, wordt telkens per fase gemeld via e-mail en/of sms.

Extra toelichting
Zeer tevreden. Mijn bestelling werd correct en volgens beloofde aflevertijd bezorgd. Bijna sneller dan het geluid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis Oude Wolbers 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goeie voorraad, eenvoudig bestellen, binnen 24 uur thuis, geen bezorgkosten. Gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Op afgesproken datum geleverd, en uur van te voren nog even bericht dat levering eraan kwam. Netjes op zijn plek gezet en aangesloten, oude apparaat mee terug genomen, evenals verpakkingsmateriaal. Snel geleverd, snel gemonteerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simone 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
producten zijn makkelijk te vinden en de vergelijken

Service
Coolblue heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en is ook echt bereikbaar indien nodig

Assortiment
soms mis ik wel eens een product, die ik dan toch bij een ander moet gaan zoeken

Aanbeveling
niets mis mee, maar een 10.... dan valt misschien de motivatie weg...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan ook een 10 zijn

Service
Top

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
een dikke 9

Extra toelichting
Snel, goed geinformeerd, duidelijke en goede service! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiyara 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Handige we site

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Snelle levering. Handige website. Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Charles 21-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Simpele bestel mogelijkheid.

Service
Niet goed product retour is geen enkel probleem

Assortiment
Het is niet te ontkennen dat er een zeer ruim assortiment is.

Aanbeveling
Vaak is een internetwinkel verder kijken zeker de moeite waard. De goedkoopste zijn ze vaak niet. Hoe hoger de prijsklasse van het product hoe meer het loont om verder te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruiten 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
de volgende dag al in huis

Assortiment
wat je zoekt, hebben ze

Aanbeveling
snelle en duidelijke levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk order te plaatsen

Assortiment
veel producten

Aanbeveling
goede betrouwbare web winkel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Stella 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Had nog een aantal vraagjes,gebeld met Coolblue kreeg een nette jongeman aan de telefoon die mij heel netjes te woord stond en mijn vragen netjes heeft beantwoord

Assortiment
Groot assortiment,via kieskeurig terecht gekomen bij Coolblue.

Aanbeveling
Super service, dat vind je niet vaak meer.

Extra toelichting
Donderdagavond na 18.00 uur bestelt, zaterdag ochtend om 08.00 uur stonden de bezorgers voor de deur met de wasmachine. Ze hebben het naar boven gebracht aan gesloten en een programma laten draaien. Het inpakmateriaal hebben ze weer mee genomen. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Is gewoon heel handig om thuis te kijken wat je welt kopen

Service
Moet nog blijken, maar denk ik goed

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
gewoon goede producten

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Homme 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Probleemloos zoeken én vinden

Service
Gewoon goed

Assortiment
Wat je zoekt is beschikbaar

Aanbeveling
Zal duidelijk zijn

Extra toelichting
Wederom een goede ervaring met assortiment, service en snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online is makkelijk

Service
Bezorgproces wordt van stap tot stap per email meegedeeld

Assortiment
Ziet er zeer goed uit

Aanbeveling
Supersnel bezorgd en niet te duur

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylviadegreyt 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen tijd verlies door naar de winkel te gaan en in file te zitten
heel gemakkelijk te vergelijken

Service
heel snel en goed geleverd
vriendelijke afhandeling

Assortiment
nergens vind je zo veel!

Aanbeveling
heb ik reeds gedaan en zal het blijven doen

Extra toelichting
ik ben super tevreden, alles kwam toe zal ik het me had voorgesteld. ook word je op tijd verwittigd wanneer ze het pakket gaan brengen nergens goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snel en goed en goedkoop 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
's avonds laat besteld en de volgende dag aan het begin van de middag in huis.

Service
Snelle levering, goedkoop en goede inkt

Assortiment
genoeg te kiezen en makkelijk te vinden wat je zoekt

Aanbeveling
snelle levering, goed geïnformeerd, genoeg keus en goede spullen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spacebrain 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke website . Coolblue is gewoon de referentie van hoe een webshop er moet uitzien.

Service
Coolblue houdt als geen ander zijn belofte wat de levertermijn betreft! Andere websites (Bol.com, allekabels.be...) beloven vaak next day delivery, maar in de praktijk halen ze dat vaak niet. Cool blue wel!

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze aan alle apparaten die je wenst

Aanbeveling
En heb het dan ook effectief al veel gedaan :-) Coolblue is misschien niet de goedkoopste, maar de betrouwbaarste qua levertijd én qua dienst na verkoop.

Extra toelichting
- levertijd - ze doen niet moeilijk als je iets terugstuurt - intuitieve webshop - uitgebreide betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asseler 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snelle service

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Vertrouwt kopen

Extra toelichting
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de snelle service van je bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneloes 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzicht welke aankoop voor jou persoonlijk het beste is waarna je vervolgens heel snel jouw gewenste product kan bestellen.

Service
Van begin tot aan de ontvangst van het pakketje duidelijk en betrokken bij het hele proces. Er is echt persoonlijke aandacht voor de klant.

Assortiment
Ruim keuzeaanbod

Aanbeveling
Van begin tot aan het ontvangst van de bestelling goed geholpen. Binnen 2 dagen ontving ik het pakketje en via de mail werd ik op de hoogte gehouden wanneer ik mijn pakketje kon verwachten, ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ERITIA 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Had al enkele keren een mail gestuurd voor meer informatie over verschillende modellen maar nooit geen reactie gekregen. Spijtig.

Extra toelichting
De hulp per mail die wordt aangeboden om vragen te stellen blijft onbeantwoord. Wel spijtig als je overdag enkel de mogelijkheid hebt om te mailen. Het product zelf is super!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Tom 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geregeld, snel in huis

Aanbeveling
Snel en prima verlopen,

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Pim Coppens 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer duidelijke omschrijving van de producten met duidelijke plus en min punten. Ook bij een heel aantal een duidelijk filmpje met uitleg over het product.

Assortiment
zeer compleet assortiment.

Extra toelichting
net als met andere bestellingen bij coolbleu alles tip top in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.broeders 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed overzicht om te kunnen vergelijken, besteld in een paar klikken.

Service
Coolblue doet ook wat het beloofd, snelle levering.

Assortiment
Kan natuurlijk altijd uitgebreider...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

adriaan 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgezocht en besteld vanuit de luie stoel, prima

Service
alles geleverd gekregen volgens online afspraak.

Assortiment
goede keuzemogelijkheid

Aanbeveling
kan niets slechts bedenken, dus toppi

Extra toelichting
onze vorige heeft jaren goed dienst gedaan, vandaar onze keuze voor hetzelfde product. Lekker bakkie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hillebrand 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker bestellen vanuit je luie stoel en geen gezeur van gladde verkopers aan je hoofd; prima!

Service
S' Avonds om zeven uur besteld en de andere morgen om tien uur geleverd .En voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang.

Assortiment
Groot genoeg

Aanbeveling
Beter kan haast niet ,misschien wel iets goedkoper!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emilie 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om te bestellen, duidelijke omschrijvingen

Service
Zeer snel geleverd, makkelijk besteld, voor een goede prijs.

Aanbeveling
Altijd blij met Coolblue, nog nooit een probleem gehad. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SG 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan op eigen gelegenheid alles rustig bekijken

Service
Hele goede service en communicatie

Assortiment
Hele ruime assortiment

Aanbeveling
Ovezichtelijk

Extra toelichting
Was zeer verrast over alles, heel goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue heeft heel slim voor elk(e) product(groep) een aparte site aangemaakt. Dat maakt het kiezen een stuk overzichtelijker, dan andere aanbieders

Service
Op vrijdag wasmachine kapot, zaterdag om 15.00 stond er een nieuwe boven. Oude meegenomen, nieuwe 2 trappen omhoog, aangesloten, verpakkingsmateriaal meegenomen. Geen extra kosten, gewoon bij de prijs in. Super!

Extra toelichting
Super winkel, prima service. Daar proberen ze zich mee te onderscheiden en dat lukt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwakernaat 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudige zoekfunctie's op de site

Service
Duidelijk en korte uitleg over hetgeen er wel of niet komt.
En zeer snel.

Assortiment
volledig

Aanbeveling
alles wat ik wil als ik een product wil hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben kemperman 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en de mogelijkheid om te vergelijken voegt hieraan ontzettend toe.

Service
Altijd berijkbaar en behulpzaam

Assortiment
Breed en goede prijzen

Aanbeveling
Tot op heden niks te klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews