coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42719 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1693 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hunter 04-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Wasmachine was snel te vinden met de zoekfunctie.

Service
Wasmachine besteld en betaald om 12.30 uur zou de volgende dag bezorgd worden, via track/trace van bezorging zag ik dat er een sorteerfout was gemaakt machine werd niet geleverd. Helaas heb ik niets van CoolBlue gehoord hoe nu verder, heb zelf met vervoerder gebeld en na aandringen zou de wasmachine zaterdagochtend worden bezorgd. Dit is gelukt, vriendelijke bezorgers, netjes geinstalleerd en oude machine mee retour. Heeft me helaas wel een vrije dag gekost, Verbeter punt voor CoolBlue

Assortiment
Veel keuze duidelijke omschrijving van mogelijkheden en eigenschappen wasmachine.

Aanbeveling
Zie hierboven, ondanks het verzuimen mij te bellen of mailen dat er een probleem met de bezorging was.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Erwin 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke webshop.Tot 00.00 advies.

Service
Niet tevreden geld terug.

Assortiment
Aanbod is best groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nakkie45 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
artikelen zijn makkelijk te vinden. Bestellen gaat snel en eenvoudig.

Service
Heb al eens een artikel terug moeten sturen, even gebeld hoe en dat ging prima,Geen gedoe. Altijd antwoord gekregen op mijn vragen. Ben dus zeer tevreden over de service

Assortiment
hebben een heel uitgebreid assortiment tot aan kranen toe.

Aanbeveling
heb tot nu toe geen negatieve ervaringen met deze winkel. Het laatst aangekochte produkt voldoet dan wel niet aan mijn verwachtingen maar daar kan de winkel niet aan doen.

Extra toelichting
tot nu toe is het altijd goedgegaan. Ook al eens iets teruggestuurd ook dat ging goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeland 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk zoeken en bladeren

Service
Zeer snelle levering, op de hoogte gehouden worden van iedere stap in bestel- en aflever proces

Assortiment
Ruime sortering tussen diverse prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cedric.v 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site spreekt voor zich: product zoeken, specificaties, bestellen etc. Gaat allemaal zeer gemakkelijk bij Coolblue.

Service
Eens besteld, was mijn bestelling in de voormiddag van de volgende dag al in huis. Zoals het hoort.

Assortiment
Er was een zeer ruim aanbod uit monitoren vergeleken met andere (online) winkels. Hier heb ik kunnen kiezen wat ik wou en bij anderen moest ik kiezen wat er in huis was. Ben zeer tevreden.

Aanbeveling
Omdat dit een zeer goede en gemakkelijke online winkel is.

Extra toelichting
Eens gevonden wat ik zocht, heb ik het besteld. het kwam zeer snel aan in een goed verpakte doos. Ik ben zeer tevreden, heb een zeer goede ervaring gehad bij Coolblue en dit zal zeker niet mijn enige bestelling zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanrompuy 04-10-2015 In de winkel gekocht
boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het was eerst niet duidelijk of reiskoffers in de winkel te krijgen waren.

Service
Zeer vriendelijke en efficiënte service

Assortiment
Ik heb er gevonden wat ik zocht, via online raadpleging, geholpen door service personeel

Aanbeveling
Zeer aanbevelenswaardig. Goed georganiseerd en snelle en efficiënte dienstverlening. Ook snelle levering thuis (de volgende morgen).

Extra toelichting
Goed is de service en de goede begeleiding naar het product van uw keuze. Minder goed vinden we dat eerst niet duidelijk is welke producten je wel en welke niet in de winkel verkrijgbaar zijn, en of deze onmiddellijk uit de winkel kunnen meegenomen worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie site en lekker gemakkelijk om product te vinden en uitgebreid te lezen wat er in het product zit.

Service
Hele goede service en snel geregeld ..

Assortiment
Een brede scala aan producten en mocht ik ooit weer wat nodig zijn ,,kijk ik eerst bij Coolblue !!!!

Aanbeveling
Ik heb geen winkel gezien maar ga er in vervolg wel opletten,,,via site mijn Withings Pulse Ox Blue regelt en dat was super.

Extra toelichting
Ik raad dit product aan en coolblue ook aan ,,goeie service en prettig mail en facebook contact!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Verhoeven 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een hele duidelijke website en het bestelproces verloopt erg overzichtelijk.

Service
Nadat je besteld hebt wordt je volledig op de hoogte gehouden via email en sms waar en waneer de bestelling wordt geleverd. Je kunt ook kiezen om je bestelling in de winkel op te halen en dan hoef je pas te betalen bij ontvangst van je artikel.

Assortiment
Erg veel in het assortiment en als het even niet leverbaar is kun je een email of sms laten sturen waarmee je direct de bestelling kunt plaatsen.

Aanbeveling
Ik heb al veel besteld en alles wordt snel geleverd (7 dagen per week). Als je het artikel haalt in een van de winkels krijg je zelfs koffie of thee aangeboden.

Extra toelichting
Ik heb ook 2 maal een defect gehad na korte tijd en dan wordt het hele artikel gewoon vervangen door een nieuwe. Zelfs de zicht termijn start dan ook weer opnieuw. Het is dus alsof je het artikel net nieuw hebt gekocht. De helpdesk is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een voorbeeld van hoe het moet voor alle webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flo 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Easy payment, quick delivery, no hassle

Service
Well informed about delivery etc.

Assortiment
Not many accessories specific for Moto X Style (cases & screen protector)

Aanbeveling
Top, more accessories would be a big plus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kaatje 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke website, duidelijk omschreven, reviews meteen bij het product.

Service
Snelle levering,

Assortiment
Ruime keus in mijn budget categorie.

Aanbeveling
Fijne webshop, makkelijk navigeren, veel keus, duidelijke omschrijving..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DamonFlyer 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en eenvoudig

Service
Levertijd conform afspraak

Assortiment
Voldoende en concurrerend

Aanbeveling
Vanwege de goede ervaring

Extra toelichting
Goed bedrijf wat concurrerend werkt en goede service biedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meijer 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk

Service
heldere uitleg over de procedure en het tijdschema van leveren

Aanbeveling
duidelijk assortiment veel keus duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent Ver 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt gerust bestellen van uit uw luie zetel

Service
Snelle afhandeling en snelle levering

Assortiment
Zeer ruime keuze uit verschillende toestellen

Aanbeveling
Zeer goeie beschrijving van het de artikels

Extra toelichting
Zeer snelle afhandeling en een zeer goeie beschrijving van de produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristof01 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk omschreven produkt

Service
men doet wat men belooft. Ook het mailtje dat mijn produkt terug in stock was

Assortiment
mooie aanbiedingen en grote hoeveelheid stock

Aanbeveling
voor de bovenstaande zaken

Extra toelichting
als men mijn beoordeling bekijkt is verdere commentaar onnodig. Zeer verrast van de service, vlugheid en adequaatheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g.lakenvelt 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote overzichtelijke site.

Service
Coolblue komt afspraak na en bij terugsturen geen gezeur van waarom.

Assortiment
Groot assortiment van alle produkten.

Aanbeveling
Zoals hierboven is aangegeven.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken.Tot heden zeer tevreden over coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ideaal: voor 24.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Service
Ze komen na wat ze beloven.

Assortiment
voldoende ruim gesorteerd

Aanbeveling
Gewoon top.

Extra toelichting
Ik was sceptisch omdat ik op zondagavond bestelde. Maar inderdaad op maandag geleverd gekregen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitstekende, heldere, website. Duidelijk en simpel bestelproces.

Service
Perfecte afhandeling.

Assortiment
Coolblue heeft een zeer uitgebreid en compleet aanbod

Aanbeveling
Coolblue maakt het elke keer weer waar: "de beste webwinkel van Nederland"

Extra toelichting
Houdt dit service niveau vol! Dan zal ik jullie altijd meenemen in mijn overwegingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanTof 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Razendsnel!

Service
Goed

Assortiment
Keus te over

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Metallo 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site; goede informatie over de producten; snelle bestelling en levering. Geen 10 omdat dit in de werkelijkheid niet bestaat.

Service
Snelle bestelling en levering. Geen 10 omdat dit in de werkelijkheid niet bestaat.

Assortiment
Weet echt niet wat de markt aanbied en kan daarom geen hogere score geven. Alhoewel de keuze royaal is.

Aanbeveling
Degelijke en snelle levering, redelijke keuze en meestal redelijke prijs.

Extra toelichting
Kan ik nog niet. Nog niet gebruikt. Levering wel snel en correct, ook in betaling. Ander producten gekocht voorheen wel prima. Enkel de prijs van een inktcartridge HP is veel duurder dan bij mijn leverancier maar dat werd naar mijn oordeel bij melding nogal bruut verklaard door jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GillesClaeyssens 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Voor 24u besteld morgen vroeg al in huis betere service vind je nergens

Aanbeveling
Alle producten vind je op Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super simpel

Service
Dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden van waar je bestelling is, is top,

Assortiment
Ze hadden zelfs de iPad mini 4!

Aanbeveling
Gewoon prima!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Padeho 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de vooravond moeten vaststellen dat het economisch niet meer verantwoord was om de oude droogkast nog te herstellen. Via site van Coolblue model gevonden dat we wilden.

Service
Twintig minuten voor middernacht besteld en 's anderendaags reeds voor de middag afgeleverd!

Assortiment
Voldoende keuze in vergelijkbare toestellen.

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk en snelle goede service.

Extra toelichting
Ik ben super tevreden over de snelle levering en het toestel beantwoord volledig aan onze verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk van Beusekom 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Duidelijke stappen

Service
Vlotte hulp bij aanvragen cashback

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evsaase 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en zoekfunctie werkt prima

Service
snel en mooi verpakt op tijd ontvangen

Assortiment
ruime goede keuze

Aanbeveling
makkelijk shoppen

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site die straight to the point is

Service
Heb nog nooit zo'n goede service meegemaakt!

Assortiment
Gevarieerd

Aanbeveling
Snel, praktisch en vakkundig

Extra toelichting
Wat ik opvallend vond is dat de service zo goed is. Van elke handeling word je op de hoogte gehouden. Het leek wel een winkel waar je huppelend naar buiten gaat met je nieuwe aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Sieben 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is goed en snel te vinden

Service
Als je iemand aan de telefoon krijg, krijg je een goed en duidelijk antwoord.

Assortiment
Vind het alleen een vreemde manier van bouwen dat ze er verschillende shops op nahouden. Noem het afdelingen want dat is wat het is.

Aanbeveling
Van wege alles wat ik hiervoor genoemd heb.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Deerenberg 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige zoek machine

Service
Zeer snelle levering.
Per sms en mail wordt je volledig op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Assortiment is prima en zeer groot. Hier een daar ontbreekt een artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RobbeVR 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Besteld omstreeks 18:00 en de volgende dag lag het in mijn brievenbus.

Service
Snel en efficiënt.

Assortiment
Ruime keuze aan artikelen.

Aanbeveling
Gemakkelijk gebruik en vlotte service!

Extra toelichting
De winkel is bijna vlekkeloos, het heeft een ruime keuze aan artikelen en de service loopt ook super vlot. Good job Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lau 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was duidelijk.

Service
Alles was goed geregeld, had m'n pakketje de volgende dag keurig op tijd binnen. Alles zag er netjes uit. Ik ben tevreden

Aanbeveling
Goed gedaan!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

André 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede service

Service
Top binnen dag geleverd

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lonkm 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website en snel in huis

Service
doen wat ze beloven

Aanbeveling
Duidelijke website,snelle levering en doen wat ze beloven

Extra toelichting
Duidelijke website,snelle levering en doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avtonger 04-10-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven, Aalsterweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online reserveren en n de winkel ophalen en betalen. Parkeren voor de deur van de winkel!

Service
Bijzonder goed geholpen bij het in gebruik nemen van het artikel

Aanbeveling
Vooral wegens de service!

Extra toelichting
Bij mijn eerste bezoek kon de simkaart uit mijn oude smartphone niet worden overgezet omdat het toestel niet was opgeladen. Dat moest ik eerst zelf thuis doen en de volgende dag weer terugkomen. Die eerste keer kon de medewerker ook niet de contacten van mijn oude telefoon met SD-kaart overzetten omdat dat te lang zou duren. Bij het tweede bezoek werd ik uitstekend geholpen door een enigszins oudere verkoper, die alles in orde maakte en zelfs de koppeling met mijn Perrot handsfree in de auto tot stand bracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flosje1960 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede snelle website, veel info die correct is, veilige betaling, goede service en zeer snelle levering eventueel op zondag ( indien noodzakelijk onderdeel of product )plus een compleet team die klaarstaat voor vragen te beantwoorden of andere hulp.

Service
zie eerste motivatie

Aanbeveling
zie eerste motivatie

Extra toelichting
zie eerste motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvromman 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website, mooi en duidelijk!
Niemand is perfect, dus een 9 ipv een 10!

Service
Uitstekende service, supersnelle levering, snel antwoord op vragen, wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Intussen reeds een 20-tal bestellingen geplaatst bij Coolblue, zowel privé als zakelijk en steeds een vlekkeloze service. Verzending kan volgens mij niet veel sneller dan nu het geval is (of ze moeten met drones beginnen leveren). Goederen zijn steeds netjes en stevig verpakt in een mooie blauwe doos die nadien nog een tweede leven krijgt bij de kids. Prijs/kwaliteit voor mij top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke, duidelijke site.

Service
De wasmachine is op de afgesproken dag bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze aan wasmachines.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Goeie service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjam 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg makkelijk om online te bestellen. Ik kreeg eerst een geschat dagdeel dat de bestelling geleverd werd en per telefoon werd een half uur voor de levering de exacte tijd doorgeven. Dit vond ik erg prettig

Service
Het apparaat werd gratis geleverd, naar zolder gebracht en geïnstalleerd. Dus keurig!

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Snelle levering, scherpe prijzen en prettig klantcontact.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dennis 04-10-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
kundig en klantvriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan jurgens 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
veel keuze opties

Service
gelukkig voor mij werd een fiasco snel en netjes opgelost !!

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
vooral omdat de laatste fiasco snel en netjes werd iogelost !!

Extra toelichting
bedankt voot y snel en newtjes oplossen !! Dat is pas goede service verlening !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede, en overzichtelijke Web Winkel.
Super snelle, en verzorgde levering !!!

Service
Zeer snelle levering, Super Service !!!

Assortiment
Zeer ruim assortiment.
Makkelijk te vinden.
En zeer aantrekkelijke Prijs.

Aanbeveling
Jullie winkel en web winkel is een echte aanrader voor iedereen !!!

Extra toelichting
Ga zo door Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TREVOR vzw 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Web-site makkelijk te navigeren
Bestelling makkelijk te plaatsen
Levering zeer snel

Service
Mensen aan de telefoon zijn bijzonder vriendelijk en hulpvaardig zonder te willen pushen om te kunnen verkopen.

Assortiment
Ik heb toch alweer gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Ik heb al vaak aankopen gedaan via het internet, maar ik ben nog maar zelden zo vriendelijk en met zoveel overtuiging geholpen, geinformeerd, begrepen als er iets fout liep.

Extra toelichting
Coolblue is een ervaring. Coolbleu is altijd opnieuw een voorbeeld van hoe het ook kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schiffereddy 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verloopt heel vlot, vlug afgehandeld, verrassend snel.

Service
Altijd snel antwoord op een vraag,gratis opgestuurd voor een eerlijke prijs van het object

Assortiment
U kunt het niet bedenken of jullie hebben het

Aanbeveling
Altijd tevreden klant

Extra toelichting
Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ van den Brink 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijk

Service
Snel en correct

Assortiment
Veel en van alles wat

Aanbeveling
Heerlijk iets waar ze alles hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piessens Els 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Thuis vanuit u zetel hoe kan het makkelijker

Service
Ik heb besteld en de dag nadien is het thuis geleverd zoals beloofd

Aanbeveling
Zeker weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Zoetermeer 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Produkten zijn heel makkelijk te vinden op de website

Service
Track & Trace service makkelijk te zien of ze in de buurt zijn voor de aflevering. Maar je krijgt ook een mailtje waarin vermeld wordt hoe laat men ongeveer het produkt komt afleveren

Assortiment
Zeer ruime keuze, echter hebben we alleen een wasmachine nodig. Maar toch verder naar andere produkten gekeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nils Keesmekers 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Jullie "zelfde dag nog bezorgd" service maakt bestellen wel heel gemakkelijk!

Service
Prima support bij eventuele vragen.

Assortiment
Veel keuze uit verschillende telefoonhoesjes (aan een normale prijs!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques De Hulsters 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De in te vullen formulieren zijn duidelijk en niet ingewikkeld. Ik vond het product dat ik zocht gemakkelijk en kon ook de verschillende modellen vergelijken

Service
De bestelling werd correct en tijdig geleverd

Assortiment
Ik vond wat ik zocht en vond ook voldoende vergelijkbare producten

Aanbeveling
Ik ben uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Vermeersch 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een paar toetsen indrukken en de bestelling is geplaatst (veel gemakkelijker dan al dat tijdverlies in een winkel)

Service
alles is duidelijk en gebruiksvriendelijk, heel snel bevestigd en goede opvolging van de levering

Assortiment
ruime keuze, en zeker ook producten met een lage prijs en toch van goede kwaliteit

Aanbeveling
bij coolblue zit je altijd goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolf 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Heldere mails, info die klopt.

Aanbeveling
Ik zou hier zeker weer kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet F 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Service
geen services voor het resetten p.w. al men oude data verdwenen

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
prima webwinkel eerder al besteld ter volle tevredenheid

Extra toelichting
services kan beter via email of beter gesproken in eigen taal!!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Timo 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk. Het filteren van producten werkt prima. En alles is erg overzichtelijk.

Service
Snelle levertijd.

Assortiment
Veel producten beschikbaar.

Aanbeveling
Gewoon goed. Alles duidelijk en snelle levering.

Extra toelichting
Goede winkel, schreeuwt niet met lage prijzen, maar het biedt een top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews