coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 46470 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 4136 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geert 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Precies zoals het hoort voor een webwinkel ! Juiste product,snel geleverd en alles zoals gepland . Wat wel een klein beetje spijtig was : weinig keuze voor accessoires voor het aangekochte product misschien samenwerkingsverbanden sluiten met externe partners. 👍👍👍

Reageer

Felix 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijvingen, goed overzicht op de website om een keuze te maken. Ze hebben ook tweedekans producten en alternatieven (zoals de meeste concurrentie) maar een verfrissende manier om hun proces te beschrijven en ze nemen zichzelf niet al te serieus. Dat gezegd worden de producten op tijd geleverd en voldoen volledig aan de beschrijving. Kortom ik heb altijd een fijne ervaring gehad met deze webwinkel.

Reageer

Lise 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een zeer snelle en uitstekende service!
Kleine pakketten worden eveneens met de fiets geleverd, hetgeen alleen maar aangemoedigd kan worden.
Daarnaast krijg je ook een duidelijke tijdsaanduiding van de levering, waardoor je hiermee tijdig rekening kan houden.

Reageer

Anci Lundqvist 23-11-2020

Algemene score

10,0
Very quick delivery, order one day delivered next!
Easy to order on the website and easy to pay securetley.

Reageer

Roy 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat geweldig is, is dat je om 22:00 een bestelling plaatst, de volgende ochtend vroeg je informatie terugvindt over bezorging, netjes van tevoren wordt gebeld over de verwachte aankomsttijd en het er dan ook is op de afgesproken tijd.

Helemaal top!

Reageer

Davia Claessens 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer grote keuze online, prijs/kwaliteit is zeker in orde. En daags nadien al geleverd. Al paar grote aankopen gedaan en steeds in orde. Ook de levering is zeer correct.

Reageer

Dian 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima contact met mensen van de klantenservice, begripvolle reactie. Gewoon goed en tot een volgende aankoop

Reageer

Jordy 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten, snelle levering. Als je vragen hebt staat de klantenservice altijd klaar.

Reageer

Mariska 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke en gemakkelijk navigeerbare website.
Goed vergelijken is mogelijk en aflevering verloopt ook netjes.

Reageer

Dam 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een heel gebruik vriendelijke site en makkelijk iets te kopen erop heb geen ene probleem gehad met bestellen tot bezorging.

Reageer

Piet 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling rap geleverd, duidelijke site ook.
Ruime keus met billijke prijzen.

Reageer

Diane 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke website. Fijn om producten te vergelijken. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Reageer

Felix S 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk uit te zoeken. Snel besteld en snel afgeleverd. En vriendelijk.

Reageer

Jordy 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling ging heel snel en soepel en alles ging goed bij de levering. Raad deze winkel zeker aan!

Reageer

Jorisba 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correct en snel. Ook terugzend voorwaarden zijn ok. Het ram geheugen werkte onmiddellijk zodat ik verder ben geholpen en nu een snelle laptop heb.

Reageer

Paul Huybrechts 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen problemen tijdens de bestelling. Direct mail ontvangen met informatie over levering. Op tijd geleverd zoals beloofd, goed verpakt en coronaveilig afgeleverd.

Reageer

Timo Boschman 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Echt super service! Ik heb een Apple Watch SE gekocht in de vestiging Rotterdam centrum. In de winkel werd ik erg vriendelijk en snel geholpen. Ik heb de Apple Watch voor de black friday deals gekocht, maar op de online klanten service vertelden ze me dat ik het verschil in een actie met de normale prijs teruggestort kon krijgen, dit had ik niet verwacht! Was dus echt fantastische service!

Reageer

Martin 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website prettig om naar tekorten en te zoeken. Snelle levering. Helemaaltop

Reageer

Anna 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd erg goede ervaringen met Coolblue. Ze zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook ontvang je altijd aanvullende informatie en wordt je goed op de hoogte gehouden. De reden dat ik het geen 10 heb gegeven is dat ik bij de productomschrijving van mijn Garmin Vivoactive 4S niet kon vinden welke onderdelen (zoals een oplader) erbij geleverd zouden worden. Verder perfect!

Reageer

Leo Nijmegen 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde artikel ontving ik snel, goed verpakt en met goede begeleiding via de mail, zodat ik wist wanneer ik thuis moest zijn.

Reageer

Meijer en ten Hove 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijk en heel veel keus, maar makkelijk aan te geven wat onze wensen zijn, zodat wij snel de juiste vaatwasser vonden, die netjes op afspraak bezorgt is door keurige beleefde bezorgers

Reageer

Fred 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, met voldoende informatie over de artikelen. Levering snel en naar wens. Alles zat goed verpakt.

Reageer

Roxanne 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk online bestellen. Zowel in de winkel als online goede service en advies.

Reageer

Peer 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestelling online, keurig mail inz afhalen. Vriendelijk personeel bij entree, even gewacht en uiterst vriendelijk geholpen met afhalen onze aankoop! Prima

Reageer

Maria 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig, alles klopt zoals op de site beschreven ! Snelle en correcte service . Top !!

Reageer

Michele 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topkwaliteit voor een schappelijke prijs en een vlugge levering. Coolblue voldoet aan al mijn wensen!

Reageer

S. 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en snelle levering.
Duidelijke omschrijving van de producten en eenvoudig te vergelijken.

Reageer

Tineke 23-11-2020

Algemene score

8,0
Heel blij met mijn telefoon die ik heb besteld. Was in eerste instantie niet op voorraad, maar kreeg een mailtje toen de telefoon weer leverbaar was. Werd gelijk de volgende dag geleverd. Wat ik fijn vind aan Coolblue is de duidelijke uitleg en reviews bij de producten. Ook de "coolblues keuze" vind ik altijd erg handig!

Reageer

Pieter 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na contact name met klantendienst, keurig geholpen.
's Avonds besteld, de middag nadien stond alles op z'n plek!
Keurig en zoals het hoort, service en al wat daarbij hoort.

Reageer

Sacha 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top shop, Service is goed, scherpe prijzen en eigenlijk altijd enorm snel met bezorgen!

Reageer

Marc Pronk 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige lay-out, product informatie en uitstekende service. Heel snel geleverd!

Reageer

Eric V 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke prijs, vlotte bestelling, gemakkelijke betaling, vlotte levering op de gekozen datum.

Reageer

Justus te Breda 23-11-2020

Algemene score

9,0
Altijd uitstekende ervaringen met (op tijd) bezorging en met de kwaliteit van de producten. Ook de after-sales service is heel goed, wat bleek bij problemen met een printer die nog in de garantieperiode was. Meest recente ervaring ging hier zelfs overheen: nadat de dag na bestelling van een gsm de (aanbiedings)prijs 60 euro lager was, was één belletje genoeg om dit bedrag teruggestort te krijgen terwijl je daarop als klant formeel geen recht op hebt. Klasse!

Reageer

Rogier 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Razendsnel bezorgd, en op de fiets bovendien - mooie, milieuvriendelijke manier van leveren.

Reageer

Waldo 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolbleu heeft een heel gebruiksvriendelijke website met vergelijkingsfunctie. Degelijke producten aan een scherpe prijs. Ik ben fan.

Reageer

Cor 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde de Apple iPad 2020 en was nergens op voorraad maar wel bij Coolblue. Keurig de volgende dag geleverd. (Met een glimlach van de bezorger ondanks de stortregen)

Reageer

Marieke 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel heel graag bij Coolblue. De service is bij mij altijd perfect. De product video's vind ik heel behulpzaam en de 'Coolblue's keuze' aanrader is ook erg prettig.
Pakketjes werden geleverd door een enthousiaste fiets (!!) koerier en zijn verpakt in een papieren zak. Er wordt duidelijk veel aan het milieu gedacht; een super voorbeeld voor andere webshops!

Reageer

Conny 23-11-2020

Algemene score

9,0
Ontzettend blij en tevreden hoe mijn reparatie en uiteindelijk mijn nieuwe aankoop opgelost is. En met een super snelheid

Reageer

Laten bezorgen 23-11-2020

Algemene score

8,0
Heb voor bezorgen gekozen binnen 24 uur bezorgt héél tevreden met stofzuiger en afhandeling!

Reageer

Ben 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mijn vrieskast werd snel geleverd, en de bezorging was meer dat goed hele aardige mannen.

Reageer

Thierry Lints 23-11-2020

Algemene score

5,0
De machine werd aangeboden als "tweede kans machine" in NIEUWSTAAT.
De staat van de machine stemt niet overeen met uw omschrijving NIEUWSTAAT.
Er zijn zeer duidelijke beschadigingen zoals zware krassen en blutsen.

Reageer

Ronald den B 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue gaf de juiste informatie om tot de beslissing te komen welk product het meest geschikt voor ons was. Daarbij was de laagste prijs voor de Stoomgenerator van Philips ook van belang. We hebben reeds meerdere ervaringen met Coolblue en die zijn allen tot grote tevredenheid. Ook al een keer een product teruggebracht zonder problemen. Ook directe vervanging van Apple Airpods pro bij kraakprobleem zonder enige moeite.

Reageer

Ronald 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inderdaad, vandaag nor besteld en morgen in huis. Het ging bij mij om een essentieel onderdeel wat ik voor een presentatie nodig had. Kortom, top levering, top onderdeel!

Reageer

Deep fish 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering door Coolblue is snel. Daar zijn wij heel tevreden over. Wij zijn vooral heel blij dat jullie je vervoer en inpak op een milieu vriendelijke wijze doen.

Reageer

Corine 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je wasmachine kapot is wil je zo snel mogelijk een nieuwe geleverd krijgen. Op donderdagavond besteld en vrijdagochtend geleverd. We werden zoals beloofd keurig op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. De nieuwe wasmachine werd aangesloten en een reinigingsprogramma werd gestart. Onze oude wasmachine werd netjes meegenomen. Vriendelijke bezorgers ook. Kortom, Coolblue komt zijn beloftes na tegen een zeer redelijke prijs.

Reageer

Geert van de Sant 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk te bestellen duidelijk te volgen en prettige mensen die het komen bezorgen. zakelijk maar ook persoonlijk.

Reageer

Natasha 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een vraag ivm een actie en ik heb binnen de 12u een antwoord gekregen van Coolblue. Ik had het zo vlug niet verwacht omdat het superdruk was door een andere actie en toch heel goede informatie aangekregen.

Reageer

Peet 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Snelle levering. Super vriendelijke jongemannen die de wasmachine kwamen brengen. En namen zelfs de verpakking mee.

Reageer

Thuur 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goeie service; snelle bezorging, ongecompliceerde reparaties en vervanging, vriendelijk personeel, gevoel voor humor

Reageer

Marc 22-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue geeft altijd goed advies, er zijn veel reviews en we weten dus zeker dat we iets goeds kopen. ‘s Avonds besteld en al de volgende dag binnen. Handig dat we ons oude apparaat makkelijk kunnen retourneren.

Reageer

Toon meer reviews