coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Miranda wils 07-01-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat is het toch een uitvinding zeg coolblue! Droger kapot, s’avonds besteld volgende morgen al in huis. Je word van te voren netjes gebeld zodat je weet hoelaat ze komen, erg fijn dat je niet een hele dag thuis hoef te zitten. Met een grote lach op het gezicht van de bezorgers werd de oude droger naar beneden gehaald en de nieuwe werd naar boven gebracht en aangesloten! Helemaal top! Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacq 07-01-2018 Via de website gekocht

In 1 woord super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super, snelle levering! En precies volgens de afbeelding en beschrijving. Je krijgt wat je bestelt. Het wordt door de bezorgers op de gewenste plaats gezet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jef 07-01-2018 Via de website gekocht

zeer nette behandeling ,en hulp bij bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ben zeer tevreden over de service en de afhandeling via de telefoon van mijn verkeerde geleverde bestelling

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HermanvB 07-01-2018 Via de website gekocht

Weer een weerstation

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ons oude weerstation (Cresta) werkte niet meer goed. De buitensensor liet het afweten. Door het vele malen proberen contact met de buitensensor tot stand te brengen sloeg ook het weerstation binnen op hol.
Via Coolblue hebben we nu weer een iets uitgebreider station. Snel bezorgd en afgerekend. De prijs was nog onder de € 50,- en dus zeer acceptabel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Metin 07-01-2018 Via de website gekocht

Extreme gewldige service van Coolblue.

Algemene score

10,0
Ik vind Coolblue mederwerk(st)ers plus bestuur en directie topklasse.Levering van producten hoog kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 07-01-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke winkel, goede service, groot aanbod voor zeer goede prijzen, ... Nog nooit problemen mee gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fem 07-01-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke informatie. Snelle levering. Goed verpakt. Goedkoper dan andere websites door korting op accesoires.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert van de Laar 07-01-2018 Via de website gekocht

geweldige sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goede ervaring,snelle levering en je weet wanneer het komt en een goede prijs.
en een uitstekend aanbod

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 07-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer bij coolblue besteld...bestelen ging super makkelijk. Zeer aardige medewerker aan de telefoon heel gemoedelijk goede uitleg. Prima zoals op de afgesproken tijd geleverd.
Zeer zeker zal ik er nog meer gaan bestellen.
Voor mij punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamie 07-01-2018 Via de website gekocht

Teleurgesteld

Algemene score

4,0
Goede ervaringen gehad in het verleden met Coolblue. Daarom besloten mijn camera hier te kopen + 3 pakjes foto papier. Pakje is nooit aangekomen en er zou dus een nieuwe worden gestuurd, in een andere kleur. Volgende dag weer niks, bleek niet meer op voorraad te zijn. Belofte op belofte die niet waargemaakt wordt. Uiteindelijk 1 pakje papier ipv 3 pakjes gekregen en nog steeds aan het wachten op een oplossing. Je zou denken dat er na 1 fout wel wat beter wordt gecheckt maar helaas.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 08-01-2018

Beste Jamie,

Dat klinkt helemaal niet goed! Wanneer het nog niet opgelost is, ontvangen wij graag het order op geenglimlach@coolblue.nl. Dat willen wij zeker meekijken om dit als nog naar een goed eind te brengen. Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

C.Langezaal 07-01-2018 Via de website gekocht

Correcte levering en zeer goede nazorg tbv installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering zoals toegezegd, keurig op tijd. Product voldoet aan alle verwachtingen. Installatie ook snel gelukt dankzij goede ondersteuning.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathieu Reijntjes 07-01-2018 Via de website gekocht

Een goede service en snel leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijk snelle service groot assortiment en een geweldige websites prijs kwaliteit goed. ik raad coolblue bij al mijn vrienden aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Anneleen vlayen 07-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige Sevice!!!! Sympathiek personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, duidelijke en correcte informatie over het tijdstip van levering, de mannen die kwamen leveren waren heel sympathiek, legden alles rustig uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 07-01-2018 Via de website gekocht

Eerste ervaring alleen maar lof!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine heeft het begeven na 12 jaar. Even wat research naar een nieuwe wasmachine en m vervolgens gekocht bij Coolblue. Daarna is alles precies zo gelopen zoals werd beloofd. Was aangenaam verrast dat de nieuwe wasmachine de dag erop nog tussen 21:21 en 22:00 u zou worden geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de leveringsfasen. Vriendelijke bezorging, netjes en snel aangesloten, ook bij de laatste klus van de avond.
Moet wel eerlijk zeggen dat ik Coolblue gebruikt heb als webshop, niet voor advies welke wasmachine ik nodig heb. Wel heb ik nog wat rondgesurfd op de site van Coolblue en ook andere producten bekeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob38 07-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon krijgen wat er word beloofd

Algemene score

10,0
Kort achter elkaar kocht ik bij Coolblue een combimagnetron en een kacheltje. Voor beide waren de prijzen vergelijkbaar met andere aanbieders maar de informatie vooraf en tijdens het leverproces waren duidelijk en correct. Coolblue levert wat ze beloven en doen dat op een aangename en correcte wijze; compliment!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 07-01-2018 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering mooie prijzen en correcte service.
In een eerder geval een defect apparaat gehad en dat werd vlot en accuraat opgelost.
Kortom een betrouwbaar bedrijf

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katrien 07-01-2018 Via de website gekocht

Coole producten prijzen en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijk overzicht van de producten per categorie met talrijke filters, zeer transparant en een beleid waarbij men gemotiveerd een beste keuze voorstelt wat zeer behulpzaam is bij het bepaelen van de persoonlijke keuze (hierin worden soms kwaliteiten opgemerkt waar men oorspronkelijk niet aan dacht en toch van belang kunnen zijn).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 07-01-2018 Via de website gekocht

Helemaal blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week vrijdag een nieuwe Aeg wasdroger besteld voor een hele nette prijs. Waar anderen dik rekenen voor levering en plaatsing is dit bij CoolBlue inbegrepen in de prijs. Bovendien waren de fisieke winkels 50 tot 100 euro duurder met de droger zelf.

Er werd keurig gecommuniceerd over het verwachte levertijdstip (levering op zaterdag) bleek dat ze zelfs op zaterdagavond bezorgden! Via de bijgesloten link kon ik precies zien of het tijdstip aangepast was naar aanleiding van het verloop van de bezorgroute... keurig!

Een half uur van te voren kreeg ik een sms en ongeveer 10 minuten van te voren een telefoontje van de bezorgers. Deze kwamen aan de deur, stelden zich netjes voor, namen de oude droger mee (van de 2e verdieping) en plaatsten de nieuwe. De droger werd aangesloten en getest.

Wij zijn super tevreden over het afleveren van onze aankoop! Het apparaat werkt zoals beschre en en ook de tips betreffende onze aankoop waren erg duidelijk. Ze werken met zeer leuke berichtgevingen zoals wachttijdmuziekjes en uitpakinstructies nadat de bestelling is afgerond.

Inderdaad: service met een glimlach! Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwenn 07-01-2018 Via de website gekocht

Snel en lekker duidelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een wasmachine en kwam uit bij Coolblue. Daar kwam ik op een Tweedekans product uit. Net iets goedkoper. Eenmaal bij mij thuis zag het product er gewoon prima uit. De bezorgers hebben hem snel en goed aangesloten en aan mij laten zien hoe het apparaat werkt. Niks op aan te merken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan P. van der Wallen 07-01-2018 Via de website gekocht

Bijzonder adequate, correcte afhandeling, snelle verzending.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima informatie over de producten.
Aanvullende diensten zeer duidelijk en makkelijk te vinden.
Bovendien verpakt in een verpakking waar zeer goed over nagedacht is.
Mijn complimenten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin 07-01-2018 Via de website gekocht

Nespresso

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Enige verbeterpunt is de verpakking; deze zou beter kunnen worden aangepast aan de grootte van het product, nu ruim twee keer te grote doos.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Helene 07-01-2018 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke site waarbij je diverse producten met elkaar kan vergelijken. Daarnaast top bezorgservice waarbij je regelmatig geinformeerd wordt over de bezorgtijd en dus niet een halve (of soms zelf hele) dag zit te wachten. Aansluiting, gebruiksinstructies en meenemen van onze oude wasmachine was super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will van Hoof 07-01-2018 Via de website gekocht

De reden dat ik bij Coolblue bestel is de goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel mijn zoon (ongeluk in bus) als ik (beeldscherm) hadden problemen met onze ASUS laptop's. Coolblue heeft deze problemen tot volle tevredenheid opgelost. De service maakt ook het verschil met andere leveranciers zoals bijvoorbeeld de Mediamarkt. Dus blijf deze goede service verlenen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny 07-01-2018 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en gemakkelijk navigeren over de site. Je wordt goed op de hoogte gehouden van status bestelling.
Vaak net iets goedkoper als andere online winkels met vergelijkbare artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Celeste 07-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed ingepakte doos zodat het product niet beschadigd. Daarnaast erg snel geleverd binnen de verwachte tijd. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Decoussemaeker 07-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering!

Algemene score

9,0
nieuwe wasmachine besteld en de dag erna - een zaterdag! - werd die al geleverd én geplaatst - oud toestel alsook de verpakking van het nieuw toestel werd meegenomen .. super!
Daarnaast werd ik op de hoogte gebracht van het effectieve tijdstip dat ze het toestel gingen leveren (via mail en telefoon)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 07-01-2018 Via de website gekocht

Super service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik slaag hier altijd !! En goed !! Goed geholpen door zeer vriendelijk personeel !
Koffie staat klaar...super zaak !!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem bruning 07-01-2018 Via de website gekocht

Een ongeevenaarde WERELD SERVICE.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima vriendelijke service. Buitengewoon kundig personeel en niet te vergeten de heerlijke koffie die aangeboden wordt in de wacht tijd. Ik mis alleen het cognacje. Ben al klant vanaf het eerste uur en ga nooooooooit meer weg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.K. Timmer 07-01-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Al lang zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed opgezette website met als extra de vele winkels waar ik altijd heenga na het uitzoeken van een product. Dan kan je nog veel extra info vragen en krijgenals je dit wenst, en je word altijd vlug en vriendelijk geholpen.
Heb meerdere keren iets gekocht bij coolbleu en zal ook zeker weer naar deze zaak gaan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Knol 07-01-2018 Via de website gekocht

Verbazing over de goede Cool Blue kwaliteit bij aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij aflevering stelden beide medewerkers zich netjes en opgewekt voor en wensten ons een voorspoedig 2018 toe. De nieuwe wasdroger werd de trap opgebracht en getest en aangesloten.
De oude werd retour meegenomen.
Als gepensioneerde ben ik wel wat anders gewend geweest bij chauffeurs die iets afleveren. (alles is vaak teveel en er is geen tijd). Geweldig dat de Cool Blue standaard in 2018 bestaat!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede en betrouwbare website. 07-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue ,mijn webwinkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering,goede service.Mailing zeer correct. Coolblue is mijn nieuwe liefde.Coolblue doet wat hij beloofd.Ik ben heel erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijswijk 07-01-2018 Via de website gekocht

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima vergelijking mogelijk met andere producten, fijn dat er reviews bij staan. Verder afhandeling van de aanschaf prima verlopen, Vooral de goede en accurate informatie over de bezorging is heel fijn.
Product voldoet heel goed aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meino Draaistra 07-01-2018 Via de website gekocht

Goede monteur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de bestelling online gedaan te hebben werd er telefonisch een afspraak gemaakt.
De koffie stond klaar. Wat een kundige monteur, er zat een kastdeurtje niet goed. Deze werd gerepareerd, afgesteld en de koelkast werd geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 07-01-2018 Via de website gekocht

Prima prosedure van bestellen en bezorgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen werkt prima en gemakkelijk
De bezorging kwam een dag later dan geplant Post Nl. was te druk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Versteijnen 07-01-2018 Via de website gekocht

Top! Goede informatie, duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk, to the point en prettig navigeerbaar. Het is duidelijk wat je koopt en de belofte van levering wordt perfect nageleefd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Klift 07-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop, netjes op merk, snelle levering en een snelle beantwoorde vraag is je die stelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Andel 07-01-2018 Via de website gekocht

Winkel en webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn eerste kennismaking met Coolblue beviel mij prima. Duidelijke website en het voordeel van een paar echte winkels gaf de doorslag om hier te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GJ 07-01-2018 Via de website gekocht

Top geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, gemakkelijk, goede service, correct, aardig en kundig personeel bij levering. Vraag niet hoe het kan maar meer dan 10% goedkoper dan de plaatselijke keten en... oude apparaat plus afval wordt meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffie 06-01-2018 In de winkel gekocht
utrecht

snelle service

Algemene score

10,0
Zelfs op 2de kerstdag was gelukkig voor ons de winkel op, ons koffiezetapparaat was kapot gegaan en wat is kerst zonder koffie. Met een lekker bakkie koffie en vriendelijke en snelle service

Reageer

Jan Verhagen 06-01-2018 Via de website gekocht

Gigaset telefoon met 3 handsets

Algemene score

10,0
Onze oude dect telefoonset gaf de geest. Ín de middag rond 18.00u een nieuwe set besteld bij Coolbleu. Alles ging voorbeeldig. Men zou leveren de volgende dag tussen 11.00 en 14.00u.
Zo geschiedde. Extra service van Coolbleu was, dat op de dag van aflevering, er in de ochtend al een mail was met installatietips. Ook allerlei andere nuttige informatie zat erbij. Enorme service. Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rellie 06-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Senseo koffie apparaat besteld en zelf op zondag oudjaarsdag geleverd. Top!
Gelukkig want we kregen vanaf 19.00 een huis vol visite.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els van Beek 06-01-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is heel gebruikersvriendelijk, het product netjes en snel geleverd. Heb zojuist weer wat besteld. Dit product (printer) is iets duurder dan bij een andere webshop maar de klantvriendelijkheid is hoog en de service goed. Dusdanig, dat ik een beetje geld meer er voor over heb.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christian 06-01-2018 Via de website gekocht

Heerlijke webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volledige en overzichtelijke webwinkel met concurrerende prijzen en met snelle levering. Duidelijk aankoopproces.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VioletJade 06-01-2018 Via de website gekocht

Fantastische aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb verschillende keren bij coolblue besteld, opladers, een tas, etc. De service is uitstekend, de volgende dag heb je de bestelling al binnen, ook is mijn bestelling keer op keer netjes aangekomen, geen beschadigingen. Bestellen via internet gaat heel gemakkelijk, binnen een minuut heb je afgerekend en ben je alweer klaar! Cool blue is zonder twijfel mijn favoriete online winkel, een groot assortiment en fantastische service, niks ontbreekt!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Gilissen 06-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij deze weet je dat je geen kat in een zak koopt, dwz; je krijgt effectief wat je bestelt en mocht er toch iets fout lopen, de dag erna is meestal het probleempje opgelost. Ik zou zeker zeggen..... een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles klopt. Geen gezeur. Toezegging waarmaken. De aflevering was prima op tijd.
Wat opvalt is de communicatie, die is nl perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Berend Jan 06-01-2018 Via de website gekocht

Top service en veel aanbod!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze site is erg betrouwbaar. Ik heb hier al ontzettend veel spullen besteld. Telefoons, Monitoren, Broodroosters, Pannensets, ze hebben echt van alles! De levering gaat heel snel (duurt 1 werkdag) en wordt gedaan met PostNL. De klantenservice werkt ook echt top! Je kan een mailtje sturen, bellen en *zelfs* appen met de mensen van coolblue! Ik had een klein mankementje met mijn telefoon maar mij werd via whatsapp binnen 10 minuten al verteld wat ik moest doen. En nu draait mijn telefoon weer als een zonnetje! Er wordt ook advies gegeven, ik stelde een paar eisen voor een piano die ik wou kopen, en ik werd direct al doorgewezen naar een mooi MIDI Keyboard. Nu 2 dagen in huis en werkt ook goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 06-01-2018 Via de website gekocht

Binnen 24 uur geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er wordt exact op het aangegeven tijdvak geleverd! Dit wordt ook duidelijk gecommuniceerd met behulp van een aantal emailtjes.
Aardige en goed meewerkende chauffeurs die de wasmachine netjes aansluiten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 06-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product op zaterdagavond besteld en op zondagmiddag al in huis en dat op Oudjaarsdag! Netjes en veilig verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guillielmus 06-01-2018 Via de website gekocht

Ruime, gedetailleerde productbeschrijvingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
En als de prijs ook nog eens goed zit -dat is gewoonlijk zo-... dan wordt het Coolblue uiteraard!!
Perfecte ervaringen gehad bij iedere geplaatste bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews