coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 53738 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 11086 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Philip 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke webshop. ene dag besteld en de andere dag in huis. duidelijie communicatie. prima bedtijf

Reageer

Jesper 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind coolblue een hele goede winkel, altiid erg klantvriendelijk en wanneer er iets fout gaat zijn ze er ook meteen met hulp. Ook zijn de leveringen altijd heel erg snel, besteld op vrijdag, zaterdagochtend al vroeg in huis. Ook is het een feest om de pakketjes uit te pakken vanwege de leuke teksten op de dozen. Kortom een top winkel, heb geen slechte ervaringen met coolblue !

Reageer

Annabel 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving van de producten en fijn dat je makkelijk kunt vergelijken. Niet perse de goedkoopste maar wel goeie service

Reageer

Jan 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar en een snelle levering prima webshop met heel veel keus dus goed te vergelijken

Reageer

Frank Colman 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super vlotte levering van het bestelde product (printer). Duidelijke communicatie via mail.

Reageer

Rosan 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb afgelopen week een apple watch gekocht bij jullie, helaas bij het uitpakken bleek dat het bandje van de apple watch niet goed in de apple watch klikte. Ik baalde hier erg van en heb gelijk contact opgenomen met jullie (coolblue). Ik ben erg vriendelijk geholpen via de whatsapp en kreeg ook direct antwoord en uitleg terug van wat ik moest/kon doen om hem te retourneren en om te ruilen😊😊. Nu alleen nog wachten op het nieuwe product, maar ik heb hier ook de volste vertrouwen in dat het goed komt😏. Verder ook erg snelle verzending, (vandaag besteld morgen in huis)dit is ook ideaal. Samengevat: goede, snelle en vriendelijke service.👍🏽👍🏽 Dankjewel

Reageer

syl 22-02-2021

Algemene score

9,0
een heel ruim assortiment met een prima voorlichting over de producten snelle levering zonder overbodig verpakkingsmateriaal, wel zo fijn voor het milieu.

Reageer

Monique 22-02-2021

Algemene score

10,0
Snelle service, goede en makkelijke communicatie.... een no nonsense bedrijf.

Reageer

Dolf 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is hier prima geregeld helemaal top .
Keurig bezorgd en op de tijd die in de mail gestuurd is .
En zodra de bezorger in de buurt is krijg een keurig sms dat hij er aankomt .

Reageer

marc 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb vaker besteld bij coolblue en de levering is altijd snel. Dit keer was t een tablet dus was er weinig tijd voor een glimlach :) een wasmachine installeren is toch wat anders dan een tablet afleveren. Misschien zie ik t verkeerd maar de bezorgers zijn meestal een stuk lelijker dan ik wat erg fijn is voor mijn zelfvertrouwen. Maar ook dat is subjectief...

Reageer

Remon 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed assortiment, zeer goed filterbare opties waardoor specifieke resultaten getoond worden. Prijs soms scherp, vaak concurrerend.

Reageer

Chantal Simons 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne webshop, duidelijke product omschrijving, je weet waar je aantoe bent als je iets besteld, snelle levering zelfs in deze drukke tijden, leuke marketing hebben ze.

Reageer

Brenda 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke artikel omschrijving en eerlijke review. Ook het klantenservice contact via WhatsApp is goed geregeld. Product was de volgende dag binnen en werkt top.

Reageer

Nico 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles werd vlot geleverd. De levering kwam zelfs sneller dan verwacht. De stukken zaten mooi ingepakt en alles was volledig.

Reageer

Evelyne 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving, goede prijzen en snelle levering! Wel waren er helaas veel producten uitverkocht.

Reageer

Anke Van der ven 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mega snel binnen, leuke tips voor als je moet wachten op je pakketje!! Erg origineel

Reageer

Hannes 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is snel en gebruiks- en klantvriendelijk. Een echte meerwaarde bij Coolblue is "Coolblue's keuze", waardoor je snel ziet wat het beste product is voor jouw budget!

Reageer

MdH 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, vriendelijke en zakelijke afhandeling. Prima produkt. Duidelijke website en je wordt goed op de hoogte gehouden van track & trace. Vriendelijke, vrolijke en correcte bezorger. Coolblue doet wat ze zegt: betrouwbaar.

Reageer

Wout 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel dudelijk ook het retourneren (mort soms helaas )gewoon super makkelijk

Reageer

MIZ 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede mogelijkheid om vooraf tijdens je zoektocht je aankoop te filteren. Zoals altijd vandaag besteld, volgende werkdag in huis, weer zeer tevreden!

Reageer

maurissen 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is duidelijk en gemakkelijk. De vergelijkfunctie is eveneens interessant en de product omschrijving helpt om een keuze te maken.

Reageer

Dimitri 22-02-2021

Algemene score

1,0
“Coolblue alles voor een glimlach”, maar dan toch niet bij hun klanten.
Een product gekocht bij Coolblue, zoals ik al zo dikwijls een product via hen aangeschaft heb. Door omstandigheden (Corona), dit toestel pas kunnen installeren de dag na de 30-dagen retour (30-dagen volgens Coolblue, want gerekend vanaf de verzenddag, en niet de dag van ontvangst). Dan vastgesteld dat het toestel niet doet wat het moet doen, volgens hetgeen op de site vermeld staat. Reourformulier willen invullen, maar lukt niet meer. Dan maar op maandag gemaild naar de klantenservice met de nodige uitleg. En Coolblue blijft vasthouden aan de 30 dagen, zonder uitzondering, toch niet in mijn situatie.
Dit is betreurenswaardig en geen commerciële oplossing. Ik vraag zelfs mijn geld niet terug, mag gewoon een waardebon zijn, maar nee het kan niet.
Mijn conclusie, Coolblue heeft liever een ontevreden klant, dan een tevreden klant die in de toekomst ook nog aankopen doet.
Mij zien ze er alvast niet meer terug!
Bedankt Coolblue!

Reageer

Rocco 22-02-2021

Algemene score

1,0
Waardeloze bezorgservice! Eerst bellen, dan verkeerd adres en vervolgens wegrijden zonder iets te laten horen. Geen aanrader.

Reageer

oma Janny 22-02-2021

Algemene score

9,0
makkelijk en snel te bestellen, bezorgen en installeren door fijne medewerkers, morgen voor het eerst uit proberen

Reageer

Kees 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de bestelling keurig op de hoogte gehouden van het leveringstraject. Zeer snelle levering, ‘s avonds besteld, de volgende middag in huis.

Reageer

Pascale Michels 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde online een robot stofzuiger. De site gaf heldere uitleg. Ik ontving zéér snel mijn bestelling. Alles dik in orde dus. Tevreden klant 😁

Reageer

CoolBleu 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke en duidelijk uit zoeken van diverse apparaten, tevens kan men vergelijken welke producten passen voor jou, en snelle levering.

Reageer

Thoonen 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering , prima product geleverd.
We zochten een goede stofzuiger hebben deze bij Coolbleu gevonden.

Reageer

Liesmar 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op tijd geleverd,nog rapper dan we verwacht waren. Het bestelde was wel op voorraad maar toch ,'s avonds besteld en tegen de volgende middag geleverd!!!

Reageer

ria 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs en duidelijk product omschrijving.kon snel vinden wat ik nodig had. zou vaker eerst coolblue proberen als ik op zoek ben naar iets.

Reageer

Wendy 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mail gekregen toen het product terug voorradig was, snelle levering.
Laptop werkt snel en stil, mooi design, laadt snel op. Alles wat er in de advertentie staat klopt. Echt goede prijs/kwaliteit. Blij met deze aankoop.

Reageer

Loet 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meerdere malen bij Coolblue wat gekocht online en ook een keer in de winkel Den Haag.
Prima zaak goede service. Houden zo!!!

Reageer

Gerard 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede spullen word op tijd bezorgd en mochten er nog vragen zijn dan word je vakkundig te word gestaan

Reageer

Frank 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim aanbod en goede begeleidende informatie over de aangeboden producten. Bij levering thuis bleek een onderdeel te missen en na telefonisch overleg werd direct actie genomen om het betreffende onderdeel alsnog toe te sturen. Uitstekende service!

Reageer

Joris 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij het bestellen van onder andere een Brabantia prullenbak had ik niet goed gekeken naar de twee verschillende uitvoeringen.
Daar kwam ik kort na het plaatsen van mijn lijstje achter.
Gelijk gebeld en de klantenservice heeft snel en buitengewoon plezierig mijn fout recht gezet.
Top! Dank! Blij met mijn aankopen.

Reageer

Sam 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor Coolblue omdat ik een extra RAM-stickje nodig had, deze kon ik o.a. niet bij Mediamarkt vinden maar gelukkig wel bij Coolblue! Had hem donderdag besteld en hij was vrijdag in huis, dus heel vlug afgeleverd. Aangezien het een brievenbuspakketje was hoefde ik er niet per se thuis voor te zijn! Al met al ben ik blij met de aankoop. :)

Reageer

Tine 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Niet verwacht dat jullie ook kookboeken verkopen. Het boek was snel binnen , conform jullie datum van levering. Heel fijn. Had in een irts kleinere doos gekund, maar helemaal top! Dank jullie wel.

Reageer

Marc 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het moment dat je de URL in de browser in toetst, totdat het moment dat je de doos bij het oud papier gooit heeft Coolblue het voor mekaar: snel vinden wat je zoekt, een selectie van producten die Coolblue je aanraad (belangrijk: met een waarom erbij) , overzichtelijke plus-en minpunten per product en goede reviews van gebruikers. Maar vooral ook niet té serieus. Prima zo.

Reageer

Martijn 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk, groot assortiment en geen lange levertijd. Vandaag besteld en morgen in huis ging in mijn geval niet op, maar drie dagen later is ook niet slecht, ook makkelijk vind ik dat je ook de bestelling 's avonds kan laten bezorgen. Geen klachten, top.

Reageer

Peter B. 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe televisie met mogelijkheid voor skart aansluiting, even gebeld en zeer vriendelijk en deskundig geholpen, de volgende dag al thuis bezorgt en email met uitleg voor installatie en ophangen van tv-beugel ontvangen, service met een 10!

Reageer

Juliette 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending en de telefoon was in goede staat. Een dag later was het product al in huis, fijn! Mooi prijsje! Wij zijn super tevreden!!

Reageer

Robert 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue in misschien niet altijd de goedkoopste meer maar ze hebben een groot assortiment en spullen zijn snel bij je thuis. Je weet wat je aan ze hebt als er iets aan de hand is.

Reageer

Jago48 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
medere keren bestelling gedaan bij coolblue steeds volgens afspraak geleverd alleen maar hulde voorde service.

Reageer

luc 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijzen en super vriendelijke bezorger met de fiets! 👏👍

Reageer

Wouter 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel besteld en super snel geleverd door sympathieke, vrolijke, sportieve, fietsende bezorgster. Paar €€ duurder dan de concurrent, maar echte next day service met een lach en lage CO2 footprint!!🥳👊. Goed bedrijf want de logistiek klopt!!!

Reageer

Fam. van der Zanden 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige website met voldoende en correcte informatie over het artikel dat ik zocht.
Geschikte reviews.
Vlotte levering op de afgesproken tijd.
Stevige verpakking.

Reageer

Jan 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en gemakkelijke site, de leveringen kloppen altijd. Leuke uitstraling en verpakking ook!

Reageer

Sarah 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen jaar mijn airpods en macbook al bij Coolblue aangeschaft. Super goede service, je krijgt een mail met de informatie over je pakketje en wordt op de hoogte gehouden over de levering. Afgelopen week had ik een nieuwe telefoon (iphone 12 pro) besteld bij Coolblue in de avond, volgende ochtend was die meteen al binnen. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met Coolblue, en nog nooit de klantenservice hoeven bellen omdat het altijd zo goed geregeld is. Erg blij, ik bestel voortaan alleen nog maar bij Coolblue!

Reageer

Jagt 21-02-2021

Algemene score

10,0
Top zaak! We hebben al meerdere keren bij Coolblue besteld. Ze doet niet moeilijk en komen altijd afspraken na. Deze keer iets tweede keus besteld en dat klopte helemaal met de beschrijving. Ik ga hier zeker weer bestellen als ik wat nodig heb.

Reageer

chris 21-02-2021

Algemene score

10,0
na eerst op de zeer duidelijke site mijn keuze kenbaar te hebben gemaakt kon ik vlot en snel door het menu scrollen en was de bestelling gedaan, zeer snel een betalingsbevestiging en informatie gehad daarna was het via de bekende kanalen volgen van mijn aangekochte product op zich al een feestje, ook de aangegeven datum van levering was perfect . kortom alles klopte.prima, ga zo door.

Reageer

Toon meer reviews