coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1695 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rabia 18-12-2017 Via de website gekocht

Love it

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke medewerkers, snelle bezorging en top service ! Ik word altijd meteen geholpen en blijf zeker bestellen bij Coolblue !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa Hempelmann 18-12-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo ontzettend goed geholpen!! Meest vriendelijke en goede service die ik ooit heb meegemaakt.
Product was defect geraakt, binnen garantietijd, snel en fijn kunnen regelen. Geen gedoe. Aandacht voor jou als klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie visser 18-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en een zeer overzichtelijke site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en betrouwbare winkel.
Goede service en snelle levering.
Goede overzichtelijke site.
En je hoeft er de deur niet voor uit.
Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rose-Anne 18-12-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Algemene score

8,0
Helemaal tevreden! Super service en hele snelle bezorging. Zaterdagmiddag besteld en zondag al in huis, ondanks het weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 18-12-2017 Via de website gekocht

Kan het nog makkelijker?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's-Avonds wasmachine besteld en volgende middag al draaiend. Geen makkelijke trappen naar mijn zolder, maar vrolijk door de jongens van Coolblue nieuwe naar boven gebracht en oude afgevoerd.
Ook heel prettig dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de bezorgtijd, ik kon gewoon gaan werken en tussendoor naar huis voor de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi 18-12-2017 Via de website gekocht

Afspraak = Afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelproces in webshop is helder en duidelijk. Er wordt duidelijk aangegeven wanneer er wordt geleverd. Ook het contact tot aan levering is geweldig. Top Service! Mijn volgende bestelling gaat zeker weer via CoolBlue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ATW. jongen 18-12-2017 Via de website gekocht

Goede dienstverlening

Algemene score

10,0
Vaatwasser kapot, vrijdagavond besteld, goede service d.m.v. van mailcontact waardoor ik goed op de hoogte bleef van de vordering van min bestelling. Op zaterdag (de dag erna reeds) al geleverd precies zoals men beloofd/omschreven had. De vaatwasser heb ik meteen kunnen inbouwen en zaterdagavond al in gebruik kunnen nemen.
Zeer goede service en dienstverlening van Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter van der woerdt 18-12-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Algemene score

10,0
Keurig op tijd geleverd; werd gebeld toen ze onderweg naar mij waren.
Mijn wasdroger werd keurig geïnstalleerd en de oude werd meegenomen. Het apparaat werkt nog prima ook 😊
Qua service kan ik alleen maar concluderen dat die is zoals ik hem graag zie.
Top 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cumsuis 18-12-2017 Via de website gekocht

Vlotte en zorgvuldige afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn koffiezetter begaf het op vrijdagavond, en ik had de nieuwe zaterdagmiddag in huis, tegen de laagste prijs en zonder bezorgkosten. Klasse!

Reageer

Patty 18-12-2017 Via de website gekocht

Echt hele fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue blijken hele fijne medewerkers te werken die respect en enthousiasme hebben, dat merk je direct zodra je contact opneemt. Echt fijn om zo goed geholpen te worden, en de levering was ook nog eens supersnel. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 18-12-2017 Via de website gekocht

Soepele levering en duidelijk aflever proces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld bij Coolblue. Netjes aangegeven dat ik hem in het weekend bezorgd wilde hebben, netjes de dag vooraf eerst een aflever blok gekregen, derde dagdeel. Helemaal duidelijk.
'S nachts tot op het uur nauwkeurig doorgekregen wanneer we de bezorgers konden verwachten. Dat scheelt een sloot onnodig thuis zitten wachten.
Helemaal geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ires 18-12-2017 Via de website gekocht

gewoon top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
als het product wat ik zoek bij coolblue is koop ik het daar.

nog nooit problemen gehad waar ik met de klantenservice niet uit ben gekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Scholte 18-12-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb laat in de avond een espressomachine besteld, deze was de volgende ochtend al afgeleverd op het bestelde adres
alles keurig verpakt zonder schade

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franc 18-12-2017 Via de website gekocht

Geen glimlach bij mij

Algemene score

2,0
Ik heb een Brodit autohouder besteld en een losse zwarte (platte) Belkin kabel. Deze kabel paste niet goed en daardoor brak het kabelclipje van de Brodit af. Ik heb nu niets meer aan dit product. De medewerker van de klantenservice gaf aan dat alleen de originele apple kabel wordt aangeraden voor een goede passendheid, maar dit staat nergens vermeld. Ik krijg geen nieuw exemplaar, "gebruikersschade" zo oordeelt Coolblue.

Alles voor een glimlach? Nadat 2 bestelde producten niet binnen 24 uur werden geleverd, nu ook geen service nu ik ze nodig heb. En dat terwijl ik al zoveel via Coolblue gekocht heb. Geen glimlach bij mij in elk geval.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 18-12-2017

Beste Franc,

Bedankt voor het schrijven van de review. We hebben op een andere review van je gereageerd. We willen je dan ook vriendelijk vragen om dit via één platform te laten lopen, zodat er geen misvattingen kunnen ontstaan.

Alvast erg bedankt voor het begrip.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Angie 18-12-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare (web)shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare (web)shop, met snelle en correcte levering en nette klantenservice.
Intussen meerdere keren besteld en prima tevreden over deze shop !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geerts 17-12-2017 Via de website gekocht

Ga zo door!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig, lijkt de OVERTOOM wel!
Prima ervaringen met Coolblue, kan geen negatiefs bedenken.
eerlijk en betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 17-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een collega adviseerde mij welke laptop aan te schaffen bij Cool Blue. Het ging supersnel: op woensdag besteld en donderdag full swing aan de gang met mn nieuwe laptop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 17-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft echt een geweldige service en ze leveren mooi op tijd volgens afspraak! Ik heb nu tijdens de drukke periode rond de feestdagen een wasmachine besteld, en hij was de volgende dag al in huis. Daarbij komt nog eens dat de 2 bezorgers hem naar de 1e verdieping hebben gedragen,netjes aangesloten, en de oude mee genomen hebben. Bestellen.. Wachten op de leverening (tijdstip van levering zeer duidelijk per mail).. En wassen maar..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aoei 17-12-2017 Via de website gekocht

Al jaren zeer tevreden met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft altijd interessante producten en altijd een goede klantenservice.
Het kan soms goedkoper ergens anders, maar ik weet wat ik aan Coolblue heb, namelijk genoeg redenen om trouwe klant te blijven.

Filtermogelijkheden, reviews en productinformatie op de website zijn goed, en als je van te voren om informatie over een product vraagt krijg je snel en goed antwoord.
Een groot pluspunt is de echte winkel waar ik producten kan bekijken en afhalen.

Is er een probleem met een geleverd product dan doet Coolblue niet moeilijk en lost het heel snel op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 17-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De juiste informatie op de goedwerkende site over de gewenste producten. Daarnaast halen ze de beloofd levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart de Vries 17-12-2017 Via de website gekocht

Top service in deze druke kerst tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden over de website en de deskundigheid van servicedesk van Coolblue, heb er al diverse malen goederen gekocht en deze zijn altijd op tijd geleverd, een keer waren er problemen met een geleverde laptop en na overleg met de servicedesk is deze zonder problemen omgeruild.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van hoof alexander 17-12-2017 In de winkel gekocht
wilrijk

prima winkel goede service en vrindelijk personeel.

Algemene score

10,0
prima service o.a.in de winkel.en website maar liever meer produkten in de winkel indien mogelijk.ik moet mijn weerstation terug brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kopen met een glimlach 17-12-2017 Via de website gekocht

hele prettige ervaring om een pakje te ontvangen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de website is prettig om te shoppen en bestellen en ze laten je echt met een glimlach wachten op je pakje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.dijkstra 17-12-2017 Via de website gekocht

Coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en zeer goed op de hoogte gehouden van de bestelling en zeer vriedelijke chauffeurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fransien 17-12-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

BLIJ MET COOLBLUE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- voordelige aankopen
-geweldige service
-vriendelijk personeeel
-makkelijk online te bestellen maar ook
erg leuk om de winkel te bezoeken.
- heerlijke koffie of thee met vele mogelijkheden staan klaar. en is ook gratis.
coolblue is een winkel voor iedereen , jong en oud

Reageer

Marjan 16-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een fout van mijn kant waardoor ik dubbel betaald had , heb ik gebeld om 22.00 uur (!) en ben uitstekend geholpen door Eva van Coolblue . Binnen 3 dagen stond het geld weer op de rekening.
Helder en duidelijk geholpen ondersteund door e-mails. Top👍

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ellen 16-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke site die je stap voor stap makkelijk laat weten hoe te bestellen.
Levering netjes op de afgesproken tijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

susu 16-12-2017 Via de website gekocht

Geweldig service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zelfs in de week end werd mijn bestelling binnen 24 uur de volgende dag bezorgd!
overzichtelijk, klant vriendelijk, en goedkoper dan elders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 16-12-2017 Via de website gekocht

Snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zelfs bezorging op zondag!
Mooi instructie filmpje
Goed verpakt
Reviews op website geven goed beeld van product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Rommen 16-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Gemakelijke site en over zichtelijk met het aan vinken wat je zoekt. Dus geen weg gegooide tijd achter de pc of laptop.!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 16-12-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Super geweldige service en klantvriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreid assortiment, en super snelle afhandeling klachten en gebreken, zo wel bij de klanten service als het personeel in de winkel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne vd Berg 16-12-2017 Via de website gekocht

Echt super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S avonds om 22:00 uur besteld
Gelijk mailtjes gekregen over de leverings procedure.
De mannen kwamen precies volgens afspraak en waren zeer keurig en netjes!!
Ook de oude wasdroger meegenomen. Echt toppers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m de doelder 16-12-2017 Via de website gekocht

Voor mij nooit geen Coolblue meer!

Algemene score

1,0
Op maandag een wasdroger besteld met voorkeur voor bezorging op vrijdag. Vrijdagochtend vroeg mail ontvangen met bezorgtijd van 11:32 - 12:32. Om 14:30 nog niets gehoord en gebeld naar klantenservice, wat bleek het apparaat stond nog in het magazijn. Na excuses vervolgens afgesproken dat de droger op zaterdag geleverd zou worden. Na de gebruikelijke mailtjes met bezorgtijden 's ochtends om 11:00 een sms ontvangen met de boodschap dat de bezorgers er binnen 30 minuten zouden zijn. Word ik vervolgens om 11:40 door Coolblue gebeld dat de droger niet in de vrachtauto staat. Na 2 dagen voor niets te zitten wachten geld terug gevraagd. Wat een verschrikkelijke slechte service is dit, voor mij nooit geen Coolblue meer!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 18-12-2017

Beste meneer De Doelder,

We hebben gereageerd op een andere review. We willen je dan ook vriendelijk vragen om één platform te gebruiken voor dit gesprek, zodat we misvattingen kunnen voorkomen.

Alvast erg bedank voor het begrip.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Ad 16-12-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Algemene score

10,0
Goede website met uitgebreide info over product. Goede communicatie met klant via mail. Keurig verpakt.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 16-12-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- De website van Coolblue is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De productpagina's bevatten veel informatie en vaak ook de voor- en nadelen van een bepaald product, zodat je een goede keuze kunt maken.
- De medewerkers leveren een goede service bij vragen of problemen. Ze reageren snel, doen hun best om te helpen en hebben er veel verstand van.
- Levering is vaak al de volgende dag en zo niet, dan wordt daar duidelijk over gecommuniceerd.

Kortom: geweldige website, zeker aan te bevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 16-12-2017 Via de website gekocht

prima website en snelle levering!!wat wil een mens nog meer?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn moeder had ook een droger bij jullie besteld was zeer blij met levering en personeel dus vandaar heb ik ook bij jullie wat besteld met zeer veel tevreden heid

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie de Jong 16-12-2017 Via de website gekocht

Professionele organisatie met supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag besteld, zondag in huis ontvangen. In onze receiver zat een foutmelding en retournering professioneel afgehandeld en in no time vervangend artikel ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 16-12-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke website. Duidelijke handleiding bij het toestel en instellen was daardoor eenvoudig. Toestelscherm is zowel overdag als 's avond goed leesbaar.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 16-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is duidelijk, makkelijk te bedienen en de bestelling is dan ook zo gemaakt. De mailtjes die je voor de bezorging van je bestelling krijgt, zijn gezellig en humoristisch. Je hebt echt het gevoel dat je een cadeautje krijgt! Zelfs aan de verpakking is gedacht: je kunt het (met voorbeeld) gebruiken voor een knutselpakketje voor de kids. Super service, super makkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 16-12-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Grote keuze en vandaag besteld en morgen in huis klopt! Is zelfs op zondag geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Grietje Velting 16-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijkheid snelle levering en uitstekende sevice....vriendelijk personeel en de berichtgeving omdat ik niet thuis was ronduit grappig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Tongerlo 16-12-2017 Via de website gekocht

Super service precies op tijd geleverd

Algemene score

10,0
De shop is erg overzichtelijk gemakkelijk gegevens te vergelijken waardoor het eenvoudig is om een product te bestellen
Coolblue is een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanaarst 16-12-2017 Via de website gekocht

Snel, veilig, betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke website met veel informatie. Product snel, goed verpakt geleverd. Voor mij is er geen reden te bedenken om vaker hier te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mogelijk ex-klant 15-12-2017 Via de website gekocht

Geen pluspunten

Algemene score

1,0
Voor 23:59 besteld, morgen in huis????

Helaas wordt deze slogan dus zeer zeker niet waargemaakt en na een aantal mailtjes met de klantenservice nog steeds geen eerlijk antwoord op mijn vraag.

Op 12 december besteld (direct betaald) en nog steeds niet in huis, geen aanrader.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-12-2017

Beste,

Heel erg bedankt voor het schrijven van uw ervaring.
Vervelend om te moeten lezen dat er iets fout is gegaan met uw bestelling.

Zou u uw klacht kenbaar kunnen maken doormiddel van een e-mail naar Geenglimlach@coolblue.nl ? Ook ontvangen wij graag van u het ordernummer of uw postcode + huisnummer. Wij kijken graag met u mee!

Wij zijn erg benieuwd naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Schuurmans 15-12-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Klantvriendelijk winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier een tablet gekocht waarbij ik zeer goed geadviseerd werd. Na 1.5 jaar ging deze stuk en werd zonder gezeur onder garantie gerepareerd. Aangezien ik niet zonder tablet kon gelijk een nieuwe daar gekocht waarbij ik wederom uitstekend werd geholpen. Heb er ook onlangs via de webwinkel een laserprinter gekocht die erg snel werd geleverd en eenvoudig te installeren was. Ik vindt het een erg fijne winkel met deskundig personeell die onlangs flink is uitgebreid in Amsterdam.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Fabrice 15-12-2017 Via de website gekocht

Retour? meteen foetsie!

Algemene score

2,0
1 augustus een nikon d3400 AF-S + 18-105 mm VR bij Coolblue, prima ding, veel plaatjes mee gemaakt, tot jawel... Ik wat vlekken kreeg op de foto's die ik schoot!

Ik terug gegaan naar de shop in Rotterdam, camera ter reparatie ingeleverd, ik afwachten, zou 2 tot 3 weken duren. Prima. Krijg ik een prijsopgaaf van 115 euro omdat er wat vuiligheden zouden zijn, valt buitden de garatantie, ok, ik netjes betaald.

krijg ik eindelijk een pakketje van Coolblue terug, zit er enkel een lens in, en nog eens de verkeerde ook! Ik gebeld, gemaild, alles gedaan. Uiteindelijk, zijn de mijn camera verloren, met accecoires zoals een filter, andere batterij en SD kaart van 64GB! Alles foetsie.

willen ze mij nog een tweedekans lens met body geven, even navragen over wat voor accessoires erop zitten? ho maar! Volgens een vriendin hoor ik gewoon recht op gelijkwaardige spullen volgens de wetten van de EU. Zeer, zeer, slechte zaak. Ik heb dit jaar al genoeg over me heen gekregen, gebeurt dit ook nog een keer.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 16-12-2017

Beste,

Heel erg bedankt voor het schrijven van uw ervaring.
Vervelend om te moeten lezen dat er iets fout is gegaan met uw bestelling.

Zou u uw klacht kenbaar kunnen maken doormiddel van een e-mail naar Geenglimlach@coolblue.nl ? Ook ontvangen wij graag van u het ordernummer of uw postcode + huisnummer. Wij kijken graag met u mee!

Wij zijn erg benieuwd naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Benno Holwerda 15-12-2017 Via de website gekocht

Super afleverservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk online producten bekijken met een uitstekende beschrijving, vervolgens bestellen en de volgende dag met geweldige service bezorgd krijgen. 'S morgens vroeg een bericht ontvangen dat de chauffeur er ongeveer tussen 17:00 en 18:00 uur zou zijn. Om 16:25 een bericht dat de chauffeur over ongeveer een half uur op de stoep staat, vervolgens belt de chauffeur zelf dat hij over ongeveer tien minuten op locatie is. Niks de hele dag thuis blijven en maar wachten. Echt fantastisch!! een dikke tien!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 15-12-2017 Via de website gekocht

Gewoon geweldige winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue weet van ieder aspect bij een bestelling een feestje te maken...bestellen is leuk en openmaken nog leuker. Beetje jammer dat je moet betalen.... Zelfs van het verpakkingsmateriaal weten ze nog leuke dingen te maken. Gewoon toppers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J.J. Smit 15-12-2017 Via de website gekocht

zeer goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima producten, redelijk tot scherp geprijsd website is makkelijk te vinden en een zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 15-12-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid

overzichtelijke stenen winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
XXL shop in Amsterdam bezocht voor aanschaf van een Apple Watch. Je wordt te woord gestaan door supervriendelijke behulpzame personeelsleden, vanaf binnenkomst tot aan vertrek. In de winkel hangt bij alle productgroepen een overzichtelijk bord waar je op moet letten bij jouw aanschaf van desbetreffende product. En heb je iets aangeschaft, krijg je van CoolBlue 30 dagen bedenktijd. Super service!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews