coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Philippe 05-12-2017 Via de website gekocht

Top webshop voor Nederland en België (en elders).

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Groot assortiment. Vlotte afhandeling met goede opvolging door de klant. Ook levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 05-12-2017 Via de website gekocht

Top klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via Coolblue een nieuwe wasmachine gekocht die 2-hoog gebracht moest worden. Dit was geen enkel probleem. Netjes de andere wasmachine afgekoppeld, gecheckt of er geen water meer uitliep voordat ze deze weer naar beneden droegen over mijn dure trapbekleding. De oude namen ze dus zonder problemen kosteloos mee, net als al het verpakkingsmateriaal. De ene jongen heeft zelfs nog voor me gestofzuigd toen hij de oude wasmachine weghaalde. Er lag zoveel stof onder en ik ben hoogzwanger, dus hij zei dat hij dat wel even voor me zou doen! Echt top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lies 05-12-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, snel en de service is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie over product, ruime keuze, snelle levering en goede service. Vriendelijk, duidelijke uitleg door bezorgers. Alles wordt netjes op zijn plek gezet en aangesloten zonder extra kosten. Prijs / kwaliteitverhouding is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Dronkers 05-12-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop en service. Levering rond feestdagen duurt 4 dagen. Is ver onder de maat!
Normaal is levering binnen een dag

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Cees Gr. 05-12-2017 Via de website gekocht

wat beloofd is wordt ook gedaan, geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via reclame eens rond gekeken, prijs vergeleken, en dan kan het niet anders of je bent verkocht. En ik moet zeggen het is een zeer snelle levering. bestelling gedaan om 22.00 uur en de volgende dag om 17.00 uur was de eerste wasbeurt gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ohceesje 04-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In het weekeinde besteld en op maandag geleverd en precies op de voorspelde tijd. Dat is service. En geen verzendkosten. Super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick v.d. A 04-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue geeft 100% betere service dan mediamarkt. Ik had iets voor 23:59 besteld maar de betaling was bij hun pas na 00:00 binnen dat betekende dus dat het product niet de volgendr dag in huis zou zijn. Coolblue beloofd voor 23:59 besteld morgen in huis (mits op voorraad) ik had ze een berichtje gestuurd en kreeg daar snel reactie op met daarin dat ze zagen dat ik voor 23:59 besteld had en hebben het direct verstuurd, die avond heb ik mijn pakket ontvangen!! Coolblue super winkel !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 04-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede prijs. Goede communicatie over levering en levertijd. Voldoende informatie per mail over order.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 04-12-2017 Via de website gekocht

Altijd tevreden geweest. Nu totaal NIET meer

Algemene score

1,0
Ik koop hitachi wifi TV. Ze kunnen het probleem om dit simpele ding aan de praat te krijgen NIET eens oplossen. Haken gewoon af. En na, van kastje naar de muur gestuurd te zijn. Hoppa retour met dat ding!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 08-12-2017

Beste Lies,

Bedankt voor het toesturen van van uw bericht maar wat vervelen om te lezen dat er geen gerichte oplossing inzake uw Hitachi televisie aangeboden is.
Na het lezen van uw bericht, willen we graag kijken naar de problemen met uw Hitachi televisie en natuurlijk zien wat de status hierin momenteel is.

Mogen we u vragen uw gegevens door te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl.
Zodra wij uw gegevens binnen hebben, nemen we alles door en contacteren wij u natuurlijk binnen drie werkdagen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Truus 04-12-2017 Via de website gekocht

Top!!

Algemene score

10,0
Makkelijk, overzichtelijk. Goede specificaties. Goede service.
Klantenservice heeft ons goed geholpen bij een vraag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 04-12-2017 Via de website gekocht

Een zeer tevreden klant van COOLBLUE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer groot assortiment.In iedere prijsklasse een goed product.Heel duidelijk en goede begeleiding.Vriendelijk,goed,duidelijk en vertrouwt,kortom hier spreekt een zeer tevreden klant, van online kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rigtlijn 04-12-2017 Via de website gekocht

Topwebwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een heldere en overzichtelijke site, die humor en betrouwbaarheid uitstraalt, kom je snel bij je product (evt. na een productvergelijking). Ook het bestel en betaalproces zijn uitstekend geregeld en de informatie over je bestelling en levering zijn dik in orde en adequaat. Kortom Coolblue? Cool!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-12-2017 Via de website gekocht

Doen wat de website belooft!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbiedingen, goede prijzen, overzichtelijke site met handige zoekfunctie, leveren volgens de beloofde afspraken. Dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 04-12-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag avond stofzuiger besteld en zaterdagmiddag om drie uur kon ik hem al bij het afhaalpunt ophalen.
Geen 10 gegeven om dat de prijs ondanks blauwe vrijdag (zwarte vrijdag) gelijk was aan eerdere prijs dus 0,0 korting!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Romjan 04-12-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel. Prima service en voorlichting. Geen "pushende" verkoper.
Jammer dat parkeren in de Buurt (Amsterdam ZO) zo duur is. Schrok wel even van het bedrag.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

P.A. van Iersel 04-12-2017 Via de website gekocht

Duidelijke bestelsite.

Algemene score

8,0
Ik zocht een inbouwoven. Had al verschillende sites bezocht. Die van coolblue was voor mij het meest gebruiksvriendelijk. Ik had namelijk een bestaande nismaat. Na het invoeren van de juiste hoogte en “enkelvoudige oven” kreeg ik alleen te zien wat past. Géén ballast en dat werkt. Keuze was snel gemaakt en dag later in huis! Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 04-12-2017 Via de website gekocht

Zeer ruime keus in witgoed en super snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus goed assortiment, beter dan bij de reguliere winkels . Personeel vriendelijk en bereidwillig , ook bij het leveren en afhalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schoonewagen 04-12-2017 In de winkel gekocht
utrecht

Fijne winkels waar je echt klant bent en voelt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Diverse malen een prima service gehad bij gekochte laptop
Als je in de winkel komt word je echt nog ontvangen als klant
En ook deskundig geholpen men luistert hier nog naar je
Maar ook printer gekocht via website

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Jacques 04-12-2017 Via de website gekocht

volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima snelle service bestelling netjes op tijd bezorgd en nog adviezen hoe ik het koffiezet apparaat zo goed mogelijk kan gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 04-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De rugzak van mijn dochter werd keurig bezorgd op de dag die ik van tevoren had aangevraagd. Het was zeeeer goed en stevig verpakt! En nu ging het maar om een rugzak....als ik volgende x iets breekbaar moet bestellen bij Coolblue weet ik dat het echt zeer goed en veilig verpakt zal zijn!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjalko 04-12-2017 Via de website gekocht

Zeggen wat je doet is doen wat je zegt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website geeft heel veel informatie die de klant ondersteunt in haar of zijn oriëntatie. Het bestel- en betalingsproces zijn heel duidelijk. De webwinkel doet wat het belooft en de communicatie met klant in aanloop op de feitelijke aflevering is uitstekend. Medewerkers zijn uiterst correct en deskundig. Je wordt van te voren op de hoogte gesteld welke medewerkers de aflevering gaan verzorgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

racemuis 03-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een kei coole site, perfecte uitleg bij tal van producten, plus handig om de reviews te lezen, dit heeft mij ook geholpen om het juiste elektrisch apparaat te kiezen. Een super snelle levering. Een dikke proficiat aan alle medewerkers om de klanten zo snel te bedienen !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 03-12-2017 Via de website gekocht

mega goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een waanzinnige goede en snelle service. Zondag om half 12 in de avond besteld en de volgende ochtend was de pannenset al binnen. goed verpakt uiteraard en ook nog eens voor een leuke prijs. Echt heel tevreden over Coolblue. Heb er dit al meer keer zo ervaren en zal zeker niet de laatste keer zijn. Echt top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Kwintenberg 03-12-2017 Via de website gekocht

Zeer soepel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbaar. Hele proces zeer soepel. Geen frustratie ervaren. Netjes beleefd, prettig en klantvriendelijk. Zeer snel, zoals beloofd. Ook plaatsen wasmachine prettig en beleefd personeel. Effiecient en geordend. Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tristan 03-12-2017 Via de website gekocht

Grandioos!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue blijft altijd de beste winkel groot assortiment en perfecte service! Voor ons staat coolblue op altijd voorop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geo 03-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service en bliksemsnelle (en correcte) levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels een aantal keren iets gekocht bij Coolblue en zeer tevreden over de gang van zaken. Met name het afleverproces verdient een compliment. Je hoeft niet de halve of hele dag thuis te blijven. Je wordt meerdere keren (op tijd) geïnformeerd over de verwachte aankomsttijd van de vervoerder. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

palomacasa 03-12-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de mogelijkheid om ook 2e keus te kunnen kopen staat mij wel aan , zeker nu ik de telefoon hebt ontvangen, is gewoon nieuw dus prima keus voor minder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 03-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige prijs voor een uitstekende Acer laptop en een snelle service en levering in een drukke periode.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Wert 03-12-2017 Via de website gekocht

Voorbeeld voor internetbedrijven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website, groot assortiment, wat ze beloven komen ze na.
Volgende aankoop gaat weer via cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Faber 03-12-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles keurig volgens afspraak geleverd en door de medewerkers ...... en ..... de machine keurig neer gezet en uitleg voor het eerste wasprogramma gegeven niets dan lof

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Bakker 03-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is overzichtelijk en er is veel keus.
De bezorgers waren erg vriendelijk en gaven ook nog goed advies over de aansluiting.
Bij de wasdroger kon ook een Y-stuk bijbesteld worden om de droger op de afvoer aan de sluiten. Deze kostte € 19,95. Bij de bouwmarkt kost deze echter € 1,99, dus die prijs is echt veel te hoog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RikkerdNL 03-12-2017 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf en serviceafhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan hier kort en krachtig over zijn geweldige service, na veel problemen met onze Miele en zonder goede oplossing vanuit Miele (zeer tegengevallen van Miele) heeft Coolblue dit perfect opgelost. En niet te vergeten in zeer korte tijd wat voor een defecte wasmachine gewenst is.

Ik zou mijn witgoed of iets anders altijd kopen bij Coolblue al is het alleen al maar voor de service.

(en nee ik werk niet bij Coolblue ik ben gewoon zeer tevreden)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 03-12-2017 Via de website gekocht

Maken waar wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue komt de afspraken na, via de track en trace kan je zien waar de bezorger is, welk bezorg nummer ( adres ) je bent, en waar hij rijdt. Geweldige service. Ondankt de drukke feestmaand toch netjes op tijd geleverd, klasse Cool Blue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sigrid 03-12-2017 Via de website gekocht

prima prijs/kwaliteit verhouding, supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het uitgebreide aanbod, de makkelijke website en de vlotheid van leveren, optimale service dus, en zeker voor herhaling vatbaar, coolblue blijft onze eerste keuze voor het bestellen van elektrische producten op internet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 03-12-2017 Via de website gekocht

super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer tevreden met snelle levering en verpakking; alles volgens afspraak. de chauffeurs was zelfs een half uur eerder dan het tijdvenster dat Post NL had aangekondigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

.... 03-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Coolblue door eerdere aankopen die uitstekend zijn gegaan. Ook nu is alles geweldig goed gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elipson 02-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue is een bekende , en vooral betrouwbare webwinkel. Lage prijzen en groot productaanbod. Zeer snelle levering, en genoeg afhaalpunten in je eigen omgeving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van Pinxteren 02-12-2017 Via de website gekocht

Fantastische service!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en zeer klantvriendelijk!
Dus precies zoals ik het wil van een winkel!!
En bovendien het goedkoopst van alle apparatuur welke in bij jullie heb aangeschaft!!
Dus vooral zo blijven doorgaan COOLBLEU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biineke 02-12-2017 Via de website gekocht

Goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel producten, goede service. Geen problemen gehad met het bestellen of terugsturen.
Hoor ik vaak van familie dat het een goede winkel is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilaine 02-12-2017 Via de website gekocht

Super geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat een vriendin mij dat aanraadde. De levering was oké maar ik heb wel lang moeten wachten maar het was het wachten waard. Ik heb een super geweldige service gehad en alles werd goed uitgelegd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Norma 02-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer Goede webshop, zaterdag besteld, zondags al in huis. Wordt goed op de hoogtegehouden van de aflevertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stam 02-12-2017 Via de website gekocht

de service tot nu toe was geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor deze shop,duidelijke site en goede reviews.De bestelling medewerkers en plaatsen van Wasmachine was perfect en werd goed op de hoogte gehouden voor de afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 02-12-2017 Via de website gekocht

Prima prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb op deze site van Coolblue Oculus rift touch controllers gekocht voor een prima prijs.
Hier scheelde het maarliefst 100 euro met bol.com en daar moest ik nog een 7 dagen wachten!!
Bij Coolblue de volgende dag in huis
Ga zo door Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 02-12-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service! Eerste product retour gestuurd gelijk een nieuwe ontvangen. Niet moeilijk erover doen geen vragen gelijk om geruild. Dit zie je niet vaak. Leuke mails en kaartje in de bus waar op staat veel plezier met uw product. Een andere service dan dat ik gewend ben:) in een woord top! Hier zal ik zeker vaker bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 02-12-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat mijn bestelling bij een andere webshop dagen na de beloofde leverdatum nog steeds niet was geleverd heb ik hetzelfde product bij Coolblue besteld en had het de volgende dag in huis. Ik vind het ook een goede service dat je kan kiezen voor avondbezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 02-12-2017 Via de website gekocht

Goed bedrijf gekoppeld aan een uitstekend en snelle service

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker artikelen gekocht bij Coolblue met altijd de juiste informatie en service. Keurig en leuke medewerkers die het bestelde netjes bezorgen, de juiste info verzorgen en belangrijk, erg vriendelijk zijn. Uitstekend.!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 02-12-2017 Via de website gekocht

TOP TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk
Goede omschrijvingen van de producten
Goede prijzen
Goede merken
Snelle levering met een glimlach en goede dienstverlening

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 02-12-2017 Via de website gekocht

levering mooi op tijd,zoals afgesproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooi overzichtelijke presentatie op de website, duidelijke omschrijvingen van de produkten en recencen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mar 02-12-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, geen verzendkosten en een waanzinnig goede service. Ze hebben echt verstand van hun producten. Daarnaast zijn ze erg creatief met hun wacht therapie en dingen als hoe maak je zelf gemaakte confetti.. Allemaal Niet nodig maar wel erg leuk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lobke 02-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze shop gekozen vanwege het ruime aanbod en een overzichtelijke site. Ook de snelle levering was perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews