coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keiz 14-01-2018 Via de website gekocht

goede prijs en snelle levering

Algemene score

9,0
In eerste instantie gekozen voor coolbleu vanwege de snelle levering.Deze magnetron had een goede prijs bij coolbleu, goedkoper dan bij de concurrenten of in de winkel. pakket kwam op tijd en goed verpakt aan op huisadres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saab 14-01-2018 Via de website gekocht

Prima service ,snel en betrouwbaar !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde spullen altijd op tijd , ze hebben bijna altijd alles op voorraad .voor vragen of informatie staan ze altijd klaar ...goede service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naresh 14-01-2018 Via de website gekocht

Beste deal & op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig door alle soorten elektronica bladeren. Vond de goedkoopste prijs voor de printer
  ik heb nodig. de levering was super snel en precies op tijd zoals aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 14-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede afhandeling omtrent de omruil service!
Zeer snelle levering!
Coulance omtrent de leverkosten; geheel gratis!!
Prima gedaan Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marlon 14-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s'avonds om 22.30 een tv beugel besteld en de volgende dag bezorgd. Kon ik nog kiezen ook overdag of avond bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 14-01-2018 Via de website gekocht

Uitermate tevreden over CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, heldere website, duidelijke informatie, snelle levering, goede service, kortom: ik ben meer dan tevreden met dit bedrijf en kan het iedereen van harte aanbevelen! Ik zie de naam ook steeds vaker voorbij komen. Voor mijn gevoel is het momenteel een van de meest toonaangevende online-bedrijven voor tal van producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PSVfan 14-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede communicatie & service, (meestal) scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Communicatie is zeer goed: duidelijke en overzichtelijke website én heel fijn klantencontact, bijvororbeeld via WhatsApp. Service is ook uitstekend; slecht functionerende producten worden altijd geruild of teruggenomen, zonder extra kosten en altijd snel geregeld. De meeste prijzen zijn erg scherp, met name de zeer interessante Tweedekans producten. Alhoewel ik laatst wel een artikel op de site zag staan dat erg duur was, ook de Tweedekans versie van dit product was vele malen duurder dan het product nieuw elders kostte...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LindaBle 14-01-2018 Via de website gekocht

Super tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een sporthorloge en kwam uiteindelijk bij Coolblue uit. Goede prijs en duidelijke productinformatie. De informatie die op de website stond heeft mij geholpen om een goede keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vdw 14-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service! Ook op zondag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag avond een laptop besteld, volgende dag (zondags) geleverd. In tegenstelling tot andere sites. Heerlijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim V 14-01-2018 Via de website gekocht

Service is goed. Zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling kwam de volgende middag al aan, wat ik verbazingwekkend snel vond. Daarnaast heeft CoolBlue duidelijke productinformatie. Genoeg aanbod.

Geen 10 omdat ik graag Paypal als betaaloptie had gezien.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 14-01-2018 Via de website gekocht

Supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon weer zoals altijd de zelfde snelle en correcte afhandeling van zowel bestelling als levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cvdd 14-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service en dito levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs was concurrentieel, de betaalwijze en mogelijkheid keuze van levering speelden een rol. Bovenal ben ik suler tevreden over de toch wel heel snelle leveri g. Sneller dan i itieel belofd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Robert 14-01-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijs was een van de laagste en omschrijving op de site was netjes en duidelijk. pakket volgende dag per post ontvangen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul van Raalte 14-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en welbekende geweldige service. Updates over bestelstatus conform belofte. Bezorging inderdaad met een glimlach, oude apparaat netjes retour genomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel 14-01-2018 Via de website gekocht

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering wasdroger de volgende dag zoals vermeld op de site. Installatie op 2e verdieping zonder problemen. Ook goed geholpen door de klantenservice (team ......) nadat door een netwerkprobleem de site onze betaling niet herkende. Goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gregory 14-01-2018 Via de website gekocht

Supervriendelijk personeel en goede prijs. Correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De mensen die kwamen leveren waren supervriendelijk en behulpzaam. Dikke pluim voor hen en de prijzen in het algemeen zijn goed. Zeer tevreden klant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cenc verhoeven 14-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige site en servies

Algemene score

10,0
je kunt er veilig en overzichtelijk shoppen, er komt een vriendelijke en zeer behulpzame koerier aan de deur, de webshop heeft veel keus en goede kwaliteit producten die niet te duur zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.h.kok 14-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat het allemaal goed geregeld is en wat ze zeggen ook doen netjes afgeleverd alle rommel mee terug en de oude droger prima geregeld kan lekker van uit huis Alles regelen bedankt

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jason Zappa Janse 14-01-2018 Via de website gekocht

Supersonisch snel en heel overzichtelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van Coolblue is zonder meer uitstekend. Kort geleden ging ik op zoek naar een beamer, en met het handige vergelijkingssysteem kon ik zonder problemen de voor- en nadelen van elk product tegen elkaar afwegen. Combineer dat met handige reviews van klanten, en het selectieproces wordt een stuk eenvoudiger. Last, but certainly not least, eens besteld, was het product er al een dag later. Ik heb er helemaal niets op aan te merken: van A tot Z geslaagd met de grootste onderscheiding!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR 14-01-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wasmachine kapot. Wat nu ?? Surfen naar coolbleu De oude wasmachine mee genomen. De nieuwe op zijn plek. Aangesloten en wel. En dat binnen 24 uur. geweldig

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Boere 14-01-2018 Via de website gekocht

Niet binnen 24 uur maar binnen 12 uur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de grote hoeveelheid reviews een goede keuze kunnen maken voor een wasmachine. Nog even prettig en behulpzaam contact gehad met de klantenservice. Op zaterdagavond om 22 uur besteld en zondag ochtend stond om 10 uur de eerste was aan. Wat een service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 14-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een enorm snelle service en laat zelfs op zondag bezorgen. Altijd met een glimlach staan ze voor je klaar. Heb al verschillende dingen bij ze besteld, vaatwasser, oven, koelkast, skibril, skihelm, etc N.a.v. Artikelen retour sturen is ook geen probleem. Ben blij met Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 14-01-2018 Via de website gekocht

Zonder zorgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online bestellen zoals het hoort, binnen 1 minuut besteld en de volgende dag s’ochtends binnen. Scheelt weer een ritje naar het centrum en 15 euro parkeergeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Loon 14-01-2018 Via de website gekocht

betrouwbaar,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk, je kunt afgaan op wat er staat.

Klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja 14-01-2018 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
van het begin van de bestelling, de prijs en de aflevering op zondag, tot einde de gehele service.TOP
aflevermoment te volgen, een half uur van tevoren een telefoontje dat ze komen, het zijn vriendelijke jongens, zetten het apparaat op de plaats, sluiten het aan, nemen het oude apparaat mee, en alle verpakking. TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie Boerdijk 14-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds besteld....de volgende dag tegen 12.00 uur thuis. Uitstekend.
Het gemak van bestellen en de snelheid van de levering sprak mij erg aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S V 14-01-2018 Via de website gekocht

Extra gedaan dan nodig Was!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele goede service. Zelfs nog extra geholpen omdat ik nog niet ver genoeg was met opruimen/ontkoppelen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 14-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Geweldige service werd een kwartier voor aflevering wasmachine gebeld. Vriendelijke bezorgers. Geweldig gewoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kind van Amma 14-01-2018 Via de website gekocht

Oprecht en klantgericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue ervaar ik als een klantgerichte zaak, waarbij de klant centraal gesteld wordt. Zij wensen oprecht een glimlach te 'toveren' op het gezicht van hun klanten. Hun website is duidelijk met eerlijke productinformatie. Zij wensen feedback van hun klanten en in mijn aanvoelen doen zij hier ook echt iets mee en staan open voor zowel positieve als opbouwende en verbeterende feedback. De levering is prima in orde! Prima shop met veel keuzemogelijkheden binnen diverse prijs - en kwaliteitsklassen! Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 13-01-2018 Via de website gekocht

Super snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede kwaliteit. Grappige tips on de e-mail. Zoals uitleg hoe je een confetticanon kunt maken om de bezorger nog feestelijker te ontvangen. Leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard kobus 13-01-2018 Via de website gekocht

Top en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
redelijk goedkoop, niet de goedkoopste, maar erg goeie service. bij problemen met het artikel, terugsturen en het w wordt opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.M.Dekkers 13-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

10,0
goede website goede vergelijking van het aanbod mogelijk.correcte levering makkelijk ook dat je kunt volgen waar je pakketje is en waneer het wordtafgeleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P.Uijldert 13-01-2018 Via de website gekocht

Een bijzondere levering (beleving)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb mij verbaasd over de correcte bezorging. De chauffeur en zijn bijrijder waren bijzondere vrolijke mannen die fluitend, als Alkmaarse kaasdragers , de wasmachine naar boven droegen, t.w. drie trappen van 13/8/8 treden. Dat gaf mij meteen een goed gevoel dat mijn keuze voor Coolblue de juiste was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 13-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en verrast zijn door Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde artikel op website Coolblue op zaterdagavond en werd zondag al bezorgd. Ik kreeg drie mailtjes over de bezorging en exacte tijd van aflevering. Ook kreeg ik heel verrassend een mail met een handleiding van het product. Heel verraassend. Ik bestel zeker de volgende keer als ik iets nodig heb bij Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Hasselman 13-01-2018 Via de website gekocht

Prima site, lage prijzen, snelle levering, zelfs op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je vind hier altijd alles wat je nodig hebt tegen de laagste prijzen. Mooie snelle site. Snel thuis geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 13-01-2018 Via de website gekocht

Inderdaad altijd goed voor een glimlach :)

Algemene score

9,0
Dat je snel en compleet krijgt wat je bestelt, is tegenwoordig al gewoon. Maar behalve dat vind ik dat Coolblue ook een leuk bedrijf is. Grappige teksten op verpakking, factuur of orderbevestiging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Vermeulen 13-01-2018 Via de website gekocht

Onverwachte nazorg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dag na aflevering van de Google Chromecast kreeg ik ongevraagd van Coolblue een mailtje met tips over het gebruik van dit apparaat.
Handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stéphanie 13-01-2018 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn dat het product bij een winkel kan worden afgehaald, dan kan ik het ophalen wanneer het mij uitkomt. De levering is volgens afspraak gegaan.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ger 13-01-2018 Via de website gekocht

Beslist niet "cool" en zeker ook niet Coolblue

Algemene score

3,0
Het motto van de klantenservice was "de administratie kan de betaling niet traceren" en daarom wordt het artikel niet geleverd. En dat ondanks dat het feit dat het bedrag exact het aankoopbedrag was, de betalingsdatum bekend was, de naam van de betaler en het rekening nummer waar het bedrag van afkomstig was, bekend was en ! het transactienummer van de betaling bekend was. Na enkele dagen werd het "onvindbare" bedrag zonder enige toelichting teruggestort. Een hele vreemde gang van zaken die zich niet lijkt te kunnen verklaren, behalve dat toen ik bij "Coolblue" het artikel opnieuw opzocht bleek dat de prijs opeens was gestegen. Nb, het artikel was tijdens de aankoop niet in een kortingsactie 😡

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-01-2018

Beste Ger,

Wat een verhaal. Daar komen wij natuurlijk er helemaal niet goed uit. Kunt u ons het ordernummer toesturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan controleren wij het en regelen wij dat het nog voor de actieprijs aan je wordt verkocht.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

P van Roon 13-01-2018 Via de website gekocht

goede spullen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede spullen en ook vandaag besteld en ook morgen in huis, perfect.
men maakt waar wat men zegt.
Ik ben zeer tevreden met de geleverde externe harde schijf

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 13-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Aankondiging van de levering was ongelooflijk. Perfecte service.
Vervolgens uitpakken, aansluiten en proefdraaien en vervolgens oud toestel meenemen. En dat alles gratis bij Cool Blue. Werkelijk topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Koning Zwaag 13-01-2018 Via de website gekocht

Top bezorgservice

Algemene score

10,0
's avonds vaatwasser besteld die keurig de volgende dag volgens de eta werd afgeleverd door twee super chauffeurs die ook nog met allerlei informatie kwamen over de machine en het eerste gebruik. Bedankt toppers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 13-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel makkelijk behulpzaam.
Ff zoeken, iets leuks kiezen, nog bellen met een van de Coolblue people om zeker te maken dat keuze goed is, bestellen, en hop morgen in huis. Genieten van de nieuwe product en klaar, happy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sterlina 13-01-2018 Via de website gekocht

klantvriendelijk en super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit zo een prettige service mogen ervaren, ben heel erg blij met het product en de levering ging super snel. En de klantvriendelijkheid kon gewoon niet beter! Ik ben erg blij met de service van coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristoff 13-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue: geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer overzichtelijke website met heel veel info over de producten. Er is zelfs een hulp voor bv de juiste tv enz te kunnen kiezen. Zeer snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernadette 13-01-2018 Via de website gekocht

Een winkel gericht op de klanten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue staat bekend om zijn goede service. En ik kan beamen dat de service érg goed is. Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en geven je niet het gevoel dat je ze lastig valt. De bezorgers zijn ook erg vriendelijk en waren stipt op tijd. Je wordt even gebeld vóórdat ze er zijn. Fantastische service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvh 13-01-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk bestellen, dankzij een hele klantvriendelijke en overzichtelijke website!
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.P 13-01-2018 Via de website gekocht

Veel op voorraad.Service+

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals iedereen kijk je overal waar je jou product wil gaan kopen. je komt altijd op Coolblue uit
goede prijs kwaliteit verhouding.
service is top.
Verzending is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvt 13-01-2018 Via de website gekocht

slapeloze nacht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Beoordeling:

Na de bestelling en betaling ontving ik het bericht dat de betaling niet binnen gekomen
was en dat de bestelling geannuleerd werd. Op mijn bankafschrift was wel aan de betaling
voldaan. Dus de nacht in. Dit werd een slapeloze nacht. HOE KAN DIT!!??
de volgende morgen een mailtje van jullie dat alles goed zou komen.
Ik was erg opgeluchut de €219,00 was terecht. Eind goed al goed. Maar wel een grote
slaapachterstand.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mark 13-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over Coolblue, goede duidelijke site, uitstekende service, snelle levering. Men doet wat men zegt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews