coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sebastiaan 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon vanuit mijn luie stoel besteld.
De keuzehulp en de top 10 theepotten heeft wel geholpen!

Service
We werden bij het ophalen in de winkel snel geholpen.

Assortiment
Het is niet hetzelfde als door een fysieke winkel lopen, we zochten een theepot, google suggereerde coolblue en daar hebben we ons door de keuzehulp laten helpen. Er kwam geen 'bladeren door het assortiment' bij kijken. Maar we hebben gevonden wat we zochten en de prijs was goed!

Aanbeveling
Gemiddelde van mijn eerdere beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dannybianca 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk, werkt snel en geeft meer informatie dan de meeste andere websites. Bijvoorbeeld het feit dat jullie zelf producten reviewen met jullie kennis en ervaring. Dat geeft mij absoluut vertrouwen in een aankoop. En met die informatie kun je vaak veel beter een keuze maken. De voor- en nadelen van elk product even kort samengevat dragen daar ook heel erg aan bij. Zo kun je veel gemakkelijker een keuze maken op basis van je eigen voorkeuren.

Service
Altijd goed!

Assortiment
Heel uitgebreid. Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Echt een aanrader! Service en kwaliteit zijn gewoon top, en daarnaast vindt Coolbue klanttevredenheid maar ook tevredenheid bij eigen medewerkers belangrijk. De site staat vol met originele teksten en inspiratie.

Een bedrijf wat een voorbeeld zou mogen zijn voor anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super simpele website

Service
doen wat ze zeggen

Assortiment
super groot assortiment

Aanbeveling
betrouwbaar bedrijf dat doet wat het zegt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Cosman 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke zoekfunctie, veel informatie, groot aanbod, veel reviews van klanten.

Service
Ze doen alles precies als beloofd. Daar kun je van op aan. En dat is wel zo fijn.

Aanbeveling
Mijn absolute eerste keus om bij te bestellen. Duidelijk, snel! (Zondagavond om 23:46 uur besteld, maandagochtend om 10:30 uur in huis!) Ze hebben een zeer groot en uiteenlopend aanbod. Daarnaast is het een bedrijf met humor en dat waardeer ik ook zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelique 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg leuke site

Service
snelle service, levering

Assortiment
van alles wat, dure merken goedkope merken

Aanbeveling
zeer goede webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de stoel snel en doeltreffende bestelen

Service
duiedelikheid en snel levering

Assortiment
ruim keus

Aanbeveling
er zullen wel beter winkels zijn ,al weet ik niet welke, dus een negen voor de geval dat.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick DW 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
what you see is what you get

Service
belofte werd waar gemaakt wat de levering betreft

Assortiment
voorzichtig oordeel omdat ik eerst graag nog dieper duik in het aanbod

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans Mutsaers 06-03-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website en fysieke winkel is de goude combinatie

Service
Fijne medewerkers

Assortiment
Goede voorraad

Aanbeveling
Gewoon een prima eenvoudige niet schreeuwende winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jr123 06-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
alles redelijk te vinden

Service
retour procedure is goed maar verder niet beter dan een andere aanbieder

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
het lijkt erop dat dit bedrijf meer waarde hecht aan snel reageren dan juiste product informatie te verschaffen

Extra toelichting
per mail verschil gevraagd over 2 machines omdat de specificaties op de site niet duidelijk zijn. Krijg een mail met verschillen die ik zelf ook wel op de site kon vinden maar die klopten niet. ik had hem al wel besteld. Later bleek dat er wel meer verschillen in zaten. Ik heb het apparaat )welke een dag te laat bezorgd was) terug gestuurd en in een winkel gekocht waar ik wel de juiste informatie kreeg en waar hij ook nog eens ruim 100 euro goedkoper was!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 06-03-2016

Vervelend om te horen dat de informatievoorziening in dit geval niet goed was. Kunt u uw ordernummer doorgeven zodat we deze voorziening in de toekomst kunnen verbeteren? We hopen dat het product verder goed bevalt.

Reageer

Chris 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijke website. Eenvoudig naar bestellen.

Service
Snelle reactie en levertijd, plus info over de verzendstatus.

Aanbeveling
Goede service, inclusief garantie op gekocht artikel. Hopenlijk niet nodig...

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marina 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop is duidelijk en makkelijk in gebruik

Service
Na bestelling was alles snel en goed geregeld

Assortiment
Heel veel!!! Misschien wel teveel keuzes, maar er is nou eenmaal zoveel keuzes in mobiele telefoons, dus heel goed dat het assortiment groot is.

Aanbeveling
Na weken dubben welke nieuwe gsm ik zou nemen en toen ik dan eindelijk de keuze had gemaakt, wilde ik zo snel mogelijk mijn nieuwe telefoon hebben, nou dat kan bij Coolblue :-).
Er zat nog geen 20 uur tussen het bestellen, het telefoontje van Coolblue om alle gegevens te controleren, de goedkeuring van T-Mobile en de pakketbezorger die aanbelde om de gsm te overhandigen, top!

Extra toelichting
@Duim omhoog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera De Bie van hoof 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis achter je laptop bestellen en betalen, je hoeft de deur niet uit en het wordt thuis geleverd,makkelijk, toch?!

Service
De dag erna geleverd!

Assortiment
Heel groot assortiment en heel weinig dingen die "uitverkocht" zijn!

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over de service en over de producten

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remy olievier 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je krijgt info over je bestelling

Service
ik kreeg de dag erop al het pakje bezorgt
kan niet beter

Assortiment
er is heel veel om te kiezen ik heb zelf een week erover gedaan om te weten welke gsm ik wil

Aanbeveling
Alles was perfect bij me mijn pakjes kwamen heel verzorgt bij me thuis aan echt top

Extra toelichting
ja, dat je zeker bij deze website je spullen moet kopen en het is zeer vertrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Lagewaard 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles lekker doorzoeken op je luie stoel

Service
Had een vraagje over mijn bestelling , mail gestuurd en binnen no time een antwoord terug

Assortiment
Ruime assortiment , zit altijd wel wat tussen

Aanbeveling
Coolblue is beter dan alle andere internet webshops.
Ben er heel tervreden mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helene 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je zetel shoppen en bestellen is reuze

Service
de dag na het bestellen was de printer bij ons

Assortiment
Er was een ruime keuze van printers

Aanbeveling
Er is weinig aan af te keuren !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erm 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk kiezen en eigenlijk veel te veel, maar ja dat is nou eenmaal zo.

Service
Makkelijk bestellen.

Assortiment
Kan nog meer bij.

Aanbeveling
Pas 1 maal iets besteld, maar niet teleurgesteld.

Extra toelichting
Hmmmm, nee eigenlijk niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gina 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen is eenvoudig en gaat supersnel.

Assortiment
Keuze genoeg in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Geen problemen, alles gaat goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvdW 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is echt appeltje eitje om te bestellen. Je voegt het(de) desgewenst(e) product(en) toe aan de winkelwagen, je voert je gegevens in, betalen en klaar. Simpeler kan niet. Er wordt handig weergegeven waar je bent in het bestelproces.

De website is tevens ook zeer makkelijk in gebruik. Het heeft een mooi design, die vooral eentonig is. (Dit is een pluspunt). De website is dus geen rommeltje zoals bij de meeste Webshops.

Service
De service is echt een 10 waard. CoolBlue staat bekend om 'Service met een glimlach'. Dit weten ze ook zeer zeker waar te maken. Het is een ware verademing deze webshop. De prijzen zijn laag, en ik hoef natuurlijk de deur niet meer uit :).

Over de klantenservice is ook wel een goed woordje te vertellen. Ik heb de klantenservice nog niet mogen gebruiken, maar als er wat is weet ik dat ze voor mij klaar staan omdat de klantenservice tot 23:59 open is, en omdat er vele mogelijkheden tot contact zijn: Facebook, Email, Telefonisch, Twitter, en zelfs WhatsApp! Welke webwinkel verleend nou ondersteuning via WhatsApp!? CoolBlue dus.

Assortiment
Het assortiment is gigantisch, maar toch mis ik een paar producten. Maar mis je een product? Dan kun je zelfs een productaanvraag doen. Dit noem ik pas een service.

Aanbeveling
Ik zou deze webshop aan iedereen aanraden die ik ken. Zelfs mijn oma van 68 zou nog met deze website aan de gang kunnen. De gebruikerservaring van de website is echt geweldig.

Extra toelichting
Kortom, het is een geweldige webshop die waar maakt wat het beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
was makkelijk te allemaal te vinden

Service
alles was netjes op tijd, alleen de postbode zei dat we niet thuis waren maar dat waren we wel en ze hebben het pakket bij de buren afgegeven terwijl der getekend moest worden en dat heeft mijn buurman gedaan, dat vindt ik wel een beetje vreemd, maar dit legt niet aan jullie.

Assortiment
alles wat ik tot nu toe aan het zoeken ben geweest was er dus geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vital 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijk , bestelling gemakkelijk en overzichtelijk te plaatsen.

Service
Correcte afhandeling van transactie en duidelijke opvolging van pakket.

Assortiment
Ruime keuze van verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timcon 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend toegankelijke website met rustige lay-out, goede navigatie naar productinformatie (je hoeft geen 10x te klikken) en duidelijke achtergrondinfo.

Service
Ruime keuze aan producten. Idem voor betalings- en leveringsmogelijkheden. Ongekend snelle levering (zoals ook geadverteerd op de website). Zeer goede verpakking.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze, met uitstekende productinformatie (o.a. worden voor- en nadelen van een product benoemd; goede foto's, duidelijke specificaties).

Aanbeveling
Gewoon een hele goede webshop, die de klant echt centraal staat en duidelijke waarborgen biedt (ook voor retourzendingen/geopende verpakkingen en zelfs een coulance regeling heeft mocht een product kortdurend gebruikt zijn en men toch niet tevreden is).

Extra toelichting
Kan deze webshop absoluut aanraden. Door de jaren heen steeds goede ervaringen in diverse productcategorieën.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YoeriH 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles kan, alles mag. Leveren gaat ieder dag van de week, postpunt, 's avonds en in het weekend. Thuis, werk of postpunt... En altijd binnen 24u.

Service
Tot nu toe 2x garantie geclaimd (fabrieksfouten, kan gebeuren). Werkwijze, opvolging en retour wordt vanaf melding tot weer terug in handen door Coolblue gecontroleerd.

Geen lastige vragen maar concrete oplossingen.

Assortiment
Aanbod bestaat normaal uit gerenommeerde merken, keuze is niet oneindig maar ruimschoots voldoende. Wat niet in voorraad is kan men niet bestellen.

Aanbeveling
Altijd al tevreden over geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudolph 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op alle sites van coolblue een heel makkelijk zoeksysteem zodat ik steeds snel vind wat ik zoek, daarom koop ik regelmatig toch weer hier ipv elders

Service
Ik heb een keer iets moeten retourneren, ging soepel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken, ik hoefde niet lang te zoeken

Service
Mijn bestelling was de volgende dag al bezorgd!! :-)

Assortiment
Veel aanbod!

Aanbeveling
Een 8 is hoog! Ik geef niet zo snel een 10...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 06-03-2016

Beste Michiel,

We waarderen uw feedback enorm! Wat kunnen we doen om een felbegeerde 10 te krijgen?

groeten,
Coolblue

Reageer

luc 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super gemakkelijk bestellen vanuit je luie stoel en meestal de dag nadien al in huis

Service
super

Assortiment
meestal vindt je wat je zoekt

Aanbeveling
reeds jaren klant en nog steeds super tevreden doe zo voort coolbleu ook ondanks jullie groei blijven jullie de zelfde goede service leveren

Extra toelichting
blijf zo verder doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wijst zichzelf, super gemakkelijk

Service
Supersnelle levering op de afgesproken tijd.

Assortiment
Ik kon direct vinden wat ik zocht. Ruime keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Plaatste voor de eerste keer een bestelling bij Coolblue. Ik had prijzen vergeleken. Andere sites konden niet leveren wat ze beloofden, Coolblue wel.
Topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering, en op afgesproken tijdstip

Assortiment
zeer goed assortiment

Aanbeveling
zal zeker aan collega's/familie/kennissen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerri L 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk om via trefwoorden bij het juiste artikel uit te komen. Duidelijke website. Bestelprocedure is voor mij (leeftijd 58 + NAH)zelfs nog eenvoudig, logisch en gemakkelijk aan te passen bij een per ongeluk gemaakte fout. Dus ook voor mensen met een vertraagde informatieverwerking, zoals ik, is deze website een uitstekende keuze.

Service
Ik heb gelukkig zelf geen klacht hoeven indienen maar a.d.h.v. reviews van andere klanten werd er bij een klacht snel gereageerd en met een goede oplossing voor de klant gekomen. Er bleef één belangrijke zin hangen die ik op de website zag en dat was "Ook 'daarom' is een goede reden voor retour". Dat vind ik waanzinnig goed en maakt bestellen helemaal laagdrempelig.

Assortiment
Goede concurrerende prijzen. Heb tot nu toe naar tevredenheid die artikelen kunnen vinden en bestellen die ik nodig had. Ook voldoende vergelijkbare artikelen in verschillende prijsklassen. Keuze genoeg!

Aanbeveling
Goed is goed, en ik ben niet die juffrouw die nooit een 10 geeft. Juist om aan te duiden wanneer je niets aan te merken hebt hoor je een 10 te geven, dus bij deze. Hoe tevreden kan en wil ik zijn..

Extra toelichting
Ik geniet zo van de vrolijke en humoristische manier die het deze webshop alleen nog maar meer de moeite waard maakt. Ik lach tranen met tuiten als de procedure in gang wordt gezet. Gewoon subliem. In een theater moet ik duur betalen voor goede humor, hier krijg ik die cadeau bij elke bestelling. Voor mij zo belangrijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website!

Service
Prima service. Zelfs op zondag werd mijn bestelling gratis bezorgd !

Assortiment
Is ruim voldoende!

Aanbeveling
Wat er wordt beloofd in webshop, wordt ook gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website. Alles makkelijk te vinden en goede productbeschrijvingen.

Service
Bestellen gaat erg makkelijk en snel. Als klant word je goed op de hoogte gehouden van je bestelling via email. Bezorging gaat inderdaad binnen 24 uur, zelfs als je op zondag bestelt.

Assortiment
Via de diverse webshops onder de Coolblue vlag kan je bijna alles vinden.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Fijne winkel, snelle levering en keurig volgens afspraak.
Ruim assortiment en flinke dosis humor.
Niet de goedkoopste maar wel de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keus goede info razend snel in huis

Service
Altijd super service

Assortiment
Alles te koop

Aanbeveling
Snelle levering ruim assortiment goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvenErik 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis, zelfs op zondag! Kan dus gewoon niet beter.

Service
Ondanks de onpersoonlijke omgeving (lees, internet) toch een poging om het persoonlijk te maken, daar slaagt men wonderwel in, dus erg goede service.

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken of Coolblue heeft het, niet altijd de goedkoopste ,maar service maakt veel goed.

Aanbeveling
Zeer tevreden, ondertussen zelfs opnieuw een bestelling gedaan, dus een tevreden klant is een terugkerende klant!

Extra toelichting
Zeer prettig na koop een aanvullende mail ontvangen voor accessoires voor de tablet, aangezien deze voor onze dochter is gekocht vonden we de beschermhoes een prettige aanvulling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 06-03-2016

Beste Sven,

Ontzettend fijn om te horen dat u een goede ervaring hebt met uw bestellingen bij Coolblue. Daar doen we het voor. We waarderen uw feedback ook zeer zeker. Graag zouden we vernemen wat we kunnen verbeteren om vooral de service op die felbegeerde 10 te krijgen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Dimihex 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling gaat zeer vlot en makkelijk op de webshop!

Service
Ik geef 9 punten omdat ik eigenlijk nog nooit problemen heb gehad.

Assortiment
Een dikke 10! Op cool blue kan je bijna alles vinden, van smartphones tot vaatwassers.

Aanbeveling
10/10, Wie savond laat besteld krijgt de dag erop al zijn pakketje binnen!

Extra toelichting
Prima shop die doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel ten Kortenaar 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat zeer makkelijk

Service
Perfecte service met een grapje erbij.

Assortiment
Kijk op de website en je ziet het enorme aanbod.

Aanbeveling
Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen is done in 1, 2, 3. Geen gezever.

Service
Coolblue houdt zich aan voorgestelde leverings tijden en ALS die veranderen weten ze hun klanten daarover intelichten. Andere webwinkels met klanten in België hebben daar precies wat meer problemen mee... .

Assortiment
Assortment is zeker niet slecht, maar soms vind ik niet altijd wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Het belangrijkste is duidelijkheid in de informatie die wordt gegeven en eerlijkheid. Ik heb liever dat een webwinkel vertelt dat mijn bestelling "pas: ; binnen 3 werkdagen kan geleverd worden dan dat ze valse beloftes maakt. Dat laatste doet Coolblue niet (of ik heb het althans nooit meegemaakt).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HindsKA 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijker bestaat gewoon niet. Tenzij dat je een levering op dezelfde dag zoekt.

Service
Helpdesk reageert snel en doeltreffend

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website, makkelijk betalen en uiterst snelle levering.

Assortiment
Te veel middle of the road aanbod. Geen zeer geavanceerde TV's, geluidsinstallaties e.d.

Aanbeveling
Het grootste gedeelte van de klanten (ik ook) zoekt normale gebruiksartikelen. Daar sluit uw aanbod naadloos bij aan. Als je wat meer een freak bent moet je toch naar meer gespecialiseerde leveranciers.

Extra toelichting
Ik kan mijn mening over uw service voor de aftersales niet geven omdat ik daar (gelukkig) nog geen gebruik van heb hoeven maken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

frenkie 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk, maar produktomschrijving zouden wat uitgebreider mogen.

Service
1 Maal iets beschadigt aangeleverd te krijgen. Dit werd niet opgelost door door met de vinger te wijzen naar bv de transporteur. Eea werd met een paar mailtjes opgelost naar tevredenheid van de klant. En dat alles met vriendelijkheid en zonder onvertogen woord.

Assortiment
Zeer Uitgebreid

Aanbeveling
Bovenstaande zegt genoeg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis je product bekijken en vergelijken en aan de hand van de reviews een goed besluit nemen.

Service
Komen de leveringsvoorwaarden keurig na en met track en trace is de levering perfect te volgen.

Assortiment
Dit was een derde bestelling bij coolblue van verschillende artikelen en steeds blijkt dat er ruime keuzemogelijkheden zijn.

Aanbeveling
Perfecte leverancier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joe 05-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Zowel de fysieke winkel aan het Oostplein in Rotterdam als de website zijn gebruiksvriendelijk. Kleine spullen laten bezorgen ging altijd prima. Witgoed laten bezorgen daarentegen kan grote problemen opleveren heb ik ondervonden.

Service
Koelkast zou binnen worden geleverd, bezorgers weigerden op aggressieve wijze de koelkast uit de verpakking te halen en boven te brengen. Zij hielden vol dat de koelkast inclusief verpakking door de deur zou moeten passen, ze hebben de koelkast achtergelaten in ons portiek omdat we van de zenuwen al getekend hadden voor ontvangst, ze liepen lachend weg. Cool Blue heeft ons 35 euro compensatie gegeven voor: beschadigingen aan onze muur en aan de nieuwe koelkast omdat we zelf plots een loodzware koelkast binnen moesten brengen en tegen de muren aan zaten, rugpijn, stress en een bittere nasmaak van de absurd slechte service van de bezorgers.

Aanbeveling
Het extreem vrolijke en behulpzame imago dat Cool Blue neerzet komt niet altijd overeen met de werkelijkheid, als het goed gaat, gaat het heel goed en vlot, maar als er iets misgaat gaat het ook weleens heel erg mis.

Extra toelichting
Vertrouw niet op wat er op de website staat vermeld over binnenbrengen van bv een koelkast, maar bel hen en maak hele goede afspraken van te voren over afleveren van grote artikelen om een boel ellende te voorkomen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 06-03-2016

Beste Joe,

Ontzettend vervelend om te horen van dit verhaal. Onze bezorgpartners zijn geïnstrueerd om een bestelling netjes en conform afspraak af te leveren. Ze hadden de koelkast gewoon binnen moeten zetten, uit moeten pakken en aan moeten sluiten. Nogmaals oprechte excuses voor het ongemak. We zien dat dit euvel al een tijdje geleden is voorgevallen en hopen dat u inmiddels vernomen hebt dat we bezig zijn met het opzetten van onze eigen bezorgservice. Op deze manier willen we meer invloed kunnen uitoefenen op de bezorging zelf zodat zaken als deze voorkomen kunnen worden. Hopelijk stelt u ons in de toekomst nog in de gelegenheid om te laten zien dat het wel goed kan gaan.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Gijs 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is heel simpel gedaan

Service
Binnen 30 seconden als iemand aan de lijn.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Bestellen op de webshop was heel gemakkelijk ook was het paket binnen 24 binnen.

Extra toelichting
Zeer snelle klanten service. Alle makkelijk geregeld. Geen gedoe bij retouren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debora Brands 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer uitgebreid assortiment

Service
je kan duidelijk zien of ze nog voorraad hebben

Assortiment
zeer uitgebreid en van alles

Aanbeveling
wat ze zeggen gebeurt ook de ene dag bestellen en de andere dag of thuis bezorgd of ophalen bij een zelf gekozen ophaal punt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en helder.

Service
Ik heb de service niet nodig gehad. Dat noem ik nog eens service!

Aanbeveling
Eenvoudig, duidelijk, ik kreeg wat ik wilde op de door Coolblue beloofde tijden. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georges 04-03-2016 In de winkel gekocht
Lokristie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De aankoop verliep HEEL vlot om 23u bestelt geleverd de dag nadien om 9u30

Service
geen opmerking

Assortiment
verschillende smaken waren niet binnen

Aanbeveling
ben al twee maal in de winkel zelf langs geweest (Lokristie ) zeer vlotte en vriendelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Meerdere bestellingen bij Coolblue, allen goed en snel geleverd

Service
Gelukkig nog niet heel veel gebruik hoeven maken van service. Eenmaal bij defecte ssd is dit opgelost volgens verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard de Heer 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Navigeren door de producten gaat goed, er zijn genoeg filters om me te richten op de soort producten die ik zoek. Er is altijd goed te zien wat de plus- en minpunten van producten zijn. De winkel geeft daarin degelijk advies, maar er zijn over het algemeen ook volop gebruikersreviews. Hierdoor (samen met de specificatieoverzichten die je tegenover elkaar kunt zetten) kan ik producten goed vergelijken en mijn keuze maken. Het verdere bestelproces is gewoon rechttoe rechtaan.

Service
Ik heb Coolblue nog nooit op slechte service kunnen betrappen. Op vragen krijg ik snel antwoord en aan de levertijd houden ze zich keurig.

Assortiment
Er is altijd wel een goede selectie voor de producten die ik zoek. Meestal ligt de prijs op hetzelfde niveau als de concurrenten, maar een enkele keer is die hoger.

Aanbeveling
Een hele goede degelijke winkel. Coolblue onderscheidt zich voor mij niet op de prijs, maar op hoe breed het assortiment is en de service. Ik weet waar ik aan toe ben en daarom kom ik graag terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lambert 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk, makkelijk om verschillende apparaten te vergelijken en met name de uitgebreidere specificaties zijn goed waardoor vergelijking en een passende keuze maken makkelijk wordt.

Service
online geen service nodig gehad, maar complimenten voor de bezorgers! Ruim op tijd, zeer klantgericht en denken mee. ze hebben geholpen met afkoppelen en verwijderen oude apparatuur en installeren nieuwe apparaten dat ging snel en netjes.

Aanbeveling
makkelijk, overzichtelijk en ruime keuze. Ik hoef niet de winkel met alleen maar de goedkoopste producten, ik wil graag een goede onderbouwde keuze kunnen maken en dat kan hier - aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ronald 04-03-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Wel zo makkelijk dat je het zelf kunt ophalen als je niet thuis kunt zijn wanneer het bezorgd wordt.

Service
Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst, snel en leuk geholpen.

Aanbeveling
Je kunt zien wanneer het wat minder druk is, voldoende parkeergelegenheid en er werd mij nota bene iets te drinken aangeboden! Waar vind je dat nog?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maaike 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne website en snelle levering wanneer het mij uitkomt

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Genoeg maar kan altijd meer

Aanbeveling
Fijne website, snelle levering en zeer vriendelijke behulpzame klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews