"Kattenbak" binnen Dierbenodigdheden

Wil je een kattenbak kopen? Hier zie je het aanbod aan bakken voor katten. Zoek je een zelfreinigende kattenbak? Een bak zonder opzetkap (een zogeheten kattentoilet)? En kattenbakvulling: wil je kattengrit of kattenbakkorrels? Gebruik de filters om jouw ideale kattenbak te vinden!
Filteren

Way Basics Duurzame Kattenbak - Zwart

 • Omschrijving Way Basics Duurzame Kattenbak - Zwart - van Way Basics in de categorie Kattenbak.
Way Basics Duurzame Kattenbak - Zwart

Imac kattenbak easy cat taupe/wit 50x40x40 cm

 • Omschrijving Imac Easy Cat Kattenbak - Taupe/Wit - 50 x 40 x 40 cm - van Imac in de categorie Kattenbak.
Imac kattenbak easy cat taupe/wit 50x40x40 cm

Savic Hop In Kattenbak Grijs 58 x 38 zwart

 • Omschrijving Ruim kattentoilet, grote instap-opening boven, deksel speciaal geperforeerd, uitloopveilig, eenvoudige reiniging. ✔ Afmetingen: L 58 x B 38,5 x H 39,5 cm ✔ Afneembare deksel ✔ Hoge randHop In! Het innovatieve kattentoilet van Savic is door de instap van boven perfect voor katten geschikt, die staand of naar achter urineren. De extra hoge randen zorgen ervoor dat er niets naast gaat, ook wanneer uw kat graag graaft. Grit, urine en ontlasting blijven betrouwbaar in de bak. Bijzonder slim bedacht: de randen van het kleine geperforeerde gat in de deksel zijn licht schuin. Zo kan grit dat eventueel nog aan de poten of aan de vacht is blijven hangen weer terug in de kattenbak vallen. Zo ziet de ruimte rondom het kattentoilet er altijd schoon uit! De ruime kattenbak met haar 24 x 22 cm grote opening in de deksel biedt een hoge comfortfactor en is ook voor grote kattenrassen geschikt. Ter reiniging kan de afdekking er makkelijk worden afgehaald en aan de zijkant worden opgehangen. Daarbij vergemakkelijken handgrepen aan de onderkant het optillen en legen van de kattenbak. Tevens heeft het Savic kattentoilet Hop In een haakje aan de zijkant, waar een schepje (niet bij de levering inbegrepen) aan kan worden opgehangen. Een doordacht kattentoilet, dat met zijn decente kleur in iedere moderne woning past. Het zorgt voor een opgeruimde omgeving en is vooral bij huishoudens met honden geschikt, aangezien het grit veilig in het kattentoilet blijft. Een tip voor maximale hygiëne: in een hoekje opgesteld moet uw kat het toilet via het geperforeerde deel van de deksel verlaten, zodat vrijwel geen kattengrit uit het kattentoilet kan ontsnappen. Savic Katzentoilette Hop In in één oogopslag: Innovatief kattentoilet van Savic met instap van boven Ideaal ook voor grote kattenrassen: ruime kattenbak met grote opening in de deksel Hoge rand: bijzonder geschikt voor katten, die staand plassen, naar achter plassen of graag graven, aangezien grit, urine & ontlasting betrouwbaar in het kattentoilet blijven Geperforeerde deksel: met speciaal verwerkte gaten, zodat het grit bij het verlaten van kattentoilet weer naar binnen kan vallen, voor een schone omgeving Eenvoudig te reinigen: afneembare deksel laat zich bij het schoonmaken aan de zijkant ophangen, handvatten aan de onderkant ondersteunen het optillen en legen van de kattenbak Met handige haak: om een schepje aan te hangen Modern design: decente kleur- en vormgeving Hoogwaardig verwerkt Ook ideaal voor huishoudens met honden en katten: grit en ontlasting blijven buiten reikwijdte voor honden Made in Europe Kleuren: Onderbak: zand/beige Afdekking: wit Materiaal: kunststof Afmeting: Totaal: L 58 x B 38,5 x H 39,5 cm Ingang: L 24 x B 22 cm
 • Kleur(en) zwart
Savic Hop In Kattenbak Grijs 58 x 38 zwart

Eyzo Zelfreinigende Kattenbak- 50 x 50 x 46 cm -Toilet voor Katten

 • Omschrijving Eyzo Zelfreinigende Kattenbak - 50x50x46 cm - Toilet voor Katten - van Eyzo in de categorie Kattenbak.
Eyzo Zelfreinigende Kattenbak- 50 x 50 x 46 cm -Toilet voor Katten

Moderna kattentoilet luxe versie Mega Comfy hot pink/wit

 • Omschrijving Moderna kattentoilet luxe versie Mega Comfy, hot pink/wit - van Moderna in de categorie Kattenbak.
Moderna kattentoilet luxe versie Mega Comfy hot pink/wit

PeeWee kattenbak - EcoGranda grijs - startpakket

 • Omschrijving PeeWee EcoGranda Startpakket - Kattenbak - Grijs - van PeeWee in de categorie Kattenbak.
PeeWee kattenbak - EcoGranda grijs - startpakket

Petmate Kattenbak Top Entry - Antraciet / Lichtgrijs

 • Omschrijving Kattentoilet van Petmate met boven-ingang in modern design met innovatief klapdeksel. ✔ Afmetingen: L 51,5 x B 38 x H 38,5 cm ✔ Makkelijk schoon te maken ✔ Afneembare klapdekselHet moderne kattentoilet Top Entry van Petmate verschaft uw kat een comfortabele ingang aan de bovenkant door een grote opening in het toiletdeksel. Bijzonder innovatief is het gewelfde en met talrijke gaten voorziene deksel, die eveneens als toiletmat dient. De bijzonder structuur van het oppervlak met antisliptextuur zorgt ervoor, dat resten kattenbakzand aan de pootjes van uw kat bij het verlaten van het kattentoilet op de deksel blijven liggen. Door de rangschikking van de kleine openingen valt het kattenbakzand bij het optillen van de klapdeksel direct weer in de kattenbak en houdt de omgeving schoon. Absolute uitloopbescherming garanderen de hoge zijwanden van dit kattentoilet en versperren bovendien wroetende honden de weg naar het kattenbakzand. Door de compleet afneembare klapdeksel is schoonmaken van dit handige kattentoilet bijzonder eenvoudig. Petmate kattentoilet Top Entry in één oogopslag: Modern kattentoilet van Petmate met ingang aan de bovenkant Innovatieve klapdeksel met grote instap-opening: ook perfect geschikt voor grote katten Gewelfd opstapvlak met geïntegreerde openingen: dient als toiletmat en laat kattenbakzand terug in het kattentoilet vallen Modern design met hoge zijwanden: ideaal voor staande plassers en houdt honden weg van het kattenbakzand Inclusief haak voor kattenbakzandschep (niet inbegrepen) Anti-slip-textuur op het opstapvlak Ruime binnenruimte Compleet afneembaar klapdeksel Makkelijk schoonmaken Milieuvriendelijke productie uit 95% gerecycled kunststof Made in USA Kleuren: Onderbak: antraciet Afdekking: lichtgrijs Afmeting: Totaal: L 51,5 x B 38 x H 38,5 cm Binnen: L 50,8 x B 38 x H 38 cm Ingang: ca. 24 x 22 cm Instaphoogte: 38,5 cm Tip: Plaats het toilet voor een muur, zodat de weg van uw kat bij het verlaten van het toilet via de opstap-afdekking verloopt.
Petmate Kattenbak Top Entry - Antraciet / Lichtgrijs

Catit SmartSift Hagen Kattenbak - Incl. 4 Afvalzakken - Bruin - 67 x 48 x 46 cm

 • Omschrijving Catit Kattenbak - Incl. 4 Afvalzakken - Grijs/Wit - 67 x 48 x 46 cm - van Catit in de categorie Kattenbak.
Catit SmartSift Hagen Kattenbak - Incl. 4 Afvalzakken - Bruin - 67 x 48 x 46 cm

TRIXIE Kattenbak Carlo

 • Omschrijving Kattenbak carlo rand 2 38x17x58cm d - van Trixie in de categorie Kattenbak.
TRIXIE Kattenbak Carlo

Beeztees Romeo - Kattenbak - Zwart/Wit - 54x33x42 cm

 • Omschrijving Beeztees Romeo Kattenbak - Zwart/Wit - 54 x 33 x 42 cm - van Beeztees in de categorie Kattenbak.
 • Materiaal kunststof
 • Hoogte 42 cm
Beeztees Romeo - Kattenbak - Zwart/Wit - 54x33x42 cm

Pawise Open kattenbak - Hoog BLAUW

 • Omschrijving Open kattenbak - Hoog Blauw - van Pawise in de categorie Kattenbak.
Pawise Open kattenbak - Hoog BLAUW

Savic Nestor - Kattenbak - Grijs/Wit - 56x39x39 cm

 • Omschrijving Nu als combi deal! Savic Kattenbak Nestor + 2 stuks vervangingsfilters + 12 stuks Savic Bag it up Litter Tray Bags in voordelige set!Savic Kattenbak Nestor Savic heeft nu een nieuwe kattenbak: de kattenbak Nestor! Deze kattenbak is mooi gevormd en zijn onderbak heeft een hogere rand, zodat het kattengrit zeker weten niet over de rand valt. Omdat de achterkant van de bak verhoogds is, is de kattenbak ook voor staande plassers geschikt De bovenkap bestaat uit twee kleuren en heeft een geïntegreerd hengsel. De kap kan met behulp van twee clips worden bevestigd aan de onderbak in bijbehorende kleur. Om de kattenbak makkelijk te reinigen kan de deksel met ingebouwde klapdier nar boven open worden geklapt. Hierdoor kunt u de binnenkant van de kattenbak makkelijker schoonmaken. Het actiefkoolfilter kan in de deksel worden geplaatste en houdt alle vervelende geurtjes tegen. Het actiefkoolfilter moet regelmatig worden vervangen om een aangename geur te kunnen garanderen. Het kattentoilet Nestor van Savic is een ideale kattenbak om uw bange kat of kitten te laten wennen aan de kattenbak met kap. Gedurende de eerste tijd laat u de deksel opengeklapt liggen. Wanneer uw kat aan de kattenbak gewend is, kunt u de deksel sluiten. Omdat de onderbak een hoge rand is, kan deze ook zonder kap als kattenbak worden gebruikt. Savic Bag it Up Litter Tray Bags Met de Savic Bag it Up Litter Tray Bags is de reiniging van het kattentoilet zo simpel als nooit tevoren: Leg simpelweg één zak in de kattenbak en trek de rand van het foliezakje om de randen van de kattenbak. Bevestig de rand indien nodig. Vervolgens kunt u het toilet vullen met kattengrit. Om het schoon te maken hoeft u alleen maar de zak uit te nemen, goed dicht te maken en bij het afval gooien. Zo blijft het kattentoilet tot de volgende schoonmaakbeurt schoon en fris! Nu extra voordelig! Savic Kattenbak Nestor + 2 stuks vervangingsfilters + 12 stuks Savic Bag it up Litter Tray Bags in voordelige combi deal! Let op: de combi deal is verkrijgbaar met 2 verschillende kleuren Savic Kattenbak Nestor Savic kattenbak Nestor in één oogopslag: wit met intensief limoengroen of elegant lichtgrijs onderbak met hoge rand overloopveilig opklapbare deksel optimaal functionerende klapdeur uit doorzichtig kunststof geïntegreerd hengsel in de deksel 1 actiefkoolfilter inbegrepen Made in Belgium Afmeting: totaal: L 56 x B 39 x H 38,5 cm bodem: L 45 x B 29 cm onderbak binnen: ca. L 50 x B 34 x H 12-25 cm ingang: B 21 x H 20 cm instaphoogte: 14 cm Tip: zooplus raadt aan om de sluitingen van de deksel iets naar binnen te buigen. Op deze manier kan de deksel makkelijker worden geopend en gesloten.
 • Maat 000
Savic Nestor - Kattenbak - Grijs/Wit - 56x39x39 cm

Moderna Kattenbak Flip Cat Jumbo - 58x42x45 cm - Donkerblauw

 • Omschrijving Moderna Flip Cat Jumbo - Kattenbak - Donkerblauw - 58 x 42 x 45 cm - van Moderna in de categorie Kattenbak.
Moderna Kattenbak Flip Cat Jumbo - 58x42x45 cm - Donkerblauw

TRIXIE Kattenbak Vico Easy Clean Aqua / Wit - 40X40X56 CM

 • Omschrijving Kattenbak Vico Easy Clean met filter is een handige kattenbak met kap, klep, schepje en een handvat * In 2 verschillende kleuren: Donkergrijs en Turquoise * Actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes * Afmetingen: 40cm X 40cm X 56cm
TRIXIE Kattenbak Vico Easy Clean Aqua / Wit - 40X40X56 CM

TRIXIE Kattenbak Alvaro Hoek Taupe / Creme - 55X42X42 CM

 • Omschrijving Deze hoekkattenbak van TRIXIE, de Alvaro, heeft een verwijderbare kap die niet alleen privacy biedt voor uw kat maar hij zorgt er ook voor dat er geen nare geurtjes uit komen. Dankzij de semi-transparante flap kan uw kat eenvoudig de weg naar het toilet vinden. De kattenbak heeft een dubbele rand die lekken en knoeien voorkomt. Deze hoekkattenbak is zo gevormd dat u hem makkelijk in een hoek kunt zetten. Met de handige klikverbinding kunt u de kap eenvoudig verwijderen en plaatsen, dit maakt het makkelijk om de bak schoon te maken.
TRIXIE Kattenbak Alvaro Hoek Taupe / Creme - 55X42X42 CM

Curver Kattenbak Lichtblauw 51 x 38 blauw

 • Omschrijving Hoogwaardige kattenbak van Curver met ladesysteem, geïntegreerd vak voor schepje en uitneembare klapdeur. ✔ Afmetingen: L 51 x B 38,5 x H 39,5 cm ✔ Met actief koolfilter ✔ Met poten-afveegroosterMet de Curver Kattenbak haalt u een echt juweeltje in huis! Het toilet valt op door de stijlvolle rattan-look en het handige ladesysteem. Voor een snelle uitwisseling van kattenbakvulling kan de lade gemakkelijk uit het toilet worden getrokken. Als alternatief kunt u ook de bovenkant erafhalen met behulp van de draagbeugel. Erg handig is het meegeleverde schepje. Deze vind u in het geïntegreerd vakje in het deksel van de kattenbak. Het toilet is gemaakt van stevig kunststof en uitgerust met een actief koolfilter. Deze zorgt ervoor dat er geen onaangename geurtjes uit de kattenbak ontsnappen. Het poten-afveegrooster kan voor of in het toilet geplaatst worden. U kunt het direct ervoor of in de la leggen zodat het zich in het toilet bevind. Daardoor blijven de korrels in de kattenbak en wordt voorkomen dat ze in huis terecht komen. De pootjes van uw kat worden als hij erover heen loopt uitgestrekt en de overtollige korrels vallen eraf. De gesloten vorm met gekleurde zwaaideur beschermt de privacy van uw kat. Hij is ook uitneembaar en kan daardoor aan de individuele behoeftes van uw viervoeter worden aangepast. Een groot voordeel van de kattenbak van Curver is dat hij compleet uit elkaar kan worden gehaald en daardoor makkelijk kan worden schoongemaakt. De Curver Kattenbak in één oogopslag: Gesloten kattenbak Met actief koolfilter: voorkomt dat onaangename geurtje ontsnappen Met ladesysteem: om het kattengrit makkelijk te vervangen Met afneembare klep: om makkelijk schoon te maken of het kattengrit te vervangen Met poten-afveegrooster: zodat er geen korrels in huis terecht komen Met uitneembare zwaaideur: aanpasbaar aan de individuele voorkeur van uw kat Met schepje: in een geïntegreerd opbergvak in het deksel Compleet uit elkaar halen: om de kattenbak makkelijk schoon te maken Stijlvol design met rattan-look Aantrekkelijke kleurencombinatie Kleur: antraciet, mokka, wit Materiaal: kunststof Afmetingen: Totaal: L 51 x B 38,5 x H 39,5 cm Ingang: B 20,5 cm x H 23 cm Instaphoogte: 13 cm
 • Kleur(en) blauw
 • Materiaal kunststof
Curver Kattenbak Lichtblauw 51 x 38 blauw

Curver Kattenbak Antraciet 51 x 38 grijs

 • Omschrijving Curver Kattenbak is een mooie kattenbak met praktische toevoegingen, die ook te verplaatsen is door het handvat aan de bovenkant. * Gemakkelijk te verschonen * Met rooster aan de voorkant * Filter aan de bovenkant tegen geuren
 • Kleur(en) grijs
 • Materiaal kunststof
Curver Kattenbak Antraciet 51 x 38 grijs

TRIXIE Cat House

 • Omschrijving Trixie Kattenhuis Kattenbak - Wit - 49 x 51 x 51 cm - van Trixie in de categorie Kattenbak.
TRIXIE Cat House

FLAMINGO Universeel Knipfilter voor Kattenbak - 3 st - 20x15 cm

 • Omschrijving Koolfilter voor kattenbak universeel is bruikbaar in alle kattentoiletten. De filter absorbeert de reuk en is gemakkelijk te gebruiken. De filter kan namelijk met een schaar op formaat geknipt worden.  * Afmetingen: 15 cm x 20 cm * 3 stuks
FLAMINGO Universeel Knipfilter voor Kattenbak - 3 st - 20x15 cm

Nobby kattenbakfilter voor kattenbak 2 stuks

 • Omschrijving NOBBY NB KATTENBAKFILTER 16X7.5CM 2S 00002 - van Nobby in de categorie Kattenbak.
Nobby kattenbakfilter voor kattenbak 2 stuks

Ebi reservedeur voor overdekt kattenbak paws

 • Omschrijving Ebi Reservedeur Voor Overdekt Kattenbak Prism 70 / Eclipse 70 - 27.5X25X0.03 CM - van Ebi in de categorie Kattenbakklep.
Ebi reservedeur voor overdekt kattenbak paws

TRIXIE Kattenbak Carlo met rand

 • Omschrijving Trixie Kattenbak Carlo, met rand 31 × 14 × 43 cm donkergrijs/lichtgrijs - van Trixie in de categorie Kattenbak.
TRIXIE Kattenbak Carlo met rand

Beeztees Filter - Kattenbak - Universeel - 20x30 cm zwart

 • Omschrijving Beeztees Filter - Kattenbak - Universeel - 20x30 cm - van Beeztees in de categorie Kattenbakfilter.
 • Type/soort kattenbak
 • Kleur(en) zwart
Beeztees Filter - Kattenbak - Universeel - 20x30 cm zwart
Beste dierbenodigdheden
Populairste dierbenodigdheden
 • 1
  Way Basics Duurzame Kattenbak - Zwart
  Way Basics Duurzame Kattenbak - Zwart
  v.a. € 112,50 (2 prijzen)
  Direct naar de goedkoopste
 • 2
  Tractive IKATI GPS tracker kat. Kat gps-tracker voor elke kattenhalsband - Aanpasbaar aan uw halsband - met activiteitentracker
  Tractive IKATI GPS tracker kat. Kat gps-tracker voor elke kattenhalsband - Aanpasbaar aan uw halsband - met activiteitentracker
  v.a. € 34,19 (1 prijs)
  Direct naar de goedkoopste
 • 3
  Pest Tech ® - Kattenverjager / Kattenschrik. Werkt op zonne-energie met oplaadbare batterijen incl . Verdrijft katten honden ratten muizen vossen vleermuizen wasberen en marters
  Pest Tech ® - Kattenverjager / Kattenschrik. Werkt op zonne-energie met oplaadbare batterijen incl . Verdrijft katten honden ratten muizen vossen vleermuizen wasberen en marters
  v.a. € 28,95 (2 prijzen)
  Direct naar de goedkoopste