coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42704 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1763 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Steven 09-02-2018 Via de website gekocht

Zeer ruim aanbod van producten en perfecte servies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze van producten en een perfecte servies en levering. Zeker de moeite waard. Veel uitleg over de producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GvdM=dB 09-02-2018 Via de website gekocht

carry in garantie: niet van deze tijd

Algemene score

7,0
CB heeft keurig geleverd, op tijd en goed verpakt.
Te laat kwam ik achter de "carry in" garantie. Mijn fout; ik had beter moeten kijken.
Desondanks is dat niet meer van deze tijd.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Eline 08-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. Altijd tevreden als ik bij Coolblue bestel! Goede duidelijke site en heel gemakkelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrie 08-02-2018 Via de website gekocht

Top geregeld, binnen 16 uur

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld om 15:00 uur, 9:30 de volgende dag draaide hij zijneerste wasje😀. En de oude ook nog meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 08-02-2018 Via de website gekocht

goede bezorgsevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
levering was correct en de bezorgers (3 stuks), waren beleefd en kundig.
Wasmachine en wasdroger netjes bovengebracht en correct aangesloten en waterpas gesteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R van Veghel 08-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een 10 willen geven, ook gezien eerdere bestellingen.
Maar gezien deze bestelling 24 uur later pas bezorgd werd, een 8.
Verder ben ik heel tevreden.
En dit is zeker niet de laatste keer.
Maar zoals gezegd je gaat er dan toch een beetje op rekenen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeannet 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede sortering en het voordeligste in deze catorgie,goede en veel keuze.Snelle levering en goed contact per email.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lieke 08-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. snelle afhandeling; bestelling op zondag geplaatst en de dag nadien al ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p de zeeuw 08-02-2018 Via de website gekocht

Dit is zaken doen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prettige samenwerking, Een luisterren oor die alle vragen over het product beantwoorden, Tel; hulp tot het einde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-02-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van bestelling tot en met aflevering. Dit is een belangrijke reden waarom ik vaak koop bij Coolblue. Datgene wat je bestelt is op voorraad, wat zorgt dat men zijn afspraak na kan komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

J. van Dalen 08-02-2018 Via de website gekocht

Cool bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, veilig verpakt, alles op tijd, prima apparaat. Een perfect bedrijf, grote keus, zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.G.J. Piscaer 08-02-2018 Via de website gekocht

Maakt beloftes waar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inbouw koelkast begaf het ‘s-avonds, via de website met prima keuzehulp nieuwe Bosch inbouwkoelkast besteld en de volgende morgen vroeg al thuis afgeleverd en op zijn plek gezet en de oude meegenomen. Van tevoren keurig op de hoogte gehouden van het bezorgproces en 15 minuten voor aankomst gebeld! Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 08-02-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagavond om 23.45 uur een luchtbevochtiger besteld. Zondag om 13.30uur al in huis. Ze komen hun afspraak ook na. Super.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom van Zwet 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondag dag na bestelling geleverd, top! Netjesverpakt en een korting voor een Tweedekansje. Super bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marcel uit damme 08-02-2018 Via de website gekocht

uitstekende sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heeeeeel tevreden mail gekregen dat mijn bestelling een dag later zou geleverd worden , dat kwam de volgende dag goed bij ons toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 08-02-2018 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen door de uitgebreide info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is mooi dat Coolblue zowel de plus- als de minpunten aangeeft. Daardoor kan je beter een beslissing nemen en weet je precies wat je wel en niet krijgt. Ik heb een Kobo ereader besteld en die moet je opladen via de computer. Als optie werdt er een oplader voor het stopcontact en hoes als pakket geboden, deze ook besteld zodat ik alles in 1 keer heb en niet opnieuw op zoek hoef.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colinda 08-02-2018 Via de website gekocht

Fantastsche service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker besteld bij Coolblue. En het word altijd netjes op tijd en snel bezorgd.
Ook als er iets binnen de garantie kapot gaat regelen ze het allemaal heel netjes en krijg je gewoon een nieuw product aangeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joël van Gent 08-02-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar, makkelijk en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is naar mijn mening echt zonder twijfel de beste webshop om allerlei handige snufjes te kopen. De prijzen zijn prima, ook vind ik de service hier zo goed. Bij welke winkel ik ook iets bestel, coolblue is altijd de eerste die het pakketje bij mij als eerst aflevert! Ik krijg altijd allemaal mailtjes over de aankomst, het product en informatie over wat ik bestel. Zo weet ik precies wanneer het pakketje aankomt en de informatie erover. Super makkelijk natuurlijk. Dit was en blijft altijd mijn nummer 1 website die ik aan iedereen aan zou raden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 08-02-2018 Via de website gekocht

Snel! Bloedsnel...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
"Lekkere' site. Overzichtelijk en compleet. Jullie toegevoegde services zijn gewoon echt slim. Precies wat een klant nodig heeft. "Alles voor een glimlach" vullen jullie super klantvriendelijk in. Klasse en tot de volgende keer maar weer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A. de Jong-Schuurman 08-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, trainen met pakketje??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is overzichtelijk en duidelijk. Bij het kopen van een laptop is advies prettig en dat was allemaal goed te vinden op de site. Veel aan gehad, zeker in vergelijking met andere sites.
De levering was ook snel. Alleen bleek bij het aannemen van de doos dat de doos gescheurd was aan de zijkant. Iemand had op het pakket gestaan. Een voetafdruk was duidelijk zichtbaar. Op de doos zelf staat dat je kunt trainen met het pakket. In drie stappen wordt uitgelegd hoe je dat moet doen. “Ene voet erop, andere voet erbij, ene voet eraf, andere voet eraf. Dat steeds sneller.” Wij waren erg verbaasd. Grappig en niet grappig tegelijk. Er zat namelijk wel een laptop in. Maar die was niet kapot. Toch is dit niet netjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

BW 08-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op site goed omschreven wat er bij product meegeleverd wordt. Snelle levering.
Het zou fijn zijn om producten op de site te kunnen vergelijken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henny 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was in orde. Bestelling liep op een eenvoudige wijze. Nooit geen problemen met Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 08-02-2018 Via de website gekocht

Mijn dochter wees op de geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pa, ik heb een wasmachine gekocht bij Coolblue. Bij wie .? Via Internet ? Als dat maar goed gaat. Een dag later. Pa hij is binnen, aangesloten en ze hebben voor de zekerheid ook nog een wasje gedaan. En...de oude machine hebben ze meegenomen. En ze hebben nog veel meer ........
Ik had terrasvermarmer nodig. Coolblue internet, zo gevonden en besteld. De andere dag bezorgd. Onbeschadigd. Niet te geloven. Ga ook nog eens naar hun winkel kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mone 08-02-2018 Via de website gekocht

Van begin tot het eind goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, product aanbod is uitgebreid en de suggestie zijn logisch. Daarbij is er een goede follow up via de mail.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Patty 08-02-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel besteld, fijn dat je ervoor kunt kiezen om het bij een NL ophaalpunt te halen. Snel geleverd en ook goed op de hoogte gehouden ivm bezorging pakketje.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed 08-02-2018 Via de website gekocht

Hele snelle levering !!!

Algemene score

9,0
Hele snelle levering !!! Zondag besteld en andere dag in huis !
Het aansluiten van de printer koste iets mee moeite maar goed dat is eenmalig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Margeaux 08-02-2018 Via de website gekocht

Makkelijke bestelprocedure, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn zoon had al eens besteld bij Coolblue en was zeer tevreden. Nadat mijn wasmachine het begaf bij Coolblue gekeken voor een nieuwe. Enorme keuze, bij elk product een goede uitleg en kenmerken. Ook de vele reviews meegenomen in mijn keuze. De wasmachine werd de volgende dag bezorgd en ik werd van de hele bezorgprocedure op de hoogte gehouden. Een kwartier van tevoren gebeld. Netjes geïnstalleerd en mijn oude machine meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerdi 08-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, netjes verpakt en goede service bij oplossen probleem via Whatsapp
Dag erna nog aardig kaartje gekregen met post

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cyn 08-02-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijk. Persoonlijke aandacht en service is heel goed. Staan altijd open voor verbeteringen en je krijgt het gevoel dat er naar je geluisterd wordt.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martha Jacobs 08-02-2018 Via de website gekocht

Suoersnelle levering en vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wasmachine ‘s avonds laat besteld, volgende dag voor 8u geleverd en vakkundig aangesloten door 3 goedlachse, capabele bezorgers.
Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 08-02-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Algemene score

10,0
Coolblue is een betrouwbare webshop met een ruim assortiment en aantrekkelijke prijzen. Vaak als ik op zoek ben naar iets, kom ik toch weer uit bij Coolblue. Diverse bestellingen gedaan en altijd de volgende geleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden etc. Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chet 08-02-2018 Via de website gekocht

Hele fijne en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb Coolblue gekozen vanwege de goede prijzen maar achteraf ben ik heel blij met de service. Wat betreft bezorgen kreeg ik duidelijke mails dus dat was helemaal prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik B 08-02-2018 Via de website gekocht

Super goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
AEG wasmachine snel en op de afgesproken tijd geleverd door 2 chauffeurs van Dynalogic. Super nette jongens, machine keurig op zijn plek (2e etage) gezet en geïnstalleerd. De oude wasmachine (ook loodzwaar) zonder problemen afgevoerd. Hulde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 08-02-2018 Via de website gekocht

Makkelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was niet de aller goedkoopste shop maar gaf wel veel vertrouwen of het apparaat goed is weet ik nog niet omdat het nog in Nederland is en ik voor langere tijd in Portugal verblijf maar eind van de maand kan ik hem uit proberen. Ook de wijze van bezorging spreekt me aan je hoeft niet de hele dag thuis te wachten door een mailtje wat je krijgt in welk tijdsbestek de bezorger komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiepiesella 08-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en aardige bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon handig om bij Coolblue te bestellen. En vriendelijke bezorgers. Wat jullie beloven, maken jullie waar. Goed bezig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwaneveld 08-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat
De bezorgers waren heel netjes en behulpzaam
Dachten mee met het probleem en hebben het samen opgelost deze webwinkel is echt een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opa Willem 08-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn PC moederbord sneuvelde op vrijdag, nieuw moederbord besteld bij Cool Blue.

Zaterdag ochtend moederbord geleverd, supersnel..

Zaterdagmiddag, PC draait weer prima.

Bedankt voor de snelle service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dries 08-02-2018 Via de website gekocht

Mega snel en handige levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandag middag zat ik "even" te kijken of ik nog een leuke tas zag. Toen zag ik iets voorbij komen wat me wel aansprak en toch maar meteen besteld. De volgende dag was het al meteen binnen op het ophaalpunt in een leuke handige doos waar geen karton verbruikt was. De tas was precies zoals de beschrijvingen en ik was dolgelukkig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en vakkundige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds begaf onze wasmachine het. Direct een nieuwe geselecteerd (viel nog niet mee) en besteld bij Coolblue. De volgende dag om 12.00 uur stond de nieuwe wasmachine op zijn plek. Ruim van te voren kregen we een bericht hoe laat hij geleverd zou worden en een half uur van te voren een telefoontje dat ze er aan kwamen. Prima service; je maakt het wel een slechter mee. Bijzondere klantvriendelijke medewerkers trouwens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 08-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verwerking van je bestelling, goede service en zeer klantvriendelijk. Vragen worden snel en adequaat beantwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roeldevreugd 08-02-2018 Via de website gekocht

gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer goed , gemotiveerd en kundig prsoneel. goede uitleg. levering tot op de plek waar het apparaat moet komen. (2e vloer) .meename van verpakking van het nieuwe en verwijdering van het oude apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

barry 08-02-2018 Via de website gekocht

Hele fijne bezorging

Algemene score

9,0
Erg fijn om mee te maken dat bezorgers echt hun best dioen om zo specifiek mogelijk aan te geven wanneer ze komen en dan ook nog erg net en vriendelijk zijn, het bestaat nog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, binnen 12 uur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na telefonisch contact met de klantenservice heb ik via internet mijn Twist and Shape besteld en deze is zo snel geleverd dat het zelfs binnen nog 12 uur was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 07-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product wat ik zocht was goed te vinden. De prijs was concurrerend. Vooral omdat ik een cadeaubon van 50 euro kreeg. Het werd alleen niet in een keer duidelijk op welke manier de cadeaubon te verzilveren is, maar een telefoontje met de helpdesk loste dat snel op.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ElSmanno 07-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering op afgesproken tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2e kans product besteld (wasmachine). Klein deukje aan de achterkant, maar verder helemaal OK. Snel geleverd en aangesloten. Oude, kapotte machine ging retour. We werden keurig gebeld toen ze onderweg waren. Super! Aardige bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MarinaGOV. 07-02-2018 Via de website gekocht

Meer dan 100% tevreden geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag nieuwe koelkast geleverd onze oude was er nog niet uit de zelfde vrijdag klantenservice van coolblue gebeld.
Twee dagen later ja op zondag koelkast alsnog gratis opgehaald. Super 👍👍👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nino 07-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop, overzichtelijk en snel geleverd! Het advies op de website is ook zeer goed, zo weet je precies wat je na een paar drukken op de knop moet kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 07-02-2018 Via de website gekocht

Super geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging precies zoals vooraf aangegeven via de mail. De bezorgers waren vriendelijk en gaven uitleg. Prettige service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 07-02-2018 Via de website gekocht

Zondagavond besteld,maandagochtend in huis.KLASSE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke shop met mooie aanbiedingen. Goede service en kom afspraken na. Kon de zending goed volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne Hoogland 07-02-2018 Via de website gekocht

Zeer positief in alle opzichten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken en inleving in eventuele problemen, Tevens goede technische ondersteuning.
Het hieronder vermelde product is bij bezorging door mij op uw advies geweigerd omdat ik besloten heb een ander product aan te schaffen (HP LaserJet Pro Color MFP M477fnw.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews