coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anne.nl 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De zoekfunctie voor de wasmachine was perfect, geen enkele andere site maakte het mogelijk om ook een selectie te maken op het gebied van energieverbuik, decibel, waterverbruik etc.

Service
Geen contact gehad met de winkel, gewoon een goede behandeling van mijn product online. De levering was erg vroeg op zaterdagochtend (om 7.30u) en dat had ik wellicht graag van tevoren geweten (ipv de avond van tevoren)

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Absoluut, de zoekmogelijkheid is perfect en ook de levering kun je per dag kiezen (incl. op zaterdag)

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LJ1987 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en volgende dag gelijk in huis

Service
Niets op aan te merken. Snelle levering als altijd

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Extra toelichting
Goede website, duidelijke uitleg van de producten. Goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lg5152 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Aanbeveling
Levering een ramp; wij waren thuis -om te wachten op de levering: zonder aanbellen heeft de leveringsdienst een briefje in de brievenbus gestoken, een levering de volgende dag ging enkel tegen extra betaling !!

Extra toelichting
Cfr. levering; deze week geen tijd, alles 1 week uitgesteld ! Géén reclame maken met "levering in het WE".

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Valandil 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruik veel de zoekmachine, vind de informatie die je verwacht, snel te navigeren naar producten die je zoekt.
Duidelijk gestructureerde menu's en informatie op de pagina's

Service
Goed als je vragen hebt staat er altijd iemand snel voor je klaar!

Extra toelichting
Bestel regelmatig via cool blue, als Polar hartslagmeter, Tv en beeldscherm. Erg tevreden over de service en informatie op de site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molen64 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
pfffff als het je op deze site niet lukt , lukt het je nergens.

Service
Zeer hoge service,gebruiksvriendelijke site en zeer snel en gratis geleverd.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.Vooral de feedback die je van Coolblue krijgt is mij zeer bevallen.Je krijgt het gevoel dat er meteen werk wordt gemaakt van je bestelling en dat blijkt ook wel want de volgende dag heb je je bestelling in huis.

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijk,goed assortiment, goede prijzen, snelle en gratis levering,prima feedback via je mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicovds 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede lader. Eigenlijk beter en steviger als de originele. Super handig om deze online te bestellen. Ik had mijn bestelling in de namiddag doorgegeven en de volgende ochtend werd deze reeds geleverd!! Super handig! Vanuit mijn luie zetel en geen tijd verloren noch geld om naar de winkel te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas0275 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mijn ervaring met de winkels van coolblue heeft mij altijd versteld doen staan, bij elke stap die je moet nemen is er de mogelijkheid om op een uitleg te klikken meestal is dit geeneens nodig want alles gaat gewoon makkelijk op coolblue. Het betaalprocess gaat erg gemakkelijk je hebt ook de mogelijkheid tot meerdere betaalopties wat erg fijn is, voorafgaand aan het betalen krijg je de mogelijkheid om je gegevens in te vullen en er gelijk je email aan toe tevoegen zodat dat je een eigen account hebt de keuze om een account te maken is compleet aan jou zelf

Service
Altijd als ik bij coolblue bestel weet ik van te voren dat ik de beste service zal krijgen, ik heb tot nu toe altijd mijn pakket bezorgt gekregen op de dag die stond aangegeven en ook als je een vraag over je product hebt staan ze altijd klaar om het zo spoedig mogelijk op te lossen, bij coolblue krijg je zelfs de optie om voor wat extra kosten het pakket dezelfde dag te laten bezorgen.

Assortiment
De winkels van coolblue lijken soms wel oneindig veel producten te hebben wat mij versteld doet staan, je kan alles vinden waar je naar zoekt en ook voor een goede prijs, er zijn bij coolblue ook altijd wel goede aanbiedingen te vinden en die worden ook om de tijd vernieuwt. Als ik een product zoek ga ik inmiddels automatisch naar coolblue omdat ik weet dat zij bijna altijd de laagste prijs hanteren

Aanbeveling
Coolblue is naar mijn mening de beste online store die er is in nederland en dat komt door verschillende punten:de goede service, snelle levering, goede staat van de producten, lage prijzen en de nieuwste producten. Dus ik zou coolblue zeker als beste online store aanraden aan anderen.

Extra toelichting
Het klinkt heel slijmerig maar er zijn letterlijk geen slechte punten aan deze winkel wat mij ook dus versteld doet staan, alles is op en top ik ken vele andere online winkels waar ik dit niet over kan zeggen. Coolblue is op het gebied van hulp bij vragen, service en de prijzen gewoon perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heidig 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen vanuit je zetel en morgen in huis

Service
levering door je eigen postman voor kleine pakjes. Grotere witgoed wordt ook de volgende dag geleverd en geplaatst.

Assortiment
je vindt er niet alles, maar wel ruime keuze

Extra toelichting
Een zalige luxe om niet meer te moeten rondrijden voor het juiste artikel. Het gemak om online te kunnen vergelijken en bestellen en de dag erna geleverd te worden is de max.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

philippe60 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlotte website

Service
kon het zelf niet vlugger halen

Assortiment
genoeg keuze aan produkten

Aanbeveling
van bestelling tot levering verliep alles perfect

Extra toelichting
van bestelling tot levering verliep alles perfec

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verhaelv 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Zeer overzichtelijke website en eenvoudig te bestellen. Productinfo is duidelijk.

Service
Bij het bestellen kan je niet aangeven dat er een elektrisch apparaat retour moet worden genomen in het kader van de terugnameplicht. Bij de levering thuis doet men daar vrij moeilijk over (plaatsgebrek vrachtwagen/bestelwagen, enz...). Het defecte vervangen toestel (kleine tafeldiepvries) stond nochtans volledig uitgewassen en drooggewreven klaar aan de oprit).
Op de website wordt aangeven dat het toestel binnen geplaatst wordt , uitgepakt, aangesloten en verpakking terug werd meegenomen (gelijkvloers). Bij mijn aankoop (grote vrieskast) werd dit resoluut geweigerd. Deze "drop en go"-service vind ik ondermaats!

Aanbeveling
Ondanks de vlotte aankoopprocedure zou ik de levering - service aan niemand aanbevelen. Ik hoop dat de garantie/herstellingsregeling beter georganiseerd is

Extra toelichting
Eerlijk gezegd werd deze aankoop voor dezelfde prijs ook in andere winkelketens aangeboden. De vlotte omschrijving op de website van de service (levering, retour en herstelling) was voor mij het doorslaggevend argument om voor deze winkel te kiezen. Ik hoop dat indien er herstellingen moeten worden uitgevoerd, het allemaal wat vlotter verloopt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

geofrey 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Een onverwachte breuk van ons wasmachine. Toen ik dezelfde dag naar enkele winkels gebeld en langs geweest ben bleek de type wasmachine niet voorradig en moest ik enkele dagen wachten. Dan maar via internet gezocht en ik kwam uit op coolbleu, de dag nadien aan huis geleverd zonder extra kosten en wasmachine aangesloten en oude wasmachine en verpakking van nieuwe terug meegenomen. Daar kunnen de andere winkels waar ik naartoe ben geweest nog van leren. Als je op zoek bent naar een wasmachine is het niet om daar 1tot 3 weken op te wachten, meestal is het dan wel dringend. Kortom goede site en service!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

periscope 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft niet urenlang te zoeken naar wat je wilt hebben. Alles is netjes gecategoriseerd. Je voegt het product toe aan je winkelmand, betalen en je bent klaar.

Service
Het pakket is op de afgesproken dag bezorgd. En als er nog vragen zijn wordt je zeer snel geholpen. Zo zou elke klantenservice moeten zijn.

Assortiment
Ze hebben alles wat elektronica betreft. De prijzen zouden nog wat lager kunnen om te concurreren met bijv. Media Markt. Je hoeft niet verder te kijken dan Coolblue.

Aanbeveling
Alles is er. Wasmachines, Telefoons, Tablets of een BBQ. Je besteld het en de volgende dag is het er ook gewoon. En het mooie is, ze bezorgen zelfs op maandag!

Extra toelichting
De site is goed opgebouwd en per categorie is een aparte site gemaakt. Dit is handig, zonder dat het heel lastig is voor de klant. Het aanbod is divers en veel. Ze hebben alles wat apparatuur betreft. De klantenservice is goed en snel. Ik bestel hier graag, maar toch als ik het ergens anders veel goedkoper kan vinden, dan sla ik Coolblue over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poetenbets 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
supersnel leveren.

Service
wordt goed geholpen

Assortiment
heel ruim ass.

Aanbeveling
zie boven !!!!!

Extra toelichting
goede, snelle levering, goede service, en ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PieterMeijer 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk besteld.

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Het is heel makkelijk en het is niet zo strak volgens het boekje, er worden ook wel dingen grappig neergezet op de site

Extra toelichting
Het lijkt allemaal heel persoonlijk en "jong". Dit spreekt me aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijshompes 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk om iets te bestellen - steeds heldere uitleg / tekst

Service
Bij eender welke vraag is Coolblue altijd snel, correct en misschien het belangrijkst e: nooit moeilijk.

Assortiment
Ik kan er vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Bestel er al jaren - raad iedereen aan hetzelfde te doen.

Extra toelichting
Coolblue maakt homeshopping super makkelijk door zowel kwasi alle producten aan te bieden die nodig zijn als super eenvoudige en goede levercondities aan te bieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool-Bleu 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klik, klik, klaar.

Service
snel accuraat en betrouwbaar.

Assortiment
alles hebben ze.

Aanbeveling
snel en betrouwbaar

Extra toelichting
groot assortiment, betrouwbaar snel en accuraat, en bij mij reeds meerdere keren correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapu 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis afgeleverd

Service
prima en vriendelijk afgehandeld

Assortiment
genoeg kuise

Aanbeveling
eerlijk en corect

Extra toelichting
tot nu toe geen slechte ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fosd 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke beschrijving, geen supplementen of verrassingen aan de kassa

Service
vrijdag besteld om 22u en dag erna al geleverd in Bpost punt vlakbij. Dat noem ik nog eens service terwijl ik bij Brico 2 weken moest wachten om uiteindelijk een telefoon te krijgen dat ze de promotie niet konden leveren.

Assortiment
Prima keuzemogelijkheden met duidelijke pro's en contra's

Aanbeveling
Geen verrassingen, vlotte levering, prima prijsvoordeel t.o.v. doe-het-zelf zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DChin69 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden!

Service
snel en accuraat

Assortiment
precies wat ik zocht, op het moment dat ik het zocht!

Aanbeveling
ruime keuze, zeer snelle levering
wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Makkelijk te vinden door de uitgebreide zoekopties, bestelprocedure is eenvoudig, levering is snel en passend! (geen mega grote lege doos met onderin ergens je spullen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chr.venema 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zeer gemakkelijk in een paar stappen via het keuzemenu het betreffende product te vinden en vervolgens te bestellen, en daarna te betalen.

Service
Ik sta er versteld van zo'n goede service wordt verleend zonder extra kosten, accuraat en precies zoals wordt aangeven bij de verkoopvoorwaarden.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende tegen m.i. een concurende prijs

Aanbeveling
Het gemak waarmee je iets junt bestelen, kunt afrekenen en vervolgens binnen 24 uur het bestelde in huis hebt, geeft mij aanleiding dit met een dikke 10 te beoordelen.

Extra toelichting
Zoals hiervoor aangegeven vind ik het ruime aanbod van het gezochte product en het bestelproces, niet alleen gemakkelijk, maar vooral de aflvering hiervan is zeer indrukwekkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

virusje 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel artikelen met uitgebreide informatie, daarbij ook vaak nog een coolblue review. De bezorging is prettig, tot laat bestellen volgende dag inhuis

Service
De keren (2X) op 40? Bestellingen zijn goed behandeld. 1x garantie 1x product vraag

Assortiment
Groot en breed assortiment.
Super geprijsd, maar soms ook niet

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haloni 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima service. Duidelijk en goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ouwe opa 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Gewoon erg betrouwbaar! Niet altijd de voordeligste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjn.verhoeven 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website

Service
goede communicatie.
diverse mails ter bevestiging en transport gekregen.

Assortiment
artikel wat ik zocht direct op voorraad

Aanbeveling
ik heb goede ervaring met CoolBleu

Extra toelichting
enige minpunt was dat het artikel tussen 11:00 uur en 17:30 uur bezorgd zou worden. de hele dag thuis gebleven en uiteindelijk kwam het om 18:25 uur binnen. bijna een uur na de beloofde tijd. dit zou wat mij betreft beter kunnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hedriet 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
online vergelijken en de voordeligste uit verschillende winkels en online stores

Service
direct response s'middags besteld en om 7h45 daags erna gebracht dit is heel snel en degelijk verpakt.

Aanbeveling
snel gemakkelijk voordelig en zeer goede service

Extra toelichting
online zeer gemakkelijk, functioneel, duidelijke omschrijving en voordelig en snelle bezorging Heb geen ervaring met de fysieke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Oude Alink 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke bestelsite.
Voldoende productinfo.

Service
Geleverd zoals beloofd.
Snel en probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jerra 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Betalen in 3 stappen , overzichtelijke webwinkel, snelle laadtijd webwinkel

Service
Snelle levering en actuele status order

Assortiment
Breed en diep

Aanbeveling
Geen aanmerk punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oliver76 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestelling via mijn smartphone

Service
op tijd geleverd en vriendelijke service

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
zeer makkelijke om een bestelling te plaatsen, ruim aanbod en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

raschep 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer snelle, overzichtelijke en toegankelijke informatie over de producten

Service
100% service, ook bij telefonisch contact met de klantenservice.
Snelle levering en bezorging aan huis.

Assortiment
Prima prijs-kwaliteitverhouding.
Alleen geen passende info gevonden voor een geluidskabeltje bij de Samsung Monitor.

Aanbeveling
Vanwege mijn eigen ervaring en grote tevredenheid.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdkmarijke 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf je luie stoel aankopen doen

Service
Schitterende nooit geziene service en supersnel

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeker aanbevelen

Extra toelichting
Supersnel, zelfs op zondag levering. Al enkele goederen aangekocht en tot nu geen enkel probleem ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sybren Roefs 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website met een goed overzicht van het totale kostenplaatje bij aanschaf van een telefoon met abonnement.

Service
I.v.m. met de bezorging van mijn iPhone kreeg ik een vriendelijke medewerker aan de telefoon die mij goed heeft geholpen. Nadat ik er voor de zekerheid om vroeg verzekerde hij mij dat er een nieuwe simkaart bij mijn telefoon met abonnementsverlenging geleverd zou worden. Ik had namelijk een nieuwe nano simkaart nodig. Helaas werd deze niet bij het pakket geleverd en heb ik mijn oude sim risicovol moeten laten knippen in een fysieke winkel, waardoor ik de telefoon pas een dag later in gebruik kon nemen. Dit was wat teleurstellend.

Assortiment
Groter assortiment dan veel concurrenten. Naar tevredenheid.

Aanbeveling
Prettige plek om online te shoppen.

Extra toelichting
Met uitzondering van de niet meegeleverde simkaart heb ik een goede ervaring met deze winkel gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nelsprout 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na op twitter te laten weten hoe blij ik was met m'n pakketje twitterden we wat heen en weer, waarop een uitnodiging voor een rondleiding op het hoofdkantoor volgde. Supergaaf en klantvriendelijk! Te gek!!

Extra toelichting
The Total Package van Coolblue is te gek. Supersnelle levering, duidelijke website, mooie vormgeving, en hele leuke extra's voor binding met de klant, zoals de fotowedstrijd en de workouts op de doos. De extra goeie online klantenservice die ook nog eens heel grappig is maakt Coolblue echt m'n favoriete webshop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fabrice12 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De onderverdeling van de verschillende product categorieën in elk zijn eigen winkel, maakt winkelen bij coolblue heel gemakkelijk.

Service
Letterlijk volgende dag in huis, top service coolblue!

Assortiment
Van alle product categorieën, vind je steeds de nieuwste/beste producten terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krisje87 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product zo gevonden via handige zoekbalk.

Service
Snellr levering en fijne status updates!

Assortiment
Uitstekend en goedkoper dan elders.

Aanbeveling
Zoals eerder aangegeven, makkelijke website, groot assortiment en goedkoper dan de concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hahaha2223 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en alle details staan goed onder elkaar.
Alleen alle verschillende Websites is een beetje onhandig

Service
Altijd bereikbaar en super grappig

Assortiment
Hebben bijna alles, van koelkast tot smartwatch

Aanbeveling
Ze zijn zo snel (volgende dag of zelfde dag al bezorgd)

Extra toelichting
Helemaal mooi :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janjulbrew 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en zeer snel netjes bezorgd.

Service
Diverse mails over het hoe wat en waar mijn bestelling is. Perfect geregeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid assorti. Met goede eerlijke en duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Je vind en krijgt hier meer en betere informatie dan in de meeste winkels om de hoek.

Extra toelichting
Heb al vaker bij Coolblue besteld en heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ylone 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
afhalen bij dichtstbijzijnde postkantoor van uw keuze

Extra toelichting
levering zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoefie1402 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
handige website die alle gegevens weergeeft die men moet weten

Service
snelle levering

Assortiment
mag en kan altijd beter, de perfectie bestaat niet

Aanbeveling
zeer handig indien men zich niet of moeilijk kan verplaatsten en iets dringend wenst aan te kopen

Extra toelichting
de snelle, betrouwbare en correcte afhandeling van je snelheid zijn gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuiltjes 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke informatie en een goede selectiehulp op de website. Voor het gros van de klanten dan toch. Echte techneuten zullen liever nog iets verder kijken. Maar als dan toch hier wordt besteld, werkt alles supermakkelijk en snel.

Service
Zowel per mail als persoonlijk uitstekend behulpzaam en direct bereid om mijn probleem op te lossen.

Assortiment
Ze hebben werkelijk heul veul, maar uiteraard niet alles. Een groot assortiment is misschien zelfs nadelig, als je al gauw door de bomen het bos niet meer ziet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul5270 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel gevonden wat ik zocht en makkelijk te bestellen (op zondag). De volgende dag al in huis. Helemaal top!

Service
Supersnel geleverd en ze houden je exact op de hoogte van de voortgang van je bestelling.

Aanbeveling
Redenen om Coolblue aan te bevelen:
- Duidelijk
- Snel
- Voordelig

Extra toelichting
Redenen om Coolblue aan te bevelen: - Duidelijk - Snel - Voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine1962 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit je stoel bestellen

Service
Gewoonweg perfect met alles! Bestelling geplaatst, gelijk een bevestiging, bericht dat ze je artikel aan het inpakken zijn, bericht dat het de deur uitgaat en bericht wanneer de postbode er is, beter kan toch niet!! Gewoonweg super!!

Assortiment
Genoeg keuze in allerlei artikelen!

Aanbeveling
Wij promoten Coolblue al ;-)

Extra toelichting
Wij, mijn partner en ik worden gewoonweg blij van Coolblue hahaha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lincy1975 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
3 winkels bezocht op zoek naar identiek artikel en nergens te vinden. bestelbaar op coolblue en heel snel geleverd.

Service
Snelle en gratis levering

Assortiment
zeer uitgebreid aangezien artikels en verschillende winkels niet te verkrijgen

Aanbeveling
zeker aan te raden, makkelijk van thuis leverbaar, gratis levering en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne-mjo 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Hele goede service. Ben vrouw alleen en ze hebben de droger van de oude wasmachine afgehaald en weer op de nieuwe gezet ondanks dat ze dat niet hoefde te doen.

Extra toelichting
Ik vond het makkelijk op internet en ik kon ook vragen stellen ondanks dat het zondag was. Ik vind het een hele goede service. Ik ben heel goed geholpen. Als ik weer iets nodig heb ga ik weer bij deze winkel bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronebald 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wellicht iets te gemakkelijk om snel een keuze te maken en het product zeer snel in huis te hebben. Bij voorkeur zelf afhalen want de post wacht niet te lang na het aanbellen. (Als ze al aanbellen en niet direct een kaartje in de bus steken.)

Service
Gewoon goed

Aanbeveling
Veel keuze, snelle levering.

Extra toelichting
Zoals gezegd, goed aanbod, duidelijke uitleg en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anitazuurbier 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site om iets te zoeken.

Service
Super snel geleverd.

Assortiment
Assortiment is enorm, wel moeilijker om een keuze te maken hierdoor.

Aanbeveling
Super hoe snel dit ging.
Geen verzendkosten makkelijk met betalen en de volgende dag in huis. En nog goedkoper ook.

Extra toelichting
Ik vond het erg makkelijk om een artikel te zoeken van een bepaald merk. Ook een goeie omschrijving van het artikel en een duidelijke foto erbij. En duidelijk hoeveel er betaald moet worden en wanneer het gebracht wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SikkeP 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat we zochten

Service
beloofde volgende de dag in huis, alles correct en orgineel, en zo was het ook.

Assortiment
ruim voldoende, misschien te veel voor een leek als ons

Aanbeveling
zou zeker aanbevelen, wij zijn er erg tevreden over, dus waarom een ander er niet mee laten kennis maken?

Extra toelichting
Totaal te vreden, zonder klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schilden 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website

Service
laat op de avond besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
-

Extra toelichting
perfecte winkel, groot assortiment, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LieselotteStienstra 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
perfecte service, nette vriendelijke mensen, groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whaan 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak is dat je vi internet maar visueel het product niet ziet, je hoort het niet en voelt het niet, maar als je weet wat je nodig heb is dit geen probleem.

Service
er is geen enkele opmerking

Assortiment
de producten welke ik wil kopen bij jullie, kan ik vinden

Aanbeveling
aan eenieder welke mij vraagt voor huishoudelijke apparatuur of Pc's zal ik jullie doorgeven.

Extra toelichting
Nogmaals alleen maar lof van bestelling tot aflevering. Prijs en kwaliteit top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruce jones 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon alles is gemak

Service
Even een voorbeeld. Vanavond iets bestellen en morgen voor 10u s'morgens al geleverd. Als dat geen service is.

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Reeds 2maal een bestelling geplaatst. En beiden heel vlot verlopen.

Extra toelichting
Alles is goed. Weet zelfs niet wat er nog beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews