coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42495 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sophie71 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Het is makkelijk in gebruik, ik heb de hulp van mijn kinderen niet nodig...

Assortiment
Het assortiment is ruim en op een prettige wijze geordend.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden. Dit is niet mijn eerste aankoop bij Coolblue. De vorige keer had ik problemen met mijn printer en toen ben ik telefonisch fantastisch geholpen.

Extra toelichting
Het bestellen gaat makkelijk. De bestelling wordt de volgende dag geleverd, En bij problemen word je vriendelijk en goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk_CMD 08-08-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen gaat gemakkelijk en snel

Assortiment
Voldoende om uit te kiezen.
Customizen zou een mooie aanvulling zijn.

Aanbeveling
prima winkel met snelle levering

Extra toelichting
Bij bezorgen zou het fijn zijn als de bezorgtijd specifieker zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ad87 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon perfect!

Service
Zeer duidelijk zonder kleine lettertjes...

Assortiment
Immens!

Aanbeveling
Waar voor je geld en zeker een aanrader

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke website, veel keuze, makkelijk filteren in producten,...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbertvanhh 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Goede service. 's avonds besteld. opvolgende morgen al geleverd. Goede producten en advies. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathieu Peeters 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie site met voldoende uitleg en gegevens bij produkten.

Service
s'Avonds na 18u30 besteld en afgeleverd s'anderendaagsmorgens om 9u30 door Bpost.Van service gesproken.

Assortiment
Voldoende produkten in de range van mijn keuze.

Aanbeveling
Betrouwbare internetsite.

Extra toelichting
Voor mij was het een positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AngeloVP41 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik belde en ik was meteen aan de lijn en ze waren heel vriendelijk!

Aanbeveling
Bestellen en morgen in huis heel ideaal als je geen vervoer hebt of als je nog jong bent!

Extra toelichting
Alles is goed aan deze winkel ondanks het vriendelijk personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johnbeeh 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed "leesbare" website; klantvriendelijk en to the point.

Service
Vandaag besteld, morgen geheid in huis. Prima.

Assortiment
Ruim en duidelijk.

Aanbeveling
Prima ervaringen leiden tot tevreden klanten.
Tevreden klanten worden de ambassadeurs van je bedrijf.

Extra toelichting
Lekker doorgaan Coolblue op de ingeslagen weer. Gewoon doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle30 08-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Makkelijk te vinden en bestellen. Betalen via ideal. Netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Deze website is goed, maar er zijn er meer goed zoals wehkamp, bol.com. Deze schiet daar niet bovenuit.

Extra toelichting
Goede winkel, netjes op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bekegem 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk om te bestellen

Service
correct geleverd

Assortiment
kan nog uitgebreid worden

Aanbeveling
zeker een pluspunt op alle gebied

Extra toelichting
verrast door de correcte bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

choukie 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Even op internet gezocht en gekeken wat bij onze interesses paste...

Service
Bestelling geplaatst en vervolgens verliep alles volgens afspraak !

Assortiment
We hebben een andere bbq gekozen omdat degene die we wilden niet in voorraad was.
Blijkbaar ook een heel goed model, want 's morgens kreeg ik een mail dat deze voorradig was, maar 's avonds was deze bbq niet meer voorradig !

Aanbeveling
Alles verloopt vrij vlot !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christel_aerts 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel ovzrzichtelijk.
Per categorie op te zoeken.
Je kan je eigen instellingen ingeven.

Service
Alles volgens planning verlopen.
De bestelling was om 23u geplaatst, de levering de volgende dag was vóór 11u al gebeurd.

Assortiment
Alle bekende merken heb ik gevonden.

Aanbeveling
Deze manier van kiezen en kopen kan ik iedereen aanraden.

Extra toelichting
Overzichtelijk, met enkele klikken alle info die je nodig hebt over het product en de levering bij elkaar, mails om je op de hoogte te houden, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robteuwen 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelste levering OOIT. In panne gevallen met mijn oude cirkelzaag => Hatelijk als je een klus niet kan afwerken. 's Avonds bestelling geplaatst en 's morgens gewekt door postbode met mijn nieuw gerief. Direct kunnen verder werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sts74 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
men heeft een groot overzicht van modellen die men kan vergelijken met uitgebreide omschrijving van de eigenschappen

Service
vandaag bestellen morgen thuis geleverd (ook op zondag)

Assortiment
uitgebreid gamma aan toestellen die men gemakkelijk kan ordenen per merk of eigenschap

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit en goedkoper of vergelijkbaar met andere winkels

Extra toelichting
goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering (dag erna of op een gewenste dag), sortiment is voor toestellen met uitgebreidere eigenschappen nog iets beperkter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter.corens 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Soms te weinig info over het product.

Service
Het komt super snel aan. Super handig dus.

Assortiment
Je vind duizenden dingen op coolblue dus niets om op aan te merken.

Aanbeveling
Snelle levering, veel keuze, duidelijke site. Met 1 woord: perfect.

Extra toelichting
Alles klopt wat op de site stond dus ik ben er helemaal tevreden mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ziggy10 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen en de snelle levering. Door de klanten service wordt je geholpen en geven advies.

Service
Een goede service, vriendelijke personeel en behulpzaam.

Assortiment
Genoeg keuze, om uit te kiezen.

Aanbeveling
Door het online kopen en de levering.

Extra toelichting
Punten die ik geef is super, zeer tevreden, geen op en aanmerking. Altijd vriendelijk geholpen door iemand van de klantenservice.En de beoordeling van andere kopers die worden vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verschueren 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en simpel om te bestellen

Service
op voorhand veel informatie wanneer de levering toekomt

Assortiment
alles waar ik naar op zoek was, heb ik direkt gevonden

Aanbeveling
omdat ik alleen positieve ervaringen heb met cool blue

Extra toelichting
ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad met cool blue. overzichtelijk, gemakkelijk , eerlijke prijzen en snelle en correcte levering, zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abdejo 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker ontspannen op je computer snuffelen en uitzoeken.

Service
Direct na de bestelling betaald te hebben via de Ideal als een mailtje ter bevestiging. De volgende dag thuis bezorgd en nota bene geen bezorgkosten.

Assortiment
De keuze is heel ruim; hoewel ik iets besteld heb uit een email-bericht.

Aanbeveling
Zonder twijfel aan iedereen die iets in jullie assortiment vindt

Extra toelichting
Ik zou geen negatieve opmerking kunnen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marloew 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website, snelle levering

Extra toelichting
overzichtelijke website, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JensV 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets gemakkelijker dan levering aan huis.

Service
Niets beter dan levering aan huis de dag na dat iets besteld werd.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment waar ik steeds al mijn benodigdheden gevonden heb.

Aanbeveling
Eenvoudig, snel en degelijk. Aan te raden aan iedereen die aan deze drie begrippen belang hecht.

Extra toelichting
Uit mijn vorige opmerkingen mag het wel duidelijk zijn dat ik bij Coolblue nog dikwijls aankopen zal doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freek.vanvulpen 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webshop

Service
Snelle levering, en goede en duidelijke e-mail updates over de levering en het bestelde product(en)

Assortiment
Genoeg vergelijkbaar materiaal/producten waardoor de keuse moeilijk wordt gemaakt, maar het juiste aanbod makkelijk te vinden is.

Aanbeveling
Door het ruime assortiment kan iedereen hier wel iets vinden wat hij/zij nodig kan hebben. (Ook genoeg producten voor bedrijven of kleine ondernemers.)

Extra toelichting
Na 24 uur gehele bestelling afgehandeld. Netjes verpakte producten, rustieke website, duidelijk e-mail service, en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dianaR 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk!

Service
Het is natuurlijk super dat het de volgende dag wordt geleverd en dat je bestelling kan volgen. Ik ben erg tevreden

Assortiment
Ruime keus!

Extra toelichting
Gemakkelijke website. Duidelijk en een snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mesu 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk overzicht van alle producten door het heldere design en goede werking van de website.

Service
Perfecte levering de dag na bestelling. Door de gratis verzendkosten nog steeds goedkoper dan aanbiedingen elders.

Assortiment
Grote diversiteit aan actuele producten. Producten zijn eenvoudig te vinden en te rangschikken naar wens.

Aanbeveling
Goede service, duidelijke voorwaarden, groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia Van Laere 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig en snel

Service
Vlekkeloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kreta1978 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke site!

Service
Goede informatie over je bestelling die je goed kan volgen!

Assortiment
Zeer uitgebreide assortiment!

Aanbeveling
Niet verder zoeken! Hier kun je alles vinden in de laagste prijs!

Extra toelichting
Mijn site! Voor alles wat ik zoek ga ik eerst hier kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yakomoto 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een goede overzichtelijke site.

Service
Bestel vaker bij Coolblue en zij hebben me nog nooit teleurgesteld. Goede service.

Assortiment
Het assortiment is groot en je hebt keuze uit diverse modellen.

Aanbeveling
Deze site zou ik zeker aanraden omdat het een betrouwbare winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ogust 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de enige webshop die ik ken waar je zo makkelijk en snel kan bestellen!

Service
waar anders dan bij coolblue kan je bestellen om 09h00 en om 19h je product al in huis hebben?

Assortiment
Behalve bij amazon en bol.com vind je nergens anders meer dan bij coolblue.

Extra toelichting
Ik kan me geen andere webshop voorstellen waar ik in alle vertrouwen dit product zou aankopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inatjoo 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel bestellen, snel leveren

Service
Op tijd geleverd

Extra toelichting
Geen verzendkosten, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vb rene 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zaterdag besteld en zondag geleverd

Service
geen factuur bij mijn levering afspraak was factuur bij bestelling maar niks gevonden zal een e mailtje moeten sturen om dit recht te zetten

Assortiment
ze hebben sommige artikels niet voorradig

Aanbeveling
je bestelling is binnen 24 u bij je thuis voor de deur

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

havando 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles te vinden

Service
korte/geen wachttijd

Assortiment
wat wil je nog meer

Aanbeveling
...

Extra toelichting
winkel uitsteken, dit review formulier is volledig. gekocht wel on line maar via marktplaats coolblue 2de kans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scurra66 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede gestructureerde website.

Service
Zeer snelle levering, goede communicatie.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Goede service, voldoende keuze en goede prijzen.

Extra toelichting
Goede service, voldoende keuze en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bgurny 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super handig vanuit je luie zetel bestellen op een zeer overzichtelijke website

Assortiment
Groot assortiment, maar mag gerust nog uitbreiden

Aanbeveling
Super service

Extra toelichting
Heel behulpzame mensen, ook bij de telefonische ondersteuning. De mensen kennen duidelijk hun producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luyten Melissa 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je moet maar achter je computer te gaan zitten en zoeken naar wat je wil, bestellen, betalen en de dag erna krijg je het geleverd... Denk niet dat er veel andere dingen makkelijker zijn...

Service
Het gaat altijd heel professioneel en vlot. Heb nog geen problemen gehad en altijd waren ze heel klantvriendelijk

Assortiment
Het is een heel uitgebreid assortiment, je vind er heel veel en daar heb je ook nog telkens keuze uit verschillende soorten, prijsklasses etc...

Aanbeveling
Ik heb er alleen positiefs over te zeggen nog nooit anders ervaren..

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijk en snel.. Groot aanbod en keuze... Betrouwbaar en klantvriendelijk.. geen min

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shalomtoyou 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle, overzichtelijke en intuïtieve website

Service
snelle, gratis bezorging

Assortiment
goede prijs-kwaliteit verhouding, helaas weinig tablethouders voor in de auto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fun duro 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ja ja, vanuit de luie zetel besteld en de dag nadien effectief thuis afgeleverd. Pure verwennerij!

Aanbeveling
Cool blue doet wat ze belooft én de prijs is scherp

Extra toelichting
Zoals eerder aangegeven is het makkelijk shoppen bij cool blue, s anderendaags heb je je bestelling al thuis én het product voldoet prima. Hopelijk blijft dat zo, maar voorlopig ben ik zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

greerben 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelf niet hoeven sjouwen 2 trappen op met zo'n zware machine. Oude ook gelijk meegenomen.

Service
Het is precies zoals ze beloofden. Snelle service van de levering. Een e-mail wanneer het zou worden bezorgd. En zeker niet te vergeten vriendelijke mensen.

Assortiment
Even duur (goedkoop) dan bij de concurrent echt geen aflevering kosten en dan is Coolblue de goedkoopste.

Aanbeveling
Geen problemen gehad en zoals boven te zien zeer te spreken over alles.

Extra toelichting
Alles 10 punten reden is dat ik geen minpunten had. Alles naar tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne51 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelf bezorgdag uitkiezen.

Service
Op afgesproken dag bezorgd.Met telefoontje over het tijdstip.

Aanbeveling
Op basis van 1 bestelling:razendsnelle levering op afgesproken dag en ook op zaterdag.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flisvc 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is heel duidelijk ingericht met alles op een zichtbare plaats

Service
Bestelling is steeds op tijd en vlot te maken. Ook het terug sturen van producten loopt zonder enige problemen

Aanbeveling
Super site met super verwerking van bestelling-gemak, zeker de vandaag-nog optie

Extra toelichting
Super winkel met enorm vriendelijke klanten service. Ik kan enkel positief zijn, echt geen negatieve punten!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

welkom02 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
de service van Coolblue is gewoon uitstekend.
in mijn geval Heb ik gewoon pech gehad

Extra toelichting
Hoesje per kerende post teruggezonden. Het hoesje paste niet ondanks het goed vermelde model smartphone. Waarschijnlijk komt dit omdat de smartphone sinds kort verkrijgbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Letta01 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een goede webshop, alles is makkelijk en snel te vinden.

Service
De volgende dag je bestelling al in huis!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snelle levering en een goede service kan ik iedereen aanraden.

Extra toelichting
Coolblue heeft een gebruiksvriendelijke site; alles is snel en gemakkelijk te vinden. Als je je product voor 23.59 uur besteld, is het de volgende dag al in huis. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaxx81 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site en het bestelling's proces zijn erg overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.
Ook de uitgebreide betaling's opties (zoals ideal en paypal) spreken mij erg aan.

Service
Coolblue heeft een snel bestelling's proces. Je hebt het product snel in huis en mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met het product, ze hebben een erg goede klantenservice die goed bereikbaar is en met meerdere opties komt om het probleem op te lossen.

Assortiment
Ze hebben een uitgebreid en overzichtelijk assortiment. Je kunt je zoekopties uitgebreid verfijnen, wat het komen tot een keuze van een product er gemakkelijk maakt.

Aanbeveling
Ik ga Coolblue zeker aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Useless 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet er nog niet voor uit je zetel komen.

Service
Zeer snel en netjes geleverd

Extra toelichting
Geleverd op minder dan 12 uur. Echt wel super snel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

houtenkast 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel foto's, video's en beoordelingen. Websites zijn makkelijk navigeren en er is altijd keuzehulp.

Service
Meerdere manieren van contacteren en altijd snel antwoord. Bij elke stap van verzending wordt je op de hoogte gehouden.

Assortiment
Genoeg assortiment. Voor de echte budget niet echt, maar goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Aanbeveling
Altijd snel verzonden en 99 van de 100 keer ook de volgende dag bezorgd. Site is overzichtelijk, makkelijker en snel.

Extra toelichting
Snelle levering, keuzehulp, makkelijk en het beste is goede communicatie. Ik wordt ten alle tijde ingelicht hoe ver Coolblue is in het verzenden van mijn order. Zeer prettig. Het enige minpunt is dat echt budgetspul of spotgoedkope kabeltjes of wat dan ook niet te krijgen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Davevank1985 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede, duidelijke website.

Service
Afspraken worden nagekomen wat betreft levering en je wordt erg goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Bijna alles valt te bestellen op het gebied van mobiele telefonie.

Aanbeveling
Goede winkel. Goede prijzen. Ruim assortiment. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe19 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering in 1 etmaal

Service
goeie vriendelijke service, gebeld voor adreswijziging, werd direct aangepast

Assortiment
groot assortiment, veel keuze maakt vergelijken gemakkelijk

Aanbeveling
Snelle, correcte service wil ik aanbevelen, bij deze dus ...

Extra toelichting
Alles top. Goede product, goede service/levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

archisofie 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via marktplaats een '2e kans' monitor gespot en met een simpel mailtje aangeschaft.

Service
Niks op aan te merken. Coolblue houd je op de hoogte van en bevestigd elke stap in de bestelprocedure.

Assortiment
Ik heb met een tamelijk specifieke vraag op het gebied van monitoren, toch een interessante hoeveelheid potentiële producten aangeboden gekregen.

Aanbeveling
Tja; een goede aankoop met een heel plezierig aankooptraject laat zich makkelijk rondbazuinen natuurlijk!

Extra toelichting
Voorafgaand aan de internetaanschaf ben ik eerst even langs een coolblue-winkel gegaan om te overleggen of mijn vraag cq. voorwaardenpakket wel haalbaar zou zijn. Servicedeskmedewerker kon me echter een heel rijtje goede opties aanbieden en hielp me bovendien nog specifieker te zoeken, zodat mijn uiteindelijke aanschaf zo goed als een maatwerk-product lijkt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Claes 07-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
handig toch, bestellen via het net en de volgende dag reeds geleverd.

Service
mocht na het openen van je bestelling het product toch niet voldoen aan je verwachtingen kan je het gratis retourneren, zelfs zonder opgave van reden, en heb je de keuze tussen geld terug of omruilen tegen een ander product.Er zijn ook nog zoveel andere redenen, maar het is veel te veel om op te noemen of ik zit hier binnen een uur nog te typen.

Assortiment
Voor mij persoonlijk is dit groot genoeg, je hebt de keuze binnen verschillende prijsklassen, al naar gelang je behoeften.

Extra toelichting
makkelijk, prijs/kwaliteit en keuzes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjp22 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen, nette informatie en volgende dag keurig verpakt in huis

Service
eenvoud en snelheid

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

francino 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle actie en continu berichten over de stand van zaken rond bezorging,

Service
zie gemak!

Assortiment
ruimschoots

Aanbeveling
goede, adequate service

Extra toelichting
Bovenstaande spreekt voor zich. Prima ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

channel52 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Vlug geleverd

Assortiment
Grote keus artikelen van goede kwaliteit

Extra toelichting
Mooie glazen van goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiDali 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn overzichtelijk, website is snel, bestellen is zo gepiept! Accessoires worden overigens ook handig weergegeven.

Service
Na aanschaf een product toch retour gestuurd. Makkelijk, snel. Gewoon goed geregeld. Het is gewoon goed!

Assortiment
Keuze genoeg bij Coolblue, wat verkopen ze eigenlijk niet?

Aanbeveling
Met name omtrent mijn ervaringen de laatste tijd kan ik Coolblue aanbevelen. Gewoon doen.

Extra toelichting
Bestellen gaat makkelijk en snel, je wordt uitstekend op de hoogte gehouden omtrent je bestelling. En retouren zijn ook helemaal geen probleem. Dit is echt een uitstekende keten aan webwinkels. Vaste klant in wording hiero!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews