coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Conny 16-09-2018 Via de website gekocht

Dyson v10. Ben er erg tevreden over.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zuigt uitstekend, makkelijk in gebruik, licht ingerwicht. Ik heb hem nog maar een paar dagen dus ben wel benieuwd naar de levensduur en of ik zo positief blijf. Begin is veelbelovend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 16-09-2018 Via de website gekocht

Prima service! Bestellen en de volgende dag in huis?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze broodtrommel van Wesco was bij coolblue dezelfde prijs als bij de andere aanbieders, maar het verzenden is bij coolblue gratis! en dat scheelt weer! Toppie👍!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Socioloog 16-09-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit in producten en diensten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, prima producten en goede ondersteuning. Op de website en YouTube uitleg over de (werking) van de producten. Al diverse producten besteld en nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floepie 16-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken naar producten,aantrekkelijke prijzen.
Wat mij aantrekt zijn de zogenaamde "2e hands" producten,niets op aan te merken!Zien gloednieuw uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarire 16-09-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar, goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod, scherpe prijzen, goede service, goede communicatie en snelle levering.
De site en de voorwaarden zijn duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mvdk 16-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en tracking service van bestelling perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering zeer snel, hele precieze tracking service van je bestelling. Goed geprijsd. Veel keus en goede beschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.v.Haaren 16-09-2018 Via de website gekocht

Duidelijke online site.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online shop van Coolblue is overzichtelijk en goed ingedeeld.
De artikelen zijn duidelijk en goed beschreven.
De klantvriendelijkheid van Coolblue is Top.
Coolblue is aanbevelings waardig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 16-09-2018 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze mogelijkheid van producten, uitgebreide informatie en beschrijving van producten, leverings service top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S.Ch. 16-09-2018 Via de website gekocht

Een goede website, en vriendelijk personeel in de winkel .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede duidelijke website, in de winkel vriendelijk personeel.
Kopen bij coolblue geeft een vertrouwd gevoel.
Al meerdere artikelen hier gekocht steeds een goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hrf van der meer 16-09-2018 In de winkel gekocht
amstersam

beroerde aftersales service, niks 'alles voor een glimlach'

Algemene score

1,0
Laptop gekocht voor studie dochter. Bleek niet te functioneren, maar helaas niet tijdig gemeld aan CB. Dan ben je de lul; CB is niet thuis om mee te denken en een oplossing te verkrijgen. Zoek het maar uit. Respectloze emails door klantenservice. Ik had meer verwacht van CB. Blijkt toch weer de zoveelste dozenschuiver te zijn met een glimmend randje. Maar van binnen heel anders. Ik ben hier geen klant mee en adviseer u hier ook niet te ko pen. Tenzij u niet op service zit te wachten.

Review criteria:

Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 17-09-2018

Beste meneer/mevrouw Van der Meer,

Wat vervelend om te lezen dat de nieuwe laptop van jouw dochter defect is. Wanneer je bij ons een product bestelt, mag je inderdaad een werkend product verwachten.

Onze klanten kunnen binnen het bedenktermijn van 30 dagen een product thuis testen. Wanneer blijkt dat het product toch niet naar wens is of defect is, dan kun je dit naar ons retourneren. Dit kan alleen als de melding binnen de eerste 30 dagen bij ons binnen is. Een defect buiten dit termijn wordt naar een erkende reparateur doorgestuurd voor een reparatie. Een reparatie duurt gemiddeld 3 weken.

Als jouw klachtmelding buiten dit termijn valt, kun je de laptop van jouw dochter nog steeds retourneren voor een reparatie. Nadat het product is onderzocht, denken wij graag mee naar een mogelijke oplossing. Of dit een alternatieve oplossing zal zijn of een gebruikelijke reparatie is afhankelijk van het onderzoek.

Het spijt ons dat je geen klant meer wilt zijn van Coolblue. Ondanks dit besluit, blijft de optie staan om de laptop te laten repareren. Je kunt via de volgende link een retourmelding maken: https://www.coolblue.nl/retouraanvraag.

Als je nog andere vragen hebt, laat het ons direct weten door weer contact op te nemen met onze Klantenservice-afdeling. Wij hopen jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Bennes 16-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een kwalitatief zeer goede shop! Uitgebreide productinformatie, goede prijs/kwaliteit verhouding, het gemak van de website!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trijn 16-09-2018 Via de website gekocht

Super service en snelle levering zelf op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kon vinden wat ik zocht ,makkelijke snelle lading van de webshop
Duidelijke uitleg van het product .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uolande 16-09-2018 Via de website gekocht

Droger van cool blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering en info echt super. De bezorgers zo keurig en kundig . Ga daar absoluut meer bestellen . Product prima in orde eenoudergezinnen machine meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lies 15-09-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk overzicht om te bestellen ,snelle levering en op de afgesproken tijd ,goede service en retour oude maschine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A v d Berg. 15-09-2018 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze shop gekozen vanwege de reclame, de toekomst zal leren of ik de goede keuze heb gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 15-09-2018 Via de website gekocht

Erg goede uitleg en nuttige reviews

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op Coolblue kan je je goed verdiepen in een nieuw product. Er staan goede vergelijkingen om je te oriënteren! Op basis van de vele (soms hele uitgebreide) reviews kan je er eigenlijk wel vanuit gaan dat een product goed moet zijn! Daarnaast is het altijd een feestje om een pakketje thuis te krijgen, alleen de verpakking al is gewoon grappig! Maar ook als er iets kapot gaat binnen de garantietermijn, had zelf een Fitbit Charge 2 met kapot bandje, en bijna een jaar oud krijg ik een compleet nieuwe! Dat is pas service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 15-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service van Cool Blue, wasmachine zaterdag besteld en zondag geleverd. Netjes afgesteld en oude wasmachine en verpakkingsmateriaal meegenomen. Zondag weer een nieuwe draaiende wasmachine, top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charissa 15-09-2018 Via de website gekocht

zeer mooi en op tijd geleverd

Algemene score

9,0
Het is de eerste keer dat ik hier iets bij deze winkel heb gekocht en ze maken hun belofte waar. Voor een bepaalde tijd besteld en de volgende dag mooi op tijd thuis gebracht. De tijden klopte precies en dat is ook erg fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ronald strijland 15-09-2018 Via de website gekocht

goede service voor 22:00 uur besteld en morgen in huis

Algemene score

10,0
goede service voor 22:00 uur besteld en morgen in huis en is in al mijn bestelling waar gemaakt en daarom bestel ik graag bij coolbleu.
alleen de prijs kan iets beter afgestemd worden met media markt het prijs verschil is bij regel maat enkele tientjes en dat vind ik te groot.
maar vanwege de service bestel ik toch meestal bij coolbleu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mutsiej2 15-09-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering op zondag, prima ingepakt in doos van product zelf en de welbekende doos van coolblue, goed product (tot nu toe). Ben er erg blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Draaijer 15-09-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
kundig personeel met knowhow, uitermate gastvrij en vriendelijk. goede producten en goede service . De beste in z'n soort.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 15-09-2018 Via de website gekocht

telefoons

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldig en snel bezorgd ook op zondag men doe wat men zeg goed verpakt en voor de uren besteld daar hoe men ook aan in een woord geweldig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert 15-09-2018 Via de website gekocht

Prima service, prima product

Algemene score

10,0
De bestelling werd bezorgd een dag nadat we hem gedaan hadden. De op het uur nauwkeurige elektronische melding van de aflevertijd is heel prettig. Ik ken geen ander bedrijf dat zo precies is. En natuurlijk vinden we het fijn onze bestelling te ontvangen van een milieuvriendelijke fiets courier. De bestelde waterkoker bevalt zeer goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 14-09-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goed advies en er wordt hiervoor de tijd genomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is een ruim aanbod. In de winkel krijg je een goed advies en in mijn geval was dit van een uiterst vriendelijke jongeman die hiervoor alle tijd nam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MDV 14-09-2018 Via de website gekocht

Service Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne mogelijkheid te vergelijken. Correcte prijzen. Vooral de uistekende service van het leveren. Alleen wat teveel email over de tevredenheid😁. Maar dit is dan ook het enige minpuntje

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 14-09-2018 Via de website gekocht

Prima gehaktmolen voor de prijs, snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekregen wat is beloofd, werkt goed, site was duidelijk en snel bezorgd.
Niets meer aan toe te voegen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ismid 14-09-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze online winkel slaagt erin om persoonlijker te zijn dan een willekeurige fysieke winkel!
#offtopic Jammer dat ze geen kleding verkopen ;))

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 14-09-2018 Via de website gekocht

top online winkel!

Algemene score

10,0
Coolblue maakt van online shoppen letterlijk een feestje! Koopproces en afleverproces is makkelijk en heel snel. En ze besteden net dat beetje extra aan verpakking ed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nel 14-09-2018 Via de website gekocht

geweldig en precies op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
service uitstekend je word gebeld hoe laat het product bij je thuis word af geleverd en netjes op zijn plaats gezet verpakking word mee genomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack de Voogd 14-09-2018 Via de website gekocht

TOPKLASSE...!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
TOP ZAAK, SNELLE LEVERING, SUPER SERVICE, GA ZEKER WEER GEBRUIK VAN MAKEN...!!! HELEMAAL NIKS OP AAN TE MERKEN...!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanne 14-09-2018 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed aanbod, duidelijke en makkelijke website, enorm snelle levering, producten zijn goed verpakt voor vervoer.
Verder wil ik ook melden dat de mailing heel vlot verloopt en ik wel fan ben van de persoonlijke en soms grappige benadering van bepaalde zaken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Schakel 14-09-2018 Via de website gekocht

Altijd levergarantie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als ik iets bestel bij Coolblue weet ik zeker dat ik de laagste prijs heb voor dit artikel. Geen onzin van verzendkosten en zo. Tevens weet ik dat ik ook de bestelde artikelen ontvang op de dag en tijd dat ze beloven. Geen mail achteraf van : sorry artikel is niet leverbaar op dit moment. Al jaren een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

????? 14-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service en grote keuze, prima dus!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is inderdaad een gebruiksvriendelijke webshop met een uitgebreid assortiment van allerlei artikelen. Klantvriendelijkheid en service zijn belangrijk voor evt. kopers. Gemak om te bestellen ook. Dus Coolblue.nl is een echte aanrader.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sissi 13-09-2018 Via de website gekocht

Bestelling is prima gegaan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue vind ik een prettige shop.onze bestellingen zijn altijd goed gegaan. Mooie winkel in babylon den haag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM 13-09-2018 Via de website gekocht

In één woord: TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoe gemakkelijk en snel wil je een online-aankoop hebben? Bovendien geweldig om realtime te kunnen zien wanneer jouw zending wordt afgeleverd, zodat je niet langer een dag(deel) thuis hoeft te blijven. Ook het sms-je (half uur) & telefoontje (kwartier) dat je vantevoren krijgt stel ik persoonlijk zeer op prijs. Coolblue blijft zichzelf bovendien keer op keer verbeteren. Je zal begrijpen: ik ben fan. Daarom: TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix 13-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service!!! Snelle levering, zeer goede verpakking.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, gemakkelijk vinden juiste product. Veel informatie over het product. Betrouwbaar en begrijpelijk bestelproces. Razendsnelle levering. Goede verpakking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 13-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service, veel keuze.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue heeft veel keuze, goede kwaliteit producten, levert snel en heeft een goede service. Ook retourneren gaat snel, makkelijk en het geld wordt snel terug betaald. Zeer goede communicatie. Zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaus 13-09-2018 Via de website gekocht

I have bought a washing machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
at 22.00 at night and it was delivered, carried up and installed at 7.30 in the morning by friendly people!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 13-09-2018 Via de website gekocht

snelle levering groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment met een snelle levering, en scherpe prijzen.
Gebruiksvriendelijke website met een goede mogelijkheid tot vergelijking van de te kiezen producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 13-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service, snelle afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede ervaring met deze webwinkel, correcte afhandeling, geweldige service.
Bij de volgende aankoop zeker bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre Haesen 13-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service,alle mails en telefoontjes to the point

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Droogkast was s' avonds besteld en de volgende morgen kreeg ik al een bericht dat hij dezelfde dag zou geleverd worden.Zowel de administratieve als de fysieke afhandeling waren perfect geregeld.
Medewerkers leverden de machine netjes af en zorgden voor de nodige aansluitingen,het viel echt op dat de klant koning was (zeer vriendelijk en punctueel)
Als firma kun je alleen maar fier zijn op zulke medewerkers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 13-09-2018 Via de website gekocht

Hulpvaardige bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgdienst was goed op tijd en belde van tevoren om informatie te vragen over evt. Retour te nemen en hoeveelheid trappen.
Erg beleefd en aardig, duidelijke uitleg over het gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W. te Pas 13-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Na de gemakkelijke on-line bestelling ging het zeer soepel door de transparante berichtgeving van aflever dag/tijd en de daadwerkelijke nette en vlotte bezorging tot in de kelder alwaar het product (vrieskast) uiteindelijk moest komen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paula van der sloot 13-09-2018 Via de website gekocht

Service bij aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te vinden zelfs voor mij als computer dombo.zelfs geleverd op de afgesproken datum en rond het aangegeven tijdstip. Vaak worden in onze flat de pakjes niet afgegeven maar naar een afhaalpunt gebracht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans krens 12-09-2018 Via de website gekocht

goede keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik beoordeel deze aankoop via coolblue als zeer positief . Snelle levering, goede uitleg en beschrijving van de gebruiksaanwijzing. Ook via de mail een speciale uitleg erbij gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yannick 12-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte service, snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool Blue is toonaangevend en komt alles na. Levering, kwaliteit en service. Top bedrijf
Daarnaast is alles op voorraad wat ik heb besteld dus ander dag in huis. Inzichtelijke levering waar en wanneer het wordt geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 12-09-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een tablet besteld op Coolblue.nl omdat zij de beste prijs hadden. Het bestelproces verliep vlot, de terugkoppeling per mail was uitstekend en de levering werd heel goed gecommuniceerd met 15 minuten van tevoren nog een sms. Top dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cedric 12-09-2018 Via de website gekocht

Bliksemsnelle levering, goeie website, correcte prijzen

Algemene score

9,0
Product besteld net voor middernacht vrijdagavond; al geleverd voor zaterdagmiddag, ongelofelijk. Goeie website, competitieve prijzen. Graag opnieuw

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom De Bruyker 12-09-2018 Via de website gekocht

Coolblue heeft gedaan wat het beloofd heeft ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De on-line bestelling was vlot en simpel en daarna kregen we eenvoudige instructies over de levering de volgende dag.
En die levering verliep precies afgesproken. Toen bleek dat de vorige levering wat uitliep, kregen we een berichtje om ons up to date te houden.
En de levering zelf was prima geregeld.
Blij te merken dat on-line bestellen en leveren-de-volgende-dag een echte realiteit was :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K L 12-09-2018 Via de website gekocht

Goed startpunt voor de elektronicaleek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben verre van een expert op het gebied van elektronica, daarom kan ik de uitgebreide informatie op de site erg waarderen. Ook zijn de medewerkers in de fysieke winkel (in Utrecht) erg behulpzaam en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews