coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn van Hoogstraten 24-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, komen altijd de leveringsafspraken na!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is top, de site; duidelijk en gebruikersvriendelijk en de levering altijd zoals afgesproken. Als het product niet aan je verwachtingen voldoet, kan het gewoon retour zonder een reden. Heb al aardig wat besteld bij Cool Blue en steeds naar tevredenheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marchel 24-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze shop geprobeerd vanwege de reclames op tv. De humor is echt geweldig en uiteraard de service ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerrydude 24-03-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al wat ik besteld heb bij coolblue, komt op tijd en in goede conditie binnen. Meer kan je niet wensen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 24-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was 100 % in orden, snel en ik was verbaast dat er ook het zondags geleverd woord.
Blijf dat doen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Han 24-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, uitgebreid sortiment!

Algemene score

10,0
Perfecte levering geheel volgens afspraak tegen scherpe prijs. Na uitgebreid internet onderzoek bleek Coolblue de beste aanbieding voor mij te hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wing 24-03-2017 Via de website gekocht

Prima verrassing om met Coolblue te werken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was online aan t zoeken naar een specifiek wifi oplossing em werd naar coolblue gedirigeerd...
prima overzicht van website, makkelijk/snel doorklikken naar een categorie em product, zoekfuncite werkt ook goed
uitleg over t product plus motivatie van andere kopers erg belangrijk
tevens specifieke aanbiedingen rond t product em een package deal met korting
website, incl taalgebruik, toon, kleuren, grappen, etc is erg simpathiek; dat helpt !!
aflever tracking (De Track & Trace-link ), on time delivery, mails om process te checken, uitstraling klantvriendelijkeheid.
ga zo door; ik zal meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Leurs 24-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is verlopen volgens afspraak. Op die manier hoef je niet de hele dag thuis te blijven. Personeel is vriendelijk en geven nog goede tips over het gebruik van het apparaat. Het apparaat wordt op zijn plek gezet en aangesloten.
Het oude apparaat wordt meegenomen. Zo hoef je zelf niets te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-03-2017 Via de website gekocht

Prima service, een voorbeeld voor andere winkels.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte bezorging en een probleemloze klantensevice.
Is zeker de winkel om een volgende bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwanka 24-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel met topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerste keer voor Coolblue gekozen toen we een vaatwasser nodig hadden. De overzichtelijke site en goede prijzen waren een reden om weer een keer wat te bestellen. Dit keer een koffiezetapparaat. Ook nu weer een goede prijs en snelle levering. Wij zijn fan!! Overigens waren de bezorgers van de vaatwasser hilarisch. Wat je noemt service met een lach!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 24-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service én rugzak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Coolblue in juni 2016 een Herschel rugzak gekocht. Laatst liet de band ineens los. Tas teruggestuurd en binnen no time had ik een berichtje dat ik een nieuwe tas mocht uitzoeken! Mijn vragen werden snel en goed beantwoord en binnen een dag had ik mijn nieuwe Herschel in huis. Toen er nog een handgeschreven ansichtkaart van mijn 2 contactpersonen achteraan kwam was ik echt een blije klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 24-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue: stabiele en altijd betrouwbare goed service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben nog nooit teleurgesteld door Coolblue. Snel, overzichtelijk en altijd goede kwaliteit.
De levering is mega snel: heerlijk ! En als er 's iets niet goed is, doen ze nooit moeilijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 24-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Per abuis had ik een printerkabel 2 x besteld. De 2e hoefde ik niet terug te sturen en kreeg mijn geld terug. prima geregeld bedankt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atillio 24-03-2017 Via de website gekocht

Snel en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het pakketje kwam snel en netjes binnen en ik werd 100% op de hoogte gehouden.

9/11 was an inside job.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harman 24-03-2017 Via de website gekocht

Fijn bedrijf om daar te kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is het bedrijf waar ik graag bestel omdat de kwaliteit goed is verzending super snel de prijs laag is heel groot assortiment en vriendelijk en behulpzaam bij problemen met instellingen ze weten waar ze het over hebben.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Dorreboom 24-03-2017 Via de website gekocht

Op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een prima assortiment en de koelkast die wij zochten voor een aantrekkelijke prijs. De service van Coolblue, de snelle levering, het innemen van de oude koelkast en de gratis bezorging heeft er toe geleid bij Coolblue te bestellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frans 24-03-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en bekwame klantenservice. Ook uitstekende bezorgservice en bezorgers. Groot en goed aanbod. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superaankoop! 24-03-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, en door mail- sms en telefonisch contact heel duidelijk hoe laat ze komen. Dus niet eindeloos wachten op de bezorging. En heel vriendelijke bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 24-03-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en goed product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service van coolblue is zeer goed. Alles staat duidelijk omschreven om te weten over het product. Zelf heb ik alle vertrouwen in dit bedrijf. Om te bestellen via de webwinkel is erg vertrouwbaar en komt altijd netjes de volgende dag binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

De Jonge 24-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de site wordt het product goed en duidelijk omschreven, bestellen gaat heel eenvoudig. De levering van het bestelde is heel snel. Alles is heel zorgvuldig verpakt. Na levering volgde nog een mail met instructies betreffende de installatie van de laptop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 24-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en mooie duidelijke webshop. Ruime keuze en producten zijn makkelijk te vergelijken in een overzichtelijke lijst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annette 24-03-2017 Via de website gekocht

Supergoede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
*goede website voor productvergelijking
*gratis plaatsing en aansluitservice bij grote apparaten
*continu op de hoogte houden van levering voor klant
*vriendelijke en beleefde bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thierry 24-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue, Gewoon Cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom een snelle, goede levering. En dat voor een scherpe prijs.
Na bestellen nog een handig instruktie mailtje gehad voor het product wat ik besteld had.
Gewoon Cool dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannnne 24-03-2017 Via de website gekocht

TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In één woord omschreven: TOP. Duidelijke website, leuke filmpjes en wachttherapie. Snelle levering en goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Ik bestel altijd graag bij Coolblue.nl.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ling 24-03-2017 Via de website gekocht

geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na levering blijkt een kras op de koelkast te zitten. Gebeld en word gelijk een voorstel gedaan om dit op te lossen. Alleen de bezorgers wilden liever de doos niet uitpakken. Na verzoek werd dit pas gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dion 24-03-2017 Via de website gekocht

Van alle markten thuis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor Coolblue vanwege de immense aanbod en in dit geval een aantrekkelijke aanschafprijs.

Behalve dat er ook koopjes tussen zaten, toch gekozen voor een nieuw model.
Product bevalt enorm en dat is maar een bevestiging van de kwaliteit die geleverd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deurne 24-03-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert altijd snel en correct en heeft een handige webshop met duidelijke info. Na de bestelling ook meteen info over de levering.Ik heb al verschillende keren bij hun besteld en Ik ben een heel tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velis 24-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afspraken worden zeer goed nagekomen: mailtje wanneer geleverd wordt; telefoontje van de installateur een half uur voor levering.
Bezorger/installateur zeer bekwaam. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 24-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, alles ten alle tijde duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk om mijn nieuwe tv uit te zoeken. Ik wou niet zo snel mogelijk, maar op een andere dag geleverd. En dat was ook zo geregeld.
Je wordt goed op de hoogte gehouden mbv mails over de status van de levering. Prima gewoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

24.3.2017 24-03-2017 Via de website gekocht

Stofzuiger en stoomreiniger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service snel en personeel is vriendelijk en als ik iets ga kopen bestel ik online bij cool blue ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Mulder. 24-03-2017 Via de website gekocht

Zeer betrouwbare en goede service.

Algemene score

9,0
Betrouwbaar op afspraak. Nette en vlotte bezorging. Zeer correcte verwerking/afwerking. Service heb ik geen gebruik van gemaakt. Maar goed ook natuurlijk. Op naar de volgende cool bleu bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goedegebuure 24-03-2017 Via de website gekocht

Wasmachine service was top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld. Volgende dag na paar mails, smsjes en een telefoontje kwamen de bezorgers aan. Ze namen de oude wacmachine mee (van 1 hoog), sloten de nieuwe aan. Zette het schoonmaakprogramma aan en een vragenlijstje en klaar. Snel, goed en netjes geregeld. Top service voor een nieuwe machine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 24-03-2017 Via de website gekocht

Goede wasmachine en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine gekocht en de volgende morgen al meteen bezorgd. De wasmachine werd boven gezet en de oude werd meteen meegenomen. Aardige medewerkers en snelle en goede service!
Zou er de volgende keer zeker weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oriana 24-03-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke levering, snel en leuke emails naar de levering toe! Ook de humor die gebruikt wordt vind ik goed passen bij het merk Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 24-03-2017 Via de website gekocht

Super goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen de afspraken na. Wasmachine netjes naar zolder gebracht en aangesloten. De oude meegenomen. Netjes via mail en SMS op de hoogte gebracht van de tijd waarop geleverd zou worden. 20 Minuten van te voren ook nog gebeld door bezorgers dat ze onderweg waren. Uiterst correcte bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 24-03-2017 Via de website gekocht

Super service zowel aan de telefoon als bij de aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ik fijn vind is dat er super wordt gecommuniceerd; eerst krijg je een mail waarin wordt aangegeven hoe laat de zending komt, daarna nog een smsje en vervolgens wordt je nog gebeld door de chauffeur wanneer hij er verwacht te zijn. Hier kunnen andere winkels nog een voorbeeld aan nemen! Ook waren de chauffeurs zeer kundig en dachten goed mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vikash 24-03-2017 Via de website gekocht

Snelle professionele en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle service, goede opvolging en zeer duidelijke informatievoorziening via email en sms. Top organisatie!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvia 24-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide webshop, overzichtelijk en gunstig geprijsd. Veel informatie en bij vragen kun je altijd een whats app berichtje sturen die direct beantwoord wordt. En natuurlijk een hele snelle levering. Super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Nico 24-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en top service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijkheid van de website en snelle levering van het product. Grote sortering aan producten en k koop vaak bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 24-03-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd, Netjes en correct.Niks mis mee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gekozen omdat bekend is dat de service en de aflevering van het pakket zeer goed zijn. Ook deze keer werd alles netjes op tijd afgeleverd. Zag t pakket er weer prima uit. Zeer snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BL 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle verwerking

Algemene score

8,0
Zelfs op zaterdag voor een bepaalde tijd besteld en zondag ontvangen, heel goed.
Meer weet ik niet maar ik moet minimaal 100 posities vullen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MarvinJamesNL 23-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan weinig bijzonders vertellen. Op donderdagavond een bestelling van een espressomachine geplaatst. De volgende dag kon ik deze afhalen bij een afhaalpunt. Pakket is tevens goed verpakt. Geen negatieve punten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 23-03-2017 Via de website gekocht

Goeie en klantvriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de derde keer iets gekocht bij CoolBlue, en wederom weer zeer tevreden. Dit maal ging het om een wasmachine, hier is veel keus (bijna te veel) en er waren wat vragen over, de vragen zijn gesteld via whatsapp, snel antwoord en er werdt goed mee gedacht! Vervolgens wasmachine besteld en deze is op afgesproken datum bezorgd door 2 bezorgers, ze hebben de wasmachine naar zolder gesjouwd, en de oude naar beneden, zeer deskundig en denken goed om de kozijnen e.d. Ook werd er middels mail en sms indicatie gegeven hoelaat de bezorging zou plaats vinden, plus dat er nog een sms volgde een half uur voor de bezorging, en ca 10-15 minuten voor tijd nog gebeld! Dus je hoeft niet van 8.00 tot 20.00 thuis te zitten wachten. Al met al SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 23-03-2017 Via de website gekocht

Absoluut geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en overzichtelijke website met aangename customer experience. Vlotte levering en zeer vlotte service na verkoop (ik moest een item terugsturen die niet aan de verwachtingen voldeed en alles is vlot en correct verlopen).

Bedankt, Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 23-03-2017 Via de website gekocht

Snel, altijd goed

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snel en goed. Soms nét een of een paar euro duurder dan ergens anders maar service is het wel waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 23-03-2017 Via de website gekocht

Volgende dag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 23.30 bestelling gedaan en volgende dag om 9 u smorgens aan deur. Niet gelijk andere site's. Ze beloven volgende dag aan huis en heb deze zelden de volgende dag ontvangen .
Doe zo verder cool blue !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana V. 23-03-2017 Via de website gekocht

Perfect 'tweede kansje'

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben blij met jullie mogelijkheid om 'tweede kans' producten te kopen, terwijl de voorwaarden en levering gewoon hetzelfde blijven als wanneer je een nieuw product koopt. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P. van Aken 23-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb ervaren als klant dat Cool Blue écht staat en uitvoert in 'alles voor een lach'. Het is een bedrijf wat echt klantgericht, servicegericht en klantvriendelijk is! Ook via de chat bij vragen is elke medewerker uiterst vriendelijk. Ik voelde me serieus genomen en geen nummer. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 23-03-2017 Via de website gekocht

Heel nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Exact volgens afspraak geleverd. Track and trace werkt uitstekend en ik werd keurig 10 minuten voor de levering gebeld. Een paar stevige jongens hebben de machine naar de eerste verdieping gebracht en de oude machine weer meegenomen. Aansluiten ging ook netjes alleen waren ze twee afsluitplaatjes vergeten te plaatsen. Dat heb ik zelf maar gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim van Sprang 23-03-2017 Via de website gekocht

Altijd blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel hier altijd met een glimlach. Ook als het iets duurder is dan bij andere winkels bestel ik vaak toch bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos 23-03-2017 Via de website gekocht

tevreden over productlevering. niet over gsm inruil actie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik zag voordat ik bestelde niet dat mijn oude huawei niet ingeruild kon worden. Hierdoor liep ik 20 euro mis. Ik had hem anders elders besteld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews