coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C.p. 20-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een samsung s7 boesje wat snel tot 2 maal.toe kapot ging. Via whatsapp met coolblue kon ik ze retour sturen. 2 dagen later had ik al een nieuwe is huis. Geen gedoe geen gezeur gewoon een top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

supertevreden klant 20-03-2017 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website duidelijk en gebruiksvriendelijk. Uitgebreide productinformatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle service. Artikel was netjes verpakt. Kortom, niks op aan te merken. Top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 20-03-2017 Via de website gekocht

Top geregeld !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuze van bezorgdag.
Keurig op tijd, netjes aangesloten en oude wasmachine meegenomen, super bezorgers !!
Een top-team !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 20-03-2017 Via de website gekocht

Fijne service, vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Drie sterke jongens tilden mijn oude Miele (erg zwaar) wasmachine zo naar beneden en brachten de nieuwe naar boven. Ze installeerden de nieuwe en legde uit hoe hij werkte. Vriendelijk, beleefd en net zo vrolijk als op de reclame :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ves4400 20-03-2017 Via de website gekocht

Super tevreden, zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De nieuwe koelkast de volgende dag afgeleverd en de oude meegenomen. Je hoeft ook niet de hele dag thuis te blijven want een half uur van te voren krijg je een sms. Echt heel goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WM. Besseling 20-03-2017 Via de website gekocht

vervolg slechte service

Algemene score

1,0
In navolging van mijn vorige review wil ik graag nog kwijt dat je bij het kopen van een wasmachine bij coolbleu niet wordt voorzien van alle informatie. Bij de levering van de bestelde Miele wasmachine bleek dat deze niet rechtstreeks werd aangesloten op de trekschakelaar. De meeste mensen die hun machine op een trekschakelaar hebben aangesloten doen dit omdat ze geen stekkers in een badkamer willen. Bij kopen via coolbleu krijg je niet te horen dat ze voor een Miele aansluiting alleen een contrastekker aan de trekschakelaar maken en daarmee de machine aansluiten. Iedereen die een beetje handig is kan dit zelf ook, en daar betaal je dan €35 voor. Wanneer we dit op de site bij het bestellen hadden gelezen, was de keuze anders geweest. Doordat de levering al niet ging zoals coolbleu het je voorspiegeld is er zeker 4 keer door ons met coolbleu gebeld en de optie zelf aansluiten ook besproken. Zelfs dan geven zij niet aan dat het alleen om een contrastekker gaat. Van klantenservice hebben zij nooit gehoord want de machine functioneert dus is hij aangesloten door hun en is er van restitutie of een gedeeltelijke restitutie voor het aansluiten geen sprake. Het blijkt maar weer dat de reklames mooi zijn maar de werkelijkheid het tegenovergestelde is en het personeel totaal niet weten waarover zij het hebben.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-03-2017

Beste meneer/mevrouw Besseling,

Wij vinden een het ontzettend vervelend dat u onze klantenservice op deze manier hebt ervaren. Het is absoluut niet de bedoeling de verkeerde informatie te presenteren op onze website. Wij willen u er wel op attenderen de informatie over het gratis aansluiten degelijk op onze website is te vinden. U kunt op de productpagina van een wasmachine een lijst van blauwe bolletjes vinden met een witte vinkje. Wanneer je op het bolletje klikt met de tekst "Gratis geplaatst en aangesloten. Je oude apparaat nemen we gratis mee." vind je meer informatie waarop de wasmachine gratis wordt aangesloten, namelijk op een bestaand stopcontact, waterleiding en afvoer. Daarnaast hebben wij ook een klantenservice pagina toegewijd aan alle extra diensten die wij uitvoeren en wat de kosten hiervan zijn. U kunt deze informatie op de volgende pagina vinden: https://www.wasmachinestore.nl/klantenservice/2622/informatie-over/bezorging-witgoed-en-keukenapparatuur.html#extraservices. Mogelijk kunnen wij in de toekomst deze informatie beter op onze website presenteren om verwarring bij onze klanten te voorkomen. Daarom danken wij u ook voor het plaatsen van deze review.

Daarentegen verwachten wij wel dat u de juiste informatie kan verkrijgen van onze klantenservice collega's aan de telefoon. Bij deze willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de foutieve informatie die u heeft verkregen. U wenst een restitutie te ontvangen omdat de wasmachine uiteindelijk niet is aangesloten. Graag kijken wij voor u na wat wij nog meer kunnen betekenen. U kunt een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl en dan pakken we het daar verder op.

Groeten,

Coolblue.

Reageer

Martijn 20-03-2017 Via de website gekocht

uitstekend totaalplaatje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe tv. Snel en gemakkelijk gevonden tegen een concurrerende prijs. De levering de volgende dag was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen Bakker 20-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond een laptop besteld, die zaterdag al om half 11 werd gebracht. Mooie aanbieding, dus ook nog goed voor mijn portemonnee. Had al veel goeds over Coolblue gehoord en nu ook zelf ervaren. Ik vertel het verder!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja 20-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue had de wasmachine die ik zocht.
Mijn vragen werden goed beantwoord.
Snelle levering en een duidelijke levertijd zodat je niet de hele dag hoeft te wachten.
Vriendelijke bezorgers, de wasmachine werd op plek gezet (doen niet alle bedrijven als service, tenzij je ervoor betaald), oude meegenomen. Super!
Met als kers op de taart een kaartje een dag later in de brievenbus, lache!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 20-03-2017 Via de website gekocht

Snel, duidelijk en heel gemakkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede website, veel en duidelijke informatie en gemakkelijk bestellen en betalen. Zelf het wachten op je product duurt niet lang. En dan nog lukt het ze om je ook die tijd 'nuttig' te besteden. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Muhiya 20-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was in de gegeven tijdsblok bezorgd..nieuwe wasmachines is meteen aangesloten door de monteur en de oude kapotte wasmachine hebben zij kosteloos meegenomen. Kortom: ik ben een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van Kessel 20-03-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was prima in orde bij erg tevreden over de service van cool-blue.
Heb al vaker bij jullie iets besteld altijd naar aale tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bryan c 20-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige prijs en geweldige service

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen bij de keuze en zeer tevreden over de wasmachine . Aflevering was mooi op tijd en verpakkingsmateriaal en oude wasmachine mooi meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Poppel 20-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Keurig op tijd geleverd en mijn wasmachine aangesloten en mijn oude wasmachine weer netjes meegenomen. Alles met een glimlach klopt wel. Vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 20-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer op CoolBlue besteld. Ik ben erg blij met de snelle levering van mij product. Ook is de twee jaar garantie op mijn product een hele goede service die je bijna nergens anders krijgt. Ook is CoolBlue niks duurder als andere webshops. De site is erg makkelijk met duidelijke productbeschrijvingen. Ik vind CoolBlue een echte aanrader!.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.C. Guijt 20-03-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al een behoorlijk poosje vaste klant van Coolblue, en heb er al zeer veel producten gekocht, met tevredenheid, en stiekem een beetje fan van ze geworden, ik word gewoon blij van de gehele bedrijfs filosofie die zij hanteren "Alles voor een glimlach", en dat hebben ze zeker laten zien! De goedkoopste zijn ze zeker niet, maar kwa prijs / service verhouding, staat Coolblue bij mij in ieder geval boven aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van Lier 20-03-2017 Via de website gekocht

Achteraf prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na problemen bij het plaatsen van de wasmachine ( mailen, bellen, etc. ),en een zeer
negatief gevoel over CoolBlue Zijn de problemen naar volle tevredenheid opgelost.
Hulde hiervoor!

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

conny 20-03-2017 Via de website gekocht

top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot keuze in producten, goede betalingsmogelijkheden, prima prijs, snelle levering en tevens mogelijkheid pakketgemak (je hoeft dus niet meer thuis te blijven en je mist de aflevering niet), duidelijke website. Kortom zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Blomsma 20-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering, leuke klantbenadering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend toegankelijke websites, leuke spontane klantbenadering, supersnelle levering, goede kwaliteit/prijs-verhouding

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouska 20-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon makkelijk via de website 3 producten tegerlijkertijd vergelijken waardoor ik een goede keus heb kunnen maken.
Levering de volgende dag dus zeer snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 20-03-2017 Via de website gekocht

Snel en wel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Over de hele lijn zeer tevreden, het ruime aanbod en de zeer snelle levering is top, vrijdag avond besteld en zaterdag om 10.00u in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Stoelman 20-03-2017 Via de website gekocht

Echt super top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Humor, snelle service en uitstekende producten. Zijn erg toegankelijk en benaderbaar, zeer betrouwbaar. Kortom, erg fijn samenwerken met Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noordewitte 20-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en duidelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laptop hoes besteld, duidelijke informatie over de betaling en wanneer mijn pakket aan zou komen. Toen ik het pakketje een maal had (al na 20 uur!) was het mooi en verzorgd verpakt en stonden er grappige teksten op. Heel erg tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda Ruurlo 20-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website. Snelle levering. Producten die toch niet bevallen zijn heel gemakkelijk te retourneren. Ik hoefde na aanmelding een telefoonhoesje dat niet goed paste niet eens terug te sturen. Geld wordt gewoon overgemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden koper 20-03-2017 Via de website gekocht

Zo hoort het

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een webshop zoals het behoort: website met duidelijke informatie, orderbevestiging na bestelling, snelle aflevering en goede administratieve afhandeling

Reageer

Bert van Bakel 20-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een Apple Mac een jaar te hebben gebruikt is hij ter reparatie opgestuurd. Toen deze terug werd gestuurd zat er een barst in het scherm. Gelijk Coolblue gebeld om dit door te geven. Er kwam een oprechte excuses en er werd gelijk een retourformulier opgestuurd. Toen de computer retour ging, werden we gemaild dat er een oplossing was gevonden voor ons probleem. We kregen de nieuw waarde van de Apple terug en mochten voor dat bedrag andere spullen in de webshop uitzoeken. Helemaal tevreden met deze uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soraya Woudenberg 20-03-2017 Via de website gekocht

Wow wat een service het bestaat toch nog wel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Steelstofzuiger was ineens na 16 maanden stuk. Opgestuurd en binnen één week alweer een nieuwe in huis. Zelfs nog een kaartje in de bus gehad met succes met de nieuwe en hopen dat deze het langer mee gaat dan de vorige.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anneke renier 19-03-2017 Via de website gekocht

niet twijfelen ! Bestellen , super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede overzicht op de site , heel gemakkelijk om te bestellen ,hele vriendelijke en behulpzame levering ,installatie en uitleg ter plaatse wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 19-03-2017 Via de website gekocht

Leuk winkelen vanuit je zetel en de service mag er ook zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel, duidelijke info indien nodig, voldoende keuze aan artikelen.
Ik ben tevreden over alle aankopen die ik reeds gedaan heb, ze voldoen aan mijn eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

El 19-03-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen een week was mijn bestelde tas in de aanbieding en coolbleu betaalde het bedrag direct terug!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 19-03-2017 Via de website gekocht

Zo snel als ze beloven: top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site bevat veel info, heeft goede vergelijkingsmogelijkheden en is overzichtelijk. Bestellen gaat vrij gemakkelijk en snel. Bezorging is keurig volgens afspraak. Alles bij elkaar: top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy Jeurissen 19-03-2017 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue maakt en communiceert duidelijke afspraken welke ze vervolgens ook volledig nakomen. Ook de service van de bezorgers (bezorging koelkast) is naar wens. Beide heren zijn vrolijk en professioneel. Op basis van deze ervaring is er een grote kans dat ik een volgende aankoop bij Coolblue zal doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 19-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service. Razendsnelle levering, zelfs de volgende dag al in huis. Leuke, persoonlijke, vrolijke toonzetting: "Doe de postbode de groeten van ons."

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 19-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, geweldige service, en niet geheel onbelangrijk vaak ook de goedkoopste. Sony camera lens ging stuk, gratis het hele pakket terug gestuurd naar Coolblue, lens werd door Coolblue opgestuurd voor reparatie toen dit niet lukte werd de lens vervangen, via de mail werd ik van elke stap op de hoogte gesteld, echt keurig en snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Attema 19-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld, betaald, de volgende dag ontvangen. Allemaal keurig. Duidelijk communicatie. Wat je verwacht en Coolblue maakt het waar. In lijn met eerdere ervaringen met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 19-03-2017 In de winkel gekocht
Lochristi

Vriendelijk en competent personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en aangename shop met vriendelijk personeel en een goede stock.
De verkoper gaf mij een goede uitleg over de producten die ik heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 19-03-2017 Via de website gekocht

Voortreffelijke service

Algemene score

10,0
Ja ik heb ook zo'n platte tv met ook een plat geluid zoals je zo vaak hoort be toe even rond gaan neuzen wat er allemaal zo te koop is en ben op de Sony HT-XT3 uit gekomen er zijn natuurlijk tal van soundbars maar deze had ook nog eens eisa award 2016 en dan koop je zeker niet de kat in de zak om het zo maar eens te zeggen ik vindt het prima klinken de stemmen mooi duidelijk en het hele gebeuren ook met een film prachtig de effecten zijn veel duidelijker als voor heen due een hele verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lei 19-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige webshop en fantastisch leveringsproces.

Algemene score

10,0
Een prima webshop met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Je kan verschillende opties met elkaar vergelijken: heel fijn. Zo kan ja een goede keuze maken. De levering is vervolgens perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 19-03-2017 Via de website gekocht

Positieve benadering, fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de chat een snel, positief en goed antwoord. Met positief bedoel ik de manier van praten, een verademing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 19-03-2017 Via de website gekocht

Webshop vol vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment, redelijke prijs, perfecte website en betaalmodule, snelle levering, nette verpakking en een lach. Het lukt ze iedere keer weer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Peperzak 19-03-2017 Via de website gekocht

Tut tut da is snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering is al na 15 uur op zondag bezorgd. Wel prettig als je geen geduld hebt. Dus raad ik dit aan als het van toepassing is. Cool he'.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Randy 18-03-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel niet zo heel vaak bij Coolblue, maar ben iedere keer dik tevreden met de snelle levertijd en de goede service. Een dikke 10!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitzy van Buul 18-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via website gekocht zeer duidelijke omschrijving van LG wasmachine.
Geruisloos toestel en makkelijke bediening
Levering van wasmachine werd duidelijk via SMS en mobiel doorgegeven aan ons
Max en Rocky stelden zich netjes voor en installeerde wasmachine oude wasmachine en verpakking meegenomen
Echt top service Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swanenberg 18-03-2017 Via de website gekocht

echt geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle levering, ook op zondag. Ook als het product je niet bevalt en je wilt het terug sturen zijn er verschillende mogelijkheden, zelfs al heb je geen verpakking meer of het product al hebt gebruikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 18-03-2017 Via de website gekocht

Top service, mooie producten en fijn bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd volgens afspraak. Had een 2e kansje besteld maar kreeg gewoo. Een nieuw product in gesealde doos! Erg netjes!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 18-03-2017 Via de website gekocht

7/5000 perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een geweldig webwinkel, als wat ze beloven is juist, meer kan ik niet zeg,In de toekomst, ga ik nog zeker bestelling doen bij coolblue, zo een service vind je niet overal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goele 18-03-2017 Via de website gekocht

Zeer correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het pakket liet op zich wachten door een fout bij b-post, coolblue heeft meteen een nieuw opgestuurd, dat was pas service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann Taeymans 18-03-2017 Via de website gekocht

Snelle vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling is snel afgeleverd. Niettegenstaande de leveringsdatum een zondag was, was de pakket bezorger zeer vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 18-03-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Algemene score

10,0
zeer gebruikersvriendelijke site en super snelle levering.
goed verpakt en mocht het artikel niet goed zijn of tegenvallen wordt het ook wee bij je opgehaald,
gewoon perfect.
Ik blijf altijd weer terug komen om te bestellen of ga naar de winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M te adam 18-03-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Slechtste service ever

Algemene score

1,0
Speciaal naar de winkel gegaan om bestelling te plaatsen omdat ik zeker wilde zijn dat mijn product zaterdag geleverd zou worden. 3x gevraagd aan de verkoper, geen probleem mevrouw komt helemaal goed nou niet dus. Klantenservice gebeld nee alles is al ingepland en t gaat vandaag niet meer lukken. Ik ga weer naar de winkel nou totaal geen service, vandaag kon echt niet en een andere dag zou wel lukken ik moet dus gewoon weer een dag vrij nemen. Ze adverteren met problemen lossen we op nou echt totaal niet ze komen met niks wat een slecht bedrijf. Ik heb er gewoon geen woorden voor. Nooit meer. Ze weten niet wat service betekent, onervaren personeel echt vreselijk bedrijf. Compensatievoorstel echt een belediging. Ze weten zeker niet wat een extra vrije dag je weer kost. Fouten kunnen altijd gemaakt worden maar kom met een fatsoenlijk voorstel. Order geannuleerd, krijgt je geld ook niet meteen terug duurt 3 werkdagen in deze tijd kan dat echt wel sneller.

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews