coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. de jonge 29-11-2018 Via de website gekocht

Bij Coolblue weet je waar je aan toe bent.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb met Coolblue alleen positieve ervaringen. De website is uitstekend, de helpdesk is deskundig en vriendelijk en ik houd van het gevoel voor humor bij Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede informatievoorziening en goede bereikbaarheid (en reactiesnelheid) van de klantenservice. Duidelijk retourbeleid.
Ook heel verassend dat het product op de fiets werd bezorgd door een vrolijke medewerker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferdinand 29-11-2018 Via de website gekocht

Hier kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier doen ze wat ze beloven . Alles werdt uit gevoerd zoals ik het verwacht had.
Was natuurlijk niet de eerste keer dat ik hier kocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen week heb ik een tablet en hoes besteld voor mijn zoon. Ondanks de drukte voor pakjesavond was deze toch de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ 29-11-2018 Via de website gekocht

Super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen volgende dag alles in huis! Bezorgers waren erg vriendelijk en hadden een leuke binnenkomst met een ballon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre van der Werf 29-11-2018 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ruime en overzichtelijke keuze. Goede technische beschrijving met reviews van klanten.
super eenvoudige bestelprocedure

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 29-11-2018 Via de website gekocht

Google home

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Google home besteld die ook in prijs verlaagd was super snel in huis en netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden hoelaat die bezorgd zou worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pp 29-11-2018 Via de website gekocht

Altijd zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind coolblue een geweldige plek om spullen te bestellen. Als ik vragen heb kan ik zelf via whatsapp contact opnemen. De levering is altijd snel, super goeie service en ze zijn altijd heel vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 29-11-2018 Via de website gekocht

Kan ik iedereen aanraden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service - stipte uitvoering van de bestellingen - positieve ingesteldheid en groot assortiment!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betrouwbaar 29-11-2018 Via de website gekocht

Afspraak nagekomen

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment van accessoires voor producten uit hun assortiment en het meeste ook in voorraad. Bij andere webshops is dat wel eens anders. Stipte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap Klein 29-11-2018 Via de website gekocht

super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteit verhouding
prettige opvolging na de bestelling
duidelijke site met relevante informatie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eibert 29-11-2018 Via de website gekocht

Goede service, goede monteurs

Algemene score

9,0
Goede spullen, vriendelijk personeel, afspraken worden nagekomen, levering op schema.
100 karaters vind ik onzin

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertin 29-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is zeer overzichtelijk en prijs/kwaliteit is zeker goed.
Alles is bijna tot de perfectie nagestreefd en alles word uitgevoerd zoals ze beloven , van bestelling tot levering. Zeker dikke duim hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elena 29-11-2018 Via de website gekocht

Geveldige service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor deze winkel omdat er een zeer vriendelijk en attent personeel hier is. Ik krijg altijd een goede inborst en een goed advies. Verschillende keren was het product niet in de winkel, maar ze hielpen me om een ​​bestelling en een gratis thuisbezorging te plaatsen. Heel erg bedankt voor goed werk in de organisatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan D. 28-11-2018 Via de website gekocht

Razendsnelle bezorging en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue heeft een geweldige sortering, goede beschrijvingen over het product en klanten reviews, die helpen bij je keuze. Snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nimol 28-11-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weer supersnel geleverd zoals wordt belooft.
het zoeken naar een nieuwe magnetron wordt vereenvoudigd door de top 10 aanbevelingen, en een advies voor mensen: DE KEUZE van coolblue is ook erg handig.
Daarna vele reviews gelezen, en een goede keuze kunnen maken.
Heb echt het gevoel dat klantvriendelijkheid en service bij dit bedrijf hoog in het vaandel staan.
Top weer coolblue ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 28-11-2018 Via de website gekocht

Slechte aansluiting van de trekstekker

Algemene score

3,0
De wasmachine werd op tijd geleverd, maar moest worden aangesloten met een trekstekker. Deze werd gemonteerd voor 45 euro. Had alleen niet gezien dat de draad over de verwarming liep, wat lelijk is en onpraktisch. Het is zo onlogisch aangesloten dat het niet eens in me op was gekomen om hier naar te kijken. CoolBlue wil de aansluiting wel verbeteren maar vraagt daar opnieuw 45 euro voor. 90 euro voor een simpel snoertje aansluiten is wel erg duur. Dus ben behoorlijk ontevreden met deze gang van zaken. Volgende keer maar naar de concurrent.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 03-12-2018

Beste Sander,

Dank je wel voor jouw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de trekschakelaar niet op de juiste manier is aangesloten. Helaas kunnen wij vanaf deze plek niet beoordelen of dit een fout is van de bezorger of dat de situatie in jouw badkamer geen andere oplossing biedt.
Wellicht toch wijsheid om nog even contact met onze klantenservice op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Peter 28-11-2018 Via de website gekocht

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een duidelijke bestelproces, goede informatie voorziening eenmaal besteld, komt zijn afspraken na, levert snel, uiterst vriendelijke bezorging en over het algemeen zeer concurrerende prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 28-11-2018 Via de website gekocht

Top service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke prijzen en levering op zondag (had zaterdagavond om 23.00 uur besteld, zondag in huis!!) Dat is toch top?!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel Mostert 28-11-2018 Via de website gekocht

alleen al om de verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Over het algeheel doen ze het erg goed, service gericht, prijs is goed en ze zijn snel. Begeleiding via YouTube is geweldig en duidelijk. Ik betrap me er op dat ik soms nog meer uitkijk naar de verpakking, dan wat ik bestelde, het is een feestje om de hele doos rondom te lezen. Zelfs verstokte zuurpruimen schieten in de lach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 28-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en overzichtelijk een product zoeken, vergelijken en dan supersnel bestellen en thuis hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc Van Cauteren 28-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar nieuwe printer vond ik bij Coolblue wat ik zocht en dan nog aan de laagste prijs.
Besteld op zaterdagavond en geleverd op maandag, zondag was ook mogelijk indien we thuis waren geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ester 27-11-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website, goede communicatie, geen onverwachte kosten en supervriendelijk bezorgers! De reclame geeft perfect de realiteit weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 27-11-2018 Via de website gekocht

Goede en eerlijke informatie en ondersteuning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een soundbar, maar wisten niet welke voor ons het beste geschikt was.
Telefonisch contact met zeer vriendelijke medewerkster, die erg goed meedacht.
Niet het duurste apparaat, maar een van de goedkopere was voor ons het beste.
Eerlijk advies en heel goede keuze. We hebben veel plezier van het apparaat.
We hebben Coolblue uitgekozen omdat die een eerlijk advies gaf en netjes en vlug het pakket bezorgde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephdg 27-11-2018 Via de website gekocht

Coolblue, een betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer duidelijke webshop, correcte informatie over de producten. Elke bestelling werd 100% correct en zeer snel aangeleverd. Een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Justus 27-11-2018 Via de website gekocht

Just super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gegoogled op de laagste prijs. Coolblue wint. Bovendien probleemloze bestelling, communicatie en levering binnen 24 uur: niet verder zoeken dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Heijden 27-11-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment,overzichtelijk, prima info, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, overzichtelijke en gedetailleerde info, prima service.
Digitale bediening met een menselijke uitstraling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelo 27-11-2018 Via de website gekocht

Klantenservice 10/10!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantenservice reageert binnen aangegeven tijden, komen vrolijk over en proberen je netjes te helpen. Leveringen zijn snel en alles wordt netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.b. 27-11-2018 Via de website gekocht

prima levering en volgens afspraak op de juiste datum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In het verleden al goede ervaringen gehad en prijs kwaliteit zijn gewoon goed.
Daarnaast fijn dat er afleverafspraken gemaakt kunnen worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John M 27-11-2018 Via de website gekocht

voortreffelijk kan niet beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs, goede service en alles volgens afspraak. In de avond besteld en de dag erna al in huis.
Geen bezorgkosten wat ook een aardige duit in het zakje scheelt. Kortom Coolblue is een aanrader die ik een ieder kan aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 27-11-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat rondkijken op internet toch weer bij Coolblue gekocht. Artikel zoals gebruikelijk weer snel geleverd, dit keer met 1 dag vertraging vanwege de drukte bij Post.nl, maar daarvan werd ik op de hoogte gehouden. Alles weer prima in orde, dus dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 27-11-2018 Via de website gekocht

zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop toevallig gekozen omdat het apparaat verkrijgbaar was. De bestelling en levering zeer snel was etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robby 27-11-2018 Via de website gekocht

Snelle afhandeling en klantvriendelijkheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website en reeds de volgende dag kan je je bestelling afhalen (je kan ook opteren voor levering aan huis)

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Levi 27-11-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede levering zeer tevreden van de service .
Voor herhaling zeker vatbaar bestellen en de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Geus 27-11-2018 Via de website gekocht

Zalige snelheid en kwinkslagen maakt kopen een feestje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is uitstekend en beleefd (en met een kwinkslag), het moment van aflevering wordt goed (en doorlopend adequaat) aangegeven en met persoonlijke aandacht en zorg uitgevoerd (coolbluebus)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud de Weerdt 27-11-2018 Via de website gekocht

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een topwinkel! zowel online als fysiek.
online is alles goed te vinden en duidelijk.
de mensen in de winkel zijn heel deskundig en klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 27-11-2018 Via de website gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een paar keer besteld en altijd zeer tevreden geweest. Gemakkelijk online te bestellen, goede opvolging wanneer ze je producten gaan leveren, snelle levering, goede service en altijd zeer vriendelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 26-11-2018 Via de website gekocht

Alles goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Coolblue een tablet gekocht. Op Black Friday. Van te voren verschillende sites vergeleken. Onder andere via kieskeurig. Via Coolblue ging alles perfect. Bestelling, levering, service , feedback etc.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timkev 26-11-2018 Via de website gekocht

Slecht!

Algemene score

1,0
Voor mijn eerste bestelling bij coolblue met bij betaling voor de dag zelf levering.. echt niet tevreden. De levering was gepland tussen 18u en 22u.. om 23u zelfs nog geen berichtje dat het niet doorging... zelf alles mogen uitzoeken.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Lisa 26-11-2018 Via de website gekocht

Goede service en prettige manier van communiceren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne shop. Niet zozeer per se om de prijs, wel om de klantvriendelijkheid. Uiterst vriendelijk aan de telefoon en een leuke manier van communiceren op de site. Tot en met de levering goed op de hoogte gehouden. Al vaker besteld, een keer een garantiezaak gehad: prima opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl 26-11-2018 Via de website gekocht

Fijne duidelijke site. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren besteld bij Coolblue. Fijne duidelijke en betrouwbare site. Prijs is vaak heel goed. Ook regelmatig mooie aanbiedingen. Snelle levering. Zelfs na levering van het product nog een mailtje met de vraag of je nog hulp nodig hebt voor gebruik. Echt super. En wat ik ook echt geweldig vind is dat ik een goed doel kan sponsoren als ik via Sponsormeter.com bestel bij Coolblue. Grote klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlos 26-11-2018 Via de website gekocht

geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle verzending het was binnen de 24 u , zeer degelijk ingepakt, prima prijs een echt koopje...zelfs voor op een black friday. Goede info op de website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 26-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, snel en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop eigenlijk alles wat ik nodig heb bij Coolblue. Ze hebben vaak de laagste prijs, een snelle levertijd, zijn betrouwbaar en hebben een goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 26-11-2018 Via de website gekocht

Erg klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk personeel.

De wasmachine word bovengebracht, bezorgend personeel is altijd vriendelijk en bezorging is altijd optijd.

De laatste aankoop was een videocamera voor australië. Een paar dagen later lag er een kaart van de medewerker van coolblue in de bus om ons een fijne periode in Australië te wensen! Gewoom geweldig.

Bol.com is goed, maar coolblue gaat net dat stapje verder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 26-11-2018 Via de website gekocht

Geen bezorging volgende dag

Algemene score

6,0
Ondanks overal groot vermelde " bezorging volgende dag'' kan Coolbleu hier niet aan voldoen. Helaas na middag wachten niets ontvangen. Wel een mail later dat bezorging dag later plaatsvind.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 26-11-2018

Beste Eric,
Dank je wel voor je review. Het klopt dat het nog drukker dan verwacht is en dat er een vertraging kan oplopen in de levering van jouw bestelling. Natuurlijk balen wij hier ook van. Door middel van e-mails proberen wij jou zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Sander 26-11-2018 Via de website gekocht

Goede site en normale prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met uitgebreide filters, snelle levering en nog nooit problemen met de klantenservice gehad. Prijzen zijn vergelijkbaar met de meeste andere sites dus dat is ook prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Beckers 26-11-2018 Via de website gekocht

Super service, product netjes afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, hulp en uitleg. Ook als er eens iets retour moet wat bij al onze bestellingen nog niet het geval was

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lando 26-11-2018 Via de website gekocht

Meer dan uitstekende levering na verkoop (groot elektro)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg ruime keuze, nuttige gebruikers reviews. Meestal scherpe prijzen (niet altijd, vergelijking met andere webshops loont af en toe)
Erg behulpzaam en vriendelijk e leveranciers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Jacobs 26-11-2018 Via de website gekocht

Coolblue zakt in elkaar

Algemene score

5,0
Er is een heel goede klantenservice bij Coolblue. Helemaal top. We doen al jarenlang zaken. Maar gedurende de laatste maanden gaat het als een plumpudding in elkaar. Artikelen worden niet of vertraagd bezorgd. Prijzen blijken ineens onverklaarbaar hoog als je met de concurrent vergelijkt. Administratief is de zaak niet op orde. Kortom, je kunt wel zaken doen met Coolblue maar houdt alles zelf goed in de gaten, Coolblue doet dat - op dit moment - helaas niet meer.
Waar we jarenlang geen enkel probleem ondervonden is het nu een chaos met veel nawerk voor onszelf en dat zijn we niet gewend van Coolblue. Jammer, men begrijpt niet dat het klantvertrouwen te voet komt, maar te paard vertrekt...

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 26-11-2018

Beste Jacobs,
Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Vervelend dat wij jouw vertrouwen kwijt zijn. We hebben te maken met grote drukte en daardoor kunnen er vertragingen ontstaan. Natuurlijk werken wij met man en macht om dit te voorkomen.
Het spijt ons dat jij daar toch de dupe van bent geworden.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jaap 26-11-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, snelle levering en goede service. Coolblue doet niet moeilijk, bevalt het product niet of voldoet het niet aan je wens, dan mag je het terugsturen. Bij een vraag krijg je altijd antwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews