coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaspar 28-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en gemeende klantvriendelijkheid!

Algemene score

10,0
Een geweldige webshop. Ik sta iedere keer weer versteld van de gebruiksgemak van de site, de prijs/kwaliteit-verhouding, de zorgvuldige bezorging, de klantgerichtheid en kundigheid van het personeel. Ik blijf van hen kopen en raad het iedereen ook aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.ME 28-02-2018 Via de website gekocht

Adviseren verkeerde dingen, lossen niets op, fouten herhalen

Algemene score

1,0
Op 24 november een printer bij Coolblue aangeschaft. Ook huismerk cartridges erbij aangeschaft, zoals door Coolblue zelf geadviseerd bij dit product (zelfs nu nog adviseren ze het). Zowel bij de printer staat deze inkt aanbevolen, als bij de cartridges zelf staat dat deze compatibel zijn met de printer.
De bijgeleverde originele cartridges zijn niet volledig gevuld. Op 28 februari moesten wij de zwarte vervangen (dus 3 maanden en 4 dagen na aankoop). Maar toen bleek de nieuwe huismerk cartridges geblokkeerd te zijn!
Inmiddels (vanaf december) zijn er bij het huismerk cartridges ook reviews te lezen dat deze niet werken in de printer, maar desondanks adviseert Coolblue ze nog steeds. Coolblue gebeld ze lossen het niet op. Het product is ouder dan 3 maanden (ja, precies 4 dagen welgeteld), dan hadden we de inkt maar eerder moeten vervangen dan waren we er eerder achter gekomen (waarom zou ik inkt vervangen terwijl deze nog niet op is). En waarom moeten we er zelf achter komen, terwijl Coolblue het nog steeds op hun site adviseert. Sterker nog, ze adviseren zelfs om eerst de meegeleverde halfvolle originele te gebruiken, en vervolgens pas de huismerk cartridges te instaleren.
Hun oplossing; we konden de cartridges terug sturen, als die retour ontvangen waren dan wordt het geld terug gestort en dan tegen bijbetaling konden we de originele cartridges krijgen (dan zijn we 62 euro duurder uit!), dat zou ongeveer een week duren.
Wanneer je vraagt om een leidinggevende te spreken, kan dat ook niet. Deze oplossing slaat echt nergens op. Of je maar even flink wilt bijbetalen, wij hebben deze printer gekozen oa vanwege de kosten door huismerk cartridges. Zij adviseren verkeerde producten, en dan zeggen dat ja sorry maar de 3 maanden zijn voorbij nu kunnen we niks meer voor u doen (welgeteld 4 dagen over de termijn). Door de schuld van Coolblue zitten wij dus met een printer en cartridges waar we niks mee kunnen! En die fout maken ze tot op de dag van vandaag nog steeds, want ze adviseren het nog steeds!
Je kunt niet vertrouwen op het advies van Coolblue en al zeker niet op hun service als je ze op hun fout aanspreekt!  Ze blijven gewoon dezelfde fout maken, want ze adviseren het nog steeds, ondanks alle reviews die inmiddels aangeven dat het niet kan. Ze denken niet oplossingsgericht, je wordt gewoon met een formeel praatje afgescheept.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Coolblue 01-03-2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat enorm naar om te lezen dat de destijds aangeschafte cartridges niet goed werken. Wij kunnen goed gebruiken dat je hier flink van baalt en willen jou onze excuses aanbieden voor het ongemak. Graag willen wij nog eens met jou kijken naar deze situatie om na te gaan wat wij voor jou kunnen betekenen. Zou je ons hiervoor een e-mail willen sturen met het ordernummer van de bestelling op geenglimlach@coolblue.nl? We zien je bericht graag tegemoet.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Emil 28-02-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd betrouwbaar. Nette, snelle service. Vooruitlopend op het gebied van levering. Bijvoorbeeld bezorging op zondag en dergelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 28-02-2018 Via de website gekocht

Goed artikel en heel snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De informatie op de website klopt. De levering was heel snel, volgende dag al. Goed verpakt.
Ze hebben mooie aanbiedingen, zeker vergeleken met andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De apparatuur die ik had besteld werd de volgende morgen afgeleverd door twee enthousiaste medewerkers van Coolblue. Deze gaven mij ook nog goede tips over gebruik en onderhoud. TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 28-02-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel aardige en beleefde monteurs die alles goed uitlegden en het huis netjes achterlieten: dat was heel fijn. Zondagavond acht uur besteld, maandagmiddag drie uur stond de wasmachine te draaien. Coolblues beste keus gekozen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 28-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn om te kunnen bestellen wanneer je wil gelijk de volgende dag in huis geweldig dat het zondag kon in een word prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vroegop 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site waar je met gemak alles kan vinden waar je naar op zoek bent! Scherpe prijzen en een duidelijke communicatie zorgen voor een onbezorgd en vertrouwd gevoel! Supersnelle levering zodat je meteen met je product aan de slag kunt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thasdan 28-02-2018 Via de website gekocht

Top klantenvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor die ene keer dat ik zelf een computer in elkaar wilde steken, liep het fout. Ik bestelde een fout moederbord, en wilde hem meteen retouren. Heb coolblue aangesproken via social media en ze hebben het meteen voor me recht getrokken. Heb de nieuwe besteld, en zonder problemen was alles direct in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pam 28-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering & afhandeling en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met alle informatie snel binnen handbereik. Een koelkast 's avonds besteld, de volgende dag geleverd. Van te voren een sms'je ontvangen zodat je weet wanneer je de bezorgers kunt verwachten. Aardige bezorgers, oude koelkast meteen meegenomen. Makkelijk & snel. top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Os 27-02-2018 Via de website gekocht

toptent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdag middag vlogen de lagers van mijn bijna bejaarde wasmachine mij om de oren, gauw de stekker eruit getrokken en een nieuwe besteld via de makkelijke website van Coolbleu. Zondag werd er een nieuwe bezorgt en geplaatst door 3 vriendelijke vakbekwame heren.
2 waren er in opleiding en de 3e keek of het naar de maatstaven van de zaak goed ging. Perfect, de nodige tekst en uitleg gehad en wassen maar, bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 27-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon lekker snel en voordelig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tis gewoon heerlijk spul, man. De bestelling was vroeger dan verwacht zelfs, de dag nadat ik het had besteld. Ik bestelde mn producten rond 10 uur savonds op een zaterdag, kreeg het zondag middag rond 2 uur binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 27-02-2018 Via de website gekocht

lekker vlot geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Spullen die je zoekt makkelijk te vinden. Spullen worden snel geleverd. Fijne webshop met ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 27-02-2018 Via de website gekocht

ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs,service en gemak en niet vergeten snel.was de eerste keer dat ik er wat kocht,maar zeker niet de laatste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Manfred 27-02-2018 Via de website gekocht

Belofte maakt schuld.....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een betrouwbare winkel die z’n beloftes wat betreft levertijd netjes nakomt. Ik hoef niet persé een levering binnen 24 uur. Maar als een winkel ermee adverteerd, moet je de beloofde levertijd ook respecteren. En dat valt bij veel winkels vies tegen.
Informatievoorziening betreffende levering, factuur etc. prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 27-02-2018 Via de website gekocht

Beter kan niet!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere aankopen hier gedaan, inktpatronen tot een vaatwasser. Alles binnen 24uur geleverd zonder verzendkosten. Hele goede service. Ik ga hier zeker meer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 27-02-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Winkelen met een glimlach inclusief goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen zijn gelijk aan de concurrentie. Maar het aankopen van een artikel gaat altijd met een glimlach en humor. Waarbij de service op nr 1 blijft staan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies 27-02-2018 In de winkel gekocht
Aalsterweg

Snel hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd snel en goed geholpen.
Er werd goed naar mijn vraag geluisterd.
De medewerker liet me de mogelijkheden zien op zijn computer.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 27-02-2018 Via de website gekocht

Super service weer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productomschrijvingen, bestelgemak, snelle levering en dat ook nog in een doos met ‘ritssluiting’

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 27-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service , grandioos en aardige bezorgers die alles perfect uitleggen , de volgende bestelling doe ik zeker weer bij coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nick 27-02-2018 Via de website gekocht

slechte service

Algemene score

1,0
Bestelling gewoon niet geleverd. Valse reclame bestelde zaterdag een webcam en usb stick ging zondag ge leverd worden. Niks gezien en nu nog altijd niet. Ik raad deze winkel dan ook af.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Marvin 27-02-2018 Via de website gekocht

SUPER!!!! service

Algemene score

10,0
Super snelle en goede service. Echt geweldig op zondag gelevrd goede en duidelijke uitlleg.
Een dikke 10+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJM Bakker 27-02-2018 Via de website gekocht

prima rvice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
prima service, snel bezorgd, jammer van de beperkte technische kennis van de bezorgers( ze wisten niet hoe ze de deur van de koelkast moesten omdraaien )

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

PW Broeders 27-02-2018 Via de website gekocht

Ik ben zeer tevreden dank hier voor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn tv begaf het en toen heb ik savonds om 11.30 uur bij Coolblue een nieuwe besteld en de andere morgen om 11.10 uur was de tv in huis geweldig zo snel had ik het niet verwacht super hoor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roel 27-02-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle correcte levering
Goede prijs kwaliteit verhouding
De mogelijkheid voor bezorging op zondag is perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 27-02-2018 Via de website gekocht

Snel,duidelijk, makkelijk, goodkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op telefoon in 2 minuutjes bestelling gedaan, volgende dag in huis (op zondag). Goede duidelijke e-mails over facturen en levering en tijdstip chauffeur.
Zeer prettig zaken doen.
Floris

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 27-02-2018 Via de website gekocht

Handige website, snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk, kan bestellen zonder per se een account te hoeven maken. Producten zijn snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T 27-02-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een top winkel!

Ik zou iedereen aanraden hier te bestellen. Alles komt netjes en op tijd binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Maurik 27-02-2018 Via de website gekocht

zeer attent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
uitgebreide keuze met prima toelichting en achtergrondinformatie. Verzending perfect geregeld! leuk dat mailtje vooraf, de bezorger doet de groeten terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolf 27-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zij komen de afspraak na van levering andere site s niet is mijn ervaring . En het product voldoet aan mijn wensen .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De Bu 27-02-2018 Via de website gekocht

Service Kampioen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue: Waar de klant weer gewoon koning is. De virtuele winkel die volledig waarmaakt waar wij klanten van dromen. Verkoop zoals het hoort: helder assortiment, scherpe prijzen, goed vergelijkbare producten. Als de keuze is gemaakt volgt de service zoals het kan: aangeven waar en wanneer te ontvangen, even afrekenen en dan lekker snel ontvangen. Andersom geformuleerd: geen zakkenvullers, geen luchtfietsers, geen gedraai of gedraal. Groeten aan Sanne!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 27-02-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging, goed verpakt en waar voor je geld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel bijna altijd bij Cool Blue, garantie en probleemloos omruilen. Mooi apparaat , goede site , prijs / kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herm 27-02-2018 Via de website gekocht

Aankoop hoes smartfhone. Nokia 6

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd snelle levering.Service top
Beloofd morgen in huis online besteld 10,15 uur geleverd dag erna 9,20 uur.
degelijk pruduct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christophe 27-02-2018 Via de website gekocht

Stipt, correct en gewoon super handig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is gewoon weg superhandig voor al je elektro aankopen. In enkele clicks vindt je alles terug wat je zoekt en de dag erna heb je het al in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole van der Toorn 26-02-2018 Via de website gekocht

Met recht service met een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werkelijk alles ging top. Vanaf het moment van bestellen tot de levering de volgende dag al in huis. Eerst een email met een tijdvak daarna nog iets specifieker. Een half uur van te voren een sms en een kwartier voor leveren nog een telefoontje. En de bezorgers waren top! Erg aardig, vriendelijk en behulpzaam en dat alles met plezier en een grapje. Wat een top service! Daar kan menig bedrijf nog iets van leren. Een dikke tien! Voor mij volgende keer zeker weer bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 26-02-2018 Via de website gekocht

Goede website, informatie en vaak de goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is een winkel waar je veel informatie over producten vind, vaak uitgebreider dan vergelijkbare websites.
Ook zijn de prijzen vaak goed, ook de mogelijkheid tot het kopen van tweedekans producten is iets wat coolblue onderscheid van andere websites.
De bestelling wordt vaak de volgende dag al geleverd en is goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Freek slaats 26-02-2018 Via de website gekocht

Super top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben een ruim assortiment. Ik vind de lijsjes van wat hun de beste vinden, daar hen ik ook mij aankoop door gekocht. De bezorging is super snel telkens als ik iets bestel hoef ik niet lang te wachten tot het binnen is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 26-02-2018 Via de website gekocht

simpel en doeltrefend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is overzichtelijk ingedeeld.
Je artikel kun je makkelijk vinden.
Het bestellen is eenvoudig.
Betalen een fluitje van een cent.
Je wordt op de hoogte gehouden waar je pakket zich bevind van winkel naar huis.
Pakket wordt bezorgd door vriendelijke chauffeur.
Artikel is netjes en verzorgd ingepakt.
Kortom het was werkelijk een feestje om bij Coolblue iets te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 26-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en de service is geweldig. Je wordt geregeld op de hoogte gehouden wanneer ze langskomen. Bij levering nog een paar handige tips. En inderdaad alles met een glimlach. Oude wasmachine mee zo ook het verpakkingsmateriaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna de Brabander 26-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige informatie en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De informatie op de website was heel duidelijk ik heb ook de reviews gelezen. Vond het geweldig dat dit product de volgende dag door vriendelijke, beleefde en helpvolle bezorgers werd gebracht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 26-02-2018 Via de website gekocht

heldere informatie, afhaalpunt van mijn keuze.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
info duidelijk, snelle levering op afhaalpunt van mijn keuze dus ook savonds op te halen én een glimlach bij het zien van het vrolijke doosje...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Emma 26-02-2018 Via de website gekocht

Review service coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen om een cadeaubon aan te kopen. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Zelfs op zondag komen ze je pakketje brengen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 26-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Misschien niet de aller aller laagste prijs, maar voor een snelle correcte service wil ik best een klein beetje meer betalen.
Na een korte zoektocht op een overzichtelijke site van Coolbleu, het artikel net voor 24 uur besteld. En inderdaad de volgende ochtend al in huis. Ideaal als je wasmachine het niet meer doet.
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de bezorgtijd en de vriendelijke bezorgers weten waar ze mee bezig zijn. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemstooker 26-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webside met uitstekende info en de vele reviews. Zeer betrouwbare onderneming en winkels met deskundige medewerkers.
Daarnaast keurige bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 26-02-2018 Via de website gekocht

Prima geholpen. Snelle levering. Bezorgen correct en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs, kwaliteit en service zijn geweldig. Website is duidelijk en overzichtelijk. Bezorging op tijd en goed geïnformeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 26-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service en mooi product voor een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk en duidelijk , het product is er snel en wordt voor een mooie prijs thuis bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bart 26-02-2018 Via de website gekocht

coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en zorgvuldige levering. Groot aanbod,goede prijzen en een goede service. Ook fijn dat ze echte winkels hebben, kan je ook met echte mensen praten en niet alleen via mail of telefoon. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 26-02-2018 Via de website gekocht

prima installatie en uitleg, zeer vriendelijke crew

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
site is helder, de besliscriteria worden eenvoudig weer gegeven.
planningsinfo tav de levering is plezierig, geen tijd onnodig wachten en verpakkingen ed worden keurig meegenomen. direct operationeel, heel ontspannen gedachte !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 26-02-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Geweldige winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
dit is wat de Consument graag wil een goede service
kundige medewerkers met goed advies.
en dan de after sales, perfect
CoolBlue is mijn winkel, ga hier zeker nog meer kopen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Jan van den Enden 26-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima aflevering kundig personeel en wat men zegt doet men ook op tijd geleverd en geïnstalleerd op verdieping oude wasmachine meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews