coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jean-Paul 23-07-2017 Via de website gekocht

slogan klopt wel niet voor 23 uur besteld moren geleverd

Algemene score

1,0
Had ik geweten dat B post mijn pak moest afleveren, had ik mijn expresso machine zelf gaan afhalen dan had ik ze al thuis gehad. Heb in het verleden al slechte ervaringen gehad met B post en dat bevestigd zich nu weer. Donderdag besteld, en waarschijnlijk niet bij mij geleverd voor maandag. Op zondag levert B post niet. Ben diep ontgoocheld, dacht nog andere zaken te bestellen, maar dat doet mij nu twijfelen of ik nog zal bestellen. De reclame op TV klopt ook helemaal niet, klant blijft gewoon in de kou staan, en moet maar gewoon ondergaan, zeer teleuurgesteld

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Lucky 23-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en levering. Communicatie top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Communcatie via sms en mail werkt geweldig. Snelheid levering is subliem. 22.35 uur besteld en product om 11 uur in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion Bainbridge 23-07-2017 Via de website gekocht

Ik was erg blij verrast.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De hele manier waarop ik werd geholpen zowel aan de telefoon als bij het afleveren van mijn wasmachine is een dikke pluim waard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.de Bruin 23-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gemak, klantvriendelijkheid en snelle levering! De site gaf duidelijke informatie en kon goede vergelijking maken met andere produkten en aanverwante artikelen. Het traject van verzending was ook duidelijk te volgen. Kortom zeer tevreden klant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 23-07-2017 Via de website gekocht

Coolblue verleent echte service met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue verleent service op hoog niveau en met een lach van oor tot oor. En ze "dwingen" hun concurrenten hen te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Schots 23-07-2017 Via de website gekocht

Service is heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb weer voor coolblue gekozen, omdat ik daar vorig jaar een laptop heb gekocht en de bezorging was prima en nu heb ik een koelkast gekocht en ben nog steeds erg tevreden over coolblue en het is gemakkelijk om via de website iets te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

50+ 23-07-2017 Via de website gekocht

wat een verademing!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
van bestellen tot aflevering: petje af! Zo heb ik het nog nooit meegemaakt, wat een vriendelijke bezorgers en wat een snelheid, Coolblue doet ECHT wat beloofd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin 23-07-2017 Via de website gekocht

Dramatische levering

Algemene score

1,0
23u besteld. Volgende dag geen levering van postnl. Doorgezet door coolblue naar dynalogic voor avondlevering. Deze chauffeur had er om half 11 geen zin meer in en heeft de laatste adressen laten vallen (waaronder mijn adres) tot 23 u gewacht alvorens de annulering ontvangen te hebben.

Volgende dag dynalogic zou het worden. Ook de volgende dag was er geen afspraak bekend. Niet juist doorgezet.

Al met a 3 dagen moeten wachten op een product die er de volgende dag had moeten liggen.

Wet van murphy...?

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-07-2017

Hoi Justin,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend naar dat jouw bestelling constant uitgesteld werd en uiteindelijk drie dagen later binnen is gekomen. We snappen goed dat je daar erg van baalt. Heb je inmiddels wel de bestelling binnen? Zo niet, laat het ons gelijk weten via geenglimlach@coolblue.nl. We helpen je graag. Hopen dat je alsnog enorm kunt genieten van jouw nieuwe product.

Warme groet,
Coolblue

Reageer

Tim 23-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service! Daarnaast scheelde het erg veel door een een tweedekans aanbieding. Zo had ik een top tv en soundbar voor een stuk minder dan elders.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LNijenhuis 23-07-2017 Via de website gekocht

Snel in huis, wat een service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nog geen tien minuten na mijn bestelling kreeg ik al een track and trace link. Zo kon ik perfect rekening houden met de levering de volgende dag! Ondanks het feit dat de Nijmeegse Vierdaagse intocht werd gehouden op deze dag, was het product perfect op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 23-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bijna alles kan je vinden voor een gunstige prijs. Fijne overzichtelijke website met meer dan genoeg info.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.v.H. 23-07-2017 Via de website gekocht

helaas is mijn trap wel wat beschadigd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Kleine maar wat smalle trap . Ging wat geforceerd door de bocht. De Machine is een plaatje en functioneerd erg goed. Is van alle gemak voorzien en is makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hilarius 23-07-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik voor mijn dochter deze wasdroogcombinatie had besteld, wisten we nog niet precies welke tijd hij precies zou aankomen. Ik had hem 3 weken geleden al besteld. Nadat mijn dochter zelf met coolblue contact opnam, en vertelde dat ze een nieuw huisje kreeg, lag er de volgende dag namens Coolblue een kaartje in de bus....Gefeliciteerd met je nieuwe woning? Hoezo attent !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. Blok 23-07-2017 Via de website gekocht

Weer verkeerd geleverd

Algemene score

1,0
Dacht een goede shop te hebben maar helaas weer verkeerd geleverd. Dus met het weer terug sturen helaas. Dus we zijn gewoon weer bij af.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-07-2017

Beste J. Blok,

We vinden het enorm balen dat je een verkeerd product hebt ontvangen en daardoor meer tijd kwijt bent om je uiteindelijke bestelling binnen te krijgen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Graag kijken we met mee wat we voor je kunnen doen. Zou je jouw verhaal en ordernummer willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Gaan we gelijk voor je aan de slag.

Warme groet,
Coolblue

Reageer

Frank Hellendoorn 23-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
'S avonds besteld en de volgende morgen stonden twee man met mijn wasmachine al voor de deur. Twee uiterst nette en beleefde mannen die het oude wasmasine verwijderde en de nieuwe plaatsten. Tevens werd ik voorzien van allerlij goede tips over hoe het product het beste te gebruiken. Top service dus...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ja, het is goed 23-07-2017 Via de website gekocht

Goed bedrijf (jammer van het populaire taalgebruik)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cool Blue doet wat ze beloven. Alleen jammer dat ze zich in hun tekstuitingen als 'blije eikels' gedragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sam 23-07-2017 Via de website gekocht

snelle levering en weer de goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volgende dag in huis is ook echt volgende dag in huis. De bestelstatus wordt goed gedeeld. Alles is duidelijk en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch wasmachine 23-07-2017 Via de website gekocht

Nog steeds niet binnen

Algemene score

3,0
Aan alle kanten reclame voor de snelle service, vandaag besteld morgen in huis... Woensdag besteld, nog steeds niks in huis en ook nog steeds geen bericht ontvangen over wanneer mijn wasmachine geleverd zou worden.. Jammer!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 23-07-2017

Hoi,

Wat onwijs vervelend dat jouw bestelling nog steeds niet binnen is. Dit is zeker niet wat je van ons mag verwachten. Zou je misschien jouw ordernummer en verhaal willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan we direct kijken wat we voor je kunnen doen.

Met warme groet,
Coolblue

Reageer

Ria cara 23-07-2017 Via de website gekocht

lekker vroeg bezorgd en aangesloten en niets achtergelaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al begrijp je niet zoveel van thuis winkelen het is goed tedoen alles op een rij zetten om te vergelijken je durft dan toch de stap te maken en de garantie tot 30 dagen retour is ook een zekerheid dus erg tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 23-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Algemene score

9,0
Prima web shop met een ruime keuze en duidelijke uitleg over de details van de producten die wilt kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva 23-07-2017 Via de website gekocht

Goed contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er werd duidelijk gecommuniceerd over de levering. Degenen die kwamen bezorgen waren vlot en vriendelijk. Ik moest uiteindelijk mn wasmachine zelf in een stroomkastje aansluiten (stekker paste niet). Voor dat werk waren de bezorgers niet verzekerd en dat vind ik begrijpelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sander 23-07-2017 Via de website gekocht

Goed als altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze, veel gebruikersmeningen, overzichr van de plussen en minnen en tot dlot, een zeer snelle afhandeling en bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MW 23-07-2017 Via de website gekocht

S avonds laat besteld, volgende middag in huis! Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede spullen, goede service., snelle levering!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jsmisch 23-07-2017 Via de website gekocht

Prachtige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb ondertussen al enkele dingen besteld via coolblue en ik heb enkel lof over de winkel al men pakketjes zijn al mooi op tijd geleved en ze zijn altijd erg klantvriendelijk.
Zo zijn ze onlangs nog een wasmachine en droogkast komen leveren en stond ikecht versteld van de service. Men heeft alles op de plaats gezet waar ik het wou en aangesloten en het personeel was zeer beleefd en vriendelijk. Voor mij persoonlijk is dit één van de beste online shops die er is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto Koene 22-07-2017 Via de website gekocht

constructief omgaan met terechte en onterechte klachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mijn belang als lastige consument en koper werd steeds voorop gesteld en op zo'n manier dat ik in een millieu verkeerde, mijn vertrouwen waardig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florent 22-07-2017 Via de website gekocht

supersnelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
site zeer goed en snel toegankelijk. Vlotte betaling en snelle levering van de goederen.
Diverse koophulpen zeer goed. Uitgebreid gamma van toestellen en zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniel 22-07-2017 Via de website gekocht

Simpel, to the point en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simpelweg erg goede service. Ik heb een tweedekansje, en dat is gewoon perfect. Ik kreeg gewoon het product dat ik wilde en alles wat nodig was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo De Maere 22-07-2017 Via de website gekocht

Service zoals in reclame op TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Machine voldoet aan de info van de website van Coolblue. Aflevering en plaatsing is een copy van de TV reclame, alsmede de nuttige uitleg. En de vriendelijkheid van de afleveraars hadden we er gratis bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Meeuwisse 22-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige site met goede uitleg en beschrijving van hun producten. Goede service over de snelle levering en de tijdsaanduiding van de levering zen dat ook zelfs op zondag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet Kramer 22-07-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een stofzuiger en kwam zo op jullie site terecht. Volgens mij de goedkoopste, want daar kijk ik altijd naar. En natuurlijk dat de stofzuiger de volgende dag geleverd kon worden. En ik vond het mailcontact ontzettend grappig met die tips om te wachten. En ik vond het ook grappige verpakking. Kortom: dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid van ruiten 22-07-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze komen hun beloftes na 's avonds om 20.30 besteld en om 9 uur stond de wasmachine weer te draaien!!!!!!
Heel fijn als je de volgende dag op vakantie gaat!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Krijn 22-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is ontzettend handig je kunt ook prima vergelijken tussen de merken en de filmpjes die op de site staan zijn ook super handig.
Ook is het personeel heel desku dit en vriendelijk.
Ondanks dat het erg warm was toen de wasmachine bezorgd werd en 2 hoog zonder lift naar boven moest bleven ze vriendelijk
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne Van Beveren 22-07-2017 Via de website gekocht

Coolblue is mega vet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind altijd exact wat ik zoek op coolblue, en als ik het bestel wordt dat altijd zonder problemen de dag nadien geleverd. Meer moet je toch niet hebben?!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan, Lunteren 22-07-2017 Via de website gekocht

Echt snel geleverd en netjes verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop , makkelijk zoeken en bestellen. En dan de snele levertijd en zonder verzendkosten. Prima tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 22-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Had een koffer gekocht die na 5 mnd kapot ging. Na terugsturen binnen een week een nieuwe ontvangen. Super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 22-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en perfecte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een site van zijn woord! Voor 23:59 besteld volgende dag 100% zeker in huis! Ben er echt blij om. Snelle en verzorgde levering van pakjes. Enigste site tot nu toe die zich eraan houd en nket afkomt met excuses. Bravo!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Peeters 22-07-2017 Via de website gekocht

Heel "coole" service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
werd door klantenservice snel en goed geholpen terwijl ik 'n fout e-mailadres had opgegeven. Snelle levering (18 uur) en alles werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 22-07-2017 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooral de filters om iets te selecteren waren erg handig. Volgende dag geleverd en ook scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian 22-07-2017 Via de website gekocht

Altijd service bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede service bij Coolblue. Medewerkers communiceren top en bestellingen komen altijd goed aan. Alleen jammer dat PostNL een zooitje maakt van de verzending. Vandaag besteld, morgen in huis betekent niet altijd: morgen in huis en kan gerust overmorgen zijn. Maar hier kan Coolblue helaas niks aan doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henny Schultz 22-07-2017 Via de website gekocht

Prima bevallen, we zouden er zo weer wat bestellen:-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering prima en snel! Product was precies, wat ik ervan had verwacht, duidelijke uitleg op de site, al met al TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 22-07-2017 Via de website gekocht

Top Combi: Site & Winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
supersnel, om 22:00 besteld, volgende dag om 09:00 in de winkel van mijn keus (R'dam) , waar ik ook nog geweldig aardig en goed geholpen werd door iemand met kennis !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coen 22-07-2017 Via de website gekocht

goede snelle levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site zeer makkelijk te vinden welk product je wil hebben en ook de reviews zijn handig maar vooral een fijne levering van de mannen met een snel en correcte afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariosa 22-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit voor normale prijs. Coolblue maakt waar wat ze beloven; vandaag besteld, morgen levering. Uitstekend !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ine 22-07-2017 Via de website gekocht

Eerste ervaring zeer positief.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had al van een aantal vrienden gehoord dat coolblue een goede dienstverlening heeft en dit heb ik zelf kunnen ervaren. Ik had eerst wat zaken opgezocht op de website maar wilde nog wat extra informatie dus ben ik naar de winkel geweest. Daar kreeg ik een zeer goede en eerlijke uitleg over het product, er werd mij ook niets opgedrongen, de keuze bleef aan mij. Het personeel was ook zeer vriendelijk en duidelijk. Ik heb mijn bestelling uiteindelijk via de site gedaan. Dit was zeer gemakkelijk en ook duidelijk en het was een zeer snelle dienstverlening.
Ik ben zeer tevreden na deze eerste ervaring en zal in de toekomst zeker teruggaan naar coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ro 22-07-2017 Via de website gekocht

Keuze en levering van producten top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ruime keuze, gebruiksvriendelijke website! Accuraatheid van levering is top, vooral manier waarop je het traject van je levering kan opvolgen, is een pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita Groen 22-07-2017 Via de website gekocht

De juiste keuze.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een stevig hoesje, zowel voor de iPad als de iPhone van onze zoon, omdat die nog wel eens in contact komen met de grond. We hebben deze gevonden in de shop en meteen besteld. We hebben de optie genomen om dezelfde dag nog te leveren en dat is zo een goede service. Je krijgt een mail tussen welke uren ze komen en je kan je pakje volgen. Een half uurtje vooraf krijg je een sms'je dat ze op weg zijn naar jou. Uitstekende service!!! In de mail staat zelfs een foto van wie er komt en dat is toch wel leuk dat je weet wie er voor je deur komt te staan. Daarom dus, DE JUISTE KEUZE!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leny 22-07-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk om : de site te bekijken; te bestellen; te betalen; de levering te volgen. Prima manier om iets in huis te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s.y.veen 22-07-2017 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering..betrouwbaar....duidelijke website..alles makkelijk te vinden en te filteren........

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

carla 22-07-2017 Via de website gekocht

Het was allemaal heel vriendelijk Een 10 met een griffel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf de bestelling tot de bezorging voelde het heel goed. De bezorgers, de klantenservice, TOT! Ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Idzenga 22-07-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb voor de shop gekozen omdat het de volgende dag meteen geleverd werd. Het oude mee genomen wordt. Super dat het meteen aangesloten werdt en ik de nieuwe wasmachine meteen kon gebruiken. Cool bleu een echte aanrader

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews