coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

keukenprins 30-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue maakt waar wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het zoeken ging makkelijk, het aanbod was ruim voldoende. De service was prima en de levering vlot. Daarbij was het artikel aantrekkelijk geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacek B. 30-12-2016 Via de website gekocht

Super snel met uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 23:30 besteld en volgende dag in huis.
Informatie over de levertijd continue bijgewerkt en info per sms.
Levering perfect op tijd, alles uitgepakt, afval meegenomen, alle uitleg ontvangen en zelfs onze droger naar de zolder gebracht om ruimte te maken voor onze nieuwe aankoop (vaatwasser). Wat mij betreft een perfect web shop!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Super bezorgers
  • Goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Wols 30-12-2016 Via de website gekocht

Prima zaak met goede bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na eerdere goede ervaringen met Coolbleu opnieuw weer een positief gevoel over deze zaak, stipte en correcte bezorging, dus beslist een aanrader.

Pluspunten

  • prijs / kwaliteit verhouding.
  • goed geregelde bezorging,
  • oude machine netjes meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bekkers 30-12-2016 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden. Goede site, volgende dag al thuisbezorgd. Vriendelijke mensen met aflevering. Bellen je op een half uur voor ze aanwezig zijn.Netjes de wasmachine aangesloten en oude meegenomen.

Pluspunten

  • Vriendelijke
  • Goede levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel W. 30-12-2016 Via de website gekocht

Marcel W.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over het verloop van de bestelling. Het aanmaken van een opdracht is zo simpel en vanaf dat moment wordt je continue "bijgepraat" over het verloop van de verzending. Dat is niet alleen handig maar gebeurt ook op een leuke manier bv wachtmuziekjes of filmpjes om de wachttijd aangenaam te verkorten. Leuk marketing idee maar ook zo uitgevoerd dat het niet opdringerig wordt ervaren. Top!!!
Levering ruim binnen de afgesproken tijd.

Pluspunten

  • Bestelproces
  • Spoedige correcte levering

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 30-12-2016 Via de website gekocht

Niks op aan te merken

Algemene score

10,0
Prijs gewoon goed, levering altijd goed. gewoon zoals je kunt verwachten bij Coolblue.
Volgende bestelling dus gewoon niet meer zoeken bij anderen, direct naar Coolblue

Pluspunten

  • Prijs
  • Levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.J. Kraaijeveld 30-12-2016 Via de website gekocht

Siemens vaatwasser

Algemene score

9,0
Er is maar een woord nodig voor Cool Blue en dat is TOP. Wat was alles goed geregeld maandagmorgen besteld en ''s middags al een telefoontje voor de plaatsing op woensdag.
Snelle bevestiging van de bestelling en een half uur voor de levering een telefoontje dat de monteurs en de vaatwasser eraan komen. En keurig ingebouwd met de oude plaat er weer op. Helemaal blij dat we weer een vaatwasser hebben en zo snel!!

Pluspunten

  • oude vaatwasser mee terug
  • vriendelijke en vakkundige monteurs
  • prijs ook goed
  • duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 30-12-2016 Via de website gekocht

Snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IPhone 7 besteld met verlenging contract T mobile. Op 2e Kerstdag besteld binnen 2 dagen geleverd (omdat ik niet eerder kon). Keurige en tijdige aflevering en afhandeling van het verlengings contract door de koerier. Qua prijs was Coolblue goedkoper dan bij T Mobile zelf. Overall erg tevreden!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Afhandeling contractverlenging door koerier
  • Duidelijke website
  • Ook een winkel in de buurt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aukje 30-12-2016 Via de website gekocht

Snelle levering en duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een cadeaubon wat een van de redenen was om hier te shoppen maar de duidelijke revieuws, specificaties en foto's haalden me over. Daarnaast was de communicatie over de levering en het verzilveren van de cadeaubon ook top!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Duidelijke reviews
  • Goede foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 30-12-2016 Via de website gekocht

Betreft Router Tplinkwifi.net c2600

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn wifi schoot te kort door een teveel aan aangesloten apparatuur. Ik heb toen de bovengenoemde router besteld en geïnstalleerd, dit ging buitengewoon soepel de snelstart gids gelezen en een half uur later werk alles perfect.

Pluspunten

  • Mooi apparaat.
  • Gemakkelijk te installeren
  • Werkt naar volle tevredenheid

Minpunten

  • Geen

Reageer

Jesse 30-12-2016 Via de website gekocht

Leuke mailtjes waar je vlinders van krijgt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een laptop gekocht voor mijn studie bij coolblue. Ik ging voor de acer Swift 3 i5 in t zilver. Wanneer je besteld krijg je netjes een orderbevestiging, later een verzendbevestiging en een mailtje over wachttips. Ik bestelde om 7 uur savonds en had de volgende dag het pakketje om 2 uur binnen. De spullen waren netjes verpakt zodat het niet zou beschadigen. Ik ben erg tevreden over deze website

Pluspunten

  • Snelle verzending
  • Leuke mailtjes
  • Veel eerlijke tips over keuze op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 30-12-2016 In de winkel gekocht
Utrecht

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefoon gekocht in winkel Utrecht. Simkaart via internet besteld. Twee dagen later terug naar winkel met telefoon en simkaart. Van begin tot eind geholpen met het overzetten van de gegevens. Erg tevreden hierover.

Pluspunten

  • Vriendelijk, behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ine1979 30-12-2016 Via de website gekocht

prima en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima en snelle service, nette prijs. Overzichtelijke website, en duidelijk hoe een bestelling geplaatst kan worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud valentijn 30-12-2016 Via de website gekocht

Dect telefoon ,koelkast,en wasmachine besteld bij coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt alles waar wat op de site staat 's avonds besteld en de volgende dag in huis Echt perfecte service Ook het tijdstip wanneer het product geleverd wordt klopt en het personeel is erg vriendelijk

Pluspunten

  • Informatie omtrent levering is perfect
  • Klantenservice erg behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 30-12-2016 Via de website gekocht

No nonsence super fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sporthorloge besteld. Goede prijs en wat ik vooral belangrijk vind de volgende dag binnen zonder verzendkosten. Makkelijk bestellen op de website en je wordt prima geïnformeerd over het verloop van de bestelling. Netjes via email een link met track en trace code.

Pluspunten

  • snelle levering
  • assortiment
  • gratis verzending
  • gratis retour

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Messias 30-12-2016 Via de website gekocht

Een word: TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op tijd geleverd en uitstekend informatie informatie gegeven over het product en de status levering. Ik ben heel erg tevreden.

Pluspunten

  • info
  • snelheid levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille 30-12-2016 Via de website gekocht

Bestelling telefooon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantenservice snel en behulpzaam. Levering stipt op tijd! Zou direct weer bestellen bij Coolblue. Perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marion 30-12-2016 Via de website gekocht

Voor herhaling vatbaar

Algemene score

9,0
Ik heb een nieuwe telefoon gekocht, en een dag van tevoren kreeg ik mail met instructies hoe ik alle data zelf over kon zetten. Heel klantgericht

Pluspunten

  • Snelle service
  • Klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

de Vries 30-12-2016

Onze eerste ervaring met Coolblue , en direct een goeie .

Algemene score

9,0
Alles gemakkelijk te vinden op de site, ookde betaling gaat goed.En de bezorging ook prima verlopen , alles keurig op tijd. En dat tijdens de feestdagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smitsie 30-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het belooft

Algemene score

9,0
Coolblue heeft bewezen een topper te zijn qua webwinkel!
Een zeer snelle levering hoewel de bestelling werkelijk een 1 minuut voor twaalf betrof!
Daarnaast is de prijs van het product zeer laag en zijn de voor waarden keurig!
Coolblue: bedankt!

Pluspunten

  • snelle levering
  • makkelijk bestellen

Minpunten

  • weet ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 30-12-2016 Via de website gekocht

Sporthorlogecentrum

Algemene score

10,0
Van de bestelling , betaling tot aan de aflevering uiterst keurig op de hoogte gehouden. Aflevering idd de volgende dag om 9.00 uur. Op deze manier iets bestellen is leuk en nog voor de laagste prijs ook !!! Hulde aan coolblue !!

Pluspunten

  • Prijs
  • Levering
  • Aftersales

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 30-12-2016 Via de website gekocht

Kewl Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de websites van CoolBlue erg overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik en kan ze met harte aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar een webwinkel met een uitgebreid assortiment.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Groot assortiment
  • Leuke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 30-12-2016 Via de website gekocht

Prima, klantgerichte conmunicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben grappige extra's, zoals gratis wachttherapie en brdankkssrtje als je buren t pakketje voor je aannemen.
Tuurlijk leverden ze volgens afspraak.

Pluspunten

  • Goede communicatie
  • Gied gekeverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pien 30-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue samsonite koffer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede prijs (laagste die ik vond) maar de levering was niet zoals beloofd de volgende dag maar een dag later. Ik had wel vrij laat besteld (23.00u.) maar op de site wordt beloofd voor 23.59 u besteld morgen in huis. Ik geloof dat het probleem bij de bezorger lag (TNT bij Bruna).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolien 30-12-2016 Via de website gekocht

Niet nauwkeurig wel goed opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Middels dit schrijven wil ik aangeven dat ik vaak heel tevreden ben over Coolblue.
Ze zetten zich leuk neer in de markt, snelle levering maar enkel deze keer een verkleurde kleur ontvangen. Gelijk gemeld bij de klantenservice en die namen mij erg serieus en boden oplossingen aan. Fijn, dat waardeer ik enorm!

Pluspunten

  • Klantgericht
  • Snelle levering
  • Veel aanbod

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alfred Molendijk 30-12-2016 Via de website gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze en goede review over de producten. Overzichtelijk site en alle relevante informatie is beschikbaar. De prijzen zijn scherp zonder verrassingen achteraf.

Pluspunten

  • Groot assortiment
  • scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S.Otaredian 30-12-2016 Via de website gekocht

Je mag kieskeurig zijn! Een review van S. Otaredian

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste Coolblue,

Ik ben dik tevreden over jullie. Uit de administratie van de facturen die ik als klant bij jullie heb achtergelaten, blijkt dat Coolblue mijn eerste keuze is. Hierbij geef ik als reviewer een aantal positieve punten aan, die ik tot nu toe als klant zeker bij jullie heb gemerkt:

1. Coolblue denkt mee met de klant om de beste keuze te maken. Medewerkers van Coolblue zijn gedreven technici die het leuk vinden om de specificaties van de apparaten samen met de klant door te nemen.

2. Snelle levering en herroepingsrecht is bij Coolblue als voorwaarden een belangrijke prioriteit.

3. Track & trace code is handig en helpt voor een betrouwbare sfeer bij de aankoop.

Wat Coolblue beter maakt dan andere webshops zijn de Youtube videos voor het tonen van de producten met de bijbehorende uitleg. Daarnaast helpen de makkelijk toegankelijke pagina’s vol met downloadbare handleidingen enorm om het toestel beter te begrijpen.

Beste wensen allemaal en heel veel succes in het komende jaar!

Groetjes,

S. Otaredian

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Herroepingsrecht

Minpunten

  • Weinig technische videos
  • Geen downloadbare handleidingen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 30-12-2016 Via de website gekocht

Top service van Coolblue

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede informatievoorziening mbt (het tijstip van) de levering. Super goede service van de twee vriendelijke jongemannen die mijn droger naar de tweede verdieping hebben getild.

Pluspunten

  • Snelle Levering
  • Goede informatievoorziening
  • Vriendelijke, behulpzame bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Verhagen 30-12-2016 Via de website gekocht

Prima webshop, goede service

Algemene score

8,0
Coolblue heeft prima web-shops, overzichtelijk ingedeeld en een goede vergelijkingstool. Is erg prettig zoeken naar een gewenst product. Levering en service (mail-info) zijn uitstekend. Wordt vrolijk van het blauwe pakketje !

Pluspunten

  • Keuze
  • Service
  • Prijs - kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remco Sterke 30-12-2016 Via de website gekocht

Aankoop wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net na de kerst gaat de wasmachine kapot. Naar de winkel en helaas is de levertijd meerdere dagen. Dezelfde wasmachine in de middag bij Coolblue besteld en de volgende dag binnen. Je wordt volgens het bestel en leversysteem goed op de hoogte gehouden hoe laat men bij je op de stoep staat. We werden 10 minuten van tevoren ook nog opgebeld. Voor dat we het wisten stond de machine boven op de plek en aangesloten en ook nog met uitleg erbij. De oude machine werd meegenomen de vrachtauto in. Binnen 10 minuten klaar. Heb al vaker bij Coolblue besteld maar de service wordt alleen maar beter. TOP!!!

Pluspunten

  • snelle levering
  • superservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Z.Hord 30-12-2016 Via de website gekocht

Erg blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue komt zijn afspraken goed na. Echter vandaag besteld volgende dag thuis! Ben een tijdje al klant en nooit last ervan gehad. Producten terugsturen terugbetaling gaan ook makkelijk. Prima klantenservice ! Compliment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alisabel 30-12-2016 Via de website gekocht

Snelle en betrouwbare levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met mooie aanbiedingen. Makkelijk en snel betalen en vervolgens wordt het ook afgeleverd zoals beloofd.

Pluspunten

  • Informatief en overzichtelijk
  • Snelle levering
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc Kooistra 30-12-2016 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden zowel over het product als over de surfers ik vind het echt dat ik goed en behandeld door de medewerkers ik zou het zeker aanbevelen aan vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska 30-12-2016 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg gebruiksvriendelijk en ik vond al snel wat ik zocht (fitbit charge 2). Voor de levering kreeg ik een mailtje met tips voor m'n product, heel leuk! Het product werd snel geleverd.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Tussendoor mailcontact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 30-12-2016 Via de website gekocht

Gemakkelijk, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een afwasmachine gekocht en laten installeren (oude machine uitgebouwd en samen met verpakkingsmaterialen afgevoerd). Alles is buitengewoon vlot en prettig verlopen. En dat tussen kerst en oud en nieuw. Kudos.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Snel
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Piet 30-12-2016 Via de website gekocht

dhr van slooten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een duidelijke site en als je hulp nodig hebt bij iets word je telefonisch perfect geholpen. Je word goed op de hoogte gehouden bij de status van aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 30-12-2016 Via de website gekocht

Inventum airfryer met de snelheid van hete lucht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De dagen voor kerst een Inventum airfryer besteld bij CoolBlue. Op de site werd aangegeven voor 23.59 uur besteld morgen in huis. Ja, ja dat zal wel met deze feestdagen, dacht ik nog. Maar de volgende dag werd er keurig om 17.30 uur de airfryer bezorgd. Prima bestelservice dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 30-12-2016 Via de website gekocht

Zelfs rond de kerst een top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op 1e kerstdag besteld, tweede kerstdag gebeld voor een bezorg afspraak, de 27e een bevestiging van het tijdslot en de 28e mooi op tijd bezorgd door een zeer correcte medewerker.
Al met al zou ik niet weten op welke punten het beter moet/kan.

Pluspunten

  • zie motivatie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Holla 30-12-2016 Via de website gekocht

In één woord: voortreffelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sta iedere keer weer versteld van de service van cool bleu. Van bestellen tot leveren en van de info op de site tot de info van de levering. Echt voortreffelijk! Heb al een aantal keren besteld, maar sta iedere keer weer versteld er van.

Pluspunten

  • Uitgebreid assortiment
  • Kunt zeer goed vergelijken
  • Goede info ver de leveringsstatus
  • Altijd geleverd op afgesproken tijdstip

Minpunten

  • Geen minpunten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justine 30-12-2016 Via de website gekocht

coolblue doet wat hij belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van veel artikelen staat een handige top 10 online, de prijzen zijn concurrerend en ze komen hun belofte; vandaag besteld, morgen in huis, ook echt na!

Pluspunten

  • goede service
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikita 30-12-2016 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service!!! Tis echt zo dat t product de volgende dag in huis is. Ook super dat ze producten een 2de kans geven voor een mooie prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van Wijk 30-12-2016 Via de website gekocht

Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de avond besteld, volgende dag ophalen bij een Post NL afhaalpunt. Keurig verpakt, juiste artikel en belangrijk, laag geprijsd!

Pluspunten

  • Snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 30-12-2016 Via de website gekocht

Makkelijk,snel, betrouwbaar en een goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, goede reviews en nog NOOIT teleurgesteld in de service van COOLBLUE.
En zelfs de klantenservice is goed en snel bereikbaar.

Pluspunten

  • Makkelijk zoeken op de site
  • Duidelijke reviews
  • Zeer goede klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaspar 30-12-2016 Via de website gekocht

CoolBlue, een coole shore met geweldige capaciteiten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd door een collega enthousiast op CoolBlue gewezen en deed zelf ook onmiddellijk geweldige ervaringen op. Bij vergelijk.nl bleek dat ze gesorteerd zijn in goederen van een prima kwaliteit, maar ook nog eens veelal de voordelingste zijn. Inmiddels heb ik diverse producten afgenomen en ik word er alleen maar blij van. ( ; )) Geweldige informatie, prima no-nonsens service, snelle betaling en een on-the-spot levering uit voorraad. Ik blijf hier voorlopig vaste klant met een glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 30-12-2016 Via de website gekocht

Niet duurder wel beter en een eerlijke voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet duurder wel beter en een eerlijke voorlichting met nog de mededeling mocht het toch niet volgens de verwachting zijn mag u het gratis terugsturen.

Pluspunten

  • Eerlijk
  • Niet duurder

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans55 30-12-2016 Via de website gekocht

Altijd goed bij Coollbue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue wordt duidelijk gecommuniceerd: wanneer je het zult ontvangen, waar je dit wilt. Je krijgt de factuur digitaal en het wordt zeer snel verzonden en bezorgd. Kortom: een betrouwbare (web)winkel.

Pluspunten

  • duidelijke communicatie
  • snel verzonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 30-12-2016 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop is duidelijk en overzichtelijk. Levering is snel en correct. En uiteraard is de prijs en kwaliteitsverhouding uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 30-12-2016 Via de website gekocht

Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor Cool Blue omdat ze de spullen bij me thuis brengen, dit was mijn eerste aankoop. Van anderen vernam ik al dat de service er goed moest zijn. 'Alles voor een glimlach', die slogan doen jullie eer aan. In jullie heldere bevestigingen maar vooral de persoonlijke en informele benadering. En, niet onbelangrijk, zelfs humor...

Pluspunten

  • Doen wat ze zeggen
  • Prettige communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Nak 30-12-2016 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is perfekt verlopen goede en duidelijke site bij het bestellen goed te zien of artikel op voorraad is. Snelle levering.

Pluspunten

  • Alleen maar

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dikky 30-12-2016 Via de website gekocht

prima kennismaking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst hebben we iets bij Cool Blue besteld. Het productaanbod wordt overzichtelijk gepresenteerd en tegen een redelijke prijs aangeboden. De bestelling werd snel bezorgd. Dus een uitstekende eerste kennismaking met Cool Blue.

Pluspunten

  • productaanbod
  • prijs-kwaliteitverhouding
  • snelle bezorging

Minpunten

  • te grote doos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews