coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

siby 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
click and pay gemakkelijker moet het niet zijn

Service
snelle bediening vandaag bestellen en dat is er morgen al, of mits extra betaling vandaag zelfs nog

Assortiment
ze hebben gigantysche veel aanbot

Aanbeveling
gewoon super handig door de snelle bestelling en ook omdat ze veel in huis hebben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Drukte bij Google in wat ik zicht en coolbleu had het gene wat ik net zocht

Service
Goede en snelle service per mail en sms

Assortiment
Ik vind dat ze heel veel hebben en zeker ook goede producte ik zal zeker terug komen

Aanbeveling
Ik ben zelf via iemand er op geweze om hier eens een kijkje te nemen het is de moeitewaard

Extra toelichting
Ga zo door met de goede en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona V 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

Service
Wilde de tijd wat aanpassen qua levering en dan was geen probleem.

Assortiment
Keuze voor ieder wat wils

Aanbeveling
Service, assortiment, alles is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kagib 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere site, leuke opzet, positief.

Service
Gewoon super, voorspoedige afhandeling

Aanbeveling
Echt heel leuke benadering, positief, met een glimlach, humor.

Extra toelichting
Nogmaals, heel positief, leuke benadering, stuk humor, positief, het maakt je blij, glimlach op je gezicht. Natuurlijk de voorspoedige snelle bezorging etc. Karel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jsb 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer breed assortiment, snelle gratis levering

Service
Jammer dat de bezorging dezelfde dag nog niet beschikbaar was.

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Ze snappen heel goed wat de klant wil, verwacht en geboden wordt. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lindsey michiels 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zalig om vanuit je luie zetel te kunnen printen! Gedaan met de computer op te zetten en alles aan te sluiten... Gewoon afdrukken met je gsm en tablet! Zalig!

Service
Bij veel bedrijven die zeggen 'vandaag besteld, morgen geleverd' is dat een fabeltje. Maar bij coolblue is het realiteit! Je kan je pakket dan ook nog eens volgen zodat je het zeker niet mist! Tof!

Assortiment
Bij coolblue vind je alles! Een site die je elke dag wil bezoeken!

Aanbeveling
Van mij mag iedereen bij coolblue bestellen, goede service, veel keuze en nog eens snel geleverd.

Extra toelichting
Ik kan geen minpunten bedenken, dit is gewoon een zalige shop met geweldige service en kei toffe accesoires!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julian 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel besteld, veel betalingsmogelijkheden

Service
Had iets verkeerd gedaan met bestellen. Binnen 1 minuut medewerker klantenservice aan de lijn ('s avonds) en meteen opgelost.

Assortiment
Iets besteld wat verder nergens meer te krijgen jd.

Aanbeveling
Gemakkelijk, behulpzaam, groot assortiment, snelle verzending.

Extra toelichting
Favoriete webwinkel, heeft bol.com vervangen. Het bestellen van boeken zou wel een goede toevoeging zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NathanGeerinck 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je hoeft niet veel moeite te doen om je product te bestellen.

Assortiment
Er is een zeer groot assortiment beschikbaar, soms een te groot maar wanneer je gericht achter een product zoekt dan is het gemakkelijk gevonden door de handige filters en de zoekbalk.

Aanbeveling
Reeds heb ik Coolblue al aanbevolen bij kennissen omdat ik versteld sta van de snelheid waarmee ze de goederen aan huis laten leveren.

Extra toelichting
Alles is reeds toegelicht in bovenstaande bevragingspunten maar over het algemeen is Coolblue een gemakkelijke winkel waar je letterlijk alles kan vinden. Het enige minpuntje van Coolblue vind ik persoonlijk als ontwikkelaar de verscheidende domeinnamen die gebruikt worden om alles te tonen, ik hou liever van één centraal domein waar alles zich plaatsvind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanzie1 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ge moet er je kont niet voor opheffen....

Service
's avonds rond 22u besteld, de volgende dag rond 10u30 stond de postbode ermee aan de deur!

Assortiment
Tja, er is zoveel! Won ik maar met de lotto...

Aanbeveling
10 op 10! Niet aanbevelen zou stom zijn!

Extra toelichting
De beoordeling spreekt voor zich dacht ik...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucinda3011 22-08-2015 In de winkel gekocht
antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
ik heb de vuilbak besteld in het filiaal van Wilrijk. zeer vriendelijk onthaal, en heel goed geholpen. de volgende ochtend werd mijn bestelling al geleverd!! zowel het aangekochte product al coolblue zijn echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jodec 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een zoekopdracht in mijn browser kwam ik bij Coolblue terecht. Op deze site vond ik direct wat ik zocht nl stofzuigerzakken voor een Nilfisk toestel dat niet meer in de handel te vinden is. Enkele klikken en mijn bestelling was doorgegeven en betaald via mijn gewone bankrekening!! Zelfs geen visa of dergelijke nodig.

Service
De ene dag besteld, enkele uren later reeds een bericht in mijn inbox dat het reeds in behandeling en nog enkele tijd later dat het reeds verstuurd werd. De volgende dag werd mijn bestelling afgeleverd aan de deur. Alles supersnel dus!

Assortiment
Voor mij perfect daar ik op zoek was naar één bepaald artikel. De prijs was meer dan aanvaardbaar.

Aanbeveling
De ervaring die ik opgedaan heb was zeer positief.
Dit is voor mij een bedrijf dat doet wat het beloofd.

Extra toelichting
Ik ervaar dit bedrijf als zeer betrouwbaar dat doet wat het beloofd. Snel het artikel gevonden, snel besteld, snel en eenvoudig betaald, snel en correct geleverd. Het artikel was volledig in orde bij gebruik. Wat wil je nog meer in tijden van fraude en misbruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service met een snelle levering.

Assortiment
Je kan uit veel dingen kiezen, als je bijv. een rugzak nodig hebt, hebben ze veel pagina's met veel verschillende tassen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
correcte en adequate informaite

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boyvangeenen 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke site met de benodigde filters waar je wat aan hebt.

Service
Alles is prima geregeld, bij vragen omtrent het leveren werd ik prima geholpen door de leverancier Exchange Logistics. Het oude product kon helaas niet meegenomen worden, dit zou voortijdig aangegeven kunnen worden. Verder allemaal in orde, ook het installeren was vlot gedaan.

Assortiment
Keuzes genoeg als je gebruik maakt van de filters. Het is aannemelijk dat de prijzen hier meestal het voordeligst zijn, omdat er geen verzendkosten zijn. Het gratis leveren en aansluiten van standaard witgoed is zeker ook niet verkeerd en mag ook zeker gewaardeerd worden.

Aanbeveling
Ik raad dit zeker aan bij andere mensen, goede service, goede prijs en goede communicatie. Wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Omdat ik hier en daar wat reviews zag dat de levering niet helemaal goed was verlopen en de service tot daar aan toe, had ik mijn twijfels om bij Coolblue te bestellen. Toch maar hier besteld vanwege de voordelige prijzen en kosteloze levering service. En blijkbaar moet je niet alles geloven wat je leest. Alles is prima verlopen en ook Customer Service van Exchange Logistics was prima bereikbaar en behulpzaam in het beantwoorden van de vragen die ik had. Hier zal ik vaker producten bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker snel te browsen

Service
levering werd goed en tijdig gemeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool blue 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Keurig de wasmachine naar bovengebracht en geïnstalleerd . En fijn al het afval weer meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

angelien 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site en overzichtelijk

Service
vandaag bested moren in huis

Assortiment
genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een klant uit Breda 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede uitleg en veel specificaties per artikel zeld een demonstratis video !

Service
Word goed geholpen aan de telefoon

Assortiment
Goed assortiment alhoewel deze qua laptops wel kleiner is geworden..helaas geen sony meer.
Is een gemis !

Aanbeveling
Goed snel en regelmatig voordelig.

Extra toelichting
Eerlijker zijn tegen de klanten ! Spreek uit ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edmond en Karina 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fantastisch dat je niet verplicht bent om een account aan te maken.

Service
Gebeld met de vraag of artikel op voorraad was. Zou het dan maandag afhalen in de winkel. De operator stelde echter voor om gratis op zondag te leveren. En zo is het ook gebeurd.

Assortiment
Maar eens een 8 geven omdat allemaal 10 een beetje verdacht kan lijken.

Aanbeveling
Mails, sms, Bpost, correcte info. Alleen service na verkoop zoals garantie, daar kan ik nog niets over zeggen.

Extra toelichting
Alles waar bol.com reclame mee maakt, maakt Coolblue ook waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Schelling 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product goed te vinden

Service
Snel geregeld.

Aanbeveling
Snelheid van bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHA1155 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Mijn pakje kwam op het voorziene uur (de dag na de beordeling - perfekt).
maar ik dacht dat kan ik mijn pakje op internet volgen maar ... het gaat niet.

Extra toelichting
Veel materiaal, goede prijzen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Prijzen zijn soms wat aan de hoge kant en ligt er aan hoeveel of ik het dan koop of ergens anders heen ga

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

derk 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is makkelijk bestellen niet veel in te vullen

Service
zeer snel

Assortiment
je kan bijna alles kopen wat je zoekt

Aanbeveling
alles is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Beschrijvingen van het product zijn makkelijk te vinden en het bestellen is ook geen probleem.

Service
's Avonds laat besteld, de volgende dag in huis! Ideaal!

Assortiment
Het zou fijn zijn als er wat meer sportartikelen aangeboden zouden worden.

Aanbeveling
Goede service en een goede kwaliteit.

Extra toelichting
Nvt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dorian 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet, erg duidelijk. Alles goed te vinden. Duidelijke bestelprocesure.

Service
Snelle levering. De dag erna.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cees 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel geleverd top

Assortiment
In de winkel nog niet verkrijgbaar

Aanbeveling
Zo makkelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Hein 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site maakt keuzes gemakkelijk

Service
De bestelde producten werden zoals beloofd de volgende dag afgeleverd.

Assortiment
Is zo groot dat ik daar nog wel wat ervaring mee moet opdoen.

Aanbeveling
Tot nog toe worden alle beloftes waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marion 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is top, lekker duidelijk en vol productvergelijkingen en meningen van andere klanten. Dat zoekt lekker makkelijk. Gezellig winkelen vanuit je luie stoel!

Service
Doen wat er beloofd is.Pakketje goed verpakt de volgende dag in huis. Voor vragen goed bereikbaar per mail of telefoon, en als je dicht bij een winkel woont is het helemaal oké...de service is ook daar geweldig. Nooit moeilijk doen, artikel niet naar wens? Gewoon retour!

Assortiment
Net geen 10 omdat de prijs misschien net iets hoger is dan elders, maar dat wordt volkomen gecompenseerd door betrouwbaarheid! Die is mij wel een paar eurootjes waard

Aanbeveling
Alles straalt professionaliteit uit, en plezier! De site is leuk om te bezoeken, net als de fysieke winkels. Grappige details, vrolijke benadering in alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webwinkel, snel gevonden wat wij zochten

Service
Zelfs een paar minuten eerder geleverd dan aangegeven, top..

Assortiment
Topprijs voor de Nifisk stofzuiger, super levering.

Aanbeveling
Coolblue levert zoals het moet, het juiste product en volgens afspraak, zoals Coolbue zegt: alles voor een glimlacht, wij hebben een glimlach...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quinten 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzichtelijk aanbod en gemakkelijk filteren op verschillende aspecten.

Service
Supersnel geleverd zoals altijd! Top!!!

Assortiment
Prima assortiment!

Aanbeveling
Heb al meerdere malen bij CoolBlue besteld want de prijs is goed en de verzending nog veel beter!

Extra toelichting
Ga zo door CoolBlue! Dan dragen jullie je steentje bij aan het klantvriendelijker maken van Nederland en kunnen ALLE andere winkels een voorbeeld nemen aan CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

theepot 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
keurig aan de telefoon. duidelijk, snelle zending alleen maar lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de-po 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan goed vergelijken en kijken wat voor u het beste is

Service
vandaag bestellen, morgen geleverd, wat moet een mens nog meer... netjes op zijn plaats gezet en alles mooi opgeruimd.

Assortiment
volgens mij ruim voldoende

Aanbeveling
doe ik reeds na vorige aankoop

Extra toelichting
ik koop alleen nog elektrische apparaten via coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen Mulderij 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Fijn dat het op zondag geleverd kon worden

Assortiment
Veel keuze in rugzakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie stoel via de tablet bestellen.

Service
Veel status mails. Lekker duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JustAlexHalford 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen bij Coolblue is kinderspel!

Service
Zeer goede klantenservice, vriendelijk en behulpzaam!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt vind je gewoon bij Coolblue.

Aanbeveling
Zeker aan te raden!

Extra toelichting
Perfecte levering, geen klachten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thepiego 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site

Extra toelichting
Fantastisch site, lekker overzichtelijk en had voor mijn product hier de laagste prijs gevonden. Top! Ik ga hier vaker terugkomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jayke 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie website,waar je heel gemakkelijk je artikelen kunt vinden en bestellen.

Service
Super service dat je er tot middernacht telefonische informatie kunt opvragen,kreeg ook heel duidelijk en vriendelijk antwoord op mijn vraag,de levertijd was super snel en je wordt middels telefonisch contact met de bezorger op de hoogte gehouden hoe laat de levering bij je thuis is.

Assortiment
Heel veeel artikelen in het assortiment en vind het fijn dat je ook op de site artikelen met elkaar kunt vergelijken,de prijs ligt een klein beetje hoger als andere webshops maar daar staat tegenover dat je geen bezorgkosten hoeft te betalen en het artikel (bij mij op zolder)gratis geplaatst en aangesloten wordt.Dus je bent toch goedkoper uit bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakke1981 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod met zeer goede detailbeschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederick 21-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
De website is erg overzichtelijk en je kan makkelijk een product zoeken en vinden. Niets aan veranderen dus!

Service
Ook over de service ben ik (tot nu toe) erg tevreden! Werd netjes te woord gestaan toen ik een vraag had over de cash-back actie van Samsung. Ook de vragen over de andere producten die ik hier heb besteld werden goed beantwoord.

Ook wat ik heel goed vind is dat alle medewerkers overal wel een beetje verstand van hebben, waardoor je niet urenlang moet wachten voordat je doorverbonden bent en een antwoord hebt op je vraag. Zeker als het ook nog een 0900-nummer zou zijn, is dat erg vervelend!

Kortom, een zeer goede klantenservice, met zeer vriendelijke werknemers.

Assortiment
Nou over het assortiment valt echt niet te klagen, met meer dan 300 webwinkels is er bijna alles te vinden wat je nodig hebt. (Behalve voedsel)

Aanbeveling
Een 8! Een zeer goede winkel, gratis verzendkosten, goeie service en de webshop is erg betrouwbaar. Dat is toch wel fijn als je iets op het internet besteld. Ook zijn de fysieke winkels erg handig, als ze in je buurt staan dan. Bij mij staat er één op ongeveer 30 km afstand (Groningen), dus dat is prima!

Coolblue is niet de goedkoopste winkel, sterker nog, soms is een kabeltje hier 40 euro en ergens anders 20, maar je kan dan ook echt veel verwachten van Coolblue.

Ook doen ze niet zo moeilijk als er iets kapot is, je krijgt vaak gewoon een nieuwe terug!

Extra toelichting
Bedankt voor jullie service, en hopelijk blijft mijn ervaring zo over jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Hellendoorn 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijke website en probleemloos bestellen

Service
Echt de volgende dag in de bus!!

Assortiment
Breed en diep assortiment, perfect!

Aanbeveling
Uitstekende service, wat moet ik hier verder nog aan toevoegen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan Talen 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit de makkelijke stoel en de volgende dag heb je het in huis! Wat wil je nog meer...

Service
Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arlette 21-08-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijn om advies te kunnen krijgen en goede bereikbaarheid van de winkel. Ook voldoende te zien en uit te proberen terwijl je wacht.

Service
De medewerker stelde de juiste vragen en wist mij goed te adviseren. Ook de plus- en minpunten werden verteld.

Assortiment
Ruim voldoende en ook cool blue online wordt gebruikt als er niet voldoende op voorraad is. Het wordt dan gewoon bezorgd de volgende dag. Prima service.

Aanbeveling
Wel een wachtrij op het moment dat ik er was, maar de wachttijd was zo voorbij.

Extra toelichting
Aanrader om hier te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneloes 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een overzichtelijke website, fijn ook dat producten die extra gekocht kunnen worden erbij gepubliceerd worden. en ook het bestelproces ging duidelijk en snel

Assortiment
ruim assortiment, met leuke aanbiedingen. Ik heb alles naar wens kunnen vinden. ook fijn dat er geen bezorgingskosten gerekend worden, zo sta je niet voor verrassingen.

Aanbeveling
Ik kom zeker nog eens terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoekmeij 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel gebeld om een afspraak te maken. Kon gelukkig ook 's avonds. Bezorger kwam keurig binnen tijdsvenster.

Assortiment
Ze hadden de IPhone die we wilden met het extra geheugen.

Aanbeveling
Vriendelijk, stipt en een scherpe prijs. Top dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sun x 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een paar muisklikken bestellen en de volgende dag in huis.

Assortiment
Heel veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

muis2010 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verliep prima

Service
alles pikobello

Assortiment
ok

Aanbeveling
super

Extra toelichting
alles verliep naar wens ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivo 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker handig en overzichtelijk

Service
zeer snelle en correcte service

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gidi Cremers 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Alle info aanwezig

Service
Super snelle en correcte levering

Aanbeveling
Vind er alles wat je moet hebben en aan een
goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews