coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gauw 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede adviespagina, filtermogelijkheden werken zeer goed

Service
leveringsmogelijkheid uitgebreid:vrijdagmiddag besteld en zaterdag middag al in postpunt aanwezig:IDEAAL

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
perfecte werking website en dito levering

Extra toelichting
uitgebreide website, goede prijs, uitgebreide leveringsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentine platteeuw 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk om mee te werken, alles is duidelijk. Je verliest geen tijd.

Service
Je krijgt je bestelling zeer snel! Zelfs als je op zondag bestelt krijg je het de dag nadien.

Assortiment
Zeer ruime keuze, je hoeft niet naar een winkel te gaan om een ruimere keuze te bekrijgen!

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk, snelle service, gratis retourneren!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

teveele 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
24 uur per dag

Service
Kan geen minpunten bedenken dus 10

Aanbeveling
Aanrader, onvoorstelbaar snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles helder weergegeven en snel te vinden en te vergelijken, Super!

Service
Snel bezorgd en werkend op z'n plek gezet, top.

Assortiment
Breed assortiment goede keuze.

Aanbeveling
Al meerdere "afdelingen"binnen de winkel bezocht en spullen gekocht. Prima prijs, snel geleverd en prima service. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nolly 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en duidelijke website.

Service
Bestelling werd prompt de volgende dag geleverd. Daaraan voorafgaand werd ik op de hoogte gehouden waar mijn bestelling zich precies in het bezorgtraject bevond.

Assortiment
Het totale assortiment van de site heb ik eigenlijk geen idee van omdat ik gericht op zoek was naar één produkt. Maar ook dat zal wel goed zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoals het hoort...

Service
Lekker snelle levering !

Assortiment
Voor mij voldoende, maar de keuze is enorm.

Aanbeveling
Goede prijzen, goed assortiment en snelle levering...
Heel fijn..!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

corneel de clerck 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik ben zeer te vreden over de aankoop van de graanmolen van kenwood het werk voortrefelijk

Service
zondag namiddag bestel en maandag morgen 8 uur thuis

Assortiment
heel goed

Aanbeveling
ik zal zeker en vast de winkel aanbevelen aan vrienden

Extra toelichting
vooral de snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en voor 11 uur besteld volgende dag in huis klopt echt!! Ik heb op zaterdag 22.53u besteld en zondag is het bezorgd!

Service
Ook bij verkeerd bestellen kun je terug naar een fysieke winkel voor advies

Assortiment
Een goed assortiment

Aanbeveling
Zelfs op zondag bezorgen ze..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robtix 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk website, makkelijk zoeken van producten

Service
Goede communicatie over bestelling en levering

Assortiment
Uitgebreide collectie waarvan producten overwegend voorradig zijn

Aanbeveling
Ik ben tevreden over deze manier van online bestellen

Extra toelichting
Ik ben positief gestemd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is heel erg gemakkelijk om van huis uit te bestellen. Duidelijke overzichtelijke site.

Service
Toen ik ging bestellen had Coolblue een storing. Ik heb naar Coolblue gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. Voor 23:59 was het gefixt en had ik de factuur in mijn mail. Ik kreeg later ook gewoon een bevestiging dat mijn camera op de bewuste datum omstreeks een bepaalde tijd zou worden geleverd. Ondanks hun storing kon ik gewoon de volgende dag mijn aankoop ophalen bij een door mij gekozen afhaalpunt.

Assortiment
Wat ik denk nodig te hebben vind ik op de site.

Aanbeveling
Coolblue doet het heel erg goed. Ik lees soortgelijke reacties. Zelf ervaar ik dit ook.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Powerbank 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gezocht artikel makkelijk te vinden op goede website.

Service
Levertijd exact zoals vermeld op website. Artikel goed verpakt zodat het ongeschonden aankomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker thuis achter je computer op je gemak het assortiment bekijken of vervolgens met een paar muisklikken het product van je keuze te bestellen.

Service
Ik bestelde mijn product op zaterdag, en door de zondag service van Cool Blue had ik mijn pakketje zondag al in huis!

Assortiment
Het product van mijn keuze was op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanine 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk alles gevonden en besteld.

Service
Ontzettend goede service, 's avonds laat een bestelling geplaatst en de volgende ochtend al in huis! Product netjes ingepakt, (niet dubbelgevouwen of verfrommeld).

Assortiment
Zeer groot en divers assortiment, bijna alles wat je wilt is er wel te vinden.

Aanbeveling
Zou geen betere online winkel kunnen bedenken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanie 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles was eenvoudig te vinden en vergelijken via de site.

Service
Snel binnen, netjes verpakt, goed op de hoogte gehouden wanneer ik mijn pakketje kon verwachten.

Assortiment
Cool Blue heeft al een aardig aanbod, ik denk echter dat dit verder kan worden uitgebreid. Ik verwacht dat dit ook gebeurt in de toekomst.

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

D Peters 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Niet de goedkoopste, maar je krijgt wel een hele goede en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stef 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel, eenvoudig en duidelijke.

Service
Snel. je wordt goed op e hoogte gehouden van de bestelstatus via sms en/of email.

Aanbeveling
goed assortiment. je weet dat je niet teveel betaald als je via deze webshop je product besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joep kruijver 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een prima machine

Service
zie onder

Aanbeveling
Wat een service, vriendelijke bezorgers die ook nog humor
hebben en als er iets niet helemaal klopt meteen bellen en het onmiddellijk in orde brengen. Wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cotonlover 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was erg makkelijk zoeken en bestellen

Service
Levertijd en leveren was erg snel, zondag om 16.00 besteld, maandag voor 09.00 uur thuis afgeleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik zou het meteen aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Heb nog geen punten gevonden die niet goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rickkeur 16-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
Stofzuiger gekocht, helaas was deze defect. Het duurt nu al 3 weken voordat ik eindelijk een gerepareerde stofzuiger terug heb.

Zeer slechte bereikbaarheid klantenservice, iedere keer krijg je te horen dat t drukker is dan verwacht.

Aanbeveling
Aangezien de service een absolute ramp is zou ik deze site zeker niet aanbevelen.

Extra toelichting
Service een ramp.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Sander V 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
De snelheid is super goed en de bestelflow ziet er simpel uit. Het SMSje net na de bestelling is een goede service zodat je weet dat de bestelling in behandeling is. Een goede bevestiging.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

riaverduyckt 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een simpel overzicht van de artikelen die je kunt kopen,ook keuze genoeg

Service
Een heel snelle levering van het artikel

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Gewoon een positieve ervaring,niks negatiefs te vertellen

Extra toelichting
Eigenlijk niks negatiefs,eenvoudige site met de artikelen,snelle levering.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ties Louwers 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mocht je moeten wachten, geen probleem, er is genoeg te zien.

Service
Snel, adequaat en fijne mensen welke je helpen

Assortiment
wat ligt er niet? een onsje kaas!

Aanbeveling
zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
houdt dit vast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, zonder haperen, goede website

Extra toelichting
Echt een uitstekende webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom De Bie 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke site... Er zou nog iets uitgebreid kunnen worden in het gamma, maar desondanks een topsite om online te bestellen!

Service
Altijd positief behandeld geweest.

Assortiment
Zoals ik reeds bij gemak zei: Het kan altijd uitgebreider...

Aanbeveling
Online shopping en CoolBlue, het kan niet eenvoudiger!

Extra toelichting
Online shoppen is het media van de toekomst om snel en vlot uw gerief in huis te hebben zonder zelf de stress te evenaren op de baan te moeten. CoolBlue heeft zijn voetafdruk gezet en deze zal nog heel lang gebruikt worden door vele mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rollerke 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supergemakkelijk

Service
Vandaag besteld, morgen thuis geleverd, ongelooflijk nee toch ?

Assortiment
Assortiment is niet slecht maar zelfs als het goed is kan het steeds beter

Aanbeveling
Waarom je nog verplaatsen en in verschillende winkels gaan zoeken om soms ontervreden huiswaarts te moeten keren ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Adgam 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Gemakkelijk en op tijd geleverd

Extra toelichting
Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelisabeth 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, veilig bestellen en betalen zonder obstakels, spullen snel in huis.

Service
Erg tevreden over snelle en kostenloze bezorging. De (geautomatiseerde) communicatie mag van mij hier en daar minder gratuit lollig, is irritant en komt echt niet 'persoonlijker' over. Professioneel en klantvriendelijk is genoeg!

Assortiment
Goede kwaliteit en keuze maar soms wel aan de dure kant (vergeleken met aanbod andere webshops).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

AnjaDuif 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Supersnelle levering, zelfs op zondag als je dat wil. Ruime informatie over de status en levering van bestelling!

Extra toelichting
Supersnelle levering, zelfs op zondag als je dat wil. Ruime informatie over de status en levering van bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herre 16-09-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het artikel was makkelijk op te zoeken op de website. Omdat wij het artikel wouden zien, zijn we naar de winkel in Groningen gegaan.

Service
In Groningen was het product niet voorradig. We zijn uitstekend geholpen door de medewerker. Het artikel werd op de beloofde dag thuis bezorgd.

Assortiment
Het assortiment is groot. Helaas zijn alle artikelen niet in de winkel te bezichtigen.

Aanbeveling
Het artikel werd keurig verpakt thuisbezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nico 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
door overzichtelijke indeling/menu's kwam ik snel bij datgene waar ik naar wilde kijken

Assortiment
ik vind het assortiment groot genoeg, en voor ieder wat wils

Aanbeveling
snelle levering, en ook de mogelijkheid om de aangegeven leverdatum te wijzigen

Extra toelichting
wat mij ook goed beviel is de tijdsaanduiding voor de levering: dat klopte perfect (ik heb ook al eens gehad-ergens anders-dat aangegeven tijdvak totaal niet klopte, met resultaat dat ik een hele dag zat te wachten!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marike 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden, snel en makkelijk kunnen bestellen.

Service
Supersnel binnen, zoals beloofd!

Assortiment
Gevonden wat ik zocht dus voor mijn idee is het assortiment prima.

Aanbeveling
Al zeker aan een hoop vrienden aangeraden en ook op kantoor hebben we een laptop besteld die de volgende dag binnen was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanderey 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
besteld en op de gevraagde dag geleverd

Service
Telenetabonnement was niet in orde. Iets niet doorgeven aan telenet? Heb alles via telefoon met telenet moeten regelen en nieuwe simkaart gekregen

Extra toelichting
Gemakkelijke besteld en juist geleverd. Alleen telenet abonnement was niet in orde.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

WandaD 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In de shop kun je meteen ook meningen vinden over hoe je het beste kiest voor een bepaald product

Service
Je krijgt meteen een bevestiging en na een half uurtje al een smsje dat je product is ingepakt en aangeboden. Je kunt zien waar je pakketje uithangt

Assortiment
Voldoende keus. Meer dan anderen die per soort maar 1 type aanbieden

Aanbeveling
Positieve ervaring. Zeker geen oplichters of valse beloften.

Extra toelichting
Hele goede ervaring. Het product was binnen 13 uur bij mij. Prijzen beter of gelijk aan andere sites. Geen verplichte gigantische aanmeldprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Door computerproblemen liep de bestelling niet zoals ik zou willen. Een telefoontje en de bestelling werd afgehandeld waardoor ik de volgende dag de bestelling toch in huis had. Leuke attentie van de medewerker in de vorm van een kaart lag ook nog op de deurmat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij een bezorgpunt laten bezorgen die tot 21.00 uur open is, zodat ik het product zo snel mogelijk op kon halen uit me werk.

Service
Snelle levering, goed geinformeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webstek is makkelijk in gebruik.
Je weet precies waar je moet zijn.
En als je iets wil kopen waarvan je niet weet of het een goed product is dan kan je de filmpjes aan klikken en krijg je meer informatie over het product dat je wil kopen
Super handig vindt ik zelf

Service
Je kan hulp vragen als je meer informatie over het product wil.
Het is makkelijk te bestellen en als je het voor 11 uur besteld heb je het morgen in huis.
Super handig als je iets snel nodig heb.
Je krijg ook een proef periode wat ook heel handig is als je iets koopt en je snapt het niet of het is toch niet helemaal wat je zoek.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim!
Er is voor iedereen wat wils.

Aanbeveling
Het is gewoon de beste winkel

Extra toelichting
Ik vind het gewoon een super winkel! Ik ga er vaker shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site waarbij je criteria kan aangeven en dus heel gericht kunt zoeken.

Service
Zondag bestelt, maandag in huis.
Duidelijke mailtjes (bevestiging, volgen pakketje)

Assortiment
Er is voldoende keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een woord: Top

Service
Top, je wordt betrokken in elke stap van het proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Logische onderverdeling en duidelijke rubrieken. Hierdoor kon ik het product snel vinden. Ook makkelijk om bijv. op 'prijs' te sorteren.

Service
Werd middels mailtjes goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ik heb geen klachten. Wel mooi dat je de producten evt. gratis kan retourneren (geen gebruik van gemaakt).

Assortiment
Her assortiment is zelfs ruimer dan ik had verwacht. Ik dacht dat Coolblue alleen elektrische artikelen verkocht.
Prijs/kwaliteit is volgens mij goed. Ook omdat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, geen retourkosten en een goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aglowpol 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een toestel opzoeken is heel simpel door middel van de zoekfunctie , keuze uit verschillende merken en prijzen , al meerdere malen iets gekocht en vergeleken en hier steeds de goedkoopste gevonden van hetzelfde merk

Service
Na bestelling en betaling krijg je direct een email met daarop de bevestiging van je bestelling en betaling , nadien ontvang je een sms met de mededeling dat je bestelling is ingepakt , nadien een email met track & trace nummer

Assortiment
Heel uitgebreid met bekende merken en minder bekende

Aanbeveling
Van elke stap word je op de hoogte gehouden keuze van op welke dag er geleverd kan worden , ook mogelijk op een ander adres dan het factuuradres

Extra toelichting
Goede service en aflevering , snelle levering ( deze regio niet mogelijk op zondag maar daar kan de leverancier niet aandoen ) goed contact door middel van email en of sms of via de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moosy 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, veel prentjes, reviews van anderen, vergelijkingen met andere modellen of merken mogelijk, etc.

Service
Snelle levering (de dag nadien) in een leuk kartonnetje (of stevige enveloppe) met voldoende verpakkingsmateriaal. Ook goede service na bestelling: Op bepaald moment dacht ik iets niet te hebben ontvangen op mijn werk, en CoolBlue ging meteen toen ik belde op zoek naar de postbode etc. Toen ik mijn verhaal deed bij een collega over hoeveel Coolblue deed, bleek dat collega die "toevallig" bij zich had in haar bureau. Toen ik dit vertelde, staakte Coolblue haar zoektocht uiteraard, maar ze bleven vriendelijk (en troostte me zelfs toen ze hoorden dat ik een stelende collega had).

Assortiment
Ook merken die je niet gemakkelijk vindt in winkels (bvb Fitbit, bepaalde adapter,...), zijn hier beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten zijn heel gemakkelijk te vinden op de overzichtelijke website. Het bestel proces verliep makkelijk en zeer vriendelijk. Bovendien verbaasde mij de snelheid waarmee dit proces werd afgehandeld. Dezelfde avond kreeg ik al de bevestiging dat het bestelde product was ingepakt en voor verzending was klaar gezet, hoe mooi is dat?

Service
In mijn geval geen gebruik hoeven maken van service, omdat alles helemaal goed verliep. In een eerder geval wel eens gebruik gemaakt van de service. Vraag via mail werd keurig en tijdig op een goede, nette en duidelijke manier beantwoord.

Assortiment
Het assortiment is prima, ook de specifiekere hardware die ik zocht was verkrijgbaar bij CB. En zelfs qua prijs kwam ik bij CB beter weg dan bij de vergeleken concurrentie.

Aanbeveling
Op alle punten prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekkers 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een duidelijk en overzichtelijk website. Alles makkelijk en eenvoudig te vinden.
Wat ook belangrijk is met de ipad werkt alles van uitzoeken bestellen tot betalen.

Service
Direct een mail bevestiging en een heel duidelijk verloop hoe de bestelling verder word behandeld.

Assortiment
Goed overzichtelijk ik vond meteen dat gene waar ik naar zocht.
Ook werd de promotie duidelijk aangegeven. 30,- korting op product.

Aanbeveling
Goede snelle service, mijn aankoop inderdaad de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk, snel en overzichtelijk

Assortiment
Bepaald artikel was niet op voorraad , rest wel en volgende dag thuis

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

satonyca 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel bestelproces

Service
Uitstekende en snelle bezorging.

Assortiment
Ruim assortiment met degelijke kwaliteit

Aanbeveling
Betrouwbare webshop met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert Molenkamp 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigeren is super makkelijk en overzichtelijk.

Assortiment
Alles precies bijgehouden of het op voorraad is.

Aanbeveling
Vind het de mooiste webwinkel. Heel duidelijk en zeer snelle levering.

Extra toelichting
Zakelijk aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny Jonckheere 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen verplaatsing, gemakkelijk te vergelijken op de site

Service
stipt levering, verzorgde afgifte

Assortiment
mooi assortiment

Aanbeveling
tevreden over de aangeboden producten en de levering

Extra toelichting
geen verdere opmerkingen tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fieke de jong 16-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Nog steeds mijn aankoop niet binnen. Waarschijnlijk ligt de fout bij postnl, maar dat neemt niet weg dat ik het erg jammer vind. Ook was er veel onduidelijkheid via de mail. Volgens coolblue zou mijn pakket er zondag zijn en als ik naar de site van postnl ging stond er dat die nog in het sorteercentrum was.

Extra toelichting
Op zondag 13 september zou mijn pakket worden gebracht door postnl, het is nu 16 september en heb mijn pakket nog steeds niet. Daar baal ik van.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Arja 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bezorging vlot en zelfs op zondag! Geweldig!

Service
Snel handig vlot top

Assortiment
Kon snel vinden wat ik zocht. Helemaal goed.

Aanbeveling
Gewoon heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y_JBOY 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is zeer gemakkelijk aangezien je ze op tal van manieren kan bereiken! Bijvoorbeeld via twitter, facebook, telefonisch en natuurlijk ook via mail!

Service
De aan huis service is oke! Ik betwijfelde dat eerst omdat er op de site stond thuis levering op zondag gebeurt tussen 10:00 uur en 18:00 en het pakje om 18 uur nog niet geleverd was, ik was teleurgesteld en ik heb een tweet verzonden naar coolblue, na amper 10 minuten had ik antwoord dat het pakje tussen 10:00 en 20:00 geleverd werd! Dus daarom een 9 voor service.

Assortiment
Ze hebben echt bijna alles omtrent electro, huishoude en noem maar op. Ik ken heel erg weinig shops die zo een groot assortiment hebben die me aan staat!

Aanbeveling
Het is heel makkelijk, ze zijn heel klantvriendelijk en klantgebonden! Hoedje af voor coolblue want geen enkele shop die het hun nadoet!

Extra toelichting
+ Punten + Klantvriendelijk + Zeer goede levering + Je ontvangt duidelijke mail's omtrent je bestelling + De klantenservice is een topper - Punten - Niet alles op de site is even duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews