coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42504 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2765 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

geert 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je stoel in een paar klikken bestellen

Service
snelle service gewoon correct

Assortiment
zo veel dat de juiste keus er altijd bij staat

Aanbeveling
zoals gezegd de snelle service is voor ons belangrijk alsmede de goed prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet. Duidelijke informatie. Goede foto's van het product

Service
Snelle reactie op mijn aankoop, snelle levering van het product. Goed op de hoogte gehouden wanneer het product afgeleverd werd. Leuk dat jullie dit met humor doen!

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding is prima. Snelle levering

Extra toelichting
Houd de humor er in. Dat is echt een leuek toevoeging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toekerke 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk kiezen vanuit je zetel en zelfs als je vragen hebt, wordt je op je wenken bediend

Service
besteld en 's anderendaags in huis

Extra toelichting
Je kan online kiezen, reviews lezen, vragen stellen indien nodig, wachten met je aankoop en dan toch aankopen op het moment dat je zelf kiest! zoals beloofd is de bestelling 's anderendaags in je bezit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en Snel

Service
Voor 23.59 besteld -> volgende dag in huis!

Assortiment
Alleen producten die jullie goed vinden, geweldig!

Aanbeveling
Simpel / Snel / Duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle de Jong 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kopen gaat heel gemakkelijk

Service
Vragen worden snel beantwoord

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Goede ervaringen

Extra toelichting
Wel heel veel emails die je krijgt na aankoop (overkill)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Nens 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds besteld, daags nadien geleverd.

Service
Je kan je bestelling van het begin tot het einde opvolgen, wat een gemak en service

Assortiment
Ruim assortiment. Ik heb een smartphone en een reistas gekocht. Ze waren alletwee goed beschreven op de site van Coolblue. What you want is what you get.

Aanbeveling
Zeker aan te raden om hier te bestellen. Super service, ruime keuze van producten en je bestelling is perfect op te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw van Leeuwen 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen gaat heel makkelijk, duidelijke site.

Assortiment
de winkel zou wat mij betreft nog uitgebreider kunnen qua producten.

Aanbeveling
vind het gewoon super hoe snel er wordt geleverd.
bestellen en de volgende dag ook echt in huis.
Je wordt netjes op de hoogte gehouden.
ik vind het echt een top zaak.
Ik heb nog geen producten gehad waar iets aan mankeerde of die ik retour heb moeten sturen, dus weet niet hoe de service dan is.

Extra toelichting
Ik koop voortaan al mijn producten bij Cool blue als ze die in hun assortiment hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ValerieBeckers 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel duidelijk, ik vond er direct alles op dat ik nodig had!

Service
Ik had geen hulp nodig, maar als ik die wel nodig had, was die zeker beschikbaar :D

Assortiment
Opnieuw, ik vond alles wat ik nodig had!

Aanbeveling
Goedkoper dan elders, duidelijk en een groot aanbod met andere woorden een grote aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robin 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De navigatie op de website is makkelijk

Assortiment
Ze hebben zat keuze

Aanbeveling
Ben niet in de winkel zelf geweest maar de website krijgt van mij dit cijfer

Extra toelichting
Ik had het product rond 11 uur 's avonds besteld en was de volgende dag om 3 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

mosselanthonie 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prachtige leveringstijden en mogelijkheden.

Service
De beste klantenservice dat ik ken.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Heb al meerdere malen deze webshop aanbevolen.

Extra toelichting
Van alle webshops die ik afgetast heb, is die van coolblue toch degene waar ik het meest tevreden over ben. De prijzen zijn niet de goedkoopste van de markt, maar nog steeds erg aangenaam. De klantenservice is voornamelijk waarom ik mijn elektronische toestellen aankoop via deze webshop. Als er problemen zijn moet je je geen zorgen maken en kan je altijd rekenen dat ze er de gepaste oplossing voor vinden. Voor zo'n prachtige klantenservice betaal ik met plezier enkele (minieme) euro's meer dan in de goedkopere internetwinkels.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GC7635 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, snel bestellen

Service
voor reparatie ander apparaat uitstekende service, zowel aan telefoon als in winkel

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goede website, winkel en service

Extra toelichting
ook in winkel goede uitleg gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nopat 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan in alle gemak jou keuze maken over de producten die je wenst

Service
zeer snel

Assortiment
zeer ruime keuze aan producten

Aanbeveling
je kan op ge gemak thuis je keuze kamen en vergelijken met andere sites.
eenmaal besteld is je pakketje snel bij jou thuis.

Extra toelichting
na veel zoeken op het net vond ik bij Coolbleu de beste koop en snelste levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cris 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk. Betalen via ing app is niet mogelijk voor mij helaas (Windows Phone). Gewoon via ideal gaat overigens prima.

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van je bestelling via mail en sms.

Aanbeveling
Gebruikersgemak staat vooraan bij Cool blue

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Karen 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zonder te registreren kan je bestellen. Heel fijn om niet weer een paswoord te verzinnen en te onthouden.

Service
Heel snel na het bestellen, kreeg ik een sms dat het was ingepakt en daarna een mail dat het verzonden was. Ik ben heel goed geinformeerd. Belofte wordt nagekomen! Ik had de bestelling volgende dag in huis in vergelijking tot coolblue's concurrent.

Assortiment
Ik ken het volledig assortiment nog niet, daarom een 7.

Aanbeveling
Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mike van Gool 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Boter bij de vis coolblue doet precies wat ze beloofd. Wasmachine en wasdroger op zolder geïnstalleerd en het oude mee teruggenomen. Goedgehumeurde mensen die het uitvoeren. De machines zijn top

Assortiment
Zeer royaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Geerdens 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Langscomputer vlug en snel,wat wil je nog meer.

Service
Zeer goede service.Topsnel.'s Avonds laat besteld, de dag erna in de voormiddag reeds geleverd.Suoersnel.

Assortiment
Veel keuze op de website.Goede keuze kunnen maken door de produkten te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
De snelhed, correctheid, prijs.Gratis leveren is heel zeker een pluspunt.

Extra toelichting
Niets dan positieve ervaring na mijn eerste bestelling bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mabbe 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je vind veel wat je nodig hebt

Service
Ik ben niet tevreden ik heb donderdag wat besteld en hebt het nog niet ontvangen terwijl ik dat nodig had dit weekend ...

Extra toelichting
Ik heb mijn pakje na 3dagen nog niet terwijl er stond morgen in huis... Ik had het dit weekend nodig ik vind dit egt geen goeie service :/

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Guilini 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen auto nodig, geen file, afhaalpunt heel dichtbij, enz...

Service
Alles te traceren, op de minuut zelfs. Super !

Assortiment
In de winkel vond ik mijn keuze niet. Bij jullie wel ! Eerlijke prijs.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen ook ! Vanaf nu raad ik het aan iedereen aan. Aan m'n familie en aan de collega's dus.

Extra toelichting
Economisch verantwoord. Financieel zeer interessant. Eerlijke prijzen. Heel gemakkelijk en zeer praktisch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happyman 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit een luie stoel gemakkelijk keuzes te maken

Service
Tot nog toe normaal proces en voldoet aan verwachtingen. Op langere termijn bij eventuele zaken die met service te maken hebben nog geen ervaringen.

Assortiment
Zeer uitgebreid en kom eenvoudig in aanraking met andere producten dan het gezochte.

Aanbeveling
Op basis van opgedane ervaringen.

Extra toelichting
Laatst (waarschijnlijk op het moment suprême) nog geconfronteerd met een artikel van/over Cool bleu in het Brabants dagblad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjan Karelse 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goede service

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Het uitgebreide assortiment en de zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijk, bestel, betaal en het wordt geleverd

Service
Van a tot Z wordt je begeleid

Assortiment
Je kunt echt alles kopen

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Snelle levering, top producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk te vinden

Service
Hele snelle levering, super!

Assortiment
bijna alles is er en voorradig.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een heel,duidelijke website

Service
Om 23.00 uur besteld en om 13.00'de andere dag lag het al bij AH. Afspraak keurig nagekomen en keurig opmerking hoogte gehouden van waar het pakket was.

Aanbeveling
Alles klopt gewoon

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Je vindt snel wat je nodig hebt, je betaalt en het staat op de stoep de volgende dag. Wat elke webshop doet dus

Assortiment
Groot assortiment, maar dat weet je al van coolblue

Aanbeveling
Doet het heel goed als webshop maar die 5 oefeningen op de doos en wacht therapie na de aankoop is mijn inziens over de top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

biscum 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon alles duidelijk overzichtelijk

Service
Ze doen wat ze binnen beloven. Levering binnen 24 uur

Assortiment
Alles van electronica wat ik nodig heb kan ik er vinden tegen een concurrerende prijs

Aanbeveling
Gewwon naar Coolblue

Extra toelichting
De volgende keer ga ik weer naar CoolBlue. Ik heb inmiddels er 4 keer iets aangeschaft en alles 100% naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Illis 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super makkelijk en snel. Hoeft geen acount aan te maken.

Service
Vriendelijk en snel

Assortiment
Niet alle kleuren op voorraad

Aanbeveling
Snel, vriendelijk, makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Service en stiptheid 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime keuze, snelle site

Service
Elke dag kunnen bestellen en de volgende dag bezorgen, geweldig!

Assortiment
Zeer ruime keuze en overzichtelijk.

Aanbeveling
Snelle afhankelijk, zeer ruime keuze en snelle levering.

Extra toelichting
Commentaar van gebruikers van artikelen is voor mij belangrijk en doorslaggevend!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sam Pull Services 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is snel en je wordt op een positieve manier op de hoogte gehouden wat het gemakkelijk maakt je bestelling als klant te doen.

Service
Elke stap omtrent je bestelling wordt snel en overzichtelijk gemeld. Ook na je bestelling. Zonder dat het voelt als spam omdat er altijd een positief gevoel dmv een leuke zin of uitspraak in zit verwerkt.

Assortiment
Volgens mij is die super compleet. Msar daar ga ik nog achter komen :)

Aanbeveling
Zo wil ik online aankopen doen.

Extra toelichting
Nooit meer een ander?!.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sk130396 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel. Eenvoud, maar duidelijkheid: zoals het hoort.

Service
Besteld voor middernacht; dag erna aangekomen! Topservice.

Assortiment
Ruim aanbod. Alles is er te vinden.

Aanbeveling
Snel, makkelijk en correct.

Extra toelichting
De website is makkelijk. Goed beveiligd ook. Levering en service zoals altijd on point.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D Kolkman 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wisten wat we wilden en de prijs is oké.Was allemaal gemakkelijk te vinden en vlot af te handelen.

Service
levering voldeed aan verwachting. geen extra kosten.

Assortiment
Assortiment voldeed aan verwachting. Prijs is concurrerend.

Aanbeveling
Goede ervaring met deze bestelling.

Extra toelichting
Coolbleu gewoon doen, Coolbleu doet het gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faiko 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had een idee van ik zocht en door het gemak van de site ben ik bij de keuze kunnen komen die goed past bij wat ik nodig heb.

Service
De bestelling liep vlot, gemakkelijk en overzichtelijk.

Assortiment
Alles hebben lijkt me niet mogelijk maar het assortiment is toch zeer ruim te noemen.

Aanbeveling
Ruime keuze, bestelling gemakkelijk te plaatsen en een vlotte levering.
Het feit dat je ook in het weekend je bestelling kan ontvangen is een enorme pluspunt.

Extra toelichting
Er zijn 2 dingen die iuk niet in het assortiment vind, maar voor de rest kan ik niets vinden dat ik niet goed vind. Ik ben zeer sceptisch wat online shoppen betreft, daardoor ben ik dan meer dan positief verrast. Bedankt Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit Slurink 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Stofzuiger kapot. Gelijk een nieuwe besteld bij Coolblue.

Service
Gelijk de volgende dag in huis op het aangegeven tijdstip

Assortiment
Wat wij zochten was er en voor een normale prijs.

Aanbeveling
Voor de eerste keer een prima ervaring

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk aanbod .

Service
Snelle levering

Assortiment
Teveel om op te noemen

Aanbeveling
Als je bij Cool Blue niet kan slagen krijg je het moeilijk .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niek Beenen 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet beter of slechter dan een willekeurige gerenommeerde site.

Service
Uitermate korte levertijden is een onderscheidende kwaliteit.

Assortiment
Niet overdreven veel keuzemogelijkheden. Voldoende keuze in elk segment. Kwalitatief voldoende tot uitstekend.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven en je vind zo wat je zoekt.

Service
Gratis verzending, volgende dag al geleverd. Echt top

Assortiment
Heel veel tassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karim 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dat ging snel!

Service
Dat ging nog veel sneller!

Assortiment
Ik had eigenlijk alle keuze die ik moest kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John K 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het kan bijna niet makkelijker om je gewenste product te vinden.

Service
Snelle mailtjes, goed contact aan de telefoon, en ze doen niet moeilijk als je aan het eten bent. Ze sturen dan gewoon een mailtje.

Aanbeveling
Ik denk dat ik iedereen dit gemak en deze service toe wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site zeer makkelijk doorzoekbaar en wat is makkelijker dan om 23:45 te bestellen en de vilgende ochtend al bezorgd te krijgen!

Aanbeveling
Naast goede service ook meestal dd goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoek en filter mogelijkheden

Service
Adequaat en netjes een reactie ontanvagen

Assortiment
Gewoon top!

Aanbeveling
Goede ervaring gehad, dus waarom niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht

Service
Snel geleverd, volgens afspraak

Aanbeveling
Goede service en snelle aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

srsolutions 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Altijd vlotte afleveringen van bestellingen.

Assortiment
Kan beter, beperkt aanbod, maar wel gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Een van de beste webwinkels die je kan vinden!

Extra toelichting
Altijd goede ervaringen met Coolblue, Goede prijzen, redelijk aanbod. Ik hoop dat dit zo blijft dan zal ik hier altijd blijven bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikelen goed te vinden, goede omschrijvingen en duidelijke specificaties

Service
Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Jullie doen wat jullie beloven, voor 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Meeste shops redden dit niet!

Assortiment
Assortiment is veelzijdig. Prijzen zijn goed!

Aanbeveling
Prima shop, betrouwbaar leveren en retourzending mogelijkheden.

Extra toelichting
De doos om de Epson Photo Xp-760 was enorm. Ik dacht even dat ik een multifunctional had besteld. Doos mag een stuk kleiner, nu veel plastic opvulling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Sperber 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Om 23:00 uur besteld en de volgende ochtend om 10:30 al in huis. Wat wil je nog meer?

Service
Om 23:00 uur besteld en de volgende ochtend om 10:30 al in huis. Wat wil je nog meer?

Assortiment
Van klein tot groot. Alles is aanwezig.

Aanbeveling
Groot aanbod, veel productinformatie en supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter V 19-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Een tweede kansje gaat via e-mail. Respons is niet direct maar duurt een half uurtje.

Service
Ze deden wat ze beloofde: vandaag besteld, morgen in huis.

Extra toelichting
Ik heb een tweede kansje gekocht. Dat gaat niet via de webwinkel maar via Markplaats en e-mail.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Simone 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had bepaalde eisen voor mijn mobiele telefoon en kon heel gemakkelijk een heleboel opties aanvinken.

Service
Ik heb pas laat in de avond besteld en had de telefoon de volgende ochtend al in huis.

Assortiment
Er waren ontzettend veel toestellen om uit te kiezen. Veel meer dan in de winkels waar ik normaal kom.

Aanbeveling
Ik ben tot nu toe over alles tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
alles snel te vinden

Service
Levering compleet en was op tijd

Assortiment
Goed aanbod

Aanbeveling
Prettige ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

regnitS 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag bestellen, morgen al in huis. En dit zonder buiten te moeten gaan.

Service
Altijd tip top in orde zoals beloofd.

Assortiment
Ze hebben bijna alles!

Aanbeveling
Gemakkelijk en altijd correct.

Extra toelichting
Zoals steeds doen ze wat ze zeggen.. Altijd de dag nadien in huis. Ruim assortiment. Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJJ Geurts 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelheid van handelen

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Bovenstaande spreekt voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carine de mol 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles vanuit je zetel en ook nog correct

Service
zeer vriendelijke chauffeurs

Assortiment
alles duidelijk op website

Aanbeveling
niks ging er mis

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden , de levering was op tijd zoals vermeld en ik werd op de hoogte gehouden via gsm zeer fijn om zo te kunnen bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manon 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Ik ben hier nog niet bekend mee.

Aanbeveling
Super snelle bezorging. De blender die ik bestelde was keurig verpakt in nog een doos met plastic met lucht eromheen.

Extra toelichting
Heb hier nog nooit eerder van gehoord, maar ik ga zeker naar de rest van het assortiment kijken want het is een prima webshop om iets te bestellen! Aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews