coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

valcke albert 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan niet gemakkelijker, vanuit je luie stoel

Service
zoveel beloofd, om 17u besteld, 's anderdaags al in bezit. En dat zonder extra verzendingskosten, en daardoor het goedkoopste. Als consument aardig meegenomen

Assortiment
mijn kleinzoon wou dit speelgoedje, in geen grote speelgoedketen te vinden in regio met de boodschap dat nijntje niet meer in hun assortiment paste. Maar cool blue had het, ik gelukkig en zeker mijn kleinzoon

Aanbeveling
zie hierboven, wel voor de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Van de Moortel 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellingen plaatsen gaat snel en is zeer eenvoudig.

Service
Snelle en gratis levering is een groot pluspunt en wordt ook steeds opnieuw waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mklomp 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk!

Assortiment
Voldoende keus!

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Fijn dat er ook filmpjes zijn waarin men het product laat zien met de bijbehorende ervaringsreis instructies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Om 22u besteld, volgende dag kon ik na het werk bij het postkantoor om de hoek mijn pakketje afhalen.
Ideaal!

Service
Verzending netjes verpakt.
Verdere service nog niet nodig gehad

Assortiment
Zeer grote keuze, en op voorraad

Aanbeveling
Hier kom ik zeker nog eens shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steban 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site, goede specificaties en handige reviews bij elk product.

Service
had hulp nodig bij gebruik van een kortingscode. Via de WhatsApp-hulplijn kreeg ik binnen enkele minuten de informatie die ik nodig had.

Assortiment
ruime keuze in de producten die ik heb bekeken, variërend in prijs, uiterlijk en kwaliteit. voor ieder wat wils.

Aanbeveling
overall beste Internet-winkel, met het grote voordeel dat ze ook echte winkels hebben waar je met vragen of ophalen/retourneren van producten altijd terecht kan. personeel lijkt ook adequater dan dat ik gewend ben in andere winkels. Misschien betaald coolbue voor goed personeel. If you pay peanuts, you get monkeys.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc R 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke keuze van producten

Service
Bpost leverde de volgende dag

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
overzichtelijk

Extra toelichting
Uitstekend: verzendingskosten in de prijs inbegrepen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima online site

Service
Daags nadien geleverd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Snelle bediening, veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website, super eenvoudig je produkt te vinden, aanverwante produkten direkt in beeld etc etc

Service
Bij bellen of mailen direkt contact en zeeeer klantvriendelijk

Assortiment
Ik heb nog nooit iets niet kunnen vinden

Aanbeveling
Vlgs mij behoort Coolblue in de bovenste rij van goede webwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niel 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk

Service
Veel beter dan andere webwinkels

Assortiment
Veel producten aanwezig

Aanbeveling
Tot nu toe mijn favoriete webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonien 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit het comfort van je stoel,
met een glas wijn, de open haard,
Coolblue biedt je een heleboel,
Daarmee is deze 10 verklaard!

Service
Hun leuze is: Doe wat je zegt
En zenden op de juiste dag
Je pakje toe, Ja dat is echt!
Je pakt het uit met brede lach.

Assortiment
En wat je zoekt, bedenk het maar
Bij Coolblue zit je haast nooit mis
Zij krijgen het wel voor elkaar
Die zekerheid is er gewis!

Aanbeveling
En nu, na al die mooie woorden
Ook nog een cijfer....even zien...
de concurrent zal mij vermoorden
Maar ik geef Coolblue echt : een tien!

Extra toelichting
Ik heb nu wel genoeg gezegd Coolblue de beste, dat is echt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den boogaert lieve 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ben niet zo handig in computer dingen , op deze site was het voor mij niet moeilijk om het juiste ( wat ik nodig heb ) te bestellen.

Service
wouw , s'anderendaags echt in mijn brievenbus.

Assortiment
genoeg om jou gerief dat je nodig hebt te vinden.

Aanbeveling
heb in't kort enkele andere geprobeert.
1 ervan daar moest ik zelfs 5 dagen wachten.

Extra toelichting
bedankt voor de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koos2011 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis vanachter de PC rustig een keuze kunnen maken uit een breed assortiment. De website biedt goede, heldere informatie. Eenvoudige bestelmethode

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Dit blijkt werkelijk zo te gaan. Zelfs levering op zondag. Ik heb er goede ervaringen mee.

Assortiment
Breed assortiment met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Aanbeveling
Gebaseerd op meerdere eigen ervaringen, gelet op bovengenoemde criteria.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viviane 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
bestellen vanuit mijne luie stoel, prima !

Service
vlug geleverd en netjes veilig ingepakt !

Assortiment
mag nog uitgebreider !

Aanbeveling
doe zo verder !

Extra toelichting
doe zo verder !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johan Aerts 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je logt in, kiest je printer, type inktcartridges

Service
De volgende dag werden de inktcartridges al door de postbode afgegeven

Assortiment
Een groot assortiment blijkbaar, want de mijne zaten er alvast tussen

Aanbeveling
Ja, gemakkelijker kan niet. Het meeste werk stak ik in het vergelijken van de prijs met andere websites. Mijn keuze was wel snel gemaakt voor cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Voor 24u en dag erna geleverd !

Assortiment
Gevarieerd en in alle prijsklassen

Aanbeveling
Voor iedereen bereikbaar

Extra toelichting
Misschien nog iets meer de prijzen ten opzichte van andere webwinkels vergelijken . Jullie blijken af en toe toch duurder te zijn !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

claudia 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle service

Service
sneller dan verwacht

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede zoekcriteria

Service
Doen wat ze beloven, op tijd leveren, goede communicatie

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Heeft nl ook fysieke winkels, wat bij problemen handig kan zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maes kathleen 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie zetel kunnen bestellen wat wil een mens nog meer !

Service
perfecte opvolging

Aanbeveling
echt niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoi knul 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De bestelling was precies op tijd dat was wel fijn.

Assortiment
Ik kon bijna niet kiezen wat ik wou zoveel als dat er is.

Aanbeveling
Het gaat heel makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Croef 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue (en gerelateerde webshops) hebben een prettige "look & feel", wat voor mij het oriënteren en bestellen makkelijk maakt.

Service
Goede leverbetrouwbaarheid en snelle service. Ook bij een productklacht (kan de beste weleens gebeuren ;-)) verleent Coolblue prima service.

Assortiment
Brede en diep assortiment. Als ik iets online wil bestellen is Coolblue voor mij een van de eerste webshops die ik raadpleeg.

Aanbeveling
Een top"winkel".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
na wat zoekwerk ook op een ander bedrijf kwam ik bij coolblue en daar bleek voor ons de beste koop te zitten

Service
Ik had een probleem met een beschermhoes vd iphone , zonder enig probleem een nieuwe toegestuurd . dit is nu een artikel waar meer portokosten voor zijn dan het artikel kost .

Assortiment
Je kan het niet noemen en coolblue heeft het gepaste artikel

Aanbeveling
Ik wil geen 10 geven , soms moet je de prijs vergelijken
levering altijd correct snel - nooit bedrogen geweest - nooit iets hoeven terugsturen . Alles word duidelijk omschreven.

Extra toelichting
Laatst gekochte artikel bevalt mij 100 % - licht krachtig - min punten .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LauraA 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onze stofzuiger ging kapot en een dag later hadden we deze nieuwe al binnen! Super snel en gemakkelijk bestellen. En met onze eurosparen euro's ook nog extra korting erop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding, verzending prima en zeer vlug verzorgd.

Aanbeveling
Kan niets vinden wat niet goed is aan Coolbleu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit de lui stoel

Service
vlot

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
snel geen probleem goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Freesen 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed zoals het hoord

Service
Wat beloofd word gedaan

Assortiment
Je kan je niet bedenken maar cool blue heeft het

Aanbeveling
Zijn er nog andere winkels met z,n sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Basten 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
22.45 uur besteld en devolgende dag om 11.15 in huis. Heeeerlijk

Assortiment
Ruime keuze, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Snel in huis, duidelijke rekening, prima prijzen

Extra toelichting
Geen antwoord bij service omdat ik deze (nog) nooit nodig heb gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pp 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte bestelling

Service
Bestelling gemakkelijk op te volgen

Assortiment
Goed, maar kan misschien toch uitgebreider

Aanbeveling
Heel tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

f 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudig te bestellen, grote keuze en snel thuis geleverd

Service
gratis levering en snel, mogelijkheid kosteloos terugsturen

Assortiment
veel keuze, vele merken

Aanbeveling
Zeker aanbevolen bij kenissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere stappen en invulformulieren.

Service
S avonds bestellen en de volgende dag om 15 uur kon ik het ophalen!!

Assortiment
Voldoende aanbod voor iedereen!

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop alles is afgehandeld. Bestellen, betalen en afleveren, compliment!

Extra toelichting
Voor een volgende keer is dit de eerste plek waar ik ga kijken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Dakine 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De dag erna was onze bestelling aangekomen SUPER !!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 1986 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Account aanmaken is echt snel gebeurt, naam, postcode + huisnummer, mailadres en optioneel een wachtwoord als je vaker wil shoppen. Lekker makkelijk

Service
Je wordt netjes pet mail op de hoogte gehouden ovet de voortgang. Bezorging zelf was iets minder maar dat heeft meer met de bezorger te maken als de bezorgdienst van Coolblue, PostNL

Assortiment
Uitgebreid, bijna alles is op voorraad, ruime keus. Alleen de prijs is iets aan de hoge kant. Service heeft een prijs ☺

Aanbeveling
Alles picobello voor elkaar. Alleen bij duurdere producten welke niet snel bezorgd hoeven te worden kan je bij andere webshops voor minder geld hetzelfde krijgen.

Extra toelichting
Bestel regelmatig bij Coolblue, vooral vanwege de korte levertijden en ruime voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arjan 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met een groot aanbod.

Service
De dag erop het product in huis. Keuze om het product af te leveren op een afhaalpunt. Genoeg mogelijkheden.

Assortiment
Heel veel keus.

Aanbeveling
Veel keuze, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Voskes 28-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en goede/snelle leverering

Service
afgehaald bij Bruna. Geen probleem

Assortiment
gemakkelijk te vinden wat ik zocht prijs/kwaliteit prima

Extra toelichting
Bij het ophalen van het (grote en ligt) pakket. Bij thuiskomst heb ik eerst gekeken of er iets in de doos zat. Tot mijn verbazing zat de doos helemaal vol zakjes lucht. En helemaal onderin de doos een klein boekje. Aangezien we allemaal verantwoordelijk zijn voor het milieu is het misschien een idee zo'n klein pakje in bubbeltjes envelop te doen. het plastiek is gemakkelijk van het papier te scheiden.En neemt weinig ruimte in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wk 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website

Service
korte levertijd

Assortiment
veel keus tegen redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

piet 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gezochte artikel makkelijk te vinden en te bestellen

Service
Van begin tot eind duidelijk en snelle bevestiging van bestelling en snelle levering

Assortiment
Meerdere keren wat besteld en steeds is product snel gevonden en voorradig

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plonske 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
pro's en contra's staan duidelijk beschreven,
alternatieve producten worden voorgesteld met meteen duidelijk kostprijs voor- en nadelen,
duidelijke gebruikshandleiding,
uitleg van bepaalde (technische) termen...

Service
ZEEEEEER snelle en correcte levering,
Probleempje iets onduidelijk via chat meteen en kort op de bal een helder antwoord...
elke stap in de levering wordt gecommuniceerd vb pakketje klaar, postbode ronde,...
Coolblue is meer dan een verkoopssite...

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment echter niet de goedkoopste aankoopprijs maar WEL als je leveringskost mee rekent...
Coolblue rekent namelijk geen kost aan!!
En supersnelle levering

Aanbeveling
Ideale winkelen om aankopen te doen maar ook om rond te kijken en te vergelijken en eventueel als tip door te geven om als cadeau te krijgen ;)
Duidelijke en heldere verkoopsvoorwaarden.

Extra toelichting
Wanneer ik geen tijd heb zelf naar de winkel te gaan en ik dringend iets nodig heb zeker eerste en meestal laatste plek waar ik kijk is op de site van coolblue... Heb ik achteraf toch nog info nodig ivm product, makkelijk terug te vinden of via chat te vragen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nikske 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van thuis uit kiezen en bestellen

Service
Geen problemen ondervonden.

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
zie voorgaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het is waar wat ze beloven, 's avonds besteld, de andere dag in huis.

Service
de wasmachine aangesloten en getest. De oude wasmachine mee genomen. top!

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
de 'online'winkel is prima! overzichtelijk, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed van Diggele 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
veel keuze en makelijk op te zoeken

Service
super snele levering

Assortiment
veel zijdig

Aanbeveling
veel keuze mogelijkheden en super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
opzoeken van een artikel is heel eenvoudig en gemakkelijk te bestellen

Service
het artikel werd de volgende dag reeds voor de middag bezorgd

Assortiment
vond direct waarnaar ik op zoek was

Aanbeveling
de volledige afhandeling van de bestelling was perfect op te volgen

Extra toelichting
kreeg nog een waardebon van 5 euro voor een volgende aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zonder account kan bestelling ook geplaatst worden

Service
Je wordt goed geïnformeerd over de status van de bestelling. Snelle levering!

Aanbeveling
Gebruiksgemak, informatie en snelheid van levering zijn prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Colinda 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk vanuit je luie stoel bestellen

Assortiment
Mag nog wel ietsje uitgebreid worden (speelgoed)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
MAKKELIJK TE VINDEN

Service
Snelle service

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Overzichtelijk en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wim Niemans 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel inloggen, bestellen en klaar is...

Service
Gemakkelijk bereikbaar en heldere antwoorden op vragen

Assortiment
Hoeft geen betoog. Grote keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande argumentatie. Communicatie was prima en het bestelde snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elena B 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spreeuwers 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en simpel

Service
prime snel en volgens afspraak

Assortiment
Is gewoonweg super.

Aanbeveling
alles wat ik wil, kan ik kopen naar behoren. prime hoor. snel, goed en betrouwbaar.

Extra toelichting
Ik denk dat ik genoeg gezegd heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierre 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het is gemakkelijk om te kiezen ,anders moet je naar meerdere winkels gaan

Service
al verschillend aankopen gedaan bij coolblue en alles elke keer ok

Assortiment
JE VIND HIER BIJNA ALLES

Aanbeveling
NOG GEEN KLACHTEN ,DUS....OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HN 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was super eenvoudig. Duidelijke conversie en gemakkelijk in te vullen input velden.

Service
Een tien voor service? Niets is onmogelijk. Alles is service gericht en dat werkt. De updates via e-mail zijn erg prettig.

Assortiment
Met zoveel shops voor verschillende producten klik je nooit mis.

Aanbeveling
Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frieda 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht per rubriek

Service
Belofte van snelle levering wordt nageleefd. Betrouwbaar !

Assortiment
Jammer dat we er niet alles kunnen kopen

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar, overzichtelijk en service op en top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik getroost me meestal niet moeite om me elders in een andere webshop te gaan 'vastrijden' in een onoverzichtelijke site, met vaak ook nog inaccurate informatie. De sites van Coolblues zijn gewoon top!

Service
Al twee keer iets moeten laten repareren ... Geen enkel probleem bij Coolblue. Men doet absoluut niet moeilijk en in max. 2 weken kreeg ik de onder garantie herstelde toestellen weer thuisbezorgd.
Ook vind ik de leveringen op zondag een geweldig plupunt.

Assortiment
Er zijn maar weinig zaken die je niet kan vinden in de webshops van Coolblue.

Aanbeveling
'Tadelos' zouden ze in Duitsland zeggen. Onberispelijk! En ik baseer mijn mening op nu inmiddels bijna 20 aankopen, dus niet op zomaar 1 toevallige aankoop.

Extra toelichting
Coolblue is misschien niet steeds de allergoedkoopste, maar het scheelt hem steeds hoogstens een paar procentjes, en daarvoor ga ik me echt niet in nesten gaan werken bij een andere webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews