coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3236 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 17-05-2018 Via de website gekocht

Keep it Simple

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Juiste product gevonden, goede omschrijving wat het wel en niet kan. Levertijd precies aangegeven en ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne Geerts 17-05-2018 Via de website gekocht

superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
aantrekkelijke prijzen - makkelijk te bestellen - snelle bezorging - super service door de bezorgers van Coolblue. Superblij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebel 17-05-2018 Via de website gekocht

Makkelijker kunnen ze het niet maken....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel gevonden wat ik zocht, in een paar klikken besteld en betaald en de volgende dag keurig bezorgd. Zo moet het! En ook de humor waarmee deze organisatie doordrenkt is... Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost 16-05-2018 Via de website gekocht

TOP service

Algemene score

10,0
prijs goed en fantastische bezorging en aansluiting !!
zeer aardige bezorgers.
maak je (nooit)niet vaak meer mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alowis 16-05-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue vind ik bijna altijd de producten die ik zoek en tegen een voordelige prijs.
Correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John P 16-05-2018 Via de website gekocht

Snel uit de nood!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Droger was defect. Binnen 24 uur stond er een nieuwe geïnstalleerd. En dat Hemelvaartsdag.
En voor een concurrerende prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mischa 16-05-2018 Via de website gekocht

Geweldig service en duidelijke communicatie

Algemene score

9,0
Zeer prettige webshop en winkels. Al meerdere producten aangeschaft en soms teruggebracht (niet defect :). Geweldige service en snelle en duidelijke communicatie.
Als laatste een vrieskast besteld, werd exact op het aangegeven tijdslot geleverd.

Echt eens een bedrijf wat gewoon een leverUUR aangeeft op de gekozen dag ipv een hele dag. Dat zouden er meer moeten doen.

Dit is het eerste bedrijf waar ik kijk als ik iets wil kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V 16-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van oriëntatie tot installatie is alles vlekkeloos verlopen. Ik ben met iedere stap goed op de hoogte gehouden en tijdens het installeren uitgebreid ingelicht over de functies en het gebruik van mijn apparaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline Bosma 16-05-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Aardig personeel, goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aardig personeel en goede service
Product was niet in de winkel, daar besteld en betaald, volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost 16-05-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel geweest en vragen gesteld over de producten die we wilden kopen. Heel goed voorgelicht en vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boon 16-05-2018 Via de website gekocht

Helemaal van deze tijd! TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super klantenservice!
Zeer snelle levering en bij retour snelle afhandeling! Geen overbodige langdradige bestelproces en als je belt zien ze via je mobiel nummer al meteen je bestelling! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CCm Biemans 16-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering, ik ben zeer tevreden. Maar niet zo tevreden over de druk om minimaal 100 leestekens te moeten neer zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moniek 16-05-2018 Via de website gekocht

Niet voor niets beste webwinkel 2017!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke prettige site, kwalitatief goed assortiment, snelle levering met goede planning. Leuke bezorgers :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Roermond 16-05-2018 Via de website gekocht

Snelheid, accuratesse, service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles prima in orde en verzorgd. Zal zeker wederom van Coolblue gebruik maken.
Ook ophalen op het afleverpunt was uitstekend te noemen. Dank.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Coppens 15-05-2018 Via de website gekocht

Top site, top bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig een droger uitgezocht d.m.v. de filters die perfect passen bij het type product dat ik zocht (inhoud, volume, type etc), voor alles wat ik belangrijk vond was een filter.

Bezorging was ook super: vrolijke bezorgers, ballonnen voor m'n twee kindjes en hup de vaatwasser naar de tweede verdieping getild. Medewerker één sloot het apparaat aan en zette het waterpas, medewerker twee gaf me wat tips over de machine. Binnen enkele minuten geregeld; op hun weg naar beneden namen ze meteen de oude droger mee et voila 👌

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt 15-05-2018 Via de website gekocht

Ze doen dus echt alles voor een glimach :-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topkwaliteit, scherpe prijs EN de volgende dag geleverd als je voor 23u59 besteld (ook op zondag). Alles word keurig en goed verpakt aangeboden. Ik heb nog producten terug gestuurd en daar doen ze echt niet moeilijk over. Voortaan bestel ik alles bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 15-05-2018 Via de website gekocht

Beste klantenservice in NL en altijd dat stapje meer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een van, of zelfs de beste webwinkel van Nederland (en met fysieke stores, wat wil je nog meer?).

Vaak de scherpste prijzen en de klantenservice is geweldig. Coolblue en haar medewerkers zetten altijd dat stapje meer.

Er ging iets mis bij de levering (lag aan het postbedrijf) maar toch hebben ze het goed opgelost en mij een cadeaubon aangeboden voor het ongemak.

Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

supersnelle levering 15-05-2018 Via de website gekocht

supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
supersnelle service, s'avonds besteld, de andere dag s'middags geleverdvorige grasmachine stuk, maar het gras kon wel een dagje wachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAW 15-05-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij problemen, snelle oplossing.
Wordt correct afgehandeld, geen getouwtrek met de schuldvraag, hetgeen regelmatig voorkomt bij normale winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 15-05-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Klantvriendelijk hoog staan!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een fijne winkel. Je komt binnen, komt gelijk iemand je begroeten. Waar kan ik u mee van dienst zijn...
Wilt u iets drinken....
Zeer fijn geholpen.....

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Aad lolling 15-05-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen wat ze beloven! Goede begeleiding en ondersteuning, goede after sales, alles piekfijn geregeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Floris 15-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een electrische heggeschaar is vlot geleverd voor een prima prijs. De nalevering van een 2e accu door leverancier komt daar nog bij. De vele heggen die ik hier en bij de buren nu kan knippen gaan me goed af.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 15-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert de artikelen snel en volgens afspraak. Product is veilig ingepakt en voldoet aan de specificaties.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 15-05-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat hij zegt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en zeer klantvriendelijke monteurs-bezorgers. Super. Super. Super. Heb er geen andere woorden voor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 15-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en zeer behulpzame mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop. Geen moeite was teveel voor de mannen die de wasmachine kwamen plaatsen. Alles netjes aangesloten en gecontroleerd en oude wasmachine netjes meegenomen ook het verpakkingsmateriaal weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elzinga 14-05-2018 Via de website gekocht

Er wordt precies gedaan wat is afgesproken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst, kopje koffie erbij en alle tijd om jouw vragen te beantwoorden. En alles was aanwezig zoals was besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 14-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede klantenservice !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie makkelijke website's !
Zeer goede klantenservice, als er iets is, word het altijd snel opgelost, en word er niet moeilijk gedaan !
Ik bestel al jaren bij Coolbleu en zal dat zeker blijven doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van Lievenoogen 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben zondags een grote koelkast besteld, en maandagochtend werd hij afgeleverd. Dat gebeurde met uiterste voorzichtigheid en toen de koelkast boven was, werd hij ook weer geïnspecteerd op schades. Niets beschadigt.
Ik ben zeer tevreden over coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Manon 14-05-2018 Via de website gekocht

I love Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers van Coolclue zijn allemaal erg vriendelijk en proberen je naar mijn idee zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast vind ik dat de medewerkers van de marketingafdeling ook echt een dikke pluim verdienen. De 'Bus. Klopt.' of 'Fiets. Fieuw.' vind ik echt leuk gevonden en toveren een lach op mijn gezicht zodra ik het voorbij zie komen. Ook op social media zijn ze sterk, wat voor een bedrijf in de huidige maatschappij wel belangrijk is. Ik zou zeker nog een keer bij Coolblue bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svea 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop altijd bij Coolblue. Alles is tiptop in orde, snelle levering, uitstekende service en retourneervoorwaarden; als je bijvoorbeeld een tablet koopt mag je die zelfs uitproberen, en binnen 14 dagen terugsturen mocht hij niet bevallen. Over een krasje in een product doen ze ook niet moeilijk. Het teruggestuurde product bieden ze dan weer als Tweedekansje voor een lagere prijs op hun website aan. Zeer betrouwbaar, ik koop zoveel mogelijk op deze webshop. Ben heel blij met Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 14-05-2018 Via de website gekocht

Vlotte afhandeling van bestelling én levering! Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is dé ideale website om on line te kopen. Productinformatie is prima. Prijs/kwaliteit-verhouding is eerste klasse! En je hebt ook een winkel in Lochristi, Zaventem en Antwerpen, waar je desnoods met je vragen terecht kan face-to-face.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy Talsma 14-05-2018 Via de website gekocht

Wat een geweldige service..heel blij met jullie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie geven een geweldige service..heel blij mee
ook met het produkt (Haier wasmachine) keurig geleverd en aangesloten.
Oude machine meegenomen.
Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 14-05-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Algemene score

10,0
Ik betaal soms wat meer om bij Coolblue te kunnen bestellen. Het is er snel en klantenservice is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep Thebrath 14-05-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke site met volledige informatie. Goede prijs en snelle levering. Ook aanbieding van eventueel alternatief.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonni 14-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en klantvriendelijke levering , contact per mail en via sms
Heel goed systeem, sms sturen over hoeveel tijd ze er zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 14-05-2018 Via de website gekocht

Coolblue een echte aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website. Erg overzichtelijk. Mooie prijzen. Makkelijk bestelprogramma en betaling is ook simpel.
Super snelle levering (oude toestellen worden meegenomen) zeer vriendelijke bezorgers.
Ik ben Zeer tevreden over CoolBlue

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 14-05-2018 Via de website gekocht

Service is een van de allerbeste in Nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals ik al aangaf , service is Top!!!
Snelheid van bezorgen is Top!!!
Eventuele oplossingen van een probleem is Top!!!
Prijzen zijn goed te noemen , kwaliteit kost nu eenmaal iets meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houthooft 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en fijne makkelijke site om te bestellen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben een geweldig leuke service iedereen is even vrolijk van bezorger tot klantenservice! Ik bestel graag hier alleen al om de service! Ze hebben een groot aanbod en je kan er eigen altijd slagen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julie_807 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service bij Coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering van een vaatwasser. Het oude toestel werd meegenomen en het nieuwe geplaatst door zeer vriendelijke mannen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en super tevreden met mn bestelde artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website vinden wij heel duidelijk en overzichtelijk. Wij zijn ook heel blij met ons bestelde artikel. Top service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronny 14-05-2018 Via de website gekocht

Cool Blue = super snel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke Webshop.
Breed aanbod. Goede prijs/kwaliteit
Vlotte en betrouwbare levering en plaatsing door coolblue team ;-) !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Van Ingen 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is goed
Snelle levering en kunt afleverdatum kiezen
Wanneer je bij Coolblue een dolce gusto apparaat koopt, geldt de voorjaarsactie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 14-05-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het gaat precies zoals het in hun reclamefilmpje wordt weergegeven, afleveren in een tijdbestek van een uur zodat je niet de hele dag hoeft te wachten, belletje vooraf dat ze er aan komen en product op de plek gezet en de rommel weer meegenomen. Ook kleinere producten altijd geleverd in een handige rits doos en altijd op tijd. Een voorbeeld voor anderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F-Ant 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige sergive en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De leveringtermijnen komen overeen met wat beloofd is. De verpakking aangepast aan het product dat steeds in goede staat geleverd wordt.
De klantenservice is snel, duidelijk en vriendelijk zowel via email als in de winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 13-05-2018 Via de website gekocht

Beloven en ook waarmaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden een probleem: Onze wasmachine ging stuk, we zouden een paar dagen weggaan en de kinderen zouden thuisblijven. Wat nu ?
Op de duidelijke, overzichtelijke site van C.B. gekeken, een wasmachine uitgezocht en daarna rustig weg kunnen gaan, want:
Alles klopte, van bestelling tot levering.
Een zeer prettige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teunis Penninkhof 13-05-2018 Via de website gekocht

perfecte service en gemoedelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is de juiste webwinkel waar je met plezier iets besteld.
Afhandeling van alle zaken worden ook door vriendelijk medewerkers naar tevredenheid afgehandeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gondje 13-05-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site, met duidelijke uitleg van artikel. Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Noordijk 13-05-2018 Via de website gekocht

Voorbeeld voor andere webwinkels!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Misschien qua prijzen niet de aller voordeligste, maar qua bestel, verzend en retourbeleid helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart paesen 13-05-2018 Via de website gekocht

Brol van combinaties

Algemene score

1,0
Coolblue verkoopt combinaties die elkaar stuk maken of die gewoon niet zijn aangepast aan België. Hoes van tablet maakt glas kapot en klavier erbij was azerty van Frankrijk en niet van Belgie. Na melding van klacht (tablet was 1 week oud) kon enkel gezegd worden dat zij niet verantwoordelijk waren, maar de fabicant van de hoes. ha ha.
Glas repareren ging ook niet. display was kapot. Wat raar was. ik had op voorhand locale hersteller er naar laten kijken. Hij zij wel dat glas zeer moeilijk te krijgen was in belgie en dat het meer dan 5 weken zou duren. Dat is hun probleem. ze konden het niet binnen 3 weken maken en dan schuiven ze weer probleem door naar klant. verkopen kunnen ze goed, maar dan.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

bobo 13-05-2018 Via de website gekocht

Snel+afspraak nakomen+concurerend=prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke info en snel geregeld , bovendien op zondag bezorgd.De preis is goed t.o.v. Andere aanbieders

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews