coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koch-Gruppen 05-06-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten volgende dag geleverd. Klantenservice medewerkers begrijpen hoe je als klant wil worden behandeld:hulde!Bereikbaar en levering in het weekend:ook op zondag!Topservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sinke 05-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke website, snelle levering, ruime keuze in producten, gemakkelijk bestellen, tevreden over de service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 05-06-2018 Via de website gekocht

Klachtafhandeling en verzenden kan beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Product zou savonds geleverd worden en had daar extra voor betaald maar kwam dus niet savonds na tel contact (lange wachttijd) geld van bezorging terug gehad en product werd een dag later bezorgd

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Will 05-06-2018 Via de website gekocht

Super snel geleverd, in een prima verpakking met leuke tekst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had al eerder goeie ervaringen met Cool Blue gehad, snelle levering, overzichtelijke website, prima dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fje4 05-06-2018 Via de website gekocht

Keurige en snelle levering, vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop overzichtelijk, hiervoor gekozen omdat het product op dat moment het goedkoopste was, levering was snel en keurig uitgevoerd. Valt me wel op dat de prijzen nogal fluctueren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 05-06-2018 Via de website gekocht

Perfect leveringsproces.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer besteld bij COOLBLUE. Betreft wasmachine. Zeer gebruiksvriendelijke website. Ook telefonisch contact verliep prettig. Er werd excuus gemaakt voor het feit dat er door grote drukte niet de volgende dag, maar zondag geleverd kon worden. Je wordt op de hoogte gehouden via mail, sms en telefonisch. Hulde!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaquet 05-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Geweldige winkel zowel online als de winkel in Rotterdam.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij binnenkomst in Rotterdam wordt je direct super geholpen en klant vriendelijkheid aan de balie is echt super goed.
Niets anders dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thei 05-06-2018 Via de website gekocht

Mijn perfekte shop

Algemene score

10,0
Heb vaker al wat besteld bij Coolblue en nooit spijt gehad van mijn aankoop. Als ik iets wil kopen kijk ik altijd eerst op hun site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De plzierigste WbWinkel 05-06-2018 Via de website gekocht

Bestellen bbij Coolblue voelt aan als een feest van A tot Z.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke website en perfect bestel en bezorgplan, zelfs op zondag en alles uitermate betrouwbaar.
Als klant ben je koning bij Coolblue.
Bel hen maar eens, gewoon doen, dit voelt aan als een feestje.
Inmiddels struin ik niet alle websites meer af het is gewoon goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiaK 05-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, netjes verpakt , vriendelijke mensen en een uitgebreid assortiment, groot of klein service altijd hetzelfde

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 05-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede productomschrijving en ruime productkeuze. Zoals beloofd werd product ook binnen de 24u op een zondag geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart Poorters 05-06-2018 Via de website gekocht

Service was super.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waren zeer vriendelijke bezorgers zeer netjes en correct!
ook waren ze heel netjes op tijd , ook een kwartier van te voren netjes gebeld dat ze er aan kwamen.
In een woord top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CS 05-06-2018 Via de website gekocht

duidelijke website, vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
precies gevonden wat ik zocht, en met een kleine bijbetaling al binnen 6 uur na bestellen in huis! leverancier SMSte een half uur van tevoren zelfs de exacte levertijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 05-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service! Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, veel keus en goede producten. Alles prima in orde. Dik tevreden met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 05-06-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering. Makkelijke winkel met veel producten. Goed contact over en wanneer geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

renate georges 05-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben zeer tevreden met het product die ik via Coolbleu gekocht heb de bezorgers waren heel vriendelijk en leggen alles tot in de puntjes goed uit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 04-06-2018 Via de website gekocht

Coolblue - De winkel van sinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop waar je echt alles kan kopen met een zeer hoge mate van klantvriendelijkheid en een supersnelle levering. Het adres voor huishoudelijke en elektrische apparaten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Massimo 04-06-2018 Via de website gekocht

Super service, eerlijk en een fijne website AANBEVOLEN!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij online bestelling, duidelijke mails, hier er daar een leuk extraatje vermeld (bijv. confetti voor de bezorgers) LOL en perfecte levering.

In de shop (Eindhoven) aanbevolen een onderdeel ter bevestiging elders te kopen omdat het daar goedkoper is, dat is nu nog eens eerlijke service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 04-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige, snelle service met humor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site en snelle levering. Service is top! Erg leuk de humor bij de bestelling (wacht therapie, confetti voor de bezorger) ik hou ervan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Bergen 04-06-2018 Via de website gekocht

De hele tijd een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft als geen ander begrepen hoe het moet. Wat een voorbeeldfunctie voor andere webshops. Geweldige en vriendelijke medewerkers en bezorgers. Wij zijn van uitzoeken tot leveren superblij met de gang van zaken. En dan is ook nog eens het product perfect en onvoorstelbaar betaalbaar (Haifer Koelkast gekocht). Wij zijn en blijven vaste klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve 04-06-2018 Via de website gekocht

Geweldig shoppen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is zeer eenvoudig in gebruik. Tevens is er de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen in de komende twee weken. Hierdoor kun je alles laten leveren wanneer het jouw past. De installateurs zijn vriendelijk en professioneel en helpen je in een korte tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke van der Vlugt 04-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel online

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is duidelijk, de prijzen goed, het bestellen eenvoudig, en snelle levering.
Het bezorgen ook uitstekend , van het zelf bijhouden van de tijd van arriveren, telefoontje dat ze er aan komen, het installeren, de rustige en duidelijke uitleg en tips. Super, aanrader, zeker het volgende apparaat weer bij Coolbleu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-06-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke productonschrijvingen en goede mogelijkheden om te vergelijken. Zo wordt kiezen erg makkelijk.
Scherpe prijzen en supersnelle levering.
Doen wat ze zeggen dus erg betrouwbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 04-06-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was er volgende dag. Ze hebben het 3 hoog naar boven gebracht. Plaatsen hoefden ze niet te doen, daar werd wel naar gevraagd. Bezorgers waren vriendelijk! Coolblue geeft je ook extra informatie over het product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van dijk 04-06-2018 Via de website gekocht

Bijna goed

Algemene score

5,0
Voor 23.59 besteld de volgende dag geleverd mooi niet dus. Een dag later bezorgd en dan post nl de schuld geven

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-06-2018

Beste meneer/mevrouw Van Dijk,

Bedankt voor het schrijven van een review. Wat ontzettend jammer om te vernemen dat jouw pakket niet meteen de volgende dag is geleverd. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, mag je inderdaad de volgende dag al een levering verwachten.

Helaas hebben wij de afgelopen dagen een vertraging moeten inhalen. Er zijn onwijs veel bestelling geplaatst naar aanleiding van onze klanten die vakantiegeld hebben ontvangen. Door de drukte is ook jouw bestelling de dupe geworden van de vertraagde leveringen.

Uiteraard hopen wij dat jij jouw pakket zo spoedig mogelijk wordt geleverd. Je kunt de Track & Trace informatie in de gaten houden om de levering te volgen. Mocht jouw bestelling na morgen nog steeds niet zijn geleverd, dan kun je weer contact opnemen met onze Klantenservice-afdeling. Onze collega's kunnen jou direct verder helpen en jou van een compensatie voorzien.

Als je nog andere vragen hebt, laat het ons direct weten.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Ferry Adolfs 04-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke webshop en een geweldige afhandeling van mijn bestelling. Snel geleverd.Correcte informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric de Bruin 04-06-2018 Via de website gekocht

Prima prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het ruime aanbod en prima product keuze hulp kom je snel tot de producten die je zoekt.
Voeg daarbij de gratis verzending, dan zijn zij in vergelijking met de concurrentie vaak net zo duur of zelfs goedkoper.
Verder is de snelle levering en prima helpdesk ook een punt om aan te denken bij de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 04-06-2018 Via de website gekocht

Go to winkel voor electronica

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs technische gezien 1 van de betere maar klant service gericht de beste. Word goed op de hoogte gehouden en bij vragen door enthousiast personeel geholpen top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwen 04-06-2018 Via de website gekocht

Het liefste koop ik bij Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, goed materiaal, veel informatie waardoor je goed weet wat je koopt. Ssupersnelle levering waarvoor niets wordt gerekend, gratis verzending dus. Goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter53 04-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en 30 dagen bedenktijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke info op de website, gemakkelijke zoekmachine en zoeken volgens specificatie van het product. Snelle levering, grote voorraad en 30 dagen bedenktijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiel 04-06-2018 Via de website gekocht

Super klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, groot assortiment en als beste de klantenservice. Mijn laptop had een klein defect, maar na bellen met de klantenservice hebben ze meteen geregeld dat ik hem kon inwisselen voor een nieuwe. Super snelle en goede service. Bestel alles bij Coolblue en beveel het altijd aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ethan 04-06-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online kopen zoals het hoort. Na het betalen kreeg ik een aankoopbevestiging met alle datum en ophaaladres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 04-06-2018 Via de website gekocht

Concurrerende prijzen, goede website perfecte bezorgservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb goede keuze kunnen maken via duidelijke website en utube filmpjes van Coolbleu en prijzen vergeleken met collega aanbieders. Zo de beste keus kunnen maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique van den Driesschen 04-06-2018 Via de website gekocht

Aardige Bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een wasmachine bestelt en ik ben er zeer tevreden mee. De prijs viel mij ontzettend mee en hij was ook nog eens in de aanbieding. Op tijd gebracht, (werd eerst netjes opgebelt) en goed aangesloten in mijn kleine keuken. Ondanks dat het zeer warm was die dag klaagden het personeel niet. Een chapeu voor hun!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique v D 04-06-2018 Via de website gekocht

Echt super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service. Klantenservice top en ze denken echt met je mee.

Goeie begeleiding tijdens verzendibg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil ariens 04-06-2018 Via de website gekocht

Klasse in alles

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen en artikelen kunnen vergelijken. Goede service en 15 minuten voor dat zij kwamen een belletje. Wasmachine aangesloten en werking daarvan verteld. Oude wasmachine weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick knopert 03-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Míjn vorige headset had na 1.5 jr enkele gebreken teruggestuurd en kon ik een andere uitzoeken Het kleine rest bedrag besteed aan Leki wandelstokken. Geweldige service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 03-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving en uitleg via de website, je krijgt regelmatig e-mails met informatie van het artikel
Ik heb een Canon printer gekocht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 03-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze bellen een 30minuten voor het leveren van de producten aan huis dat vindt ik zelf toch wel heel fijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 03-06-2018 Via de website gekocht

goede sirvice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede en duidelijke website snelle levering daar is niks op aan te rekenen ga er de volgende keer weer naar toe

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teunisse 03-06-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind het leuke site en je krijg ook een vidio voor tips en veel produkten voor een leke prijs te veel om optenoemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 03-06-2018 Via de website gekocht

Dik te vreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals beloofd de dag erna bezorgd.
Zelfs als je op zondag besteld.
Site is goed overzichtelijk en rewviews

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mick 03-06-2018 Via de website gekocht

Snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Droger besteld, Volgende dag alles aangesloten en oude retour! Constant op de hoogte waar de chaffeur zat via SMS (website liep achter)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 03-06-2018 Via de website gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaak goedkoper en gratis thuisbezorgd. Product kiezen en dan oriënteren op het net. Cool Bluetooth vaak voordelig en snel thuis. Ook op zondag. Je hoort keurig per e-mailadres hoe laat zodat je de dag kunt indelen. Ik ben fan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana 03-06-2018 Via de website gekocht

Top service, vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine was echt super snel geïnstalleerd. Gezellige jongens, duidelijke uitleg en ook perfect volgens de afgesproken tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 03-06-2018 Via de website gekocht

Dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering nette bezorgers oude kast mee genomen + verpakkingsmateriaal
Dik tevreden over de afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 03-06-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk en snelle correcte levering, altijd op de voorafgesproken tijd geleverd gekregen, écht een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Everdink 03-06-2018 Via de website gekocht

Goede telefonische voorlichting en alles geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke uitstraling goede website, vriendelijk te woord gestaan, Orderbevestiging binnen 5 min in je mail. vervalt automatisch na 5 dagen. Geen gezeur dus. etc etc .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marly 03-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service en goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg van het product en goede prijs
Doen wat ze beloven , om 23.00 besteld en volgende dag in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AP 03-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag besteld, maandag in huis. Top!
Goede weergave van het product op de site. Ook concurrende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews