coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42495 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maurice 05-08-2017 Via de website gekocht

enorm goede hulp!!

Algemene score

10,0
Bij twijfel over de aanschaf van een nieuwe TV enorm goed geholpen door I** bij CoolBlue!
Volgende keer zeker weer naar hen terug wanneer ik iets nieuws wil aanschaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lauren H. 05-08-2017 Via de website gekocht

Eerste ervaring meteen super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een specifieke waterfles die meteen de volgende dag bezorgd zou kunnen worden, en op alle sites die ik via Google vond was het zeker 2 dagen. Toen raadde een vriendin mij CoolBlue aan. Ik bestelde op mijn telefoon heel makkelijk en de volgende ochtend was het pakketje binnen! Super makkelijk en snel, en vooral de humor van CoolBlue maakt mij een nieuwe vaste klant!

Het enige nadeel vind ik dat CoolBlue tegenwoordig dingen vaker in plastic 'enveloppen' verstuurt en denkt dat dit groener is dan kartonnen dozen. Dat vind ik jammer. Ik zie CoolBlue graag in de toekomst minder plastic gebruiken bij hun verzendingen, vooral als dit niet nodig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liduina 05-08-2017 Via de website gekocht

Precies zoals op tv!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onvoorstelbaar! Op de seconde af geleverd. In enkele minuten als twee tornados de oude machine naar beneden gesjouwd en de nieuw naar boven getoverd! Een hele dikke pluim voor het bestel systeem en levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. 05-08-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De volgende dag geleverd, goed verpakt in een (grote) doos, het apparaat dat we besteld hadden en die doet het ook nog goed. Bestelling en betaling verliepen ook prima. Lijkt misschien niet bijzonder, maar ze doen wat ze beloven en dat is snelle en betrouwbare levering tegen de beste prijs op dat moment. Inmiddels is het apparaat alweer duurder, ook bij coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 05-08-2017 Via de website gekocht

Prima service, goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering ging in mijn situatie verkeerd maar dit lag aan Dynalogic.
Vervolgens heeft Dennis van de klantenservice mijn klacht aangehoord en dit prima opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marishka 05-08-2017 Via de website gekocht

Inderdaad met een glimlach.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en snelle grappige communicatie.
Supersnelle levering, sávonds besteld en s'morgens 08.15 u netjes bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 05-08-2017 Via de website gekocht

Een hele fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke webwinkel .
Ook de mail s over de verwerking tot en met de aflevering heb ik als zeer plezierig ervaren.
Ik zal hier zeker vaker wat kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patje 05-08-2017 Via de website gekocht

Ongelooflijk snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk snelle levering en dit voor de tweede maal (geleverd op minder dan 20 uur) ; zaterdagnamiddag besteld en zondag voor de middag reeds geleverd. Geen duidelijke productomschrijving.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna 05-08-2017 Via de website gekocht

Van bestelling tot nazorg TOP!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Rugzak is als op de website. De kleur(Frost Green) is in het echt nóg mooier. En deze wordt met gebruik alleen maar meer prachtig. Fjallräven is een topmerk. De Kånken is een klassieker'

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 05-08-2017 Via de website gekocht

Goede product- en verzendinfo. Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna alles krijgt een 10. Puntje voor verbetering is misschien de hoeveelheid verpakkingsmateriaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Tilburg 05-08-2017 Via de website gekocht

Helemaal TOP !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, alles overzichtelijk en gedetailleerd.
Makkelijk bestellen en afrekenen.
Snelle levering en duidelijke afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiim 05-08-2017 Via de website gekocht

Hoe het zou moeten zijn!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en uiterst vriendelijke levering. De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De prijs van de producten was bij de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 05-08-2017 Via de website gekocht

Prima service, zelfs op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stofzuiger besteld op zaterdag en werd de zondag middag al afgeleverd, lekker snel. Tijd van leverig wordt ook netjes vermeld, zodat je er niet de hele dag op zit te wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 05-08-2017 Via de website gekocht

om 21u en de volgende dag geleverd om 8u

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel is snel geleverd volgens afspraak. Goed verpakt met duidelijke beschrijvingen van plaatsing, installeren en instellen. Binnen en buitenunit zijn in zeer korte tijd met elkaar verbonden waardoor snel de juiste gegevens op het display afleesbaar zijn.snelle levering en correcte prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deltoulo 05-08-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze komen hun belofte na ... voor dat uur besteld levering volgende dag bij je ... . Snelle en correcte service. Heel mooie overzichtelijke website met de productinformatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter schoor 05-08-2017 In de winkel gekocht
Aalsterweg te Eindhoven

Aankoop Advies, Installatie en Service Center

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zakelijk gebruik ik een laptop voor alles: contracten, calculaties en presentaties. Het installeren van nieuwe Software applicaties is niet mijn sterkte. CoolBlue heeft een perfect advies gegeven en ook conform afspraak geïnstalleerd bij de CoolBlue shop.
Vervolgens op professionele wijze uitleg gekregen, waardoor ook thuis het eea in één keer was aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette 05-08-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat de prijzen goed zijn en heel duidelijke website met mooie artikelen en snelle service en goede afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

trudy 05-08-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekend. Levering en plaatsing van wasmachine . Oude apparaat meegenomen. Heel goed op de hoogte gehouden over de tijd van de levering. Bijzonder prettig allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil 05-08-2017 Via de website gekocht

goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
al vaker besteld
we zijn tevreden anders had ik niets meer besteld we zouden het zeker doorgeven aan andere mensen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Merlijn 05-08-2017 Via de website gekocht

Erg betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel winkel bood als enige zo'n snelle levering aan dat ik het de volgende dag om half 9 af kon halen. Ik kreeg een sms'je als het product af te halen was. Erg fijn en snel geregeld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke 05-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Internet gemakkelijk zoeken naar het product dat ik nodig had.
De bezorging van Wasmachine naar de tweede verdieping. Via twee vaste trappen met een draai erin. Binnen nog geen kwartier tijd stond de nieuwe wasmachine zijn doorspoel programma te draaien en was de oude al afgevoerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gesink 05-08-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels een aantal keren via Coolblue besteld, omdat de levering gratis en snel is. Gaat altijd zoals gepland.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Franka 05-08-2017 Via de website gekocht

Echt top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snelle levering en ontzettend vriendelijke jongens die de wasmachine bij ons op de eerste verdieping hebben neergezet en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wegvanhara 05-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb 's avonds laat nog een nespresso apparaat besteld en die werd de volgende dag al bezorgd. Echt fantastisch dat het zo snel geleverd is. Daarnaast optimale informatie via de mail over bezorging en digitaal de factuur. Kortom: erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verhoeven 05-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue werkt supersnel en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is steeds een plezier om met Coolblue te werken. Alles verloopt steeds vlekkeloos en supersnel, niettegenstaande het grote assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 05-08-2017 Via de website gekocht

duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue via webshop: duidelijke info en snelle levering. Top klantenservice-lijn: ca niet wachten, niet door tig-keuzemenu's worstelen, en ze weten gelijk wie je bent (obv je 06) en wat je besteld hebt; je kan gewoon gelijk je vraag stellen en je hebt direct vriendelijk een bruikbaar antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pacque Peter 04-08-2017 Via de website gekocht

Kopen met een gerust hart.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een shop waar je koopt met een gerust hart. Je koopt goede, kwaliteitsvolle producten.
Goede en correcte service.
Eerlijke prijzen.
Stipte en correcte levering.
Een echt aanspreekpunt indien er in het bestelproces toch iets fout loopt, geen gedoe met eindeloos telefoneren, mailen,...
Kiezen, kopen, betalen en genieten van het geleverde product.
TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue is top! 04-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service, erg klantvriendelijk en duidelijke communicatie! Ik zou het iedereen aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja jansen 04-08-2017 Via de website gekocht

Super ,precies zoals belooft en meer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezien op tv-reclame ,en het is echt zoals ze beloven. Brengen het naar boven etage sluiten wasmachiene aan nemen oude mee ,de eigen droger zetten ze er ook nog op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Pasmans 04-08-2017 Via de website gekocht

super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind dat je goed geholpen word en dat alles vlug werd geleverd blijf zo door gaan Ik ga in de toekomst vaker kijken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yancey 04-08-2017 Via de website gekocht

Bovengemiddelde service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom een 9. Maar ik heb niks aan te merken op coolblue. En is er iets fout met je product? (meestal omdat jij het verkeerde besteld) lossen ze het buitengewoon netjes met je op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BP 04-08-2017 Via de website gekocht

Te vrolijk

Algemene score

7,0
Irritant veel mailtjes na 1 bestelling. Verder mag het wel iets zakelijker ipv iedereen als 4-jarige aan te spreken. Snel geleverd, goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Groenendijk 04-08-2017 Via de website gekocht

slechte garantie en service

Algemene score

2,0
Ongebruikte tent na n jaar alle elastiek in stokken stuk. Vlak voor we het jaar erop weg zouden gaan met deze tent komen we daar achter.
Contact opgenomen moeten we terug sturen. Maar geen geld terug dus moesten we een nieuwe tent kopen( niet bij coolblue). Omdat we op vakantie gingen.
Na verschillende mails en de tent naar de reparateur zijn de stokken stuk door " gebruikersschade" ...hoe kan dat ...de tent is niet gebruikt. En al hadden we hem wel gebruikt dan ik t niet raar dat de stokken na 1 jaar stuk zijn ???
Maar...voor 60 euro krijg ik n nieuwe tent...

Ik dacht het niet...waardeloos en elke keer iemand anders die op je mail reageer.

Ik ben dus vreselijk niet tevreden en ga z.s.m na mijn vakantie verhaal halen. Belachelijke service!

Heb n nieuwe tent moeten kopen en voor 60 euro krijg ik de kapotte weer " heel" terug.
Dus naast de coolblue kapotte tent 225 heb ik n nieuwe tent moeten kopen 200 euro en voor 60 krijg ik de kapotte weer heel terug. 485 euro ....nou coolblue bedankt

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 05-08-2017

Beste,

Bedankt voor je review. We vinden het erg vervelend om te lezen dat jouw tent kapot is gegaan vlak voor jouw vakantie. Dat is natuurlijk niet prettig. We willen dan ook onze excuses aanbieden voor het nare gevoel wat je hebt gekregen van deze situatie. Zou je zo vriendelijk willen zin om jouw adresgegevens en ordernummer van de bestelling naar ons toe te e-mailen? Je kunt hiervoor het volgende e-mailadres gebruiken: geenglimlach@coolblue.nl. We zien jouw bericht graag tegemoed.

Groeten,
Coolblue

Reageer

henk 04-08-2017 Via de website gekocht

super snel en correct

Algemene score

9,0
door div. sites te bekijken en te vergelijken betreffende mijn aankoop. (een senseoapparaat)
heb ik puur op gevoel gekozen voor cool bleu.
Dit gevoel is mij niet beschaamt moet ik zeggen.
ze vertelden op de site vandaag besteld, morgen in huis.
Dit is ook volledig gebeurd.
Ik ben dus zeer tevreden met de bestelling en de afhandeling hiervan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GF 04-08-2017 Via de website gekocht

lastige site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Je koopt een product, althans dat voornemen heb je, maar dan krijg je eerst nog accessoires voorgeschoteld met kortingen. Ik had er nog twee nodig, maar dan begint het ondoorzichtige gegoochel. Volgens mij heb ik zonder pakketkorting nu toch een accessoire die goedkoper is dan mét de voorgeschotelde korting. Telefonisch contact gezocht. Er werd niet opgenomen

Reageer

Esmée Kurvers 04-08-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Staan op ieder moment voor je klaar en alles wordt direct voor je geregeld. Super snelle bezorging (mits Post NL een beetje meewerkt). De kleine dingetjes maken het verschil.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lou Janssen 04-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service.??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 23.00 uur besteldt en de volgende dag om 13.30 uur in huis en in goede conditie zonder schade bravo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert van der Velden 04-08-2017 Via de website gekocht

Prima service; komen afspraken na!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website waar alle producten goed te vinden zijn. De levering is snel. Ik bestel graag bij Cool Blue; het bedrijf komt zijn afspraken altijd na en is erg betrouwbaar wat ik belangrijk vind.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 04-08-2017 Via de website gekocht

Goede site - klantvriendelijk - goede service

Algemene score

8,0
Geweldig! Zelf kunnen aangeven de dag van levering, betrouwbaar,
Snelle levering en goede aankondiging voor de levering,
gratis bezorgen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant! 04-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en supersnel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke website, duidelijk en overzichtelijk waar je moet zoeken! Zeer snelle levering, je ziet bij je account al dat binnen 5 minuten jouw bestelling wordt ingepakt! Ik had 's avonds 3 verschillende bestellingen gedaan, zelfs nog net voor 24.00 uur. De volgende dag 's middags om 13.30 uur alles in huis! Keurig netjes ingepakt, niets mis mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Janson 04-08-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd geweldige service vanuit Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volgende dag om 08:30 op kunnen halen bij de Primera om de hoek, heerlijke service! Valt altijd te rekenen op Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 04-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
S avonds laat besteld, volgende morgen stonden ze al op de stoep met de wasmachine en droger! We hadden het niet beter kunnen wensen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 04-08-2017 Via de website gekocht

goede snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam deze site tegen op internet.
Ben heel tevreden over het product.
Bestel weer wel via deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 04-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al mijn vragen werden meteen beantwoordt. Telefoniste was zeer vriendelijk en dienstverlend. Ben Naar tevredenheid geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.A.Mostert 04-08-2017 Via de website gekocht

Tweede kans product werkte niet dus terug gestuurd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gelukkig kon product gratis worden teruggestuurd. Wel heel veel rompslomp (en voorbereidende kosten) met teleurstelling als resultaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 04-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige sevice en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site van Coolblue is prettig, de bezorging is Top door vriendelijke bezorgers en op tijd en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de levertijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 04-08-2017 Via de website gekocht

Te late levering

Algemene score

3,0
Vanwege defecte machine hadden we snel een nieuwe nodig. Zondagavond besteld, zou maandag komen. Maandag tot 22 uur gewacht, kwam niet. Dinsdag gebeld. Werd woensdag. Woensdag werd geannuleerd. Uiteindelijk pas donderdag in huis. Ergernis.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-08-2017

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend naar dat jouw bestelling zo laat is bezorgd. We kunnen heel goed begrijpen dat je hiervan baalt en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het nare gevoel wat je hebt gekregen in deze situatie. We willen dit graag nakijken zodat we onze processen voor in de toekomst kunnen verbeteren. Zou je zo vriendelijk willen zijn om jouw adresgegevens en ordernummer van de bestelling naar ons toe te willen e-mailen? Je kunt hiervoor het volgende e-mailadres gebruiken: geenglimlach@coolblue.nl. We zien jouw bericht graag tegemoet.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Sander 04-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige monitor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Monitor is goed. Ik ben heel blij met het en de service. En voor €140 is het een koopje. Ik zal zeker nog iets kopen bij hun.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Ligtvoet 04-08-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes afgeleverd de volgende dag al.De chauffeur belt van te voren of er iemand thuis is.En het ouwe apparaat wordt mee terug genomen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews