coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CByK 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Perfecte website. Bestellen eenvoudig.

Service
Geleverd op zondag!

Aanbeveling
Perfecte webwinkel. Snel, makkelijk, goede kwaliteit en alles te bestellen.

Extra toelichting
Dit is onze 5e bestelling, en we zijn nog niet teleurgesteld. Sterker nog, jullie worden steeds sneller. Indrukwekkend!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

conedude 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel te vinden wat ik nodig had met juiste omschrijving...

Assortiment
dat mijn product dat ik zocht in voorraad was vind ik bijzonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogerdesmedt2 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis kiezen,thuis bestellen

Service
Geleverd als beloofd op 2 dagen

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Excellente service,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anny Quick 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan thuis kiezen

Service
mijn heeft mij goed geholpen met de keuze tussen 2 artikelen

Assortiment
goed

Aanbeveling
goede service en vriendelijk bij inlichtingen vragen

Extra toelichting
vriendelijk en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shanawesel 05-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Ik ben ontevreden over de levering. Ik had mijn levering aangevraagd voor zaterdag. Heb die dag zelf enkel een briefje in de bus gevonden zeggende dat de bestelling opnieuw aangeboden ging worden op maandag . Ik was echter heel de dag thuis en niemand heeft aangebeld. Maandag moest ik werken dus ben ik mijn pak mogen gaan ophalen op het postkantoor! :( Gezien de openingsuren van de post, heb ik mijn pak pas een week later kunnen ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

efjee1 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zo klaar

Assortiment
is echt genoeg

Aanbeveling
steeds tevreden geweest met mijn aankopen

Extra toelichting
niets toe te voegen zie cijfer

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

heleenwkp 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelvandam 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle en eerlijke levering

Aanbeveling
Makkelijk zoeken

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Galinake 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Airprinter deskjet 2540 daags nadien ontvangen thuis, half uurtje later was de printer geïnstalleerd en direct WiFi verbinding en perfecte afdrukken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opanerd 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website

Service
Vlekkeloze service. Kreeg bij defect na twee jaar volledige aankoopbedrag terug

Assortiment
Ze hebben werkelijk alles

Aanbeveling
Omdat er geen betere winkel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietgoossens 05-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Het was vrij eenvoudig om de bestelling te doen

Service
Er werd heel snel gereageerd

Assortiment
Er is van alles te bestellen

Extra toelichting
Het gemak van het bestellen en de snelheid waarmee ik het bestelde heb ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rdlo 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit mijn zetel kan ik bladeren in de aanbiedingen en bestellen via een overzichtelijk aanbod ( met hoeveelheid en prijs)

Service
Gewoon prachtig, zoals ik reeds eerder heb vermeld ( formidastichsengoederder)

Assortiment
Mag van mij gerust nog een stuk uitgebreider.

Aanbeveling
Door het feit dat alles ok is kan ik niet anders dan aanbevelingen te doen bij anderen.

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik bij cool blue bestellingen doe, het is telkens perfect.Ook de kwaliteit kan ik aanbevelen.Bij inktpatronen is de XL zeker aan te bevelen. Dit alles samen met een grandioze service is voor mij cool blue een van de betere in zijn soort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Clauwdiejaa J 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zaterdag een laptop besteld die op ZONDAG werd geleverd. Wat een perfecte service! Op zondag heb ik de tijd om rustig de nieuwe laptop te installeren. Super over nagedacht door Coolblue.
Ook nieuwste laptops heeft Coolblue in huis zodat je niet het gevoel hebt dat je al een verouderde computer hebt besteld!!!!

Service
Ik had een vraag over het indelen van de harde schijf in partities. Prima geholpen aan de telefoon door de klantenservice.

Aanbeveling
Prima service, ze doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EPlessers 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Positief: snel, gemakkelijk, goede prijs Negatief: een SSD van 200 EUR per post laten komen is "not done". de blauwe herkenbare coolblue enveloppe puilde uit de brievenbus en een eventuele voorbijganger kon het gewoon meenemen. Voor deze prijs kan dit nog aan de deur afgeleverd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ECSeverein 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles duidelijk, en snel te bestellen

Service
Zondagavond besteld en maandagochtend in huis.. Top!

Assortiment
Voldoende keuze!

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit Is perfect.

Extra toelichting
Heb op niks wat aan te merken.. Snelle afhandeling, en alles duidelijk. Voor het eerst bij jullie besteld, maar gaat zeker vaker gebeuren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolandvds 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
on line vergelijken producten/prijzen

Service
zondag besteld - maandagmorgen geleverd

Assortiment
voldoende doch keuze was reeds gemaakt voor bestelling

Aanbeveling
nog ietwat te weinig ervaring met deal

Extra toelichting
geen verplaatsing nodig - prijs gevoelig lager

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghisdebs 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden op de website, betalen kan je zoals jezelf wilt.
Gewoon GOED!

Service
Zondagavond besteld, maandagochtend geleverd, beter kan niet.

Assortiment
Prijs/kwaliteit ok.

Aanbeveling
Nog nooit een probleem gehad!

Extra toelichting
Alles gaat zeer vlot bij deze winkel met zachte prijzen en snelle levering, ook mogelijkheid terug te sturen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SpijkGLD 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel snel bestellen

Service
helemaal top super snelle levering

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
zal iedereen coolblue aanbevelen voor de snelle service en de goede inlichtingen als je die nodig hebt

Extra toelichting
het goede aan coolblue is het grote assortiment, de vriendelijkheid en de vakkundigheid helemaal super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van calster alexandre 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
negatieve ervaringen heb ik niet met de firma , correcte en vriendelijke afhandeling , ik kan coolblue aan iedereen aanraden, zelfs bij mijn telefonisch was men zeer behulpzaam ; aan mij hebben ze een klant bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank1414 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Geweldig zo gemakkelijk en snel.

Assortiment
Erg veel om uit te kiezen.

Aanbeveling
Wie wil er nog aar een gewone winkel?

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sies1960 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
degelijke website, makkelijk om bestelling te plaatsen ...een klaar en duidelijk overzicht

Service
snelle en betrouwbare levering

Aanbeveling
na meerdere bestellingen over een gespreide periode nog steeds zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BeauRosendaal 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt gemakkelijk dingen op hun site bestellen. En voor 23.59 bestelt morgen in huis je kan ook gewoon een aflever datum/dag invoeren

Assortiment
Ze hebben een ruime keuze uit computer spullen en andere dingen

Extra toelichting
Wel goed is dat ze snel leveren en goed contact geven. En minpunten heb ik eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdlimburg 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat ik nodig heb vind ik gemakkelijk via hun gesorteerde sites/winkels en ook het filteren is zeer eenvoudig. Voldoende info beschikbaar als ik het wil en videootjes om het gebruik te bekijken en dat allemaal in 1 klik op m'n luie zetel.

Service
Vrijdagavond besteld, zaterdag ochtend netjes afgeleverd ... geen tekortkomingen en alles zoals beloofd.

Assortiment
Er is steeds voor ieder wat wils, geen behoefte tot nog toe om elders te zoeken achter gelijkaardige dingen, dus ik weet niet of het nog uitgebreider kan.

Aanbeveling
Zeker aan te raden, temeer ook omdat er fysieke winkels van bestaan mocht je van persoon tot persoon willen spreken. Enkel mensen zonder internetkennis of toegang of vanwege angst ga ik niet motiveren.

Extra toelichting
Het goede is de duidelijke websites en makkelijke filters. Voor extra info kan je de filmpjes of beoordelingen bekijken of desnoods een helpdesk medewerker contacteren met een minimum aan inspanning. Tot op vandaag heb ik nog geen slechte levering gehad of iets dat niet in orde was ... vandaar mijn tevredenheid :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rik Baert 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdag besteld, en zondag geleverd.
Plus verwittigd via SMS en mail. Perfect !

Extra toelichting
Duidelijk overzicht van alle toestellen op de website. Zelfs met demo-filmpjes. Op zaterdag besteld, en daags nadien (op zondag !) geleverd. Perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kung 03-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
zeer eenvoudig om te bestellen na vergelijk van diverse modellen

Service
's Avonds bestelt en 's morgens al geleverd. Zeer snel !

Assortiment
Grote keuze van mogelijkheden met ruime info.

Aanbeveling
Als iemand per computer wilt bestellen.

Extra toelichting
Diverse modellen, prijzen en na bestelling een vlotte levering in een degelijke verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet De Blick 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling van thuis uit en de dag erop geleverd.

Service
Sterke verpakking voor transport.

Assortiment
Ruime keuzes

Aanbeveling
Zou het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik heb heel tevreden over mijn aankoop, betalingswijze en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Focus2012 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed

Service
Super snel

Assortiment
Breed scala van producten

Aanbeveling
Omdat het super geregeld is bij dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claeys olivia 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
er is een grote keuze van goede producten leuke website en gemakkelijk te bedienen zelfs voor iemand van 69 jaar zoal ik

Service
is uitstekend

Assortiment
heel uitgebreide keuze

Aanbeveling
grote keuze goede service en snelle levering

Extra toelichting
de winkel is echt cool en tof en wat ze beloven doen ze ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SueWee 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles staat duidelijk aangegeven en met een paar klikken doe je de bestelling.

Service
Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden. Als je wachten lastig vindt, is er zelfs een assorti aan wachtmuziekjes op Youtube (heb me krom gelachen).

Assortiment
Ik heb bij twee winkels iets moeten bestellen, ik was ook op zoek naar een uitschuifbare broodbakvorm en goede siliconenmat.

Aanbeveling
Prima winkel met goede service.

Extra toelichting
De service en informatie is uitstekend. Het enige wat ik jammer vond is dat de twee producten die ik op hetzelfde moment had besteld in twee pakketten werden bezorgd op hetzelfde moment. Dit vind ik milieubelastend en onnodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carlo willekens 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de webshop.

Service
Aan huis geleverd in een zeer goede staat van verpakking en binnen de 24.00 uur.

Assortiment
Redelijke keuze aan puzzels van Jumbo en Ravensburger.

Aanbeveling
Winkel graag met Coolbleu.

Extra toelichting
Vind de vermeldingen van de positie van mijn bestelling via PC en/of GSM uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan1709 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht op de Coolblue site en kwam vanzelf bij de goed subwebshop terecht : perfect.
Zo zou het overal moeten zijn.

Assortiment
Je vindt werkelijk alles wat je zoekt.

Aanbeveling
Duidelijke site. Levering is snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EnzoN 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Juiste product kiezen lukt zeer makkelijk, afrekenen ook. Zelfs overschakelen tussen verschillende 'winkels' met een gevuld winkelmandje lukt zeer makkelijk.

Service
Supersnelle levering + bij defect snelle service.

Assortiment
Niet alles aanwezig, maar toch een degelijke en uitgebreide keuze

Aanbeveling
Bestaan er betere/snellere onlinewinkels?

Extra toelichting
Weinig tot niets te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

debby-030 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke site.
Makkelijk en snel bestellen.
Simpel betalen en snel geleverd.

Assortiment
Meer merk producten leverbaar dan bv een samsung experience store zelf (tab S 10.5 cover)

Aanbeveling
Met het kleinste gemak heb je snel je nieuwe product binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nerbeis 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
goede zaak, snelle en keurige afhandeling.

Extra toelichting
Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvbmb 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
JE maakt thuis rustig je keuze en je wordt niet beinvloed door verkooppraatjes.

Assortiment
Wij hadden voldoende keuzes voor het aangekochte artikel

Aanbeveling
Zeer snelle levering aan huis

Extra toelichting
Ik ben tot op heden zeer tevreden, jullie motto vandaag besteld morgen geleverd is zeker jullie grootste troef. Blijf zeker ook nog de goedkoopste, want weet dat je klanten rond surfen en hun aankoop doen waar ze het minste dienen te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anubis 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan makkelijk terugvinden wat je zoekt en met enkele klikken heb je je bestelling gedaan.

Service
Er zijn maar weinig winkels die hun belofte van voor 23 uur bestellen de dag erna in huis ook effectief nakomen.

Assortiment
Je vind er werkelijk alles wat je nodig zou kunnen hebben. Makkelijk en sle.

Aanbeveling
Coolblue is absoluut een aanrader.

Extra toelichting
Coolblue is gewoon een van de beste webwinkels die er zijn. Snelle levering, veel keuze en de laatste keer dat ik gebruik heb gemaakt van de klantendienst werd dit netjes en vlot afgehandeld. Ik heb gemiddeld een 9 gegeven want niemand is perfect. En als ik toch iets mag opmerken dan wil ik zeggen dat ze niet altijd de goedkoopste zijn. Je kan soms hetzelfde goedkoper ergens anders vinden. Het hangt ervan af hoe belangrijk je dat vind natuurlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet60 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan via de site de producten bekijken, hoeft er niet voor naar een winkel.

Service
Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend al bezorgd,

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Snelle service!

Extra toelichting
De goedkoopste, ook nog zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poekie01 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website met een leuke orientatie mogelijkheid die je direct naar de correcte productrange brengt.

Service
bestel voor 23h59 is inderdaad de dag erop aan huis geleverd. Ik heb een laptop besteld om 22h30, 's morgens om 8h30 stiond de postbode reeds aan de deur voor de levering. Supersnel.

Assortiment
Toch een vrij uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Winkel is zeker aan te bevelen, tot nu geen enkele opmerking.

Extra toelichting
Correcte service aan de juiste prijs. Uitgebreid assortiment en men komt de beloofde afspraken na. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KatinkaM 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk, overzichtelijk, simpel: een aap kan de was doen.

Service
Duidelijke berichtgeving over de bezorging en bestelling, goede bereikbaarheid en bestelling binnen een dag binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

addonwy 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk en eenvoudig besteld

Assortiment
meer keuze is altijd beter, toch is het aanbod groot genoeg. Ook reviews hou ik rekening mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert_lankheet 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, vlekkeloze leveringen, altijd.

Service
Service bv retouren wordt op voorhand als normaal gezien. Nog geen gebruik van te hoeven maken.

Aanbeveling
Goede website, enthousiast bedrijf. Nooit teleurgesteld geweest over een levering.

Extra toelichting
Zeer goede prijs-kwaliteit met een zeer goede kwaliteit. Producten altijd nieuw en onberispelijk geleverd. Snelle levering. Goede informatie vanaf moment van bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

coolcool 02-03-2015 In de winkel gekocht
boomsestwg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het openbaar vervoer stopt voor de deur aan de winkel op de Boomsesteenweg,vind ik toch gemakkelijk

Service
Heel vriendelijk en opgeleid personeel

Assortiment
Je kan heel heel veel kopen bij jullie

Aanbeveling
Ik ben over jullie zeer tevreden en kan alleen maar zeggen dat ik hoop dat er meer mensen dat zullen zijn in de toekomst

Extra toelichting
Is voor mijn niet van toepassing,ben gewoon over het algemeen zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cmhave2 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
fijn dat je ook 's avonds kan bestellen

Assortiment
ruime keuze in goede producten

Aanbeveling
ook vanwege de goede service

Extra toelichting
Ruim assortiment goede informatie op de site, met name de video's over producten handig dat er fysieke winkels zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

daghit 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
perfect

Service
perfect

Assortiment
prima

Aanbeveling
heel hoge mate!!!!

Extra toelichting
Alles is perfect verlopen!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skywalter 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede webside

Service
ik heb mijn lens nikon snel gekregen
goede service dank u

Assortiment
prijzen zijn ok gratis levering

Aanbeveling
coolblue is cool houden zo

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ Mous 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Productinfo eenvoudig te vinden op de website. Bestellen vanaf de bank.

Service
Bijzonder snelle en correcte levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Vrijwel alles voor de serieuze amateur- of beroepsfotograaf direct uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Beoordelingen op vorige punten spreken voor zich ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannekevdam 02-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
ik dacht dat coolblue ook op zondag leverde?

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

ronspl8s 02-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Bestellen en betalen geen probleem , deze sterren zouden voor de klant moeten zijn

Service
ik heb op vrijdag een bestelling gedaan , op maandag nog niets ontvangen , daar gaan hun beloftes al.
Een glimlach hebben ze zeker niet op mijn gezicht getoverd.
Als ze op zondag leveren zou er ook iemand moeten aanwezig zijn waar men met klachten terecht kan

Assortiment
Er is genoeg om te bestellen .

Aanbeveling
Ik ben ditmaal terreur gesteld omdat de levering niet gebeurd volgens hun reclame , daarom dat ik geen enkele reclame voor hen durf maken ,ikzelf ga er ook nooit meer bestellen.

Extra toelichting
Ik heb het pakket na drie dagen nog niet toe gekregen , en als , ik zeg wel als het pakket word aangeboden ga ik het weigeren . Ik heb mijn betaling terug gevraagd , nu nog wachten tot het op mijn rekening staat , hopelijk sneller dan zij versturen , dan is dit probleem opgelost. Ik heb er wel een les uit getrokken , volgende maal bij een buurt winkel kopen .

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

wimhoo 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Door diverse producten te vergelijken heb ik een goede keuze kunnen maken van dat product dat het meest aan mijn wensen voldoet.

Service
Heel snelle levering. Ook heel flexibel in het maken van afspraken over de levering (thuis, postkantoor, werkadres, op afspraak ...)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WouterDeneyer 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, keuze uit verschillende manieren van levering, verschillende betaalmethodes, ...

Service
Zéér snelle service, savonds laat besteld, nog geen 12 uur later zat het product in de brievenbus.

Assortiment
Ik zocht naar dit bepaald type SD-kaartje voor mijn Nikon D3200, en zag dat het (tezamen met nog veel andere soorten en merken) deel uitmaakte van het assortiment.

Aanbeveling
Snelle service, degelijke verpakking, goede prijs, ... alles 10/10 in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews