coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

StefanOnclin 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijke site en afhandeling van de aankoop

Service
Snelle verzending en snelle opvolging zowel verzending als retour

Assortiment
Zeer veel Te verkrijgen op coolblue

Aanbeveling
Gehele tevredenheid
Bestelde er reeds veel en steeds tevrede

Extra toelichting
Alles is duidelijk en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veronvic 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
al heel veel gekocht bij coolblue, via internet, en nog nooit problemen gehad !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

orestes 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, alles makkelijk te vinden, goede uitleg bij de producten.

Service
Snelle levering en geen gedoe

Assortiment
zeer uitgebreid, Coolblue is een vaste klant rijker :)

Aanbeveling
In een woord een geweldige winkel voor wie van opzoek is naar spullen voor in en rond het huis. betrouwbaar en snel geleverd. Duidelijk, simpel en transparant!

Extra toelichting
In een woord een geweldige winkel voor wie van opzoek is naar spullen voor in en rond het huis. betrouwbaar en snel geleverd. Duidelijk, simpel en transparant! De enige verbeteringen die ik nog zou kunnen bedenken is een video review van het product (zodat je hem "live" in actie kunt zien)of een stukje service voor achteraf. Bijvoorbeeld: het kunnen downloaden van de gebruiksaanwijzing, waar kan de klant terecht voor evt. accessoires die je op dit product extra kunt aanschaffen. zoals bij het product wat ik heb gekocht,.. waar kan ik terecht voor een extra mengkom ed. Maar ik ben natuurlijk al zeer tevreden met hoe de shop op dit moment is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lveeken 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Coolblue is een bedrijf dat zich aan de afspraken houdt. De levering is correct, wordt voor de deur uitgepakt ter controle.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

cbpm 29-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
ruim aanbod, overzichtelijke site

Service
correct

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
handig is dat er ook winkel van zijn

Extra toelichting
correct, voldoende aanbod en er is een winkel in de buurt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

chanenwim 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel besteld en super snel thuis bezorgd. Oude machine werd van boven direct meegenomen naar beneden. Nieuwe machine werd aangesloten en direct gecontroleerd op gebreken. Dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vansteenkiste 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Na bestelling,heel vlug geleverd,zoals aangegeven.

Service
Daar heb ik geen idee van,ik heb hem zelf gemonteerd.

Assortiment
Veel home traners in aan bieding

Aanbeveling
Geen problemen mee gehad!

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve punten aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w.poppe 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
er zitten veel bruikbare onderdelen bij standard en gemakkelijk te wiselen en op te bergen

Service
s'midags besteld en om 8 uur in huis

Assortiment
veel bruikbare onderdelen er bij en gemakkelijk te wisselen en een echte krachtpatser

Aanbeveling
alles perfect geregeld

Extra toelichting
alles was perfect geregeld en goede webside

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick.goormans 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Aankoop van thuis , maar met voldoende informatie rond het product

Service
Super snelle levering

Assortiment
Goed is ee hulp die aangeboden wordt bij ee keuze

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MrLowlands 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, overzichtelijk en eenvoudig zoeke

Service
Snelle levering, duidelijke communicatie.

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Duidelijke website met eenvoudige navigatie. Scherp geprijsde producten en super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joery1 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakelijk s'avond voor 23 uur besteld en s'morgen om 9 uur al geleverd super gewoon.

Service
Super snel geleverd ook snelle reactie via mail en sms plus mooi en heel goed verpakt.

Assortiment
Groot assortiment keuze genoeg.

Aanbeveling
Het is een super winkel zeker de moeite om er nog op te bestellen een echte aanrader.
Daar mogen nog veel winkels een voorbeeld aan nemen top service.

Extra toelichting
Ik kan geen min punten opnoemen alles was top 10 op 10 gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcdebacker 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk en correcte bestelling online

Service
uitstekend

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zie pluspunten boven

Extra toelichting
kwaliteit van het product stemt overeen met de beschrijving op de site. snelle en correcte levering op het afgesproken tijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneZijl76 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Account aanmaken is zo gepiept

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Niets op aan te merken

Aanbeveling
Gezien mijn eerste ervaring zou ik coolblue aanbevelen...

Extra toelichting
Goede service en het gemak waarmee je een bestelling plaatst en zonder extra kosten de volgende dag in huis hebt..

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lieven Bousard 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker relax vanachter het scherm aankopen doen in een shop met zeer ruim aanbod.

Service
Vragen staat vrij bij Coolblue, al meer dan eens telefonisch bijkomende info gevraagd aangaande bepaalde producten, en steeds deskundig advies gekregen.

Assortiment
Volstaat ruimschoots mijn inziens, nu zijn er altijd wel bepaalde producten die je niet terug vindt, maar noem mij 1 shop waar dat wel het geval is...

Aanbeveling
Ik beveel Coolblue regelmatig aan bij vrienden, familie, kennissen, collega's, ... Ideaal voor mensen zoals ik die zich niet graag tussen onze fysiek winkelend medemensen begeeft, en er zijn nog zo 'n mensen...

Extra toelichting
Vind alles zeer oké aan Coolblue, kan geen slechte punten bedenkeen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yvesdco 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk, rechtlijnig

Service
Gewoon elke keer prima!

Assortiment
Mogelijk toeval maar de ene dag tijdens mijn verkenning aanwezig en een dag later verdwenen.

Aanbeveling
Ik heb dat al gedaan!

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kellau66 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
tis makkelijk bestellen

Service
ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
niets over te klagen.

Extra toelichting
ik vind het goed, de bestelling werd keurig en snel bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mrbullmastif 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website werkt zeer intuïtief.

Service
Nog geen ervaring mee maar, indrukken zijn zeer goed.

Assortiment
Enorm uitgebreid

Aanbeveling
Reeds vaker besteld met altijd dezelfde snelheid van levering en een zeer goede communicatie.

Extra toelichting
Snelheid van levering, gratis verzending en concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

abdias565 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heel makkelijk te bestellen en je hoeft niet per se een account aan te maken.

Service
heel snelle service had om 19 uur besteld en de volgende dag was het er al ideaal.

Assortiment
goed uitgebreid assortiment

Aanbeveling
een hele goede webshop en prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kinemi 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en betrouwbaar

Service
Product is netjes en op tijd afgeleverd.

Assortiment
Zeer ruime keus in allerlei verschillende artikelen.

Aanbeveling
Levert een prima service en komt zijn afspraken na.

Extra toelichting
Ik heb verschillende artikelen al via Coolblue aangeschaft en ben hierin nooit teleurgesteld. Ook de aankopen in de winkel zijn naar tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tjw 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle reactie op mail. Snelle levering.Concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette 1955 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goed te vinden, snel besteld, snel in huis.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
heel prettig, geen problemen.
sneller in huis dan verwacht.

Extra toelichting
Ik was al overtuigd van de prettige manier van bestellen door mijn schoonzoon. ik ben het er helemaal mee eens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter-Semmeling 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelgemak voldoet aan alle eisen die je als klant mag stellen aan een goede en betrouwbare webwinkel;

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van het leveringsproces en wat men beloofd maakt men ook waar. Bijvoorbeeld: iets besteld voor 23.59 uur wordt de dag erna geleverd. Prima service dus. Met after sales heb ik geen ervaring, maaör als ik bij het uitpakken van mijn bestelling zie dat men bij Coolblue geen probleem maakt van een retourzending dan geeft dat een goed gevoel en vertrouwen.

Assortiment
Binnen de productgroep is er genoeg keuze aanwezig.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zonder meer aan anderen aanbevelen.Voor het bestellen van een product bij een webwinkel moet je vertrouwen hebben, want je kent de hele winkel niet. Je weet pas na een eerste bestelling of de winkel vertrouwenswaardig is. Het is mij gebleken dat Coolblue een te vertrouwen webwinkel is.

Extra toelichting
Ik vind de winkel goed omdat hij vertrouwenswaardig is, een goede website met een groot assortiment per productgroep heeft, ze doen wat ze beloven, snel en correct leveren, en je informatie verstrekken over het leveringsproces; je weet steeds in welke fase de levering is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cloika 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
alles ok tot...bpost zich met de bezorging bezighield

Extra toelichting
opvolging en feedback in de winkel is perfect-heel de voormiddag thuis-namiddag op e-tracker melding (12.30u afwezig, briefje in de bus). geen briefje te vinden-dus op verkeerd adres aangebeld-geen feedback-dag daarop (pakje op verdeelpunt kontich)-zelf opgehaald-kreeg op bpost te horen "dat ik maar naar Brussel moest bellen of via de webside"- graag snellere tracking op bpost zodanig dat men dezelfde dag weet waar de zending zit

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Kris Mertens 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Scherpe prijzen en uiterst snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

christanklein 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Echt een top winkel! Goedkoop een setje oortjes besteld gelijk volgende dag binnen om mijn gewenste tijd! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paoamj 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
je hoeft de deur niet meer uit

Service
op de juiste dag en tijd afgelerd

Aanbeveling
eenvoudig en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moppie1969 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk vanuit thuis online te bestellen

Assortiment
Ruim assortiment. Je hoeft er niet voor naar de winkel.

Extra toelichting
Alle gegevens over het product kun je lezen incl. reviews. Niet goed of niet tevreden dan kun je het product omruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dianawynen 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ben heel tevreden over het product, de service en de hulp die ik gekregen heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

havdwater 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijke bestelsite.

Service
De volgende dag geleverd in een veilige verpakking.

Assortiment
Het door mij gekochte artikel was op voorraad tegen een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Een goede mogelijk om online of in de winkel te kopen en een heel goed retourbeleid.

Extra toelichting
Breed assortiment en een goed retourbeleid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodeenisa 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en makkelijk te gebruiken website.

Service
Buitengewoon goed, altijd is het bestelde er op de gewenste dag.

Assortiment
Zeer groot, en met geweldige filters om je te helpen kiezen.

Aanbeveling
Ik geen enkele website met zo'n productaanbod EN zo een fantastisch goed orienteringsproces. Coolblue is een echt referentiepunt voor mij geworden en de levering is steeds right on time.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo peekel 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon perfect

Service
Zeer snel

Aanbeveling
handig, snel en betaalbaar

Extra toelichting
gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaverb 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan je produkten kiezen vanuit je luie zetel

Service
prima service !

Assortiment
ze beschikken over een heel uitgebreid assortiment !

Aanbeveling
Ik heb daar al een paar produkten gekocht en was altijd heel tevreden, bijgevolg zou ik deze winkel zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen !

Extra toelichting
Als je online een product wil kopen en je zit nog met bepaalde vragen dan heb je binnen de 24u per e-mail een antwoord. Nadien zijn ze ook nog altijd te bereiken om vragen op te lossen. Je kan er dus steeds op rekenen ! En indien een product je niet bevalt, wat mij nog niet overkomen is, kan je het zonder problemen terug sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geurdenananas 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
zeer vlotte en snelle aankoop, levering en afhandeling gemak van betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngridHouben 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
Gewoon geen klachten

Assortiment
Meer kan altijd

Aanbeveling
Tot laat in de avond bestellen, volgende dag bezorgd ook op zondag. Voor mij super.

Extra toelichting
Geen enkel minpunt. Zeer servicegericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcusAurelius010 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Volgende dag, zoals beloofd, in huis

Assortiment
wat hebben ze niet ?

Aanbeveling
100 % . Moeilijk te overtreffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef_sandra 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Zeer overzichtelijke webwinkel met uitgebreide informatie. Zeer snelle levering en perfect nagekomen afspraken. Snelle reactie bij vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ27 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

flatbewoner 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snel besteld.

Service
De volgende dag had ik het in huis!

Assortiment
Genoeg keuze om er echt even tijd voor uit te trekken om alles te vergelijken. Al gaande weg wist ik steeds beter welke criteria voor mij belangrijk waren en kon ik een goede keuze maken.

Aanbeveling
Ik kom altijd graag terug bij deze winkel!
Fantastische service!
Vandaag besteld, morgen in huis.
En ook gedurende de verzending werd ik voortdurend geinformeerd over de status.
Gewoon fantastisch!

Extra toelichting
Duidelijke website, ruime keuze, goede productieinformatie, snelle levering en voortdurend informatie over de status van verzending. Top! Hier kunnen andere winkels niet tegenop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. S 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
tot 24.00 bestellen , volgende dag in huis

Service
telefonisch bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjd.kruitwagen 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk bestellen en volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen en als er wel iets mankeert goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deseli 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima service, na 1 dag geleverd, Top, aan te raden webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudies 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling zeer snel en vlot kunnen plaatsen

Service
Onmiddellijk de melding dat het product verzonden is en daags nadien thuis.

Assortiment
Overzichtelijke en ruime keuze met een goed advies.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede service en vlotte afhandeling.

Extra toelichting
Vanuit uw zetel een product bestellen dat voldoet aan je verwachtingen, een vlotte afhandeling en stipte levering. Ook als het product niet voldoet aan je verwachtingen kan je het kostenloos terugsturen. Het kan toch niet eenvoudiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaco de langh 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke info

Service
zeer goede service

Assortiment
voldoet aan de verwachtingen

Aanbeveling
duidelijke website en snelle en goede service

Extra toelichting
vlotte bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parapludie 27-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk

Service
geen omkijken naar

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prettig voor snel iets in huis willen hebben

Extra toelichting
makkelijk en te regelen tussen de bedrijven door

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ritaronny 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van thuis uit besteld

Service
In de late namiddag besteld, 's anderdaags reeds thuis geleverd

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goedkoop en snel geleverd

Extra toelichting
Het is de eerste keer dat ik iets bestel via Coolblue, maar mijn eerste ervaring is helemaal oké.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svenbogaert 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vond de keuzehulp die ze op de site hebben heel handig, zo kwam ik tot de ideale telefoon.

Assortiment
Uitgebreid aanbod

Extra toelichting
Coolblue is betrouwbaar, heeft een servicepoint bij mij in de buurt, levert gratis, en biedt alles aan competitieve prijzen aan. Dus ja :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tyrona 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle levering zelfs op zondag en gratis!

Service
Duidelijke informatie over bestelling

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Gemakkelijk betalen met Bancontact, snelle levering en gebruiksgemak

Extra toelichting
Geen bemerkingen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wesseldew 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles ging makkelijk en goed

Service
alles ging goed en wat er gezegd werd, werd ook gedaan

Assortiment
erg uitgebrijd en voor alle doelgroepen

Aanbeveling
makkelijk en goed. geen gezeur

Extra toelichting
Makkelijk, Snel en geen gezeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MSK53 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prijs gunstig, ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

idebloeme 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed website

Service
waanzinnig (snelle) service

Assortiment
ruime keuze, goed kwaliteit

Aanbeveling
goede service, goede kwaliteit. Makkelijk retour beleid

Extra toelichting
goede en super snelle service, goede kwaliteit. Makkelijk retour beleid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews