coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brenda 14-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een enorm snelle service en laat zelfs op zondag bezorgen. Altijd met een glimlach staan ze voor je klaar. Heb al verschillende dingen bij ze besteld, vaatwasser, oven, koelkast, skibril, skihelm, etc N.a.v. Artikelen retour sturen is ook geen probleem. Ben blij met Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 14-01-2018 Via de website gekocht

Zonder zorgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online bestellen zoals het hoort, binnen 1 minuut besteld en de volgende dag s’ochtends binnen. Scheelt weer een ritje naar het centrum en 15 euro parkeergeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Loon 14-01-2018 Via de website gekocht

betrouwbaar,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk, je kunt afgaan op wat er staat.

Klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja 14-01-2018 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
van het begin van de bestelling, de prijs en de aflevering op zondag, tot einde de gehele service.TOP
aflevermoment te volgen, een half uur van tevoren een telefoontje dat ze komen, het zijn vriendelijke jongens, zetten het apparaat op de plaats, sluiten het aan, nemen het oude apparaat mee, en alle verpakking. TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie Boerdijk 14-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds besteld....de volgende dag tegen 12.00 uur thuis. Uitstekend.
Het gemak van bestellen en de snelheid van de levering sprak mij erg aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S V 14-01-2018 Via de website gekocht

Extra gedaan dan nodig Was!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele goede service. Zelfs nog extra geholpen omdat ik nog niet ver genoeg was met opruimen/ontkoppelen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 14-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Geweldige service werd een kwartier voor aflevering wasmachine gebeld. Vriendelijke bezorgers. Geweldig gewoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kind van Amma 14-01-2018 Via de website gekocht

Oprecht en klantgericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue ervaar ik als een klantgerichte zaak, waarbij de klant centraal gesteld wordt. Zij wensen oprecht een glimlach te 'toveren' op het gezicht van hun klanten. Hun website is duidelijk met eerlijke productinformatie. Zij wensen feedback van hun klanten en in mijn aanvoelen doen zij hier ook echt iets mee en staan open voor zowel positieve als opbouwende en verbeterende feedback. De levering is prima in orde! Prima shop met veel keuzemogelijkheden binnen diverse prijs - en kwaliteitsklassen! Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 13-01-2018 Via de website gekocht

Super snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede kwaliteit. Grappige tips on de e-mail. Zoals uitleg hoe je een confetticanon kunt maken om de bezorger nog feestelijker te ontvangen. Leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard kobus 13-01-2018 Via de website gekocht

Top en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
redelijk goedkoop, niet de goedkoopste, maar erg goeie service. bij problemen met het artikel, terugsturen en het w wordt opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.M.Dekkers 13-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

10,0
goede website goede vergelijking van het aanbod mogelijk.correcte levering makkelijk ook dat je kunt volgen waar je pakketje is en waneer het wordtafgeleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P.Uijldert 13-01-2018 Via de website gekocht

Een bijzondere levering (beleving)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb mij verbaasd over de correcte bezorging. De chauffeur en zijn bijrijder waren bijzondere vrolijke mannen die fluitend, als Alkmaarse kaasdragers , de wasmachine naar boven droegen, t.w. drie trappen van 13/8/8 treden. Dat gaf mij meteen een goed gevoel dat mijn keuze voor Coolblue de juiste was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 13-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en verrast zijn door Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde artikel op website Coolblue op zaterdagavond en werd zondag al bezorgd. Ik kreeg drie mailtjes over de bezorging en exacte tijd van aflevering. Ook kreeg ik heel verrassend een mail met een handleiding van het product. Heel verraassend. Ik bestel zeker de volgende keer als ik iets nodig heb bij Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Hasselman 13-01-2018 Via de website gekocht

Prima site, lage prijzen, snelle levering, zelfs op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je vind hier altijd alles wat je nodig hebt tegen de laagste prijzen. Mooie snelle site. Snel thuis geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 13-01-2018 Via de website gekocht

Inderdaad altijd goed voor een glimlach :)

Algemene score

9,0
Dat je snel en compleet krijgt wat je bestelt, is tegenwoordig al gewoon. Maar behalve dat vind ik dat Coolblue ook een leuk bedrijf is. Grappige teksten op verpakking, factuur of orderbevestiging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Vermeulen 13-01-2018 Via de website gekocht

Onverwachte nazorg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dag na aflevering van de Google Chromecast kreeg ik ongevraagd van Coolblue een mailtje met tips over het gebruik van dit apparaat.
Handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stéphanie 13-01-2018 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn dat het product bij een winkel kan worden afgehaald, dan kan ik het ophalen wanneer het mij uitkomt. De levering is volgens afspraak gegaan.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ger 13-01-2018 Via de website gekocht

Beslist niet "cool" en zeker ook niet Coolblue

Algemene score

3,0
Het motto van de klantenservice was "de administratie kan de betaling niet traceren" en daarom wordt het artikel niet geleverd. En dat ondanks dat het feit dat het bedrag exact het aankoopbedrag was, de betalingsdatum bekend was, de naam van de betaler en het rekening nummer waar het bedrag van afkomstig was, bekend was en ! het transactienummer van de betaling bekend was. Na enkele dagen werd het "onvindbare" bedrag zonder enige toelichting teruggestort. Een hele vreemde gang van zaken die zich niet lijkt te kunnen verklaren, behalve dat toen ik bij "Coolblue" het artikel opnieuw opzocht bleek dat de prijs opeens was gestegen. Nb, het artikel was tijdens de aankoop niet in een kortingsactie 😡

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-01-2018

Beste Ger,

Wat een verhaal. Daar komen wij natuurlijk er helemaal niet goed uit. Kunt u ons het ordernummer toesturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan controleren wij het en regelen wij dat het nog voor de actieprijs aan je wordt verkocht.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

P van Roon 13-01-2018 Via de website gekocht

goede spullen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede spullen en ook vandaag besteld en ook morgen in huis, perfect.
men maakt waar wat men zegt.
Ik ben zeer tevreden met de geleverde externe harde schijf

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 13-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Aankondiging van de levering was ongelooflijk. Perfecte service.
Vervolgens uitpakken, aansluiten en proefdraaien en vervolgens oud toestel meenemen. En dat alles gratis bij Cool Blue. Werkelijk topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Koning Zwaag 13-01-2018 Via de website gekocht

Top bezorgservice

Algemene score

10,0
's avonds vaatwasser besteld die keurig de volgende dag volgens de eta werd afgeleverd door twee super chauffeurs die ook nog met allerlei informatie kwamen over de machine en het eerste gebruik. Bedankt toppers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 13-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel makkelijk behulpzaam.
Ff zoeken, iets leuks kiezen, nog bellen met een van de Coolblue people om zeker te maken dat keuze goed is, bestellen, en hop morgen in huis. Genieten van de nieuwe product en klaar, happy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sterlina 13-01-2018 Via de website gekocht

klantvriendelijk en super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit zo een prettige service mogen ervaren, ben heel erg blij met het product en de levering ging super snel. En de klantvriendelijkheid kon gewoon niet beter! Ik ben erg blij met de service van coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristoff 13-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue: geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer overzichtelijke website met heel veel info over de producten. Er is zelfs een hulp voor bv de juiste tv enz te kunnen kiezen. Zeer snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernadette 13-01-2018 Via de website gekocht

Een winkel gericht op de klanten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue staat bekend om zijn goede service. En ik kan beamen dat de service érg goed is. Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en geven je niet het gevoel dat je ze lastig valt. De bezorgers zijn ook erg vriendelijk en waren stipt op tijd. Je wordt even gebeld vóórdat ze er zijn. Fantastische service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvh 13-01-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk bestellen, dankzij een hele klantvriendelijke en overzichtelijke website!
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.P 13-01-2018 Via de website gekocht

Veel op voorraad.Service+

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals iedereen kijk je overal waar je jou product wil gaan kopen. je komt altijd op Coolblue uit
goede prijs kwaliteit verhouding.
service is top.
Verzending is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvt 13-01-2018 Via de website gekocht

slapeloze nacht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Beoordeling:

Na de bestelling en betaling ontving ik het bericht dat de betaling niet binnen gekomen
was en dat de bestelling geannuleerd werd. Op mijn bankafschrift was wel aan de betaling
voldaan. Dus de nacht in. Dit werd een slapeloze nacht. HOE KAN DIT!!??
de volgende morgen een mailtje van jullie dat alles goed zou komen.
Ik was erg opgeluchut de €219,00 was terecht. Eind goed al goed. Maar wel een grote
slaapachterstand.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mark 13-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over Coolblue, goede duidelijke site, uitstekende service, snelle levering. Men doet wat men zegt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanszy 13-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering, zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mijn motivatie staat al in de titel. Verder heb ik eigenlijk een hekel aan reviews. Ik moet er alleen vandaag al drie invullen. Toch geef ik mijn feedback omdat ik tevreden ben over de snelle, correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

staf 13-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, vlugge levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering op afhaalpunt , gemakkelijk betalen , ruime keuze , product voldoet aan de verwachting ,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ageet Ramlal 13-01-2018 Via de website gekocht

Compliment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig wij hebben met een medewerker het juiste produkt uitgezocht ,de voor en nadelen van de printer besproken ,en hij nam er ook de tijd voor bravo.
Ageeth Ramlal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Herder 13-01-2018 Via de website gekocht

Snel. Goed aanbod.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Inkt aanbod maakt dat je nooit zonder inkt komt te zitten.
Eerste inkt levering kwam voor dat er geen inkt meer in de printer aanwezig was.
Heel rustig gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolande 13-01-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top zelfs op zondag wasdroger afgeleverd en geïnstalleerd door twee vrolijke mannen die ook een goede uitleg hebben gegeven over de droger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 13-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service, duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod wat ook wel zorgt voor wat verwarring in de zin van welke laptop nu precies bij de wensen aansluit.

Service vwb bestelproces en levering en de communicatie daarover zijn echt uitstekend. Voor 15.00 besteld en om 20.45u geleverd door de vriendelijke chauffeur van Dynalogic.

Al met al erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gabriel M.G 13-01-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging, veel aanbod.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website heeft heel veel aanbod, bestelling ging gemakkelijk en snel. Pakketje kwam snel binnen en het was een prima product. Ik raad het zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomz 13-01-2018 In de winkel gekocht
Lochristi

Snel, vriendelijk en super behulpzaam!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had mijn Iphone gereserveerd in het filiaal. Een half uurtje later gaan ophalen. Dit ging zeer snel. Super vriendelijke ontvangst door de gastheer. Snel en efficiënt geholpen door de medewerker. Screenprotector en SIM-kaart werden met veel enthousiasme ook door hem geïnstalleerd. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 13-01-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie producten, goede prijs en super service. Een dag later al in huis, met de mogelijkheid om s'avonds (gratis) te laten leveren. Als enige 'minpuntje': de site vermeld niet duidelijk hoe lang acties nog lopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 13-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over Coolblue. De manier van bestellen, de snelle levering, enz.
Heb al vaker artikelen besteld en steeds even goed geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 13-01-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, correcte informatie over product, eenvoudige bestelwijze, snelle levering, stevige verpakking

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Job 13-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar, helaas wel andere ophaalpunten..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Elke keer weer heerlijk hoe eenvoudig het is om iets te kopen via Coolblue. Overzichtelijke site en daarna snelle levering. En betrouwbaar als altijd. Viel me alleen wel op dat ik het niet meer bij de AH kon ophalen. Dat is erg jammer, aangezien de andere ophaalpunten op minder handige locaties zitten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cyris 13-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar en goede prijs-kwaliteit van de producten. Goede site met ruime keuze en uitleg. Mijn nummer 1 site voor het kopen van elektronische apparatuur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 12-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue is cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was een probleem met de bezorging door postnl. Pakket werd onterecht retour gezonden. Via Twitter chat opgelost en een dag later alsnog geleverd. Super service van de boys in blue.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 12-01-2018 Via de website gekocht

Service en humor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is in mijn ervaring de BESTE internet winkel.
Ik kijk altijd eerst of zij hebben wat ik zoek en daarna pas bij anderen. Helaas verkopen ze nog nèt niet ALLES.
Prijs is meestal het goedkoopst.
Levering is SUPER snel, zelfs op zondag!
Ze hebben ook hele goede klantenservice, goed bereikbaar, je kunt ze gewoon bellen maar je kunt ook mailen of appen en dan reageren ze snel. Als er tóch eens iets is dan lossen ze het heel goed op.
En: meest belangrijke pluspunt: ze hebben HUMOR! Hou ik van. Ik ben FAN!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cumsuis 12-01-2018 Via de website gekocht

Prima keus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en correcte levering. We zochten een vaste telefoon met extra versterkingsopties I.v.m. de gehoorproblemen van mijn man.
Veel keus, en het gekozen apparaat voldoet goed !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Indopensionado 12-01-2018 Via de website gekocht

Groot aantal producten met prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk winkelen met snelle levering, veel keus van producten met prima prijs/kwaliteit. Goeie klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carl 12-01-2018 Via de website gekocht

Het product bevalt me door zijn eenvoud en efficiëntie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel het verkoopsadvies, de verkoop en de na verkoop zijn vlekkeloos. De website is zeer gebruiksvriendelijk en het personeel in de winkel in Zaventem zijn uitzonderlijk dienstvaardig, altijd goed gemutst en competent. Je voelt de prachtige bedrijfsfilosofie onmiddellijk aan.
Dikke proficiat!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willian 12-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop gemakkelijk om mee te werken. Alles is erg overzichtelijk en gemakkelijk op te zoeken. Ook de manier van betalen werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kruijsdijk 12-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere informatie. snelle service. je krijgt precies wat je bestelt. En alles netjes geleverd. Met ook de verzekeringsinformatie netjes bijgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

coolblueconsument 12-01-2018 Via de website gekocht

Nooit problemen mee, helemaal super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere keren wat besteld bij Coolblue, alle pakketjes zijn op een keer na de volgende middag al bezorgd zoals beloofd. De ene keer dat ik het pakketje een dag later kreeg was dit een fout van postNL en toch kreeg ik van Coolblue een kortingsbon van 10 euro voor mijn volgende aankoop. Ik kreeg zelfs een handgeschreven briefje binnen met de vraag of mijn pakket ondertussen was binnengekomen. Klantenservice heeft ook enorm veel humor daar hou ik wel van.
Niks op aan te merken dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews