coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bjorn 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig, snel, vandaag besteld morgen in huis

Service
Snelle reacties terug van klantenservice, goed advies

Assortiment
Keuze genoeg! En prettige hulp bij vergelijken

Aanbeveling
Netjes, snel en komen hun afspraken snel na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de ruyte yvan 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreide keuze en makkelijk producten vergelijken

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolbleu 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreid informatie over het product.

Service
Het product wordt super snel geleverd, binnen 24 uur!

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goedkoop en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans b 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website en gemakkelijk

Service
supersnelle levering

Assortiment
ruim voldoende

Extra toelichting
levering op zondag,heel apart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reli 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
erg gemakkelijk vergelijken op de site

Service
goede pakket aanbiedingen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
eerder aankopen gedaan via de site, met zelfs een keer hulp van de helpdesk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heidi 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, zeer snelle service, goede klantenservice (ook via whatsapp!)

Service
Ruilen/retourneren geen probleem, snel antwoord op vragen

Assortiment
Ik denk dat ze 'alles' hebben, goede merken en goede prijs-kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Al lang klant, nooit problemen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemak omdat het overzichtbaar is

Service
Ik ben nog nooit zo tevreden geweest met een snelle bezorging

Assortiment
Dit kan ik moeilijk beantwoorden daar ik niet heb gekeken naar het assortiment

Aanbeveling
Daar ik het wil aanbevelen aan mijn vrienden en dit doe ik alleen maar als ik zelf 100% tevreden ben. En dat ben ik

Extra toelichting
Ja. Een korting geven met een tijdsbestek van 2 of 3 dagen valt niet in goede aarde. Men koopt een product en men is niet van plan direct weer te bestellen. Als je goed voor de dag wilt komen bij een nieuwe klant en je wilt iets voor die persoon doen, doe het dan goed met een ruim tijdsbestek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JohanVG 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima met de functionaliteit om modellen en types te "vergelijken"

Service
indien iemand nodig, correcte en snelle telefonische handeling
bij moeilijkheden, nemen ze de bestelling over, en doen ze het voor U

Assortiment
zeer uitgebreid. ik vind altijd iets dat perfect aan onze behoefte voldoet, niet te min en niet te fancy

Aanbeveling
ik koop veel en regelmatig bij coolblue. dit is ook meestal mijn referentie als ik iets wil aankopen, eerst eens bij coolblue gaan zien

Extra toelichting
laatste levering via Bpost. werd niet afgeleverd thuis, moest deze zelf gaan afhalen aan postkantoor, en dat is soms moeilijker qua tijdstippen. heb liever dat ze bij geburen afleveren dan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

André 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlug en snel. ook met het betalen via ideal.

Service
zie boven

Assortiment
alleen maar plus punten. iedereen aan te bevelen

Aanbeveling
geweldig

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzichtelijk. Goede zoekfuncties

Service
Zondag bestellen. Maandag in huis. I rest nu case.

Assortiment
Je kunt niet alles hebben

Aanbeveling
Er moet altijd wat te verbeteren blijven. Wordt wel zoeken

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guido 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel fijn om te winkelen vanuit je zetel en veel keus ook

Service
Supersnel geleverd en de garantie supergoed ook bij retouneren

Assortiment
Veel keuze en kwaliteit

Aanbeveling
Niks meer aan toe te voegen gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben B 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg eenvoudig om een prodokt te bestellen.

Service
Alles verliep volgens afspraak.

Aanbeveling
Alles ging goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h Kampenhout 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
door gewoon op internet te zoeken wat je nodig hebt .....

Service
je bestelt in de namiddag, de volgende dag aan huis geleverd, netjes en verzorgd ingepakt !

Aanbeveling
is gewoon de beste winkel in verhouding prijs/kwaliteit/service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Er zijn af en toe dingen die je zoekt maar dan net niet kan vinden op coolbleu

Service
Als je baalt van je bestelling of niet zo doet zo als je had gedacht. Je zegt het via bijv. Whatsapp krijgt een mailtje en je kan het terug stuuren, een paar dagen later staat het geld netjes weer op je rekening

Assortiment
Alles is vrijwel altijd op voorraad maar af en toe zou er wel is iets niet zijn dus daarom een 9 inplaats van een 10

Aanbeveling
De service en alles bij elkaar is uitermatend top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank DL 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke toegang tot site en gegevens

Service
komt de verwachtingen na

Aanbeveling
goede sevice en correcte afhandeling en levering

Extra toelichting
Vraag mij af waarom er een prijsverschil is tussen de Nederlandse site en de Belgische. Hoe komt het dat bij bv Bom.com er geen prijsverschil is voor levering in Nl of B?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapE 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Webinterfase maakt het makkelijk om tot een goede keuze te komen en vervolgens de bestelling te plaatsen.

Assortiment
Een ruime keuze uit verschillende merken monitoren. op basis van de specificaties en de aanbieding die voor de Philips 272S was de keus snel gemaakt.

Aanbeveling
Het gemak van online winkelen, de snelle levering op het huisadres maakt cool blue wel een aantrekkelijke webshop.

Extra toelichting
Om de doos van Philips zelf zat een erg grootte doos van CoolBlue met de nodige opvulling aan plastic luchtkussentjes. Allemaal goed beschermd en het scherm kwam heel over, maar lijkt me toch wat minder duurzaam.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Warre spriet 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist dat ik mijn pakje zou krijgen

Service
Goede klantenservice

Assortiment
Keuze uit zoveel artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke site met goede informatie en duidelijke foto's!

Service
Printer de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede functionele en duidelijke website

Service
'S avonds laat besteld en voor het uitgaan van de deur 's morgens werd het reeds geleverd. Knap (nacht)werk jongens.

Assortiment
Kan altijd uitgebreider uiteraard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yorick 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen die je zoekt zijn makkelijk terug te vinden op de site, en levering dag erna

Service
Had een probleem met mijn betaling, en ze hebben me zonder probleem geholpen en opgelost

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
Zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

terrasverwarmingshop 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Service
al veel gekocht bij coolblue, 1 maal iets terug gestuurd zonder problemen en dadelijk vervangen

Assortiment
altijd al gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
gemakkelijk, goed overzicht, meestal een ruime keuze in verschillende merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dietger 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wijst zichzelf uit. Super makkelijk.

Service
Op elke vraag kreeg ik een gepast antwoord

Assortiment
Ik vind steeds wat ik zoek

Aanbeveling
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vera van der ham 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering en een heel duidelijke website

Assortiment
veel merken en modellen

Extra toelichting
nee, niks aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 29-01-2016 In de winkel gekocht
Oostplein 97 Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel altijd in de buurt. Website helder en informatief

Service
Aandacht, geduld, vriendelijke bediening, correcte verkopers, koffie...!

Assortiment
De winkel heeft minder apparatuur voorhanden dan de website. Oriënteer je daarom eerst op een website.

Aanbeveling
Vanaf binnenkomst voel je oprechte vriendelijkheid. Men neemt de tijd, je wordt niet "weggekeken" of, na een "domme" vraag, zuchtend te woord gestaan...prima|!

Extra toelichting
Ik had een Engelstalige beschrijving nodig van het product. Binnen twee minuten ontving ik deze op mijn email account. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marloes 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Geen problemen mee gehad! Had het 's avonds besteld en de volgende dag lag het pakketje klaar. Top service!

Assortiment
Zeer veel keuze uit verschillende merken!

Aanbeveling
Top service, top kwaliteit en top prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten snel te vinden met prima info, vlotte bestelling, betaling en levering

Service
levering zoals beloofd.

Assortiment
voldoende toelichting bij de artikelen. prijzen lijken correct.

Aanbeveling
alles gaat vlotjes en volgens verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie Mekenkamp 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijk overzichtelijk

Assortiment
meer keuze als op andere sites

Aanbeveling
Hier vond ik het gewenste artikel en supper snelle service. Bovendien geen verzendkosten

Extra toelichting
heerlijk makkelijk. Thuis winkelen, thuis betalen en thuis krijgen op de volgende dag, en geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tom Van Minsel 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
had alvorens ik belde 3 uurtjes opzoek werk gedaan of bepaalde dingen in een product passen ondanks het niet op de lijst van hun stond, was hier nog niet zeker van ma dacht de vraag te stellen aan jullie en dat was direct beantwoord. Nu getest en werkt effectief, super gewoon!

Assortiment
Hier en daar wat dingen dat ik niet vind of kleiner aanbod

Aanbeveling
Super winkel, ben zeer te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jen defossé 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Paar klikken en zo bestelt, ook altijd handig zijn de bijkomende spullen die hun aanraden bij bepaalde producten.

Service
Hele Goeie Klantenservice

Assortiment
Ongeloofelijk veel keuze aan producten

Aanbeveling
Betere webwinkel bestaat er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack DeSmedt 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles overzichtelijk en heel attent personeel

Service
fantastisch

Assortiment
veel via andere leveranciers

Aanbeveling
makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie natus 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
na bestelling en betaald te hebben moet je echt niet lang te wachten voor de levering

Service
zie antwoord op de vorige vraag

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
het is zoal het in de reklame zegt vlootte bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lies 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website duidelijk opgebouwd, gemakkelijk in gebruik

Service
rond 21.30 geleverd, volgende dag om 10.30 geleverd. Kan niet beter lijkt me

Assortiment
Veel keuze, met duidelijke beschrijving van producten

Aanbeveling
Ik heb al regelmatig iets besteld via de website.
Telkens een hele snelle levering en alles perfect in orde.
uitgebreid assortiment, goede uitleg over de producten.
Ik ben fan :-)

Extra toelichting
Indien een vraag of probleem, vriendelijke en snelle klantenservice ( wat ook wel fijn is! )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

runner 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij een nieuw product staat ook een link naar een goedkoper 'tweedekansje', als die beschikbaar is.
Ook via marktplaats te vinden.

Service
Snelle levering. 'Tweedekansje' product niet van nieuw te onderscheiden. Alleen de verpakking is opnieuw verzegeld.

Aanbeveling
Lage prijzen, snelle levering, tweedekans voor nog lagere prijzen, fysieke winkels: Niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van den Biggelaar 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
omdat alles zonder problemen verloopt. Ook de tegoed bon wordt netjes in mindering gebracht op het aankoopbedrag

Service
Zelfs bij herhaaldelijk e-mail contact over het aangekochte item bleef men uitermate correct en netjes . Een voorbeeld voor veel andere bedrijven

Assortiment
Heel veel verschillende keuzes mogelijk in het nagenoeg gehele aanbod.

Aanbeveling
Gezien de info direct vanaf de bestelling t/m levering is erg goed .

Extra toelichting
Bij het door mij aangeschafte product de hotspot Huawei E5377Ts-32 zit geen Nederlandse gebruiksaanwijzing hetgeen tot 4 e-mails leidde . Maar dat was geen probleem . Alles voor een glimlach is niet te veel gezegd . Hulde aan zo een klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is overzichtelijk. Je vind snel wat je zoekt.

Service
Volgende dag geleverd en geen verzendkosten. Prima dus.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Fijne webwinkel. Veel keuze. Betaalgemak. geen verzendkosten en de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles makkelijk te vinden, betalen met Paypal, snelle registratie,...

Service
Snelle bestelling, snelle levering!

Assortiment
Veel keuze, goed uitleg.

Aanbeveling
Top ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julien 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet voor 18h00 besteld op 26/1/16 en op 27/1/16 voormiddag al thuis

Service
zeer goed ingepakt alles netjes

Assortiment
zeer veel keus

Aanbeveling
alles vlot verlopen

Extra toelichting
zeer zwaar beugel,goed ingepakt en uitleg voor montage is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joyce 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vandaag besteld en de volgende morgen al bij je thuis !

Service
snel en goed geleverd en je word steeds ruim op tijd verwittigd wanneer ze komen leveren

Assortiment
heel ruime keuze

Aanbeveling
ruim assortiment , goeie service ,supersnel geleverd en bij vragen steeds snel een antwoord , wat wil je nog meer ?

Extra toelichting
misschien 1 minpuntje ( zorgen voor een nederlandstalige handleiding bij een aangekocht product , al was het maar dat je het online terug vond .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helgasnel 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk zoeken, makkelijk bestellen, makkelijk vergelijken

Service
dag na de bestelling bezorgd.

Assortiment
lijkt me voldoende keuze

Aanbeveling
Zelf goede ervaringen en ook van ander nog nooit een negatief bericht over gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thomas 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is zeer simpel gemaakt en zeer overzichtelijk. Ook een mooie indeling van de site.

Service
Een uitstekende levertijd en een uitstekende verpakkingswijze.

Assortiment
Heel veel keuze. Soms zijn de producten die je echt wil even niet in voorraad en dit wordt snel aangevuld dus is dit meer een luxeprobleem.

Aanbeveling
Goede service, ook een goede klantenservice. Coolblue denkt aan de klant door deze vragenlijsten te laten invullen wat positief is omdat dit bewijst dat jullie zorgen voor een continue verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JRY 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke omschrijving van het product

Service
Ze zijn er steeds van dienst om U telefonisch te helpen bij de keuze

Assortiment
men vindt alles onder een dak

Aanbeveling
Je krijgt er waar voor je geld met daarbij een goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen. Duidelijke beschrijving van het product.

Service
Super snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede nazorg bij eventuele problemen , snelle levering , groot asortiement.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marit 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Savonds besteld volgende middag al in huis ! Helemaal super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

big button gsm 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijk

Service
zeer snel ontvangen
gratis levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goederen worden aan huis geleverd,gemakkelijker kan niet

Service
Perfecte service snelle en correcte levering

Assortiment
Een grote keuze qua producten die je op een heel simpele manier bij je thuis krijgt

Aanbeveling
Zeer goede ervaring met de aankopen in deze winkel,wat mij betreft een aanrader voor iedereen

Extra toelichting
Aankopen in deze winkel is een aanrader,en je zal zien dat het vatbaar is voor herhaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yo 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website van Samsung voor aankoop combi magnetron terechtgekomen op website Coolblue omdat het toestel o.a. Daar in voorraad was.
Website Coolblue zeer overzichtelijk, goede produktinformatie.

Service
Opvolging bestelling verliep uiterst vllot. Bellofde Levertijd werd nagekomen.
Nog geen ervaring met dienst na-verkoop en hopelijk niet van toepassing ! :-)

Assortiment
Samsung combi magnetron gekocht bij Coolblue -na vergelijking met andere winkels- tegen de voordeligste prijs.

Aanbeveling
Uiterst tevreden wat bestelling, opvolging en levering betreft.

Extra toelichting
Voor mij is dit een positieve ervaring en ik zal in de toekomst nog aankopen bij Coolblue voor zover het produkt er ich toe leent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WVD 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Commentaar niet nodig!

Service
Commentaar niet nodig!

Assortiment
Natuurlijk niet alles te vinden waarnaar je zoekt

Aanbeveling
Al vaak gekocht en steeds zonder enig probleem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ludovicus 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontzettend gemakkelijke en duidelijke site met een zeer breed assortiment

Service
Om 23 uur besteld. De volgende dag om 10 uur beschikbaar.

Assortiment
Het ruimste assortiment in zeer veel verschillende sectoren

Aanbeveling
Helemaal niets aan te merken op deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel groot assortiment

Service
Keurige services/reparatie garanties

Assortiment
Heel veel producten

Extra toelichting
Coolblue snapt de online wereld/consument van 2016

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel leveringsmogelijkheden

Service
Gratis verzenden en retour

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews