coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bailleul Gisbert 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je moet je huis niet uit om inkopen te doen.

Service
Bijna alles kan je vinden op Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vinnie 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is overzichtelijk, met de zoekmachine vind je u artikel direct.Eenvoudig betaalproces.

Service
product besteld, volgende dag al in huis, ze helpen meestal direct als je met een vraag of probleem zit.

Assortiment
Meeste producten kan ik hier vinden, sommige producten zijn aan de dure kant maar ook niet de duurste.

Extra toelichting
games koop ik hier meestal niet omdat ze iet te duur zijn, als de prijzen iet kunnen dalen koop ik rapper iet bij coolblue.(zo denken er meer mensen over)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hugo de winter 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aan huis

Service
Korrelt op tijd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Perfectie in alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor middernacht besteld is de volgende dag in huis.

Service
Steeds een correcte en snelle service, ook omruilen is geen enkel probleem.

Assortiment
Zeer ruim assortiment!

Aanbeveling
Uitsteken Webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jh 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overal

Aanbeveling
Prijzen liggen wat hoger maar weegt niet op tegen bezorging en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke en duidelijke website

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Aanbeveling
Prima winkel. Geen klachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maupstar 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen en door de site heen te surfen.

Service
Je krijgt alles duidelijk bevestigt en het wordt snel verstuurd. 10ur s'avonds had ik de bestelling gedaan en volgende dag al in huis! Top!

Assortiment
Veel keuzes en makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
Geen slechte ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAN 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
mijn eerste bestelling verliep heel heel gemakkelijk

Service
zeer goede service

Assortiment
uitgebreid assortiment !

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
'k zal zeker nog bestellen bij COOLBLUE

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

EEF 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijk

Service
heel vlug geleverd en een goede service per email

Assortiment
mag uitgebreider zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Karin 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en makkelijk besteld zonder verzendkosten

Service
Savonds besteld volgende middag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Had om kwart voor twaalf besteld, en de bestelling werd snel en goed verwerkt. Goede overzichtelijke website.

Service
Het feit dat je tot zo laat kan bestellen is voor mij persoonlijk echt een groot voordeel.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor vaak de laagste prijzen, ook volgens tweakers.net en andere vergelijking sites.

Aanbeveling
Het enige wat echt beter zou kunnen is de bezorgservice, aangezien die nu nog niet in eigen handen is, faalt post nl keer op keer in het op tijd bezorgen.

Extra toelichting
Cool blue, een ontzettend fijne winkel, ware het niet dat ze afhankelijk zijn van de slechte service van postnl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wmd 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg simpel. Ik was binnen no-time klaar met het doen van mijn bestelling

Service
Alhoewel ik geen rechtstreekse ervaring heb gehad met de service, de mail die ik ontving over retourneren gaf mij de indruk dat ook de service van Coolblue erg goed moet zijn

Assortiment
In mijn geval hoofdtelefoons. Jullie hadden ze allemaal en door het gemakkelijke filtersysteem was het ook nog een niet te overweldigend groot

Aanbeveling
Erg leuk, humoristisch en vol energie, zo voelt de site aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke van marrewijk 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
"s avonds bestellen de volgende dag in huis

Service
Was bij dit product niet aan de orde, maar bij een vorige bestelling was retourneren geen probleem.

Assortiment
Van alle markten thuis

Aanbeveling
Mijn ervaring tot nu toe een soepele en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sen 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klikken en klaar

Service
Super snelle service

Extra toelichting
Om 21.30u besteld, de volgende morgen om 10.00u geleverd. Top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Bourgeois 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles oke

Service
oke oke

Assortiment
ook oke

Aanbeveling
niks te klagen

Extra toelichting
nee ben uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenny 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is overzichtelijk en makkelijk naar categoriën ingedeeld.

Service
Zoals altijd een zeer snelle en correcte levering. Coolblue antwoordt over het algemeen snel en volledig.

Assortiment
Het assortiment is vrij uitgebreid en meesstal vind ik snel waar ik naar op zoek ben.
Niettegenstaande is Coolblue niet altijd de goedkoopste, voor goede service betalen sommigen wel wat meer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

C 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Tweede x iets besteld en weer gaat er iets fout en ik zelf moet erachteraan gaan wamt ik hebt al betaald. Iedere x weer systeemfout dit computerstoring dat. Wordt niet gehouden aan de leveringsvoorwaarden en tegemoetkomen? Ho maar

Aanbeveling
Zijn gewoon niet betrouwbaar. Bestellingen worden niet geleverd op afspraak en dat gebeurt nu voor de tweede x. Volgende x gewoon naar een winkel toegaan.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 04-02-2016

Hoi, dat klinkt als een behoorlijke vervelend ervaring. Dat een order 2 maal verkeerd is geleverd is niet de service die je mag verwachten. Daarin zouden we eventueel graag nog wat uitleg willen geven. Kun je daarin wellicht beide ordernummers naar ons toesturen? Dan gaan we er voor je achteraan.

Groeten,
Coolblue

Reageer

karelpieter 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere website, eenvoudige bediening

Service
waar misgaat (een vorige keer) wordt er goed gereageerd èn gehandeld

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
neen, alles is duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het zal aan mij liggen maar soms vind ik het item dat ik zoek en dat ik de dag eerder wel vond niet terug via de hiërarchische weg, als ik het dan in de zoekfunctie opgeef komt het toch boven water

Assortiment
Cool blue heeft nagenoeg alles :)

Aanbeveling
Tot op heden verliep alles telkens probleemloos en snel !

Extra toelichting
Waar ik vroeger wat wantrouwig was voor wegshops is het nu haast een verslaving om voor alles wat ik nodig heb bij Coolblue te gaan snuffelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was goed te vinden en had duidelijke specificaties. Toen ik het product toch even had weggeklikt, werd ik er via retargeting nogmaals door geprikkeld.

Service
De levering was echt héél snel. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Binnen 12 uur was het pakketje bezorgd en daar was ik heel blij mee, want ik had het die avond nog nodig.

Assortiment
Ik koos ervoor om mijn lens hier te bestellen, omdat ik deze simpelweg verder niet online kon vinden en omdat hier duidelijk bij de specificaties vermeld stond wat het allemaal kon.

Aanbeveling
Service, kwaliteit en een goede chat met de klantenservice besloten mij tot aankoop over te gaan.

Extra toelichting
Bedankt voor de handige tips via de chat! Hier heb ik heel veel aan gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top

Service
Snel levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Alles is perfect

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoaderMatte 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
nu besteld morgen al in huis en je krijgt een sms als het wordt ingepakt

Service
hele vriendelijke mensen die het pakket komen leveren

Assortiment
meer dvd's en cd's

Aanbeveling
goed maar ze hebben lang niet alles maar zo blijven door doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rudi 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het zeer gemakkelijk om te kiezen wat je wil kopen en daarvoor niet buiten hoeft om iets te kopen daarom heb ik al veel bij coolblue gekocht

Service
de service is altijd correct

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid maar kan toch nog iets beter

Aanbeveling
ik geef coolblue een dik verdiende 10 geen enkel probleem met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric van Spreuwel 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site die je moeiteloos door de diverse stappen lootst

Service
Op zondagavond besteld en op maandag geleverd. Via de mail tussentijds goed geïnformeerd over de status van de bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod van gerenommeerde merken

Aanbeveling
Eerste kennismaking met deze winkel wn zeker niet de laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KARINE WOLFAERT 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
zo vlug afgehandeld had ik nog nergens meegemaakt

Assortiment
ik heb niet verder gekeken dan naar hetgene dat ik wou dit zal zeker nog gebeuren

Aanbeveling
ik ben niet zo handig met de pc en ik heb geen enkel probleem gehad

Extra toelichting
de thuislevering was zeer snel en het was een zeer vriendelijk persoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braaksma 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijk. Duidelijk overzicht.

Service
Mogelijkheid om te appen. Snelle bezorgservice!

Extra toelichting
De dozen met tekst zijn grappig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

François Verheyden 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met volledige info over het product.
Gemakkelijke en veilige wijze van betaling
Veilig gevoel door goede info over het bedrijf met goede bereikbaarheid via verschillende kanalen

Service
Was bij onze selectie niet voorradig, dag erna kregen wij bericht dat wij tot bestelling konden overgaan
S 'avonds om 22 uur besteld en de dag erna om 10 uur door de posbode afgeleverd
Direkte informatie over de betaling en over het tijdstip van levering via mailbericht
De beste prijs voor identiek hetzelfde product
Stevige verpakking, geen portkosten

Assortiment
Grote keuze in verschillende grote merken van het door ons aangekocht product.

Aanbeveling
Een van de betere professionele web shop ons op heden bekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle bestelling!

Service
Heel snelle levering en zeer goed verpakt!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chrys 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed telefonisch bereikbaar en prettige website met veel informatie over de producten.

Service
Wordt goed geholpen bij vragen. Ook service aan huis heel goed.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Ben heel erg tevreden!

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk thuis bestellen

Service
op zondag thuis bezorgt

Assortiment
heel veel verschillende spullen

Aanbeveling
alles wat ze hebben gezegd klopt en ze houden woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mb 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijk om te bestellen, zeer snelle levering

Service
Kan beter niet alle produkt info stond op de site.
DVI kabel. ,bijbesteld ,doch was niet nodig ,want deze was meegeleverd door Philips, verloren aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Tim 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Op zaterdag bestelt en zondag al geleverd.

Assortiment
Ik vind de meeste dingen die ik zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Annabel 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de zoekfunctie is het heel gemakkelijk om het juiste product te vinden. Eenvoudige manier om te bestellen.

Service
Super snelle levering zonder hiervoor extra te moeten betalen.

Assortiment
Door de goede service zou je willen dat je hier alles kon bestellen.

Aanbeveling
Mochten er toch problemen zijn met de gekochte producten en kan je rekenen op een snelle en correcte reactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige site tijdens het zoeken en voldoende informatie

Service
Juiste en doeltreffende begeleiding en afwerking

Assortiment
ruim voldoende en overzichtelijke informatie

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marvin 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk en de producten worden uitgebreid omschreven.

Service
De bestelling is de volgende dag direct geleverd en de communicatie via de mail was snel en duidelijk.

Assortiment
Ruim assortiment en producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Tot nu toe alles snel geleverd en goede kwaliteits producten. Geen klachten nog gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ann Devriendt 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk

Service
zonder problemen omruilen!

Aanbeveling
Ben er gewoon super content van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en alles snel te vinden met nodige uitleg.

Service
Op tijd mijn mails gekregen voor de nodige uitleg wanneer het verzonden was en aangekomen.

Assortiment
Ruime keuze voor de gadget die ik zocht.

Aanbeveling
Prima winkel met een groot assortiment en een eerlijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website waar elk product duidelijk beschreven wordt en snelle levering.

Service
Benadert de perfectie

Extra toelichting
Veruit de beste online shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en duidelijk.

Assortiment
Niet alle interessante merken en ook niet alle modellen. Op zich wel begrijpbaar om het nog beheersbaar te houden. Mochten wel meer combo aanbiedingen zijn (bv. speakers en versterker)

Aanbeveling
Duidelijk en voldoende informatie. Prijs kan nog iets scherper.

Extra toelichting
Het zou interessant zijn dat je korting kreeg bij een grote bestelling. Nu maakt het weinig uit hoe hoog het bedrag van je aankoop is waardoor je niet gemotiveerd bent om alles ineens bij coolblue te kopen. Daarom heb ik elders de versterker gekocht hoewel jullie die ook aanbieden aan iets hogere peijs. Dat is een gemiste kans.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frans Bruynooghe 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen vanuit de luie zetel

Service
afspraken worden nagekomen en vooral de bestelsnelheid is VERBLUFFEND

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

93038 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk, alles is zeer snel te vinden.

Assortiment
Zeer goed!

Aanbeveling
Tsja, bezorgen op een zondag, of zelfs iets bestellen op een zondag en het direct maandag in huis hebben. Geweldig! Dit maakt het maken van impulsaankopen wel héél aantrekkelijk. CoolBlue heeft zijn zaken zeer goed op orde.

Extra toelichting
CoolBlue laat zien hoe het ook kan. Jong, fris en persoonlijk. Zelf (nog) niet de aftersales hoeven te benaderen, maar van andere ervaringen kan ik er toch wel van uit gaan dat ook dat vlekkeloos zal verlopen. CoolBlue laat zien dat zelfs al ben je niet de goedkoopste, door een klein onderscheidend vermogen geeft men graag een extra euro uit. Zelf afgelopen zaterdag iets besteld, meteen die zondag weer. Ook de site waar je op terecht komt als je iets hebt besteld: De wachttherapie. Hilarisch. Hier zouden een hoop webshops iets van kunnen leren. Natuurlijk is het een business, maar je hebt niet het idee dat er sprake is van "bedankt voor je geld, hier heb je je product". De €5,- korting op het volgende artikel in ruil voor de nieuwsbrief vind ik ook een goede deal. Nog even 2e hands studieboeken invoeren en ik ben volledig weg bij bol.com ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Bock Francois 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zelfs op zondag ,,, TOP

Service
snel en gemakkelijk

Assortiment
goed , maar niet alles te koop

Aanbeveling
je vind er steeds wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper de Bie 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen. en de voorwaarden zijn duidelijk en klantvriendelijk

Service
De bezorging was ruim op tijd en veilig ingepakt in een stevige doos. onbeschadigd aangekomen

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Alles was goed geregeld en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roger 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
goede service

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goed overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak om vanuit je luie stoel eerst bij kieskeurig.nl een wasdroogcombinatie uit te zoeken en vervolgens online te bestellen, is gemak wat je bij elke internetwinkel kunt vinden. Maar bij CoolBlue is het anders. De prijs was nagenoeg gelijk, maar de website in vergelijking met andere onlinewinkels een verademing. Naast een overzicht van producten, krijg je zoveel heldere informatie over het bestelproces en alle andere bijzaken, waardoor het je wel erg gemakkelijk wordt gemaakt! En weet je iets niet, dan kun je chatten, naar Twitter of Facebook of gewoon mailen. De responstijd staat er zelfs bij vermeld! CoolBlue heeft ook 5 echte winkels in Nederland. Dat geeft vertrouwen, want mocht er iets aan de hand zijn, dan kun je tenminste ergens heen.

Service
Het is opvallend hoe klantvriendelijkheid en servicegericht dit bedrijf is. Vragen werden mij in de live chat direct en duidelijk beantwoord, de website is ontzettend overzichtelijk en er zijn geen verborgen kosten voor extra service. Zelfs de algemene voorwaarden zijn in 'normaal Nederlands' vertaald, zodat je weet waar je aan toe bent. En één van de motto's 'wij doen niet zo moeilijk' is absoluut waar. Zonder het te hoeven vragen, werden de wasdroogcombinatie en vaatwasser kosteloos op de vierde verdieping (geen lift) bezorgd! Je mag het product 14 dagen op proef en wil je retourneren, dan kan dat kosteloos en zonder opgaaf van reden.

Assortiment
Volgens mij heeft CoolBlue echt alles waar een stekker aan zit en voor elk onderdeel hebben ze een eigen website.

Aanbeveling
Geen 10, omdat er anders niets meer te groeien en ontwikkelen blijft... ;-) Maar eigenlijk is het gewoon een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Computerfreak 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super website

Service
nuttige info op de site en stipte levering, ook op zondag

Assortiment
uitermate compleet

Aanbeveling
Coolblue is écht cool

Extra toelichting
Ik heb geen ervaring met de zelfbouw van computers maar via Coolblue bestelde en assembleerde ik de onderdelen in no time en heb nu een perfect werkende PC (voor weinig geld) in huis. Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant in Elsene 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik moest niet teveel clicks uitvoeren om mijn product te vinden

Service
Het pakket was vrijdag besteld, maandag was hij reeds in het postkantoor. Met iphone (barcode bevestingsemail) naar Bpost, ingescand en klaar. Supersnel en perfecte dienstverlening.

Assortiment
Ik had de winkel vergeleken met andere webwinkels waar er een prijsverschil was van ongeveer 15€

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitgebreide keuze en makkelijke bestelling

Service
Volgende ochtend voor 9 uur geleverd

Assortiment
Heb ik zeer nadrukkelijk op gelet, maar voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
Snelle levering als beloofd op site

Extra toelichting
Goed voor elkaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bok 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik kon het snel vinden

Service
er waren wat problemenof het artikel nu wel of niet aanwezig was . maar meteen gebeld en opgelost en de volgende dag in huis. wat wil je nog meer

Aanbeveling
de snelheid is echt van deze tijd top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Evy 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat we nodig hadden!

Service
Besteld en ik kon het de volgende ochtend al gaan ophalen! Nog geen 24u later!

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews