coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

maurice 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen enkele website gevonden die zo gemakkelijk is

Service
supersnelle levering met leveringsopties die er toe doen

Assortiment
ik vind er altijd het juiste product

Aanbeveling
Ik heb geen enkel negatief punt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maurice 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen enkele website gevonden die zo gemakkelijk is

Service
supersnelle levering met leveringsopties die er toe doen

Assortiment
ik vind er altijd het juiste product

Aanbeveling
Ik heb geen enkel negatief punt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans A 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product makkelijk te vinden,logische bestel procedure

Service
levering correct,ruim op tijd geen gebruik hoeven maken van retourzenden maar lijkt me geen probleem.

Assortiment
grote keuze,makkelijk te vinden door de bank genomen lage zoniet de laagste prijs .

Aanbeveling
makkelijk winkelen,goede afwikkeling voor een goede(lage)prijs.

Extra toelichting
ga zeker nog eens kijken voor andere podukten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel en goed

Aanbeveling
Service snel goed en op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard Duijn 23-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
makkelijk besteld

Service
Product besteld en zou de volgende dag geleverd worden bij de supermarkt. 3x geweest geen pakket en geen bericht van Coolblue. Coolblue gebeld en excuses gekregen maar pakketje komt pas overmorgen. Ik kan wel het product opnieuw bestellen, betalen en dan kan ik het wel morgen afhalen en het pakket van overmorgen terugsturen. Belachelijk!!! Wat heb je aan excuses? Volgende keer gewoon weer bij bol.com kopen.

Assortiment
ze hebben zeer veel.

Aanbeveling
Slecht bezorging en je wordt niet opde hoogte gehouden bij lange vertraging.

Extra toelichting
Product besteld en zou de volgende dag geleverd worden bij de supermarkt. 3x geweest geen pakket en geen bericht van Coolblue. Coolblue gebeld en excuses gekregen maar pakketje komt pas overmorgen. Ik kan wel het product opnieuw bestellen, betalen en dan kan ik het wel morgen afhalen en het pakket van overmorgen terugsturen. Belachelijk!!! Wat heb je aan excuses? Volgende keer gewoon weer bij bol.com kopen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 24-01-2016

Beste meneer Duijn,
Vervelend dat de het bij het bezorgen van de order behoorlijk is misgelopen. We doen elke dag ons uiterste beste om u bestelling de volgende dag thuis te bezorgen of bij een afhaalpunt te brengen. Jammer genoeg gaat dat niet altijd goed en dat is natuurlijk kwalijk. We zouden daarin nog graag met u meekijken of we eventueel nog verder informatie kunnen geven. Mocht u dat nog wensen dan kunt u in een antwoord op dit bericht het ordernummer doorsturen.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Bruno Verhasselt 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht per product. Filtering op product is erg handig. Alles daardoor zeer overzichtelijk. Zeer goede koophulp.

Service
Na aankoop is deze duidelijk te volgen via e-mail berichten.

Assortiment
ruime keuze die je filtert op prijs en technische eisen of specificaties.

Aanbeveling
Over gans de lijn erg toegankelijk en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabri Marc 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie zetel kan je zowat alles bestellen aan een goeie prijs.

Service
top. Snelle afhandeling eens de bestelling geplaatst.

Assortiment
ruim aanbod in elke prijsklasse.

Extra toelichting
Persoonlijk zou ik het beter vinden als de verzending met koerier zou gebeuren in plaats van met de post. Service dat deze firma's bieden is van veel hogere kwaliteit dan wat de post levert. Door omstandigheden heb ik 4 dagen moeten wachten eer de polar werd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piening 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
webwinkel super goed

Service
Zaterdag besteld Zondags in het oosten van het oosten van het land

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
van alle gemakken voorzien je hoeft de deur niet uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke webwinkel

Service
prima levering zoals afgesproken

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk overzicht, gespecialiseerde subcategorieën

Service
perfect afgeleverd nog in de voormiddag, pas 's avonds besteld

Aanbeveling
perfecte service, marktconforme prijszetting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle info die ik nodig had, om de juiste aankoop te doen, kon ik meteen vinden op de website van Coolblue.

Assortiment
Precies de goeie Crockpot kunnen vinden voor een heel nette prijs. Na gebruik kan ik zeggen: een handige pan, ook simpel in gebruik, had ik veel eerder moeten kopen!

Aanbeveling
Coolblue voldoet helemaal aan m'n verwachtingen. En de teksten zijn erg grappig en ook slim, want ze spreken je als klant heel direct aan.

Extra toelichting
Ik hoop alleen maar dat Coolblue z'n assortiment nog veel verder gaat uitbreiden, zodat ik vaker bij deze webwinkel kan kopen. En dat er meer fysieke winkels komen, want de dichtstbijzijnde Coolblue winkel is voor mij een beetje ver weg (60 km).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline Geelen 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om van uit je zetel de bestelling te plaatsen.

Service
Ik heb s'avonds laat de bestelling geplaatst en de dag erna voor 11.00 uur ontvangen. Sneller gaat niet.

Assortiment
Er is ruim keuze uit allerlei producten die je in de winkel ook vindt.

Aanbeveling
Klant vriendelijk en zeer correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Primuszoon 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden, snel vergeleken, snel gekozen!

Service
's Ochtend besteld, 's avonds geleverd

Assortiment
Genoeg keuze om te twijfelen wat nu juist het beste is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Michiels 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
snel geleverd na betaling

Extra toelichting
zeer tevreden met het gekochte product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super!

Service
Netjes en snel

Assortiment
alles is aanwezig, perfect!

Aanbeveling
Perfect!

Extra toelichting
Snel thuis bezorgd, tnx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karl 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was OK behalve dat de web infomaties niet in frans waren.

Service
1 dag vertraging maar voor de rest alles ok!

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Alles is gebeurd zoals voorzien (behalve de dag vertraging)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurgen 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Zeer rappe levering

Assortiment
Veel, maar niet alles

Aanbeveling
Zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk op een rijtje.

Service
Je weet precies, waar je bestelling zich bevindt en wanneer geleverd gaat worden.

Assortiment
Prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine Haier 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot aanbod! Goed overzichtelijk.

Service
Super dat onze oude wasmachine mee werd genomen. De nieuwe werd keurig op zolder gezet, aangesloten en uitleg erbij! Zelfs nog gratis wasverzachter en wasmiddel!

Assortiment
Genoeg keuze!

Extra toelichting
Goede service, fijn als je vragen hebt dat je dat zelfs via whatsapp kan regelen! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven VN 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk besteld, gemakkelijk betaald en snel geleverd

Service
Terugbetaling van vroegere terugzendingen verlopen vlot! Wel een hele boel verschillende e-mails om te communiceren met te klant...

Assortiment
Je vindt er niet alles, maar o zo veel meer waarvoor je niet half je provincie moet afrijden!

Aanbeveling
Goede en eerlijke behandeling van de klant, veel keuzes en heel eenvoudig in bestellen en betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Maud 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel thuis een wasmachine bestellen.... makkelijker kan het niet ! Bovendien via internet in de middag besteld en de volgende dag al op de stoep ! Geweldig

Service
Soepele afwikkeling, en alles was mogelijk zoals ruilen etc. Bovendien geen extra kosten voor trap op en trap af en het aansluiten en het afvoeren van de oude machine.

Assortiment
Wat ik wilde hebben kon ik vinden en het was voor de laagste prijs. Dus prima.

Aanbeveling
Kan niets bedenken waarom ik geen tien zou geven ! Alles verliep geheel naar wens.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb zou ik het weer zo doen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erbe 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke,overzichtelijke website

Service
Vooral wat betreft bestelgemak, duidelijkheid site en info over, en aflevering zelf...Perfect !!!

Assortiment
Heb reeds na eerste aankoop bij jullie mijn familie en kennissen aangeraden hun aankopen bij COOLBLUE te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goris Jean 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb onmiddellijk gevonden wat ik zocht op de website.

Service
De bestelling was stipt op tijd. Namiddag besteld en de volgende dag in de voormiddag geleverd.

Assortiment
Het assortiment was groot genoeg . De prijs was niet duurder dan in een andere winkel.

Aanbeveling
Goede service , duidelijke fakturatie, mogelijkheid om te betalen via bancontact.Goede uitleg betreffende retourneren (heb ik nog nooit moeten doen). Producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjom 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het enigste wat moeilijk was is de keuze uit die hoeveelheid apparaten . Welk wil je hebben ? eenmaal de keuze gemaakt Dan alles gemakkelijk .

Service
Snel een bestelling bevestiging . en ook het order nummer zodat je tegelijk al je bestelling kan volgen.

Assortiment
Zoals bij vraag een . Lang vergeleken met andere artikelen voordat ik had wat het beste aan mijn verwachtingen zal gaan voldoen.

Aanbeveling
Alles was duidelijk Tot de reviews toe . Alles goed te vergelijken .en makkelijke afhandeling

Extra toelichting
Ook het betalen met cadeau bonnen is erg simpel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk online bestellen en betalen

Service
keurig afgeleverd, verpakking wordt weer meegenomen en wasmachines ed. worden direct aangesloten

Assortiment
Genoeg te vinden, in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Ik ben uitermate tevreden over de snelheid van de levering, hoe de levering plaatsvond en over de duidelijkheid wat betreft de tijd dat het produkt werd geleverd.

Extra toelichting
Ik kan deze ten alle tijde aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Sieswerda 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het artikel was snel te vinden. En een prima prijs.

Service
Het artikel werd op tijd geleverd. De informatie van Coolblue over het verloop van de zending kan niet beter.

Assortiment
Het assortiment is veel groter dan ik dacht.

Aanbeveling
Groot assortiment en een snelle en tijdige levering.

Extra toelichting
Ik ken Coolblue al geruime tijd. Het is ooit begonnen met mp3 spelers. Ondanks de forse uitbreiding van het assortiment blijft de service en levering optimaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is goed ingericht en de info is goed en duidelijk

Service
je wordt vriendelijk en goed geholpen

Assortiment
ze hebben genoeg keuze

Aanbeveling
gewoon een top winkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen gedoe, lekker makkelijk.

Assortiment
Genoeg te kiezen, genoeg leuke dingen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bas 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen duidelijk vindbaar en vergelijkbaar.

Service
Staan altijd klaar voor een goed (telefonisch) advies.
De service 'voor elven besteld, de volgende dag thuis' heeft mij wel vaker tot aankoop gestimuleerd. Een mens wil toch geen weken wachten?

Assortiment
Natuurlijk hebben ze niet alles - maar wel veel.

Aanbeveling
All in all best tevreden :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Turnhout belgie 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het zeer eenvoudig en makkelijk voor jongeren om onderdelen te kiezen voor het zelf bouwen van een game computer. Onderdelen zijn betrouwbaar en goed te combineren; Dit is bij andere online winkels voor computer onderdelen veel minder het geval.

Assortiment
Het assortiment voor computer onderdelen is ruim in verscheidenheid en prijs waardoor er goed gekozen kan worden.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen wanneer je zelf een game computer wilt bouwen. Zelf reeds twee game computers gebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sofie 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Snel de producten gevonden die ik zocht. Er wordt meteen een vergelijking gemaakt tussen gelijkaardige producten, waardoor ik zelf niet meer op onderzoek uit hoef te gaan.

Service
Zeer snelle levering, zelfs op zondag. Pakket is makkelijk te traceren waardoor je weet wanneer je pakket ongeveer zal toekomen.

Assortiment
Soms een ietwat klein assortiment voor bepaalde producten, maar dit heeft ook zijn voordelen. Coolblue beschikt enkel over kwalitatieve producten waardoor miskopen zijn uitgesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Falkena 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de producten zijn online goed te vinden.

Service
gebeld ivm niet ontvangen van bevestigingsmail. Keurig geholpen!

Assortiment
veel diversiteit.

Aanbeveling
snelle, goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Oelemans 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website, mooi aanbod, goede produktbeschrijvingen

Service
Als de rest van de service gelijk is aan de supersnelle levering en duidelijke communicatie dan ga ik nog heel lang heel tevreden blijven.

Assortiment
dit baseer ik alleen maar op "fotografie"; er zitten wat onlogische zaken in het assortiment. een bepaald type objectief van "een merk" wel voor Nikon, niet voor Canon en van een ander type juist andersom. Er zijn nog enkele van dit soort zaken. De logica ontgaat mij.

Aanbeveling
ondanks de kleine discrepanties in het fotografie verhaal (van de rest weet ik niets) toch TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WalterM 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
compleet aanbod goed zoekbaar

Service
Snel en volgens afspraak geleverd

Assortiment
Prijzen vergeleken, maar dat doen ze zelf ook meestal geloof ik. Prijs was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen worden heel logisch gerangschikt en snel terug vinden.
Goede suggesties voor aanverwante produkten.

Service
Uitstekende afhandeling bestelling: bevestigingsmail, status bestelling, aflevering binnen beloofde timing...

Assortiment
Heel ruim

Extra toelichting
Persoonlijk heel tevreden over assortiment, prijzen, levering...dus over het totaalpakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eliot 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je krijg antwoord op je vragen, ofwel per mail of per telefoon. De verkopers hebben een goede kennis van de artikelen, die ze verkopen.

Aanbeveling
Ik doe mijn best in het Nederlands, maar het zou nog beter zijn, als de verkoopsters Frans of Engels zouden spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold Op den Buysch 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is duidelijk en overzichtelijk

Service
nog geen ervaring mee

Assortiment
zeer brede assortiment

Aanbeveling
zeker een aanrader als het gaat om product keuze, snelle levering met optie als spoedlevering de zelfde dag nog.
goed verpakt.

Extra toelichting
Het aanbod mag wat scherper geprijsd worden veel artikelen zijn bij de concurrent vaker wat goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans van Alphen 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke vormgeving. Gemakkelijk om producten te vinden

Service
Telefonisch of via email snel antwoord

Assortiment
Ruim assortiment op electronisch gebied

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerda 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is gemakkelijk in gebruik!

Service
De volgende dag al geleverd, super!

Assortiment
Is top!

Aanbeveling
Ga hier nog op bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voorvader 22-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
makkelijk bestellen, net als de meeste webshops. Ook erg fijn dat je verschillende tomtom's kan vergelijken op deze site.

Service
gewoon netjes geleverd zoals het hoort, de volgende dag al.

Assortiment
kan ik niet echt over oordelen, heb alleen naar een tomtom gezocht op deze site. En een batterijtester, maar die kon ik niet vinden.

Aanbeveling
het enige grote minpunt van deze site is dat ze ook op zondag bezorgen. Graag zou ik zien dat ze de zondagsrust in ere houden en ook mensen die niet naar de kerk gaan een echte vrije dag gunnen om door te brengen met familie.

Extra toelichting
waarom ook op zondag leveren? Er zijn nog 6 dagen in de week.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

carla 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je moet niet naar winkels lopen

Service
de service is goed heb woensdag gevraagd om te leveren en het was er

Assortiment
je hebt bijna alles

Aanbeveling
gemakkelijk en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre Snoeck 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb me niet moeten verplaatsen, uit mijn luie zeten de bestelling geplaatst

Service
Vlugge levering zoals beloofd, zelfs nog vlugger, geen 12u na de bestelling kon ik de levering ontvangen

Extra toelichting
Correcte levering zoals aangegeven op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raf feyen 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goede duidelijke side

Service
24 h levering was 4 Dagen.
Uiteindelijk is het pakketje op nr 4 geleverd ipv nr 14.
De klachtenservice werkt goed vandaar de 4 punten.

Assortiment
Breed assortiment

Extra toelichting
Hopelijk volgende Keer meer inzet van bpost en alles Komt goed:)

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

MD JK 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke aanwijzingen

Service
Goed en klantvriendelijk

Assortiment
Te veel om op te noemen..geweldig

Aanbeveling
Betrouwbaar...

Extra toelichting
Een aanrader als men op zoek is naar goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MIKE 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online winkelen is supergemakkelijk

Service
COOL BLUE zijn leveringen zijn super snel

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Kortom super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Beste en overzichtelijkste site die er bestaat in Nederland .

Service
Fantastische bezorgers , gemotiveerd , klantvriendelijk en service gericht

Assortiment
Enorm assortiment met perfecte directe levering binnen 12 uur

Aanbeveling
Perfect concept totaal

Extra toelichting
Zie bovenstaand .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleen 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zondagavond bestellen en maandagmiddag al geleverd!

Service
op tijd, correct, oude machine meegenomen

Assortiment
te veel keuze...

Aanbeveling
prijs/kwaliteit verhouding schitterend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tibo K 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit mijn bed heb ik dit product besteld, snel en zelfs zonder de verplichting om een account te maken.

Service
Super! S'avonds om 23:00 besteld en de volgende morgend om 9 uur had ik het!

Assortiment
Veel variatie in producten, alleen spijtig bij de cases dat er net iets te klein aanbod was.

Aanbeveling
Als je uw product snel en zorgeloos wil bestellen dan raad ik Coolblue zeker aan! Super!

Extra toelichting
Doe zo verder met jullie klant gerichte marketing! Zalig gewoon om te zien hoeveel dit bedrijf om hun klanten geeft :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Binnen de 24u uur werd men pakje geleverd! Topservice

Assortiment
Door de vergelijkingsfunctie kan je een mooie keuze maken uit het ruime assertiment

Extra toelichting
Goede eenvoudige webwinkel met een zeer ruim assortiment. Snelle levering is zeker een groot pluspunt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Doorne 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb eerst bepaald welk artikel ik wilde aanschaffen. Daarna op het web gekeken welke winkels dit artikel aanboden tegen welke voorwaarden (prijs, levertijd, garantie, omruilmogelijkheid etc.),
Coolblue kwam daar heel goed uit.

Service
De beloofde levertijd van voor 23.00 uur bestellen, de volgende dag na 16.00 uur op het afhaalpunt is ruim gehaald. Artikel kon al om 14.30 uur worden opgehaald.

Assortiment
Ik zocht slecht 1 product en dat was voorradig.
Artikel nergens anders goedkoper gezien.

Aanbeveling
Ik heb reeds enkele keren eerder bij Coolblue gekocht.
Nooit enige klacht gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews