coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jasperbijnen 02-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed op de hoogte van situatie pakketen product revieuws, geen onnodig grote dozen.
Veder zijn ze goed te bereiken.
Erg fijn is de mogelijkheid op 2e kans producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Verdickt 02-02-2017 Via de website gekocht

fantastische service

Algemene score

10,0
Deze shop is echt de max. De gebruiksvriendelijkheid is echt top en de service overstijgt echt alle verwachtingen, er is echt geen enkele winkel die beter doet in Belgie of in eender welk ander land wat dat betreft. Echt op alle gebied een dikke 10/10.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 02-02-2017 Via de website gekocht

TV aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was gunstig en artikel op voorraad.
Zeer tevreden over de levering via Dynalogic, prima track-and-trace en sms voor aankomst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marie -Jose 02-02-2017 Via de website gekocht

Aeg wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van de wasmachine. Door mail , sms en telefoontje levering aangekondiging. Erg handig, zit je niet uren te wachten. Nieuwe machine boven geplaatst en oude meegenomen. Ook advies over gebruik gekregen. Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 02-02-2017 Via de website gekocht

laptops en tassen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke site.
Top prijs
En razendsnelle informatie over wanneer product wordt afgeleverd.
Levering keurig goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Veld 02-02-2017 Via de website gekocht

Mooie wokpan voor mijn vrouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een goede wokpan voor mijn vrouw voor haar verjaardag.. Deze moest in ieder geval op een inductieplaat kunnen en ook niet te klein zijn. Door de handige filter opties kwam ik al snel bij een kleine selectie en omdat BK de naam heeft goed te zijn heb ik de gietijzeren wok gekocht. Inmiddels is deze ook naar volle tevredenheid door mijn vrouw gebruikt. Maar had de pan niet goed geweest had ik deze makkelijk kunnen ruilen doordat Coolblue een prima retourbeleid hanteert zonder lastige vragen. En gewoon geld terug indien gewenst. Misschien is Coolblue niet altijd de goedkoopte aanbieder maar door de uitstekende service wel vaak mijn eerste keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon de Groot 02-02-2017 Via de website gekocht

Snelle, fijne afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product na lang te hebben getwijfeld uitgekozen, en toegevoegd aan mijn winkelwagentje. Vervolgens heb ik de gemakkelijke betaalstappen gevolgd, betaald, en direct na mijn betaling heb ik bevestigingen ontvangen in mijn mailbox. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van het gekochte product. Na de verzend bevestiging heb ik een track and trace code ontvangen, en zo het pakketje gevolgd.

Ik heb het pakket de volgende dag in goede orde mogen ontvangen! Alles is keurig voor mekaar bij Coolblue!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greg 02-02-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke verwachting gewekt en prima product geleverd. Coolblue denkt mee met mijn wensen en levert daarvoor prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H.L. Garnier 02-02-2017 Via de website gekocht

Diverse artikelen tot grote tevredenheid gekocht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van het begin af aan een zéér gezellige, leuke en overzichtelijke side. Vooral de service is perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v j koenders-deighton 02-02-2017 Via de website gekocht

v j koenders-deighton

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijke en zeer correcte behandeling over de telefoon, snelle verzending van mijn bestelling. Kortom ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 02-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al vaker bij Coolblue en kijk nu eerst bij hen of ze het artikel hebben dat ik wil. Ze leveren op de dag dat ze zeggen. Tot nu gelijk de volgende dag. Zeer zeer tevreden ben ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 02-02-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kwam ik er achter dat mijn adres door mij nog niet aangepast was. PANIEK. Gelukkig kreeg ik snel antwoord via Whatsapp. Er bleek geen vuiltje aan de lucht te zijn. Mijn stofzuiger kon nog onderschept worden en het adres aangepast. Nu ben ik de gelukkige eigenaar van een super stofzuiger. Wat schetst mijn verbazing. Een dag later ploft er een kaartje op de schone deurmat. Van Tijmen van Coolblue. Ze doen daar echt alles voor een glimlach.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo 02-02-2017 Via de website gekocht

Snelle en betrouwbare winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meerdere artikelen via Coolblue gekocht. Altijd keurig geholpen en snel.
De website geeft steeds juiste informatie en prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 02-02-2017 Via de website gekocht

Beschadigd

Algemene score

5,0
Twee koelkasten besteld op verschillende adressen. Allebei beschadigd. Een tijdens transport en de andere tijdens het naar boven brengen. Vriendelijke bezorgers mogen dan10% korting aanbieden. In beide gevallen geaccepteerd omdat we anders zonder koeling zouden zitten. Jammer want voor de rest prima bedrijf met concurrerende prijzen en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-02-2017

Beste John,

Bedankt voor uw review. Wat naar dat de koelkasten tijdens het vervoeren beschadigd raakten! Dit is uiteraard niet de bedoeling wanneer u twee nieuwe producten bij ons besteld en wij willen u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Fijn dat u wel de juiste compensatie is aangeboden. Wij hopen dat dit zo naar tevredenheid voor u is afgehandeld.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Antoon 02-02-2017 Via de website gekocht

Perfecte webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in het verleden bij veel shops besteld, maar coolblue heeft alle voordelen en goede eigenschappen die ik bij geen enkele andere heb kunnen vinden. Kortom ze hebben een "totaalpakket".

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Wennink 02-02-2017 Via de website gekocht

TP-Link TL-PA4010P Starter Kit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De TP-Link TL-PA4010P Starter Kit aangeschaft, super service van Coolbue, goede snelle levering, uitgebreide opties om je pakket goed en snel te kunnen ontvangen.
Goede instructie hoe te installeren, je kan het eigenlijk niet fout doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 02-02-2017 Via de website gekocht

Senseo apparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net als bij vorige bestellingen werd er snel geleverd. De verpakking was prima in orde en het belangrijkste: GOEDE PRIJS !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 02-02-2017 Via de website gekocht

Wat een heerlijke services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site was duidelijk en overzichtelijk. Maar vooral de services was perfect. We hebben een groot gezin en dan is een kapotte wasmachine echt een ramp. Maar door de snel en vooral perfect services van Coolblue hadden we binnen 24 uur een gloed nieuw wasmachine en was de oude opgeruimd, terwijl we gewoon konden door werken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 02-02-2017 Via de website gekocht

Samsung UE50KU6000W

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super toestel, goede prijs, dus helemaal tevreden. Ook de grote, waar we eerst over twijfelden, bevalt ons goed. Werd snel en goed afgeleverd, helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jim 02-02-2017 Via de website gekocht

Top service snelle bezorging en aardige bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele bestelproces ging vlekkeloos.
Alles ging met een rap tempo.

Snelle levering en de bezorgers waren enorm vriendelijk

Een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 02-02-2017 Via de website gekocht

Vaatwasser en tv gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een samsung smart tv voor de slaapkamer besteld en een vaatwassers van het merk Siemens...de mannen die de vaatwasser kwamen plaatsten waren leuke mannen erg enthousiast,vriendelijk en netjes.
Ben erg in m'n nopjes met de vaatwasser,hij doet t super goed en droogt als een lierebol.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 02-02-2017 Via de website gekocht

Ik was een Held, maar ene Astrid was mijn Held van jullie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door mijn man, zo,n goede service, zei hij. Dus ik wilde héél graag een nieuwe koffie machine. Maar geld over, maar ik kreeg geen bevestiging via een mail. Was mijn eigen schuld. Mevr. Astrid, die ik belde met jullie nr. heeft het uitgezocht....mijn apparaat werd al ingepakt. Dus ik was niet de Sjaak. Wat ik dacht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 02-02-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd, een goede serivce =)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert super snel en houdt u goed op de hoogte van de bestelling. De prijs is goed vergelijken met andere aanbieders. Door de sneller serivce kies ik altijd voor Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 02-02-2017 Via de website gekocht

Kort maar krachtig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een laptop.
Ik heb zelf heb weinig kennis van computers/laptops, maar op de website word duidelijk uitleg gegeven waar je rekening mee moet houden en op welke punten je moet letten.
In normale taal kort en krachtige uitleg die fijn te lezen is, wat maakte dat ik snel een keuze kon maken!
Aanrader en super service, volgende dag al bezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 02-02-2017 Via de website gekocht

Echt helemaal blij met Coolblue. ????????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelden heb ik met zoveel vertrouwen een bestelling geplaatst. Snelle levering en goede kwaliteit zijn voor mij erg belangrijk. Ik kan Coolblue met een gerust hart aan iedereen aanbevelen. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 02-02-2017 Via de website gekocht

Bij Coolblue een Nikon coolpix p900 gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een goed en leuke webshop met een snelle levering en met problemen zijn ze de redder in nood. Wat de prijzen betreft komen ze zeker niet als duurste uit de bus.
Zeker een aanrader.
Avonds om 20.00 uur besteld en de volgende dag al in huis, SUPER.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanderke 02-02-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd goed spul. Werkt altijd naar behoren.
Ik ben zelf verslaafd aan het verzamelen van gadgets voor pc en toebehoren, dus dan schiet Coolblue als eerste tebinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 02-02-2017 Via de website gekocht

stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide assortiment, vriendelijke klantenservice, snelle levering en je wordt tot niets verplicht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelanieB 02-02-2017 Via de website gekocht

Blij met Coolblue

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met Coolblue is dat men doet wat met zegt dus dat men niet moeilijk doet.
Vooral de 'uitproberen en toch retourneren' mogelijkheid vind ik fijn. Bij mij ging dat o.a. om een navigatiesysteem. Net als in een fysieke winkel mag je een product aanzetten en uitproberen, als het maar 'in ongebruikt uitziende staat' retour gaat.
Heel fijn!

Men is vriendelijk aan de telefoon en denkt mee.
De verzendtijd is zoals afgesproken. Het verpakkingsmateriaal is erg stevig en daarnaast zij de dozen ook grappig.

Ik vertrouw 100% op Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 02-02-2017 Via de website gekocht

fantastische winkel met de beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue beveel ik zeker aan. Goede service, snel, betrouwbaar en netjes verpakt altijd. Coolblue handelt ook netjes alles af als je niet tevreden bent over een product. Top winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 02-02-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs. Zocht bepaalde stofzuiger en coolblue was het goedkoopste. Je kunt zo'n ding niet missen en ik was blij dat hij de volgende dag al hier was. Pakket goed volgbaar. Al vaker bij hun gekocht. Nooit problemen. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enthousiasmeur 02-02-2017 Via de website gekocht

Goed product, weer netjes geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van begin tot eind weer goed geholpen, bestellen is een eitje en levering volgens afgesproken tijd.Betaling liep even vast, door klantenservice goed opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank _S 02-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue blijft de lat hoog leggen qua service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen half jaar via Coolblue een gsm, een dect telefoonset, een koelkast en een vriezer, een koptelefoon én een vaatwasser gekocht. Prima site, top service en snelle levering, met vriendelijke chauffeurs. En als er een keer wat anders loopt dan wordt dat snel opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 02-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

8,0
Heb een led tv gekocht via de internet winkel
Ben heel tevreden over de levering en het volgen van de koerier.
Het was niet nodig een hele dag thuis te zijn daardoor en kon nog het een en ander doen op de vrije zaterdag.

Reageer

helma 02-02-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zondag tv besteld maandag al geleverd, maandag weer bij coolblue op de site om muurbeugel bij te bestellen was tv ineens 28 euro goedkoper geworden, contact gehad met klantenservice en verschil krijg ik gelijk terug, klasse coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Betrouwbaar. 02-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De manier waarop wij konden kopen,waarborgt het genoegen bij aankomst en gebruik van het aangekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Makoez 02-02-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek geweest naar een nieuwe monitor. Bij Coolblue was het makkelijk een mijn wensen aan te geven op de website. Blijkbaar hadden ze zelf ook nog de laagste prijs. Direct besteld en de volgende dag in huis.

Goede en snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 02-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en vriendelijke monteurs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rond 23 uur in de avond een wasmachine besteld, ze stonden al om 9 uur voor de deur! De monteurs brachten in een oogwenk de nieuwe naar zolder en de oude werd't met hetzelfde gemak meegenomen. Supervriendelijk, net als het gebruik van de website. Keurig! Ik blijf nu vaste klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hallo 02-02-2017 Via de website gekocht

goede prijs + goede service

Algemene score

10,0
Ik had iets gekocht en ik werd al verblijd door de prijs, maar vervolgens kwam de email erna met daarin dat ik confetti over de postbezorger kon gooien. Ik kan alleen maar lachen! Alles goed en netjes ontvangen en een top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 02-02-2017 Via de website gekocht

Good and fast service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simple, fast, reliable. I ordered, payed, next day I was using my nexus. No extra hassle as usual. Recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 02-02-2017 Via de website gekocht

Snel een nieuwe koelkast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondagavond ging onze koelvries combinatie stuk. Op maandagochtend om 7.30 werd de nieuwe al geleverd door Cool Blue! Klasse. En het oude loeizware apparaat werd zonder problemen meegenomen. Snelle service en fijne bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter v Duivenbode 02-02-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb zondagavond om 18.30 uur een led tv besteld, 10 minuten later kreeg ik al een mailtje dat de chauffeur de volgende dag tussen 08.00 en 17.00 uur de tv zou komen afleveren
De volgende dag kreeg ik een mailtje met traceercode en de nieuwe tijd dat ze tussen 11.15 en 14.15 uur zouden komen
En 25 minuten voor de definitieve bezorgtijd kreeg ik een sms met eindtijd
Wat een super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 02-02-2017 Via de website gekocht

Een dikke 10 voor Cool Blue !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een goed gesprek met een goeie inlichting met de heren achter de whats app hulp lijn kwamen we uit op de voor mij perfecte lens voor mijn canon eos 750D namelijk de efs 24mm f/2.8.. ik ben heel er goed geholpen en zeer goed ingelicht ook savonds laat en op zondag kon ik via de WhatsApp hulpijn om hulp vragen en kreeg ik vrijwel direct andwoord. savonds laat besteld en netjes de volgende dag thuis bezorgd.. ik (en velen met mij) zouden graag een cool blue vestiging in enschede willen zien een winkel zoals cool blue word hier in enschede echt gemist, voor mij een dikke 10 !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ti buist 02-02-2017 In de winkel gekocht
groningen

Samsung televisie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
in de winkel kregen we goed advies welke televisie het beste bij ons paste, ook op een paar andere vragen kregen we een goed antwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Hup 02-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Carlton koffer bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site van Coolblue is gebruiksvriendelijk, overzichtelijke en praktisch ingericht. Ook de mails over de bevestiging en gebruik van de aankoop waren prima.
De aankoop was precies op de aangegeven tijd binnen.
Het product voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pa 02-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden, altijd netjes op tijd bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en makkelijke website. Snel geleverd en goed en netjes verpakt. Altijd netjes op tijd bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dragan 02-02-2017 Via de website gekocht

Perfect product en dienst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben gevraagd voor levering op een bepaalde dag. Na 19:00 dachten wij - "oh nee - het wordt toch niet vandaag", maar rond een uur of 20:00 was ons pakket alsnog, netjes ingepakt, door bezorger van Coolblue met een glimlach bezorgt.
Top dinst en product.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • website duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 02-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue.be

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle service, uitgebreid assortiment! Altijd goede prijzen en zeker de eerste plaats om te kijken. Zeker met de Viking deals van Mobile Vikings. Leveringen zijn steeds op tijd en keurig verpakt. Verpakkingen zijn daarenboven ook nog eens origineel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique de Jong 02-02-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een Fitbit Charge 2 activitytracker bestellen, maar had nog wat vragen. Een bijzondere aardige en geduldige medewerkster beantwoordde mijn vragen en regelde voor mij de bestelling. De volgende dag vond ik bij thuiskomst een handgeschreven kaartje van deze medewerkster waarin ze refereerde aan ons gesprek en mij veel (sport-)plezier met mijn aankoop wenste. Dit was zo'n leuke verrassing! Een uur later werd overigens ook mijn aankoop geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 02-02-2017 Via de website gekocht

Zonder problemen binnen 1 dag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, einde van de dag besteld en de volgende dag had ik het pakketje alweer in huis.
Goed verpakt en ook de producten hebben een concurrerende prijs.
Toppertje!

Pluspunten

  • Levering binnen 1 dag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews