coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42769 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

The Fons 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de menu keuze kom je heel snel bij de gewenste producten

Service
Kwam keurig op tijd

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Behoorlijk hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Jammer geen losse body canon eos 100d

Extra toelichting
Product retour gestuurd, afhandeling zeer correct en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike harmsen 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nog nooit problemem gehad met de levering en klantenservice probeert altijd met een oplossing te komen

Service
Proberen altijd met een oplossing te komen en helpen je met je verzoeken

Assortiment
Bijna alles is in het assortiment van tassen tot tv's

Aanbeveling
Fijnste winkel om online op te bestellen

Extra toelichting
Toffe winkel mijn nummer 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy customer 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpel bestel proces, status bestelling eenvoudig te volgen

Service
Bij aflevering 4K monitor defecte pixel ontdekt, in de winkel omgeruild.

Assortiment
Meest voorkomende (goed verkopende) producten/modellen in het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website duidelijk.Produkten goed te vinden.Bestelproces gemakkelijk te doorlopen.Prima

Service
Voor mijn aankoop van 2 harde schijven eerst vragen gesteld. Deze werden duidelijk en kundig beantwoord met de nodige links erbij.Dit deed mij besluiten bij Cool Blue te kopen en niet bij een ander .

Assortiment
Prijs was oke !

Aanbeveling
Snel geholpen en de bestelling werd zoals beloofd de volgende dag geleverd in een goede verpakking.Ben er blij mee !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAM 30-07-2016 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
geweldig, online besteld, half uurtje later opgehaald in winkel in Amsterdam, echt super service.

Extra toelichting
BIG FAN!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft voor het product niet de deur uit. Het is eenvoudig te vergelijken.

Service
Wasmachine is netjes op zolder gezet, oude meegenomen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Als ik weer een product wil aanschaffen kijk ik eerst bij coolblue

Extra toelichting
Inmiddels al mensen in mijn omgeving getipt over de service van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mich 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
snel

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vjenneman 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handig !

Service
Goed geregeld !

Assortiment
Heel veel artikelen, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Alles klopt volgens mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Peters 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudige site

Service
Gezien eerdere ervaringen wel goed

Assortiment
Ze hebben eigenlijk alles

Aanbeveling
Prettige online winkel. Ben ook in de zaak in Eindhoven geweest. Hartelijke ontvangst met koffie en goed geholpen.

Extra toelichting
Prettige winkel. Al vaker wat gekocht en nooit problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel en eenvoudig zoeken op Internet. Makkelijk leesbare site

Service
Duidelijk en snelle informatie over de bezorging via mail. Telefoontje vlak voor aflevering. Super vriendelijke bezorgers.
Telefonisch contact met klantenservice was ook prima en kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel De La Ruelle 30-07-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goed

Service
ter plaatse goede uitleg en chat goed geholpen

Assortiment
tot nu toe alles gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
goede service deftige uitleg levering volgens afspraak.

Extra toelichting
Een minpunt jullie aanvaarden geen ecocheques

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Imo 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
snel product gevonden op website

Service
s,avonds laat besteld, gelijk volgende dag in huis!
en tegen concurrerende prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Yvonne 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken en vinden.

Service
Snel en goed geleverd

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke informatie

Service
Snelle levering en bij problemen een snelle oplossing van het probleem

Assortiment
Er is niet veel dat ze niet leveren.

Aanbeveling
Een van de beste webwinkels die er zijn. Snelle levering en een perfecte aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke van Herk 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld via internet

Service
Prima service en snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze van en gevarieerd aanbod

Aanbeveling
Gemakkelijk genoeg keus en snelle levering

Extra toelichting
Dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 30-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar, groot assortiment, als je op de website bestelt kun je ook in de winkel ophalen. Handig bij afsluiten telefoonabonnement. Of als je een cadeautje hebt voor thuis.

Service
Uitstekend, personeel vriendelijk en geduldig. Lekkere koffie voor als je even moet wachten😊

Assortiment
Zeer groot assortiment van koelkasten tot telefoonhoesjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V Verhoef 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk, goede zoekfunctie

Service
Snel en goed bezorgt, contact was goed.

Assortiment
Veel keuze, veel variatie in prijs, voor ieder wat wil.

Aanbeveling
Prettige bestelling gehad, welke snel geleverd was. Tot het voor mij juiste product komen was ook niet heel moeilijk dankzij de overzichtelijke reviews en de grootste plus en min punten. Ga hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ikje 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website duidelijk.

Service
Goed

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Altijd alles op voorraad, en goede bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank fiolet 30-07-2016 In de winkel gekocht
oostplein hoek hoofdstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
gemakkelijk winkelen bij coolblue je kan op je gemak kijken als je wil

Service
als je binnen kom in de winkel sta je al gelijk met een medewerker bij je die je koffie aanbeid

Assortiment
er staat van alles wat alle merken en medellen

Aanbeveling
heel goed personeel heel beleefd en klantvriendelijk en je word super geholpen dus ik zou zeker deze winkel aanbevelen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ed 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goed te zoeken.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Supersnel, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 30-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Het bestellen gaat dan wel makkelijk. Maar ik ervaar zeker geen gemak van alles wat er na de bestelling komt kijken.

Service
Vreselijk. Ik krijg alleen maar standaard mailtjes toegestuurd terwijl ik veel moeite doe ik mijn probleem uit leggen en alles op een rijtje te zetten. Zo komen we natuurlijk nooit tot een oplossing.

Aanbeveling
Koop nooit wat bij Coolblue. De service is bagger en je zult toevallig maar net zo'n slecht product treffen als ik heb en je zit met de gebakken peren.

Extra toelichting
Op 25-09-2015 ontving ik van u mijn Wiko Highway Pure 4G waar ik 199 euro voor heb betaald bij Coolblue. Op 18-03-2016 stuurde ik mijn Wiko Highway Pure 4G naar Coolblue op omdat er breuken in het scherm zaten. Terwijl de telefoon in mijn zak zat en in een flipcase, zijn er barsten in gekomen. Hij is nooit gevallen. Ik kreeg toen te horen dat - ook al koos ik ervoor om mijn telefoon niet te laten repareren - ik een bedrag moest betalen voor 'onderzoekskosten'. Coolbue hadden blijkbaar kosten gemaakt om te contasteren dat er barsten in het scherm zaten....... Met deze gang van zaken was ik het niet eens, maar anders kreeg ik mijn telefoon niet terug. Toen heb ik er met erge tegenzin voor gekozen mijn telefoon te laten repareren voor 155 euro. Ik schrok ontzettend van dit bedrag. Hiervoor had ik bijna een nieuwe telefoon kunnen kopen. Op 11-04-2016 kreeg ik mijn Wiko Highway Pure 4G weer terug na de reparatie. Ik heb dus een maand zonder telefoon gezeten. Precies een maand later gebeurde exact hetzelfde. De glazen plaat, dit keer aan de achterkant van mijn telefoon (die overigens weer in een flipcase zat en in mijn tas) brak. Terwijl de telefoon weer niet was gevallen. Aangezien de reparatiekosten zo enorm hoog zijn en omdat ik mijn telefoon niet weer zo lang kwijt wilde, heb ik er voor gekozen om dat te laten. En nu valt mijn Wiko Highway Pure 4G meerdere keren per dag uit en loopt te batterij erg snel leeg. Ik mailde Coolbue over dit probleem maar ik kreeg een standaarmail terug waarin ze suggereerde dat ik mijn telefoon retour wilde sturen. Wat ik dus zeker niet wil omdat Coolblue zulke absurd hoge prijzen hanteert en ik mijn telefoon dan minstens een maand kwijt ben. Ik doe veel moeite om mijn problemen duidelijk en uitgebreid voor u op papier te zetten en ik verwachte een persoonlijk bericht van u terug met een goede oplossing. Het kan niet zo zijn dat ik voor 199 euro plus 155 euro = 350 euro slechts 9 maanden (25-09-2015 min een maand reparatie) gebruik kan maken van een telefoon en dan nog niet eens met plezier! Ik verwachte bijvoorbeeld het aankoopbedrag (199 euro) of de reparatiekosten (155 euro) retour. En natuurlijk stuur ik u dan mijn kapotte toestel op. Want het is niet mijn schuld dat de telefoon zo vaak kapot ging en het nu alweer laat afweten. Maar ik kreeg de volgende mail terug: Beste mevrouw Ellerie, Bedankt voor uw reactie. Wat een vervelende situatie! Ik kan mij voorstellen dat u graag een andere oplossing ziet, maar moet u helaas wel vertellen dat dit niet mogelijk is. Het is natuurlijk bijzonder vervelend dat uw telefoon voor de tweede keer gerepareerd dient te worden, maar dit is wel echt de enige oplossing die wij u kunnen bieden. Het terugstorten van het aankoopbedrag of de reparatiekosten is geen optie. Na de vorige reparatie heeft u ook de optie gekregen om het toestel niet terug te krijgen. U hoefde dan niets te betalen en de telefoon zou vernietigd worden. De reden waarom er reparatiekosten zijn gerekend, is omdat schade aan het scherm over het algemeen onder gebruiksschade valt. Omdat de telefoon nu weer barsten vertoont, durf ik niet te garanderen dat deze reparatie wel onder de garantie valt. Uiteraard onderzoeken wij de telefoon wel graag voor u. Zoals ik aan heb gegeven, kunnen wij u geen andere oplossing bieden. Mocht u toch gebruik willen maken van de retourprocedure dan helpen wij u natuurlijk graag en hoop ik dat het toestel snel weer goed werkend in uw bezit is. Ik hoop u hiermee voldoende geholpen te hebben. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust weer contact met ons op. Met vriendelijke groet, xxxxxx Specialist Maar ik kreeg weer geen oplossing. Echt een absurde optie: ik had ervoor kunnen kiezen mijn toestel niet terug te krijgen en dan hoefde ik niks te betalen! Laat Coolbue heel veel klanten 199 euro voor een toestel betalen om het na vier maanden kosteloos te vernietigen. Wat een business is dat! Ik heb nu dus dubbel betaald voor een fluttelefoon die het nog geen jaar heeft uitgehouden. En Coolblue doet niks. Op mijn gezicht geen glimlach. Ik hoop dat veel mensen na mijn verhaal kiezen voor een andere leverancier dan Coolblue. Ik koop in ieder geval nooit meer iets bij jullie. Cool Blue..... niet zo cool........

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 30-07-2016

Beste Vera,

Heel erg vervelend dat uw ervaring bij Coolblue op deze manier is verlopen. Het is zeker niet onze intentie geweest om aan u een toestel te verkopen waarmee zoveel problemen zijn. Het is dan ook erg vreemd dat er elke keer barsten in komen, zonder dat er iets aan voorgevallen is. Heeft u hiervoor al contact opgenomen met de fabrikant? Wellicht dat zij hierin wel een snelle oplossing aan kunnen bieden. Bij ons moet hij echt gerepareerd worden en wanneer wij constateren dat het om gebruikersschade gaat, komen hier altijd kosten bij kijken. Hier kunnen we helaas niets aan veranderen. Indien u verder nog vragen heeft of wilt dat we een blik hierop werpen, horen we graag van u terug met het ordernummer van de bestelling.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Martijn 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle bezorging, overzichtelijke website.

Service
Wasmachine binnen 24 uur netjes op zolder aangesloten, zonder extra kosten.

Assortiment
Te groot!

Aanbeveling
Prettig winkelen vanaf de bank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Buitenlamp 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en overzicht via de site.

Service
Goede en snelle service. Ook overzicht op de bestelling.

Assortiment
Ruime sortiment, maar voor ieder is dit verschillend.

Aanbeveling
Goede en nette afhandeling. Ook de samenwerking met de post een goede afhandeling. En op tijd geleverd zoals in de mail werd gezegd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

h e m Janssen 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, werkt snel, ruime sotering.

Service
Geweldig

Assortiment
Kan niet beter.

Aanbeveling
Geen uitleg nodig.

Extra toelichting
Je moet wel even zoeken om een reveuw van het gekochte produkt te schrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederic 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel ruim aanbod. heel goede "zoekfunctie" goede info en visualisatie van producten

Service
alle betaalmogelijkheden, heel snelle levering, heel vlotte afhandeling bij defect product

Assortiment
heel ruim assortiment, competitieve prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dude 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.

Service
Zeer goede communicatie over de producten en verzending.

Assortiment
Je vindt er bijna alles en meestal goedkoper dan de concurrentie.

Aanbeveling
Top web shop!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de website is overzichtelijk en gemakkelijk

Service
mijn combi wasmachine werd direct de volgende dag geleverd en ook goed geïnstalleerd ook de oude machine werd keurig meegenomen

Assortiment
er was voor mij een uitgebreid assortiment om uit te kiezen

Aanbeveling
het was allemaal erg goed verzorgd

Extra toelichting
ik heb in het verleden ook goede service van hun gehad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ruta van Spanje 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima door te lopen.

Assortiment
Echt bijna alles is te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette Stuut 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en makkelijk juiste product gevonden. Invullen van gegevens en betaling ging vlot en zonder problemen

Service
goeie informatie over aflevermoment, vlotte bezorging, volgende dag in huis (erg prettig bij een defecte wasmachine.....)kundige bezorgers, die in een rap tempo de wasmachine hebben geplaatst en aangesloten, klaar voor gebruik.

Assortiment
ze hebben het product wat ik wilde hebben beschikbaar, tegen scherpe prijs

Aanbeveling
alleen maar positieve ervaringen van begin tot eind

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie eerland 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle servers van de site dus heel snel volgende dag in huis is ook volgende dag in huis en ben ik heel blij om

Service
zondag is normaal geen pakte nou hier wel

Assortiment
je heb genoeg keuzes dus geen paniek

Aanbeveling
omdat ze zich echt aan hun afspraak houd voor 23.59 besteld volgende dag in huis heerlijk en eerlijk

Extra toelichting
het is een eerlijke winkel met eerlijke regels echt volgende dag in huis is echt waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

velleman camb18 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf bestelling tot geleverd is maar 1 dag en alle produkten op de website zijn met degelijke informatie.

Service
Voor 21u besteld is de volgende dag geleverd , is er toch iets beschadigd, wordt dat zonder problemen vervangen

Assortiment
Groot assortiment aan artikelen

Aanbeveling
Bestellen bij coolbleu doe ik echt met plezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het product is snel te vinden

Service
snelle levering, geen bezorgkosten.

Assortiment
voor mij voldoende.

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fam Zeeman 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je huis lekker bestellen is voor iedereen wel soms makkelijk

Service
Snelle levering goede verpakking met hele leuke teksten op de doos ook voor de buren die je pakketje aannemen viel meteen op

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
overzichtelijke website en groot assortiment

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over onze eerste bestelling bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven uit Elversele 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht van het beschikbaar gamma. Een zeer handige vergelijkingsfunctie, waarmee je drie toestellen in een oogopslag met elkaar kan vergelijken en dus makkelijker de juiste keuze kan maken.

Service
Supersnelle bestelling en levering.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon supersnel, handig, correcte prijs en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt erg eenvoudig, snel en is duidelijk.

Assortiment
Wat hebben jullie niet ;)

Aanbeveling
Met een paar klikken heb je het product in huis en dat voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dnabbor 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website altijd overzichtelijk. Altijd goede bezorging.

Service
In het verleden 2x helaas wat moeten ruilen. Is toen allemaal prima verlopen.

Assortiment
Prima, kan altijd nog uitgebreider natuurlijk.

Aanbeveling
Fijne winkel alles bij elkaar hier al veel gekocht. Alleen zijn soms dezelfde artikelen ergens anders voordeliger te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Senior 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt op je gemak bekijken welke laptop je wilt kopen

Service
Snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden wanneer je pakket wordt bezorgd

Assortiment
Ruime keus met goede informatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maarten 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke webshop, handige en eerlijke reviews

Service
Steeds een snelle levering, zelfs bij producten die elders lang op zich laten wachten.

Assortiment
Goed aanbod maar kan uitgebreider.

Aanbeveling
Zeer tevreden van coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en logische site. In weinig stappen van zoeken naar bestellen en afrekenen.

Service
Duidelijk en op tijd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Assortiment
Als je het hier niet kan vinden, wordt het moeilijk voor je...;-) Prijzen zijn zeker concurrerend.

Aanbeveling
Dit is echt één van mijn favoriete webwinkels. Snel, duidelijk, efficiënt en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwenn 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De ene dag besteld, de volgende bij je thuis geleverd...

Assortiment
Grote keuze!

Aanbeveling
Prima en makkelijk winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze gemakkelijk om te vergelijken en alles staat de volgende dag voor je deur

Service
Vragen worden zeer snel beantwoord en problemen als die er al zijn word snel een oplossing geboden

Assortiment
Er is keuze in overvloed

Aanbeveling
Heb zel al verscheidene aankopen gedaan van goedkoop naar duurdere produkten en de service en kwaliteit was altijd dik in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG Rekel 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website waar je de stappen snel en compact doorloopt

Service
Leuk het gratis cadeausje, slim de link naar het uitlegfilmpje erbij: klantvriendelijk

Assortiment
Cadeaubon in meerdere prijsklasses beschikbaar, makkelijk een specifiek bedrag te creëren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marian 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk en snel. En anders even bellen, dan helpen ze je keurig.

Service
Afspraak goed nagekomen. Keurig bezorgd op tijd.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tribal75 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker van uit de luie stoel bestellen en makkelijk even vergelijken.

Service
Kom je er niet uit bestel je de 2 waar je niet uit kunt kiezen en laat je ze naar de winkel sturen en ga je ze daar bekijken en kun je dan beslissen welke je neemt.

Assortiment
Mooie groot assortiment met veel verscheidenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PNS 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel maar doeltreffend

Service
Helaas moest ik er zelf achteraan bellen voor reparatie status, maar uiteindelijk super opgelost.

Assortiment
Je kunt niet alles in je assortiment opnemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rick 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, veel info en vaak de beste prijs

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Alles te verkrijgen

Aanbeveling
Kan geen nadelige punten noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin L 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik begin mijn zoektocht vaak bij Coolblue

Service
Ik heb service eigenlijk nooit nodig omdat alles zo goed verloopt.

Assortiment
Coolblue heeft net niet alles wat ik zoek.

Aanbeveling
Coolbue is als een iPad, zelfs een digibeet kan de website bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marielle 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil Barkmeijer 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen, veel keus, scherpe prijs

Service
Levertje en keuze leertijd uitstekend

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews