coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijk: de website, bestelproces, betaalmiddelen, afleveradres en aflevermoment. Wat ik vooral fijn vind is dat je totaal verschillende producten in 1 aankoop / winkelmandje kunt bestellen en afrekenen.

Service
Perfect, deze week voor het eerst inbouw mee besteld voor een inbouwoven: vooraf overlegd en ondanks mijn volle agenda toch snel kunnen inplannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hagendoorn 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website waar het artikel makkelijk te vinden is.

Aanbeveling
Na aankoop word je op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

jan 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
perfect geen gedoe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gunsing 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
opzoeken, aanklikken en kopen

Service
beloofd wat ze doen: leveren binnen 24 uur

Assortiment
veel produkten waaruit ik kon kiezen voor een mooie prijs.

Aanbeveling
je kunt alles vinden voor een redelijke prijs

Extra toelichting
gewoon een betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke webshop,snelle levering en geen verzendkosten

Service
keurig ingepakt

Assortiment
groot assortiment en dingen die niet zo snel in de winkel te vinden zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

INgrid Schaillier 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Nie moeilijk doen, hé

Extra toelichting
IK had achteraf wel spijt bij Coolblue besteld te hebben. In de computerwinkel in de buurt van Vollezele kosten de inktcassettes 6 euro per stuk (zw+kleur) minder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter uit Utrecht 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is handig en vol informatie maar het werken met verschillende "voordeuren" is even wennen. Werking van de zoekfilters is niet altijd duidelijk.

Service
Prima service, vooral de keuze uit verschillende bezorgopties is super.

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment. Niet altijd de scherpste prijs, wel veel in voorraad en snel leverbaar.

Aanbeveling
Afgelopen jaren minstens 4 aankopen gedaan, allemaal naar wens. De productinformatie op de site is super.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

svh1969 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Superhandig ingedeeld web platform, makkelijk zoeken en vergelijken, leuke filmpjes, kortom, heeeeeeeeeeel handig en makkelijk!

Service
Superservice, ventilator stuk, zonder vraag terug betaald.

Assortiment
Als je het hier niet kan vinden, weet ik het ook niet meer..

Aanbeveling
Dit is meer dan een winkel, dit is aangename dienstverlening!

Extra toelichting
Ga zeker zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De gehele site en bestelflow zijn goed uitgedacht en sluiten precies aan bij mijn verwachtingen. De filter- en sorteringsmogelijkheden zorgen dat ik heel snel kan vinden wat ik zoek. Dankzij de vele consumentenreviews weet ik vooraf goed waar ik aan toe ben. Kan niet beter.

Assortiment
Tot nu toe nog nooit iets niet kunnen vinden bij Coolbue.

Aanbeveling
Coolblue is letterlijk van A tot Z dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles snel terug te vinden online en de dag erna al in huis.

Service
Tot nu toe prima service!

Assortiment
Uitgebreid assortiment maar van extra accessoires was de voorraad steeds uitverkocht.

Aanbeveling
Tevreden over het totaal pakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
overzichtelijke website, perfecte afhandeling

Assortiment
heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit de luie stoel een cadeautje uitzoeken, super.

Service
Snelle correcte levering

Assortiment
Goede prijs en een gevarieerd assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kobe 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lang heb ik getwijfeld, tot een kameraad mij toch kon overhalen. Nu zeg ik, had ik dat maar jaren geleden aangeschaft.

Service
Service is top, levering was zoals gezegd. TOP

Assortiment
Assortiment is zeker voldoende.

Aanbeveling
Makkelijk, snel & prijs is OK.
Meer kan je dus niet wensen.

Extra toelichting
Voor mensen die ook twijfelen een E-reader te kopen, zeker doen. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Natascha 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer handig om verschillende producten met elkaar te vergelijken qua prijs, kwaliteit... Makkelijk om in te loggen en te bestellen..direct to The point!

Service
Om 18 uur besteld, dag erna in de ochtend geleverd! En ook goed verpakt zodanig dat mijn producten in goede staat waren bij het openen van het pakket

Assortiment
Voldoende variatie

Aanbeveling
Eerste keer dat we een bestelling plaatsten maar zeker niet de laatste zeker met de feestdagen in het vooruitzicht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne webshop met een inzichtelijke interface

Service
Specialisten aanwezig voor verschillende productgroepen. Dikke plus t.o.v. onkundig personeel van bijvoorbeeld andere mediawinkels.

Assortiment
Ze hebben de dingen die ik nodig heb. Goed ruim assortiment.

Aanbeveling
Top winkel met een goede unieke aanpak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomaslut 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nooit problemen gehad met de levering ( 3x in totaal) altijd optijd en volgends de levertijd! de site werkt ook heel fijn, goed en duidelijk!

Service
zoals eerder vermeld, altijd op tijd!

Assortiment
alles wat ik zoek kan ik bij jullie vinden, heb tot nu toe nog geen andere site benaderd

Aanbeveling
geen minpunten in mijn ogen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramaekers Antoine 26-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
De slogan voormiddernacht besteld dag er na geleverd denken ik dat je dit met een korrel zout moet nemen want bijzijn wat dit niet het geval we me te leur stelde.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ok

Extra toelichting
Belofte dat je levering de dag erna word geleverd ook doen en niet afschuiven op Bpost.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

COOL BLUE 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima afhandeling

Service
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shaoul 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bestelling in de nacht, 's mongens geleverd. goede verpaking

Service
goede web-site; gemakkelijk; contact naat technishe mensen voor uitleg loop vlot

Assortiment
meer , altijd meer ... :)

Aanbeveling
A++

Extra toelichting
Lifeproof Fre Case Samsung Galaxy S6 Zwart: gemakkelijk de s6 wordt een klein beetje dikker en valt (blijft) beter in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de kegel patrick 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
alles was duidelijk en snel te vinden

Service
levertermijn ok

Assortiment
enorm veel keuze

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Gw 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijker kan het niet

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prijs/gemak 10 op 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berdien 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In 1 click had ik in beeld wat ik zocht, dus een zeer overzichtelijke website.

Service
Het artikel had in de volgende dag en precies op de afgesproken tijd in huis.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik voor een zeer redelijke prijs kunnen aanschaffen.

Aanbeveling
De winkel geeft een vertrouwd gevoel omdat er een adres en telefoonnr. op de site is vermeld. Veilig betalen ligt dan in het verlengde.

Extra toelichting
Ik heb met alle plezier mijn aankoop gedaan en heb dat ook op twitter gedeeld. Alle reden om nog eens terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering. Ontbrak klein onderdeel. Gratis compleet artikel nog eens geleverd!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en steeds zeer complete beschrijving van het product, zelfs de nadelen!

Aanbeveling
Gerenommeerde merken en scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online: als je specifiek iets zoekt, is de keuze snel gemaakt en fijn dat je niet hoeft perse een account hoeft aan te maken. De gratis verzendkosten trekt mij altijd over de streep!

Service
Online besteld: regelmatig en snel op de hoogte gehouden per mail. Prettige mails ook met relevante informatie. Supersnelle bezorging. Top!

Assortiment
Online winkel: ruim assortiment, maar niet dat ik omkom in aanbod, wat ik prettig vind. Ik hoef niet eindeloos te scrollen en zo is mijn keuze snel gemaakt.

Aanbeveling
Super online winkel, kortingscodes kunnen in combinatie met afgeprijsde artikelen, wat echt top service is. Daarnaast is het gratis verzenden ook prettig wanneer je iets besteld voor een klein bedrag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joell KleinJan 26-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Service
De reden dat ik ontevreden ben is doordat mijn pakket niet juist is bezorgd! Hij was beschadigd en ik heb er een avond naar moeten zoeken! Bleek dat vanuit jullie een fout was met de sticker. Deze was niet goed leesbaar waardoor de bezorger hem elders heeft afgeleverd... M'n track en trace app gaf aan dat hij was geleverd, maar ik had niks!!

Aanbeveling
Door de reden dat het niet goed is gegaan bij mijn eerste bestelling! Slechte eerste indruk heb je niet snel weg!

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Kris Schaffler 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht, gemakkelijk kunnen vergelijken, veel info

Service
Direct verwittigd als item in voorraad is, besteld en de volgende dag ontvangen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goed assortiment, geen verzendkosten, veilige betaling, vlugge levering

Extra toelichting
Zo gemakkelijk om in alle rust thuis te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boze klant 26-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Als nieuwe klant kwam mijn bestelling niet op de gewenste datum aan , plus was mijn eerste bestelling .

Assortiment
Bijna alles

Aanbeveling
Was de laatste keer dat ik daar iets bestel, bij andere site nog nooit problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Fred 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekmachine op de site en makkelijk via Google te vinden

Assortiment
Heb niet het hele assortiment bekeken, maar zag op de site een ruim aanbod van goederen

Aanbeveling
Snelle en goede levering van het product

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

steven 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk vergelijken

Service
snelle vlotte levering, duidelijke communicatie

Assortiment
uitgebreid assortiment (diverse merken, types, kleuren)

Aanbeveling
super winkel... al veel kocht ! en hopelijk nog veel mogen kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website, klikt goed door, overzichtelijk

Service
geen problemen ondervonden. WEl heel veel email achter elkaar; ontvangen, klaar gezet, verzonden, ophalen ed. Ik las ze allemaal in 1x... is dan overbodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, klantenservice krijgt ook een dikke 10!

Service
Service bij Coolblue is zoals altijd geweldig, 's avonds is de klantenservice ook tot 00:00 open! Ik had een probleempje met de levering van mijn pakket, wat door PostNL kwam maar Coolblue deinsde er niet voor terug er meteen actie onder te zetten om mijn probleem zo snel mogelijk op te lossen!

Assortiment
Een groot assortiment van Coolblue, en ik denk dat dit elk jaar groeit!

Aanbeveling
Coolblue raad ik aan bij vriendin, familie en zelfs schoonouders hebben er nu meerdere malen spullen besteld. Het beste is nog wel de klantenservice en dan vooral WhatsApp. Ik kan geen concurrent vinden die dat ook heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VLP 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Voldoende keuze beschikbaar

Aanbeveling
makkelijk, praktisch, snel, correct

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

chris 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
vlotte behandeling

Assortiment
kan nog iets uitgebreider

Aanbeveling
assortiment uitbreiden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

coolblue 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
coolblue super service bestel via internet volgende dag thuis bezorgt mooi en duidelijk site.

Service
het plaatsen en aansluiten van product plus verpakking mat oude aperaat nemen ze mee fantasties.

Assortiment
bosch wasmachine; goedkoper dan andere winkel 50euro dan ga ik naar coolblue toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muriel 26-11-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is er gemakkelijker dan vanuit je zetel een preselectie te maken van de toestellen die je interesseert, die allemaal te laten klaarleggen in de winkel en dan in de winkel, geholpen door technisch goed onderlegde en zeer vriendelijke medewerkers tot een goede keuze te komen?

Service
Of het nu gaat om uitleg in de winkel, super snelle levering of omruilen van een product dat tegenvalt, alles gaat er even vlot, vriendelijk en zeer proffessioneel. Bijzonder klantvriendelijk.

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim (zoals je ook van een webwinkel verwacht)en aan competitieve prijzen, zonder aan dumping te doen.

Aanbeveling
De perfecte (web)winkel voor alle technische aparatuur gecombineerd met een proffesionele en klantvriendelijke houding.

Extra toelichting
Ik koop zowel in de webshop als in de winkel, deze beoordeling mag bij beide gezet worden. Jammer genoeg kan ik er maar eentje uitkiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark smeets 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat eenvoudig. Duidelijke informatie over het product.

Service
De perfecte klantenservice zowel per email als aan de telefoon.

Aanbeveling
Al vaak wat besteld en nog nooit iets mis gegaan. Verzending is bliksemsnel. Klantenservice is erg professioneel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boumann 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk en vooral de mogelijkheid om een productbundel te bestellen vind ik prettig

Service
Ik vind de communicatie van Coolblue prettig van toon en ik waardeer het zeer dat ik bij elke stap een bevestiging krijg per mail of sms. Levering was ook conform verwachting

Assortiment
De afgelopen paar maanden heb ik meerdere keren bij COolblue bested. Ik vind hier dus wat ik zoek.

Aanbeveling
9,5

Extra toelichting
Ik zou meer tienen hebben gegeven als Coolblue prijstechnisch nog iets scherper was. De harde schijven die ik bij de NAS wilde bestellen waren op diverse plekken goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjakmare 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is aan de ene kant erg prettig om vanuit je luie stoel een wasmachine uit te zoeken. Aan de andere kant mis ik toch ook wel de uitleg en een uitgebreidere beschrijving van wat een wasmachine kan.

Service
Door een storing van mijn provider was mijn mail niet aangekomen. Ik werd door de telefoniste erg prettig en adequaat geholpen. Dit geldt trouwens ook voor de mannen die de wasmachine naar boven hebben getild en aan hebben gesloten. Heel fijn!

Assortiment
Volop keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas Mulder 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Coolblue beschikt over een duidelijke filter balk. Hierdoor zijn de producten makkelijk te sorteren en terug te vinden

Service
Coolblue maakt het ontvangen van een bestelling persoonlijk. De benadering per mail is duidelijk en helder.

Assortiment
Een volledig en compleet assortiment. Betrouwbare merken en degelijke producten. Prijs kwaliteit verhouding is goed terug te zien op de website

Aanbeveling
Jullie krijgen van mij een 8,5. Een prachtige website met elk vakgebied zijn eigen domein. Ga zo door.

Extra toelichting
none

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prijzen gemakkelijk vergelijkbaar met concurrenten.
Goede omschrijving toestellen.Je kunt van bij je thuis
je keuze maken.

Service
Aflevering was in orde.Hebben het toestel vakkundig op de wasmachine geplaatst.Het leuke is dat je geen week moet wachten op je toestel.

Assortiment
laatste nieuwe modellen met omschrijving van de beste toestellen.ook een goede uitleg over de mogelijkheden.
Prijzen zijn vergeleken met de concurrenten lager.

Aanbeveling
Erg goede prijzen en een heel behulpzame klantendienst.

Extra toelichting
Alles verloop prima.Je krijgt berichten over je betaling en levering.Levering binnen de geplande tijd. Mijn volgende wasmachine bestel ik beslist bij Coolblue.Alles zo gemakkelijk en vlot verloop.Proficiat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlous Schoorl 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Heel snel in huis echt geweldig !!

Assortiment
Mag wel iets groter van mij

Extra toelichting
Eigenlijk niet laatst voor het eerst besteld en ben erg tevreden gaat heel snel en wordt netjes verpakt echt topservice !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anita Groenendijk 26-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Alleen jammer dat ze de oude wasmachine niet meenamen. Dachten dat er water in zat maar dat was niet het geval. De wasmachine was gewoon zwaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Willem 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In de webwinkel met de zoek functie snel gevonden wat ik zocht.

Service
Op zondag avond rond 21.00 uur besteld. Maandag ochtend in huis.

Assortiment
Daar ik wist wat ik wilde hebben, heb ik niet verder in de winkel gezocht.

Aanbeveling
Snelle afhandeling, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk B 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk via internet

Service
Snelle levering.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Veel info over producten aanwezig.
Makkelijke betaling.
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Smits 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een 8 is een cijfer voor iets goeds, dat in je geheugen blijft hangen. Een 7 zou goed zijn, maar niet genoeg opvallend, om Coolblue te onthouden.
Het zou een 10 geweest zijn, als alles te koop zou zijn bij Coolblue. Hoef je nergens anders meer te kijken... hm, zou ik dat eigenlijk wel willen?

Service
Ik heb ook wel eens een soundbar gekocht. Was wel goed, maar niet wat ik gehoopt had. Snel en probleemloos geld teruggekregen op een manier van "even goede vrienden en tot de volgende keer". Dus die volgende keer blijft komen.

Assortiment
Zie de eerste beoordeling. Misschien moet ik er een 10 van maken?

Aanbeveling
Alles loopt gewoon gesmeerd. Met een account, mijn afleveradres op mijn werk, omdat ik niet thuis ben, betalen, levering binnen 24 uur. Eigenlijk veel sneller dan noodzakelijk voor mij, maar ze "kunnen" niet anders bij Coolblue. Waarom zouden ze? Berichten waar je pakje zich bevindt. Super.

Extra toelichting
oor alle duidelijkheid; als ik tijd heb, vind ik winkelen en kopen in gewone winkels zeker zo leuk. Een goede en voor mij bewezen betrouwbare webwinkel als deze, is ook wel een uitkomst voor als het allemaal wat vlug tussendoor "moet".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keen 25-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,3

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
bestelproces ging vlot, enkel de levering liep niet zoals beloofd; nl. besteld voor 23h59 op donderdag en pas maandag om 11u geleverd, dit was toch wel een beetje een tegenvaller!!!

Assortiment
zeer ruime keuze

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Ed 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces, duidelijke website, snelle levering.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Duidelijke en degelijke webwinkel

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerste aankoop via deze winkel, maar uitstekend bevallen. Bestelprocedure eenvoudig en duidelijk.

Service
Vervolgens prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. En tot slot niet onbelangrijk: 23.00h besteld, volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Hartog 25-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Vergelijken op internet, en bestellen

Service
Makkelijk betalen met ideal en klaar.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Breed assortiment voor elk wat wils.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hanneke 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk te bestellen,

Service
Ook telefonisch erg behulpzaam en vriendelijk,

Assortiment
Weet ik niet

Aanbeveling
Prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews