coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

inge 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke webshop

Service
vandaag bestellen morgen thuis, zonder uw wagen te moeten nemen

Assortiment
veel merken, zelfs meer dan in de gekende electrozaken

Aanbeveling
echt mijn winkel, beschrijving, prijzen, service, betaalgemak, levering, garantie enz

Extra toelichting
top winkel, zowel online als fysiek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk terug te vinden.
Duidelijk overzicht.
Makkelijk bestelbaar.
De vergelijking van producten onderling was iets minder vond ik persoonlijk.

Service
Alles was in orde.
Mijn product zelf was stuk maar na een bezoek aan de winkel was dit zo geregeld!
Echt top!

Assortiment
Ik heb nog niet zoveel gekocht via coolblue al ben ik van plan dit wel meer te doen in de toekomst.
Ik heb wel gevonden wat ik zocht en de prijs zit zeker goed in vergelijking met andere winkels al is goedkoper altijd beter :).

Aanbeveling
Zie positieve punten hierboven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

scheire 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijk

Service
product was niet voorradig, kreeg een sms en een mail dat product na een paar dagen terug voorradig was

Assortiment
ik wist wat ik nodig had en heb dus niet verder gekeken

Aanbeveling
eenvoudig te bestellen te betalen en een correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en logisch ingericht

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Bijna alles verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loeve 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site, supersnelle levering

Service
alles prima in orde

Assortiment
ruime keus in het artikel dat ik zocht

Aanbeveling
kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie stof een stofzuiger selecteren en bestellen.

Service
's avonds besteld, de volgende dag geleverd

Assortiment
ruime keus incl,. review om een goed oordeel te kunnen maken

Aanbeveling
prima, snel en goed geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het selectie menu links op de website kan wat overzichtelijker, de filterkeuzes staan vaak niet in relevantie volgorde

Service
kwam de levertijd na zoals aangegeven, toppie !

Aanbeveling
prima winkel, zeer tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carola 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Fijn dat er ook op zondag bezorgd kan worden.

Assortiment
Voor speelgoed is het niet heel uitgebreid, maar wel genoeg voor wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roland 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk artikel te zoeken en te bestellen.

Service
Na bestelling binnen 15 uur in huis.

Aanbeveling
Makkelijke site met goede en voldoende info van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je bestelt je product s avonds via internet en de volgende dag staat de postbode al aan de deur. Echt geweldig!

Service
De levering ging super snel! Daarnaast werd mijn mail met een vraag binnen een dag beantwoord!

Assortiment
Groot assortiment en daarnaast ook tot nu toe alles keurig op voorraad! Heb nog nooit lang hoeven wachten.

Aanbeveling
De bezorging is snel en het is super makkelijk besteld! Het grote assortiment zorgt ervoor dat ik vaker bestel op deze site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MTLink 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
N.a.v. een advertentie heb ik bij Coolblue een iPhone 5 oplaadsnoer besteld. Via een duidelijk menu mijn bestelling kunnen plaatsen en de volgende dag in en stevige envelop mijn snoertje in de brievenbus gekregen. Uitstekende service waar ik in de toekomst zeker nog eens wat zal gaan bestellen.

Service
Een vriend van mij is bij Coolblue in Utrecht geweest om daar een camera aan te schaffen. Hij werd direct te woord gestaan door een specialist en heeft met duidelijke taal via Coolblue een prachtige camera aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website, goede informatie en de filmpjes met uitleg over de producten is top!

Service
Snelle service en tijdige levering. Eén keer iets retour gestuurd (een fototas), omdat ik het model in werkelijkheid te groot vond. Super gegaan, geld netjes weer teruggestort.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en voldoet zeker aan mijn verwachtingen. prijzen kunnen wel verschillen met andere aanbieders, on- of offline, maar dit geldt voor alle website.

Aanbeveling
Coolblue mag zich zeker tot de top webshops rekenen in Nederland. Ze onderscheiden zich van andere webshops met de instructiefilmpjes en overzichtelijke beschrijving van de producten met de plus en minpunten. Ik ben fan van Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WS 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede info op de site, dat maakt de keus gemakkelijk.

Service
goede prijs en snel in huis.

Assortiment
groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak en de voorziening van de informatiestroom gaf controle en overzicht. Ik mag mijn acties graag overzien. Top!

Service
Het werd perfect zoals aangegeven afgeleverd.
Ik werd voorzien van informatie in wat ik mogelijk kon doen bij ontevredenheid of bij vragen.

Assortiment
Brede keus. Alles voorhanden waar een keuze uit gemaakt kan worden.

Aanbeveling
Naar mijn beleving is er een brede keus voor handen. Het gemak en de service is naar mijn beleving niet te overtreffen.

Extra toelichting
Geen woord Spaans bij toch? Het overtreft anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw B 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
thuis besteld tegen middernacht

Service
prima

Assortiment
veel producten

Aanbeveling
zo snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Viviane 23-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
bestelling plaatsen gaat zeer makkelijk.

Service
Na 3 dagen is het pakje nog niet geleverd. Contact opgenomen met servicecenter van Coolbleu. Pakje zit in een verkeerd distributiecenter...
In het servicecenter vriendelijk verder geholpen. Bon van 5 euro is wel zeer weinig als compensatie. Hoeveel dagen nu nog wachten??

Aanbeveling
De leveringen met Bpost verlopen meermaals verkeerd. Dit was en is niet de eerste keer.
Thuis zijn en toch een briefje in de bus dat je pakje moet afhalen op een afhaalpunt de volgende dag.

Extra toelichting
Werken met Bpost???

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

Lydia V 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Uitstekend, mijn bestelling was de volgende dag in huis, en werd gratis bezorgd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke website met goede informatie

Service
Vrijdagavond bestelling geplaatst, zaterdag werd het keurig bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LEGO koper 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Alles is netjes geregeld en snel in huis.

Assortiment
Er is een ruime keuze aan producten.

Aanbeveling
Ccolbleu is een goede site.
Alles is snel en makkelijk te bestellen.
Een echte aanrader voor de online kopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jet 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product snel te vinden; bestelproces gemakkelijk en snel

Service
Bestellen de volgende dag geleverd.

Aanbeveling
Gemakkelijk, vertrouwd, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skalle 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel eenvoudig en correct

Service
snel

Aanbeveling
super snelle levering , had dit nooit verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhaese pphr 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering op zondag is een schot in de roos.
Op zaterdag heb je de tijd om rustig te zoeken,te overleggen en te bestellen. Op zondag geleverd, uitpakken, de handleiding lezen en genieten van je aankoop.
Op die manier lijkt zondag telkens een sinterklaasdag !

Service
Tot 23. 59 u kan je nog bestellen, 's anderendaags heb ik om 8.30 de coolblue-man aan de deur. Aleen coolbue is sneller dan zijn schaduw ...

Aanbeveling
Bij coolblue ben je geen nummer maar voel je je aangesproken als klant.
Ook het feit dat er nog fysieke winkels zijn, geeft je een gerust gevoel. In tijden van nood kan je er terecht voor persoonlijk advies of andere info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekprocedure

Service
Zeer goed en vriendelijk geholpen toen er iets was misgegaan (wat mijn eigen fout was)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rooijmans Patrick 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Snel en goed

Assortiment
Meer als voldoende

Aanbeveling
Zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon Mol 23-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Site goed bereikbaar en uitstekende weergave via pc en mobiel.

Service
Vriendelijk en concreet personeel.

Assortiment
Is goed zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis Francis 23-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
ondanks de snelle en vriendelijke antwoord via FB werden er enkele fouten gemaakt - verzendbericht werd vergeten - aankoop werd naar verkeerd adres gestuurd - volledige zaterdag thuis gewacht - dankzij opmerkzame postbode maandagochtend geleverd - van coolblue was er nog geen oplossing dan - coolblue was voor mijn veel minder "cool" geworden

Extra toelichting
Spreek in uw communicatie uw klanten aan met de voornaam dat zal veel betere ovverkomen !

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cindy 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Super snelle levering echt helemaal top

Aanbeveling
Omdat de levering zo snel gaat en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

FD262 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik werd bij het ingeven van mijn product efficient naar CoolBlue geloodsd

Service
Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag gelverd, prima communicatie & begeleiding via e-mail.

Aanbeveling
Dit is het soort internetwinkel die je echt wilt. Prijszetting was dan nog eens scherp ook (€-20 t.o.v. aanbod lokale winkels!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerri van het Fabourg 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ben al jaren klant bij Cool Blue en er iets bestellen is een 'stukje gebak' zoals de Engelsen het zo mooi verwoorden.

Service
's Vrijdags avond rond 19:00 uur besteld en zaterdag om 12:00 uur afgeleverd ! Vind ik buitengewoon knap.

Assortiment
Zéér uitgebreid assortiment. Sommige exotische producten zijn er niet te bestellen 'but who care' ?

Aanbeveling
Afhandeling, snelheid, duidelijkheid, ... Alles zit goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FF 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit luie zetel besteld op vrijdagavond en zaterdagmorgen thuis geleverd.

Service
diverse bestellingen reeds geplaats bij en steeds mooi binnen de 24uur geleverd

Assortiment
heel ruim en steeds laatste van het laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raf de witte 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De keuzehulp is zeer nuttig!

Service
Ze antwoorden altijd en snel.

Aanbeveling
Niet opdringerig zoals die andere blauwe winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ben heel tevreden over coolbleu
Netjes verpakt ,goeie service en vlotte levering

Extra toelichting
Probeer het ook eens ,koop bij coolbleu,je zal tevreden zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon super simpel in gebruik!

Service
Altijd herinneringsmailtje/smsjes waar je pakket is, wanneer hij wordt ingepakt, wanneer hij wordt verzonden etc. Top!

Assortiment
Ik mis alleen dvd's en blurays :)

Aanbeveling
Gewoon een super winkel!

Extra toelichting
Top! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

een hulpsint 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geweldige stappenplannen en keuzehulpen voor uiteenlopende producten

Service
door landelijke storing bij bank kon ik niet via Ideal betalen. Na telefoontje nieuwe link gekregen

Assortiment
Alles wat ik zocht ;-)

Aanbeveling
zelfs als je niks wil kopen houd je nog een glimlach aan de site over :-)

Extra toelichting
zelfs als je niks wil kopen houd je nog een glimlach aan de site over :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website en overzichtelijk

Service
Alles snel en goed verpakt in huis zelfs op zondag!!

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeker bij Coolblue kijken als je iets zoekt!!

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel in huis. Cool man....

Service
Cool man..

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Zeer veel te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DM 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website was heel duidelijk en bestelling verliep heel vlotjes

Service
Levering was perfect. Dag na bestelling hebben wij product thuis gekregen

Assortiment
Zeer volledig

Aanbeveling
Alles verliep zoals gewenst. Geen problemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Franklin 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijk artikelen te vinden en te selecteren.

Service
Snelle levertijd, vrijdag om 22:30 besteld, zaterdag om 17:00 in huis.

Aanbeveling
Snelle service, overzichtelijke winkel en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NVos 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website erg duidelijk. Voldoende informatie en mogelijkheden om navraag te doen

Service
Super snel!!

Assortiment
hebben alles en volop keuze in de verschillende product reeksen

Aanbeveling
Toppertje

Extra toelichting
Lijkt me duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Robbens 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik heb geen klachten gehad en er is ook geen retour hoeven gedaan te worden; de levertijd was snel.

Extra toelichting
Ik was even in twijfel of mijn cadeaubon van €5 zou afgetrokken worden. Het inbrengen ervan zou beter al verschijnen van zodra er al iets in het winkelwagentje zit, of onmiddellijk erna.Nu is dat maar helemaal op het einde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiki 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles gaat gemakkelijk! Zoeken, vinden, bestellen, en ontvangen hoe en wanneer jij het wilt.

Service
Supersnelle levering en bevestiging per email en sms, top!

Assortiment
Goed, ik vond wat ik zocht, genoeg aanbod om ook te kunnen vergelijken. De prijzen zijn goed. Maar ik heb nog niet genoeg koopervaring om te kunnen beoordelen of het hele assortiment goed is (ik denk het wel!)

Aanbeveling
Heel prettig kopen, vooral de geboden service, maar ook vind ik de manier waarop je in de teksten wordt aangesproken heel fijn en ook leuk. Word er vrolijk van :-)

Extra toelichting
Coolblue was mij aanbevolen en terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie thomassen 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via website makkelijk kiezen oa door reviews

Service
vragen snel beantwoord, mensen die afleveren zijn deskundig en snel en vriendelijk. Prettig op tijd te weten wanneer de bestelling geleverd word door mails van coolblue.

Assortiment
keuze genoeg met goede prijzen

Aanbeveling
zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gilles 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en handige webwinkel.

Service
Correcte afhandeling binnen de afgesproken tijd.

Aanbeveling
Ik zal zeker nog aankopen in deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alessa 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kan gewoon vanuit mijn zetel bestellen, en de volgende dag wordt het aan huis geleverd. Gemakkelijker kan niet.

Service
Ik kan zowel simpel bestellen, alsook simpel terugsturen en mijn geld terug vragen.

Aanbeveling
goede service, gemakkelijk en een voldoende assortiment.

Extra toelichting
De prijs van de artikelen is niet altijd de goedkoopste. Dit is een reden om niet altijd via coolblue te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EightyEighter 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle en gebruiksvriendelijke site, voor mij dé beste site om een keuze tussen verschillende producten te maken.

Service
Zowel via telefoon als via de site en in de winkel wordt je goed geholpen en ze laten jou niet los tot ze een oplossing of antwoord hebben!

Assortiment
Alle nieuwste producten beschikbaar alsook voorafbestellingen mogelijk voor producten die in de toekomst verschijnen.

Aanbeveling
Dé referentie om productvergelijkingen te maken, klantenbeoordlingen te lezen, hulp te krijgen en bovenop dit alles nog een mooie prijs ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugo lodts 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen verplaatsing en tijdverlies

Service
uiterst snelle en propere levering

Assortiment
meer dan voldoende.

Aanbeveling
voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trust Hub 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreid aanbod en geen verplaatsing nodig.

Service
Super snel en correcte levering

Assortiment
Ruime keuze aan zeer aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede prijs, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig in gebruik

Service
Snelle levering en ook mogelijkheid om op afspraak te laten leveren

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Eerste keer dat ik het gebruik, zeker niet de laatste keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is wat mij betreft een topper, vriendelijk, uitgebreide info, reviews, foto's,echt prima.

Service
Het feit dat je de avond ervoor bestelt en het de volgende ochtend al in huis (het lukt steeds weer constateer ik) is heel prettig en betrouwbaar, kan eigenlijk niet beter.

Assortiment
Voor enkele hele specifieke zaken kan ik niet terecht maar voor heel veel zaken wel, een prima assortiment tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Wat mij betreft een top webwinkel maar de meesten andere niet aan kunnen tippen! En het feit dat je ook indien nodig of gewenst naar een fysiek winkel kan maakt jet compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak is prima. Er is altijd iets te verbeteren dus daarom wil ik de suggestie geven om de sortering uit te breiden bij artikelen. Bijvoorbeeld: Best beoordeeld. En dat je dan ook een tweede sorteringscriteria eraan kan koppelen/ combineren. Dus bijvoorbeeld prijs laag naar hoog + best beoordeeld.

Service
De service van Coolblue is top.

Assortiment
Assortiment is zeer zeker compleet, ik slaag altijd eigenlijk wel. Ok; bijna altijd. Een 10 zou betekenen dat ze álles hebben. Dat lijkt me onmogelijk. Maar doe je best :)

Aanbeveling
Coolblue is normaal gesproken het eerste adres waar ik ga kijken. Daarna kijk ik naar de prijs en of die veel verschilt. Scheelt het niet veel dan koop ik bij m'n vertrouwde Coolblue. Scheelt het wel veel dan koop ik uiteraard elders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews