coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

petertoerist 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering

Service
vriendelijke klantendienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yulan.wong 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van alle producten die Coolblue aanbiedt, bestaat er een top-10, dit maakt het kiezen van een product voor mij makkelijker. Zo heb ik mijn singer naaimachine uitgekozen en ben er nog steeds erg blij mee. Hun website is verder erg overzichtelijk en ze bieden veel betaalopties aan.

Service
Coolblue houdt je goed op de hoogte wat er met je bestelling gebeurd, van het inpakken, tot het verzenden en van postnl krijg je altijd bericht wanneer het bezorgd wordt. Al mijn bestellingen zijn altijd binnen 24 uur bezorgd bij mij.

Assortiment
Wat betreft de naaimachines en de robotstofzuigers hebben ze een breed assortiment.

Aanbeveling
Ik raad deze winkel zeker aan, ze staan bekend om hun goede service en aan hun filmpjes en doosverpakkingen te zien proberen ze hun werk niet alleen voor de klanten maar ook voor zichzelf leuker te maken.

Extra toelichting
Coolblue is een hele fijne webshop om van te bestellen, ze hebben een breed assortiment, duidelijke website. Hun top-10 of top-20 lijst vind ik erg handig bij het maken van mijn keuze en de reviews die de klanten achterlaten helpen ook heel erg. Bovendien zijn hun producten vaak afgeprijsd en net iets goedkoper dan andere websites en een snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pevanhees 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel bestelproces

Service
prima verzendproces (wordt keurig op de hoogte gehouden)

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding
prima website
goede after sales

Extra toelichting
mooi overzicht op website, makkelijke zoekfunctie, goede produktbeschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannau marianne 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
cool

Service
heel cool

Assortiment
goed

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Extra toelichting
Ben blij met de service dank u

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonard patrick 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
coolblue is top deze 10 sterren zijn zekker niets overdreven mogen er zelfs 20 zijn

Aanbeveling
is en blijft gemakkelijk ik zau aan iedereen deze aanraden deze service bij coolblue is top

Extra toelichting
COOLBLUE is top vandaag bestellen voor 23h53 en morgen bij u in huis zelfs zaterdags verdiend 10 sterren en ik blijf bij deze bestellen beter ????? ja waardan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjkoele 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie presentatie van productvergelijkingen. Relevante reviews.

Service
Maakt waar wat het belooft: om 22:39 bested, volgende dag om 15:30 bezorgd. Prima!

Extra toelichting
Prettige site, lage prijzen, nog geen problemen gehad met bezorging (9 bestellingen in 2 jaar).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diane78 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en goed telefonisch contact.

Service
Ze komen beloften naar. Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis

Assortiment
Alles waar iemands hart warm van wordt

Aanbeveling
Zeker top service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwinvdb 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer ruim assortiment, gebruiksvriendelijke en duideijke website, voldoende productdetails, gemakkelijke betaling (zelfs PayPal).

Service
Enorm snelle levering, op dezelfde dag (mits kleine bijbetaling), zelfs exact op het per SMS aangekondigde leveringsuur. Onvoorstelbaar.....

Assortiment
Zeer uitgebreid .... (heb er zelfs een toestel aangekocht dat bij de officiele verdelers niet voorradig is)

Aanbeveling
Bovenstaande argumenten zeggen genoeg....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Praet 18-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Next day delivery is a lie, it took 74 hours from B-post picked it up to it was delivered. Just to bring it 8 km to the other side of the city....

Extra toelichting
Type of sending was "BPACK 24H PRO", but it took them 74 hours to bring it 8 km across the city... Don't promise next day delivery when your transporter don't deliver as promised!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

entersj 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat een eenvoudig bestelporces!

Service
Geleverd volgens afspraak.

Aanbeveling
Coolblue houdt zich keurig aan gemaakte afspraken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marcelspanjer 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De verzending is meer dan snel. Vlak voor twaalven ('s avonds) besteld en de volgende dag al bezorgd!

Service
Vragen en/of opmerkingen worden snel beantwoord.

Assortiment
Cool Blue heeft dan wel niet 'alles' maar het assortiment is breed en kwalitatief goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gverdool 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Soms lijkt het of er via Google search meer producten te vinden zijn dan via de interne search engine van Coolblue.

Service
Uitstekend, snel en plezierig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lucvanhoof 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig thuis op de computer kiezen, bestellen en de volgende dag geleverd. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EAkkerman0509 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, betaling verloopt makkelijk en snelle levering van de producten

Service
De helpdesk gebeld voor een vraag voor dat het product aangeschaft werd, die kwamen met goede antwoorden en zelfs linken naar youtube filmpjes hoe bepaalde zaken gedaan moeten worden

Assortiment
Ruime sortering met diverse opties. Niet alles van een leverancier maar keuze genoeg

Aanbeveling
Coolblue maakt waar wat ze beloven. Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goede service.

Extra toelichting
Reeds meerdere artikelen bij Coolblue gekocht. Ze hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Betalingen via website verlopen goed. Wat speciaal is is dat ze ook een goede service telefoon hebben waar je mensen aan de lijn krijgt die ook verstand van de artikelen hebben en dus direct kunnen ondersteunen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arcue 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede info

Service
ruime keuze, snelle levering

Assortiment
Niet iedereen kan alles hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbert K 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Geen verzendkosten, snelle levering, dus al met al, super!!!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Geen verzendkosten, snelle levering, dus al met al, super!!!

Extra toelichting
Geen verzendkosten, snelle levering, dus al met al, super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad de Hek 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen online is heel eenvoudig en snel.

Service
Voor 23.59 bestelt en de volgende dag al in huis. Gewoonweg TOP. Je wordt via SMS en email op de hoogte gehouden van je bestelling en weet dus ook wanneer het product wordt geleverd.
N.B. Je heb ook de mogelijkheid om het product op een andere dag te laten bezorgen.

Assortiment
Wat mij betreft voldoende keuze en mogelijkheden.

Aanbeveling
Dit was mijn 2e bestelling en ook nu weer tiptop afgeleverd, binnen de gemelde tijd. Super.

Extra toelichting
Ik vindt met name de bezorgservice een groot pluspunt. Dit geldt ook voor de wijze van betalen, informatie etc. Kortom er is gewoon niets om over te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Scheltjens 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Van klein tot groot alles is er te vinden

Aanbeveling
Eenvoudig en snel iets in huis halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertholdvdd 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line besteld, de volgende dag thuis geleverd, kan het nog makkelijker

Service
Besteld, verpakt en geleverd, met complete opvolging vie sms en internet

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik bij coolblue koop, ik was elke keer tevreden over product en levering. Eén keer ging er iets fout, het geleverde product wektr niet helemaal zoals het moest. Toch geen probleem, de volgende dag kreeg ik een vervangproduct thuis geleverd. Top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvisser80 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer snelle levering mogelijk. Ik werd continu op de hoogte gehouden waar mijn produkt zich bevond in het bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paullatem 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Groot assortiment, zacht prijsje, heel snelle levering. Nog geen ervaring met service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

robin denolf 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan alles volgen wat er met de aankoop gebeurt en als er iets veranderd bent er direct van op de hoogte

Service
heel goede service en heel betrouwbaar

Assortiment
een heel ruime keuze en heel veel informatie over het product

Aanbeveling
ik zou aan iedereen coolblue aanraden een heel goede betrouwbare site

Extra toelichting
omdat coolblue een heel goede site en heel duidelijk is en klant vriendelijk en al die informatie over de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1957Albert 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles overzichtelijk op de site

Service
Vlotte levering en netjes verpakt.

Assortiment
Zeer groot Assortiment

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivo Rook 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg. Makkelijke bestel procedure.

Service
Gratis verzending is een pre / must

Assortiment
Diverse winkels ; veel mogelijkheden

Aanbeveling
Diverse winkels ; veel mogelijkheden

Extra toelichting
Zoals altijd , weer erg snel geleverd : voor 23 uur bestel: volgende middag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brozieken1 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Ik betaalde om mijn pakje tussen 8 en 10 uur te ontvangen omdat ik ergens heen moest.ik heb het ontvangen om 11 uur en heb ook geen sms gekregen een half uur voor komst.

Extra toelichting
Ik betaalde om mijn pakje tussen 8 en 10 uur te ontvangen omdat ik ergens heen moest.ik heb het ontvangen om 11 uur en heb ook geen sms gekregen een half uur voor komst.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Petronix 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel, keuze, vergelijk....

Service
Perfect tot levering aan de deur

Assortiment
Alle merken, types en vergelijkbaar .... hulptool enz...

Aanbeveling
Aan ieder op zoek naar .... wat ze verkopen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huizinn 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel veel producten op 1 plek met goede uitleg of instructiefilmpjes.

Service
Levering altijd stipt. Bij vragen vriendelijke klantenservice en geen toestanden bij retouren.

Assortiment
Bijna alles is bij Coolblue te krijgen

Aanbeveling
Om alle bovengenoemde redenen.

Extra toelichting
Fantastische klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vansieleghem 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je moet geen verplaatsing doen

Service
vlotte levering

Assortiment
keuze genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rooiepoon 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles was overzichtelijk en betalen ging eenvoudig

Service
snelle levering, ondanks een feestdag in de week

Assortiment
Ruim, ben niet in de details gedoken. Ook niet vergeleken met andere sites.

Aanbeveling
Omdat het gewoon prima is verlopen

Extra toelichting
Eerdere uitleg is voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Grootaers 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is zeer makelijk te vinden.

Service
zeer snelle verzending.

Assortiment
Dat ziet er goed uit

Aanbeveling
Jaik deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulke1610 16-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Extra toelichting
Heb mij bestellen nog niet gekregen was beloofd voor vrijdag

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sanjai 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles heel duidelijk en overzichtelijk.

Service
Razend snel en je wordt constant up to date gehouden.

Assortiment
De keuze is reuze maar niet altijd de scherpste prijs. Maar de service maakt een hoop goed.

Aanbeveling
Beter kan haast niet, in mijn geval.

Extra toelichting
Tot nog toe niets negatiefs meegemaakt met bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nit-wit 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling gemakkelijk te plaatsen

Service
Snelle en correcte levering, product goed ingepakt

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rswag 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanaf de iPad je bestelling te plaatsen

Service
de opmerkingen wij doen niet moeilijk bij retouren en bij het aanmaken van het wachtwoord getuigen van humor

Assortiment
Alles is te gemakkelijk te vinden

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickrombouts 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering! Voor 23u59 besteld, dag erna in huis.

Assortiment
Ruime keuze in producten! Bijna alles wat ze ook niet in winkels hebben!

Aanbeveling
Schitterende service.

Extra toelichting
Snelle service ruim assortiment goede prijskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikros 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Ik vond wat ik zocht, maar er waren niet veel alternatieven.

Aanbeveling
Snelle service altijd. Duidelijke informatie over levertijd en aflevering.

Extra toelichting
Snelle service altijd. Duidelijke informatie over levertijd en aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hannaux 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles was duidelijk op de website en ook ging snel. Om 23 uur besteld, de dag daarna thuis afgeleverd en ook geïnstalleerd.

Service
Vriendelijke monteurs die alles snel uitpakten en installeerden. Alleen de tijdstip zou wat mij betreft preciezer kunnen zijn (b.v. een afspraak maken ipv een bericht krijgen dat de monteurs tussen 10 en 16 uur zouden komen) waardoor men niet lang thuis hoeft te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelim 16-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
Ben al 1 week aan het wachten op mijn grasmachine. 2 maal sorteerfout

Aanbeveling
Levertijd niet zoals beloofd. Zou 24 uur zijn , maar ben al 1 week aan het wachten

Extra toelichting
Levertijd niet zoals beloofd, blijkbaar is er geen opvolging

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

macmini 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website

Service
Goed mailcontact

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Tot 23:59 kunnen bestellen en de volgende dag in huis, super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus van Noord 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken op de website.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik zou het een ieder aanraden.

Extra toelichting
Producten meestal ruim in voorraad. De andere dag in huis, dus snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.weijers 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Snelle levering alles netjes afgeleverd

Extra toelichting
Alles prima ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nefs Jacques 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet.niet nodig naar de winkel te gaan

Service
vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
Wij vinden er al sinds jaren wat we nodig hebben

Aanbeveling
Daar wij steeds tevreden zijn geweest zowel inkopen als service, moet ik voor alle eerlijkheid wel een hoge score geven.

Extra toelichting
Tot op heden alleen maar positief !!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atomikk 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestelling binnen een paar clicks klaar, overzichtelijke interface.

Service
Voor het bestellen stelde ik een vraag op twitter, binnen 30 min antwoord op gehad. Na het bestellen kreeg meteen een paar mailtjes met uitleg over de levering, factuur enzv, top ondersteuning. Het enige minpunt is dat het transportbedrijf niet vooraf belde wanner ze precies zouden komen (stond wel zo in hun email).

Aanbeveling
Gemak van bestellen, snelle levering en goede ondersteuning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricverstegen 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel online gevonden welke wasmachine we wilden kopen, overzichtelijke website. Bestelling 's avonds ging vlot, gratis bezorgd de volgende dag (zaterdag). Goede en duidelijke informatie via de email over de aanschaf en de bezorging. Vriendelijke bezorgers. Ze pakten uit, sloten aan en namen de oude mee. Alleen maar lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aelvoet 15-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Service
Cartridge HP301 aangekocht en deze was niet compatibel met HP deskjet wsl door productiefout.
Coolblue wil niet vervangen!!

Aanbeveling
Bij Coolblue zijn ze absoluut niet happig om defect geleverde producten om te wisselen !!

Extra toelichting
Ik deed reeds tientallen aankopen bij Coolblue. 2 keer echter moesten ze overgaan tot vervanging van een defect geleverd product. De eerste keer (stofzuiger Hoover waarvan batterij defect was),deden ze dit met veel tegenzin en nu bij aankoop van de cartridge HP301 die niet compatibel was met de HP301 wsl ook door een defect of fabricatiefout willen ze zelfs helemaal geen vervanging doen. Alles voor een glimlach is hun motto???

Review criteria:

Slecht

Reageer

peterbouwmans 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen , betalen ,wachten ,ontvangen,instaleren alles perfect

Assortiment
grote keuze ,in ons geval een espresso mach

Aanbeveling
zelf al meerdere bestelingen gedaan , tot nu toe vol tevreden heid

Extra toelichting
tot nu toe een prima mach ,met heerlijke goed warme cappuccino

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrikdb 15-05-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld,dag erna afgehaald,alles stond netjes klaar,betalen en weer weg.

Service
Heel vriendelijk onthaal,korte uitleg over produkt,heel klantvriendelijk...proficiat!

Assortiment
Alleen de beste producten en laatste nieuwtjes.

Aanbeveling
Voor alles een aanrader.

Extra toelichting
Kan geen enkel minpunt vinden aan deze winkel. Heel vriendelijk en gespecialiseerd personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kastanus 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijke indeling van de site,
eenvoudige search engine

Service
dadelijke conformatie via mail als het product ontvangen is, ook als het verstuurd is. En bijna altijd dag erna geleverd!!!

Assortiment
je hebt een groot gamma aan keuzes van verschillende producten

Aanbeveling
try out and see

Extra toelichting
Tot heden nog niks negatief gevonden aan deze webwinkel en zal deze blijven gebruiken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

erdman 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed assortiment met een supersnelle afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeansellicaerts 15-05-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
site die kiezen echt gemakkelijk maakt. Snelle thuislevering of zelf afhalen.

Service
Degelijke uitleg door het winkelpersoneel

Assortiment
Uitgebreid aanbod van de betere producten en merken

Aanbeveling
Je kan moeilijk elders beter vinden

Extra toelichting
Voor mij in de buurt, niet te lang wachten om geholpen te worden, goeie uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews