coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42242 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3617 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nol de Vries 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goed overzichtelijke site

Assortiment
genoeg keuze

Extra toelichting
Snel en goed geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C.g.m.sterks 10-05-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel in de buurt

Service
Enthousiaste en deskundige medewerkers

Assortiment
Alles wat ik zoek is er

Aanbeveling
Leuke winkel, goede formule, deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.koning 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De dag nadat ik bestel bij Coolblue heb ik het artikel in huis.

Service
Een keer een probleem gehad met een geleverd artikel. Dat is direct naar wens opgelost.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Veel keuze en accurate snelle bezorging. Uitstekende service bij klachten.

Extra toelichting
Goed assortiment, veel keuze, snelle levering en goede service. Prijs / prestatie verhouding ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

funny bandito 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik koos on line mijn camera via de link hoe kies je jouw camera en volgde de aanbevelingen en vond zo de ideale camera voor mijn doeleinden

Service
Ik kan daar steeds terecht als ik vragen heb ivm met mijn toekomstige aankoop

Assortiment
er was keuze genoeg

Aanbeveling
Ik ben tot op heden al steeds goed behandeld geweest en heb nog géén problemen gehad

Extra toelichting
Ik kon eenvoudig kiezen en vlot bestellen en betalen en de levering was ook weer perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oekedoeleke 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is heel duidelijk,de producten zijn gemakkelijk vindbaar.De betalingsmogelijkheden waren voldoende en de betalingen verliepen zeer vlot

Service
De bereikbaarheid van de winkel is ok
De manier van leveren is goed de leveringstijd was kort.( De maandagnamiddag besteld, dinsdag in huis!)

Assortiment
Er is genoeg keuze binnen een productgroep,
Ik heb gevonden wat ik verwachtte.Er zijn voldoende prijsklassen

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelenom de hierboven aangehaalde motiveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathanreview 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
1. zeer gestructureerde site

Service
1. nooit problemen
2. goede service, ook na je aankoopdeling

Assortiment
Ze hebben niet alles wat je zoekt maar het assortiment is veel ruimer dan in een gewone winkel.

Aanbeveling
Bijna alleen pluspunten!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert DUFOORT 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kan via de site bestellen en er is ruimschoots informatie verkrijgbaar over het bestelde product. Je kan inderdaad op uw gemak een keuze maken zonder het soms opdringere gedoe van een verkoper in een winkel.

Service
Gezien het hier mijn eerste aankoop betreft via deze site kan ik daar nog niet veel over kwijt. De manier waarop de bestelling en levering verliepen doen alvast het beste verhopen.

Assortiment
Het assortiment bevat voor elk wat wils en de informatie rond het voorgestelde product is zeer goed weergegeven. Mijn eerste indrukken over coolblue zijn alvast positief

Aanbeveling
Weer hetzelfde is het feit dat het hier een eerste kennismaking betreft met deze winkel, maar ik zal het zeker laten weten aan mijn vriedenkring dat ik alvast tevreden ben over mijn eerste aankoop en het vlot verloop.

Extra toelichting
Gezien mijn eerste kennismaking met deze winkel is het voor mij moeilijk om reeds een juiste beoordeling te geven. Maar ik moet wel zeggen dat zowel de bestelling,de informatie omtrent en de correcte aflevering alvast in orde was en nogmaals bedankt daarvoor.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

matthyssen 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk te bestellen via website

Service
zeer goede service

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
moet je zeker eens doen om iets te bestellen.

Extra toelichting
Hierop heb ik geen beoordelingen omdat alles zeer goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Vrendenbarg 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen tot in de late uurtjes en toch de dag erna geleverd. Wat wil je nog meer?

Service
Levering helemaal top! Altijd leveren op de volgende dag, zoals afgesproken.

Assortiment
Uitgebreid en zeer gevarieerd assortiment. Rijke keuze, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Helemaal, ben zeer tevreden over mijn aankopen bij CoolBlue! Dit word mijn vaste adres voor elektronica en witgoed, veel meer mensen zouden dit moeten doen.

Extra toelichting
- Snelle levering, altijd de volgende dag in huis, uitstekend! - Soms iets duurder (niet veel), geen probleem, want ze leveren zelfs op zondag! - Ik raad deze webshop aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja1952 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, vandaag bestelt, morgen in huis, is echt zo.
Prijs was aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

slendhen 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
s'avonds besteld s'morgens in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

htelindert 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
alles oke

Assortiment
oke

Aanbeveling
ik bestel nog wel een keer wat alles was oke bedankt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette W. 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat simpel.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van bestellen tot levering

Assortiment
Ik heb gericht naar iets gezocht en gevonden. Als je de website bezoekt dan valt wel op dat er van alles te koop is.

Aanbeveling
Als je snel iets op een simpele manier nodig hebt dan ben je bij Coolblue aan het goede adres.

Extra toelichting
Coolblue doet wat het beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevic 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld, snel geleverd.

Service
Wasmachine was binnen 10 uur geleverd.
Bij de bestelling en levering van de wasmachine, zelfs de oude droger meegenomen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen, snelle betaling, snelle levering met een uitstekende service. Geen gezeur over plaatsing en testen van het apparaat. Twee van onze oude apparaten (droger en wasmachine) meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjac 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
what you see is what you get!
nooit verassingen.....

Service
nog geen technische support nodig gehad maar tot nu toe prima ervaring vwb verkoop en levering en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Coolblue is zeer betrouwbaar en snel gebleken. of het nu gaat om een LCD tv, Stofzuiger of tablet. nimmer problemen. en aanbiedingen zijn nog echte aanbiedingen.

Extra toelichting
betrouwbaar snelle levering prijs / kwaliteit is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Kivits 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Intuitief en gemakkelijk proces van shoppen naar afrekenen

Service
's avonds om 23 uur besteld. Pakketje de volgende morgen op het werk afgeleverd om 08.30!! Intussen was de status van de order steeds realtime te volgen. Beter en sneller kan niet

Aanbeveling
Super service voor een eerlijke prijs

Extra toelichting
Ben onder de indruk van de hyper snelle levering en de service in het algemeen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h.depriester 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klopt perfect

Service
heel goed

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
echte winkels mag meer zijn

Extra toelichting
prima adres voor online winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jowout1 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ruime keuze, alle uitleg, gemak van betaling en zeer snel geleverd.

Assortiment
Buiten een ruime keuze worden enkel topproducten aangeboden.

Aanbeveling
Je koopt er in volle vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom F. 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke website. Je kan produkten vergelijken, reviews bekijken...

Service
Indien vragen kan je steeds terecht bij de klantendienst. Vriendelijke en correcte uitleg.
Zeer snelle en gratis levering aan huis.

Assortiment
uitgebreid assortiment en meestal alles in voorraad.
Prijsbreker!

Aanbeveling
Familie en ikzelf hebben reeds verscheidene malen aankopen verricht via deze site (pc's, gsm's, koffiemachine,...). Nog nooit problemen ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca04 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen via internet en geleverd op de stoep.

Assortiment
Zal altijd wel ergens een breder assortiment zijn.

Aanbeveling
Gemakt van bestellen.

Extra toelichting
Perfect, via internet bestellen en geleverd aan de voordeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruns42 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
uitstekend

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
vertrouwd bedrijf

Extra toelichting
Ik kan kort zijn : uiterst tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lottetuininga 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele makkelijke site en je kan alles vinden.

Service
Vandaag besteld voor 23:59, morgen in huis. Klantenservice tot 23:59 bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan Albrecht 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk om te bestellen, overzichtelijk en ruime keuze hoe je het pakje wil ontvangen...
Afspraak wordt ook nagekomen!

Service
De snelle levering is geen loze belofte!

Assortiment
meerdere mogelijkheden en oog voor bijkomende gerelateerde assesoires...

Aanbeveling
Als de service goed blijft qua levering en het product goedkoper dan elders kan dit enkel toegejuicht worden...

Extra toelichting
Goede dienstverlening en correcte levering door mijn vetrouwde postman!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterbeugelink 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Na wat onderzoek te hebben gedaan en het type wasmachine gevonden had die ik wilde,kwam ik al gauw uit bij Coolblue. Donderdagmiddag besteld rond vier uur en vrijdagochtend om negen uur bezorgd, gewoon waanzinnig zo snel als dat ging. Werd regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en de bezorging Echt in een woord "Perfect "

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annewim 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Alles is goed verlopen maar ik mis nog wel één ding en dat is de aankoopbon, wanneer zou ik die toegestuurd kunnen krijgen?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

janemoon 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs een digibeet kan makkelijk bestellen.

Service
Zaterdagavond besteld, zondagmiddag bezorgd. Super toch?

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Gewoon alles is perfect geregeld!!

Extra toelichting
De winkel is overzichtelijk en heeft een ruim assortiment, tevens snelle service, ook in het weekend!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkMolema 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik hoef de deur niet uit.

Service
Levering zelfs op zondag.Geen verzendkosten.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Niks dan lof.

Extra toelichting
Minpunten heb ik zo niet, pluspunten: groot assortiment,snelle levering, en vrij van verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super75 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
In één woord± geweldig! Geweldig dat de bestelling inderdaad de volgende dag wordt geleverd. En geweldig dat dit óók op zondag kan worden afgeleverd!

Aanbeveling
vanwege de ontzettend leuke en grappige website en vanwege de vlotte verzending!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nielgr 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijke en overzichtelijke site.

Service
Ik heb nog nooit beter gehad bij een andere webshop.

Assortiment
Er is een zeer groot assortiment. Sommige prijzen zijn zeer voordelig, anderen niet.

Aanbeveling
Ik ben nog nooit een betere webshop tegen gekomen. En ik heb er al veel gebruikt.

Extra toelichting
Heel overzichtelijke en klantvriendelijke webshop, met een uitstekende service en snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gebruikersnaamok 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is duidelijk en simpel. Overal staat genoeg uitleg om te begrijpen wat je nodig hebt. Lekker to the point!

Service
Uitstekende levertijd, vandaag om 23u30 iets bestellen, morgen heb je het al. Is er iets mis met je pakje, dan kan je altijd bellen of mailen, gaat allemaal redelijk vlot.

Assortiment
Uitgebreid gamma, voor elk wat wils. Van de huis en tuin hobbyisten tot de (bijna) professionelen...

Aanbeveling
Simpel en betrouwbaar, wat wil je nog meer? Wel opletten voor die impulsaankopen van je, je weet waar ik het over heb!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KieskeurigJoke 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, gedetailleerde informatie.

Aanbeveling
Zowel voorlichting als service zijn online en in de winkels uitstekend.
Bezorging erg klantgericht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lievenborms 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De keuzehulp vergemakkelijkt het afwegen van verschillende artikelen. Persoonlijk zou ik het nog handiger vinden mochten er meer dan 3 artikelen vergeleken kunnen worden.
Het bestel proces wijst zichzelf uit. Geen problemen ondervonden.

Service
De bestelling werd de volgende dag al geleverd dus perfect volgens afspraak.

Assortiment
Het assortiment is ruim zowel van gekende als minder gekende merken. Ik heb wel gemerkt dat er hier en daar wel eens een artikel ontbreekt van de grotere merken. Gelukkig is er keuze genoeg.

Aanbeveling
Ten zeerste aan te raden als je niet goed weet wat te kopen en toch snel tot aankoop wenst over te gaan.
Sommige artikelen zijn elders een tikkeltje goedkoper dus toch maar even controleren voor het bestellen

Extra toelichting
Gemakkelijke bestel procedure, de keuze hulp is zeer handig. Het zou wel leuk zijn mochten er meer dan 3 artikelen vergeleken kunnen worden. De reviews zijn zeer handig om een verantwoorde keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ben van der donk 07-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag geleverd.

Service
Goed en snel geholpen en bij niet voorradig een mailtje dat het wat later kan komen.

Assortiment
Volop keuze en de prijs is goed.

Extra toelichting
Reparatie uitstekend behandeld en snel weer in bezit. In de winkel in Eindhoven uiterst vriendelijk en behulpzaam. En ook belangrijk ze geven een goed advies in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aankoop producnten 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op de site worden veel producten aangeboden. In het product dat wij zochten was er een ruime keuze. Het bestellen was erg gemakkelijk. Er hoefde niet apart een account aangemaakt te worden. Alleen om de bezorgdatum te wijzigen was goed zoeken.

Service
Het product dat geleverd moest worden is op de aangegeven dag afgeleverd. We werden een half uur in het voren gebeld dat ze eraan kwamen. Binnen 10 minuten was de wasmachine geïnstalleerd en konden we hem gebruiken.

Assortiment
In wasmachines was er een erg groot assortiment. Je moet goed weten wat je voor eisen aan de machine stelt. Als je dat niet weet, kan het aanbod te overweldigend zijn. Wel kan er een goede selectie toegepast worden. Zo blijven er een paar machines uit waar je een keuze in kunt maken. We hebben het gekozen product ook bij andere sites bekeken. Hier waren de prijzen vergelijkbaar.

Aanbeveling
We hebben een fijn gevoel overgehouden aan de bestelling. Snelle levertijd. Goede en correcte levering en je hebt er geen nawerk van. Een dikke pluim!

Extra toelichting
Bij de bestelling hoef je geen persoonlijk account aan te maken. Wel moet je zoeken hoe je de leverdatum kunt veranderen. De levering is snel en correct afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BenNieuwhof 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van Coolblue is zeer overzichtelijk zonder kleine lettertjes, etc. Het gemak van bestellen geef ik een dikke 10

Service
Netjes verpakt en op tijd geleverd

Extra toelichting
Zeer gebruiksvriendelijke website. Een echte aanrader! De prijzen zijn ook zeer scherp wat het extra aantrekkelijk maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CHV 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prima winkel: laptop om 23.59 uur besteld, volgende dag voor 12.00 uur in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roeligan 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkelwagen over meerdere shops is één van de makkelijke dingen die ze bieden

Service
Gratis bezorging, gratis retournering, zondag bezorgd, zelfde dag bezorging... en nog meer

Extra toelichting
One stop shop met goede service en prijs/kwaliteit en eventueel fysieke winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ldhg 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede beschrijvingen bij product, makkelijk vergelijken, supersnelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JEROENGEUSSENS 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het niet moeten maken van een account is super ! Gewoon bestellen zonder omwegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack Nooijen 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon via internet het wijst zichzelf

Service
Binnen 24 uur wasmachine binnen, Bezorgers heel beleefd en hebben machine goed geplaatst en korte uitleg gegeven. Oude machine weer meegenomen. Voldoende tijd om te controleren op beschadiging

Assortiment
Bijna oneindig

Aanbeveling
gewoon goed snel goedkoop

Extra toelichting
Zijn duidelijk aanwezig op internet, duidelijke en eenvoudige website. je hoeft je niet per se te registreren en bent ook niet verplicht de nieuwsbrief te ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pastoor21 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewenste artikelen waren snel te vinden

Service
binnen 1 dag in huis!

Assortiment
had maar 2 artikelen nodig en die waren er! Kan niet goed beoordelen wat er nog meer aanwezig is of juist ontbreekt.

Aanbeveling
1e ervaring met coolblue, gelijk enthousiast!

Extra toelichting
zie bovenstaand bij afzonderlijke vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kdm2011 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
levering niet tip top

Service
geen reactie of opvolging op vraag van leveringstijdstip, onvriendelijk, niet uitgepakt of aangesloten en oud toestel ook niet terug genomen (zoals allemaal beloofd in de voorwaarden)

Assortiment
niets te kort ...

Aanbeveling
.

Extra toelichting
het online kopen en betalen werkt perfect maar de (externe?) leveranciers komen de beloftes die coolblue vermeld niet na ...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Klantvancoolblue 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb van te voren gebeld voor informatie en ik werd erg fijn geholpen. Relaxed om via internet te kunnen bestellen.

Service
Super service!!

Snelle levering!! En geweldige helpdesk!! Na ontvangst van de printer ben ik op een heel professionele en prettige manier geholpen hoe ik de printer aan de wifi kon koppelen.

Aanbeveling
Prima product, snelle levering en geweldige service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schepers D 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijker shoppen kan ik me niet inbeelden, vanuit je zetel bekijk je via uw pc het gewenste artikel. Je kan vergelijken met andere merken en eventueel andere websites.

Service
Zeer goede en complete website.
De beschrijving die coolblue weer geeft is correct.
Tot op heden geen opmerking.
Service voor mij is:
Verschrikkelijk groot aanbod van diverse artikelen met een goede prijs.
De videopresentatie van de producten is gewoon top.Goede uitleg.
Maakt kopen en bestellen heel eenvoudig. Betalen kan via verschillende mogelijkheden.
Bestelling wordt aan huis geleverd.

Assortiment
Veel, heel veel diverse artikelen .
Het enigste wat ze niet hebben zijn auto's.
Denk ik.

Aanbeveling
Ik kan alleen maar positief zijn.
Dus mijn familie; vrienden en collega's.

Extra toelichting
Samengevat. Aangenaam shoppen en vergelijken voor de juiste keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

armand_be 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Productinformatie maakt de keuze gemakkelijk. Daarna gewoon bestellen, betalen en alles wordt 's anderendaags geleverd.

Service
Snelle en correcte levering. Retourzenden is geen enkel probleem.

Assortiment
Buiten de populairste artikelen is er nog een ruim aanbod van minder bekende producten. De keuze is bijgevolg niet beperkt.

Aanbeveling
Gemak, service en assortiment zijn oké.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bshuchuk 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Excellent easy to purchase online, delivery people were excellent and easy to talk to.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franic 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke site

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
een tevreden klant zeker ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wabouw 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
24/7 bezorgd en je kan tot 23:59 bestellen!

Service
Super! Snel contact (zelfs via whatsapp) en meteen vriendelijk geholpen. Ik was niet zo tevreden met mijn laptop (er mankeerde niks aan) maar toch kon ik hem gelijk ruilen of mijn geld terug krijgen!

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Prima!

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen mee gehad, je kan het altijd terugsturen binnen 2 weken en snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freelance sociale vormingen 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op de computer zoeken naar wat je echt wil en de verschillende versies naast elkaar leggen. Dat is pas eenvoudig!

Service
Wij hadden op zondag tijd om eens te kijken wat de mogelijkheden waren. De bestelling ging door om 15u en de volgende dag werd het al gebracht. Dit doen er weinig na!

Assortiment
Wij wisten heel goed wat wij wilden en het was heel eenvoudig om op de website te zoeken naar het juiste artikel.

Aanbeveling
Wij waren heel tevreden over de snelle werking en dat wensen wij iedereen toe.

Extra toelichting
Het product was eenvoudig te installeren en kon vlug in gebruik genomen worden. Het is tevens heel eenvoudig om te bedienen. Omdat ik zelfstandig ben, is het niet wenselijk om lang zonder printer te zitten en dit was helemaal niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenjiro 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijker online bestellen kan niet.

Service
Werd zoals beloofd de volgende dag geleverd echter pas om 19 uur waardoor ik eigenlijk een halve dag verlof verspeelde.

Assortiment
Je kan eindeloos vergelijken met alle merken en soorten

Aanbeveling
Mochten zij een juister tijdstip opgeven van levering dan kregen ze een 10

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews