coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42688 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1818 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sloekie 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ze maken het waar wat ze zeggen vandaag besteld morgen im huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

petervanessa 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed te vinden, goede filters.
Duidelijke foto's en uitvoerige omschrijvingen.

Service
Snel, supersnel, geleverd.

Assortiment
Als je het hier niet kan vinden......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastenacher 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitgebreide keuze, simpel in het winkelmandje stoppen, naar de kassa klikken, betalingsmiddel kiezen en na wat pinnen is de bestelling geplaatst en dat alles vanuit de "luie" stoel .

Service
Mensen die weten waarover ze praten en zeer snelle reactie op vragen per mail .

Assortiment
Zeer ruime keuze , maar af en toe wel eens "niet meer leverbaar " of kan je niet vinden wat je zoekt . De zoekmachine kan nog iets beter .

Aanbeveling
Al mijn bestellingen werden goed verzorgd en zeer snel bezorgd . Het, waar mogelijk, verzenden met de post heeft voordelen tegenover pakjesbezorgers : je weet ongeveer wanneer de postbode langskomt en ben je niet thuis dan is het postkantoor in de buurt .

Extra toelichting
- ontbrekende sleutelwoorden in de zoekmachine . - niet meer leverbare producten die nog in het assortiment zitten . + Gemak van bestellen + ruime keuze + snelle en professionele service + levering met de post

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike193 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snelle levering op zondag, degelijke beschrijving van het produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TinaStone 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel afhaalpunten en zeer snelle levering!

Extra toelichting
Bestellingen bij Coolblue worden altijd supersnel geleverd, de service is prima, en de firma zorgt ook nog voor de nodige humor (op de website, de doos, ...). Heel erg fijne webshop!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

liadieleman 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering

Service
bij vragen, direct antwoord

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
goeie uitleg bij de artikelen

Extra toelichting
ik vind de snelle levering het grootste voordeel. en dan pas de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mzenner 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en eenvoudig bestelproces. De verschillende stappen zijn goed aangegeven.

Service
Snelle levering van de bestelde producten

Assortiment
We vonden binnen het assortiment datgene wat we nodig hadden en konden het vergelijken met gelijkaardige producten.

Aanbeveling
Dankzij de duidelijkheid van de site en de correcte prijzen zou ik Coolblue aan anderen zeker aanraden.

Extra toelichting
Ik heb reeds meerdere keren iets besteld bij Coolblue, telkens een correcte levering en een goed product ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim Jong 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Topprestatie voor een weekend. Hd zaterdagavond besteld, zondagmiddag in huis

Extra toelichting
Topprestatie voor een weekend. Hardeschijf zaterdagavond besteld, zondagmiddag in huis. 's Avonds weer film op kunnen nemen met nieuwe hardeschijf in Humax. Klasse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dewaan 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van thuisuit bestellen, verschillende keuzes wikken en wegen en er de tijd voor nemen, duidelijke website met relevante antwoorden op vragen, makkelijke betaling, kortom een dikke 10 !

Service
Prima ! Ik had per mail nog een bijkomende vraag gesteld en kreeg daar een duidelijk antwoord op. Wat me verbaasde was dat er de dag na mijn bestelling geleverd werd, nl een zondag, wat natuurlijk welkom was, en zo geschiedde, een vlotte levering op zondagnamiddag.

Assortiment
Niet al te omvangrijk, maar de meest verkochte artikelen zijn wel aanwezig.

Aanbeveling
Ik vind deze winkel er toch wel bovenuit steken, en dan vooral wat de klantvriendelijkheid, de vlotte service en naservice, en de vlugge aflevering betreft! Prima, Coolblue, hier zien ze me zeker nog terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

angelgaab 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, alles te vinden en te vergelijken

Service
sneller als snel, goede informatie over de stappen van aankoop t/m verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goofy55 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke site, duidelijk

Service
ervaring bij eerdere aankoop, geen gezeur, luisteren goed naar klant.

Assortiment
groot assortiment, met soms heel leuke aanbiedingen

Aanbeveling
komen hun afspraken na, goede service en vlotte levering.

Extra toelichting
Zekerheid van goede afhandeling en goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimPo 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
24 Uur per day beschikbaar.

Service
Per SMS een tijdsblok van 2 uur aangegeven voor de bezorging.

Aanbeveling
Verzendkosten is een drempel die je wel eens tegen houd om iets te bestellen maar niet bij Cool Blue!

Extra toelichting
Om 22.00 uur s-avonds bestelt en de dag daarna op een zondag om 16.00 uur geleverd en nog gratis ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harleypapa 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gauw uitgezocht snel geleverd.

Assortiment
ik keek er van op wat ze allemaal in het assortiment hebben.

Aanbeveling
Daar ik goed en snel geholpen wer beveel ik het ook aan bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Het product wat ik zocht was daar het goedkoopste en alles van het product was goed beschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laadaa65 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Nog steeds zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PeterEM 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen is doodeenvoudig en snel

Service
zaterdag besteld, zondag voormiddag geleverd: fantastisch!

Assortiment
zeer veel keuze, meer dan in een gewone winkel

Extra toelichting
Zoveel aangenamer om rustig alle producten en kenmerken te overlopen en prijzen te vergelijken zonder opdringerige verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nanastosto 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt alles snel terug op de site. mAkkelijk in gebruik. Veel betalingsmogelijkheden.

Service
Zeer snel geleverd. Beleefde leverancier.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Beter dan bol.com
Ook omwille van de keuzes in betalingsmogelijkheden.

Extra toelichting
Algemeen heel tevreden: Goede en duidelijke site, veel betalingsmogelijkheden. Zeer snelle levering (dag erna en op zondag)Vriendelijke leverancier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntonDee 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Omdat ik al iets langer op het internet koop en gemiddeld over de 200 (!) bestellingen per jaar op het internet doe, zowel nationaal als internationaal weet ik dat Coolblue de beste en de gemakkelijkste is. En de meest betrouwbare. Ik heb ook enkele usa adressen waar ik graag bestel, maar die missen natuurlijk de snelheid en eventuele retour service. Daarom ga ik altijd met een gerust hart slapen na een bestelling bij Coolblue

Service
Coolblue heeft de meet perfecte service! Ik heb toch wel eens iets wat niet bevalt en dat is geen enkel punt bij Coolblue. Ze zijn uitermate vriendelijk en geduldig en alles wordt heel netjes en snel afgehandeld.

Assortiment
Ben wel tevreden over het aanbod van Coolblue.

Aanbeveling
Op regelmatige basis roem ik de service en betrouwbaarheid van Coolblue.

Extra toelichting
De allerbeste webwinkel; betrouwbaar, snel en vriendelijke, deskundige mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oldgranny53 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue maakt inderdaad waar wat ze beloven. Laat in de avond besteld en de volgende dag keurig op tijd en correct afgeleverd.

Service
Op vragen en opmerkingen wordt heel snel telefonisch of per mail gereageerd. Ook de bezorging is tijdig en correct.

Assortiment
Het assortiment is ruim voor wat betreft de artikelen die Coolblue verkoopt.

Aanbeveling
Coolblue is volstrekt betrouwbaar en correct in de communicatie en levering. De aangekochte stofzuiger voldoet uitstekend.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sir Andro 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als klant terugkomen is al een teken op zich, steeds de bestelling de volgende dag thuis, zelfs op zondag geen probleem.

Service
Ik kies nu voor 9 maar het kon ook 10 zijn. Terugsturen geen ervaring mee, en vragen zijn steeds snel beantwoord.

Assortiment
Opvallend is wel dat bv inkt te weinig alternatieven worden gegeven zeker als je weet dat de merken compleet overprijzen.

Aanbeveling
Daar heb ik geen twijfel over, en ben ik gerust dat een ander mijn raad ook zal opvolgen, omdat ik nog nooit echt klachten heb gehad die Coolblue zelf zou hebben veroorzaakt.

Extra toelichting
Bestellingen prima verpakt en de betaalprocedure met een account is prima geregeld, mensen aan telefoon is een verademing, juist, niks dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

denktank 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten die aan te kopen zijn, zijn steeds op voorraad. Site is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Na aankoop nog van product willen wisselen, was geen enkel probleem en werd netjes geregeld.

Assortiment
Soms ook wel vervelend dat je producten die gaan binnenkomen niet zomaar kan pre-orderen of reserveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnitadeBruin 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Binnen 24 uur product binnen!

Extra toelichting
Ze komen professioneel over, en zijn zeer snel in de levering van hun product, wat ik een pre vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin029 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te zoeken op de website, telefonisch prima te woord gestaan over het assortiment

Service
al eerder een bestelling geplaatst, alles prima geregeld.

Assortiment
hele ruime keuze

Aanbeveling
de grootte van het assortiment, de goede prijzen en de snelle levering. Ook het bedrijf dat het transport regelt is een keurig bedrijf, hele nette mensen die de spullen komen leveren en afvoeren

Extra toelichting
Ik vind de snelheid van de levering en de vriendelijkheid van de medewerkers aan de telefoon helemaal super. Nu een aantal keer iets besteld en het gaat iedere keer geweldig goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

microtje 10-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
al een paar dingen online besteld bij Cool bleu en de service is perfect. Alles werd de volgende dag geleverd voor de middag, zelfs op zaterdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

unlixd 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijk in opbouw.

Service
Besteld tussen 13 en 15 u en de dag nadien al geleverd op het werk om 08u30 !

Assortiment
Voldoende keuze en betaalbare prijzen voor kwalitatieve producten.

Aanbeveling
Als iemand op zoek is naar iets, mond aan mond.

Extra toelichting
Onverwacht, niet gedacht maar dit was mijn eerste online bestelling bij CoolBlue. Ik bestelde mijn eerste product op maandagmiddag rond 13 u en het tweede om 15u. Beide producten werden bij mij op het werk afgeleverd. Ik start om 08u30 met werken en de levering was reeds vroeger toegekomen! Top en coole dozen ! Offline Communicatie valt goed op !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

elineapeldoorn 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeker de functie om te helpen bij het vinden van een tas vond ik prettig! Verder is de site overzichtelijk en duidelijk en erg veel details bij alle tassen! Het betalen ging prima, duidelijk uitgelegde stappen.

Service
Binnen 1 dag al thuis, sneller kan ik mij niet voorstellen!

Assortiment
Erg ruime keuze! Prijs is zelfs soms goedkoper dan de originele aanbieder aan biedt!

Extra toelichting
Zie alle bovenstaande punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

planckendael 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gebruiksvriendelijke website

Service
zeer snelle levering

Extra toelichting
snelle levering en correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

briver4501 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een mooi assortiment van allerlei ...

Service
zeer vriendelijk en zeer snel een klein probleempje opgelost

Extra toelichting
gemakkelijk; snelle bediening; enz ...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

geert criel 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
zeer vlugge en correcte service zoals jullie schreven voor 24uur besteld de dag nadien thuis geleverd en dat was zo dus super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laadaa65 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Samengevat:

Geen enkel moeilijk aspect in de hele werkwijze en aflevering.

Extra toelichting
Vanwege de snelheid en de simpele, maar keurige manier van leveren. Geen gedoe!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kenneth12345 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Achter pc bestellen, thuis leveren...

Service
De dag zelf geleverd! Ik kreeg info via sms wanneer de koerier zou aankomen, deze kwam exact op tijd!

Extra toelichting
Ik kocht vrijdag namiddag een product op jullie webshop, diezelfde avond ontving ik mijn pakket nog! Ik kreeg een sms met info wanneer de koerier er zou zijn, hij kwam exact op tijd. Wat een service! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tropenkind 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hoes besteld voor tablet. Om 21:00 uur vrijdag bestelt en zaterdag middag ontvangen.

Aanbeveling
heel snel en goed bruikbare info op web

Review criteria:

Goed

Reageer

Peter Reihs 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede site, goede service, snelle levering, goede betalingsvoorwaarden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arini 09-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Pakje werd niet geleverd! Op vrijdag besteld, op maandag nog niets ontvangen, ook al vermeldt de status het anders. Als reactie gewoon 'sorry'...

Aanbeveling
Slechte ervaring gehad. Vertrouwen geschonden. De snelle levering en vriendelijke dienstverlening zouden net de meerwaarde moeten zijn van CoolBlue...

Extra toelichting
Reeds vermeld: belofte 'voor middernacht besteld, volgende dag in huis (ook op zondag)' geschonden!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Intendance 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super gemakkelijk

Service
Ongelooflijk snel

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Elke keer dat ik al heb besteld is de service uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nhk56 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en goed overzicht, ook de aanbiedingen met assecoires

Service
Heb weliswaar de service weinig nodig gehad, maar die ene keer ging het perfect

Aanbeveling
Zeer snelle levering, wel op de prijzen letten

Extra toelichting
Zeer snelle levering en goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lyseth 09-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een belletje direct duidelijkheid over je product

Service
Je word perfect op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
zeer snelle levering en zeer vriendelijke meneer aan de telefoon

Aanbeveling
Dit word mijn FAVO winkel ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renetuono 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpele website. In een paar klikken is je bestelling geplaatst.

Service
Om 23.00 had ik een bestelling geplaatst en de volgende dag werd dit daadwerkelijk bezorgd. Klasse.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Dit zou iedereen moeten beleven.

Extra toelichting
Mijn motivatie speekt al voor zich. Helemaal Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lamer011 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk De Leu 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon besteld via het Internet, betaald met PayPal en anderhalve dag later keurig thuis bezorgd!

Service
Schitterend op tijd geleverd!

Assortiment
Zaken die je ergens anders moeilijk of niet vindt, kun je hier gemakkelijk aantreffen en beoordelen.

Aanbeveling
Ik ben uiterst tevreden na deze eerste kennismaking met uw bedrijf!

Extra toelichting
Gemakkelijk te kiezen, te beoordelen, goedkoper dan bij andere leveranciers, perfecte en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miekebeets123 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker in je stoel, rustig kijken

Service
Je kunt ook altijd via de telefoon advies krijgen.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik ook gevonden

Aanbeveling
prima zaak, goede service en lekker snel

Extra toelichting
Goede service, prettig telefonisch contact, lekker snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc carvers 08-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
online bestellen en betaling ging zeer vlot.

Service
leveringstermijn van 1 dag is niet nagekomen.
We zijn nu 4 dagen verder en nog steeds niet in bezit van het bestelde product.

Assortiment
zeer ruim

Extra toelichting
Ik heb spijtig genoeg moeten vaststellen dat de door u beloofde leveringstermijn van 1 dag,spijtig genoeg niet is nagekomen.We zijn nu 4 dagen verder (inclusief een WE) en heb mijn product nog steeds niet in bezit. Ik ben me er weliswaar van bewust,dat deze fout niet rechtstreeks bij 'coolblue' ligt,maar eerder aan Bpost,doch is het coolblue die mij deze belofte deed en niet Bpost. Bij deze stel ik mij dan ook de vraag of ik in de toekomst nog zaken online zou bestellen mocht dit over een artikel gaan,dat ik binnen de 24 nodig heb. mvg Carvers Luc

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

theo.peeters4 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer eenvoudig te bestellen en kan tot s avonds laat bestellen

Service
snelle reactie en levering

Assortiment
voor iedereen wel wat te vinden op deze site

Aanbeveling
zeer gemakkelijk en snelle levering

Extra toelichting
eerste product wat ik koop en zal zeker niet het laatste zijn uitstekende service en snelle levering bedankt iedereeen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onslady 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel simpel om te bestellen

Service
goede service

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
vanuit je luie zetel heel simpel en makkelijk te bestellen als je geen zin hebt om in alle drukte te winkelen

Extra toelichting
we hebben wel een paar dagen moeten wachten op onze bestelling omdat er maar 1hoesje in voorraad was en we er 2 hadden besteld maar alles was ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiasoul 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
opzoeken en bestellen

Service
van A tot Z super.

Aanbeveling
goeie mondelinge reclame voor een goeie site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dexto1984 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen en een zeer duidelijk overzicht

Service
Goede opvolging van bestelling

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferryfast 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne website, erg duidelijk design.

Extra toelichting
Fijne webshop. Gratis verzending is ook fijn. Geen opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JackPe 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Product zoeken en bestellen is zeer gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Realistische prijzen, duidelijke en gemakkelijk te gebruiken site. Snelle levering vd goederen met informatieve status updates via mail.

Extra toelichting
De motivaties werden inline vermeld bij de vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

panida van Alten-dokbua 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
product was snel gevonden en alles word duidelijk vermeld
en supersnel in huis wow

Service
heel goed en alles duidelijk en de volgende dag geleverd op zondag dus een dikke 10 van mijn

Assortiment
wij kochten een koptelefoon en daar was heel veel keus in dus toppie

Aanbeveling
omdat alles overzichtelijk is en snel geleverd

Extra toelichting
alles is gewoon goed aan deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huisman55 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
erg soepel

Service
perfect service

Assortiment
goed maar geen duidleijk gebruiksaanwijzing

Aanbeveling
service erg goed en ik doe wel doorgeven!

Extra toelichting
jammer is frituurpan zonder filter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

raniken2 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gsm is zee gemakkelijk te gebruiken. Het enigste minpunt is dat het even wennen is als je een bericht typt om niet per ongeluk de onderste toetsen aan te raken en zo plots terugkeert naar het menu.

Service
Goede en snelle levering en bereid tot extra uitleg.

Assortiment
Genoeg kleurenaanbod van de producten, enkel weinig hoesjes voor de ascend G6
4G

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews