coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul Cox 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon helemaal goed

Service
Levertijd niet zoals overeen gekomen; afhandeling Coolblue was prima; fout lag overigens bij Post.nl

Aanbeveling
In vergelijking met andere shops springt Coolblue er het positiefst uit.

Extra toelichting
Reeds hierboven aangegeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rvdbaan 29-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima overzichtelijke website.

Service
Online besteld en de volgende dag afgehaald in de winkel in Utrecht. s'morgens een sms en mailtje dat de printer in de winkel was aangekomen.

Assortiment
UItgebreide keuze aan artikelen.

Extra toelichting
Prima online gemak van coolblue. Dit gecombineerd met het afhalen bij een fysieke winkel. Informatie vertrekking vooraf waardeer ik zeer. Ik wist zeker dat de printer er zou staan en kon zo mijn tijd kiezen om hem af te halen. In de winkel vriendelijk te woord gestaan door het personeel. Bon netjes via de mail. Volgende aankoop gaat vast ook weer bij hun.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin v M 29-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpele, makkelijk te gebruiken website.

Service
Inderdaad, de volgende dag op afgesproken tijdstip geleverd.

Aanbeveling
Lekkere vlotte levering en eenvoudige website. Bovendien goeie prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robin44 29-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Bestellen en verwerken van de order ging best snel, en dat nog zelfs op een zondag!

Extra toelichting
Bij coolblue gaat opzicht alles snel en goed.. Maar als het ineens met de postnl bezorgd moet worden begint het drama. Heb deze zaagmachine nog op een zondag gekocht voor 0.00 uur omdat ik hem graag op de maandag geleverd wilde hebben. Dit vanwege de actie die er momenteel er nog erop zit, waarvan ik dit niet eerder van wist. Dus ik dacht, zie er na uit dat het een betrouwbare winkel was en dus hier wilde bestellen, ook vanwege de kreten dat je voor zoveel uur besteld hem de volgende dag in huis hebt.. Nou is het zo dat waar ik woon op maandag normaal gesproken geen postnl aan de deur heb.. En dit op dinsdag word gedaan. Maar blijkbaar is dit pakket mee gegaan met een andere route van postnl.. Mooiste ineens was dat die van postnl van 8:30 sochtends tot 21:30 uur savonds kon komen (terwijl ik van te voren niet wist dat het zo lang kom duren.. Aangezien ik een vermoedde had dat hij wat later aan de deur kwam ben ik om 10.00uur uit me bed gestapt.. Nou hij was dus nog niet geweest. Maar hebt tot 13:45uur gewacht, aangezien ik ook nog een leven heb, moest ik gaan werken.. Nou wat denk je, loop je ineens het pakket leuk mis.. Kan ik weer tot dinsdag wachten.. Nou tussen 12:30 en 14:30 wat de postnl zelf naar eigen wens aanpast. Laat ik nou morgen weer rond 13:45 moeten werken en het pakket weer mis loop.. Het mooiste: Heb van postnl wel een kaartje gekregen, maar helaas kan je tot 22.00 uur aanpassen wanneer je iets geleverd wilt krijgen.. Aangezien ik 0.00 thuis kom kan dit niet meer, erg leuk dus. Ander probleem, wil ik op afspraak bezorgen moet ik hier ineens 9,95 euro extra aftikken.. Wat ik niet begrijp: Waarom zorgen bedrijven er niet voor dat ze met meer post bedrijven in zee gaan.. Ik snap best dat ze bij postnl de goedkoopste afspraken daar waarschijnlijk hebben lopen.. Maar de klant is hier van de dupe en kan niet zelf bepalen met welke post bedrijf ze in zee gaan.. Persoonlijk heb ik op zulke moeten liever een levering van DHL of GLS, want die zijn vaak hier wel vroeg aan de deur.. Jammer dat zulke bedrijven leuke afspraken doet, maar het door het post bedrijf het feitelijk niet na kunnen komen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dirk101 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het is erg gemakkelijk te bestellen

Extra toelichting
niet erg goedkoop maar wel een snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

feike63 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede overzichtelijke website, waar je ook artikelen kunt vergelijken, wat weer erg kan helpen bij je keus.

Service
Gebeld met CoolBlue klantenservice, omdat PostNL pakket niet leverde tussen 18.00 en 21.30 uur, maar 's morgens, toen ik aan het werk was, aan de deur stond.
Pakketje is 's avonds toch nog bezorgd.. top !!.

Begreep uitleg gebruiksaanwijzing niet, gebeld met CoolBlue klantenservice en deze hebben mij uitstekend geholpen, zodat ik zelf weer verder kon...

Assortiment
Veel keus in assortiment goederen en merken.

Aanbeveling
Prettige webshop, waar ze je naar je aankoop niet vergeten zijn, maar nog vriendelijk te woord staan, en helpen, als daar behoefte aan is.

Extra toelichting
Weten waar ze over praten, en nemen de tijd voor je..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke van Drunen 27-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel geleverd

Extra toelichting
gemakkelijk bestellen snelle levering .ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrie60 27-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website om keuze te maken.

Service
Jammer 5 minuten geprobeerd telefonisch kontakt te krijgen zonder succes, toen mail gestuurd dat duurde meer als een dag voor ik antwoord kreeg.Jammer.

Assortiment
Voor mij voldoende

Aanbeveling
Behalve het kontakt met de klantenservice zeer tevreden

Extra toelichting
De winkel adverteert met tijden waarop de klantenservice bereikbaar is. Het lukte me echter niet om ze binnen 5 minuten aan de lijn te krijgen. En het antwoord op de mail duurde 1 dag. ik had direct na mijn bestelling daarin nog een wijziging willen aanbrengen, maar dat was zo dus onmogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Regte 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie op website.

Service
's Avonds voor 12.00 uur besteld, volgende dag rond 10.00 uur in huis.
Fijn want het was een kado voor iemand.

Aanbeveling
Alles is uitstekend en snel geleverd.
Beloften zijn waargemaakt.

Extra toelichting
Of het bestelde product bevalt moet ik nog afwachten maar coolblue heeft zijn belofte waargemaakt. Ik heb dit produkt gekozen mede vanwege de vele en goede beoordelingen van andere consumenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Brouwer 1 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
relevante informatie, vergelijking met andere merken waardoor een goede keuze kunnen maken, snelle levering, goede prijsstelling.

Service
heldere leveringsafspraken die ook nagekomen worden, deskundige installatie en snelle levering.

Assortiment
voldoende keuze en vergelijkingsmateriaal met objectieve informatie

Aanbeveling
goed product, snel geleverd, nette prijs en een bedrijf dat zijn afspraken nakomt.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over de snelle levering van mijn nieuwe wasmachine, geweldig apparaat die een stuk beter werkt dan mijn vorige (Miele). ik ben blij dat ik dit apparaat heb gekozen mede op basis van de objectieve informatie op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjome 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen goede site.

Service
Snelle levering, keurig SMS bericht wanneer bestelling dezelfde avond nog klaar staat voor verzending

Assortiment
Groot assortiment mede door de vele dochtersites.

Aanbeveling
Gewoon goed, snel een puctueel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tcmeyvogel 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk vanachter je pc

Extra toelichting
zeer snelle service goede uitleg van het product op hun site met zelfs filmpjes en om 21:00 uur besteld volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Koenderink 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpel om te bestellen, heel duidelijk

Service
Geweldig, ik kreeg mailtje/sms waar pakje was. Echt prima

Assortiment
Wat ik wilde hebben was er, verder niet gekeken

Aanbeveling
Iedereen, je wordt op de hoogte gehouden waar jouw bestelling is, heel goed

Extra toelichting
Makkelijk om online te bestellen en je wordt ontzettend goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.Prima dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gv1948 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima site heel overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
prima assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nakupenda 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Coolblue is gweoon een briljante winkel die alle doen om hun klanten happy te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egoofers 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op zondag van achter de PC besteld,

Service
op maandagmorgen afgeleverd, door een buitengewoon servicegevoelige chauffeur. Complimenten!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diaantje 66 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik was aangenaam verrast dat mijn product ook werkelijk de volgende dag werd bezorgd, zeker omdat ik op zondagavond de bestelling had geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam. van Tuyl 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Een webwinkel die doet wat er belooft word. Binnen 24 uur thuisbezorgt in een nette verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Aadkleijweg 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel geleverd

Service
Uitstekend

Assortiment
Goede

Aanbeveling
Loopt altijd prima dus waarom niet

Extra toelichting
Alles liep prima dus geen verbeter punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DFBende 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goeie site

Service
heldere informatie

Assortiment
keuze uit meerdere merken en types

Aanbeveling
Goede return pollicy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

karenkraay 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en makkelijk te gebruiken site.

Service
Zeer snelle levering, ruim binnen de 24 uur en op zaterdag

Assortiment
Leuke combi mogelijkheden. In ons geval lens + 2 filters en nog een cadeautje in de vorm van een lensklip erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheMamaartje 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik heb op geen enkel moment moeite ondervonden in de bestelprocedure, de betaling of de zoektocht naar het juiste product. Ook was het fijn om niet eerst een account aan te hoeven maken. Ik laat liever niet op iedere website allerlei gegevens achter. Dus top!

Service
Ik heb een Garmin navigatiesysteem aangeschaft bij Coolblue. De levertijd was wat langer dan ik had verwacht. Vandaar een 9 en niet een 10. De verpakking was perfect: shockproof en in goede staat.

Aanbeveling
Top website, top levering en goede service. Alles naar verwachting.
Product zelf vertoont ook geen mankementen en werkt naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.aldenkamp 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Besteld op de webshop en betaald in de winkel van CoolBlue. Dus geen gedoe met ideal inlog/verificatie codes enzo

Service
Fantastisch, product als test om 5 voor 12 's avonds besteld en het was er gewoon de volgende dag. Belofte is hier dus zeker waargemaakt. Verder leuk geholpen in de winkel ook al kwam ik alleen maar wat ophalen.

Aanbeveling
CoolBlue doet het gewoon geweldig. Maar, als prijs gevoelige consument zou ik bij te veel prijsverschil mijn keuze toch daarop baseren. In dit geval was CoolBlue bijna de goedkoopste

Extra toelichting
Alles wat CoolBlue doet zit gewoon stak in elkaar. Nu al 3 producten hier gekocht en de hele klant beleving is gewoon goed doordacht. Als marketeer kan ik hier alleen maar diep respect voor hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jennyvisser 17-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
binnen 24 uur binnen, zoals toegezegd

Assortiment
er \ijn heel veel categorieën

Aanbeveling
gewoon omdat ik positieve ervaringen heb

Extra toelichting
ze houden zich aan hun afspraak m.b.t. snelle levering (was binnen 24 uur), gratis verzending, duidelijk website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud452 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke en uitgebreide uitleg over het product en erg makkelijk te bestellen.

Service
de service is werkelijk verbluffend. erg snel geleverd en keurig ne met zorg verpakt. vooral voor dit product de goedkoopste van Nederland trok me erg aan

Assortiment
gewoon in mijn ogen voldoende

Aanbeveling
zal deze winkel altijd aanbevelen. totaal niets negatiefs te melden

Extra toelichting
Motivatie om deze winkel aan te bevelen is dat het gewoon ene erg goed concept is qua levering/prijs en kwaliteitverhouding. Complimenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tinyjohanna 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site prima de artikelen te vinden. Betaling gaat vlot.

Service
Vlotte reactie via de mail. Snelle afhandeling. Ook echt de volgende ochtend, zoals vermeld, aan de deur afgeleverd.

Assortiment
Heel veel keus in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Veel keus in diverse sectoren. Komt betrouwbaar over, ik koop regelmatig bij Coolblue. Ben tot nu toe altijd tevreden.

Extra toelichting
Prima manier van shoppen! Veel keus en goede service. Een aanrader deze webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Collin Bosgraaf 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
S'avonds via de Cool Blue website besteld. Heel goed op de hoogte gehouden. Betreft de bezorging. makkelijke overzichtelijke website met duidelijke en goede informatie.

Service
Goede duidelijke informatie als je iets besteld heb goede service wat zei aan bieden betreft reparatie omruiling e.d.
Kunnen veel webshops nog wat van opsteken.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, heb heel makkelijk en snel de juiste autoradio gevonden die ik wilde hebben makkelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertdeman 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levering over service en garabtie kan ik nog niets zeggen

Assortiment
bijna alles is te leveren

Aanbeveling
snelle levering en afhandeling

Extra toelichting
snelle levering en afhandeling van het aangekocht product ben een zeer tevreden klant weet alleen niet hoeveel garantie op de aangekocht Tv zit graag hier nog een terugkoppeling over

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet en Baukje 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prima webwinkel met een uitgebreid assortiment. Qua prijs doen ze goed mee met de andere web shops. Mijn ervaring met retourzending en service is prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Compi52 13-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat je wilt is gemakkelijk te vinden..

Service
Levertijd is prima...de volgende dag geleverd in prima staat...

Assortiment
Alles wat ik wilde is aanwezig en tegen een scherpe prijs...

Aanbeveling
Als de prijs scherp is..en het product is aanwezig...is het zeker aan te bevelen..

Extra toelichting
Gewoon goed...scherpe prijzen en snel geleverd..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

zendman 12-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk op de site.

Service
Andere dag thuis. Je kunt doorgeven of je het gratis overdag of in de avond bezorgd wilt hebben

Assortiment
Op de site staan genoeg keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Bezorging snel. Bezorging gratis. Netjes verpakt. Een van de goedkoopste.

Extra toelichting
Bezorging snel. Bezorging gratis. Netjes verpakt. Een van de goedkoopste. Er waren geen punten wat ik niet goed vond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

malaka2 11-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Zeer eenvoudige bestelwijze en razendsnelle foutloze bezorging. Het enige jammere is dat je dan 3 dagen later in de Praxisfolder exact dezelfde fietsdrager voor maar liefst 30 euro minder ziet staan, au..........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

DFBende 10-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te navigeren website, goede product omschrijving

Service
Communicatie is verzorgt en tijdig

Extra toelichting
Levering was vertraagd, maar nette melding en vervolgens juiste leveringsdatum

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lou Jagt 10-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Prima uitleg over product. Bestellen makkelijk en toezending naar huis snel.

Service
Heb vraag toegestuurd over het niet lukken van het kallibreren van kompas. Tot nu toe daar over niets gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

ako64 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De communicatie tussen Coolblue, de leverancier, TNTpost en AH stokt ergens; ophalen vanaf 16.00 uur bij AH was het idee. Alleen kwam de levering bij de AH al om 15.00 uur en zat de fietsendrager er nog niet bij die dag. De volgende dag dus pas. Beetje jammer.

Extra toelichting
Veel lof voor Coolblue, prettig winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wimdebakker 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is zeer overzichtelijk

Service
Voor het product dat ik heb gekocht was een videofilm beschikbaar. Dat maakte heel veel duidelijk over de mogelijkheden

Extra toelichting
Vanaf de bestelling tot en met de levering liep alles vlekkeloos. Omdat ik bepaalde wensen had, heb ik ook een e-mail ontvangen met de opmerking dat bepaalde functies in de TomTom aanwezig waren, maar ook op de Garmin. In de mail zaten ook twee links.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald v. S 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, waarbij je tips krijgt over de artikelen die je erbij kunt bestellen, indien gewenst in een "bundel". Ik kon het artikel de volgende dag ophalen en betalen in de winkel.

Service
Ik ontving netjes een bevestigingsmail dat mijn bestelling de volgende dag in de winkel klaar lag. Ik ben daar door een zeer vriendelijke medewerker geholpen en hebben we mijn bestelling gecontroleerd. Mijn factuur heb ik per mail ontvangen.

Assortiment
Voldoende leuze

Aanbeveling
Overzichtelijke website en winkel. Vriendelijke en kundige medewerkers.

Extra toelichting
Goed: Overzichtelijke website en winkel Vriendelijke en kundige medewerker Minder goed: Je dient op een andere manier erachter te komen welk product het beste overeenkomt met de manier waarop je het product gaat gebruiken. Wat tips en algemene uitleg over hoe je een product uit kunt zoeken zou handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vanLeon 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebruiks vriendelijke zoek functie zodat je naar voorkeur en prijsklasse je keuze kunt maken

Service
Ik heb nog nooit een artikel retour hoeven sturen. Mijn ervaring met de klantenservice is zeer goed. Zeer behulpzaam en oplossing gericht.

Assortiment
Wat beperkt als het gaat om origineel merk accessoires

Aanbeveling
Snelle levering zowel thuis als op alternatief adres of ophaalpunt.

Extra toelichting
Ben zo tevreden dat ik eigenlijk alles Online bij coolblue bestel, omdat alles altijd snel en zonder enig ongemak wordt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sjoerd150 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat makkelijk om te bestellen en te betalen!

Service
2 uur levering. Erg fijn dat het er de keuze is voor een afhaal punt van post nl

Aanbeveling
Heb een blender gekocht in de online blenderstore. Als iemand een blender zoekt dan adviseer ik deze webshop.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en goedkoop. Thuiswinkelwaarborg is ook een plus. Snelle levering en optie tot verzenden naar ophaalpunt vond ik een plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi020noord 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is duidelijk en je kan aanhand van de keuze menu's van te voren goed aan geven wat je wilt en zoekt, daar door hoef je niet onnodig veel informatie door te lezen

Service
die is echt top je wordt door sms en mail perfect op de hoogte gehouden, dit is een heel prettig gevoel daardoor weet je precies waar jouw aangekochte artikel zich bevind.dit zouden meer bedrijven zo moeten doen, perfecte service.

Assortiment
erg veelzijdig goede info duidelijk om schrijving

Aanbeveling
ik ga deze winkel echt aan bevelen bij mijn vrienden en kennissen en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elleke53 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat wij al een gsm in gedachten hadden wisten wij waar te zoeken

Service
Worden goed op de hoogte gehouden van tijdstip van inpakken en verzending, dat PostNL er weer een potje van maakt is de shop niet aan te rekenen, daarom vandaag besteld voor ......... morgen bezorgd klopt niet helemaal

Assortiment
Met zoveel subshops kun je altijd vinden wat je zoekt

Aanbeveling
Is niet overal het goedkoopst maar dat is een kwestie van jezelf orienteren, feedback is goed en gestelde vragen worden (in dit geval pdashop) altijd, zij het door drukte, met enige vertraging, keurig beantwoord

Extra toelichting
Prijzen duidelijk, goede informatie betreffende bestelling en feedback in geval van aanvullende vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.draad 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds besteld en de volgende dag netjes op tijd bij Hallo Jumbo afgeleverd. Ideaal als je niet thuis bent!

Service
Prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Ontvangen opdracht, ingepakt, verstuurd, track and trace nummer zodat je ook nog precies weet waar je pakket is.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. In mijn geval nog de goedkoopste van allemaal ook!

Aanbeveling
Veilig en betrouwbaar.

Extra toelichting
Alleen maar hoogste score. Beter kan niet dacht ik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krewrov 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig navigeren, duidelijke informatie

Service
's Avonds laat besteld, volgende dag in huis

Assortiment
Niet een breed assortiment aan Dashcams

Aanbeveling
Uitstekende winkel - duidelijk, eenvoudig, goed, snel

Extra toelichting
Uistekende winkel - duidelijk, eenvoudig, goed, snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mysteriofoe 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker lui van de bank uitvogelen welke specs je wil en bestellen

Service
Bestellen en afgeleverd op tijd wat valt er verder over te zeggen

Assortiment
Meer is beter maar vooralsnog is het aanbod groot zat

Aanbeveling
Aan mensen die uiteraard snel een produkt willen hebben mits in voorraad zal ik coolblue altijd pushen als de beste keuze

Extra toelichting
Alles is goed daar het mijn 2e bestelling betreft anders had ik nooit voor een 2e keer bij jullie iets besteld lijkt me genoeg motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mebaas 06-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anitacoolen 06-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijk

Service
Super snelle levering. In het weekend besteld, maandag al geleverd !

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Met een woord: tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bucobren 05-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op tijd geleverd

Service
Dat is geweldig.

Assortiment
De prijs is niet echt concurrerend.

Aanbeveling
Een webshop om aan te raden.

Extra toelichting
Een goede winkel alleen de prijzen mogen een beetje meer concurreren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mamaantje71 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, heldere communicatie

Service
Supersnelle levering, goed verpakt.

Assortiment
Alles wat ik nodig had

Aanbeveling
Prima shop

Extra toelichting
Snel, duidelijk, goed verpakt en mooi assortiment. Geen verzendkosten en toch de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DCK1 04-07-2014 In de winkel gekocht
Eindhoven, het product was niet op voorraad maar is helaas na 7 dagen nog niet geleverd.

Algemene score

3,5

Service
Zeer slechte service. Indien product niet wordt geleverd door de bezorgdienst is men niet bereid om dit op te lossen. Wachttijden bij de klantenservice zijn vrij lang, 10 minuten komt regelmatig voor.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel niet aanraden. Ik heb er een product besteld dat is kwijtgeraakt door de bezorgdienst maar helaas is CoolBlue niet bereid dit voor mij op te lossen.

Extra toelichting
Een slechte winkel die geen oog heeft voor de klant indien er iets mis gaat. After sales service is teleurstellend. Men heeft mij voorgesteld om product dat niet is geleverd (bezorgdienst is het kwijtgeraakt) in de winkel gratis om te ruilen voor een ander of om te betalen. Dit laatste ga ik natuurlijk niet doen want ik heb al betaald. kortom wel betaald maar geen product geleverd gekregen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-07-2014

Beste DCK1,

We vinden het ontzettend vervelend dat u deze ervaring heeft gehad en willen dit graag voor u oplossen. We hebben hier echter wel een ordernummer- of klantnummer voor nodig zodat we u kunnen contacten. Zou u deze in een reactie op dit bericht kunnen plaatsen? Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

fj.weijzen 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Mijn keuze had ik reeds vooraf bepaald en toen bleek dat ik het apparaat zeer voordelig bij CoolBlue kon aanschaffen hen ik deze bestelling online bij hun geplaatst. Het apparaat werd zeer correct en netjes verpakt binnen een dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews