coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42211 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3628 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Twan 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering. Oude apparaat ook weer meegenomen.

Reageer

J.p 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk personeel
En zeer snel geholpen en uitleg
En op voorraad dus inpakken en naar huis om te
Installeren

Reageer

Tjibbe Knol 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website met heldere specificaties over het aanbod. De levering via PostNL wordt goed bewaakt.

Reageer

Yves sew 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere apparaten besteld, hele goede verzorging. Met eventuele problemen fijn geholpen. Snelle zending en keurig verpakt.

Reageer

Catrien 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten zijn goed te vinden maar de snelheid van bezorgen krijgt een 10

Reageer

Wilma 15-01-2019

Algemene score

3,0
In eerste instantie heel tevreden met mijn op 31 augustus 2018 aangekochte Motorola moto g6 met 25 euro cashback. Alleen....... ik heb al tig keer contact gehad over de uitbetaling van mijn cashback. Het is steeds sorry, u hebt onze volle aandacht en we zitten er boven op, maar er gebeurt niks. Tot vier keer toe al laten ze me steeds mijn aankoopbon downloaden.
Toegezegd is er een week geleden dat de cashback nu betaald zal worden. Het is nu 15 januari 2019 en het zal mij benieuwen of ik er niet opnieuw achteraan moet. Tja Coolblue, mijn glimlach is verdwenen en mijn relatie tot Coolblue is danig beCooled en ik wordt er een beetje blue van.
Officiele reactie van Coolblue 16-01-2019

Beste Wilma,

Wat jammer om te lezen dat je nog steeds niet het beloofde cashback bedrag hebt ontvangen. We kunnen ons goed voorstellen dat je hier erg van baalt. Natuurlijk willen we graag nog een keer controleren of je de cashback hebt ontvangen. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of de cashback actie van uit Coolblue of vanuit de fabrikant Motorola wordt verstrekt.

We willen graag de status voor jou controleren van de cashback actie. Daar hebben wij alleen wel jouw hulp bij nodig. Je kunt nog een keer contact met onze Klantenservice-afdeling opnemen. Dan kunnen wij met behulp van jouw contactgegevens de eerdere e-mailuitwisseling erbij pakken. We helpen je privé graag verder.

Toch hopen wij dat jouw Motorola Moto G6 in ieder geval naar wens is. Als je nog andere vragen hebt, laat het ons direct weten.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Matthijn 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De dag van levering werd ik 30min voor het tijdslot (11-14u) gebeld door de installatieservice. Hij stond voor de deur, ik was niet thuis en of ik even een nwe afspraak wilde maken. Bij het maken van een nwe afspraak deed men blijken alsof ik niet thuis was. Correct, maar ik werd ook pas geacht een half uur later thuis te zijn. Dat was ik overigens punctueel.
Nwe afspraak gemaakt en deze installateur (inbouw vaatwasser) deed alles volgens het boekje. Visitekaartje!
Het salestraject verliep voorspoedig, de inbouw wat minder, maar ondanks deze hick-up toch een ruime voldoende dankzij ***.

Reageer

Savannah 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service bij CoolBlue! Erg te spreken over de vriendelijke klantenservice! Goed geholpen met mijn probleem en achteraf nog een leuk en persoonlijk kaartje in de bus gekregen.

Reageer

Jeroen 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb zeer goede evaringen met Coolblue.nl
Even wat punten op een rij wat ik belangerijk vindt.

• levering . supersnel en persoonlijk"
• verpaking.paket Coolblue.nl duurzaam" geen plastic.
• site. mooi duidelijke en overzichtelijk niet te druk .
• betaling. Makelijk via ideal.
• voor 23:59 besteld de volgende dag al thuis .
• gratis verzending

Reageer

Liesbeth 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling verliep heel vlot. Snelle levering, zoals beloofd op de website. Ik bestelde op zaterdagavond en op zondagmiddag werd mijn pakje geleverd. Het artikel was ook degelijk verpakt. Een aanrader voor online bestellingen!

Reageer

robert 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede product beschrijving
zeer snelle levering
voldoende aanbod
vaak ook tweede keus

Reageer

A. van Toorn 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzicht producten, zijn zeer snel te vinden op de website, zeer snelle bezorging, goed opgeleid
personeel, en mocht het een product niet voldoen, is het heel gemakkelijk om dit te retourneren
via de website.
Dus een zeer tevreden klant.....

Reageer

JPN 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De printer was zeer goed verpakt, de leveringstermijn die vermeld stond, werd niet gerespecteerd. Gelukkig hadden we het artikel tijdig besteld.

Reageer

Sarah 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor cool lue omdat ik er enkel nog maar goede ervaring mee had.
Zeer vriendelijke hulpverlening in de winkel.
Heel gebruiksvriendelijke website met duidelijke foto's.
Zeer snelle levering zelfs op zondag.

Reageer

Fatna 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn iPhone lader was stuk dus had ik dringend een nieuw lader nodig. Bij coolblue heb ik een lader en een adapter besteld en is de volgende dag op een zondag morgend aangekomen! Zeker een handig site als je op een zondag een bestelling wilt laten aankomen super service top!!

Reageer

G.Crawford 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering, onafhankelijke productomschrijving. Zorgvuldig en prettige website

Reageer

Lucas 15-01-2019

Algemene score

3,0
Bijna al mijn bestellingen bij Coolblue worden dagen later pas geleverd, tijdens een garantieprocedure ben je je spullen maanden lang kwijt en bij geld terug moet je lang wachten op je geld en continu navragen waar het blijft. Je kan beter kijken naar de concurrentie... Coolblue heeft hun zaakjes duidelijk niet op orde.
Officiele reactie van Coolblue 16-01-2019

Beste Lucas,

Bedankt voor het schrijven van jouw review op Kieskeurig. Het spijt ons enorm dat wij meerdere bestellingen later dan verwacht hebben bezorgd. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, mag je de bestelling natuurlijk de volgende dag al in huis verwachten.

We doen hard ons best om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Soms lukt het door onvoorziene externe factoren soms niet om de belofte na te komen. Ook wij balen hier heel erg van. Uiteindelijk zijn onze klanten namelijk de dupe, waaronder jij als klant van Coolblue. We hopen in het vervolg de bestellingen wel op tijd bezorgen. Jouw feedback nemen wij absoluut mee ter verbetering van onze service.

We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans geeft om het tegendeel te bewijzen en jou de volledige Coolblue-ervaring te geven. Als je nog andere vragen hebt, laat het ons direct weten door weer contact met ons op te nemen. Onze Klantenservice-afdeling is elke dag via verschillende kanalen tot 23.59 uur bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Ingrid 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle service van Coolblue .
Ook als je vragen hebt via whatsapp wordt je snel en heel vriendelijk geholpen .
Niets anders dan lof Coolblue ga zo door

Reageer

Ina Middelkamp 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via onze kinderen.
Het totaalplaatje is voor zover wij wat besteld hebben perfect.

Reageer

Marjon 14-01-2019

Algemene score

9,0
Goede service en snel geleverd. Apparaat werkt prima en is goed aangesloten.

Reageer

Wasbol 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en makkelijk in het gebruik.
De bestelling en bezorging wordt goed gecommuniceerd.
Wasmachine en droger besteld.
Droger niet geheel naar verwachting.
Na drie dagen zonder probleem omgeruild.
Hulde voor de bezorgers.

Reageer

harrie 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de motivatie is dat er een goede website is de snelle levering en het betaal gemak coolblue is aan te bevelen

Reageer

B.Prinsen 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik krijg altijd een goede voorlichting over hetgeen ik aan wil schaffen, zelfs als ze denken dat ik aankoop misschien beter elders kan doen.
Ik had vragen vanuit het buitenland, maar uiteindelijk kon coolblue.nl mij toch leveren wat ik wilde.
Alles wordt ookaltijd snel geleverd.

Reageer

Miel 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een fijne ervaring! Lieve mensen, snelle levering, duidelijkheid, gewoon top!!

Reageer

Johanna 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbare webshop. Ik zou niet verder zoeken. Coolblue is gewoon de beste. Ik heb er al vaak gekocht en altijd tot volle tevredenheid. Waar ik bij andere webshops wel eens twijfelde, heb ik dat gevoel bij Coolblue nooit, Ik weet gewoon dat het goed zit. Op de website staat veel informatie over het product en als je twijfelt kun je gemakkelijk en overzichtelijk een vergelijking maken. Bezorging is ook perfect: van de eerste tot de laatste minuut wordt je van elke stap op de hoogte gehouden. Alles gebeurd zoals beloofd. En als je vragen hebt kun je ze elke dag tot 23:59 bellen. Het wordt altijd naar volle tevredenheid opgelost. Wat ik ook heel fijn vind is dat alles gratis wordt thuisbezorgd, of je kunt het ophalen in één van de winkels, waar je ook met al je vragen terecht kan. De medewerkers doen altijd hun best om het je naar de zin te maken.

Reageer

Mireille 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede services, goede communicatie, goede en snelle levering en prima prijs. Cool blue doet wat ze zeggen. Top!

Reageer

W Leber 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder producten besteld. Belangerijk vindt ik de duidelijkheid tot op de minuut. Niet 3 uur moeten wachten/thuisblijven voor je product. Altijd vrolijk en gemotiveerd personeel. Ook onder elkaar is er goeie sfeer. Je wordt keurig geholpen en aansluiten en meenemen van apparaten zijn kosteloos. Topbedrijf.

Reageer

Pieter Mennen 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij is Cool Blue een van de allerbeste webshops , misschien niet altijd de goedkoopste maar wel de meest betrouwbare. Bezorging is gewoon top. En ze geven je het gevoel dat ze blij zijn met je als klant van dit bedrijf.

Reageer

Ruben 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig op tijd, goede uitleg over het apparaat, vriendelijke persoon, oude apparaat meegenomen.
Kortom tevreden

Reageer

JaFe 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hadden om 18.00 uur besteld, volgende morgen voor half 9 in huis.

Zijn heel tevreden over de bezorging en het product was zorgvuldig en netjes ingepakt.

Reageer

Riekie B 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke site, snelle accurate levering. Voorgaande leveringen zijn ook zeer goed verlopen. Zeer tevreden over Coolblue

Reageer

petronella 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, werd meteen de volgende dag geleverd. Alleen niet goed te volgen met Track&Trace. Goede prijs.

Reageer

BV 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website met uitgebreide productinformatie. Goede service. Bij bezorging van een groot product wordt er keurig zuinig met je aankoop omgesprongen, het wordt op zijn plek gezet en aangesloten. Je kunt direct je aankoop in gebruik nemen. Super!

Reageer

Tsjees 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn ervaring is als je ergens een apparaat wilt kopen, je eerst even bij Coolblue moet kijken want die hebben vaak een net iets scherpere aanbieding, voor dezelfde kwaliteit.

Reageer

Itsame 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en wasmachine aangesloten door hulpvaardige en vriendelijke gasten!

Reageer

Dirk 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe bijzonder tevreden over Coolblue. Keuze genoeg, bestellen en betalen gaat vlot en nadien volgt een snelle levering.

Reageer

Theo 13-01-2019

Algemene score

10,0
We maakten gebruik van de soldenactie en vonden spoedig een wasmachine met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. En wat een service. De dag na de bestelling werd de machine al geleverd. Coolblue zegt tot op het uur wanneer er geleverd wordt en bovendien werden we een kwartier voor de levering nog eens opgebeld om de levering aan te kondigen. Ook de mogelijkheid om met PayPal te betalen vond ik persoonlijk ideaal.
Bovendien waren de bezorgers uiterst vriendelijk. Super !

Reageer

Harald 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De CTRL toetsen van mijn draadloze toetsenbord die ik net iets langer had dan 2 jaar deden het niet meer. Via de website makkelijk een reparatie verzoek aan gemaakt en opgestuurd.

Mocht de draadloze muis van de set houden en kreeg een nieuwe set opgestuurd nadat reparatie van het toetsenbord niet mogelijk was. En dat ook binnen de beloofde tijd!

Top service!

Reageer

Sandra 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijzen vergeleken en Coolblue had de beste prijs. Er is ook een ruime keuze en de website is gebruiksvriendelijk. Bestelling werd volgens afspraak geleverd met vooraf een sms melding en belletje 15min. voor aankomst. Vriendelijke bezorger.

Reageer

Tini 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recent een wasmachine aangeschaft. Ik ben zeer tevreden over de website, het snelle leveren en het geleverde product! De hele positieve sfeer die Coolblue en haar medewerkers uitstraalt is top!

Reageer

Marjet 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens de zoektocht naar een nieuwe wasmachine was de site van CoolBlue ideaal!
De favoriete wasmachines zette ik naast elkaar en kon ik op veel facetten met elkaar vergelijken. Qua water- en energieverbruik zit er blijkbaar nog best veel verschil tussen... Door de duidelijke en uitgebreide vergelijking heb ik een bewuste en goede keuze kunnen maken.
De mannen die hem kwamen brengen, verdienen ook een pluim! Netjes, beleefd en zeker verstand van zaken!

Reageer

Aart 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
iPhone 6s zaterdagavond besteld, zondag in huis! Uitpakken en dan aan de slag met je nieuwe telefoon. Waarom nog door weer en wind naar een winkel met lange wachttijden als het zo ook kan. Echt top!

Reageer

Wijsman Hugo 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbare winkel en ze doen wat ze beloven ook ben ik heel tevreden over de service 👍

Reageer

Jessica 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service goed, het bestelde is precies op tijd. Website overzichtelijk en je kunt gemakkelijk je weg vinden

Reageer

Geert 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is voor mij nog steeds een van de beste webshops. Bij eventuele problemen geven zij kundig en persoonlijk advies.
En zij denken mee, dat is vooral bijzonder voor een webshop!
Een valkuil kán zijn dat ze met hun prijzen niet de laagste zijn en dat andere sites met een lagere prijs wel de service kopiëren.
Nu is het doel van Coolblue niet om een prijsvechter te zijn maar vaste klanten zouden zij misschien iets beter moeten proberen te behouden.

Reageer

Thom Dunnewold 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden een NAS systeem met schijven besteld om in de winkel op te halen. Na dat we op "Bestellen" hadden gedrukt kregen we al binnen 5 minuten een e-mail! We konden hem meteen ophalen! Eenmaal bij de winkel waren we (bijna) meteen aan de beurt. De medewerker legde nog wat dingen uit en na de betaling konden we meteen naar huis! We hadden het dus in 2 uur kunnen opalen! Super! Zeker een aanrader :).

Reageer

JACQUELINE D’HONDT-KOPPENDRAIJER 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is een hele betrouwbare shop! prima service! geven meteen antwoord op eventuele vragen en allemaal even vriendelijk en geduldig! beveel het mijn familie en vrienden zeker aan!

Reageer

Fc 13-01-2019

Algemene score

9,0
Snel, duidelijk en concurrerend.
De verpakking (doos) is wel geheel blue waardoor deze niet met goed fatsoen is te hergebruiken ;-)

Reageer

Silvia 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer betrouwbare webwinkel met geweldige leuke medewerkers die zeer betrokken zijn bij jou verhaal en jou eventuele problemen rondom de bestelling. Ze zijn 24/7 online via Twitter, Chat en Facebook beschikbaar om voor jou naar de beste oplossing te zoeken. Coolblue is gewoon top!

Reageer

J Hollander 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden er is veel keuze alles scherp geprijsd makkelijk vergelijken en snelle levering .

Reageer

Toon meer reviews