coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marja 22-02-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, ruime keuze en snelle levering.
Door mails weet je precies wanneer het artikel wordt geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carlo 22-02-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue was de enige webwinkel die het product nog had. Ik heb het hier dus gelijk bestelt op een zaterdag nacht. Het pakketje kwam maandag lekker optijd binnen (rond 11 uur). Helaas was ik op dat moment niet thuis. Het pakketje is netjes bij de buren afgeleverd. Coolblue is een top winkel en ik raad het zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Vos 22-02-2017 Via de website gekocht

Stofzuiger Complete C 3

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop, waar ik makkelijk een bestelling heb geplaatst welke snel werd geleverd. Ruime keuze in allerlei huishoudelijke artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert Meijer 22-02-2017 Via de website gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond even snel een stofzuiger besteld , op een hele duidelijke en gemakkelijke site van cool blue en zondag 15.00 was hij al binnen! Helemaal TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico de Wolff. 22-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was hier het goedkoopst,snelle levering,zelfs op zondag.
Gemakkelijke en snelle site,dus makkelijk een product gevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddy Vancauwenberghe 22-02-2017 Via de website gekocht

Samsun A3

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een zeer goede ervaring met Coolblue altijd mooie prijzen en geen valse beloftes
zoals morgen bij u thuis zelfs op zaterdag, mijn vorige GSM is zelfs op zaterdag
geleverd aan de beste prijs die ik kon vinden , dus top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 22-02-2017 Via de website gekocht

Fitbit charge HR

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk kunnen bestellen en de volgende dag in huis!
Leuke handige mail over het gebruik ontvangen: leuk, verrassend en handig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 21-02-2017 Via de website gekocht

Top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen bij Coolblue gekocht. Prima website, scherpe prijzen, goede foto's en omschrijvingen en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bon Apart 21-02-2017 Via de website gekocht

Bon Apart

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product is keurig zoals afgesproken bezorgt op het afgesproken tijdstip.
De telefonische helpdesk is goed bereikbaar en geeft je de juiste informatie over je bestelling.

Verder een betrouwbare website in het bijzonder de adviesfunctionaliteit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 21-02-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond laat besteld en zondag begin van de middag binnen. In 1 woord TOP! Goed verpakt en een vriendelijke bezorger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 21-02-2017 Via de website gekocht

Snel, betrouwbaar en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere producten besteld bij Coolblue en het is nooit tegengevallen. Je krijgt wat je ziet. Een frisse webshop met voldoende keus en dito winkel (met uitstekende cappuccino) en erg belangrijk: goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 21-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagavond nog over de oude wasmachine aan het rouwen ! Zaterdag na het wassen in de nieuwe wasmachine alweer aan het opvouwen !
Coole prijs , Super Coole levering !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 21-02-2017 Via de website gekocht

Dat is snel... Lijkt Overtoom wel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagavond bestellen en zondagmiddag in huis. Wat een geoliede 24/7 logistiek.

Heel eerlijk, Coolblue is nooit de goedkoopste, maar in de rest staan ze overal aan de top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Silvia 21-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is duidelijk en overzichtelijk.
Ik kon de dag van levering bepalen, via email kreeg ik op de dag zelf een tijdsblok waarin er bezorgd werd, half uur voor levering kreeg ik een sms dat ze onderweg waren, binnen de tijd werd de machine bezorgd, aangesloten en de oude ging gelijk retour.
De bezorgers zijn vriendelijk en doen netjes hun werk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 21-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop koffie machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De eerste machine die werd geleverd deed het niet. Na contact op woensdagavond met COOLBLUE had ik op zaterdag een nieuwe machine in huis. KLASSE

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 21-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop op zaterdagavond

Algemene score

9,0
Correcte levering, zelfs op zondag! En dit na een bestelling op zaterdagavond.
Deftige uitleg van product met correcte omschrijving en video

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S. Van Voorst 21-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue maakt snelle bezorging niet waar

Algemene score

1,0
Vóór 15.00 uur besteld, dezelfde avond bezorgd. Dat biedt Coolblue aan voor €9,95. Mijn bestelling van 14.45 uur kwam echter niet.....volgens Coolblue omdat de ideal betaling er pas even na 15.00 uur was......Dat staat echter niet op de site! De levering de volgende dag werd ook een een puinhoop.....Dynalogic, het bezorgbedrijf van Coolblue maakte een 'sorteerfout'. Uiteindelijk werd de aankoop pas bezorgd op maandagochtend, terwijl ik rekende op donderdagavond! Omdat het een nieuwe computer betrof in een werksituatie (oude gecrashed, vandaar de noodzaak van snelle levering) was eea heel vervelend en kostbaar.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-02-2017

Beste meneer/mevrouw Van Voorst,

Wat ontzettend vervelend dat uw bestelling niet direct de volgende dag is geleverd. Wij streven ernaar alle bestellingen de volgende dag te leveren. Wanneer een koerier vertraging oploopt dan kunnen wij dit niet direct achterhalen. Onze oprechte excuses voor de vertraging. Graag controleren wij voor u of wij nog iets anders voor u kunnen betekenen om uw ervaring bij Coolblue een positieve uitkomst te geven. Graag zien wij een e-mail tegemoet met een korte samenvatting van de situatie met een ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl

Groeten,

Coolblue.

Reageer

Michel JB 21-02-2017 Via de website gekocht

Snel, vlekkeloos, al met al een goede ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na online diverse laptops bij meerdere aambieders te hebben bekeken, kwam er bij coolblue 1 als best passend uit de bus. Via facebook werden mijn vragen snel en netjes beantwoord, wat de doorslag gaf. Het product is niets op aan te merken, terecht 800euro uitgegeven: wordt met vertrouwen vervolgd ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan 21-02-2017 Via de website gekocht

echt een goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De reden dat ik een 10 heb gegeven en overal uitstekend heb ingevuld in dit formulier, is niet omdat ik snel klaar wou zijn maar omdat ik Coolblue echt een hele goede winkel vind. Ze hebben een groot assortiment in elektronica, en met hun keuzenhulpen is het makkelijk om de juiste keuze te maken.

Coolblue heeft een hele goede serves. Zo kan je 7 dagen in de week bellen Whatsappen facebooken en live chatten met de klantenserves. Zij helpen je echt met alle vragen.

Ook de bezorging bij Coolblue is erg goed. Je hebt heel veel bezorg opties, waarvan ik het handigst vind: vandaag besteld morgen in huis. Maar als je nou echt haast heb kun je met een beetje bijbetalen ook voor 15:00 uur besteld vandaag in huis gebruiken.

Conclusie:
Goede winkel met groot assortiment, en goede klantenserves. Sommige producten kosten iets meer dan bij de concurrent maar dan heb je ook hele goede serves.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ygis Paans 21-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue maakt waar wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben hier al jaren klant, en er is nog nooit een wanklank geweest. Het word alleen maar beter.
Goede producten, snelle service. En de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 21-02-2017 Via de website gekocht

Top service zoals altijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue is leuk door zijn creativiteit, heeft makkelijke site's met uitgebreide info en reviews waardoor je makkelijk kan kiezen. De bezorgservice is helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bektronics 21-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling op zaterdag gedaan en op zondag kort na de middag reeds geleverd.
Andere webshops doe dit maar eens na !!!!
Super tevreden, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle service en eventueel hulplijn via chat.
Hier kunnen anderen nog iets uit leren.
TOP winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toos 21-02-2017 Via de website gekocht

Wasdroger aankoop,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke voorwaarden, die ook nog eens nageleefd worden.
Plaatsing nieuw machine werd gedaan.
De oude machine kon ook retour via Coolblue.
Tot dusver een fluitje van een Cent, dus voor een ieder aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjan b 21-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ipad pro. Fantastisch. Na even zoeken...coolblue beste prijs en beste levering.
Zondag keurig optijd bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorothé Lucassen 21-02-2017 Via de website gekocht

wasmachine geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering nette en vriendelijke bezorgers, machine werd gelijk op spoelprogramma gezet en na een half uur liep de eerste was al te draaien.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

René 21-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering tandenborstel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 10 uur s avonds besteld en de volgende dag rond 2 uur al thuis bezorgd, bovendien tegen zeer concurrerende prijs: oral B electrische tandenborstel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jill 21-02-2017 Via de website gekocht

Snelle service en mooi product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos Coolblue omdat deze shop het grootste aanbod had voor mijn type gsm (Huawei P8 lite). De bestelling plaatsen was zeer makkelijk en ging vlot. De volgende dag, een zondag dan nog wel, had ik mijn product al in de brievenbus. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

franscoppens 21-02-2017 Via de website gekocht

Een waar genot om er te kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service - groot aanbod - gemak van betaling - perfecte levering en dienst na verkoop. Ook het eventueel gratis retourneren gaat heel vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 21-02-2017 Via de website gekocht

Altijd goed

Algemene score

9,0
Je kunt hier nagenoeg alles vinden dat je zoekt voor een goede prijs. De levering is tot nu toe altijd perfect verlopen. En bovendien heb je je bestelling ook gewoon écht snel in huis. Ik ben zeer tevreden over Coolblue...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeland 21-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue is een bedrijf dat ik vergelijk met Google

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue is een bedrijf waar ik later bij zou willen werken. De klantenservice, de producten, de levertijd, noem maar op. Het is allemaal uitstekend naar mijn mening. Je besteld 's avonds laat en je krijgt het de volgende morgen (vroeg!) aangeleverd. Perfect! De innovativiteit dat het bedrijf uitstraalt en zich ook nog eens onderscheidt ten opzichte van zijn concurrenten is de reden dat ik ze vergelijk met Google. Ik kan niet zeggen dat ze zich onderscheiden met soortgelijke bedrijven, want CoolBlue is zo anders dan andere webshops, dat een vergelijking niet mogelijk is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 21-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen op zaterdagmiddag en op zondag al in huis. Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken van je bestelling. Ook met humor wat zeer wordt gewaardeerd 😁

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noegip 21-02-2017 Via de website gekocht

Hoesje IPhone 7+

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service en dito levering. Site spreekt voor zich en kom je er niet uit dan kan je altijd de klantenservice bellen. Al mijn bestellingen via CoolBleu zijn altijd op en top geregeld, kunnen andere bedrijven wat van leren, ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 21-02-2017 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
Ik kreeg geen bevestiging van mijn Paypal betaling. Al snel na mijn e-mail een duidelijke reactie waarna ik alsnog de bevestiging kreeg. Afhandeling en levering was verder top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 21-02-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product (laptop) voldoet aan verwachtingen. Website geeft goede informatie en je kunt goed producten vergelijken. Levering de volgende dag, ook op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 21-02-2017 Via de website gekocht

Draadloze hoofdtelefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de aanschaf van de draadloze hoofdtelefoon eerst contact gezocht met klanten service met de vraag of de betreffende hoofdtelefoon compatibel is met mijn tv. De vraag werd direct doorgespeeld en ik kreeg tijdens hetzelfde gesprek een antwoord. Ook de verdere afhandeling tot ontvangst verliepen keurig volgens afspraak. Samengevat: zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 21-02-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine en -droger gekocht. De oude machines werden meegenomen evenals het verpakkingsmateriaal van de nieuwe machines, kortom geen toestanden. Apparatuur werd keurig geïnstalleerd en in gebruik gesteld waarna een korte instructie werd gegeven. Echt super service, ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 21-02-2017 Via de website gekocht

Gemak is veel waard !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ervaringen met Coolblue zijn bij diverse aankopen door de jaren heen altijd uitstekend geweest. Snelheid, advies per email is ongelooflijk snel altijd binnen één uur antwoord. Leuk contact met medewerk(st)ers, ook goede service. Mijn laatste aanschaf fitbit charge 2 bleek niet te koppelen met mijn mobiele telefoon, geen probleem teruggestuurd geld retour ontvangen. Daarna hulp gevraagd voor andere activitytracker, prima advies gekregen en gebruik deze nu met veel plezier. Ik ga nergens meer naartoe, gemak van Coolblue is veel waard !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirah 21-02-2017 Via de website gekocht

Great service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
It was fast service. Delivery guys were careful while bringing wash-machine from a narrow passage. They did all help to install it properly( also making space out of old utility present there).
Within no time, it was ready to get started.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonnieW 21-02-2017 Via de website gekocht

Goede snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden al vaker dingen besteld bij CoolBlue, nog nooit problemen gehad met leveringen. De volgende dag (gratis) bezorgd is voor mij een must.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 21-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine gekocht .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine perfect afgeleverd . De oude werd meegenomen en de nieuwe op zijn plaats gezet en aangesloten . Twee trappen op en weer af. Ik denk alles binnen 15 minuten. Perfect.....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Middelkamp 21-02-2017 Via de website gekocht

Goede service en goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere malen bij coolblue verschillende producten besteld. Van camera lenzen tot een wasmachine. Levering is altijd snel, klantenservice heel goed en prettig. Wasmachine zondagavond om 21:15 besteld, maandagochtend om 10:30 geleverd. En zo heb ik nog wel meer voorbeelden. Dus ja ik ben zeer tevreden met Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 21-02-2017 Via de website gekocht

Goede service en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product wat ik zocht was alleen hier sterk in de aanbieding! Daarbij was de levering top. Volgende dag bezorgd en zelfs op zondag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 21-02-2017 Via de website gekocht

Supersnel een nieuwe Logitech Harmony

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond om 22:10 besteld en zondag om 14:00 in huis, helemaal top. Nu kunnen we tenminste weer kijken op onze Humax.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DonLeon 21-02-2017 Via de website gekocht

Goede keuzehulp en super aftersale!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede shop, zowel technisch met een keuzehulp en vergelijkingstools als behulpzaam bij vragen. Ik heb al meer dan vijftig bestellingen gedaan bij deze webwinkel, ze kunnen alleen nog verbeteren in gepersonaliseerde content.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 20-02-2017 Via de website gekocht

Blue tooth speakers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met handige verwijzingen. Erg gebruikersvriendelijke. Levering was heel snel en uitstekend geregeld. Alles dik in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de Vries 20-02-2017 Via de website gekocht

DeLonghi Nespresso

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder vlotte levering Vrijdagavond 22.00 uur besteld en op zaterdagmorgen om 08:30 uur geleverd
Dat is Perfect !!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 20-02-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier vrijdagavond een telefoon besteld, zaterdagmorgen was het pakket er al. Netjes ingepakt en alles voldeed aan de eisen.
Zeer tevreden hiermee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Didi 20-02-2017 Via de website gekocht

Bijna helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en precies wat ik wilde! Wel minpuntje dat de bezorger het pakket bij de buren bezorgde, zelf tekende of liet tekenen met de achternaam van mijn vriend. Terwijl er in de voorwaarden staat dat ze dat niet mogen doen en dat als je niet thuis bent ze opnieuw komen. Nu is het in mijn geval goed gegaan. Maar je zult maar vage buren hebben die je ipad van meer dan 400 euro inpikken...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Chelly 20-02-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar snel en goede service, vooral ook na de koop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerlijk is eerlijk niet altijd de aller, aller goedkoopste maar de enkele shops die je vindt zijn qua betrouwbaarheid en service ook niet altijd even goed.
Ik heb helaas een paar keer gebruik moeten maken van de garantie die ik op wat artikelen had gekocht en toen is me opgevallen dat de behulpzaamheid en goede service echt boven alle andere uitsteekt. Coolblue verschuilt zich niet achter het wel of niet hebben van aankoopbewijzen en dergelijken, je aankoop staat in het systeem, ze helpen je ze lossen het op en vervolgens wordt het netjes kosteloos opgelost.
De service die normaal overal verwacht maar nergens krijgt is bij Coolblue standaard.
Met de service, betrouwbaarheid en snelheid meegerekend dus toch de goedkoopste en beste keus...

Pfff.. klinkt allemaal heel zoetsappig, en jou zou misschien denken dat ik voor deze club werk maar maar dat is niet zo. Ik ben erg kritisch en overweeg altijd mijn aankopen (net iets te lang) en lees ook (net iets teveel) reviews.
Sjuul de Ligt

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 20-02-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, goede info en snelle levering. Top.
Info omtrent levering per mail, gebruikershandleiding per mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews