coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eline 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk voorgesteld!

Service
Volgende dag geleverd, zoals aangegeven

Assortiment
Ik had deze rugzak al een keer, maar na dagelijks gebruik was de rits kapot gegaan na een aantal jaar. Ik wou exact dezelfde terug omdat deze rugzak voldoet aan al mijn "eisen" en ik vond hem enkel hier op terug!

Aanbeveling
Snelle service, correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefaan 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk overzich goede productbeschrijving

Service
online bestelling lukte niet , medewerker van klantendiens was zeer hulpvaardig en vriendelijk ook al was het 's avonds dat we contact opnamen

Assortiment
Je kan zelf zo snel niet naar de winkel dan wanneer het geleverd wordt door jullie, aangezien wij niet thuis waren werd het pakje bij de buren afgeleverd perfect gewoon

Aanbeveling
kan niet beter doe zo verder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijk om iets te bestellen en dag erna al in huis te hebben.

Service
Nog nooit nodig gehad.

Assortiment
Uitgebreid genoeg

Aanbeveling
Al wat een goede webshop moet zijn: makkelijk in gebruik, snelle levering en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacky 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en aan de deur wachten,ze zijn er voor je het weet!

Service
idem

Assortiment
keuze te over

Aanbeveling
Simpele vraag:wie doet beter?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan bij de zoekmachine gelijk vinden wat je zocht

Service
de levertijd was precies zoals het er stond. het waren dus niet alleen mooie praatjes maar ook echt daden.

Assortiment
er was een ontzettend groot assortiment waar je uit kan kiezen.

Aanbeveling
ik vond het allemaal heel duidelijk, goed verzorgt en prima levertijd. (ook fijn dat er geen verzendkosten bij kwamen kijken)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website met een groot assortiment

Service
Besteld en levering binnen de gestelde termijn geleverd aan huis. Netjes verpakt

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Prijs kwaliteit en service je hoeft niet eens uit je stoel te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en goed

Service
ik heb wel eens iets gehad wat niet goed was prima opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees schuurkamp 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super eenvoudige site.

Service
super snel en netjes

Assortiment
ruime keuze. en echt de goedkoopste.

Aanbeveling
Ik kan geen enkel negatief punt bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francoise 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Service
Perfecte service, alles prima op tijd geleverd!!

Aanbeveling
Zeer aangename eerste ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petros 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Voor 23:59 besteld is ook echt de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim assortiment de prijzen kunnen altijd beter.

Aanbeveling
Ruim aanbod, zeer fijne overzichtelijke website, en komen altijd hun afspraken na. Is er iets niet goed dan kan je ook altijd terecht bij de Coolblue winkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Bravenboer 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima afgeleverd

Service
Snel in huis

Assortiment
Ruime assortiment

Extra toelichting
Ben er erg tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesJ 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede informatie over producten, snelle levering, retour sturen makkelijke manier van aanvragen.

Service
Snel en duidelijk advies of antwoord op vragen / klachten!!

Assortiment
Tja wat mis je nog...

Aanbeveling
Top winkel zowel fysiek als webshop!

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zaterdag bestellen en zondag geleverd. Kan het nog makkelijker?

Extra toelichting
Er stond in de specificaties van deze elektrische tandenborstel niet vermeld hoeveel opzetborsteltjes er in het pakket zaten. Dat zou toch nog handiger zijn om te weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer eenvoudig bestellen.

Service
Alle beloftes worden nagekomen.

Aanbeveling
Diverse keren gekocht bij cookblue. Alle keren dezelfde snelheid en zeer goede afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teckeltje 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk iets te vinden en te vergelijken

Service
perfect, bestelling op zondag gedaan en de maandag reeds geleverd

Assortiment
mooi assortiment

Aanbeveling
geen 10 alles is voor verbetering vatbaar, ikzelf ook ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

branko 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan altijd vertrouwen op cool blue ;)

Service
DE BESTE service die ik ken altijd iets nodig wanneer gy iets moet hebben

Aanbeveling
gwn te goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle service

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
groot assortiment met goede prijs verhoudingen

Service
ik bestelde om 22.00 op zaterdagavond en werd tot mijn grote verassing op zondag afgeleverd.

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Jammer dat ze bij de basis info van de camera niet hadden vermeld dat de kabel om de foto's op je pc te zetten er apart bijgekocht moet worden, terwijl er wel andere extra,s zoals statief enz vermeld stonden. Gelukkig heb ik een nog andere camera en past de kabel er op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacq 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder, overzichtelijk.

Service
Of je nu met een product van 10 of 1000 euro terugkomt, maakt qua service niet uit. Deze blijft goed.

Assortiment
Dit is ruim voldoende voor mij, maar je hebt mensen die nog meer willen kiezen...

Aanbeveling
Een negen omdat niets of niemand een tien van mij krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PDM 13-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Besteld op zondag voor 20:00 met belofte levering op maandag maar ontvangen op dinsdag

Review criteria:

Onvoldoende

Reageer

Stefan 13-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Na 3 dagen nog steeds geen pakket aanwezig in het postpunt.
Verder is het ook niet gepast om de mail te versturen ivm de tevredenheid van de bestelling.
Voelt voor sommige mensen aan als zout op de wonde te storen...

Aanbeveling
ik geef nog een redelijke score omdat ik al meerdere bestellingen heb geplaatst.
maar vroeger was het altijd de vermelde leverdatum

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Linde 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website van Coolblue is erg overzichtelijk. Persoonlijk vind ik de mogelijkheid om de specificaties van producten te vergelijken erg handig.

Service
De service ging erg vlot. Het pakje was op de afgesproken tijd op het afgesproken afhaalpunt.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een opname-apparaat waarmee zowel beeld als geluid in een hoogwaardige kwaliteit opgenomen konden worden. Op de website waren drie toestellen te vinden die aan die eisen voldeden. Dat is niet erg veel, maar ik weet ook niet hoe groot het aanbod ergens anders is.

Aanbeveling
Vlot, open, correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Inge 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zondag besteld, maandag afgehaald bij een Bpost kantoor. Zo snel kan ik niet in een stad winkelen... Perfect voor drukbezette mensen dus!

Extra toelichting
Ik heb een tweedekansje gekocht en dat bleek een goede keuze. Mooie korting en aan de verpakking was bijna niet te zien dat die al eens geopend was. De activity tracker was in perfecte staat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Adolfo 13-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website
Overzichtelijk en alles goed geordend
Perfecte afhandeling.

Service
Goede service
Snel besteld en goed volgbaar
Al met al zeer tevreden tot aan de aflevering aan huis.

Assortiment
Goed assortiment
zeer overzichtelijk
Prima prijstelling

Aanbeveling
Alleen de naam al COOL

Extra toelichting
Een aantal produkten reeds gekocht en ben zeer tevreden en voel me prettig en veilig zowel op uw site als in de winkel in Utrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marten 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Meerdere bestellingen gedaan en snel binnen gekregen.

Service
Geen klachten.

Assortiment
Vindt wat ik op dat moment zocht.

Aanbeveling
Snelle levering ,geen klachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

RvL 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site welke prettig werkt.

Service
Vervolg van de bestelling duidelijk aangegeven en is in de praktijk ook zo verlopen.

Assortiment
Ruim voldoende!

Extra toelichting
Prima organisatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrik hoogland 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld

Service
's avonds zelfs bezorgen en ook gratis!

Assortiment
Ik ben nog niet iets tegengekomen wat er niet is

Aanbeveling
geen problemen gehad, ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke uitleg via filmpje

Service
Volgende dag al in huis

Assortiment
Bijna alles te krijgen op elektronica gebied

Aanbeveling
Geen poespas maar duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JoostZijlstra 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke en overzichtelijke website, fijn bovenin Google dus snel gevonden wat ik zocht

Service
zeer snel in huis. 's Avonds 22 uur besteld, volgende dag 13.00 uur al binnen!

Aanbeveling
goede service, snelle levering, kan zakelijk bestellen, fijne webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D uit Ooltgensplaat 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede bereikbaarheid.

Service
Zeer goede service, komen altijd met een passende oplossing.

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment, nog steeds verder aan het uitbreiden.

Aanbeveling
Al zeer veel bestellingen / aankopen gedaan, tot op heden naar volle tevredenheid.

Extra toelichting
Probeer de service welke Coolblue levert vol te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kurt 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
super makkelijk en duidelijk

Service
direct antwoord op je vragen

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
geen enkele opmerkig , bestellen en leveren .kan maar zo makkelijk zijn . proficiat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GUY 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keuze

Service
uitstekende service ontvangen na "mis-zending" van Bpost waardoor de na-levering vlot verliep.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
reeds enkele jaren klant en nog steeds enorme voldoening bij de aankoop en levering

Extra toelichting
DOE ZO VOORT!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue vaatwasserstore 13-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende productomschrijving.
Vaatwasser deugdelijk verpakt. Oude vaatwasser werd mee terug genomen.

Service
Zondags bestelde maandagochtend in huis

Extra toelichting
Graag Nederlandse gebruiksaanwijzing i.p.v Franse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyson 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen van uit je zetel

Service
Thuisgeleverd zonder kosten

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Een woord is een woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
door de verschillende keuzes en alternatief geboden producten

Aanbeveling
keuze goed, levering goed, selectie mogelijkheden bij uitzoeken product goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Adriana 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Eenvoudige afhandeling van de bestelling en betaling. En toen ik een keer ècht niet tot de volgende dag kon wachten (verjaardagskadootje dat ik dezelfde dag moest kunnen afgeven...) ben ik gewoon naar de winkel gegaan. Er was wel veel volk maar het personeel deed zijn best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Assortiment
Door te browsen door het uitgebreide assortiment heb ik uiteindelijk hele toffe kado's gevonden voor 2 mensen voor wie het moeilijk kopen is omdat ze alles al hebben... ;-)

Aanbeveling
Goed, snel en betrouwbaar... Wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KC 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op zondag open

Service
Je kan ten alle tijden checken waar je zending is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk doordat je doorgelinkt wordt

Service
Heb eens ssd schijven terug moeten sturen omdat het niet lukte ze te installeren. Kom daar bij andere websites maar eens om!!

Assortiment
Meerdere winkels onder één dak

Aanbeveling
Het laatst dat ik bij Coolblue kocht waren 2 ssd schijven. Hoewel ze iets duurder waren dan bij een andere webwinkel heb ik toch voor Coolblue gekozen. Gewoon de beste!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zoeken gaat snel en gemakkelijk. Assortiment echter nog niet uiterst volledig. Bestelling plaatsen en betalen vlot en duidelijk.

Service
Levertijd perfect. Ophaling op leverpunt gemakkelijk. Retour niet van toepassing.

Assortiment
Assortiment kan uitgebreider.

Aanbeveling
Klantvriendelijk en vlot bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jj 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zondagavond uit de luie zetel besteld, maandag om 10.30 bericht van aankomst op de leverplaats!

Service
het geeft een goed gevoel dat er niet moeilijk gedaan word voor retourzending van de bestelling, indien nodig. verpakking is keurig en stootvast. communicatie verloopt vlot.

Assortiment
vrij ruim assortiment; ttz. ze hebben wat ik nodig heb.

Aanbeveling
een dikke negen voor mijn eerste bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk om producten met elkaar te vergelijken en om producten te vinden.

Service
Alleen ervaring met de levertijd. Mooi dat je echt zelf kunt kiezen wanneer je pakket bezorgd wordt...

Assortiment
aardig wat keuze en goede vergelijking, maakt het eenvoudig om het product te bestellen waar je echt blij van wordt!

Aanbeveling
Gemak dient de mens, uiteraard nog steeds wat beïnvloed door het Sinterklaas filmpje ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cgroningen 13-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Perfect als het werkt: bestellen, betalen en op tijd bezorgd. Het laatste heeft niet gewerkt.

Service
Het is niet Coolblue, maar zijn bezorger / vervoerder. Ik gevraagd om bezorging maandag avond. CoolBlue heeft alles gedaan om de gekochte stofzuiger op tijd te versturen. Ik zou hem krijgen tussen 18.30 en 21.30. Bericht van PostNL: wij bezorgen op de afgesproken tijd. Om 21.30 heb ik bericht gekregen: sorry, wij komen iets later. Om 22.00 uur las ik op de site van PostNL: geen bezorging meer vandaag, morgen tussen 18.30 en 21.30. De volgende dag heb ik om 20.30 bericht gestuurd naar CoolBlue dat ik de stofzuiger nog steeds niet heb ontvangen. Ik denk dat CoolBlue bij PostNL heeft geklaagd, omdat PostNL daarna mij een bericht heeft gestuurd: excuses voor de vertraging, wij komen zo spoedig mogelijk eraan. De toegezegde bezorging op die dag was tot 21.30, dus in feite was een excuus van PostNL nog niet nodig. Het heeft dus te maken met de pressie van CoolBlue.

Assortiment
OK

Aanbeveling
Minpunten voor de bezorging

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

vincent 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Selecteren in de online shop is echt makkelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Mijn lage score voor service is vooral gericht op de levering van mijn bestelling. Het is nu reeds de 3de keer dat een levering i.p.v. de beloofde "volgende dag" 1 tot 2 dagen op zich laat wachten omdat "de post" niet tijdig aflevert (en dit door meervoudige redenen: ziekte van postbodes, te druk zodat het pas de volgende dag wordt aangeboden, ...). Voor bestellingen die echt dringend zijn is dit echt niet professioneel. Via andere leveringspartners van coolblue heb ik dit probleem niet.

Assortiment
Super uitgebreid aanbod

Aanbeveling
Deze online winkel blijft één van mijn favorieten en bezoek ik altijd eerst om zaken uit te zoeken. Ze zijn wel niet altijd de goedkoopste, maar hebben wel een uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Len 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aangezien ik al een profiel heb op CoolBlue, was het bestellen en betalen in slechts enkele kliks geregeld.

Assortiment
alles is te krijgen

Aanbeveling
dit is hoe een webwinkel moet werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E remmerswaal 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, voldoende productinformatie

Service
Snel geleverd

Assortiment
Gewoon goeie spullen.

Aanbeveling
Goede vriendelijke service en redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Groeneveld 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel geleverd: Op zondag besteld en dag later geleverd. Bij veel webshops krijg je dan je bestelling pas op een dinsdag.

Service
Op tijd gebracht en keurig geinstalleerd!

Assortiment
Ruime keuze en prima beschrijvingen.

Aanbeveling
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pvrm 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles verloopt zo eenvoudig bij de online bestelling !

Service
Inderdaad, op zondag had ik mijn bestelling al in huis, ook al hoefde dit niet persé, ecologisch gezien, maar was leuk.

Assortiment
Groot assortiment, maar de accessoires niet speciaal aan de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De wild 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site en zo besteld top winkel

Service
Perfecte service, wasmachine besteld voor in mijn nieuwe woning. Alles was gestuuct, dus was bang voor muurschade terwijl ze hem naar boven zouden brengen. Helemaal goed verlopen, ook nog aangesloten! Goeie service voor weinig

Assortiment
Brede keuze, keuze laten vallen op beste wasmachine uit consumentenbond test

Aanbeveling
Eerste bestelling gedaan, top bevallen. Volgende keer weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle goede zoek mogelijkheid. Geen overbodige tierlantijnen

Service
Altijd snelle levering zelfs wanneer maar een deel van de bestelling op voorraad is. Na zenden van resterende bestelling gaat zonder extra kosten. Top !

Assortiment
Grote en uitgebreide keuze. Vergelijkbare artikelen van verschillende merken.

Aanbeveling
Kan niet veel beter. Ook bij retourneren worden geen bezwaren gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van driel 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Helder overzicht van de beschikbare producten, inclusief uitgebreide beschrijving en alternatieve producten

Service
Gelukkig geen service nodig gehad, alles ging in 1 keer goed. (is ook een soort service!)

Assortiment
Niet heel veel verder gekeken naar ander soort producten, maar qua audio was ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Tevreden met mijn aankoop, en nog meer met de snelle levering ervan. 's Avonds besteld, volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews