coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JLvH 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en overzichtelijk

Service
Zeer tevreden en in het verleden ook gebruik gemaakt van de garantie en dat was zeer goed

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda vanroij 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de ligging van de winkel , heel aangenaam om er te gaan winkelen

Service
hele goeie service

Assortiment
er is keuze genoeg

Aanbeveling
ben er al enkele malen geweest en ik vind het daar aangenaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

galaxis3 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk vinden op de site

Service
snelle levering

Assortiment
vrij compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kc 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
levering was op tijd, maar leveranciers zeer gehaast wegens nog veel werk. dus geen woordje uitleg
nog geen vragen of klachten of kapotte stukken, dus daar kan ik niet over oordelen

Assortiment
is ruim, maar kan nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Winkelen vanuit je luie zetel ? Hoeft dit een uitleg ?

Service
Geleverd wat er gevraagd werd binnen de vooropgestelde tijd, prima toch ?

Assortiment
Ruim keuze aanbod, echter nog niet alles ...

Aanbeveling
Super makkelijk, super snel, super efficiënt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vergelijken van producten is erg makkelijk. Er is al een onderscheid gemaakt tussen populaire producten en topdeals, naast dat je alles kan inzien. Bij het plaatsen in de winkelwagen worden ook bundeldeals getoond en hoeveel korting je daardoor hebt

Service
Bij vragen zijn er verschillende manieren om contact te maken. Ik heb voor twitter gekozen en kreeg ruim binnen de gestelde tijd reactie en werd goed en klantvriendelijk geholpen

Assortiment
Ik wil bijna zeggen dat er te veel keus is

Aanbeveling
Goede ervaring en service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

colman bart 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima ,veel keuze van prijzen

Service
zaterdag besteld en zondag geleverd ,spijtig van de pakjesdienst,hadden een pakje geleverd van iemand andersnen we zijn zelf naar het adres moeten rijden en daar was laptop geleverd,toch een grote fout vind en we

Assortiment
genoeg keuze ,prijs kwaliteit

Aanbeveling
het zijn allemaal kwaliteits produkten

Extra toelichting
pakjesdienst beetje in het oog houden ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Massing 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles zag er overzichtelijk uit en ook de site werkte naar behoren

Service
Levertijd was zeer punctueel, ik had een specifieke dag aangeven en dat is 100% gelukt

Aanbeveling
Kan even niks bedenken om mijn 9 te motiveren behalve om te achrijven dat het altijd beter kan...en daarom nu nog geen 10

Extra toelichting
Alles ging gesmeerd en de afleverprecisie boven verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raeijmaekers pauline 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,5

Service
eerste laptop gaf foutmeldingen
verkoper kon niet helpen

Extra toelichting
heb laptop acer terug binnen gebracht wegens defect en heb een andere gekocht (asus)en betaald. het bedrag van de eerste aankoop heb ik nog niet terug. Spijtig

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

Robert 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede filters en duidelijke produktinfo

Service
Gewoon zoals gebruikelijk

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle relevante informatie wordt duidelijk weergegeven. Het product is ook makkelijk te vinden

Service
De levertijd is zoals beloofd de volgende dag. Voor het overige geen ervaring met klantenservice.

Assortiment
Voor dit specifieke product was er weinig keuze. Qua prijs vergelijkbaar met andere aanbieders.

Aanbeveling
Gewoon goede service, je komt op een makkelijke wijze aan je gewenste product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

sb 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudige klik

Service
vlotte bediening

Assortiment
is niet 100% duidelijk waarvoor cool blue staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne website, instructie film en fysieke winkels in de buurt.

Service
Je wordt geweldig geïnformeerd over status bestelling, email, sms etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas Janssens 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon laptop zoeken via de zoekcriteria gaat heel vlot.

Service
Mooi op tijd geleverd en genoeg informatie hieromtrent

Assortiment
meer dan voldoende keuzemogelijkheden

Aanbeveling
erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vlotte bestelling zonder veel poespas

Service
Zeer snelle levering, ook op zondag

Assortiment
Vond precies wat ik nodig had

Aanbeveling
Geen 10, want nooit is iets volmaakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestelle

Service
Goede en snelle service. Was druk via telefoon dus via whatsapp vragen over voorraad gesteld. Snel en duidelijk beantwoord

Assortiment
Voldoende keuze in de diverse webshops

Aanbeveling
Gewoon makkelijken goede site om te bestellen. Prijstechnisch niet altijd de scherpste maar qua service en levering super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Vermeulen 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De eenvoud van de site maakt dat het overzichtelijk en eenvoudig bestellen is.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis wordt gerealiseerd, zelfs op de zondagen bezorging.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
Doordat het aanbod in categorienaam wordt aangeboden is het surfen en zoeken vereenvoudigd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

MdB008 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel of werk een product uitzoeken en bestellen, genoeg reviews om de juiste keus te maken en voldoende alternatieven.

Service
TOP! Heb afgelopen zaterdag een nieuwe melkopschuimer besteld, deze werd op ZONDAG al geleverd!

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Heb nu een aantal producten verdeeld over een langere periode besteld, de kwaliteit is overanderd goed

Extra toelichting
Leuk, enthousiast bedrijf met goede service. Én gevoel voor humor, word al blij van de omdoos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schuurman 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met de keuzehulp erg gemakkelijk om te bepalen welk product het beste voldoet aan je eisen.

Service
Besteld op zaterdag en toch de volgende dag in huis met zondagslevering.

Assortiment
Het is erg fijn dat er voor het product wat je gekocht hebt altijd bijpassende artikelen worden gepresenteerd.

Aanbeveling
Ik heb bij geen enkele bestelling slechte ervaringen gehad en zou coolblue daarom zonder meer aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar de bestelling zich bevindt en wanneer het wordt afgeleverd. Ook op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Er wordt reclame gemaakt "vandaag besteld morgen in huis, zelf op zondag" maar dat was bij ons niet het geval. Desondanks prima snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en de volgende dag al in huis zelf op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonathan D 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Very easy to order.

Service
Saterday/Sunday delivery is fantastic !

Assortiment
Large choice with competitive price.

Aanbeveling
Will re-order certainly

Extra toelichting
Graag een franstalige of engelstalige versie van uw website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoeksite

Service
Vandaag bestelt, morgen in huis. Er wordt ook op zondag geleverd!

Aanbeveling
Super levering, keurig verpakt. Je krijgt bericht wanneer en hoe laat ongeveer het pakket bezorgd wordt.

Extra toelichting
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter Eeckels 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets is simpeler dan on-line iets aankopen bij Coolblue. Geen wachttijden, de auto blijft in de garage staan.Alles heeft z'n voordelen.En de dag erna staat de postbode aan je deur met het bestelde item.Zelfs op zondag. Ongelooflijk.

Service
Goede raad en daad.

Assortiment
Voor elks wat wils. Zonder meer.

Extra toelichting
Voor de winkel in Wilrijk is deze niet zo heel groot,maar er staat voldoende binnen. En de verkopers weten over elk artikel de bijzonderheden. Meer moet dat niet zijn. Een zeer grote winkel, bv MM (geen reklame)die hebben een ruim assortiment, maar vraag je uitleg dan staan ze met hun mond vol tanden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitgebreid assortiment, snelle service. We zijn netjes een half uur voor de levering gebeld zoals afgesproken.

Service
Zoals hierboven. Vandaag besteld is morgen in huis. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Veel keuze in merken en prijsklasse.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel overzichtelijk, keuze genoeg.

Service
Vrijdag doorgegeven en de dag erna al geleverd.

Assortiment
Gsm hoesje in alle kleuren, keus genoeg. Alleen had een hoesje met clip ook leuk geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Escovan 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt met PayPal betalen, meestal is het er de volgende dag, je kunt tot diep in de avond bestellen en toch 's morgens aan de deur krijgen.

Service
De helpdesk staat ook altijd voor je klaar op Facebook e.d. Verder zijn de wachttherapie en de humor van Coolblue geniaal. Je wordt via SMS en E-mail van punt tot punt op de hoogte gehouden van je bestelling.

Assortiment
Van bijna alles is alles in alle vormen te vinden maar niet altijd tegen de laagste prijs. Echter, dat wordt dus goedgemaakt door bovenstaande punten.

Aanbeveling
Prijs inbegrepen, kom ik toch 1 puntje lager uit dan de absolute perfectie. Maar als het geld mag rollen, dan is dit zeker de beste webshop voor jou!

Extra toelichting
Volgende bestelling zal zeker weer hier zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonas 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijker kan niet. Registreren, in het winkelmandje plaatsen, betalen (meerder opties) en je bent klaar.

Service
Het product op vrijdagavond besteld en zoals beloofd op zaterdag reeds ontvangen. Factuur netjes ontvangen via e-mail en alles is ook online gemakkelijk op te volgen.

Assortiment
Zoals iedere winkel kan je niet alles hebben maar Coolblue biedt een mooi assortiment accessoires van kwaliteitsmerken tegen een sterke prijs.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel alleen maar aanbevelen. De volgende keer dat ik iets nodig heb is deze winkel sowieso de eerste keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pop 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk

Service
Snelle levering. duidelijke voorwaarden

Assortiment
goed, uitgebreid. Ik ben niet meer nodig

Aanbeveling
geweldig. vooral de snelle levering. Ik kijk voortaan eerst bij cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
video met informatie is handig

Service
vlotte levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
uiterst eenvoudig en helder

Service
Levering op zondag, eigenlijk onverwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel het juiste product gevonden en besteld.

Service
Product in de avond besteld, en was de volgende middag binnen.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Alles wel aanwezig, alleen sommige variaties op bepaalde producten niet aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pop 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk

Service
Snelle levering. duidelijke voorwaarden

Assortiment
goed, uitgebreid. Ik ben niet meer nodig

Aanbeveling
geweldig. vooral de snelle levering. Ik kijk voortaan eerst bij COOL BLEU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 20-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Het bestellen verliep zeer makkelijk en vlot. Hier heb ik geen problemen mee ondervonden.

Service
Het bestellen op zich was zeer vlot en makkelijk. De installatie was echter een ander paar mouwen. De twee heren die de wasmachine leverden, wisten zelf niet goed hoe ze de machine moesten aansluiten en zijn uiteindelijk vertrokken zonder de machine aan te koppelen met de uitleg dat alles aan de achterkant van de machine al geïnstalleerd was. Bovendien hadden ze vanaf het begin al problemen met de kabel door het daarvoor voorziene gat te krijgen, terwijl ik dit zelf na ongeveer twee seconden wel kon. De service vond ik echt zeer zeer pover. Ikzelf wist nu wel hoe ik de machine moest aankoppelen maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dit niet weten. Ik vond de leverancier zeer ongemotiveerd en gemakzuchtig. Toen we bij mediamarkt een wasmachine bestelden, werd dit aangesloten en getest alvorens de leverancier terug vertrok.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
De website en manier van bestellen zijn zeer goed. De levering vond ik echter zeer zwak. Geen deftige installatie en installateurs die het blijkbaar hun klok belangrijker vonden dan klantentevredenheid.

Extra toelichting
Deze povere installatie is niet rechtstreeks de schuld van Coolblue omdat zij dit uitbesteden. Toch zou Coolblue hier meer quality control moeten uitvoeren.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

JDS 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis!

Service
Defect product hoefde niet geretourneerd te worden. Aankoopbedrag werd terug gestort.

Assortiment
Ruim voldoende keuze uit vooral nieuwere producten.

Aanbeveling
Makkelijk, goede service, ruim voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

buyer1 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk

Service
snel helder als altijd

Assortiment
mocht iets meer zijn

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen Bekaert 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je weet wat je precies moet hebben, is het vlug te vinden.

Service
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magda Minnart 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk om te kiezen en te vergelijken

Service
gratis thuisbezorgd en netjes op zijn plaats geplaatst, zeer vriendelijke en behulpzame mensen

Assortiment
zeer groot assortiment met goede vergelijkingspunten

Aanbeveling
dit cijfer spreekt voor zich toch!

Extra toelichting
zeer stipte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivar Casper 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
bezorgen op zondag is top

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

kobo glo HD 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkelen van thuis uit zonder je zorgen te moeten maken.

Service
vrijdagavond besteld en geleverd op zaterdagochtend. Kan niet gezegd worden van alle online verkopers

Assortiment
beschrijving van het product zoals het werkelijk is.

Aanbeveling
bij elke bestelling die ik bij cool blue plaatste is alles steeds piekfijn en volgens vooropgestelde leveringstermijn bij mij thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Je vindt snel wat je zoekt, het kost evenveel als in de winkel.

Service
De dag daarna wordt het al geleverd. Kan het nog makkelijker?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CornelissenJansen trainingen 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede en duidelijke site

Service
direct de volgende dag voor 16.00 uur binnen

Assortiment
mag iets uitgebreider

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Siebe 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik voel me heel op mijn gemak als ik bij coolblue iets bestel.

Service
de dag dat je het besteld is het de volgende dag al in huis
top service!

Assortiment
je kan uit alles kiezen bij coolblue vindt je altijd wel iets leuks

Aanbeveling
de beste winkel waar ik alles bestel vanaf nu ! ;)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk om gemakkelijk keuze te maken. Vlotte afhandeling en gratis thuisbezorging.

Service
Maken waar wat beloofd wordt.

Assortiment
Breed gesorteerd.

Aanbeveling
10 geef ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede info

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Snelle levering van de bestelde produkten, kans op terugname en goede en duidelijke info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 19-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Jammer werkt usb stick niet op linux meer details weergeven op webshop en helaas kan ik pakket niet terug verzenden, pas op gemerkt bij ingebruikname.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Johan 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Deze firma is gewoonweg eerlijk. (punt)

Extra toelichting
Leveringen zijn stipt en op Zaterdag indien u wenst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Meijer 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Sneller gaat echt niet! Binnen 9 uur geleverd en dat op zaterdag!

Assortiment
Uitbreiding in het fotosegment, ten slotte worden er high-end producten aangeboden.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pbaarn 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreid assortiment, makkelijk betalen en (met geringe bijbetaling) dezelfde dag in huis. Het verloopt altijd soepel.

Service
Altijd geleverd volgens afspraak, ook mijn nieuwe laptop op dezelfde dag. Ik kon het tot op 15 min. nauwkeurig volgen.

Assortiment
Ziet er uitgebreid genoeg uit, maar ik ben zelf niet zo op zoek naar specifieke apparaten. Ik weet dus niet of ze echt alles hebben. Meer dan genoeg keus voor mij, in ieder geval.

Aanbeveling
Makkelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews