coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42504 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2765 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

annmelis 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
de website is heel gebruiksvriendelijk om iets te bestellen

Service
je krijgt bij elke stap in het verwerkingsproces een mail waardoor je goed weet hoe het loopt, dat is tof, dat je er zelf niet naar moet vragen

Assortiment
de actie was positief, we hebben wel nog gezocht naar gelijkwaardige producten, maar vonden niet echt alternatieven.

Aanbeveling
tof om op een vlotte manier en goed geïnformeerd online aankopen te kunnen doen en ook flexibel het afhalen te kunnen bepalen

Extra toelichting
zie hoger - vlotte service

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Meijersgs5 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is erg duidelijk aangegeven op de website.

Service
Ze maken nergens een probleem van, heb met een paar bestellingen problemen gehad, werd direct opgelost door retour etc.

Assortiment
Altijd alles wat ik nodig heb is op voorraad.

Aanbeveling
Beste winkel, service beter dan waar dan ook, en de prijzen zijn niet te overtreffen. Ook vind ik het geweldig hoe snel pakketjes aankomen.

Extra toelichting
Ben nog nooit ontevreden geweest bij Coolblue, beter kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robls 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Grote verscheidenheid en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Pownall 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telephone contact

Service
Fiendly and you took all the time that was nececcary to help me to find an answer to my questions.

Assortiment
Cannot say as our contact was about 1 item

Extra toelichting
My answers say everthing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Dame 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gevonden op de website!

Service
Nog geen service nodig gehad maar ik ga ervan uit dat die ook uitstekend is!

Assortiment
Groot assortiment, ze hebben eigenlijk alles wat je zoekt!

Aanbeveling
Topwebshop, wanneer ik iets nodig heb kijk ik eigenlijk direct bij Coolblue. Je weet dat ze doen wat ze zeggen en dat is een geruststellende gedachte!

Extra toelichting
Betrouwbare webshop, doen wat ze beloven, groot assortiment en de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dwa100701 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Filmpjes goed duidelijk

Service
Duidelijke communicatie en verloop vd bestelling.

Assortiment
Bij Tv's kom je meestal al snel bij Samsung uit. Zullen wel gewoon goed zijn in TV's dan.

Aanbeveling
Hoe mooie wil je het hebben. Op alle vragen krijg je of vind je een antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vera vw 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
was heel makkelijk om mijn aankoop te doen.Vlotte verwerking

Service
de zondag besteld , de maandagmorgen al thuis geleverd en geplaatst.

Assortiment
je hebt een ruime keuze aan producten en je kan vergelijkingen maken

Aanbeveling
Een tien geven zou nu de perfectie zijn hé.Maar zou het aan iedereen aanraden.

Extra toelichting
Ik ben al in de winkel zelf geweest en daar ben ik even goed geholpen als in de webwinkel bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rencspaans 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen wat je zoekt en kan ook gelijk zien of het op voorraad is.

Service
is het op voorraad dan heb je het de volgende dag al in huis. en ook met zorg verpakt.

Assortiment
ze hebben zo veel spullen er moet wel wat bijzitten wat men zoekt.

Aanbeveling
super tevreden ook over klacht behandelingen.

Extra toelichting
snelle levering, bijna alles op voorraad. En goede service bij klacht/kapotte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delgasto14 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het artikel is makkelijk te vinden op een duidelijk site en betaling ging zonder problemen.

Service
Ik heb geen verdere contacten gehad, daar alles duidelijk genoeg was. Levering is buiten gewoon snel in een degelijke verpakking.

Assortiment
Het assortiment is groot en er is wat mij betreft voldoende keuze in deproductgroep.
Wat ik zocht was er.

Aanbeveling
Ik kan Coolblue zonder mankeren bij iedereen aan bevelen.

Extra toelichting
Minpunten kan ik niet vermelden en verbeteringen ook niet. Alles klopt en wordt gedaan met een glimlach. Heel sympathiek allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henniekuijer 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
nou ja, bestellen via internet is gewoon gemakkelijk en betalen ook

Service
uiteindelijk was het product (een lenskapje voor mijn nikon-camera) niet de juiste maat. Coolblue heeft het uitgezocht en persoonlijk teruggebeld, door een vriendelijke meneer...

Aanbeveling
Ik beveel niet zo gauw aan...

Extra toelichting
kan alleen spreken van het kopen bij coolblue via internet en dat was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cassanderdg 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijke en overzichtelijke site

Service
Zeer goede service.snel en duidelijk

Assortiment
Veel keuze en kon makkelijk vergelijken

Aanbeveling
Is echt aan te raden zelf voor eerste maal gebruikers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benheuvel 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
savonds om elf uur besteld smorgens al in huis

Service
super service je krijgt een sms als je bestelling bezorgt word

Assortiment
assortiment kan wat groter

Aanbeveling
egt een super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

j.lunteren53 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
kan niet altijd van huis weg

Service
vlotte bezorging

Aanbeveling
Spreekt voor zich.

Extra toelichting
tuinslang uitstekend lekker compact weinig ruimte nodig.Tablet heeft helaas weinig informatie materiaal moet het zelf op de p.c opzoeken dat vind ik een min punt helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pareira 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kind kan de was doen!!±

Service
Uiterst vriendelijke- en specialistische hulp bij specificatie informatie en aanbevolen product. Zeer deskundig.

Assortiment
Noem het maar en ze hebben het..

Aanbeveling
Al het bovenstaande

Extra toelichting
Coolblue is een voorbeeld hoe een webshop gerund moet worden. Niet anoniem door winkels en zeer terzake kundig personeel.. Je voelt je met en na je aankoop niet "lost in the dark"

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lauin 15-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Service
Pakket werd een tweede keer bij mij thuis aangeboden, omdat ik de dag ervoor niet thuis was. Dat vond ik wel gemakkelijk.

Extra toelichting
Duidelijk uitleg. Je krijgt wat je leest!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxpat 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel gemakkelijk in gebruik
helpfunctie en top 10

Service
goede info
ruime leveringsmogelijkheden

Assortiment
groot assortiment
voor elk wat wils

Aanbeveling
bijna voor ieder artikel een shop

Extra toelichting
gemakkelijk, duidelijk, groot assortiment ruime leveringsmogelijkheden, zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandag 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, ruime keuze, vlotte website

Service
Geleverd volgens afspraken

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik maak reclame

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeondeLouw 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
.

Service
.

Assortiment
Alles wat ik tot op heden heb gezocht is bij een van de CoolBlue webshops ook gevonden en aangekocht. Vooral de besteld tijd van 23.59 vind ik ideaal.

Aanbeveling
De service en kwaliteit is helemaal naar tevredenheid. Ik heb 1x iets gekocht wat ikzelf verkeerd heb gedaan. Dit was geen enkel probleem en kon gewoon direct retour gestuurd worden. Dit is een Webshop waar vele een voorbeeld aan kunnen nemen.

Extra toelichting
Ik gebruik deze website al een aantal jaren naar volle tevredenheid. Ook heb ik al een paar keer in de winkel in Eindhoven aankopen gedaan. Je wordt ook daar vriendelijk en professioneel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vinagy 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel duidelijke website.
Betalen gaat bijna vanzelf.
Alle communicatie was zeer duidelijk.

Service
Supersnelle levering.
Goede communicatie (sms en email) over de levering.
Gratis retourneren.

Assortiment
Ruim assortiment.
Zeer duidelijke informatie over de producten.
Prijzen zijn dik oke.

Aanbeveling
Super winkel met goede snelle levering en eerlijke prijzen.

Extra toelichting
Simpelweg een top winkel. Ik heb hier reeds meerdere dingen besteld en de levering is altijd de volgende dag. De prijzen zijn altijd goedkoper dan elders en de productinformatie is steeds correct. Vaak ook met productfilmpjes dat ze zelf maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

constance28 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website, de spullen de andere dag in huis

Service
Goede communicatie

Assortiment
Een ruim aanbod

Aanbeveling
Goede en snelle levering, betrouwbare aanbieder.

Extra toelichting
Prettige website , snelle levering, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvveggel 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel te vinden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Gemak, snelheid, verzorgeng en meldingen

Extra toelichting
Uit ervaring wist ik al dat de harde schijf een schot in de roos was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

chantal.roggeman 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon, geen problemen gehad, alles duidelijk.

Service
de "wachttherapie" service is hilarisch.

Assortiment
ze hadden wat ik wou. Een harddrive in het paars was natuurlijk nog beter geweest, maar kom, die rooie was ook mooi.

Aanbeveling
volgende dag geleverd, en het was nog waar ook, waar vind je dat nog.

Extra toelichting
de aangeboden wachttherapie na het plaatsen van de bestelling is hilarisch. Zelden ben ik in lachen uitgebarsten na een online aankoop. Alleen om dat videootje nog eens te zien zou ik nog iets kopen bij coolblue. It made my day!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hildevdb 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had super snel het gevraagde artikel.
Meer moet dat niet zijn !

Service
idem als hierboven

Assortiment
het gevraagde was in voorraad

Aanbeveling
alles goed verlopen !

Extra toelichting
fantastische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FloortB 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Heel snel, correct en duidelijk in de productinformatie en alle volgende stappen. Na iedere bevestiging die jezelf geeft maar ook alle stappen die cool blue onderneemt, wordt je op de hoogte gebracht via e-mail en sms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gdjbelgium 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer vlotte en makkelijke manier om online te shoppen. Heb je toch hulp nodig, dan kan je 7/7 tot middernacht de klantendienst bellen en 24/7 mailen of contact opnemen via Facebook en Twitter!

Service
Perfecte service ook na de aankoop en vlot en snel te bereiken

Aanbeveling
Zonder enige twijfel en heb het al veel gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HansLuikel 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijk bestellen/betalen

Service
Lekker bijtijds opgestuurd en ook de volgende dag binnen

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik tot heden nodig had.

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden, gemak, service en uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Ik kies, bestel, betaal en krijg volgens afspraak op tijd geleverd wat ik besteld heb, wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hafkampe 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en snelle levering

Service
Voortgang zending is helder en snelle levering

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Gewoon overzichtelijk

Extra toelichting
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mar-mar 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke site, goed info, veel bestelgemak, reviews etc.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment voor ieder en elke portemonnee wat wils

Extra toelichting
geen enkel minpunt te bedenken, zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brabou 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima geregeld; duidelijke overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t273414 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk winkelen,en als je niet begrijpt,heb je Facebook en je goed of niet is.

Service
T'ja alles is tiptop inorde, zoals bestelling tot levering aan huis,en binnen 24 uur.

Assortiment
soms,is er iets tekort b.v.nog meer gsm tonen, ik ben eingelijk tevreden van de winkel COOLBLUE.

Aanbeveling
IK GEEF ZE EEN OMDAT ZE HET VERDIENEN.

Extra toelichting
T'ja,nogmaals ben tevreden over COOLBLUE.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krikrak 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
's avonds besteld, de dag erna 's ochtends geleverd, super!
Goede info om de bestelling te volgen

Extra toelichting
Gemakkelijk online besteld en vlug geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Delfien10 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site was zeer gestructureerd

Service
De telefoon service was heel goed en zeer vriendelijk!!!

Assortiment
Bijna alles

Aanbeveling
Super winkel

Extra toelichting
Alles vind ik goed aan deze winkel !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kv5 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Leuk, kopen vanuit je zetel

Service
In geval van storing in de levering, gaat de oplossing traag

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Leuk winkelen

Extra toelichting
Het pakketje was zoek ergens tussen coolblue en Bpost ! Het heeft vele telefoons, mails, papier, handtekeningen en tijd gekost eer het pakje ter plaatse was (5 dagen !) . Dit is te lang voor een belofte van levering binnen 24 uur!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ruud.sweering 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Ze doen wat ze beloven: de volgende dag leveren. Elders had ik na twee weken en viermaal klantenservice bellen datzelfde apparaat nog steeds niet!

Aanbeveling
Zeer goede ervaring

Extra toelichting
Coolblue doet wat ze beloven: de volgende dag leveren. Bij Bol.com had ik na twee weken en viermaal klantenservice bellen datzelfde apparaat nog steeds niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mueller.vierin 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel nauwkeurige overzichtelijke website

Service
Ik had onvoorzien voor vertrek een
autolader voor mijn TomTom nodig. Ik bestelde hem, de ochtend erna kwam hij al dor Bpost (nog voor de gewone brievenpost) geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vvde1 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met groots aanbod.

Service
Keurige service, bij vragen en het bestellen.

Assortiment
Zeer ruim

Extra toelichting
De printer is een mooie handige printer. Ik gebruik hem met name voor het printen van papier werk, dus geen foto's of iets dergelijks. Scannen gaat ook goed. Vind hem ideaal voor af en toe een printje, de wifi functie is ideaal, je kan gewoon via je router printen vanaf je pc, laptop, tablet of smartphone. Mooie prijs kwaliteit verhouding voor huis tuin en keuken gebruik! Coolblue is een Keurige website met overzichtelijk aanbod. De service, het bestellen en de bliksemsnelle levering maakt het een plezierige aankoop ervaring! Scherpe prijzen, de snelheid, het aanbod en de service maken dat ik hier zeker nog vaker zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cuvke 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer duidelijke gebruiksvriendelijke website, ruime betaalmogelijkheden

Service
Zoals gezegd: op tijd besteld, de volgende dag geleverd ! Vragen worden tijdig beantwoord.

Aanbeveling
Tot nu toe al altijd tevreden geweest, soms mag de prijs iets scherper staan maar daar tegenover staat de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.pelser 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Reeds enkele keren eerder een product aangeschaft bij Coolblue. De informatievoorziening gedurende het leveringsproces is prima.

Service
Op de site is de informatie over het produkt prima. Naast een volledig overzicht van specificaties wordt het gebruik toegelicht met videobeelden. Prima!
Alleen vooraf betalen is misschien iets om te veranderen.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze, verder geen opmerkingen

Extra toelichting
Bij het bestellen heb je meteen duidelijkheid of het produkt in voorraad en leverbaar, ook worden er pakketten aangeboden die toegevoegde waarde hebben voor het produkt, zoals papier, kbals en inktpatronen bij een printer. Deze combinaties geven de koper extra mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Modolo 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpel en overzichtelijk

Service
Geplaatst en al draaiend afgeleverd

Assortiment
Scherpe prijs ruim aanbod

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Snelle en uitstekende service. Voor een Scherpe prijs en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe Soens 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen bij coolblue, kan niet gemakkelijker

Service
Levering heel vlot,bestellen en de volgende dag geleverd

Assortiment
Je vind er heel veel en het is meestal in stock

Aanbeveling
mijn beoordeling spreekt voor COOLBLEU

Extra toelichting
Ik geef de grootste score omdat, het bestelde artikel, vlot en goed geleverd werd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alosto102 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig bestellen.

Service
Levering bij BPost heel gemakkelijk.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Van zelfsprekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poelie_m 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle thuisbezorging, gemakkelijk online bestellen, gewoon top!

Service
Garanties en hulp bij het kiezen en installeren van producten zijn zeer goed. Perfecte uitleg bij alle producten. Ook het vergelijken van verschillende producten naast elkaar is zeer handig als je twijfelt tussen meerdere producten.

Assortiment
Zeer breed assortiment, moeilijk om niet te vonden wat je zoekt.

Aanbeveling
Goede hulp, handige uitleg op de site, makkelijke bestelling en gratis thuislevering

Extra toelichting
Goede uitleg van de producten, daarnaast is het vergelijken van 3 producten op de site echt wel een handige tool. Ook voor leken in de computerwereld (mezelf incluis) is de uitleg begrijpbaar . Voor iemand die er niet veel van weet kan het grote assortiment, misschien wel wat afschrikken. Echter zorgt dit assortiment er ook voor dat iedereen wel iets kan vinden dat hij of zij zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

manuel.maes 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site met duidelijke details per item

Service
bijzonder gekend voor zijn uitstekende service en levering.

Assortiment
steeds weer verbaasd met het brede gamma. Net bbq briketten gekocht van uitstekende kwaliteit terwijl ik gewoon ben multimedia te kopen bij coolblue

Aanbeveling
stelt niet teleur en heeft een goede service waardoor nieuwe mensen zich niet verloren voelen of steeds voor hulp bij coolblue terecht kunnen

Extra toelichting
Er komt bij elke aankoop een voorstel van gerelateerde producten die handig kunnen zijn. Dit is goed maar moet zeker niet uitebreider, anders kan het storend worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dovodb 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van op pc, laptop of smartphone, gewoon een paar klikken en het is in orde.

Service
Reeds verschillende aankopen gedaan, nooit ontgoocheld geweest.

Assortiment
Heel uitgebreid en verschillende mogelijkheden zowel naar merken als naar prijzen.

Aanbeveling
Er is geen reden om het niet te doen.

Extra toelichting
Na verschillende aankopen ben ik nog geen enkele keer ontgoocheld geweest. Zowel wat betreft mogelijkheden, prijs, levering of service. Op heden nog geen minpunten tegen gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleker65 jaar 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Altijd doen zeer goede uitleg wat de bestelsituatie is

Extra toelichting
Ik heb geen enkele reden tot kritiek , het was prima verzorgd allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Delcourt 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet bestellen met een search engine is inderdaad heel gemakkelijk

Service
Nooit problemen gehad, en binnen de week geleverd. een snelle service

Assortiment
Een groot assortiment

Aanbeveling
Perfect kan niet, maar heel goed. Daarom bevelen wij de winkel aan aan kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thymian 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site makkelijk toegankelijk, fijne zoekoptie (dat is bij meer websites prima in orde, maar zeker niet bij alle).

Service
Prima service. Ik heb deze keer de "zelfde dag"-service gebruikt. Bijkomend voordeel is de transporteur (Dynalogic); hele uitgebreide en up to date info. Zelfs met foto van de bezorger erbij. SMS ontvangen dat ze rond 20:55 uur voor de deur zouden staan, waren er om 20:56 uur. Prima dus!

Assortiment
Genoeg keuze. Voor mij niet persé nodig; ik wist wat ik moest hebben...

Aanbeveling
Goede prijs, hele goede klantenservice (uit eerdere ervaring) en een snelle levering.

Extra toelichting
Buiten de al eerder genoemde punten hierboven; vooral fijn dat er weinig verpakkingsmateriaal gebruikt werd, geen folders erbij en alle communicatie of garantiebewijzen/facturen digitaal. Uit milieuoverwegingen een prima keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pullensl 14-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is mogelijk, halen ,bezorgen
eerst kijken

Service
meedenken

Assortiment
ruim, in vele sectoren

Extra toelichting
zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane1806 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen snel en eenvoudig

Service
levertijd snel en steeds met bevestiging
per e-mail en sms

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
zal dit zeker doen

Extra toelichting
ruime keuze prijzen zijn goed of lager dan elders levering binnen 24 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarah12345678 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Perfect geleverd zoals altijd

Extra toelichting
Groot assortiment en altijd keurig op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews