coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mila2801 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je moet je niet verplaatsen en het is heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen

Service
Alles is perfect verlopen zoals belooft

Assortiment
ik denk dat er niet veel is dat niet terug te vinden is op deze site

Aanbeveling
Omdat ikzelf zeer tevreden ben

Extra toelichting
Als alles in orde is kan een mens niets slecht bevinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sfea 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed overzicht en veel keuze

Service
besteld en volgende dag in huis met de mogelijkheid om je bestelling te volgen

Assortiment
zeer veel keuze , alles wat je zoekt hebben ze of toch bijna alles

Aanbeveling
waarom niet , de kwaliteit en de prijzen zitten goed en dienst na verkoop is perfect dus als je iets koopt kijk eerst eens bij cool blue

Extra toelichting
alles is goed naar mijn ondervinding ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

puckvandijk 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed aangegeven wat er op voorraad is en de prijs

Service
heel goed

Assortiment
van alles wat

Aanbeveling
snelle afwerking van de order en bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guyke1212 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wordt aan huis geleverd zelfs op zaterdag en zondag

Service
Enorm snelle en correcte afhandeling van de geleverde goederen

Aanbeveling
Nog nooit problemen gehad met leveringen. Steeds correct

Extra toelichting
Alleen goede punten online kijken of het aanwezig bestellen betalen en de dag erna aan huis geleverd. Wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korathes 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
tot 23u59 kunnen bestellen om toch de volgende dag te krijgen, heel wat shops kunnen hieraan een voorbeeld nemen

Extra toelichting
Al een paar jaar klant bij Coolblue, zou niet meteen een beter alternatief kunnen vinden, altijd alles op tijd, goed verpakt, zoals beloofd! een shop naar men hart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tverduijn 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
via site een keuze gemaakt, daarna e mail voor nadere informatie. Deze werd zeer snel en naar mijn mening correct gegeven

Assortiment
groot assortiment GSM smartphones waaruit makkelijk te kiezen was, goed vindt ik dat bij het verdere verloop keuze mogelijkheden worden gegeven voor eventuele accesoires

Aanbeveling
Alles ging voortreffelijk ook bezorgen op afgesproken tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjoleinvanes 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede service, creatieve doos waarin de producten verpakt worden, goed op de hoogte gehouden worden van verzending etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sergeH 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
duidelijke bestelprocedure

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Na een defecte HDD (dank u windows 10 upgrade...) een nieuwe (nu SSD) aangekocht. Prijzen vergeleken bij de concurrentie, Cool blue kwam als goedkoopste uit! Men vorige ervaringen met coolblue waren allen positief. Met deze bestelling hebben ze bij mij echt wel gescoord : SSD-schijf online besteld op vrijdagavond (22u), geleverd door postbode op zaterdagochtend (9u). En een Harddisk heb je altijd "direct" nodig, dus euforie !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

an1975 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit je zetel en op minder dan 1 min besteld

Service
na 24 u bij je thuis, een perfecte levering

Aanbeveling
heel tevreden heb reeds aanbevolen

Extra toelichting
niets aan toe te voegen doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koen peeters 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles is goed verlopen, echter een kleine opmerking : op de webshop werd er 50,00 EUR cash back aangekondigd, ik kan echter niet achterhalen wat er bedoeld wordt of hoe ik aan die 50,00 Eur cash back kan geraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renseman07 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede vriendelijke service, ik had een paar dagen gekeden een medewerker van coolblue aan de telefoon , en was heel vriendelijk en duidelijk ! Dat is voor mij een + punt en voor jullie ook !!

Assortiment
Er is heel veel keuze ! En en is hetzelfde met de prijs van het produkt !

Extra toelichting
Ik heb tot hier toe alleen maar positieve beoordelingen te melden ! Goede sevice en.vriendelijk , online is het ook vlot en veilig verlopen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lizedenboef 10-08-2015 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
zeer deskundig personeel en kwalitatief goede producten

Extra toelichting
zeer deskundig personeel en kwalitatief goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus1969 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Bestelling ging eenvoudig, levering was snel en op tijd. Keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronny gorts 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles ging vlot geen onverwachte opstakels.

Service
eerste maal iets bij coolblue gekocht, en alle sperfect gelopen, zoals vele mensen reeds in een review hadden nbeschreven. Wel, een telefoontje om kwart na zes s'morgens, was wel effe wakker worden.

Assortiment
Gewoon naar een iets goedkoper toestel gezocht , en voldoende keus

Aanbeveling
geen opmerking

Extra toelichting
eerste maal iets bij coolblue gekocht, en alle sperfect gelopen, zoals vele mensen reeds in een review hadden nbeschreven. Wel, een telefoontje om kwart na zes s'morgens, was wel effe wakker worden.Wasmachine naar eerste verdiep gebracht, op draaitrap, maar perfect gedaan en verpakking werd meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A-Booth 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk winkelen

Service
word goed en duidelijk op de hoogte gehouden

Assortiment
zeer breed

Aanbeveling
als het goed bij mij werkt dan ook bij een ander

Extra toelichting
ik vind het een prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heksebie 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
tot op heden steeds correcte en super snelle levering !

Extra toelichting
Duidelijke informatie op website. Bestelling online verloopt vlot. Steeds een correcte en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuw-Kleurrijk 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
eenvoudige website, makkelijk producten vindbaar

Service
snelle levering

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
gemakkelijk en snel producten in huis

Extra toelichting
Koop niet heel vaak via internet. Is zeer goed bevallen. Ruime keuze en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marc Arthur 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie zetel kan je via de PC bestellen. Geen verplaatsing, geen wachten in de winkel!

Service
Prima informatie via website en vlekkeloze afhandeling van de bestelling

Assortiment
Ruime keuze met duidelijke productomschrijving

Aanbeveling
Absoluut aanbevelen! Al vele malen perfecte service gehad, en ik wil mijn succeservaring ook aan anderen aanbevelen

Extra toelichting
Prima en vlotte service; ruime keuze en makkelijk aan te duiden in de website. Vlotte afhandeling van de koop. Goede informatie over het verloop van de bestelling en de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulneuteboom 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
handige selectie en vergelijking

Service
's avonds besteld, volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tsukiyamas 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
GEEN VERPLAATSING
GEEN TIJD VERLIES
KAN RUSTIG VERGELIJKEN

Service
DIREKT ANTWOORD INDIEN NIET OP VOORRAAD MAIL ZO DRA BESCHIKBAAR

Assortiment
HEEL RUIM

Aanbeveling
MAKKELIJK BETROUWBAAR SNELLE LEVERING MOGELIJK UUR EN DAG TE KIEZEN
INDIEN NIET TEVREDEN OF MISKOOP RUILEN ZONDER PROBLEEM

Extra toelichting
HEB NOG GEEN ENKEL PUNT GEVONDEN WAAR IK NIET TEVREDEN OVER WAS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mick de Hond 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een goed navigerende site met heldere uitleg over de producten waarin je geïntereseerd bent.

Service
Service is top. Inderdaad alles voor een glimlach.
Voorbeeld: een niet goed functionerende muis bij een bestelde laptop werd zonder gedoe meteen vervangen door een nieuwe.
Vragen over je bestelde product worden goed beantwoord.

Assortiment
Wat ik denk nodig te hebben is er ook wel.

Aanbeveling
Vooral vanwege de geboden service en positieve klantcommunicatie vind ik Coolblue zeer aanbevelingswaardig.

Extra toelichting
Service, levering en aftersales zijn perfect. Wat ik minder goed vind - maar wel knap gedaan - is de retargeting na aankoop van een product: je wordt daarna doodgegooid met aanbiedingen van soortgelijke producten. En dat is irritant. Heb ik al gemeld en antwoord op gekregen. Dus daar wordt vast iets mee gedaan... Ik hoop sneller dan een Zalando ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peelweel 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wordt klaar en duidelijk aangegeven op de website.

Service
Vlotte Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verwerking van jouw pakket!

Assortiment
Een uitgebreid assortiment! Voor ieder wat wils :)

Aanbeveling
Een online shop zoals het moet zijn; alles bij de hand, snel geleverd en goede kwaliteit!
Wat moet een mens nog meer hebben in het leven! :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YvesHanoulle 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds bestellen en de volgend dag of in huis of als we niet thuis zijn, bij de post afgeleverd .
makkelijker kan niet.

Service
als we vragen hebben, worden die snel beantwoord maar meestal zijn alle vragen die we hebben al op de site beantwoord.

Assortiment
Tot nu toe altijd al alles gevonden wat we zochten bij coolblue. .

Aanbeveling
Naast amazon is coolblue de winkel die ik het meest aanraad.

Extra toelichting
Coolblue is er als een van de weinige Europese bedrijven in geslaagd om online verkopen te snappen. In zowat elke interactie die ik doe of waar ik van hoor, merk je de innovatie van coolblue. ik ben FAN. De laatste jaren heb slechts een paar keer electronica in een fysieke winkel gekocht. En elke keer heb ik het me beklaagd. Coolblue slaagt er online in om betere connectie te maken als de verkopers van de locale electronica zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wystjvd 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles gemakkelijk vindbaar

Service
helemaal geen problemen, een dag later mijn bestelling in huis zoals beloofd

Assortiment
groot assortiment, echter voor een bepaald product moest ik toch naar een andere leverancier.

Aanbeveling
op basis van deze bestelling, super!! kan ik iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

moederke 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft er de deur niet voor uit. De website is duidelijk en overzichtelijk. De produkten zijn op voorraad en binnen 24 uur in huis

Service
Geen verzendkosten, zeer ruime openingstijden van klantenservice, vele betalingsmogrlijkheden

Assortiment
Zeer ruim assortiment tegen concurrerende prijzen en geen verzendkosten

Aanbeveling
Vanwege de snelle levering zonder verzendkosten, concurrerende prijzen, ruim assortiment, produkt 14 dagen op zicht, gratis retourneren, goede klantenservice

Extra toelichting
+ alles is goed aan deze (online) shop - niets negatiefs kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

llknoop 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is duidelijk te vinden

Service
werd gebeld dat ik mocht verlengen
werd ook mee gedacht over nieuwe telefoon

Assortiment
jullie hebben alles

Extra toelichting
Ik hou van coolblue. Ze hebben humor! iets bestellen bij coolblue is een feestje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sauwens.otten 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Thuis zitten en toch winkelel

Service
Alles wordt prima meegedeeld

Assortiment
Bijna alles verkrijgbaar

Aanbeveling
Niks zo gemakkelijk 's avond besteld morgen thuis

Extra toelichting
Gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda ossieur 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer eenvoudig vanuit je luie zetel te bestellen

Service
waanzinnig snel en net zoals beloofd - super

Assortiment
niet alles bekeken maar zeker ruimschoots voldoende keuze

Aanbeveling
waarom niet? eenvoudig, goed, snel en betrouwbaar. Wat wil je meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gva56 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goede site, eenvoudig item te vinden

Extra toelichting
Fysieke winkel minder prettig vanwege trekken van een bonnetje. Geen apparatuur zichtbaar aanwezig waar je evt. mee kunt 'spelen'. Lange wachttijd. Daarom uiteindelijk toch maar online besteld vanwege de tot 14 dagen 'speeltijd' en daarna nog eens 14 dagen retourstuurtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pscalll 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
fijne website, overzichtelijk en genoeg informatie om een goede keus te maken+ recensies voor bijna elk product

Service
telefoontje een half uur voor levering, dan weet je zeker dat je er bent om het te ontvangen + indien nodig sluiten ze je apparaat voor je aan wat heel fijn was bij de wasmachine en droger en de bezorgers waren erg vriendelijk.

Assortiment
ruim voldoende keus, voor iedereen wat in elke prijscategorie en ook nog goede kwaliteit in de lagere klasse.

Aanbeveling
mijn vader heeft laatst dezelfde droger besteld op mijn aanbeveling dus....

Extra toelichting
algemene ervaring ben ik zeer tevreden over, de machines een paar keer gebruikt en ze doen het prima, ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frien 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webwinkel makkelijk in gebruik;

Service
Nooit verwacht dat ik mijn bestelling van 22uur de volgende dag om 10uur zou hebben! Fantastisch!

Assortiment
Wat ik zocht was er.

Aanbeveling
Geen twijfel mogelijk!

Extra toelichting
Correcte super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy_brackenier 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Pakket 's avonds besteld via website, de volgende morgen in brievenbus. Prima

Service
Zie gemak

Extra toelichting
Gemak en service + aantrekkelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterke1977 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig en duidelijk

Service
zeer goede service en levering, ook dikke pluim voor Bpost

Assortiment
uitgebreid, het kan altijd meer...

Aanbeveling
laten hun concurrentie achter zich, dus niet twijfelen en gewoon doen

Extra toelichting
geen toeters en bellen, geen popups tijdens bekijken van site, alles duidelijk en een zeer snelle en goede levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wvalck 09-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
vanuit je zetel (nu ja, stoel voor de pc dan)

Service
vriendelijk en behulpzaampersoneel

Assortiment
mocht nog iets uitgebreider zijn

Extra toelichting
heb ze hiervoor al vermeld: makkelijk, tamelijk goede keuze maar mocht nog wat uitgebreider worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

makoo1969 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg intuïtieve site. Overzichtelijk en handig opgezet.

Service
1e geleverde printer helaas stuk bij aankomst. Retour heel netjes uitgelegd door Coolblue en binnen paar dagen geld teruggestort gekregen. Daarna meteen een nieuwe printer gekocht (2 types hoger) en die doet het uitstekend.

Assortiment
Ruim assortiment en bijna alles uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Kan Coolblue echt bij iedereen aanraden en dat doe ik dus ook.

Extra toelichting
Heldere site, goed telefonisch te bereiken. Personeel met verstand van zaken. Service hoog in het vaandel. De mooie dozen, ja zo leuk de coolblue dozen. Echt een feestje om te krijgen en uit te pakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dehaesg 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede opvolgig en snelle verzending.

Assortiment
Alles en meer. Overvloed aan keuze.

Aanbeveling
Zeer tevreden. Ik heb ook al vele vrienden aan coolblue verwezen.

Extra toelichting
Geen enkel negatief punt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polleke111 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik zocht dringend een bladblazer en op jullie site binnen een paar minuten al een keuze kunnen maken

Service
's avonds om 20.00 u besteld, 's anderdaags om 10.00 geleverd

Assortiment
goed uitgebreid en in alle prijsklasse , dus voor ieder iets

Aanbeveling
ik koop alleen bij jullie via internet omdat jullie ook nog echte winkels hebben en daardoor zijn jullie voor mij betrouwbaarder als anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Azamato 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk alles terug te vinden alleen vind ik het jammer van de 12 items per pagina die je dan weer apart moet aanklikken om ze allemaal te zien.

Service
Altijd dag later bezorgd geweest en altijd een mail terug gekregen in verband met vragen, ook op de 2dehands pagina.

Assortiment
Je vind alles wat je zoekt, tenzij je in grote details gaat kijken.

Aanbeveling
Ik zou het als eerste keuze aanbevelen.

Extra toelichting
Dag na het bestellen gekregen, doos is goed opgevuld zodat er geen schade zou zijn. Comfortabele headset. Zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jneijzen 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig kopen, duidelijke afspraken

Service
Logistike proces wordt goed inzichtelijk gemaak dmv diverse berichten. Bezorging volgens afspraak en behulpzame medewerkers.

Assortiment
Breed aanbod

Aanbeveling
Makkelijk, fijn om alles volgens afspraak te zien verlopen.
Prettige medewerkers.

Extra toelichting
Heldere afspraken en ze worden nagekomen. Goed werkende website. Uitstekende bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beerends 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je moet de deur niet uit

Service
Bestelt en de dag nadien netjes afgeleverd

Assortiment
We hopen dat we een goede keuze hebben kunnen maken

Aanbeveling
Snel

Extra toelichting
Email met vraag gestuurd en vrij snel een goed antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JoopRoss 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig zoeken op de zeer overzichtelijke website, makkelijk bestellen en betalen. Een 'no nonsens' website. Eenvoudiger kan het niet!

Service
Ik sta altijd weer te kijken van de snelle levering. Ik zat dringend verlegen om het bestelde proiduct, maar het arriveerde stipt op tijd. Daar kun je niet voor naar een gewone winkel lopen. En ook makkelijk te volgen.
Prima!

Assortiment
Een ongelofelijk assortiment, ook voor het product waar ik behoefte aan had (inktcartridges).
Jammer dat er voor mijn kkeuze nog geen 'B' merk is.

Aanbeveling
Ik heb al verschillende keren in mijn familie- en kennissenkring Coolblue rondgebazuind. Jullie verdienen dat gewoon en zij ook trouwens

Extra toelichting
Wat moet ik verder nog aan het bovenstaande toevoegen? Coolbue adverteert met 'alles voor een glimlach'. Nu, die is er bij mij, zeker weten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marceliskieskeurig 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
- De slogan van 'vandaag besteld, morgen in huis' is niet steeds van toepassing. Wij hebben woensdagmiddag besteld en de levering vond plaats vrijdagvoormiddag.
- De manier van afleveren door B-Post is echter onaanvaardbaar. Het bestelde artikel (Jabra Soulemate) werd, ondanks wij thuis waren, doodgewoon voor de brievenbus (aan de straatkant), op de grond achtergelaten. Iedereen die passeerde zag het pakje liggen en kon dit zomaar meenemen.

Extra toelichting
1. Het bestelde product (Jabra Soulemate) voldoet volledig aan onze verwachtingen. Super toestel. Prijs/kwaliteit volledig in orde. 2. Aflevering: onaanvaardbaar!!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

conny1969 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf je computer kan je alles vinden

Service
Word goed op dd hoogte gehouden

Aanbeveling
Kan iedereen is makkelijk

Extra toelichting
Ik vind het een goede site kan het allemaal makkelijk vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wis versyp 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bij eerste bestelling moeilijk

Extra toelichting
Uitleg bijsluiter niet altijd vlug duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glasbengel 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke site

Service
Altijd top

Assortiment
Bijna alles hebben ze wel, ook in combi met extra's

Aanbeveling
Ze zijn echt goed en leuk.

Extra toelichting
Zie motivatie bij afzonderlijke punten. Ze zijn goed, leuk en bieden aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Zelden wijk ik uit naar andere zaken voor IT dingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huihey 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ruime keuze, snel in huis, prima klantenservice, gratis retournering, niet moeilijk doen over kapot apparaat; toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindamb73 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon gelijk vindem wat ik zocht

Service
Perfecte service. En levering binnen een dag.

Assortiment
Ruim assortiment. Maar niet heel erg in verdiept omdat ik gelijk vond wat ik zocht. Ik zocht goudkleurige inear koptelefoon. Kreeg gelijk de goedkopere en duurdere versie te zien. Vond ik echt goed.

Aanbeveling
Een absolute aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Site is erg gebruiksvriendelijk. Bestellen ging makkelijk en snel. En ook levering ging top. Eerst bevestigingsmail van bestelling. Daarna mail dat produkt was ingepakt en verzonden. Prettig gevoel te weten dat ze bezig zijn met je bestelling. Volgende dag was het er al. En ... precies wat ik er van verwachtte. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cipidos 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Soms toch net iets moeilijker om op de site wat terug te vinden. Maar je kan altijd bellen.

Service
Toen ik belde hebben jullie mij zeer goed geholpen om mijn product te kiezen.

Assortiment
Zeer uitgebreidt. Al verschillende keren iets gekocht en nooit iets niet gevonden.

Aanbeveling
Goede kennis en hulp, uitgebreidt assortiment.

Extra toelichting
De kennis, de hulp online bij het selecteren van het product. De snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwpasman 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Goede communcatie met Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frankie S. 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
kan op elk tijdsstip van de dag mijn bestelling doen, en weet dat ik 's anderendaags het in mijn bezit zal hebben.

Service
de samenwerking met B-post kan beter, B-post laat nog te veel steken vallen, en zegt soms dat ze langs geweest zijn in het weekend terwijl het geen waar is.

Assortiment
uiteraard kan je niet alles in stock hebben, maar voor sommige kleine zaken zoals hoesjes voor smartphones zou ik toch eens kijken als er geen mogelijkheid is tot samenwerken met detailhandelaars.

Aanbeveling
Buiten een klein mankement met een router die niet werkte met Telenet, en dat jullie dit niet wisten, ben ik tot nog toe heel tevreden geweest.

Extra toelichting
Mijn enige echte kritiek is niet direct naar de winkel gericht maar wel naar B-post. Zo heb ik eens een bestelling voor een cadeautje gedaan voor mijn jongste zoon, een MP4 speler van Sony. Hij was in stock en zou de zaterdag bij mij afgeleverd worden. Dit is nooit gebeurd. Toen ik de maandag van mijn werk kwam lag het pakje op de deurdrempel waar iedereen het kon meenemen en in mijn brievenbus stak een briefje dat ze langs geweest waren op zaterdag. En dit was onmogelijk want ik heb een bewakingscamera die mijn deur filmt en een random loop heeft van een volle week, op de beelden van dat weekend was niemand aan de deur geweest !!! Ik hou er niet van om bedrogen en belogen te worden, en jullie waarschijnlijk ook niet. Daarom zou ik als ik jullie was, mij grondig toespitsen op een grondige controle van samenwerking met B-post. DHL die met Bol.com samenwerkt laat zulke steken niet vallen !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews