coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

toontje 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supermakkelijk bestellen

Service
service is gewoon goed

Assortiment
keuze is reuze

Aanbeveling
ze doen wat ze beloven,

Extra toelichting
supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonathan 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon goed

Service
simpel maar goed

Assortiment
ze hebben bijna alles

Aanbeveling
het is gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is heel makkelijk om via Internet iets te bestellen

Service
Ik woon net over de grens in België en wilde via de Nederlandse site bestellen want dat was goedkoper. Dat ging niet via Internet maar de telefonist heeft het prima geregeld voor mij.

Aanbeveling
De prijzen zijn goed en de service is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk overzicht, producten zijn onderling vergelijkbaar meer moet dat niet zijn. Hou niet van toeters en bellen, enkel klaar en duidelijke taal

Service
vlotte service - direct contact - levering op afspraak

Assortiment
de prijs viel goed mee, als ik de andere webwinkels heb vergeleken is het prijsverschil miniem, toch gekozen voor cool blue, buikgevoel

Aanbeveling
Al was het voor de eerste keer, goede indruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelheusden 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je moet je zelf niet verplaatsen, geleverd aan kantoor! Time is money!

Service
Zeer goede en snelle service.

Assortiment
Voor elk wat wils ...

Aanbeveling
Zeer makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dani F 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website, gemakkelijke afhandeling van bestelling. Keuze uit verschillende betaalmogelijkheden, verzendmethoden, en leveringsmogelijkheden (leveren op ander adres)

Service
bij vragen ivm het product of de bestelling krijg je snel een doeltreffend antwoord.

Assortiment
zeer uitgebreid, vele alternatieven, laatste nieuwe modellen beschikbaar

Aanbeveling
Een 9 omdat 'nobody is perfect'... maar deze webshop komt aardig in de buurt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnis Otto 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bling 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede bezorgservice

Service
Snel bezorgd

Assortiment
Veel keuze uit verschillende producten

Aanbeveling
Goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle afhandeling en dat lees je ook via je email

Assortiment
Bijna alles is te koop

Aanbeveling
Keuze en snelheid waar mee je het in huis hebt.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Puttevils 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en de volgende morgen staat de postbode er al met je pakje, brandstofkosten gespaard en er is niets leuker als relaxed in je sofa kiezen wat je wil kopen.

Service
Enkele retours heel correct afgehandeld (ondertussen al vele producten besteld).

Assortiment
Produkten waar je moet op rondrijden voor je ze vindt staan hier meestal makkelijk onder overzichtelijke rubrieken ingedeeld.

Aanbeveling
Simpel, de beste webshop van de benelux!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vlot te vinden producten, snelle levering, humor en service bij bestelling perfect geregeld!

Extra toelichting
Fantastische humor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hellinga 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle levering en lage prijzen.

Service
na bestelling volgende dag geleverd.

Assortiment
Zeer veel keuze in merken en type

Aanbeveling
Je krijgt wat je besteld en ook nog snel.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocky7 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke website met uitstekende productinformatie.

Service
Supersnelle levering, en duidelijke informatie over het verzendproces.

Assortiment
Groot assortiment opgedeeld in duidelijke categorieën.

Aanbeveling
Ook voor service ben je hier op het goede adres met snelle en correcte afhandeling van je vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h van dijk 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snelle levering

Aanbeveling
snel en accuraat

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Verweij 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk

Service
kan ik nog niks van zeggen de spullen zijn korrect gelevert

Assortiment
Bijzonder groot assortiment

Aanbeveling
sevice en betrouwbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfect ook van tijd een filmpje dat je echt kan overtuigen omtrent het product en de kawaliteit hierom.

Service
Ik bestelde voor een MAC computer software, nadien zag ik in dat deze voor Windows was. Ik naam telefonisch contact alles werd aangepast en zelfs de documenten.

Dank U voor de manier van vriendelijkheid en de actie die ondernomen werd.

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk, goede prijzen op de markt, vandaag bestellen morgen in huis.

Ik koop meerdere aankopen aan voor vrienden bij Coolblue

Extra toelichting
Go for it en keep it zoals jullie bezig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BVH 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en in enkele klikken was de bestelling afgerond.

Service
De volgende dag geleverd,perfect.

Assortiment
Zeer ruim en goed omschreven assortiment.

Aanbeveling
Perfect!

Extra toelichting
Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ze doen altijd wat ze beloven..

Aanbeveling
De service is uitmuntend. Houden zo. Dat en dat alleen maakt het verschil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lxke 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan 24/7 bestellen en dat vind ik super!

Service
Mijn bestelling werd zelf op een feestdag geleverd zonder extra kosten ;)

Assortiment
Heel overzichtelijke site met uitgebreid assortiment, very nice!

Aanbeveling
Heb al veel goeds verteld over CoolBlue tegen vrienden en familie en dat ga ik ook blijven doen.

Extra toelichting
Mocht ik een slogan moeten bedenken voor jullie dan zou hij als volgt klinken: CoolBlue met de C van correct & compleet en de B van bijzonder & briljant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Winkelmolen 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is erg duidelijk. Je kunt goed zien welk product je wilt aanschaffen, vergelijk is gemakkelijk te maken met andere producten.

Service
Je krijgt netjes een mail dat de bestelling is ontvangen, netjes een mail dat het pakket ingepakt wordt, een mail dat het morgen bezorgd wordt ( zelfs op zondag ) en op de dag dat jet pakket geleverd worst zelfs een SMS Hoe laat het pakket geleverd wordt. Super goede service.

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles wat je zoekt.
Mooie duidelijke website en je kunt de klantenservice goed bereiken op ruime tijden. Personeel os erg vriendelijk en behulpzaam. Kunnen Veel bedijken nog iets van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geralt 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen gemakkelijk te vinden op de site

Service
24 uur service

Assortiment
Alles te vinden van a tot z

Extra toelichting
Dit was niet de laatste bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk, zelfs voor een leek zoals ik toch makkelijk te begrijpen

Assortiment
grote keuze in gelijk wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Essen 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enorm overzichtelijke websites, handig gegroepeerd per productcategorie op een eigen domeinnaam. Duidelijke productbeschrijving in tekst en beeld, handige top-10 lijstjes met populaire producten, goede opsomming van positieve maar ook negatieve punten van een product en handige reviews van anderen over het product.

Service
Altijd snel geleverd. Prijs niet altijd de laagste op het web maar daardoor nooit valse beloften. Geen gedoe met garantie of terugsturen en problemen worden goed opgelost.

Assortiment
Van tuin en klussen tot computers en tablets. Het is er allemaal en niet beperkt tot een paar merken.

Aanbeveling
Gewoon een hele betrouwbare webshop met goede producten, goede klantenservice, snelle levering en fatsoenlijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en duidelijk een overzicht op de website van artikelen naar keuze en gemakkelijk te sorteren. Ook een duidelijke omschrijving met voor- en nadelen en de reviews helpen bij het maken van een keuze.

Service
Een keer gebeld voor een vraag. Vrijwel direct iemand aan de lijn en ze doen er alles aan om op dat moment een antwoord te geven. Ook contact gehad via de email en een dag later een antwoord gehad.

Assortiment
Ik zocht een soundplate, maar het type dat ik graag wilde hebben werd niet verkocht door Coolblue. Wel begrijpelijk, want je kan niet alles op voorraad hebben.

Aanbeveling
Wanneer ik iets wil bestellen kijk ik eerst bij Coolblue. Ook al is het artikel iets duurder bestel ik het toch hier (indien leverbaar) i.v.m. de goede en snelle levering.

Extra toelichting
Ga vooral zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Matthys Vermeire 05-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen en wij zijn 4 dagen verder, dit is tegen de aankondiging dat het de volgende dag wordt geleverd.

Aanbeveling
Ik verwijs hiervoor naar het gebrek van levering, zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Silvia K 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitzoeken op internet, bestellen en de volgende dag in huis, aangesloten en wel, geweldig!

Service
erg goed geholpen met aansluiten. de website teksten zijn erg klantvriendelijk en de site zelf fijn in het gebruik

Aanbeveling
super

Extra toelichting
goede prijzen en heel fijn, gratis bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed producten kunnen vergelijken om een keuze te maken;
eenvoudig gebruiksvriendelijke web-site

Service
Uitstekend; snelle reactie, snelle levering, doen wat er beloofd wordt!

Assortiment
geen nee te koop

Aanbeveling
geen min-punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minnie 05-11-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel gemakkelijk in gebruik.

Service
Zeer goede en vriendelijke service.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht aan een zeer scherpe prijs voor een degelijke kwaliteit.

Aanbeveling
Zeker een aanrader.

Extra toelichting
Alleen jammer dat de track- en trace niet volledig te volgen is. Ik vermoed dat het signaal wegviel vanaf het moment dat de chauffeur de Nederlandse grens gepasseerd was (het pakket kwam van Nederland).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Petra 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
toegankelijke website, duidelijke bestelroute, ook zonder inloggen te bestellen.

Service
Correcte levering met goede follow-up van de levering, tijdslot aangegeven van de bezorging direkt via een link.

Extra toelichting
tevreden over mijn bestelde produkt , en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stephan hagenus 05-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Product niet geleverd binnen 1,5 week. Geen contact met mij opgenomen wat wel beloofd was. Bij zelf voor de tweede keer bellen werd mij verteld dat het geld was teruggestort zonder enige toelichting!

Service
Zie bovenstaande, niet gezocht naar een passende oplossing.

Aanbeveling
Zie bovenstaande, service is ronduit slecht te noemen en dus niet aan te bevelen!

Extra toelichting
Ik hoop dat ik hier nog terugkoppeling.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

V d Akker 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijn thuis bestellen wat je nodig hebt

Service
Avond besteld de volgende dag al in huis

Assortiment
Ze hebben veel dingen in het assortiment

Aanbeveling
Een hele fijne winkel

Extra toelichting
Als ik iets nodig hebt kijk ik eerst bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nelsch 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel gevonden wat ik zocht

Service
Heel snelle levering

Assortiment
Uitgebreid aanbod

Aanbeveling
Voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk D 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is eenvoudig op de site te navigeren. Bovenaan kan je zien waar je bent en ook eenvoudig een stap terug keren.

Service
Altijd heel goede service, ze houden hun belofte om de dag erna te leveren. Als er iets niet aanwezig is, bellen ze je gewoon op om te overleggen met jou. Of je wacht tot het product terug binnen is, of je kiest een ander product of men stort het bedrag terug.

Assortiment
Heel goed onderverdeeld. Je vindt er gemakkelijk je weg. Heel uitgebreid aanbod van totaal verschillende productsoorten.

Aanbeveling
Gewoon nooit twijfelen om Coolblue te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacqueline 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede informatie, (meer dan in een winkel)

Service
supersnelle levering

Extra toelichting
Nog nooit zo'n lekkere bak koffie gedronken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob O 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon gemakkelijk vinden welke inktcardridges ik nodig had, door mijn merk/type printer in te vullen.
En het bestellen ging ook prima en vlot

Service
Vrijdag besteld en maandag in huis.

Assortiment
Ik vergelijk altijd diverse winkels en Cool Blue hoort voor printerinkt bij de goedkoopste. met een prima printkwaliteit.

Aanbeveling
Ik koop hier graag weer.

Extra toelichting
Het pakket kan beter. Het bestond voor 75% uit lucht. Daardoor te dik voor de brievenbus en teveel ruimte voor PostNL. Kan gemakkelijk op brievenbusformaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
24/7 on line gemak

Service
Ik was thuis , geen hond om uit te laten, de bel was niet kapot , daar kan ik duidelijk over zijn , op hun standaard Antw. Als het niet geleverd werd volgens afspraak de volgende dag, er was dus geen bezorger geweest , en dat is balen als je er op wacht op de afgesproken tijd ...de volgende dag heb ik t opgehaald op het post afhaalpunt .

Assortiment
Compleet groot ass

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Tablet 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk om vanuit je luie stoel de dingen te bezichtigen en te beoordelen.

Service
Snelle service en correcte behandeling.

Assortiment
Uitgebreid en altijd wel iets te vinden.

Extra toelichting
Snelle levering en een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvD 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk, goed te vinden

Service
uitgebreide specificaties vermeld

Assortiment
ontzettend veel artikelen verkrijgbaar

Aanbeveling
simpelweg een uitgebreide assortiment, duidelijk toegelicht en gemakkelijk te bestellen

Extra toelichting
contact gehad met klantenservice met een korte technische vraag, uitermate vriendelijk en correct te woord gestaan, zelfs 's avonds laat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de zoekfunctie is het gemakkelijk

Service
De volgende dag was mijn bestelling geleverd , geplaatst en aangesloten

Assortiment
Ruime keuze en gemakkelijk te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk
Goede vergelijkin mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eline m 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Meteen de volgende dag thuis geleverd

Service
De klantenservice staat altijd paraat

Assortiment
Van alles wel iets te vinden en ruime keuze

Aanbeveling
De klantenservice staat altijd paraat en de dag er na is de levering er in goeie staat!

Extra toelichting
Alles is in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner Solignac 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel oogt modern, is kraaknet en overzichtelijk.

Service
Je hebt het gevoel dat de mensen die aldaar werken gemotiveerd zijn en vakkennis hebben.

Assortiment
Vrij volledig assortiment, goed voorgesteld.

Aanbeveling
Zie voorgaanden, en bij een probleem krijgt men goede raad, bij teruggave van een artikel doet men niet moeilijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner Solignac 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel oogt net en verzorgd.

Service
Mensen aldaar tewerkgesteld zijn gemotiveerd en geven goede raad.

Assortiment
Vrij groot assortiment, van bekende merken.

Aanbeveling
De winkel is volledig in orde, en men doet niet moeilijk bij teruggave, indien het product niet bevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag bestellen en morgen geleverd zonder buiten te moeten

Service
Je wordt altijd direct geholpen

Assortiment
Je vindt er bijna alles maar nog nét niet alles.

Aanbeveling
De beste online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luc 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
een paar klikken en zo gepiept

Service
onberispelijke levering, hoeft geen commentaar

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
wat wil je alle heeft minimum 9, dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryckebusch V 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk qua betaling en leveringsplaatsen.

Service
Zeer snelle levering en zeer goed ingepakt!!

Assortiment
Superaanbod!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Homer 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
keurig op tijd geleverd keurig op de hoogt gehouden via mailvan bestellen tot levering

Assortiment
voldoende keuze i

Aanbeveling
ze doen wat ze beloven en daar draaid het om

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 05-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Website duidelijk, kan ook via facebook nog extra vragen stellen

Service
keurig op de afgesproken dag afgeleverd, moest alleen wel 13 uur thuis zitten wachten tot TNTpost kwam afleveren. Die pech kan je hebben. Had gedacht dat dat gewoon een dagdeel zou zijn. Dat ik die kans zou lopen had ik vooraf willen weten.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Als je extra betalen voor levering op vaste tijd niet erg vindt, is de score veel hoger.

Extra toelichting
Kreeg als excuus voor lange wachten nog een ansichtkaart toegestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Marie 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online winkel: zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Mogelijkheid tot vergelijking van verschillende producten. Houden zich aan de afspraak.

Service
Levering kan gevolgd worden via internet. Pakket wordt geleverd op het gevraagde tijdstip. Door een uiterst vriendelijke koerier. Pakket zelf is goed ingepakt.

Aanbeveling
Beantwoorde aan mijn verwachtingen en meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torre 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meer producten tegelijk vergelijken zou handig zijn

Service
Al een paar keer iets moeten terugsturen met een defect en perfecte afhandeling

Assortiment
Te veel om te kiezen... Had ik maar wat meer centen

Aanbeveling
Ze zouden allemaal zo moeten zijn! Goed bezig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews