coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42300 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Simons 09-09-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam Oostplein 97
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed overzichtelijk

Service
Geweldig personeel ook zeer attent tegen een oudere

Assortiment
Geweldig alles wat ik moet vervangen zal bij jullie gekocht worden

Aanbeveling
Ik ben gewoon een groot fan van jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haaren 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijke site, zinnige zoekcriteria, ruim assortiment

Service
Levering conform afspraak, communicatie helder

Assortiment
Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja Hermans 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel mogelijkheden tot het vergelijken van producten en een zeer uitgebreide site met goed bruikbare reviews.

Service
Snelle service, bijvoorbeeld via facebook. Dit gebeurt op een prettige en persoonlijke manier. Duidelijk antwoord op de gestelde vragen.

Assortiment
Erg uitgebreid, vergelijken van deze producten is duidelijk. Ook de informatieve filmpjes die bij steeds meer producten komen zijn erg fijn.

Aanbeveling
Goede service, goed en breed assortiment. Snelle levering en ook op zondag gratis levering.
Ook in de fysieke winkel wordt je erg vriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Een van mijn favoriete webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gama 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede uitleg over de producten en snel geleverd.

Service
Supersnelle levering, zondagavond besteld, maandagmiddag in huis. Goed op de hoogte gehouden middels sms.

Assortiment
prima, heb zelf maar beperkt gezocht.

Aanbeveling
gewoon heel erg goed en betrouwbaar, goed product geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Duco 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden met een heldere uitleg.

Service
Snel geleverd zonder problemen.

Assortiment
Enorm groot assortiment.

Aanbeveling
Groot assortiment met gunstige prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans.Beeuwsaert 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
in eigen tempo via internet, uitstekend.

Service
vlugge reactie, alles verloopt perfect.

Assortiment
ruim assortiment, met voldoende uitleg over het gekozen product - vergelijking met andere aangeboden producten mogelijk.

Aanbeveling
in één woord : formidabel

Extra toelichting
Alles verloopt zeer vlot en perfekt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Elbertsen 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden via Google direct de juiste pagina en of het artikel op voorraad was.

Service
Overzichtelijk en duidelijk, snelle reactie terug.

Assortiment
Zeer uitgebreid, al diverse keren totaal verschillende goederen betsteld.

Aanbeveling
Goed voor elkaar..

Extra toelichting
Scherpe prijzen in google en het klopte ook met de winkel. Op voorraad en snel geleverd, kon zelf de levering inplannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke opzet webshop, goede filters en informatie

Service
Tot nu toe (pakket en verzending) in orde.

Assortiment
Ruime keuze met goede informatie

Aanbeveling
Handig, duidelijk en goede voorwaarden. Zo hoort een webshop er uit te zien en te handelen.

Extra toelichting
De levering was wel komisch: een reusachtige doos met het label 'Pakketje' en instructie om geen geweld te gebruiken bij het openen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ies Maaswinkel 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Enorm fijn dat er 2 avonden in de week zijn waarop bezorging gratis is!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen gedoe met inloggen

Service
Super snelle levering...zelfs op zondag!

Assortiment
Meer keuze dan in de fysieke winkel

Aanbeveling
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van den Bergh 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site met veel informatie.

Service
Vanaf de bestelling wordt je goed geïnformeerd over de status van de bestelling.

Assortiment
Breed assortiment, verdeeld over vele shops.

Aanbeveling
Goed bezig daar bij Coolblue.

Extra toelichting
Breed assortiment, goede en overzichtelijke site met veel informatie, redelijke prijzen en goede informatievoorzieningen inzake de status van de bestelling dmv sms en mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

00Martijn00 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces.

Service
Ik ben een regelmatig terugkerende klant bij Coolblue. Telefonische bereikbaarheid is uitstekend, je wordt altijd vriendelijk en kundig geholpen. Als het product op voorraad is (wat duidelijk wordt aangegeven), wordt het ook écht dezelfde dag verzonden.

Assortiment
Coolblue heeft heel veel (steeds meer) producten.

Aanbeveling
Naar mijn ervaring een zeer betrouwbare zaak. Supersnelle levering en uitstekende service.

Extra toelichting
Ik kies voor Coolblue vanwege de betrouwbaarheid en de service. Ze zijn niet altijd de allergoedkoopste, maar áls dat voorkomt, betaal ik die paar procent verschil graag omdat ik weet dat ik het product de volgende dag écht in huis heb (wat vele andere webshops helaas niet altijd waarmaken). Ook wordt ik hier altijd vriendelijk, kundig en coulant geholpen. Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snel het betreffende artikel gevonden

Service
Zeer snel

Aanbeveling
Op zaterdag besteld en zelfs op zondag al gelevers

Extra toelichting
Wist niet dat dit ook al ging via PostNL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertoGonzales 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
-Ruim aanbod van producten/artikelen!
-Korte en bondige productomschrijving!
-Eenvoudig bestelproces!
-Levering binnen 24 uur. Zelfs op zondag!

Service
-Men levert 7 dagen in de week. Zelfs op zondag dus!

Assortiment
Ruim. Zijn de goedkoopste met het product wat ik heb aangeschaft.

Aanbeveling
No-nonsense website. Uitstekend bestelproces. Zeer snelle levering; zelfs op zondag.

Extra toelichting
De eerste webwinkel in mijn beleving die op zondag levert (binnen 24 uur)! Enorm gemakkelijk dus. Een bezoek aan de fysieke winkel is in veel gevallen niet nodig. Persoonlijk zal ik voor duurdere artikelen wel een winkel raadplegen. In dat opzicht kan Coolblue nog wel winkels in de grotere steden openen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivonne 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bezorging op zondag. Via de mail een dag van te voren geïnformeerd over de bezorgtijd tot op twee uur.

Aanbeveling
Perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aat 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles helder.

Service
Alles snel

Assortiment
Behoorlijk ruim assortiment

Aanbeveling
Ken de zaak vanaf de tijd van de PDA shop. Alleen maar beter geworden maar ook groter.

Extra toelichting
blijf doen waar jullie goed in zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oldenburg 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
p.o. in huis en steeds via de pc bericht wanneer het pakket aangeboden kon worden, ook toen het verlaat was.

Service
zie hierboven

Extra toelichting
Het pakket is op zondag gebracht en de bezorger heeft het boven gebracht, heel zwaar, daar het gebouw geen lift heeft en ik op oude leeftijd toen het niet zelf hoefde te doen. Hulde voor deze man!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

razendewolf 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prachtig

Service
op zondag levering zeer mooi

Aanbeveling
vind de service prachtig

Extra toelichting
vind het zalig om via het net te kunnen shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

celvdd 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer gemakkelijk, eerst per ongeluk dubbel besteld maar snel opgelost door de klantenservice.

Assortiment
Enige winkel in België waar deze GSM te koop was

Extra toelichting
Super GSM aan een super prijs! Werkt zeer snel, prachtig scherm, batterij gaat langer dan een dag mee, heel mooi een sterk gebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld van waar je ook bent

Service
200% en meer in orde, tot nu toe de enigste die ook op ZONDAG leverd

Assortiment
iedere zoektocht eindigt bij COOL BLUE

Aanbeveling
omdat het kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno van Beusekom 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Komt afspraak na

Assortiment
Ruim overzichtelijk assortiment.heldere reviews

Aanbeveling
Overzichtelijke webshop, ruim assortiment, scherpeprijzen, goede service.

Extra toelichting
Ik zou iedereen aan raden bij CcolBleu te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cldja 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer correcte service, ook na ontvangst van de aankoop.
Bij problemen direct een antwoord gekregen per mail.

Extra toelichting
Zeer tevreden van de online shop. (geen ervaring met de winkels) Ik heb ongeveer een jaar geleden een telefoonhoesje gekocht voor mijn HTC die, tot mijn grote spijt, vrij snel beschadigd was. Na een aantal foto's door te sturen naar de helpdesk heb ik direct een bedrag ter waarde van het hoesje mogen spenderen aan een nieuw. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen is echt in een paar klikken gedaan; en je hoeft geen account te nemen

Service
besteld zoals beloofd. Goede informatie over zend-proces

Aanbeveling
Lekkere, vrolijke en positieve uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De zondag bezorging werkte perfect.

Assortiment
Uitgebreide keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonia 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke web-site

Service
Snelle levering, oude koelkast wordt ook nog meegenomen.

Aanbeveling
Niks dan lof voor deze website. Snelle levering en prima volgens aangegeven tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeekes 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, gebruiksvriendelijk

Service
had een probleem met de scherpstelling van de lens, gebeld en kon deze meteen omruilen. Top service !!!

Assortiment
bijna alles is te verbkrijgen

Aanbeveling
snelle levering en topservice

Extra toelichting
de service is top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dieselke 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Ruime keuze en overzichtelijk om te vergelijken tussen verschillende producten

Aanbeveling
Ik zou deze site zeker willen aanbevelen. Klantendienst hielp heel snel en adequaat verder na een vraag over een artikel waar ik interesse in had.

Extra toelichting
Heel makkelijk en snel om te zoeken, kiezen, bestellen en laten te leveren. De levering is inderdaad reeds de dag erna aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dyckske 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Vlotte service. Snelle levering, zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devriesjes 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en je kunt alles makkelijk vinden

Service
Factuur per mail.Pakket kun je volgen, heel handig als je weet wanneer het binnen komt.Geen verzendkosten!

Assortiment
Zo te zien erg compleet, maar ik heb nog niet alles ontdekt

Aanbeveling
Helder, duidelijk, vriendelijk en correct

Extra toelichting
Super snel geleverd, en ook op Zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann Marie 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt lekker vlot.

Service
Top.

Assortiment
Veel verschillende keuzes in hardware en software

Aanbeveling
Aan iedereen.

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden met de service van CoolBlue.Je wordt goed geholpen, je kan zien wanneer je bestelling geplaatst is en wanneer het zal aankomen en je krijgt het precies de volgende dag in huis. Blijven houden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke1111 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke website

Service
Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

John 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Is makkelijk iets te bestellen via het internet.

Service
Kan alleen iets zeggen van de levering en dat is prima.

Assortiment
Tot nu toe wat ik wilde hebben kon ik vinden.

Aanbeveling
Op het algemeen zijn de prijzen met vergelijking lager dan producten van de concurrent. Alleen jammer dat niet al uw producten goedkoper zijn dan uw concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RonnyLabus 08-09-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit mijn adres vlot bereikbaar, parking, érg professioneel en érg klantvriendelijk en érg dienstvaardig personeel.

Service
Zie "gemak"

Assortiment
Het spreekt vanzelf dat je mondiaal voor een bepaald product een groter assortiment hebt...

Aanbeveling
Heb CB zo'n 2 jaar geleden leren kennen, nadien nérgens anders meer !

Extra toelichting
Zie commentaren hierboven : heb er niets aan toe te voegen. Top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tuinvrouw 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik dacht dat sneller dan snel niet kon, maar bij cool blue dus wel. 23.45 besteld, volgende morgen 11 uur stond ik de heg te maaien!

Assortiment
goed de beschrijving van de diverse soorten lezen en vervolgens een keus maken.

Aanbeveling
Enthousiaster hadden jullie me niet kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elles 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer snel te vinden en goed te filteren.

Service
Leuk hoe dingen uitgelegd worden en vooral de positieve aanpak spreekt ons erg aan.

Assortiment
Gevonden wat we wilden.

Aanbeveling
Alles top! Leuke benadering. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

studio RMS 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bijkomende pop-up instructies bij iedere on-line handeling, ook bij de betaling.Met gewone bankkaart,goed voor de betrouwbaarheid op het internet.

Service
Vlotte afhandeling on-line aankoop. Berichten via mijn e-mail in welke fase het hele proces verkeerde.Levering op zondag,zoals gezegd tussen 10u en 18u. (Om 14u10).
De service bij defect of de retourservice kan ik niet beoordelen.

Assortiment
Zeer ruim aanbod. Ikzelf zocht zeldzaam product, toch direct leverbaar.Geen zendingskosten!

Aanbeveling
Ik kocht in de winkel en dacht dat alle producten daar te koop waren. Dat is niet zo!Ik had geluk mijn product was toch voorradig.
Mijn 2de aankoop via internet is eigenlijk veel envoudiger, geen reiskosten of fileleed.

Extra toelichting
Internet alles vlot. Inde fysieke winkel wat gedesorienteerd moeten zoeken en wachten..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juul 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is overzichtelijk

Service
Diegene die het afleverd mag wat vriendelijker zijn

Assortiment
Ze hebben alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
Echt een top winkel waar ze hun afspraken nakomen, en aan alle eisen voldoen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tinomiek 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle shops van Coolblue zijn erg overzichtelijk. De keuzehulp is ook erg handig.

Assortiment
Er zijn enkele producten die niet te koop zijn op de shop (in mijn geval de laptopshop)

Aanbeveling
Supersnel allemaal. Vrijdagavond een notebook besteld om 23:45 en de volgende dag binnen (zaterdag dus)

Extra toelichting
Goede communicatie (via de e-mail), snelle levering en netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngridvanDijk 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Geen obstakels.

Service
Letterlijk om 23.59 besteld en de volgende ochtend geleverd. Hoe snel wil je hebben. Perfect!

Assortiment
Doorgaans kan ik hier altijd vinden waar ik naar op zoek ben. Uitzonderingen doorgelaten.

Aanbeveling
Altijd. Ben super tevreden over Cool Blue.

Extra toelichting
Letterlijk om 23.59 besteld en de volgende ochtend geleverd. Hoe snel wil je hebben. Perfect! Daarnaast is prijs hier altijd gunstig in vergelijking met elders. Medewerkers telefonisch en in de winkel helpen je zeer correct. Daar stel hoge eisen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dibie 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed gestructureerde menu's. Vlot terugkeren mogelijk op elk moment.

Service
De levering op zondag was perfect.

Assortiment
Assortiment ok maar de vergelijking van slechts drie producten ( wel een beetje de norm) vind ik persoonlijk te laag uitgevallen.

Aanbeveling
Absolute top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vos 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en duidelijke site. Winkelt erg prettig.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende keus in de prijsklasse waarin ik zocht.

Aanbeveling
Geen minpuntje kunnen vinden. Goede overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivar 08-09-2015 In de winkel gekocht
Utrecht

Algemene score

7,0

Service
Als webshop is het perfect, voor kennis van de producten (wij kochten een systeemcamera) moet je toch echt bij de speciaalzaak zijn.

Aanbeveling
Het is vooral een winkel zoals de mediamarkt: je kan er alles krijgen, maar verwacht niet dat het personeel echte "in depth" kennis heeft van de verkochte waren. Prijzen zijn wel erg scherp!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Janke 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via de webshop,duidelijke omschrijving.

Service
Snel en netjes bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt kun je bestellen.

Aanbeveling
Gewoon erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Visser 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zaterdag besteld,zondag avond in huis,prima service goede info via mail van de status van je bestelling en keurig verpakt

Service
Goede keuze en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeJong16 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website! Gemakkelijk zoeken en geven zelfs de plus en minpunten aan bij de producten om je te helpen bij je keus!

Service
Erg snelle levering en zelfs een leuk geschreven kaartje bij de badlakenset die we kregen bij de aankoop van onze wasdroger!

Assortiment
Van alles wat en vele verschillende types/series van bepaalde producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick peerlinck 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Was niet content hoe zo zulke dure materialen worden verpakt.

Assortiment
Snelle levering en veel op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk om te bestellen. Goed assortiment en duidelijke omschrijvingen. Het geheel is echt overzichtelijk.

Service
Hoe makkelijk kan het zijn.
Op zaterdag besteld en het wordt op zondag geleverd. Dat is in deze tijd echte service!!!!

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende en overzichtelijk.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Gewoon top en ook nog eens goedkoop. Ik ben iemand die altijd vergelijkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simpelaere 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemaklijk

Service
zeer goed

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
zou reclame maken en zeggen dat ze zeker daar moeten kijken

Extra toelichting
zeer vlotte bediening vandaag besteld morgen in huis zeer leuk dat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea van Bergeijk 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Jullie hadden wat ik zocht. Zoekfunctie werkt goeden de volgende dag al in huis! Zelfs op zondag t o p

Service
Meteen de volgende dag in huis ook in het weekend! Woop woop!

Aanbeveling
Fijne shop en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews