coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1695 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

josdebos 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo vanuit de luie stoel.

Service
Is wel goed.

Assortiment
Volgens mij een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene Butijn 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer makkelijk en vertrouwd

Service
een zeer goede service. werd heel goed op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen

Assortiment
Wat een ruime sortering voor ieder wat wils. heel goed

Aanbeveling
Er is altijd wel iets voor een ieder te koop

Extra toelichting
Helemaal top en zeer overzichtelijk ook de service vindt ik perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooniebug 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uidelijkesite die de keuze vergemakkelijkt

Service
Accurate en goede advisering. Je wordt ook als klant gezien en zodanig benaderd.
Aflevering super. voor 23:59 besteld is ook inderdaad volgende dag geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende voor een keuze te maken

Aanbeveling
Heb regelmatig hier aankopen gedaan. Nooit teleurgesteld. Aleen maar enthousiast

Extra toelichting
Geen punten van kritiek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hempenius 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Bellen was onbegonnen werk, dan maar per e-mail. Beantwoording zou binnen 3 uur moeten plaatsvinden meen ik mij te herinneren. Dit is niet gelukt, kreeg een e-mail dat het langer zou gaan duren. Echter het contact en afwikkeling is uitstekend geweest, daarvoor hulde. Dit had dus een 9 kunnen zijn!!

Assortiment
Na de recente aankoop van een ssd nog een tablet 7" gekocht, netjes en op tijd geleverd. Het totale assortiment vind ik te moeilijk om te beoordelen.

Aanbeveling
Per saldo een 8,

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Lineke 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Klik klik klik😀

Aanbeveling
T mooiste is als er staat je heb t de andere dag in huis dan is t er ook

Extra toelichting
Zooooo BLIJ

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peuksken 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De mogelijkheid om tot 23:59 iets online te kopen en dat de dag nadien reeds in huis te hebben, is gewoonweg zalig.

Service
Snelle levering, stevige doos en gratis verzending is absoluut een winnaar!

Assortiment
Van alles kan je wel wat vinden, wat het zeer leuk maakt om de website eens te verkennen. Je gaat heel erg snel van het ene assortiment naar het andere, zonder enige problemen.

Aanbeveling
Super qua service, bestelmogelijkheid, assortiment en gebruiksgemak.

Extra toelichting
Lijkt me beetje overbodig om hier nog eens een volledige beoordeling te schrijven; daar alle bruikbare informatie reeds bij de *** staat :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rudy baele 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
niet de eerste maal dat we van de diensten cool-blue gebruik maken, en andermaal vlugge bediening zonder een enkel probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ik ben benieuwd 17-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
je blijft droog, want je hoeft niet die regen in voor een bestelling; bestelling is zo gedaan

Service
helemaal niet de volgende dag in huis, ook niet de dag daarna; nu 4 dagen verder; pakket niet bij post.nl aangekomen......, zeggen ze en lees ik ook. ik bloedchaggerijnig en een medewerkster die daar begrip voor heeft, dat dan weer wel

Aanbeveling
ik moet wel even bijkomen van dit gedoe en wacht af of mijn bestelling nu wel morgen binnen komt

Extra toelichting
de opening van het telefoongesprek is te popiejopie, zeker als het allemaal niet in orde is. verder wil ik als ik in de wacht sta niet elke paar seconden weer een mededeling-dezelfde- krijgen; ik wacht rustig af en vertrouw erop dat ik zo te woord wordt gestaan

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Hans 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De wijze van bestellen is eenvoudig en snel

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. De belofte over de levertijd wordt waar gemaakt.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en de voorraad wordt aangegeven. De informatie per product is goed.

Aanbeveling
Op basis van mijn ervaringen geheel geen klachten en alles netjes op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annely 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voor 23:59 besteld, volgende dag in huis > super!

Service
via sms bevestiging van verzenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Zoekvak invullen en direct naar de juiste winkel en dan keuze uit meerdere producten en kwaliteiten

Assortiment
Soms te veel van het goede, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Voor elk wat wils!!!!

Aanbeveling
Zoveel verschillende producten in " één" winkel en dan ook nog zoveel keuze uit een bepaald product.
Geweldig !!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

edcleer 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan moeilijk ontkennen dat de bestelling niet vlug geleverd wordt. Voor 23u bestellen en de volgende dag geleverd.

Service
Hangt deels samen met het gemak. De service van levering is bewonderenswaardig.

Assortiment
Je hebt niet alles in het grote assortiment.

Aanbeveling
Aan te bevelen. oede en correcte levering!

Extra toelichting
Ik ben tevreden met wat ik ontvangen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marykey 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Ik zoek een toner voor mijn Samsungprinter maar die staat niet in het assortiment

Aanbeveling
Het gemak van levering is een groot voordeel.

Extra toelichting
Ik vind geen negatieve punten behalve dan dat je niet alles kan bestellen (doch wel zeer veel)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fgeurink 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site navigatie. Makkelijk bestellen. Veel betaalmogelijkheden. Bezorging op zelf gekozen afhaalpunt in de buurt.

Service
Je kunt de status van de bestelling gedetailleerd volgen via je eigen account en je krijgt ook voldoende status e-mails. Bezorging op tijd.

Assortiment
Ruim voldoende keuze qua wifi producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elice 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk, snel en uitgebreid

Service
Je kunt zelf de dag van bezorging kiezen. En na aankoop krijg je een wagonlading met mails met de status van je bestelling. En allemaal super betrouwbaar, ook van de partners zoals Post NL en Dynalogic.

Assortiment
Door de diverse winkels die met Coolblue zijn verbonden, is er een groot assortiment.

Aanbeveling
Uitgebreid, makkelijk, snel en betrouwbaar.

Extra toelichting
Eerste kennismaking met Coolblue. Zeer goed bevallen, ga t zeker vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Schukkink 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon lekker simpel.

Service
Zoals ik het graag wil,vlot en goed.

Assortiment
Erg uitgebreid en dat maakt me blij.

Aanbeveling
Fijn winkelen en alles verloopt soepel en snel.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricN 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne shop goed overzichtelijk

Service
Super service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Diverse malen gekocht bij CoolBlue:
Lekker makkelijk: Bestellen en de volgende dag in huis

Service
Nog nooit problemen gehad.
Goede informatie over de producten met de pro's en con's overzichtelijk vermeldt

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christos Karapasias 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk te bestellen, de site is erg overzichtelijk.

Service
Aardige klantenservice en snelle bezorging!

Assortiment
Rijk aan spullen en nog de goedkoopste van Nederland zelf!

Aanbeveling
Te gekke winkel, zeker nog een keer bestellen.

Extra toelichting
Zeker een aanrader om spullen te komen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O te Helmond 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
s'avonds besteld en reeds volgende dag geleverd , klasse

Service
keurig verpakt met duidelijke instructies

Aanbeveling
prima, groot gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel vinden wat je zoekt

Service
je weet precies wanneer je pakket wordt bezorgt of het op voorraad is e.d

Assortiment
Groot

Aanbeveling
geen motivatie nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ansie 17-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
ik wist precies wat ik wilde hebben en cool blue bood het aan voor een goede prijs.

Extra toelichting
via de website was het een fluitje van een cent om te bestellen en zeeeer snelle levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serena Lemsom 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn heel makkelijk in de webshop te vinden en ook het plaatsen van de bestelling en het betalen ervan verlopen soepel.

Service
Er wordt ontzettend goed contact onderhouden met mij als klant, doordat er regelmatig e-mails werden gestuurd (uiteraard niet tr veel) en een keer een sms om mij op de hoogte te houden van de verzending van de bestelling.

Assortiment
Het assortiment is ontzettend uitgebreid, want écht alles is te vinden.

Aanbeveling
De eenvoud, het gemak en de service maakt dat Coolblue een ontzettend goede webshop is.

Extra toelichting
Als klant voel je je ontzettend gewaardeerd bij Coolblue. De klant is echt koning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site. En lekker vanuit huis shoppen.

Service
Snel bezorgd en toen er eens wat kapot was werd ik snel en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelpy 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden en besteld wat ik zocht.

Service
Binnen de 24 uur geleverd in het afhaalpunt.

Assortiment
Ruim aanbod aan SSD's. Ik zocht ook een enclosure voor de oude harde schijf, maar dat blijkt moeilijker te vinden. Vooral voor 2,5"-schijven is er geen aanbod.

Aanbeveling
Zie bovenstaande commentaren. En dat aan zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande commentaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arty 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere website, duidelijke communicatie en veel keuzemogelijkheden.

Service
Levertijd gewoon top geregeld

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Heel prettig online zaken doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben overdag niet thuis, maar Coolblue biedt de optie om 's avonds te laten bezorgen. Zelfs gratis op dinsdag en donderdag!

Assortiment
Ze hebben werkelijk (bijna) alles. Er is keuze genoeg en de vergelijkingsopties op de site is erg handig.

Aanbeveling
De prijzen zijn niet concurrerend. Voor dezelfde prijs haal je het bij de lokale elektronicawinkel. Voor minder kun je het ook online vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Gelder 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter je PC alles snel regelen !

Service
Kan niet beter wensen

Assortiment
Vond hier wat elders niet voorradig was

Aanbeveling
Zie mijn voorgaande waarderingen

Extra toelichting
Moet dat dan nog, na zo'n beoordeling ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christian demeester 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je moet niet eens je huis uit.

Service
Snel

Assortiment
Het gevraagde artikel.

Aanbeveling
Tevreden over alles.

Extra toelichting
Duidelijk overzicht inzake technische gegevens en prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Overduin 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Redelijk makkelijk te zoeken op de web shop

Service
Goede service bestelling andere dag binnen

Assortiment
Had wat meer verwacht van invloed van twee hoesjes voor telefoon

Aanbeveling
Is erg duidelijk

Extra toelichting
Nog niet misschien in toekomst

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Niek 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere website, snelle levering

Service
Alles wordt uitstekend verantwoord

Assortiment
Het specifieke artikel waar ik naar op zoek was, bleek bij Coolblue ruim voorradig

Aanbeveling
Prima !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Spreeuwke 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikels zijn onderverdeeld in "shops" waardoor het zoeken zeer eenvoudig is.

Service
Uitstekende service. De beloften worden waar gemaakt. Vandaag vóór 23:59 uur besteld morgen in huis.

Assortiment
Breed assortiment met duidelijke omschrijving van de aangeboden producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helenuh 17-09-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
erg profesioneel bedrijf, zowel de website en de winkel zijn heel goed verzorgd. Ze leveren snel en hebben goede en duidelijke voorwarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman M 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk zoeken en vervolgens bestellen.

Service
Jammer dat me niet meteen duidelijk werd hoe ik de gratis melkopschuimer zou krijgen. Vervolgens 8 wachtenden voor me bij de klantenservice.
Daar wel netjes geholpen!

Assortiment
Breed!

Aanbeveling
Je vindt wat je zoekt en voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jaap Don 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
super makkelijk bestellen op het web.

Service
Bezorging perfect op tijd, bezorger belt 30 min van te voren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karanza 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige website. Vlotte doorloop bestelprocedure

Service
Onmiddellijke levering. Steeds actuele stand van zaken raadpleegbaar

Assortiment
Gewoon gigantisch

Aanbeveling
Snel en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve.S. 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijk overzicht + 24h levering.

Service
Al enkele keren een aankoop moeten terug sturen wegens technische problemen. Alles werd snel en goed opgevolgd.
Service is super!

Assortiment
Voldoende aanbod van verschillende toestellen.

Aanbeveling
Simpelweg: niemand doet beter.

Extra toelichting
Tot op heden nog geen negatief punt kunnen vinden. Kan alleen maar zeggen: doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yogi 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk met voldoende informatie. bestellen eenvoudig

Service
bestellen geen probleem. vlot compleet geleverd. goed verpakt

Assortiment
direct kunnen vinden wat ik zocht voor een goede prijs

Aanbeveling
Alles volgens verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blijeklant 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zondagmiddag vanuit stoel bezorgd. Volgende dag al aan eind van ochtend bezorgd.

Assortiment
Keus genoeg, printer vooraf kunnen bekijken op videootje op website. Heel handig!

Aanbeveling
Betrouwbaar, keus genoeg, geheel zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is heel overzichtelijk en het is makkelijk om een product te bestellen.

Service
Je krijgt diverse e-mails zodat je perfect op de hoogte bent waar je pakket zich bevind. Mocht je niet thuis zijn dan kan het bij de buren worden afgegeven, je krijgt dan een briefje in de brievenbus en zelfs een e-mail met een bevestiging dat je pakket bij de buren is afgegeven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

logghe 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kan op eigen tempo kiezen
duidelijk uitgelegd hoe alles in elkaar zit om te bestellen

Service
de bestelling lag in het verkeerde postkantoor: daardoor eendag later en ik moest 2maal erom gaan

Assortiment
keuze genoeg ivm speelgoed

Aanbeveling
omdat jullie betrouwbaarheid uitstralen en dat vind ik heel belangrijk.en eerlijkheid

Extra toelichting
+punt: ik vind oprecht en duidelijkheid heel belangrijk in zaken doen dat is niet altijd evident dat heeft vertrouwen -punt iets meer tijd geven tussen bestelling en afhaling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

To-maat 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken gaat makkelijk filters zijn goed in te stellen.
Goede vergelijking van producten .
Duidelijke uitleg eventueel met youtube filmpje
Al met al prettige kennismaking met de eerste keer coolbleu

Service
Er staat voor 23:59 besteld de dag erop in huis
Nou wat ze beloven is wat ze doen ( moesten ze in den Haag ook eens doen )
Leuk de grapjes die er op en in de doos zitten
Ze laten ook weten via sms en mail wat er met je bestelling gebeurd ,wanneer je het op kunt halen bij een afhaalpunt

Assortiment
Gemakkelijk zoeken,filters en instellingen zijn voldoende in te stellen zodat je snel door het hele assortiment kunt gaan

Aanbeveling
Echt een aanrader

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijke site" what you see is what you get" Wat ze beloven komen ze na En dan zijn ze ook nog grappig ,met allerlij leuke dingen op en in de doos Fijne webwinkel waar ik een beetje "fan " van aan het worden ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smic67 16-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Service
Onze bestelling met ordernummer 14062500 werd geplaatst op 13 september 2015 om 19:59u. Tot op vandaag niets ontvangen, gezien of bericht hierover gekregen.
Via de link op Bpost voor het opvolgen van onze bestelling staat er nog steeds hetzelfde sinds 13/09
Service???
Via Yamuda, klantenservice, een bericht verstuurd, GEEN antwoord!
Service???
Bestelling dringend nodig voor een van de kinderen, dit VOOR vrijdag 18/09! item nodig op school
Bedankt Coolblue
Is er een probleem met betaling?
Geen levering, ook geen betaling!

Extra toelichting
Jammer dat ik in het vak "Hoe lang in bezit?"niet kan aanvinken: "Nog niet ontvangen"

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

gauw 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede adviespagina, filtermogelijkheden werken zeer goed

Service
leveringsmogelijkheid uitgebreid:vrijdagmiddag besteld en zaterdag middag al in postpunt aanwezig:IDEAAL

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
perfecte werking website en dito levering

Extra toelichting
uitgebreide website, goede prijs, uitgebreide leveringsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentine platteeuw 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk om mee te werken, alles is duidelijk. Je verliest geen tijd.

Service
Je krijgt je bestelling zeer snel! Zelfs als je op zondag bestelt krijg je het de dag nadien.

Assortiment
Zeer ruime keuze, je hoeft niet naar een winkel te gaan om een ruimere keuze te bekrijgen!

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk, snelle service, gratis retourneren!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

teveele 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
24 uur per dag

Service
Kan geen minpunten bedenken dus 10

Aanbeveling
Aanrader, onvoorstelbaar snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles helder weergegeven en snel te vinden en te vergelijken, Super!

Service
Snel bezorgd en werkend op z'n plek gezet, top.

Assortiment
Breed assortiment goede keuze.

Aanbeveling
Al meerdere "afdelingen"binnen de winkel bezocht en spullen gekocht. Prima prijs, snel geleverd en prima service. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nolly 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en duidelijke website.

Service
Bestelling werd prompt de volgende dag geleverd. Daaraan voorafgaand werd ik op de hoogte gehouden waar mijn bestelling zich precies in het bezorgtraject bevond.

Assortiment
Het totale assortiment van de site heb ik eigenlijk geen idee van omdat ik gericht op zoek was naar één produkt. Maar ook dat zal wel goed zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoals het hoort...

Service
Lekker snelle levering !

Assortiment
Voor mij voldoende, maar de keuze is enorm.

Aanbeveling
Goede prijzen, goed assortiment en snelle levering...
Heel fijn..!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

corneel de clerck 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik ben zeer te vreden over de aankoop van de graanmolen van kenwood het werk voortrefelijk

Service
zondag namiddag bestel en maandag morgen 8 uur thuis

Assortiment
heel goed

Aanbeveling
ik zal zeker en vast de winkel aanbevelen aan vrienden

Extra toelichting
vooral de snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews