coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2505 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pijerke 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar klikken is het weer geregeld. Perfect.

Service
Geen additionele kosten voor het gebruik van Paypal. Zo hoort het. Dank je Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi DB 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
De bestelling plaatsen en betalen verliep super makkelijk. Ik werd snel op de hoogte gebracht welke handeling er met mijn pakket gebeurde, tot de verzending... toen liep het blijkbaar mis. Vrijdagmiddag besteld, maandag pas pakket gekregen.

Service
zoals hierboven vermeld: ik werd levering beloofd de volgende dag, maar moest wachten tot maandag.( vrijdag in de namiddag besteld)De reden waarom je voor coolblue kiest is de snelle levering.Niet dus.

Aanbeveling
mijn eerste ervaring was niet echt ok. Voorlopig kan ik dus geen positieve ervaring delen met mijn vrienden.

Extra toelichting
Ontgoocheld in de leveringstermijn. Belofte maakt schuld!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Henk Huizinga 14-09-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede service en zeer snelle levering.

Service
super. Geen ander woord voor

Assortiment
ik kijk maar bij een aantal producten maar er is veel te koop voor goede prijzen

Aanbeveling
heb geen klagen

Extra toelichting
Ik bestel tegenwoordig bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met een paar klikken kun artikelen bestellen

Service
Heb een telefoon besteld via tweede kansje en de eerste telefoon was niet goed gebeld met cool blue en kon deze telefoon omruilen voor een ander exemplaar terwijl die wel € 50,= duurder was top!!!!!!!

Assortiment
je kunt het niet bedenken of ze hebben het wel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoldus 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig gevonden en besteld, goede productvoorlichting

Service
vrijdagavond laat besteld, en zaterdag in huis zoals beloofd. Niet perse nodig maar wel heel leuk

Aanbeveling
prima levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en snel besteld.

Service
Snelle verzending! Producten worden goed beschermd verzonden.

Aanbeveling
De wachtmuziek heeft mij geholpen om geduldig op mijn pakketje te wachten ;)

Extra toelichting
Een rugzak van Coolblue is zo fijn, want nu doet mijn rug niet meer zo'n pijn. Hij is mooi, praktisch en cool, zonder gepruts en geknoei.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon een heldere site, overzichtelijk en duidelijk. Ook voor iemand die nu voor het eerst iets besteld via internet. Had weleens reclame gezien op tv, maar het gemak van het zoeken en kopen verbaasde me achteraf.

Service
Door de diverse duidelijke mails weet je up-to-date waar je product 'onderweg' is. Eigenlijk is deze service aan de voorkant een reden temeer om vaker een product in huis te halen. Top. Service 'na aankoop' hoop ik geen gebruik van te maken.

Assortiment
Kan ik kort over zijn. Prima. Ook de vergelijking tussen producten onderling is duidelijk en helder. Een reden van mijn aankoop bij jullie.

Aanbeveling
Ik twijfelde tussen 8 en 9. Geef een 8, om toch voor jullie zelf nog een motivatie te houden om zo goed je best te blijven doen. Is meer een aanmoediging deze 8

Extra toelichting
Tot nu toe zeer tevreden met jullie en mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice Verhoeff 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle service, site die je goed en gemakkelijk kan doorzoeken en waar je, nadat je je keuze hebt gemaakt snel kunt betalen. De mails van bezorging etc maakt dat je weet wat er gebeurt en wanneer je product gebracht wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouke 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was heel gemakkelijk om het product op de website te vinden, het product werd uitvoerig beschreven, ook goede foto's bijgevoegd, en ik kon bestellen zonder een account aan te maken (waarom heb ik dat niet gedaan?, volgende keer dan maar).

Service
Ik heb nog geen gebruik hoeven te maken van de after-sales service, maar het was heel gemakkelijk om te bestellen en ook de levertijd van 18 uur was naar tevredenheid. Afhalen vlakbij.

Assortiment
Heb ik niet direct naar gekeken, was op zoek naar een specifiek product.

Aanbeveling
Zoals ik het nu beoordeel kan en zal ik deze winkel zeker aanbevelen, er is trouwens een filiaal in onze stad zag ik.

Extra toelichting
100 punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelandjagers 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Thuisbezorgd op zelf gekozen dag, geen extra kosten, supermakkelijk

Service
Goed bereikbare klantenservice, ook behulpzaam en met kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestelling ging snel en ik kon het de volgende dag vanaf 8:30 ophalen bij het postkantoor(bezorgen kan ook gratis).

Service
Prima service, niets over aan te merken.

Assortiment
Ik was op zoek naar een laptop voor max 800 euro. Deze laptop(toshiba satellite l50 c 18u) was in de aanbieding dus was precies goed geprijst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

daisyken72 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel vriendelijke bediening

Service
heel vlug verzonden

Aanbeveling
omdat je veilig kunt betalen en een vlugge levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen

Service
Snel en goed.

Assortiment
Ruime keus en overzichtelijk via zoekmachine

Aanbeveling
Prima produkten voor een scherpe prijs.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Keurig op tijd geleverd

Assortiment
Prijs: goedkoop.

Aanbeveling
Het was maar een filter maar ik ben snel en goed behandeld

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bollaert T. 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als frequent pc gebruiker was het gebruik van de website heel duidelijk. Ik kan uiteraard niet spreken voor beginnende gebruikers.

Service
Ik was vooral tevreden over de wel héél snelle levering en goede verpakking.

Assortiment
Had mijn keuze snel gevonden, ik had meer dan genoeg keuze tussen het aanbod.

Aanbeveling
Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest bij een aankoop via Coolblue. Zelfs in de zeldzame gevallen dat ik terug naar de winkel moest, ben ik zeer goed geholpen geweest

Extra toelichting
Wat mij vooral aanspreekt is de snelle levering, ongeacht of het weekend is of niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Resque 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gemak is een deel van de mooie service. Dat je kunt instellen op selectie criteria is erg sterk, ik kan precies het juiste produkt vinden.

Service
snel en makkelijk betalen, levering is ongeloofelijk snel

Assortiment
ik vind sommige produkten niet terug, terwijl andere winkels dee nog wel leveren. Is geen ramp, maar het assortiment lijkt zo nu en dan beperkt

Aanbeveling
niet alleen ikzelf maar ook mijn kennissen geven een dergelijke beoordeling. Het is gewoon fijn winkelen.

Extra toelichting
de website maakt nog wel eens foutjes, ik koos een produkt en plaatste dat in mijn mandje. Bij betalen blijkt echter mijn mandje toch leeg te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louren 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kom altijd bij cooblue terecht om snel het juiste product te kiezen.

Service
Altijd goed geweest. Ik kan laat nog bestellen, snelle verzending, after-sales alle vertrouwen in maar nu niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Guijt 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De deur niet uithoeven

Service
per omgaande levering

Assortiment
Eindelijk strijkbout gevonden met uitstekende beoordelingen, is'ie bijna niet meer te koop, gelukkig wel bij jullie.

Aanbeveling
Ruime keus, scherpe prijs, snelle levering.

Extra toelichting
Zelfs op zondag, wat een service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hnelle 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
bestelling geplaatst vrijdagavond om 19u, levering voorzien op zaterdag: hele dag thuisgebleven, niemand gezien... Pas maandagochtend levering ontvangen...

Extra toelichting
Jammer dat er zelf niet gecommuniceerd wordt wanneer de leveringstermijnen niet gehaald worden...

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Veldhuis 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
overzichtelijk

Assortiment
was oke maar ik heb het wel online gekocht en dat ging heel goed en snel.

Aanbeveling
prima gegaan.

Extra toelichting
's avonds om 11.00 uur besteld. De volgende dag om 9.00 uur in huis. mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MalikaNekhla 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel online besteld.

Service
Correct geleverd, vriendelijke man van BPost

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Ik ben over het algemeen enorm tevreden over deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon Notebaart 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik had een aantal problemen en na mijn problemen uitgelegd te hebben is hier echt iets mee gedaan. Hier was ik erg blij mee!

Assortiment
Er is een heel ruim assortiment! Heel veel keuze.

Aanbeveling
Ruim assortiment en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catharina 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
's Avonds besteld en de volgende dag op een vast tijdsbestek van 2 uur bezorgd!

Service
Ik mis de papieren bebruiksaanwijzing bij mijn aankoop de Canon Pixma MG3550. Ik wil in alle rust op papier de gebruiksaanwijzing kunnen lezen!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Ingrid van Peel 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eh... rap besteld, betaald en vooral aan huis geleverd!!! Dat is best handig als je in de stad woont en niet voor je deur kan parkeren!!

Service
Ik heb de klantendienst gebeld. Heb duidelijk gezegd wat mijn printer moet kunnen en rond welke prijsklasse ik een printer wilde kopen.

Assortiment
Het assortiment van printers is heel ruim. Veel ruimer dan in de winkels die ik bezocht in het stadscentrum van Antwerpen.

Aanbeveling
Ik zou zeker iederren aanraden om vooraf wat criteria vast te leggen, ik zou toch even bellen voor meer info, wees je bewust van de prijs en ... de gratis supersnelle thuislevering is bij aankoop van een 'zware' printer mooi meegenomen. Ik heb vrijdagavond besteld en betaald en zaterdagmorgen werd de printer geleverd

Extra toelichting
Ik vind het gamma van producten zeer ruim, de (telefonische) hulp bij het kiezen van het juiste toestel, de snelle afhandeling bij de bestelling en de ongelooflijk snelle thuislevering grote pluspunten!! Een minpuntje is dat ik het toestel niet 'fysiek' kan bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan.debeule 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supergemakkelijk besteld en geleverd. Enige puntje van kritiek misschien: het zou handig zijn moest de klant een betere estimatie krijgen van het aflever-uur zodat hij niet de hele dag thuis moet zitten wachten...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elies 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf pc, tablet of smartphone alles bestellen. Superhandig!

Service
Snelle levering bij je thuis of gewenst aflevering op tijd en/of datum die je wilt.

Assortiment
Van speelgoed tot laptop, uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wassenaar 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel via internet bestelling te plaatsen

Aanbeveling
Snelle en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Agimus Thuiszorg Groningen 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar minuten de bestelling kunnen plaatsen en afronden. Ook bij het afhalen van de goederen was de afhandeling snel.

Service
Vriendelijk en snel.

Assortiment
Heb gevonden wat ik zocht en de combi aankoop was erg handig en voordelig.

Aanbeveling
Niets veranderen!!

Extra toelichting
Een volgende aankoop gaat weer via coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aardmannetje 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
De keuze uit het groot assortiment is heel gemakkelijk. Opvolging van de bestelling is heel efficiënt en de levering super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk

Service
Goed, wat wordt beloofd (bezorging een dag later) wordt waargemaakt.

Assortiment
Voor mij uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Gezien vorige punten. Goede prijs-kwaliteit verhouding, goede service. Pakje komt netjes verpakt aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Clappers 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Als men eenmaal is overgegaan tot bestelling krijg je op een dag tot soms vier email aangaande je bestelling. Wellicht kan dit minder of gebundeld worden in een á twee emails.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Onno 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super snel en gemakkelijk en goed op de hoogte gehouden

Service
Constant mailtjes over status en bezorging

Assortiment
Alles te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website(s), simpel besteld en in de gewenste ruimte geleverd. Super!

Service
'S avonds laat besteld en de volgende dag al in huis. Je wordt voldoende op de hoogte gehouden via sms van het moment van levering, erg fijn, je krijgt op deze manier de mogelijkheid om nog de deur uit te gaan die dag.

Assortiment
Zeer ruim. Ik kon vinden en krijgen wat ik zocht.

Aanbeveling
Erg tevreden. Breed assortiment en snelle levering met real time informatie over het aflevermoment.

Extra toelichting
Wellicht een idee om een aflevermoment te kunnen selecteren. Ochtend, middag of avond?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentijn 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
kiezen, vergelijken, filteren en sorteren op de site is geen probleem.

Service
Zo besteld, zo geleverd.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt

Extra toelichting
online aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke indeling.

Service
Snelle levering, ook op zondag.

Assortiment
Ruim assortiment en goede filtering mogelijk van je wensen.

Aanbeveling
Gewoon top.

Extra toelichting
De fysieke winkel (ik woon vlakbij Groningen) is ook reuze hamdig. Goed en vriendelijk, meedenkend personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 14-09-2015 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige voorselectie maken op de site

Service
meedenken en advies.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
eerlijk advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith van der Bol 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Allerlei manieren om te zoeken wat bij je past. Lekker duidelijk.

Service
Zeer snelle levering. Ook op zondag! En in het verleden hebben Coolblue medewerkers heel goed werk verricht voor een klacht.

Assortiment
Heel veel keus. En niet duurder dan anderen

Aanbeveling
Zou niet weten wat er beter kan maar ik geef geen tienen!😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nellpee64 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om via de site te bestellen. Geen gedoe met verschillende schermen. Gewoon in winkelmandje en dan naar betalen en klaar.

Service
Service kan niet beter. Gratis levering en steeds zeer correct.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Ik ga altijd vergelijken met andere sites maar moet steeds terug keren naar Coolblue omdat ze zo stipt zijn gratis verzending.

Aanbeveling
Ik heb Coolblue al aan al mijn vrienden, kennissen en familie aan bevolen. En ze vinden het ook fantastisch "vandaag besteld morgen in huis"

Extra toelichting
Coolblue is voor mij gewoon de beste online winkel in zijn soort. Alles is gemakkelijk aan de site. Je vind er alles netjes terug. Zeer gebruiksvriendelijk. Fantastische service, Geen verzendingskosten. Voor mij verdienen jullie een 10. Doe zo verder zou ik zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jozef donckers 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
echt super handig

Service
alles klopte,zelfs mail met uur op van levering.super goed

Extra toelichting
gewoon bestellen en de dag daarop in de morgend geleverd,kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijke behulpzame klantenservice.

Service
Klantenservice op zondag. Geweldig.

Assortiment
Prijs was goed.

Aanbeveling
Op zondag na 16.00 uur een wasmachine besteld en op maandag voor 12.00 geleverd. Ik werd fijn van iedere stap op de hoogte gehouden. Super.

Extra toelichting
Rustige wasmachine. Wast goed. Ik ben benieuwd hoe lang hij meegaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Aardige monteurs die het apparaat vakkundig aangesloten hebben en wat instructies hebben gegeven . Vervolgens alle verpakkingsmaterialen en het oude apparaat weer mee terug hebben genomen

Assortiment
Daar heb ik niet echt naar gekeken, ik wist welk apparaat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdie 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met het grootste gemak doe je je bestelling
Wat het ook mag zijn of wat je wil aankopen

Service
De service is gewoon geweldig altijd stipt op tijd op de afgesproken dag en tijdzone

Assortiment
Alles wat wij wilde aankopen zat altijd in jullie breede assortiment

Aanbeveling
Wij hebben al zoveel mensen gewezen op jullie site en iedereen was ook daar zeer positief over

Extra toelichting
Het is gewoon weg fantastisch Hoe jullie het assortiment en levertijd zo onder de knie hebben sjapo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcdes 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Zeer snelle en correcte levering.

Assortiment
Een waaier van mogelijkheden.

Aanbeveling
Persoonlijk goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bakker 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Snel besteld, en per ongeluk met Ideal 2 keer betaald. Dag erna gebeld, zelfde dag bedrag terug, dag hierna een persoonlijk, handgeschreven kaartje van Cool Blue (Samanta)! Zo zie je dat bij Coolblue de voordelen van internet kopen samen kunnen gaan met persoonlijke service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Coolblue zorgt inderdaad voor een glimlach :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teleurgestelde zakelijke inkoper 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
De service 'Lever dezelfde dag' werkt niet. Coolblue claimt een pakket te hebben aangeleverd, maar de distributeur heeft het niet. Excuses via telefoon, komt morgen zeker wordt beloofd, maar in het weekend werkt de 'lever dezelfde dag' helemaal niet. Coolblue...eens, maar nooit meer als je iets echt nodig hebt.

Aanbeveling
Levering gaat fout, kan gebeuren, maar vervolgens niets doen om het op te lossen is niet acceptabel. Zelfs na telefonisch annuleren van de order volgt er niet eens iets als een bevestiging hiervan.

Extra toelichting
Het 'standaard' proces hoort ook het correct afhandelen van foutlopers te omvatten, hier is blijkbaar nog helemaal niet over nagedacht.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Andor 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was makkelijk te vinden op de site

Service
Snelle levering

Assortiment
Jullie hebben van alles op voorraad

Aanbeveling
Makkelijk winkelen, snelle levering, goeie prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Filip Jenne 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Zeer vlotte bestelling en betaling.

Service
Idem

Assortiment
Ruim in vergelijking met vergelijkbare sites.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mieke 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan makkelijk zoeken en er worden zelfs suggesties gedaan.

Service
Goed! Je krijgt zelfs meer service dan verwacht. (Denkt aan wachtmuziekje tot je bestelling bezorgd wordt enz.)

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews