coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harman 24-03-2017 Via de website gekocht

Fijn bedrijf om daar te kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is het bedrijf waar ik graag bestel omdat de kwaliteit goed is verzending super snel de prijs laag is heel groot assortiment en vriendelijk en behulpzaam bij problemen met instellingen ze weten waar ze het over hebben.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Dorreboom 24-03-2017 Via de website gekocht

Op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een prima assortiment en de koelkast die wij zochten voor een aantrekkelijke prijs. De service van Coolblue, de snelle levering, het innemen van de oude koelkast en de gratis bezorging heeft er toe geleid bij Coolblue te bestellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frans 24-03-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en bekwame klantenservice. Ook uitstekende bezorgservice en bezorgers. Groot en goed aanbod. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superaankoop! 24-03-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, en door mail- sms en telefonisch contact heel duidelijk hoe laat ze komen. Dus niet eindeloos wachten op de bezorging. En heel vriendelijke bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 24-03-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en goed product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service van coolblue is zeer goed. Alles staat duidelijk omschreven om te weten over het product. Zelf heb ik alle vertrouwen in dit bedrijf. Om te bestellen via de webwinkel is erg vertrouwbaar en komt altijd netjes de volgende dag binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

De Jonge 24-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de site wordt het product goed en duidelijk omschreven, bestellen gaat heel eenvoudig. De levering van het bestelde is heel snel. Alles is heel zorgvuldig verpakt. Na levering volgde nog een mail met instructies betreffende de installatie van de laptop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 24-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en mooie duidelijke webshop. Ruime keuze en producten zijn makkelijk te vergelijken in een overzichtelijke lijst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annette 24-03-2017 Via de website gekocht

Supergoede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
*goede website voor productvergelijking
*gratis plaatsing en aansluitservice bij grote apparaten
*continu op de hoogte houden van levering voor klant
*vriendelijke en beleefde bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thierry 24-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue, Gewoon Cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom een snelle, goede levering. En dat voor een scherpe prijs.
Na bestellen nog een handig instruktie mailtje gehad voor het product wat ik besteld had.
Gewoon Cool dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannnne 24-03-2017 Via de website gekocht

TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In één woord omschreven: TOP. Duidelijke website, leuke filmpjes en wachttherapie. Snelle levering en goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Ik bestel altijd graag bij Coolblue.nl.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ling 24-03-2017 Via de website gekocht

geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na levering blijkt een kras op de koelkast te zitten. Gebeld en word gelijk een voorstel gedaan om dit op te lossen. Alleen de bezorgers wilden liever de doos niet uitpakken. Na verzoek werd dit pas gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dion 24-03-2017 Via de website gekocht

Van alle markten thuis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor Coolblue vanwege de immense aanbod en in dit geval een aantrekkelijke aanschafprijs.

Behalve dat er ook koopjes tussen zaten, toch gekozen voor een nieuw model.
Product bevalt enorm en dat is maar een bevestiging van de kwaliteit die geleverd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deurne 24-03-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert altijd snel en correct en heeft een handige webshop met duidelijke info. Na de bestelling ook meteen info over de levering.Ik heb al verschillende keren bij hun besteld en Ik ben een heel tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velis 24-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afspraken worden zeer goed nagekomen: mailtje wanneer geleverd wordt; telefoontje van de installateur een half uur voor levering.
Bezorger/installateur zeer bekwaam. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 24-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, alles ten alle tijde duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk om mijn nieuwe tv uit te zoeken. Ik wou niet zo snel mogelijk, maar op een andere dag geleverd. En dat was ook zo geregeld.
Je wordt goed op de hoogte gehouden mbv mails over de status van de levering. Prima gewoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

24.3.2017 24-03-2017 Via de website gekocht

Stofzuiger en stoomreiniger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service snel en personeel is vriendelijk en als ik iets ga kopen bestel ik online bij cool blue ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Mulder. 24-03-2017 Via de website gekocht

Zeer betrouwbare en goede service.

Algemene score

9,0
Betrouwbaar op afspraak. Nette en vlotte bezorging. Zeer correcte verwerking/afwerking. Service heb ik geen gebruik van gemaakt. Maar goed ook natuurlijk. Op naar de volgende cool bleu bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goedegebuure 24-03-2017 Via de website gekocht

Wasmachine service was top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld. Volgende dag na paar mails, smsjes en een telefoontje kwamen de bezorgers aan. Ze namen de oude wacmachine mee (van 1 hoog), sloten de nieuwe aan. Zette het schoonmaakprogramma aan en een vragenlijstje en klaar. Snel, goed en netjes geregeld. Top service voor een nieuwe machine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 24-03-2017 Via de website gekocht

Goede wasmachine en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe wasmachine gekocht en de volgende morgen al meteen bezorgd. De wasmachine werd boven gezet en de oude werd meteen meegenomen. Aardige medewerkers en snelle en goede service!
Zou er de volgende keer zeker weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oriana 24-03-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke levering, snel en leuke emails naar de levering toe! Ook de humor die gebruikt wordt vind ik goed passen bij het merk Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 24-03-2017 Via de website gekocht

Super goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen de afspraken na. Wasmachine netjes naar zolder gebracht en aangesloten. De oude meegenomen. Netjes via mail en SMS op de hoogte gebracht van de tijd waarop geleverd zou worden. 20 Minuten van te voren ook nog gebeld door bezorgers dat ze onderweg waren. Uiterst correcte bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 24-03-2017 Via de website gekocht

Super service zowel aan de telefoon als bij de aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ik fijn vind is dat er super wordt gecommuniceerd; eerst krijg je een mail waarin wordt aangegeven hoe laat de zending komt, daarna nog een smsje en vervolgens wordt je nog gebeld door de chauffeur wanneer hij er verwacht te zijn. Hier kunnen andere winkels nog een voorbeeld aan nemen! Ook waren de chauffeurs zeer kundig en dachten goed mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vikash 24-03-2017 Via de website gekocht

Snelle professionele en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle service, goede opvolging en zeer duidelijke informatievoorziening via email en sms. Top organisatie!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvia 24-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide webshop, overzichtelijk en gunstig geprijsd. Veel informatie en bij vragen kun je altijd een whats app berichtje sturen die direct beantwoord wordt. En natuurlijk een hele snelle levering. Super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Nico 24-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en top service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijkheid van de website en snelle levering van het product. Grote sortering aan producten en k koop vaak bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 24-03-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd, Netjes en correct.Niks mis mee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gekozen omdat bekend is dat de service en de aflevering van het pakket zeer goed zijn. Ook deze keer werd alles netjes op tijd afgeleverd. Zag t pakket er weer prima uit. Zeer snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BL 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle verwerking

Algemene score

8,0
Zelfs op zaterdag voor een bepaalde tijd besteld en zondag ontvangen, heel goed.
Meer weet ik niet maar ik moet minimaal 100 posities vullen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MarvinJamesNL 23-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan weinig bijzonders vertellen. Op donderdagavond een bestelling van een espressomachine geplaatst. De volgende dag kon ik deze afhalen bij een afhaalpunt. Pakket is tevens goed verpakt. Geen negatieve punten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 23-03-2017 Via de website gekocht

Goeie en klantvriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de derde keer iets gekocht bij CoolBlue, en wederom weer zeer tevreden. Dit maal ging het om een wasmachine, hier is veel keus (bijna te veel) en er waren wat vragen over, de vragen zijn gesteld via whatsapp, snel antwoord en er werdt goed mee gedacht! Vervolgens wasmachine besteld en deze is op afgesproken datum bezorgd door 2 bezorgers, ze hebben de wasmachine naar zolder gesjouwd, en de oude naar beneden, zeer deskundig en denken goed om de kozijnen e.d. Ook werd er middels mail en sms indicatie gegeven hoelaat de bezorging zou plaats vinden, plus dat er nog een sms volgde een half uur voor de bezorging, en ca 10-15 minuten voor tijd nog gebeld! Dus je hoeft niet van 8.00 tot 20.00 thuis te zitten wachten. Al met al SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 23-03-2017 Via de website gekocht

Absoluut geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en overzichtelijke website met aangename customer experience. Vlotte levering en zeer vlotte service na verkoop (ik moest een item terugsturen die niet aan de verwachtingen voldeed en alles is vlot en correct verlopen).

Bedankt, Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 23-03-2017 Via de website gekocht

Snel, altijd goed

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snel en goed. Soms nét een of een paar euro duurder dan ergens anders maar service is het wel waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 23-03-2017 Via de website gekocht

Volgende dag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 23.30 bestelling gedaan en volgende dag om 9 u smorgens aan deur. Niet gelijk andere site's. Ze beloven volgende dag aan huis en heb deze zelden de volgende dag ontvangen .
Doe zo verder cool blue !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana V. 23-03-2017 Via de website gekocht

Perfect 'tweede kansje'

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben blij met jullie mogelijkheid om 'tweede kans' producten te kopen, terwijl de voorwaarden en levering gewoon hetzelfde blijven als wanneer je een nieuw product koopt. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P. van Aken 23-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb ervaren als klant dat Cool Blue écht staat en uitvoert in 'alles voor een lach'. Het is een bedrijf wat echt klantgericht, servicegericht en klantvriendelijk is! Ook via de chat bij vragen is elke medewerker uiterst vriendelijk. Ik voelde me serieus genomen en geen nummer. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 23-03-2017 Via de website gekocht

Heel nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Exact volgens afspraak geleverd. Track and trace werkt uitstekend en ik werd keurig 10 minuten voor de levering gebeld. Een paar stevige jongens hebben de machine naar de eerste verdieping gebracht en de oude machine weer meegenomen. Aansluiten ging ook netjes alleen waren ze twee afsluitplaatjes vergeten te plaatsen. Dat heb ik zelf maar gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim van Sprang 23-03-2017 Via de website gekocht

Altijd blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel hier altijd met een glimlach. Ook als het iets duurder is dan bij andere winkels bestel ik vaak toch bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos 23-03-2017 Via de website gekocht

tevreden over productlevering. niet over gsm inruil actie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik zag voordat ik bestelde niet dat mijn oude huawei niet ingeruild kon worden. Hierdoor liep ik 20 euro mis. Ik had hem anders elders besteld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Goele 23-03-2017 Via de website gekocht

Zeer correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het pakket liet op zich wachten door een fout bij b-post, coolblue heeft meteen een nieuw opgestuurd, dat was pas service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Mel-Asselman 23-03-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een heel uitgebreid assortiment en een fantastische service. De volgende dag is je bestelling al in huis, zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 23-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel besteld, makkelijk uit te kiezen op de website. In een postkantoor vlakbij opgehaald. Hoef dus niet thuis te zijn;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

EBri 23-03-2017 Via de website gekocht

Zondagavond besteld, maandag in huis...Top!

Algemene score

9,0
Coolblue geeft super veel en goede informatie in de vorm van video's. Werkelijk zeer goed! Keep up the good work!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Er 23-03-2017 Via de website gekocht

Geen andtwoordt op mail en onvriendelijk aan de telefoon

Algemene score

1,0
Wij hebben twee mails gestuurd van twee aparte mail adressen na twee dagen geen antwoordt.
Toen maar gebeld wij wilde een macbook kopen een tweedekansje wij kregen een erg ontvriendelijke en korte andtwoorden en ze eindigde met u kunt maar het beste een nieuwe kopen.
Dan maar gedaan maar niet bij coolblue

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 25-03-2017

Beste Er,

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer dat u niet tevreden bent over onze service en geen antwoord hebt gehad op uw e-mails. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en niet de service die u van ons mag verwachten. Wanneer u ons nog een verdere uitleg wil geven van de situatie, kunt u een e-mail sturen naar geenglimlach@coolblue.nl met daarin schets van de hele situatie. Wij gaan hier dan mee aan de slag voor u. Wij wensen u in ieder geval heel veel plezier met uw nieuwe MacBook toe en als wij iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Astrid 23-03-2017 Via de website gekocht

Snel, netjes... helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze zijn snel, keurig op tijd geleverd en een nette klantenservice!!
Ik weet nu wel waar ik de volgende keer weer bestel... Coolblue !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie 23-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via een link van lijstje.nl. Cadeautje voor zoon. Maar wel meer gekocht ook en het is naar alle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue is top 23-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Algemene score

9,0
Snelle levering, je krijgt een SMS wanneer ze komen bezorgen en dan een paar minuten van te voren ook nog een belletje
Alles wordt netjes geïnstalleerd, Zeer vriendelijke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 23-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en ook nog eens op zondag top??????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk omschrijvingen en makelijk zoeken.
Fijn dat er ook het echte merk van Samsung wordt verkocht en er ook e.v .t andere mogelijkheden zijn en dat dit duidelijk wordt vermeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John Veldhuis 23-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Oude wasmachine ging plots kapot, even op internet gezocht naar vervanging, Coolblue had de scherpste aanbieding voor mijn keuze. De volgende dag stond het nieuwe exemplaar al te draaien, via Smartphone kreeg ik bericht dat hij onderweg was, wanneer hij ongeveer kwam en een half uur voor dat ze aanbelden kreeg ik nog een bericht. De machine werd op zijn plaats gezet en kon de oude wasmachine meegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jan 23-03-2017 Via de website gekocht

uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling volgende dag geleverd, verder niets aan toe te voegen gewoon goed!
ook de beoordelingen van andere klanten goed gelezen om zelf tot een keuze te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Sweere 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren bij coolblue artikelen besteld. Altijd prima service.
Snelle levering, tijd van bezorrgen kun je makkelijk aangeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E.R. 23-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Droger en stapelkit besteld, liep gesmeerd van bestelling tot bezorging. Voor de aansluiting werd ik op dag dat ik het bestelde netjes gebeld door het monteursbedrijf om een afspraak voor aansluiting en installering. Al met al prima service dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews