coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42688 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1818 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Hazekamp 01-04-2017 Via de website gekocht

Goede productbeschrijving en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hun eigen aanbevelingen en de reviews van de klanten maken samen met de uitgebreide productomschrijving en foto's de juiste keuze makkelijker en mocht je onverhoopt tóch niet tevreden zijn: dan kun je het terugsturen en wordt je geld na beoordeling teruggestort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Opmeer 01-04-2017 Via de website gekocht

Direct en betrouwbaar, op elk gebied!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede mondelinge informatievoorziening en nakomen wat afgesproken is! Prima kwaliteit en after sale service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B 01-04-2017 Via de website gekocht

Leer moment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Tijden het aansluiten wisten de zogenaamde monteurs niet welke de aan knop van het apparaat was. Dus drukten zij maar wat knoppen in totdat het begon te werken. Jammer als je professioneel wil overkomen even de productkennis op peil brengen.
Verder wel goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 01-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Ontzettend bedankt voor de review die u hier heeft geplaatst. Dit is feedback die wij zeker kunnen gebruiken om onze service te verbeteren. U mag zeker verwachten dat ook onze monteurs over de juiste productkennis beschikken om het apparaat voor u in te stellen. Onze oprechte excuses voor deze service. We zetten de feedback door naar de juiste afdeling zodat de monteurs worden geïnformeerd.

Als u nog andere vragen hebt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via geenglimlach@coolblue.nl.

Groeten,

Coolblue.

Reageer

herman 01-04-2017 Via de website gekocht

een zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk bestellen en vlug geleverd .dus ik kan coolblue een ieder aanraden .jammer dat ze niet meer winkels in nederland hebben maar de web shop werkt zeer goed.ga zo door voor mij een dikke 10.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 01-04-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling en service na zoekraken bestelling

Algemene score

8,0
Na bestelling vond levering niet op afgesproken dag plaats (zondag). Zondagavond gemeld. Pakket bleek tussen Coolblue en TNT zoek geraakt. Coolblue heeft op hierop prima doorgepakt en na de benodigde papieren exercitie op maandag een nieuwe order gemaakt, welke op dinsdag netjes is afgeleverd. Is natuurlijk vervelend dat een pakket kwijt raakt, maar de wijze waarop Coolblue heeft doorgepakt, kan een voorbeeld zijn voor vele andere webwinkels.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Annet 01-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op tijd geleverd, snel geïnstalleerd en buitengewoon vriendelijke jongens die ook alle oude machines hebben meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-04-2017 Via de website gekocht

Goede vergelijking in de webwinkel. Stipte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop heeft alle informatie over het product en stelt in staat om producten te vergelijken. Bovendien is de prijs meestal de laagste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-04-2017 Via de website gekocht

Zeer vlotte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en goed vergelijkingsmateriaal.
Zeer vlotte levering.
Klantvriendelijke servicedienst.
Kortom: zeer tevreden over Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 01-04-2017 Via de website gekocht

Makkelijk oriënteren, nuttige recensies, goede adviezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de goede recensies/reviews/adviezen en koophulp van Coolblue zelf had ik snel een nieuwe compactcamera uitgezocht. Ik ben uiterst tevreden met het bestelgemak en de snelle levering. De camera is precies wat ik ervan verwacht had en ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 01-04-2017 Via de website gekocht

Snel, ruime besteltijden, duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus aan producten en er zijn voldoende criteria om je te helpen bij je productkeuze. Ruime besteltijden, snelle levering duidelijke communicatie over het verloop van je bestelling en bij vragen krijg je snel en adequaat antwoord. Kortom: TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan 01-04-2017 Via de website gekocht

Snel, goede prijs, gewoon top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hetzelfde product was bij Bol € 50,00 duurder!
En dat is niet de eerste keer dat een product goedkoper was + goede website en makkelijke afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John smiet 01-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles heel duidelijk. Het is eenvoudig om alles te vinden. Betaling met creditcard hoef je niets extra's te betalen, is een pluspunt .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 01-04-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestellen gaat gemakelijk ,volgende dag je product al in huis en in de avond bezorgen is ideaal als je overdag ff niet thuis bent
producten zijn goed verpakt voor verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Van Eyndhoven 01-04-2017 Via de website gekocht

puntuele afspraak geweldige sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
proficiat voor de 2 vriendelijke mannen die de ijskast langs de trap naar boven gebracht hebben en geinstaleerd hebben.Voldoed aan alle eisen.Spijtig dat er geen nederlandse gebruikers handleiding bij was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en reactie van de klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld en geleverd binnen 24uur. Toen er wat onduidelijkheid was over het 2de deel van mijn bestelling een mailtje naar de klantenservice waarbij ik binnen een uur een duidelijk en positief antwoord terug kreeg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lara 01-04-2017 Via de website gekocht

Alles top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al diverse aankopen gedaan bij Coolblue en nog nooit reden gehad tot klagen. Duidelijke website, snelle levering en een vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 01-04-2017 Via de website gekocht

Leuke seconden chance

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het leuke aan deze shop is de tweede kans die je soms krijgt op bepaalde toestellen . Alle voordelen van nieuw met een substaciele korting.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

HJV180 01-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed product, snelle levering aan huis of bij zelf te kiezen ophaalpunt Postnl (erg makkelijk als het een cadeau is voor huisgenoot en deze het nog niet mag zien). Duidelijke website en uitleg. Eenvoudige betaling en factuur direct per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 01-04-2017 Via de website gekocht

gewoon goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is één van die webwinkels waar je vrolijk van wordt.
De zoekmodus op de website leidt je precies naar het product dat je ZELF wil hebben en niet naar het product dat een verkoper je wil aansmeren. Je kunt, door de filters te gebruiken, de zaken die je belangrijk vindt naar voren halen en zo een keuze maken die goed bij je past. Daarnaast zijn de plus- en minpunten die de website aangeeft, heel handig. Je weet zo zeker dat je een keus maakt waar je achter kunt staan. Soms is zo'n minpunt voor jou bijvoorbeeld helemaal niet belangrijk en kun je op die manier verantwoord voor de goedkopere optie gaan.

De bezorging ging precies zoals beloofd: vandaag besteld, morgen in huis of bij het afhaalpunt (dat is bij veel webshops ook wel eens anders!)

Het apparaat kwam in een degelijke verpakking, dus transportschade is niet aan de orde.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Coolblue en zal hier zeker vaker terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en een snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede prijs. Service merk je pas als iets niet goed is. maar dat heeft tot nu toe niet gespeeld. wat ik bestelde was gewoon goed, as advertised.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirian 01-04-2017 Via de website gekocht

Alles top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Communicatie is zeer snel en helder! Je weet de avond ervoor binnen welk tijdsbestek van een uur de bezorging plaats vind. Op de dag zelf wordt dat nog eens bijgesteld naar een tijdsbestek van 30
Minuten. Ook de bezorger belt een kwartier voor aankomst nog op.

Alle verpakkingen gaan direct mee, oude apparaten nemen ze mee. Aankoppelen van het nieuwe apparaat met een korte tekst en uitleg erbij.

Voor ons was dit niet de 1e bestelling bij coolblue, en zeker niet de laatste!
Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 01-04-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij coolblue kwam deze iPhone 7 het goedkoopst naar voren. Daarom voor coolblue gekozen. De levering was prima en de service ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.p. 01-04-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie site, supersnelle service.Geen bezorgkosten.Volgende dag in huis op afgesproken tijdstip.
Ook nog tips en instructies voor het product via de mail gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

San 01-04-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk zoeken op de website, en er zit ook humor in. Iets wat je te vaak mist bij bedrijven. Ook bij de klantenservice is die humor daar, met zeker met de service die je verwacht. Dat praat heel prettig. De jongen die ik sprak heeft ons goed geholpen en we hingen echt lachend op. We hadden rond 22.00 besteld en het product netjes de volgende dag in huis, super! Prettig Rn goed geregeld die track en tracé mails je die krijgt! Al met al, zeer treveden klant hier!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 31-03-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijke aanschaf en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beste prijs voor gewenste router via link van Consumentenbond. Aanschaf verder makkelijk en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robjedropje 31-03-2017 Via de website gekocht

2 dagen achter besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb twee dagen achter elkaar goederen besteld. Coolblue hielp mij middels hun chatfunctie bij het kiezen van de juiste artikelen.
De bestellingen werden in beide gevallen de volgende dag bezorgd. De bezorging kwam aan het begin van de opgegeven tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper 31-03-2017 Via de website gekocht

Snel en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben uiteindelijk voor de snelle bezorgservice bij coolblue uitgekomen. Wegens werk had ik geen tijd om thuis ze zijn overdag. Door de gratis avondlevering toch al de volgende dag mijn bestelling binnen. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

denhaas 31-03-2017 Via de website gekocht

super snelle service !!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot aanbod. goede zeer snelle verzending. goed verpakt. goede service bij vragen of probleem aangekocht item. kortom TOP!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Nijhuis 31-03-2017 Via de website gekocht

goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, niet altijd de goedkoopste maar dat beslis je zelf. Op de site staat ook een duidelijke omschrijving van het product. En je kunt altijd hulp vragen. Dit is zeer goed voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerwin 31-03-2017 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stofzuiger kapot. Binnen 1 dag een nieuwe. Snel en makkelijk gekozen mbv alle reviews en de Keuze van Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 31-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen. Goede levering. Goede service nog voor apparaat geleverd was kreeg ik al een duidelijke mail met instructies voor gebruik. Indien ik iets nodig heb bestel ik er weer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 31-03-2017 Via de website gekocht

In mum van tijd in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerdere ervaringen met Coolblue waren zo goed, dat we ook ditmaal linea recta naar dit bedrijf gingen. Je hebt je aankopen in mum van tijd in huis met -in dit geval- handige email met aansluittips

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 31-03-2017 Via de website gekocht

Besteld - geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue maakte het mij erg makkelijk de verschillende mobiele telefoons in mijn budget naast elkaar te zetten, te vergelijken en meteen te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hylebos luc 31-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue kan je vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je vindt snel je product via de site en kan op eenvoudige manier de voorgestelde alternatieven bekijken. Eens je keuze gemaakt kan je eenvoudig bestellen en betalen. Ik heb nog nooit een probleem rond de stabiliteit van hun systeem ondervonden. Voldoet het product niet, of is er een mankement aan, wordt het zonder problemen vervangen. Als ik een aankoop via internet doe, altijd via coolblue. Véél in de aanbieding en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 31-03-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestelling netjes een bevestiging gekregen met uitleg en de vervolgstappen die genomen worden. de bezorgtijden worden vermeld en er wordt uitgelegd wat je kan verwachten van de bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny v Alphen 31-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon simpel te bestellen en ook de betaling is makkelijk de levering is goed ik zal het volgende zeker bij cool bleu bestellen en adviseren aan kennissen en vrienden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirranda 31-03-2017 Via de website gekocht

Toppers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
WoW wat zijn we vriendelijk behandeld! Top site! Gezellig vlotte jongens die de wasmachine kwamen installeren, het was zo klaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Inge 31-03-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, vriendelijk klantenservice! Snel retour storten betaling van geretourneerd product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 31-03-2017 Via de website gekocht

Geslaagd Tweede kans product laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De optie voor een 2e kans laptop met garantie was doorslaggevend om bij Coolblue te bestellen ipv bij bol.
De specificaties zijn duidelijk en de bezorging is idd snel. Had de laptop binnen 24u

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 31-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles loopt perfect van bestellen tot afleveren...en de prijs is ook nog mooi! Wasmachine netjes boven gezet aangesloten en de oude afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PB 31-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een overzichtelijke website waarbij alles makkelijk te vinden is. Ook door de reviews op hun website kan je makkelijk recenties bekijken. De support service was verder ook goed te bereiken via de website en de levering was zoals altijd supersnel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 31-03-2017 Via de website gekocht

Keurig de volgende dag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke site, goede adviezen en snelle levertijd.
De bezorger stond de volgende ochtend vroeg voor de deur. Weliswaar niet op de aangegeven tijd (maar dat zal aan de post liggen), maar gelukkig waren we thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Schaik 31-03-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en vlot geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waren al een tijdje opzoek naar nieuwe pannen van Le Creuset en we waren blij verrast dat Coolblue ook pannen verkoopt. Al snel hadden we gevonden wat we wouden hebben en konden door de scherpe prijs een aantal mooie pannen aanschaffen. De volgende dag netjes geleverd waardoor we snel gebruik konden maken van onze nieuwe aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaëtan Verbrugghe 31-03-2017 Via de website gekocht

Beste webshop ooit!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten aankopen op Coolblue is heel gemakkelijk. De website is superduidelijk, je vindt gemakkelijk een product dat bij je past door de uitgebebreide keuze aan filters en je moet bijna niets invullen om een product te kopen. Ik koop vanaf nu alles wat ik kan op Coolblue, dit betekent dus bijna alles, het assortiment is heel uitgebreid. Ik vind Coolblue ronduit geweldig en raad de webshop zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katherine 31-03-2017 Via de website gekocht

Snel en hartelijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product besteld om 14.00 uur en de volgende dag om 08.15 uur in huis aangesloten en draaiend.
Communicatie over tijd van levering en het telefoontje in de ochtend dat ze onderweg waren is erg fijn en bovenal duidelijk.
Ook het meenemen van mijn oude (en zware 33 jarige) wasmachine is mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonnie 31-03-2017 Via de website gekocht

Unieke service

Algemene score

10,0
Ik vind Coolblue zo leuk omdat ze zich onderscheiden. v. het persoonlijke bedankfilmpje na aankoop. De gekkigheden zoals wachttherapie, pakketknuffelaar, etc. daar hou ik van omdat ik dan ervaar dat de mensen van Coolblue plezier hebben in hun werk en niet alleen geld willen verdienen (aan mij)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Ton 31-03-2017 Via de website gekocht

Alles prima in orde.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging heel makkelijk. Bestellen, bezorging, instructie. Niets op aan te merken. Er werd voor de bezorging gebeld dat ze vroeger kwamen, of dat uitkwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutervd 31-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag besteld en maandagmorgen direct geleverd. Zou de website aan iedereen aanbevelen. Vragen worden ook direct professioneel beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimphy 31-03-2017 Via de website gekocht

Goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en snelle levering.
Prijs van producten zéker niet te hoog.
Pluspunt: Geen verzendkosten en goede retour regeling.
Ik bestel voortaan bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Darwin 31-03-2017 Via de website gekocht

Snel en zeker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hopelijk nu wel een goede printer gekocht. De vorige, een Epson, ook bij Coolblue gekocht. Maar dat is een miskoop ivm gigantisch inktverbruik. Nu weer terug bij good old HP en hoop daar weer ouderwets lang van te gaan genieten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews