coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Augusta 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer duidelijke site. Makkelijk shoppen geen account verplicht. Volg3nde dag bezorgd. Goede bezorginfo en ook nog duidelijke uitleg over het produkt!

Reageer

J.B. 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eenvoudig en snelle levering. goede medewerkers. en geen probleem met fout melding keurig opgelost.

Reageer

Nathalie 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de 2de maal bij Coolblue besteld en zeer tevreden. Ze hebben scherpe prijzen voor kwalitatieve producten. En ook de levering verloopt heel vlot binnen de vooropgestelde termijn. Heel vriendelijke medewerkers die mijn toestel gratis tot op de 2de verdieping geleverd hebben. Een aanrader!

Reageer

niek 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zaterdagavond besteld zondag geleverd zonder extra kosten. Zeer goede service!

Reageer

LV 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijke en hulpvaardige leveranciers, je krijgt tips en informatie over het toestel. Coolblue is zeker aan te raden!

Reageer

Maarten 28-01-2019

Algemene score

2,0
Na lang wikken en wegen een telefoon (Samung S9) uitgezocht. Bij Coolblue was deze tegen goede prijs verkrijgbaar. Pakketje samen met hoesje en plastic cover. Hierbij was niets vermeld over tijdelijke aanbieding. Eea in winkelmandje geplaatst, om er nog even een nachtje over te slapen. Volgende dag winkelmandje leeg en toestel was ineens 100€ duurder en tijdelijk niet op voorraad. Telefonisch contact gehad. Werd mij verteld dat er bij de Media Markt een actie was en dat zij daarom toestel tijdelijk in prijs verlaagd hadden.
Officiele reactie van Coolblue 01-02-2019

Beste Maarten,

Dank je wel voor je reactie. Balen zeg dat jouw Samsung op moment van aankoop een andere prijs had. Helaas kan dit voorkomen. Onze prijzen kunnen per dag veranderen. Wij houden natuurlijk de markt in de gaten.

Spijtig dat het zo gelopen is.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Hellen 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering en service. leuke wijze van communicatie en fijne bezorgers die enthousiast hun werk doen. Tevens fijn het tijdvak, de sms en het bellen een kwartier van te voren. Aangezien de bezorgers geen tijd hadden voor een kopje koffie, heb ik ze een lekkere zak snoep meegegeven voor onderweg, Dat werd zeer gewaardeerd.
Uit eerdere bestellingen bij cool blue is gebleken dat de service prima is, ook wanneer er iets defect is. Ik denk dat het werken bij cool blue erg leuk is.

Reageer

Guidocool 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte service en zeer goed opgeleid personeel.Gratis thuisbezorging de dag na bestelling in de shop.Coolbleu is de perfecte online shop met een goede prijsverhouding.

Reageer

H. Meijer 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig op tijd en in goede staat geleverd. netjes een telefoontje met de aankomst tijd.

Reageer

Srg 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed aanbod aan inbouwkoelkasten voor een mooie prijs. Snelle bezorging en vriendelijke bezorgers.

Reageer

Linda 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de site . Snelle en correcte levering. En prijskwaliteit ligt ook goed.

Reageer

Ronald de Bruin 28-01-2019

Algemene score

1,0
Wat een xxx winkel!! Wilde op zondag 27 januari jl een gopro hero 7 black kopen, deze was 20% goedkoper op de site (zonder vermelding dat het een tijdelijke actie was!!) Maar dit lukte niet, probeer dit dus 1 dag later...wat blijkt: gopro is weer 20% duurder!!!! Coolblue: TOTAAL NIET KLANTVRIENDELIJK!!!
Officiele reactie van Coolblue 01-02-2019

Beste Ronald,

Dank je wel voor je review. Balen dat jouw product net op moment van bestellen van prijs was veranderd. Helaas kan dit gebeuren. De prijzen kunnen per dag veranderen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Irene van wauwe 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste servis ooit ,vriendelijk personeel hulp bij plaatsing machines,opgeruimd uitleg (ben71jaar) en dankbaar voor de hulp van die jongens 🤗

Reageer

nienke 28-01-2019

Algemene score

5,0
Groot assortiment en een overzichtelijke website. Echter totaal niet tevreden met de levering, ik had het product op vrijdag voor 23:59 besteld, maar nu (maandag) nog steeds niks geleverd. Ik koos ervoor om het bij een postNL punt te laten leveren op zaterdag zodat ik het direct op kon halen zodra het daar geleverd was. Helaas was er niks geleverd. Ik heb dit probleem aangekaart bij de klantenservice, die mij nu een cadeaubon (van nog onbekende waarde) aanbieden zodra ik het pakket ontvangen heb. Ik hoop het pakket nu dinsdag (met een vertraging van dik 2 dagen) te ontvangen
Officiele reactie van Coolblue 01-02-2019

Beste Nieke,

Dank je wel voor je feedback. Balen zeg dat wij niet binnen de 24 uur geleverd hebben. Dit is niet wat je van ons mag verwachten en daarvoor ons excuus. Wij verwachten dat je ondertussen je bestelling + de voucher hebt ontvangen.

Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Maya 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt top! Top service, vriendelijke chauffeurs, heel goede opvolging via email en sms wanneer de levering zal toekomen! Veel huishoudapparatuur bij Coolblue gekocht, echt super!!

Reageer

Patrick Passemiers. 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is top.
Klantvriendelijk en eerlijk.
Super snelle levering.
Correcte betaling.

Reageer

verfaillie carlos 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is de eerste maal dat ik bestel bij deze shop en ben zeer tevreden.de site is prima in orde.de levering was precies zoals vermeld zonder problemen

Reageer

Ronald 28-01-2019

Algemene score

10,0
Goede prijzen. Ik zocht een 43 inch tv voor mn ouders, was voor een slaapkamer waar alleen tv wordt gekeken, dus hoefde niet een hoogstaande tv met veel opties. Deze Philips 43 inch was hier nog op voorraad en de volgende dag leverbaar en de prijs was niet duurder dan andere sites.

krijg netjes een tijd tussen welke uren die afgeleverd wordt en 20 minuten van tevoren krijg je een sms. dus TOP !

Reageer

michiel damen 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het product.
Heb ervoor gekozen dezelfde dag te laten leveren en ook dat was super geregeld.
Garantie termijn is eerlijk en duidelijk ook voor 2ekans producten.
Heb al vaker bij coolbleu besteld en zal dit zeker in de toekomst doen vanwege de klantenservice. Hier word je tenminste niet direct naar de leverancier verwezen in tegenstelling tot een andere gigant....

Reageer

Jasper 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo hoort online winkelen te zijn. Niks op aan te merken. Doen wat ze beloven.

Reageer

Richard Thijssen 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke webshop met een heleboel producten. Betaling gaat makkelijk en de respons daarna is heel snel middels een mail. Men wordt met mail tijdig geïnformeerd wanneer het product afgeleverd word. Erg handig is de aangereikte tip over het product voor je deze gebruikt. Prima webshop, ga zo door.

Reageer

Jetty 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben al jarenlang prima ervaringen met coolblue, dus het was niet moeilijk om voor hen te kiezen, als je prijs ook gunstig is.

Reageer

Larissa 27-01-2019

Algemene score

7,0
Altijd vriendelijke mensen aan de telefoon, tijdens wachten keuze uit muziek of niet. In het verleden ook geen problemen gehad met retourneren en zelfs kaartje thuis gestuurd gekregen met leuke tekst.
Vanwege deze positieve ervaringen en vandaag bestellen, morgen in huis! (ook zondag) wasmachine besteld. Echter, ze kunnen niet waarmaken dat deze morgen wordt bezorgd omdat het depot vol staat. Daar had best wat tegenover mogen staan als kleine tegemoetkoming. Nu een andere bezorgdag uitgekozen, omdat het niet anders kan.

Reageer

Renate 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel die goede artikelen tegen een gunstige prijs snel kan leveren op de afgesproken tijd. Heel vriendelijke bezorgers

Reageer

Rian 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van mijn wasmachine tot mijn telefoon besteld bij Coolblue, goede service en ook al ging er wel eens iets mis of kapot, ze zorgden altijd dat het op een prettige manier opgelost werd. Service met een hoofdletter S!

Reageer

Peter 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb nog nooit een noemenswaardig probleem gehad.Op tijd leveren en snel.

Reageer

Tamara Verbart 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, goede producten, uitgebreid assortiment, snelle levering. Goede prijs.

Reageer

Homann 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webwinkel nette bezorging concuternde prijzen kan coolbleu aanbevelingen

Reageer

lucienne 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind cool bleu gewoon tof,snel geleverd top producten zoals mijn brother printer nog geen minuut spijt van deze aankoop en ook van de andere gekochte artikelen hier is een tevreden klant doe zo voort.

Reageer

Nico Nagtzaam 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment goede prijs verhouding,zeer makkelijk bestellen en betalen,snelle en nette levering,plus nazorg of men tevreden is en of alles goed afgehandeld is

Reageer

Raymond 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf de bestelprocedure, tot aan de levering wordt je keurig op de hoogte gehouden. De chauffeurs zijn zeer behulpzaam.

Reageer

Guy L 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en correcte levering zelfs op zondag voor de beste prijs die er op internet was

Reageer

René Jolie 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortimen met goede prijzen, vriendelijke klantenservice met duidelijke afspraken

Reageer

donald 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
perfect alles ok goede bediening vriendelijk personeel waarschijnlijk goed betaald , als je de mensen wil motiveren moet je ze ook betalen naar gelang hun inzet , anders is het personeel
gedemotiveerd
dat is wel hetgeen de klanten niet willen
grts een tevreden client

Reageer

Lydie 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere en duidelijke uitleg op de site en supersnelle bezorging, zelfs op zondag.

Reageer

AvM 27-01-2019

Algemene score

10,0
Alles zoals afgesproken en erg goede uitleg en service van de bezorgers.
Helaas was uitleg machine niet goed aangezien je niet op alle programma's de machine mag vullen tot max aantal kg maar goed dat is bij meerdere machines het geval.

Reageer

Evelien 27-01-2019

Algemene score

2,0
Op 13 januari hebben wij een Amerikaanse koelkast besteld. Deze zou afgelopen vrijdag geleverd worden, zodat we hem gisteren konden gebruiken na onze verhuizing.
Nu werden we vrijdag aan het eind van de dag ineens gebeld dat er een steekwagen tegen de koelkast was aangekomen, waardoor deze beschadigd was.
Afgesproken was dat ze de volgende dag terug zouden komen. Hier baalde ik al ontzettend van want we hebben ruim op tijd de koelkast gekocht zodat hij er afgelopen vrijdag ook zou zijn!! Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en weer is mij verteld dat de koelkast echt op zaterdag zou komen en dat ik de bezorgkosten terug zou krijgen. Hier hadden we namelijk voor betaald, zodat deze tussen 12 & 5 bezorgd zou worden..
Ook zou ik een tegoedbon krijgen.
Gisteren waren we dus aan het wachten op de koelkast, zoals afgesproken zou deze vroeg in de ochtend komen maar we hadden nog steeds geen track & trace code. Hierdoor heb ik weer contact opgenomen.
Wat blijkt... Er komt helemaal geen koelkast want hij is tijdelijk niet meer op voorraad!! Terwijl ons 2x (!!!) gezegd is dat de koelkast zou komen. Ik vind dit echt een zeer slechte zaak, dit kan toch niet? Wat nou als ik zelf niet gebeld had? Dan was ik aan het wachten op een koelkast die niet zou komen?
Er is nu afgesproken dat ik een bericht ontvang als de koelkast weer leverbaar is. Ik ben niet van plan om de kosten te betalen voor een tijdsvak, dit hoeft ook niet werd me verteld. Maar hoe moet ik dat dan doen als ik hem online weer bestel?

Ik hoop hierop zo snel mogelijk reactie te krijgen.
Jammer dat het zo moet lopen en dat de communicatie onderling zo slecht is!
Officiele reactie van Coolblue 01-02-2019

Beste Evelien,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Dit klinkt niet Coolblue waardig en wij zijn dan ook enorm benieuwd naar jouw ordernummer. Zou je deze ons kunnen mailen + korte uitleg? Dit mag naar geenglimlach@coolblue.nl

Wij duiken er dan direct in om het alsnog met een glimlach voor je te kunnen afsluiten.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Astrid van Yperen 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige side. Vriendelijk personeel. De levering werd van tevoren aangekondigd en ze waren op tijd.

Reageer

eedyol 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website en makkelijk om te bestellen. snelle levering van de bestelling.

Reageer

Patricia 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na diverse webshops bezocht te hebben kwam ik uit bij cool blue, wasmachines staan duidelijk aangegeven met plus en minpunten,reviews en prijzen. In mijn geval zocht ik een combi met droger en cool blue was de enige die dit meteen ook liet zien onder aan de bladzij. Zo hoefde ik niet meer te zoeken naar een bijpassende droger maar werd dit gewoon op een presenteerblaadje aangeboden. Super

Reageer

PJMW Korsten 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
word keurig netjes en op tijd geleverd, fijne site om te bestellen, dus voor ons is cool blue de perfecte bestelsite.

Reageer

Just 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede, snelle service, zelfs op zondag leveren! Vaak de beste prijs. Enige nadeel: geen PayPal (voorheen wel) of American Express geaccepteerd

Reageer

De Pessemier Jacqueline 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was knorde en goed verpakt.Zal in de toekomst nog gebruik van juillie winkel.

Reageer

Ada van der Veen-Klop 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
-Een snelle, persoonlijke behandeling bij vragen.Meedenken vooraf, bij bijv.de aankoop van een
Macbook.Wat je kan tegenkomen bij het installeren, etc.
-Een snelle levering!!!
-Ze hebben ,lijkt me zo, ook vervoer in eigen beheer, dat vind ik fijn, als je een klacht zou hebben.
En het bedrijf op zich ,staat voor mij voor goede kwaliteit.
Dit bedrijf geeft me vertrouwen, want :
-Ik heb nu 7 keer wat gekocht bij ze, en 1 keer wat geretourneerd, en alles naar wens !!
Dat zegt wel wat !!

Reageer

Gerda 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goede service, niet moeilijk bij retouren dan erg snel je geld terug. Verder snelle levering en goede productkennis op website en bij personeel.

Reageer

niek 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zaterdagavond besteld zondag geleverd zonder extra kosten. Zeer goede service!

Reageer

Ard 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd prima service en snelle afhandeling c.q. levering.
als er eens iets niet helemaal goed gaat wordt er snel voor oplossing gezocht en gevonden!

Reageer

Yo 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering.
Exacte leveringstijd. Je hoeft niet de hele dag thuis te zitten en wachten.
Zeer vriendelijk personeel.

Reageer

Dany 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim keuzeaanbod / goede prijs-kwaliteitsverhouding / snelle levering ( vandaag besteld, morgen in huis) / eenvoudig online bestellen / …

Een aanrader!

Reageer

Jaap 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze van producten met goede beschrijving.
Binnen 24 uur avondbezorging zonder bijbetaling!

Reageer

Toon meer reviews