coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shofield 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goede online site. De duidelijkste en beste site om bestellingen uit te voeren. En niet prijzig !

Service
Zeer goede opvolging via mail en sms ! Rap geleverd en zonder verzendkosten! Beste service op de markt!

Assortiment
Veel keuze in accesoires en producten. duidelijk omschrijving en specificaties !

Aanbeveling
Alles wat een webshop moet zijn en daar nog een schep bovenop.

Extra toelichting
Zoals vermeld gaat alles beter dan verwacht, het komt in de buurt van perfectie. Enige kleine "nadeel" was dat ik na wat twijfelen de spray erbij kocht en zag dan in de afrekening dat deze aan 50% werd aangerekend! top natuurlijk maar er staat niet bij dat je de korting krijgt... anders was er zeker geen twijfeling mogelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Eijgenraam 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoekmogelijkheden op een duidelijke en volledige website

Assortiment
een zeer uitgebreid assortiment en variatie dus plenty keus

Aanbeveling
voldoende keus, concurrerende prijs en snelle levering

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

natacha reynaert 06-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
bestelling ging vlot maar
levering door postbode niet. Zijn nooit thuis overdag, dus moeten nu nog naar postkantoor zie te geraken om pakje te gaan ophalen.

Assortiment
gezocht wat we vonden

Extra toelichting
nog niet in bezit moeten nog bij postkantoor gaan ophalen wat niet evident is met hun beperkte openingsuren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Herman 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website snelle keuze kunnen maken

Service
Zondagmiddag besteld en maandagmorgen afgeleverd.

Assortiment
Zeer grote keuze in tablets

Aanbeveling
Je kunt snel in de website je keuze bepalen

Extra toelichting
Coulblue is een betrouwbare web organisatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anco 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je pakt een laptop en besteld super

Service
Je kan precies zien wanneer die ingepakt is en Hoe laat die bij je huis is

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment

Aanbeveling
Het is simpel en super te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Charles 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere website, makkelijk bestellen en fantastische bezorging. En ook nog de scherpste prijs.

Service
zelfs bezorging op zondag. Top!

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meyssie 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Om 23.30u besteld, om 9.30u de dag nadien geleverd. Top!

Aanbeveling
Topservice! Goede prijs kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arian 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
In mijn geval razendsnelle levering de volgende dag. Omdat afhalen kan bij de super bij mij om de hoek, hoef ik ook niet thuis te blijven voor ontvangst!

Aanbeveling
Ik weet geeneens wat ze allemaal hebben maar volgens mij is het assortiment megabreed

Extra toelichting
Vaak één van de goedkoopste en gewoon snel en doeltreffend. Dank voor de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
super fijne en overzichtelijke site

Service
Wat werd gezegd, werd gedaan en verder geen poes pas.

Assortiment
coolblue was de enige site met mijn laptop nog op voorraad. super!

Aanbeveling
super makkelijke site en alles gaat erg gemakkelijk van producten zoeken tot betalingen en verzending.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Pedy 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk duidelijk en snel

Assortiment
veel en grote voorraad

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Christine 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Weinig stappen om te doorlopen om een product te kunnen bestellen.

Service
Snelle levering, geen problemen.

Assortiment
Ik vond niet veel alternatieven voor mijn laptop, maar dat vond ik wel prettig, de keuze is dan niet heel ingewikkeld.

Aanbeveling
Gewoon prima

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lucas2010 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Andere dag al bezorgd.

Service
Diepvries verkeerd besteld gelijk geld terug zonder meerkosten.

Assortiment
Altijd nieuwste producten.

Aanbeveling
Goede service en helpdesk altijd bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
prijzen zijn soms net iets hoger als bij de concurrent, daarentegen is het aanbod enorm en de site overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RX 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles snel en duidelijk te vinden

Service
je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces

Assortiment
veel in huis in verschillende prijsklasses

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karl Laurent 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk.

Service
Vriendelijk en ad rem, zowel voor als na de verkoop.
Op een schriftelijke vraag kon niet binnen de vier uur geantwoord worden, maar daar werd uitgebreid voor verontschuldigd. Wat later toch nog goed verder geholpen.

Assortiment
boven verwachting! Goede documentatie en keuzehulp.

Aanbeveling
Als het goed is, mag het verder verteld worden. (Als het slecht is, ook trouwens, maar dat is hier niet van toepassing.)

Extra toelichting
zie hoger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te vinden via google

Service
Super snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Zie hierboven (snelle levering, goed assortiment)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

trax10 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, erg makkelijk om producten vinden.
De producten zijn opgedeeld in categorieën.
Betaling ging vlot, gewoon stappen volgen.

Service
Vragen die je hebt stuur je direct naar hun klantenservice, of je kan hen bellen.
Dit heb ik nog niet moeten gebruiken.
Aan hun kant was de levering perfect, vlot en duidelijk. Mijn pakket kwam echter met de Bpost 24h levering en Bpost had blijkbaar problemen waardoor het pakket er langer over deed.

Assortiment
Er is keuze genoeg. Van alle soorten producten is er wel iets.
De prijzen zijn meestal aan de gemiddelde prijs die je overal kan vinden, alleen zijn er een paar producten tussen die goedkoper zijn (door kortings-acties, of gewoon lagere prijs in het algemeen)

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen, ik heb over de winkel voorlopig geen klachten na er een paar keer gewinkeld te hebben.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen, eenvoudig betaalsysteem. Snelle levering op veel artikels (voor middernacht besteld volgende dag thuisgeleverd). Het bestelde item is ook goed verpakt in de doos. Enkel goede ervaringen met deze (online)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melkopschuimer 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Super snel

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Snel, eerlijk, betrouwbaar.

Extra toelichting
Is een kado en nog niet gegeven dus kan ik er nog niets over zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Erg overzichtelijk en alles makkelijk te vinden.

Assortiment
Erg breed assortiment

Aanbeveling
Top service, duidelijkheid en geen fratsen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romano 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijke op categorie, goede beschrijving van het product

Service
Snelle levering en goede communicatie.

Assortiment
Het lijkt erop dat wanneer het product niet op de website staat, dat het ook niet bestaat. Ongelooflijk.

Aanbeveling
Het zou niet fair zijn ten opzichte van familie en vrienden om hen deze webshop te onthouden.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wicojo 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles via Internet te regelen. Doen wat ze beloven en nogwel gratis.

Service
Afleveren, installeren, oude machine afvoeren en dat allemaal uiterst secuur.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Wat wens je nog meer dan dat een leverancier doet wat hij belooft.

Extra toelichting
Het is verrassend dat zij doen wat ze beloven. Snelle aflevering, installatie, oude machine afvoeren. Geheel gratis. Gewoon super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hdh 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig bestellen en je kunt je bestelling 'volgen'.

Aanbeveling
Op tijd bezorgd, gehele bestelproces liep goed.

Extra toelichting
Wel twijfel of toegezegde korting via shopkorting.nl is toegekend/betaald. Het lijkt erop dat dit is misgegaan.

Review criteria:

Goed

Reageer

Anika 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Erg fijne site qua gebruik, mooie lay-out. Bestellen is erg makkelijk en duidelijk.

Assortiment
Voor iedereen wat wils. In elke categorie, en dat zijn er veel, is er voor iedereen wel wat te vinden. Of het nou een laptop is, een telefoon, een hoesje of een tas, voor ieders smaak is er iets en ook voor iedereen iets gebruiksvriendelijks

Extra toelichting
Ik vind coolblue erg fijn, qua gebruik van de site en qua ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellips 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop en betalingsmodule

Service
'S Avonds om 22 u. besteld en 's anderdaags om 11 u. pakje gratis thuis afgeleverd.

Assortiment
Je kan het zelf niet bedenken of het maakt deel uit van het assortiment van Coolblue. Zeer ruime keuze aan onklopbare prijzen.

Aanbeveling
Ik hoef mijn familie en vrienden niet meer te overtuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super fijn dat mijn lens de volgende dag al binnen was! Kon ik meteen aan de slag met het testen ervan!

Assortiment
Een ruime keus en dat op 1 site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dragulskull 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gewoon thuis achter de computer bestellen

Service
Prachtig geleverd en zeer vriendelijk

Aanbeveling
Zo gemakkelijk en handig

Extra toelichting
zeker doen uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

B Gulpers 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en bestelproces is makkelijk en duidelijk te doorlopen.

Service
Zeer snelle levering. Gratis verzending en retour is ideaal. Producten worden goed verpakt.

Assortiment
Keuze aan producten is groot en de prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Aanbeveling
Prima (web)shop. Alles verloopt vlekkeloos. Geen negatieve opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opa pen 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Achter je PC bestellen en de volgende dag is het er.

Service
Als je een probleem hebt wordt je goed geholpn

Assortiment
Kan altijd vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Zou niet weten wie het nog beter doet.

Extra toelichting
Kan geen minpunten benoemen alleen plus zoals boven te zien is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 06-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Door vele selectie-criteria kan je snel het artikel vinden.

Service
Prima en snel, via mail goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Webwinkel ja, in fysieke winkel vrij lange wachttijden. Je ziet vrije medewerkers maar wordt niet geholpen. Voelt minder welkom als je een standaard, eenvoudige accessoire wilt hebben. Wel fijn dat er een winkel is en je het product ook echt kan zien en zo keuze maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Noortje 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was heel makkelijk alles aan te klikken, het is alleen wat moeilijker ook iets te vinden wat je echt leuk vind aangezien er vaker dezelfde hoezen staan maar dan met andere inches

Service
Ze doen wat ze zeggen

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Beek 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Effe het juiste artikel opzoeken, makkelijk zat. Binnen no-time het benodigde hulpstuk voor de stofzuiger gevonden.

Service
Betaling snel geregeld middels iDeal en inderdaad de volgende dag licht het onderdeel klaar bij het afhaalpunt. (Ben nooit thuis, vandaar).

Assortiment
Wat hebben ze eigenlijk niet?

Aanbeveling
Een 10 is een beetje overdreven.

Extra toelichting
Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvge4858 06-09-2015 In de winkel gekocht
In beide filialen (Wilrijk en Lochristi)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik ben in de winkel zelf geweest en heb dus niet online gekocht. De medewerker is goed op de hoogte en kan me onderbouwde raad geven. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat ik exact het product heb gekocht waar ik naar zocht.

Service
De laptop die ik had gekocht voldeed toch niet 100% aan mijn wensen. Zonder enig probleem werd deze teruggenomen. Omdat ik wel degelijk een laptop nodig had, kon ik probleemloos een andere kiezen. super!

Assortiment
Eigenlijk kan je "alles" kopen bij Coolblue. In sommige gevallen is het artikel niet voorradig in de winkel en is het gratis de dag nadien geleverd. Ik heb de 8 gegeven omdat ik mijn aankoop liever direct mee naar huis had genomen. Aan de andere kant is één dagje wachten zeker niet overdreven :-)

Aanbeveling
De medewerkers zijn allen zeer vriendelijk. Bovendien zijn ze goed op de hoogte van de artikelen die ze verkopen. En gaat er dan toch eens iets tegen, dan wordt dat supersnel en met de glimlach opgelost.

Extra toelichting
Ik kan over Coolblue erg kort zijn. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en goed op de hoogte van hun producten. De service is meer dan schitterend. De reden waarom er soms geen 10 door mij is gegeven kan je lezen in de commentaren die er onder staan. Maar in principe is Coolblue een dikke 10 waard :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim van Voorst 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige mensen alles bij de hand en als er iets fout gaat...een prima service

Service
Heb een laptop naar de servive afdeling gebracht en daar is deze direct goed gemaakt (software hersteld)

Assortiment
Ik zei al, alles bij de hand

Aanbeveling
Goed bereikbaar, zowel per ov als per auto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website was overzichtelijk.

Service
Het product is volgens afspraak geleverd .

Assortiment
Het was een scherpe prijs .

Aanbeveling
De bezorging & installatie van het product was keurig geregeld .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ien de Rooij 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vond meteen wat ik zocht

Service
Alles ging vlot en correct

Assortiment
Ik heb niet verder gekeken toen ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Ik geef nooit een hoger punt.

Extra toelichting
Het is prettig winkelen bij coolblue en ik zal zeker weer terug gaan mocht ik iets nodig hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SylFr 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksgemak website, goed advies, veel info

Service
Je wordt onmiddellijk per mail op de hoogte gebracht van de ontvangst van je bestelling, het inpakken en de verzending.

Assortiment
uitgebreid en goede prijs/kwaliteit-verhouding

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luus 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk zoeken wat je nodig hebt via de zoekfunctie

Service
Snel en netjes verpakt geleverd

Assortiment
Zeer ruim assortiment, alles onder 1 dak zeg maar

Aanbeveling
Snelle levering, keurig verpakt, perfecte artikelen in verschillende prisklasse

Extra toelichting
Nee, ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fusto 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle service, levering binnen de 24 u; mooi verpakt

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ananda 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had zo gevonden wat ik zocht en alles was duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik heb eigenlijk niks negatiefs aan te merken over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website, intuïtief zoeken en vergelijken.

Service
Vriendelijke medewerkers aan de telefoon, maar helaas twee keer met de klantenservice moeten bellen en iedere keer meer dan 15 minuten moeten wachten voordat ik iemand aan de telefoon kreeg. Dit moet beter anno 2015.

Assortiment
De artikelen die je zoekt, die zijn er.

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers!

Extra toelichting
Foutmeldingen op de website kunnen beter. "Er is iets fout gegaan." is geen heldere foutmelding. In mijn geval ging het om een creditcard betaling en hierdoor heb ik 2 dagen vertraging opgelopen voordat ik uiteindelijk onder rembours alsnog mijn bestelling kreeg, waarbij de bezorgers geen pinautomaat bij zich hadden en waardoor ik alsnog geld on the spot moest overmaken. Als ik dit had gewild had ik wel voor iDeal gekozen. Moet beter kunnen!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kelly 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt zo vanuit je luie stoel bestellen met je laptop, tablet of smartphone. Echt ideaal! Ook is het super dat je voor 23.59 kan bestellen. Alleen zielig voor de chauffeur op de weg, maar dan rijdt hij tenminste niet voor niets

Service
Ik kreeg bij bevestiging van betaling een mailtje, bij het verzend gereed maken en bij verzenden. Dat vond ik erg prettig!

Assortiment
Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment laptops. En omdat ik verder niet heb gekeken kan ik er verder geen beoordeling overgeven.

Aanbeveling
Omdat ik verder de winkel niet bekeken heb kan ik geen 10 geven. Dat is nou eenmaal ongeloofwaardig, maar wat ik heb gezien en in combinatie met hoe makkelijk het bestellen is en hoe ruim het assortiment is geef ik het een 9.

Extra toelichting
Ik vind het een erg fijne webshop en zal hier zeker vaker gaan bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en overzichtelijk wat waar te vinden is.

Service
Duidelijke mail, helder wat de status van bestelling is.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Betrouwbare webwinkel, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pauls1 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
geen verplaatsing meer nodig, gewoon thuis bestellen en de dag erna heb je wat je wil

Service
uitstekend

Assortiment
Ik heb nog niet alles bekeken, maar volgens ik tot nu toe al gezien heb, RUIM assortiment

Aanbeveling
gewoonweg eens naar de website kijken en je zal merken dat de prijzen laag zijn en het gebruiksgemak en de snelle service uitstekend

Extra toelichting
gewoonweg alles is supervlot verlopen , en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne2810 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een duidelijk overzicht, genoeg keuze en super makkelijk om te bestellen.. Zeer snelle levering

Service
Zeer snelle en nette levering

Assortiment
Veel assortiment , goed overzicht en uitleg

Aanbeveling
Ik kan dit iedereen zeer zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden bij het assortiment, de goede uitleg, het gemakkelijk kunnen bestellen en betalen, zeer snelle levering en de goede service als ze het apparaat komen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietje 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, snel in Google gevonden

Service
echt snel!

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Cool blue doen wat ze zeggen, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcvda 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk bestellen via website.
Zeer overzichtelijk voor iedereen.U hoeft geen computerspecialist te zijn.

Service
'S avonds besteld en de volgende dag reeds geleverd rond de klok van 11 uur.
Wat een leuke service.
U word goed op de hoogte gebracht van de verzending via e-mail.

Assortiment
U heeft keuze te over...als je het hier niet vind,vind je het nergens.

Aanbeveling
Een aanrader voor wie gemakkelijk,veilig en snel wil schoppen...

Extra toelichting
U krijgt een zeer goede uitleg via een demofilmpje en weet meteen de goede uitleg over de werking van het product dat u zich aanschaft. Wat een gemak... Doe zo verder...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordenvb 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotjes van achter een computerscherm.

Service
Snel en probleemloos. Bovendien een goede communicatie qua klaarmaken en verzenden van mijn bestelling.

Assortiment
Ruime keuze tegen een voordelige prijs.

Aanbeveling
Eén van de beste online winkels die ik ken, misschien wel de beste tot hiertoe!

Extra toelichting
Het is een winkel met een ontzettend groot assortiment, scherpe prijzen, vlotte service en geweldige klantgerichtheid. Bedankt voor de goede zorgen! Het is een zeer kwalitatief product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enis.muratbegovic 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop

Service
Altijd en overal is klanntenservice bereikbaar zelfs 7/7!

Assortiment
Alles is er te vinden

Aanbeveling
Beste winkel tot nu toe. Ze hebben alles aan aantrekkelijke prijzen.
Levering is dag na je bestelling en altijd gratis! Zelfs voor bestelling van 10 euro dit maakt deze webshop zo uniek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe de Boer 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Klik en klaar, duidelijk en overzichtelijk

Service
Direct informatie en een overzicht van levering. Ook de levering was erg snel.

Assortiment
Veel producten duidelijk weergegeven inclusief aanbieder en review

Extra toelichting
Nee hoor maar jullie pakketpost actie is werkelijk fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien Taveirne 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zo besteld, dag daarna geleverd.

Service
Correcte info via mail over de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews