coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peterlucas 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Vanaf het moment dat ik de bestelling heb geplaatst tot het moment van levering zeer correct informatie ontvangen.
Zeer snelle levering.
Bezorgers van de wasmachine en droger een dikke dikke pluim.

Assortiment
Alles is er en in mijn geval op voorraad en binnen 24 uur geleverd.

Aanbeveling
Duidelijke website.
Snelle levering.
Prijs/kwaliteit prima.
Service TOP!

Extra toelichting
Het enige wat mij niet duidelijk was, is dat er geen wasmachines en drogers in de winkel te bekijken waren. Dus ik ging tevergeefs naar de winkel. Wel werd er mij verteld dat er op verzoek 1 of 2 machines bekeken konden worden in de winkel. Al met al goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosMolenaar 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden op de website. Duidelijke fimpjes met uitleg van het gekozen product.

Service
Ik heb de helpdesk gebeld met een vraag over de bestelling. De verkoper wist gelijk over welke apparaat ik het had en had onmiddellijk het antwoord paraat. Ik werd goed geadviseerd over de mogelijkheden van aankoop en levering.

Assortiment
Alle sporthorloges die ik in verschillende andere winkels had gezien waren aanwezig bij Coolblue.

Aanbeveling
Zeer gemakkelijk bestellen, zeer snelle levering (zaterdag besteld, zondag gratis afgeleverd).

Extra toelichting
Duidelijke website, deskundige verkopers, mogelijkheid om fysiek af te kunnen halen, gratis bezorging op zondag, aflevering de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

judithz1978 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Om 7 uur in de avond besteld, volgende dag om half 11 bezorgd. Superservice. Aaangesloten en oude wasmachine meegenomen. Helemaal geweldig! En geen bezorgkosten!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielle 58 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen wachttijden in de winkels

Service
correcte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnkhHeart 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel makkelijk te navigeren. Alles is heel duidelijk en gestreamlined.

Service
De mederwerkers van CoolBlue zijn altijd beleeft en hulpzaam. Ze helpen je echt met alles en indien er een probleem is dan lossen zij het op.

Assortiment
Op CoolBlue kan je bijna alles vinden. Ze hebben heel veel diversiteit qua producten. Je kan er bijna alles bestellen wat je maar nodig kan hebben.

Aanbeveling
CoolBlue is een van de Beste online webshops dat ik gebruikt heb. Ze hebben een groot assortiment, goede klanten service en leveren alles heel snel aan huis. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sleeckx 14-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen van uit je zetel

Service
wordt aan huis geleverd

Assortiment
zeer groot

Extra toelichting
ben zeer tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudrezdirk 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het geeft je direct een duidelijk overzicht

Service
's avonds om 18.30u besteld, de volgende dag al om 09.39 geleverd !! super

Assortiment
zéér ruim assortiment in de categorie dat ik zocht.

Aanbeveling
direct to the point !! ruime keuze !! laagste prijs

Extra toelichting
Zéér overzichtelijke website en vlotte afhandeling !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oreind2636 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles werkt prima

Service
vragen worden direct beantwoord per e-mail

Assortiment
voor mij te veel mogelijkheden

Aanbeveling
uit eigen ervaring

Extra toelichting
weet niets negatiefs,ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willyke03 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een paar klikken met de muis en klaar is kees.

Service
Ongelofelijk.... de dag na de bestelling reeds geleverd door Bpost!

Assortiment
Heel overzichtelijk en zeker een groot aanbod!

Aanbeveling
Zeer zeker omdat hier toch wel de snelle levering en gunstige prijzen mee spelen.

Extra toelichting
Voor mij is Coolblue een toffe online winkel waar je bijna alles terug vind wat je zoekt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans Van Deuren 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
's Avonds om 23 uur besteld, 's morgens werd het pakketje door de postbode afgeleverd. Kan het sneller?

Extra toelichting
Er is wel een prijsverschil met een Nederlandse online-winkel. Ik kies echter voor België

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adelin52 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prijs/kwaliteit, supersnelle leveringr

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc ms 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Service
Belofte : levering volgende dag
resultaat : woensdag om 19u besteld, vrijdag om 11u geleverd met eerste aanbieding!
Dit is in het verleden nog 2 keer voorgekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

computer147 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Gemak om van thuis uit te bestellen. Zeer correcte prijs. Betrouwbare website. Zeer snelle service. 's avonds om 19.00u besteld, 's morgens om 9.00u geleverd. Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Misty666 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel via een paar klikjes :)

Service
Had zelfs geen vragen, alles was zeer duidelijk.

Assortiment
Meer dan ruime keuze aan produkten.

Aanbeveling
Heb dit trouwens al gedaan :D

Extra toelichting
Heel makkelijk om via internet te bestellen EN volgende dag al thuis afgeleverd ... zelfs op zondag !!! En dit was voor mij dus ideaal ... daarom ook 10/10 !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vnh 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kunt het via de computer bestellen

Service
uitstekend goed en snel

Assortiment
er is meer dan genoeg om te kiezen

Aanbeveling
100 0/0

Extra toelichting
alles uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dreken1 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk online de bestelling in vullen gaat goed

Service
goede service vlugge levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zou zeker aan vrienden aanbevelen

Extra toelichting
geven zeer goede uitleg over betaling ,levering wat je op de voet kan volgen ga zeker nog bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomels 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer simpel op de website terug te vinden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze van het product

Aanbeveling
Zeer tevreden over de ganse lijn. Dus een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tijger63 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even surfen en onmiddellijk de gezochte spullen gevonden !!! Super easy

Service
Besteld om 21.15 en 's morgens om 8.15 u pakket al huis... onze kleine slaapt langer dan de leverperiode !!

Assortiment
Je vindt hier echt al wat zoekt !

Aanbeveling
Ik kom zeker terug !!!
Stom dat ik nog niet eerder via jullie heb besteld !!

Extra toelichting
Ik kan alleen zeggen doe zo verder !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jm.vandelaer 13-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was en is super geregeld.!!

Service
Nog nooit zo vaste afspraken gehad..!

Assortiment
Alles is beschikbaar in jullie zaak.!

Extra toelichting
Voor mij is het telkens oke' geweest wat ik ook bestelde en aan kreeg.!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Hoogland 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling plaatsen en klaar

Assortiment
het assortiment is voor mij voldoende.

Aanbeveling
Goede ervaringen wil en durf ik te delen.

Extra toelichting
goede prijs, snel en correct geleverd, en over service kan ik niet oordelen, diverse aankopen gedaan maar geen service nodig gehad alles functioneerd naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan-brink 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Thuis vanaf mijn bureau bestellen.

Assortiment
Wat ik nodig had heb ikaltijd gevonden

Aanbeveling
Ervaring tot nu toe:altijd op tijd en bij ruilen geen gedoe

Extra toelichting
Betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walteradriaensen 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
dag 1 rond 20.00 uur besteld
dag 2 morgen te 8.30 thuis geleverd

Service
melding ontvangen bestelling ingepakt
thuis levering zonder kosten in kwaliteit transport verpakking

Assortiment
4 keuze voor analoge weegschaal modellen -

Aanbeveling
gewoon doen

Extra toelichting
zowel online als in de winkel te Wilrijk krijg ik de nodige informatie,zelfs speciale aandacht vragen rond het artikel - vriendelijk personeel en site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

floortje28 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Product was niet op voorraad. Ik heb een email gestuurd over wanneer het product weer leverbaar was. Het product werd 1 dag later verstuurd en hele snelle reactie terug via de mail!

Assortiment
Goede producten voor scherpe prijzen.

Aanbeveling
Wanneer ik weer iets ga bestellen, zal ik zeker terugkomen bij coolblue.

Extra toelichting
Goeie, klantvriendelijke webshop. erg modern, met humor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fotozoektocht65 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt echt bijna alles vinden bij Coolblue

Service
Persoonlijke benadering en de vriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Coolblue.

Assortiment
Je kunt bij Coolblue terecht voor heel veel artikelen.

Aanbeveling
Het gemak, de snelheid van verzenden, de afhandeling van het aangeschafte artikel, de deskundigheid van het personeel zijn argumenten om deze website bij iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Niet van toepassing,omdat ik in het bovenstaande alles voldoende heb toegelicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remam 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wordt veel informatie gegeven inclusief plus en minnen.

Service
werd op zondag geleverd zonder meerkosten!

Extra toelichting
Uitgebreide keuze, goede informatie verschaving en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GDZIJD 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
lekker snel

Assortiment
kan altijd wat beter

Aanbeveling
wat ik besteld heb,is altijd naar wens

Extra toelichting
snel geen verzendkosten,goede keuzen naar ieders budget

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

funny bandito 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kiest wat je wenst , via de juiste productinfo op de site , betaald vlot met bancontact en je krijgt het gratis aan huis geleverd. Goedkoper dan zelf bvb naar Mediamarkt te rijden.

Service
Ik had al eens een vraagje vooraleer een aankoop te doen (soort adapter) , ik kreeg vlot via e mail de juiste info. Ik had ook al eens een retour wegens een foute beslissing van mijnentwege en ik kreeg vlot het juiste onderdeel bezorgd en het foute ging retour.

Assortiment
Ik vind steeds wat ik wil. Meer moet dat voor mij niet zijn.

Aanbeveling
Tot op heden ben ik 100 % tevreden van Cool Blue. Zelf sta ik in een zaak en weet hoe moeilijk het is om goed te doen voor iedereen.

Extra toelichting
Alles werkt zoals het hoort , alles werd me gratis thuisbezorgd . Ik ben tevreden over de ganse lijn over Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shadow1957 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed te vinden website en duidelijke webshop

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goedkoper als menige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gosselink 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk kiezen met de Vergelijk-mogelijkheid en in enkele momenten besteld.

Service
Binnen een dag in huis.

Assortiment
Keuze genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Frequin 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
bewerk vriendelijk in gebruik (simple)

Service
1.snellen levering
2.het volgen van de levering en planning tijd waargemaakt, compliment
3retour informatie -niet moeilijk doen echt geweldig uniek in NL

Assortiment
In segment laptop excellent en andere producten

Aanbeveling
Tot nu toe Cool

Extra toelichting
Aanbiedingen Prima-concurrentie 100 euro duurder. Helaas staat niet vermeld in de product informatie + specificatie dat er een geïntegreerde webcam inzit!! foutje!! Heb bij een kennis zijn usb hd losse webcam Hercules overgenomen voor 25 euro (jammer was niet nodig geweest) houdt het maar. Vermeld dit s.v.p. in uw specificatie geeft nog meer omzet voor Coolblue. prima duidelijk beeldscherm. Een vriend van mij adviseerde me bij u te kopen eerlijk ik kon uw bedrijf niet, was klant bij andere zaken ( slechte service zeker bij leveranciers extern,sommige doen niets bij problemen moet de klant zelf doen, echt slecht, dus nu zo blij met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fonsrymen 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nooit zo gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen

Service
levering binnen de 24 uur is fantastisch

Aanbeveling
niets dan positieve commentaar

Extra toelichting
zie hirboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zat 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld een product en de volgende dag heb je het al binnen.

Service
Als je bel of mailt krijg je gelijk antwoord.

Assortiment
Haast alles kan je via coolblue bestellen.

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen. Je krijg overal gelijk bericht van, zoals bezorging en hoe laat.

Extra toelichting
Ik kan alleen maar positief zijn. Al een paar keer wat besteld en de volgende dag al netjes in huis. Alles wordt ook keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WolterOtten 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere, rustige en duidelijke website.

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Zeer tevreden met mijn ervaring

Extra toelichting
Vooral goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willembalde 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is logisch in gebruik. Voor het vinden van de juiste bundel moest ik wel kennis hebben die ik op de Nefit website haalde

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolfran 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan niet makkelijker

Service
uitstekend

Assortiment
niet begrepen

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Ik heb geen opmerkingen, vlugge en zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniellema 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zoals beloofd was mijn pakketje hier de dag nadien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GuyKman 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg toegankelijke en overzichtelijke site. Duidelijke besprekingen en prijsopgaves van de producten.
Vlotte communicatie met klantendienst indien nodig.

Service
Coolblue houdt haar beloften. Snelle verzending. Heel erg klantvriendelijk.

Assortiment
Omdat CoolBlue haar producten een eigen website geeft, blijft alles enorm overzichtelijk. En kan je ook heel snel via google kijken of er voor een bepaald product een coolblue sub-site is.

Aanbeveling
Persoonlijk heb ik enkel maar geode ervaringen met CoolBlue. Daarom zal ik CoolBlue zeker aanbevelen bij iemand anders. Alle punten in de andere criteria (gemak, service, assortiment..)spelen hierbij een grote rol.

Extra toelichting
Ik koop graag bij CoolBlue omdat ik het erg gemakkelijk vind om via hun verschillende sites producten te bestellen. Betalen is makkelijk en vlot. Levering is supersnel. Treed er onverhoopt toch ergens een problem op, dan is de beminnelijke klantendienst steeds bereikbaar en zij zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing. De prijzen bij CoolBlue zijn vrij scherp, zeker als een product in de aanbieding staat. In dit laatste geval zal je het zelden ergens anders goedkoper vinden. Al deze ervaringen samen zorgen er voor dat ik, steeds wanneer ik een product wil kopen, heel vaak kijk of er een CoolBlue store van bestaat. CoolBlue is voor mij de multimedia store. Maar CoolBlue staat ook voor veel producten die we dagelijks gebruiken in huis, tuin en keuken. Ook gereedschap en speelgoed zit in het assortiment.Ik heb tot hiertoe nog geen enkele nare ervaring met CoolBlue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michels1969 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, ruim assortiment, snelle afhandeling

Assortiment
veel verschillende merken/producten

Aanbeveling
alles probleemloos verlopen, order om 23.00 besteld, volgende dag reeds geleverd op door mij aangegeven ophaalpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vliegen1 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie stoel bestellen en betalen

Service
Direct bestelbevestiging en ook mail met voortgang van de bestelling

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Gewoon helemaal goed!

Extra toelichting
Ik zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jansensmit01 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel overzichtelijk

Service
correct geen gedoe

Assortiment
overzichtelijk

Aanbeveling
snelle en correcte betaling en levering

Extra toelichting
ik heb het product dat ik zocht snel gevonden betaald en snelle levering zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

helpdeskwim 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk info bij artikel

Service
perfect

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
duidelijk info bij artikel
veel keus
goeie service

Extra toelichting
duidelijk info bij artikel snelle reactie bij problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hdeken 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlug, snel en voordelig en alles met een glimlach!!

Service
doen nooit moeilijk met ev. retouren

Assortiment
Hebben alles wat je zoekt of anders een goed alternatief

Extra toelichting
Het verhaal achter Coolblue is gewoon duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linking 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Levertijd: niet te overtreffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhemkes 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel, snel en leuk. Bestellen tot 23:59 en 7 dagen per week bezorgen fantastisch en Coolblue staat daarmee op eenzame hoogte.

Service
Retour moet telefonisch aangemeld worden, omslachtig, wil dit online kunnen doen.

Assortiment
In foto-afdeling vaak zaken niet op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 12-02-2015

Beste meneer Hemkes,

Een retour kunt u inderdaad (nog) niet online aanmelden. We zijn er wel druk mee bezig om dit te realiseren. Bij uw orderbevestiging wordt een retour formulier als PDF meegestuurd, zodat u uw product (zonder dit telefonisch te melden) naar ons terug kunt sturen. Wellicht dat u dat over het hoofd gezien heeft?

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

apdereu83 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website werkt prima.

Service
Zeer snelle levering en de optie om je pakket ergens af te halen.

Aanbeveling
Goede service en betrouwbaar. Komen beloftes na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BLLECLUYSE 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindee 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is overzichtelijk, makkelijk alles te vinden

Service
Binnen 24 uur afgeleverd, ook op een zondag.

Aanbeveling
In alle opzichten een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolleke1610 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zocht een bepaalde printer waar de pas gekochte inktpatronen in pasten nadat de printer het begeven had. Ben in verschillende winkels gaan kijken en vond niet wat ik zocht tot ik bij jullie uitkwam online. Besteld en perfect geleverd en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogier.vanderlinde 11-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Ik had tegelijk een kabel, projector en scherm besteld. De projector werd op tijd geleverd, de kabel een dag te laat. Het scherm was zoekgeraakt en werd pas een week later geleverd omdat ik eerst 'het resultaat van het onderzoek moest afwachten'. En dan begon de koerier nog tegen mij te roepen dat ik te laat was omdat ik eerst niet thuis was terwijl ik niet eens wist dat ze die dag het scherm gingen komen brengen. Ik heb uiteindelijk drie volle dagen thuis moeten wachten op de drie artikelen, want een richtuur konden/wouden ze niet geven. Aan de telefoon klopte de informatie die ze gaven vaak gewoon niet en werden bovendien beloftes gemaakt die dan niet nagekomen of gewoon ontkend werden. Het enige pluspunt is dat ze meestal vriendelijk waren aan de telefoon, maar voor de rest was het een ramp.

Extra toelichting
Levering was een ramp. De volgende keer haal ik het wel gewoon in de winkel of bij een andere webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Marleen de Ruiter 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Wat vooral aansprak was de supersnelle levering van ons fornuis.
Zaterdagavond besteld en op maandag al bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews