coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nelko 02-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Zoeken en makkelijk bestellen

Service
Zeer snelle levering aan huis

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen er is altijd wat zo niet even een belletje

Aanbeveling
Als ze aan mij vragen weet jij wat dan vertel ik wel van ga eens even op die site kijken

Extra toelichting
Ben er mee onder weg geweest werkte perfect instellen appel eitje

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

driesdokter 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
's avonds rond 9 uur telefoon besteld, meteen daarna gebeld voor lever afspraak, volgende dag geleverd.. !!

Extra toelichting
Coolblue zet de nieuwe norm in internet winkelen: duidelijke voortgangsverichten, de volgende dag geleverd, overzichtelijk bestel proces..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Julien21 02-03-2015 In de winkel gekocht
Boomsestwg 560 Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd bereikbaar

Service
Een zeer goede service

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Omdat de verkopers erg gedienstig zijn en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deo Willems 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemak;bestelling,informatie,aflevering verloopt zoals verwacht mag worden.

Assortiment
assortiment;ruim,kan altijd beter(ambitie moet blijven)

Aanbeveling
overzichtelijk,informatief.

Extra toelichting
kan nog niet aangeven wel of niet goed,heb nog geen ervaring mbt afhandeling garantie en/of klachten,dat bepaalt mede ¨blijf ik hier klant ¨

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

cathy79 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Coolblue ( en haar andere winkels) is/zijn HET voorbeeld voor webwinkels. Alleen de doos waarin je bestelling verpakt is, is al een feestje.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

motor54muis 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super gemakkelijk..kiezen bestellen betalen binnen 48 u in huis!

Service
keurige levering

Assortiment
grote keuze !

Aanbeveling
zeker aanbevelng waard!

Extra toelichting
heel erg tevreden over mijn bestelling en de aflevering! de speaker is helemaal top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manasenoeljasa 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Was onzeker of het bestelde betaald was. Er werd niet gevraagd dit concreet met de mastercard te doen met pin-code...

Service
Had nog een vraag. Ik kreeg vlot antwoord via mail. Prima.

Assortiment
Geen opmerkingen.

Aanbeveling
Als ik tevreden ben, hoe zou ik dit iemand anders niet aanbevelen?

Extra toelichting
Geen opmerkingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterEM 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uiterst gebruiksvriendelijk

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met diverse vergelijkingsmogelijkheden

Aanbeveling
Een plezier om hier online te shoppen; geen vervelende verkopers; tijd om alles rustig te vergelijken; zeer informatieve video's

Extra toelichting
Een plezier om hier online te shoppen; geen vervelende verkopers; tijd om alles rustig te vergelijken; zeer informatieve video's; uiterste snelle levering, zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosros 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon goed!

Service
verschillende bestellingen gedaan, allen uitstekend afgehandeld. Bij foutieve direct geld terug, geen toestanden. Goede opvolging telefonische afspraken.

Aanbeveling
zeer goede ervaring, juist als er wat mis gaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kriekske836 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Donderdag besteld vrijdag al in huis

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bionsen 01-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
ruime keuze

Service
op zich te weinig ervaring om te oordelen, vooralsnog positief.

Assortiment
veel keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
De verplichting van min. € 15,- voor een kortingsbon in te kunnen leveren is wreed als je een phonehoesje besteld van € 14,99. Je wordt verplicht iets onnodigs af te nemen. Een zwaar minpunt.

Extra toelichting
De verplichting van min. € 15,- voor een kortingsbon in te kunnen leveren is wreed als je een phonehoesje besteld van € 14,99. Je wordt verplicht iets onnodigs af te nemen. Een zwaar minpunt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

tweakmds 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Beste webwinkel wat mij betreft. Coolblue lijkt ook continu zéér actief te verbeteren.

Service
Goede mededelingen tussen het moment van bestellen en leveren.

Assortiment
Assortiment is veelal goed. Huishoudelijke apparatuur kan wat beter.

Aanbeveling
Mits de prijzen ok zijn. Vaak toch een tientje of twee duurder, wat dan tegen kan vallen.

Extra toelichting
Prima winkel. Vergeleken met concurrentie (mediamarkt) is het ene product wat duurder en het andere weer net goedkoper. Goed opletten bij wat te bestellen, want met gratis verzendkosten is het toch soms 20 euro verschil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amee 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website en gemakkelijk bestelproces zonder aanmaak van account

Service
Accurate bezorginformatie (van Post.nl)echter niet helemaal correct. Zondag bestelt, zou op maandag worden afgeleverd. Terwijl we thuis waren kregen we de melding dat pakket niet kon worden afgeleverd. Aflevering op afhaalpunt (zonder extra kosten) gewijzigd verliep prima.

Extra toelichting
Gemakkelijk in het gebruik. Binnenkort vergelijking met meting door huisarts dan weet ik ook hoe nauwkeurig het meetresultaat is. Prima apparaat voor redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

AliceandPete 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Helaas was de kleur die ik graag wilde bestellen niet op voorraad. Ook het andere camera model waarin ik interesse had, was niet op voorraad.

Aanbeveling
Bestellen was erg makkelijk, het product heel goed en betaalbaar, en bovendien om 23.45u besteld, een paar uur later werd het pakketje in de morgen al bezorgd.

Extra toelichting
Bestellen was erg makkelijk, het product heel goed en betaalbaar, en bovendien om 23.45u besteld, een paar uur later werd het pakketje in de morgen al bezorgd. Helaas was de kleur die ik graag wilde bestellen niet op voorraad. Ook het andere camera model waarin ik interesse had, was niet op voorraad. Als de voorraad uitgebreid zou worden had ik alleen maar tienen gegeven! Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

cathouse 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
On line bestellen,volgende dag geleverd

Service
Behulpzaam team, goede informatie, snelle levering,vragen worden zo spoedig mogelijk beantwoord via mail.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
zeer zeker aanbevelen, en heb dat intussen ook reeds gedaan

Extra toelichting
Gezellige winkel,snelle bediening,indien nodig hulp bij bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Tittulaer 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De bestelde printer was de volgende dag in huis. Helaas een probleem met de papier uitvoer. In overleg met Coolblue teruggestuurd en binnen 2 dagen een nieuwe printer ontvangen! Die doet het super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dassel 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Geweldig snelle levering. Op zondag besteld, Maandag binnen. En keurig via mail en SMS updates over de status vd zending. Een volkomen no hassle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yazanne 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel verschillende betaalmogelijkheden; snelle levering; mogelijkheid op een ander adres te laten bezorgen.

Service
Heb zelf geen contact gehad met klantenservice, maar mijn indruk van anderen is dat CoolBlue snel en toeschietelijk reageert als je met klachten/vragen komt.

Assortiment
Tot nu toe steeds kunnen vinden wat ik zocht op het gebied van elektronica, zowel huishoudelijk als computers e.d..

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande punten: snelle levering; veel betaalopties; breed assortiment; goede klantenservice; je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Extra toelichting
Positieve punten: snelle levering; veel betaalopties; breed assortiment; goede klantenservice; je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Je merkt dat er heel hard gewerkt wordt aan klanttevredenheid. Negatieve punten: Er zal ongetwijfeld wat te verbeteren zijn, maarheb ik niet kunnen ontdekken tijdens mijn bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gbrgbr 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het bestellen gaat gemakkelijk.

Assortiment
Is zeer uitgebreid

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
ik vindt dat na bestelling zeer snel geleverd word binnen 20 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie Goyvaerts 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site en vlotte online betaling mogelijk

Service
Vriendelijk en snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik beveel niet zo snel winkels aan aan anderen maar als iemand me zou vragen waar ze een bepaald item kunnen kopen zou ik coolblue wel vermelden als mogelijkheid

Extra toelichting
Snelle levering van het product, ruime keuze aan producten en vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrehaegens 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar minuten thuis op de I-pad de klus geklaard: opzoeken en bestellen zo gebeurd.

Service
Voordien gebeld met de vraag wat het verschil is tussen twee toestellen. Onmiddellijk en heel vriendelijk een klaar, duidelijk en correct antwoord.

Assortiment
Volledig assortiment.

Aanbeveling
Gewoon perfect.

Extra toelichting
Goed: 's namiddags gekocht - dag erna om 09.00 uur geleverd! Uitgebreide keuze, volledig. Prima service. Niet goed: niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schiedts 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles juist op tijd geleverd en in orde ,goed verpakt

Service
tweemaal alles perfect toegekomen

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uzimaki 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Algemeen was je website vrij gemakkelijk te gebruiken, behalve bij het opzoeken van het product, toen ik opzocht bij de consoles stond de Wii U Zelda Editie er niet bij, en moest ik specefiek voor Zelda zoeken, dus daar mag het wat overzichterlijk zijn voor mij.

Service
De mails die ik kreeg over de update van me product die ik kocht kwamen goed en vlot binnen, en idem voor me product die ik al de dag daarna ook al kreeg, over de rest over contact nemen met de winkel heb ik nog niet ervaart dus daar kan ik niets erover vermelden, en wat ik ook een plus punt vond was dat er geen verzendkosten aan de pas kwam.

Assortiment
Prijs van het product valt zeker héél goed te concurreren, alsook de keuze van wat er te koop in de aanbod is.

Aanbeveling
Ik heb so far geen problemen ondervonden, en jullie prijzen zijn vrij eerlijk, dus ja, ik zou inderdaad jullie best wel aanraden aan me vrienden en familie.

Extra toelichting
De punten heb ik al genoteerd in de bovende vakken over wat goed, & beter kon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nmoison 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen. Goede reviews op de site.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Criena 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website. makkelijk te bestellen.

Service
goede service. duidelijke uitleg over het bestel en leveringsproces. ook feedback over fase bestelling.

Extra toelichting
Levering ook op zondag!!! dat is pas service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

everttzum 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijker kan niet. simpel bestellen en betalen

Service
Duidelijke mailtjes. en sms hoever het pakket onderweg is en hoelaat de bezorging is

Aanbeveling
super. kan niet beter

Extra toelichting
Zaterdag avond friteuse besteld , zondag middag de patat erin. Duidelijke mail en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buckeru 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Niet goed, de 24 uur service. Woensdag besteld, vrijdag in huis. Niet aangebeld, maar gewoon in de brievenbus aan de straatbezorgd. Ging toch om 100 eurie aan elektronica. vond dat wel erg raar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lily eveleens 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het super heb gevonden. "s Avonds laat besteld en de volgende dag keurig ingepakt ontvangen. Alles heel netjes en goed verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baetsie 28-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Ik bestel regelmatig via internet, en ik kan met overtuiging zeggen dat Coolblue bij mij het beste scoort qua service en levertijd. Hier en daar is er een webshop die dezelfde producten enkele euro's goedkoper aanbiedt, maar dit weegt voor mij persoonlijk niet op tegen de goede en snelle service van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabienne69 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
HET IS HEEL LEUK OM tE KUNNEN SHOPPEN BIJ COOLBLUE ALLES IS HEEL DUIDELIJK EN WAT JE ZIET KRIJG JE OOK

Service
DE SERVICE IS OOK HEEL GOED ALLES WORD HEEL VLUG OPGELOST

Assortiment
MAG IETSJE MEER MAAR IS WEL DIK IN ORDE

Extra toelichting
ik vind coolblue dat op alle punten toch wel een hele goede shop on-line is. Het is een echte aanrader ik blijf zeker klant. Zou zeggen doe jullie zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

z171731 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan niet beter

Service
Vriendelijk personeel zo wel in de winkel als telefoon

Assortiment
het aanbod is zeer uitgebreid

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
Vriendelijk personeel in de winkel en aan de telefoon snelle levering gewoon super dat verdient een tien op tien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belfius 28-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website www.hartslagmetercenter.be/‎ gaf precies wat ik zocht. gemakkelijk te filteren en te vergelijken. Overzichtelijk + en - punten en reviews.

Service
Direct bevestiging per mail van de aankoop. Pakje eenvoudig te tracken en de volgende dag door de postbode afgeleverd.

Assortiment
3 modellen hartslagmeter in verschillende prijscategorieën van Garmin aanwezig.

Aanbeveling
Ik zocht een nieuwe hartslagmeter om te gebruiken bij mijn Garmin Forerunner 310xt. Duidelijk en snel de info gevonden. Bijzonder snelle levering, geen gedoe met het zoeken van een parkeerplaats de files e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magriet. 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Motiveer je beoordeling

Extra toelichting
Doen jullie zo voort zeer goede servies en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivosegers 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met enkele knopdrukken is bestelling geplaatst.

Service
Je wordt ruim op voorhand verwittigd van levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

littlewitch1976 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je echt goed de haren eruit wilt halen moet je toch wel behoorlijk krom staan om het mondstuk goed op de mat te krijgen.

Service
Erg snelle service,
Zeker te horen als deze thuis word gebracht haha

Extra toelichting
Fijne site. Had mijn artikel snel gevonden. Snelle service voor bezorging.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MissM78 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de site is heerlijk overzichtelijk

Service
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
mijn zoon zocht een bepaald lego product en dan kom je bij coolblue. En het is dan ook nog eens de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

okkedokke 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
levertijd perfect contact na verkoop perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kappieharry 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
gemakkelijk via internet te bestellen en heel vlot thuisbezorgd; binnen 13 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rexleo 27-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
eenvoudige site, gebruiksvriendelijk

Service
Ik had gekozen voor levering aan huis de volgende dag door BPOST. Eerste dag: BPOST niet gezien. Ik bel naar BPOST: onze postman raakte niet rond waar u woont, hij stopt om 16 U (wtf??), morgen wordt er zeker geleverd.
De tweede dag: BPOST nergens te bespeuren. Ik bel naar Coolblue en zij kunnen dan de derde dag garanderen dat ik het ontvang. Maar ik had die 2 dagen juist vrijgehouden en als zelfstandige zat alles nadien propvol. Dus heb van armoede het pakje moeten laten terugsturen naar hun en de derde hebben ze dan een tweede toestel naar de winkel in Lochristi gestuurd waar ik het dan ben gaan afhalen. Ik heb er dus 2 betaald en heb wel op mail dat zodra de eerste bij hun retour is dat ze mijn centen gaan terugstorten. Nooit of nooit bestel ik nog ergens iets waar ik afhang van BPOST. Werk als zelfstandige regelmatig met POSTNL, nooit problemen en die komen soms om 19 uur nog leveren!!

Aanbeveling
Mogelijks beter als je niet kiest voor levering volgende dag door BPOST want die werken blijkbaar slechts tot 16 u en kunnen pas de derde dag komen. Nog nooit meegamaakt

Extra toelichting
Ik denk dat alles reeds duidelijk uitgelegd staat.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Henry7th 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis vanuit mijn luie stoel bestellen

Service
Aantal mailtjes over het hoe, waarom en wanneer. Uitstekend

Assortiment
Buitengewoon veel en goed

Aanbeveling
Als uitstekende firma, die zijn uitspraken nakomt

Extra toelichting
Prijs-/kwaliteitsverhouding, snelheid. Is niet de eerste keer, in 't verleden ook zo ervaren!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjanke 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan vanuit je zetel, het product bekijken, vergelijken met andere producten. De specificaties enz..

Service
Heel tevreden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Aan iedereen die het wil horen

Extra toelichting
Ik ben gewoon een super tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chantielove 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
hele gemakelijke bestelingen mails zijn goed leesbaar en dukdelijk

Service
mij paketje had vertraging dat maakte mij niet zo maar ik had toch even een mail gestuurd de zelfde dag kreeg ik nog antwoord dat ik gelijk had en ik korting kreeg op de volgende besteling dat vind ik pas topppie service

Assortiment
had meer kleur gemogen en wat meer producten verder helemaal tevrede

Aanbeveling
toppie winkel super snelle service en ook nog aflevermogelijk hede zekker aan te raden

Extra toelichting
ik vind de service toppie alleen wat meer contact en snellere reactie op simpele vragen verder hele goede site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marjantenk 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supergoed geholpen toen het mis ging met de betaling!

Extra toelichting
Zoals altijd weer een fijne service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teun7 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website om gemakkelijk keuze te maken. Snel geregeld.

Service
Ontzettend snelle levering - was ik niet gewend. En daarbij ook fijn dat ik steeds via mail een update krijg over wat er met mijn pakketje gebeurt. En het fijnste: Het klopt ook!

Assortiment
Alles wat ik verspreid over winkels had willen kopen kon in 1 keer + handige suggesties.

Aanbeveling
Duidelijk, echt goede service en snelle levering. Ik ben heel erg tevreden!

Extra toelichting
Duidelijke website, goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b012989 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vertrek naar Zuid-Afrika, vandaar de aankoop via het internet.

Service
Heel goed, bestelling afgeleverd zoals gepland.

Assortiment
Heel tevreden over de bescherming van het objectief.

Aanbeveling
Omdat de digitale telelens het goedkoopste is en de service optimaal.

Extra toelichting
Aan de hand van de hierboven vermeldde beoordeling, heb ik alleen maar positieve ervaringen opgedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.lorsheijd 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Gewoon een wereldbedrijf, geen gezeur, snel en normale prijzen, volgende keer weer naar jullie,ga zo door jullie verdienen omzet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heinix 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je zetel kiezen en bestellen

Service
Zeer snelle levering en informatie

Assortiment
Bepaalde merken niet te vinden

Aanbeveling
Snel, prijs kwaliteit goed en goede service, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

neneoc 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit huis bestellen

Service
snel en correct geleverd

Aanbeveling
de stelling snel en op correcte manier geleverd

Extra toelichting
tot heden heb ik geen negatieve redenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barbara48 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de website is goed duidelijk
het bestellen en betalen gemakkelijk
ruime keuze

Service
de service is zeer goed je wordt gelijk op de hoogte gehouden van de gang van zaken zoals inpakken en verzenden.De levering was super

Assortiment
de keuze is uitstekend en genoeg verschillende prijsklassen

Aanbeveling
het is gemakkelijk overzichtelijk en goed georganiseert

Extra toelichting
Dit was mijn tweede bestelling bij cool blue omdat de eerste keer goed bevallen was hebben we ook een tweede keer voor deze site gekozen vanwege het assortiment,gemak en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

simonvangroningen 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en duidelijk. Bijna alles te vinden.

Service
Klik voor 24 uur en de volgende ochtend 9 uur gaat de bel. Top!

Assortiment
Niet alles is te vinden. Wel bijna alles.

Aanbeveling
Gewoon heel goed. Doen wat ze zeggen: Alles voor een glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews