coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 49205 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6716 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maxyzzz 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ondanks de kerstdrukte snelle levering en netjes afgeleverd.
Goed op de hoogte gehouden van levertijd.
Goede prijs voor een topproduct!

Reageer

S.wahbi 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bezorgen kwam optijd, geheel tevreden over de bestelling en ook over de bezorging!

Reageer

Chrisje 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Fitbit was kapot, woensdag binnen gedaan en vrijdag kreeg ik al een mail met een tegoed bon om een nieuwe mee te kopen wat ik ook direct gedaan heb en zaterdag zat hij al in de brievenbus.
Om 21.30 nog een antwoord via mail vd klantendienst.
Dus super blij met deze snelle, vriendelijke en professionele service.
Winkel bediende in Zaventem was ook top.

Reageer

astrid 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
dag en tijdstip netjes volgens afspraak. nette en dienstverlenende bezorger

Reageer

Snoeren 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en duidelijk site, Zeer eenvoudig en netjes verwerkt en op tijd geleverd..

Reageer

Via internet 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was al bekend met Zanussi en na al de sites te hebben bekeken, kwam toch weer bij Zanussi uit.

Reageer

Huub 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
iPhone op voorraad terwijl deze elders overal uitverkocht is. Tegen normale prijs en snel geleverd!

Reageer

Anna De Bie 24-12-2020

Algemene score

10,0
In zeer korte tijd van het contact voor de deur, grote klantvriendelijkheid ervaren

Reageer

Jim 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker makkelijk bestellen met een zeer goede prijs!
Goede site en zeer duidelijke omschrijving met foto's.
Snelle afwikkeling via mail.

Reageer

Placido 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super professionele service en altijd vriendelijk. Optimale communicatie en informatie.

Reageer

Koelkast 24-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aankoop van een zwarte koelkast, deze is echt ruim en vrij stil. Door de bezorgers van Coolbleu werd de koelkast keurig op de afgesproken tijd bezorgd en op de plek gezet. Heel fijn vond ik het telefoontje van te voren. De koelkast voldoet vooralsnog aan alle gestelde verwachtingen. Uit ervaring weet ik dat Coolbleu een fantastische service beleid heeft.

Reageer

Hedy 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over Coolblue. Een hele goede service. Ik was niet tevreden over de tv, maar deze was al uitgepakt. Ik mocht de tv gewoon omruilen. Ook was er iets fout gegaan met de betaling. Na een telefoontje met de klantenservice werd dit meteen uitgezocht. Alle medewerkers waren heel vriendelijk en namen de tijd voor om mij te helpen en advies te geven.

Reageer

Remco 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop. De webshop heeft veel keuze om je wensen aan te klikken en zo een duidelijk vergelijk te krijgen van je product in je budget wat je ter beschikking hebt voor aanschaf product

Reageer

Sander woltheus 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker via Coolblue besteld en erg goed geregeld en op tijd en goede communicatie, je krijgt een bericht en je wordt ook nog 15 of 20 minuten v t voren gebeld , dus goede zaak

Reageer

Marten 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snel, correct en concurrerend. Snelle en heldere website. Ook tweede kansjes zijn mooi meegenomen.

Reageer

Marianne 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, de levering uiterst snel en de klantenservice top.

Reageer

JvT 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het betreffende artikel werd duidelijk en uitgebreid weergegeven. Bestelling via internet was snel geregeld. Daarnaast kreeg je via de mail een uitgebreide handleiding met tips

Reageer

Paul Geerinck 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, snelle levering en vriendelijk personeel welke je met kennis van zaken helpt

Reageer

Klaverbloemstraat 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste online shop in belgie sneel levering altijt corekte uur en datum bij levereningen bedankt coolblue.
Wij zijn nog niet klaar, wij blijven kopen.

Reageer

Martijn 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en goedkoopste prijs , daarnaast is service erg goed makkelijke site

Reageer

Britt de Bruijn 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje opzoek naar de Nintendo Switch Lite, ik had hem op meerdere websites vergeleken en de goedkoopste kwam hier uit bij CoolBlue. Hierna ging alles super soepel en snel, vanaf het aanschaffen tot de levering voor de deur.

Reageer

Geoffrey 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag avond had ik mijn nieuwe One Plus Nord besteld op coolblue, zondag ochtend mocht ik deze al komen afhalen om 9u!
Wat een service was dit. Meerdere winkels zouden dit moeten invoeren. Nu ga ik telkens terug naar Coolblue om te bestellen vanaf nu.

Reageer

Vera Van Tongelen 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk te bestellen en heel veel informatie over de status van je bestelling. Heel precieze tijdsaanduiding van de levering. En levering per fiets !!!’

Reageer

brizeetje 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is voor iedereen goed toegankelijk. Duidelijk omschreven en makkelijk bestelproces. Tevens ook een fijne klantenservice waar je echt nog iemand aan de telefoon krijgt en geen robot.

Reageer

Jan 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit muurbeugel voor de tv geleverd voor een redelijke prijs en supersnel ook nog. Duidelijke en gebruiksvriendleijke website.

Reageer

Bart 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bezorger kwam op de fiets. Ik weet niet of dat een goede oplossing is voor alle bezorgdiensten, maar fijn dat het bij Coolblue wel kan. (En de levering was even snel en goed.)

Reageer

Lucas 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft goede service en zorgt er altijd voor dat je op de hoogte blijft van je bestelling.

Reageer

S Van Mil 23-12-2020

Algemene score

10,0
Ondanks Corona en kerst, werd mijn nieuwe telefoon keurig de volgende dag bezorgd.

Reageer

Leony 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde liever naar de winkel voor goede uitleg maar dat kan nu niet en met het filmpje op de site en daar te kunnen vergelijken kon ik uitstekend mijn keuze maken.

Reageer

Karen 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo fijn dat coolblue zo flexibel isals je toch niet tevreden bent over het product.
Ik ben wederom zeer tevreden met mijn aankoop. Duidelijke foto’s van het product op de site vind ik prettig

Reageer

EV 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere uitleg van de producten, handleidingen te te downloaden zijn en je kan de verschillende producten/typen met elkaar vergelijken op specificaties. Super

Reageer

Simon van Beek 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, makkelijk betalen, goede communicatie en snelle levering.

Reageer

Luc 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Modern, leuke, eerlijke en duidelijke webshop. Weerhoudt geen informatie en levertermijn / voorraad klopt tot nu toe altijd.

Reageer

Jana Seghers 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een heel snelle levering en ik ben heel tevreden over het product. Goede kwaliteit en goede prijs.

Reageer

Rob 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke product omschrijving, helder bestelproces, duidelijke communicatie na bestelling, goede info over levering van product. Maakt waar wat ze beloven.

Reageer

René 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig maar goede manier om je gewenste spullen te vinden en te vergelijken. Goede reviews en tips om met je aangeschafte spullen aan de gang te gaan.

Reageer

Gerrit 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zondag de artikel besteld,maandagochtend al binnen gekregen. Vriendelijke jongen die het artikel aan ons leverde.

Reageer

Inge 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, vlotte en correcte levering. En dat ook nog per fiets, heel duurzaam!

Reageer

Theo de Bie 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dat je het in deze drukke bezorgtijd toch nog voor elkaar krijgt m'n pakketje keurig te bezorgen. En als het onverhoopt niet helemaal lukt, wordt hè keurig geïnformeerd. Petje af.

Reageer

korbs 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles perfect , wasmachine zondagavond besteld en daarna word je goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering. Sms/mail en 15 min voor levering word je ook nog gebeld. maandagmorgen vroeg levering van de machine door 2 vlotte jonge sterke nette mannen die probleemloos en zonder schade de oude (zware) wasmachine van zolder hebben gehaald en de nieuwe wasmachine daarna naar boven hebben gesjouwd, netjes aangesloten, enige uitleg en alle verpakkingsmaterieel meegenomen. helemaal top!!

Reageer

Uitstekend 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelde artikel wordt goed omschreven. De bestelling was duidelijk en eenvoudig te traceren en te volgen. Beloofd is beloofd-principe van Coolblue. Heel goed!

Reageer

marcel p 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goede en gebruiksvriendelijke site met goede informatie over de producten dat je wil kopen. tevens een zeer snelle levering. coolblue vind ik echt een aanrader.

Reageer

Peter & Brigitta 23-12-2020

Algemene score

10,0
Coolblue voor mij nummer 1. Super service, perfecte levering, overzichtelijk online winkelen. Need I say more 😀

Reageer

Dennis 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snelle en goede service. En de eigen bezorgdienst is altijd erg vriendelijk.

Reageer

Paul 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie service, goeie aflevering, doordat ze de goeie mensen hebben. En natuurlijk de goeie spullen

Reageer

j.verkuyl 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue helpt prettig, snel en deskundig. Als er wat is, altijd een goede service

Reageer

Fre Boxen 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correct en in de beloofde snelheid betaling probleemloos.
Goede site met juiste informatie

Reageer

Hans 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de kers drukte een snelle levering,gewoon een fijne winkel om te winkelen.

Reageer

Erwin 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue heeft een ruim assortiment, prijzen zijn prima en de site is overzichtelijk, eenvoudig en heel fijn die “CoolBlue's Keuze”! Bij bestelling had ik een onjuist afleveradres ingevoerd en hoe aardig van de CoolBlue bezorgdienst (bakfiets!), bezorger nam contact op om e.e.a. af te stemmen en pakketje werd later alsnog bezorgd, TOP service/bezorger!

Reageer

Frank 23-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel. Snelle levering. Perfecte presentatie.
Eerdere ervaring met Coolblue waren zo positief dat we besloten hebben meer bij Coolblue te kopen.

Reageer

Toon meer reviews