coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rianne 30-10-2016 Via de website gekocht

Super Snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel en goede levering!! Coolbleu heeft een groot assortiment en komen na wat ze zeggen. Ik zou cool bleu zeker aanraden, ik ben inmiddels vast klant:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurgen ren 30-10-2016 Via de website gekocht

Goede online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht een leuk spel voor mijn ps4.
Coolblue had hem op voorraad,en hij was ook nog eens in de aanbieding.
Supersnelle levering waardoor ik dag erna gelijk kon gamen.
Super!

Pluspunten

  • zeer snelle levering
  • prijs
  • gemak bij bestellen
  • betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martje 30-10-2016 Via de website gekocht

Gewoon perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker iets gekocht bij Coolblue. Waarom? Zij hebben een gebruiksvriendelijke webwinkel; een bestelling plaatsen is zo simpel. Betaling gaat veilig, aflevering door de gebruikelijke chauffeur en de artikelen zijn tot nu toe in perfecte staat ontvangen. Wat wil een klant nog meer???

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Snel
  • Aflevering door gebruikelijke transporteur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja 30-10-2016 Via de website gekocht

Betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede productinformatie, snelle levering, bij vragen snel antwoord. Je kan Door middel van de keuze Hulp makkelijk het beste product wat bij jou past kiezen

Pluspunten

  • productinformatie
  • levering

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BN 30-10-2016 Via de website gekocht

Perfecte service bij aanschaf wasmachine

Algemene score

10,0
Levering volgens afspraak. Half uur van te voren een SMS en kwartier van te voren een telefoontje dat ze er aan komen.
Keurige nette jonge mannen die eerst handje geven en zich voorstellen.
Wasmachine 1 hoog geinstallerd en oude wasmachine retour genomen.
Zeer tevreden over de service. Product moet eerst nog vaker dienst doen alvorens daar iets over te kunnen melden. Wasmachine is wel zo goed als geruisloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Krol 30-10-2016 Via de website gekocht

Mevr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare shop, correcte aflevering van artikel.
Komen afspraken die gemaakt werden via mail goed na. Beleefde bezorgers die alles netjes geplaatst en aangesloten hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jérôme 30-10-2016 Via de website gekocht

Gewoon een fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een zeer ruime keuzemogelijkheid, uitgebreide en duidelijke specificaties, en ook altijd de plussen en minnen van een product eerlijk en open benoemd, zodat je een goede afweging/keuze kunt maken.

Pluspunten

  • Groot assortiment
  • Duidelijke productspecificaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 30-10-2016 Via de website gekocht

E.JvdL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod met goede omschrijving Makkelijk bestellen en snelle levering Vandaag besteld morgen al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 29-10-2016 Via de website gekocht

Slecht

Algemene score

1,0
Slecht heel erg slecht!
Ik heb gister iets besteld wat vandaag in huis zou moeten zijn, vervolgens word de afspraak verzet na maandag. Ik koos voor coolbleu van wegen de snelle bezorging niks is minder waar slechte zaak dit !

Minpunten

  • Bezorging
  • Oplossing
Officiele reactie van Coolblue 30-10-2016

Beste Wouter,

Vervelend om te horen dat uw pakket niet op de afgesproken dag is geleverd. Dit is uiteraard niet wat u van ons kunt verwachten en wij willen onze oprechte excuses aanbieden. Omdat wij ook graag willen weten wat de reden van de vertraging is en natuurlijk wanneer u het pakket kunt verwachten, willen wij u vragen om uw ordernummer te e-mailen naar geenglimlach@coolblue.nl. Wij gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw pakket zo snel mogelijk geleverd wordt. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Atty de Vries 29-10-2016 Via de website gekocht

Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Cool Blue heel erg goed om de snelle levering, de goede service en de fijne medewerkers in de winkel. Het bestellen en betalen is gemakkelijk en vertrouwd. Ik heb mijn product op de website gekocht en geruild in de winkel te Groningen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irma 29-10-2016 Via de website gekocht

Eindelijk

Algemene score

10,0
Eindelijk een bedrijf dat doet wat zij beloven. Lukt er iets niet? Zij helpen je graag! Meest verrassend dat je een keuze kunt maken tussen wel of geen wachtmuziek. Heerlijk die stilte....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 29-10-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is goed ingericht en er is veel personeel aanwezig wat deze winkel zo'n persoonlijk karakter geeft. We werden binnen enkele minuten geholpen met onze vragen over een laptop. De medewerker heeft goed naar onze wensen geluisterd en op basis daarvan hebben we een aantal modellen doorgenomen die geschikt voor ons waren. De medewerker wist precies waar hij het over had en probeerde ons niets aan te smeren. Uiteindelijk hebben we drie kwartier gepraat over de mogelijkheden en hebben we naar ons gevoel de juiste beslissing gemaakt. Echt top, ook al eens eerder een headset hier gekocht die eens kapot gegaan is. Voor garantie hoefde ik niet eens de bon mee naar de winkel te nemen en ik ontving binnen 2 dagen een nieuwe headset. Naast deze headset kopen we eigenlijk al onze elektronische producten bij Coolblue Enige minpuntje is dat je geen korting kan bedingen (al aardig wat producten hier gekocht en zeer loyale klant) aangezien het een groot concern is, dit is namelijk bij de lokale bedrijfjes wel mogelijk. Daarnaast zijn niet alle producten op voorraad aangezien het van oorsprong een online webshop is. Al met al toch dik tevreden en verdient Coolblue een prachtige 9!

Pluspunten

  • Super klantvriendelijk
  • Proberen niets aan te smeren
  • Geen gezeik met garantie
  • Personeel weet waar ze over praat
  • Groot aanbod

Minpunten

  • Geen korting te bedingen
  • Niet alle producten direct in winkel aanwezig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CAROJORAN 29-10-2016 Via de website gekocht

KOMT BELOFTES NA!

Algemene score

9,0
Snelle, verzorgde levering
Komt beloftes na
Leuke site
Nuttige, te vertrouwen reviews en andere nuttige info bij artikelen

Pluspunten

  • SNELLE LEVERING
  • VERZORGD
  • BETROUWBAAR

Minpunten

  • Betaling na levering niet mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GraceJoy 29-10-2016 Via de website gekocht

Fenomenaal de allerbeste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het concept van Coolblue is fenomenaal. Een grote diversiteit in produkten. Groot...en toch zeer goed bereikbaar voor de klant. De mogelijkheid om te appen is ideaal. Totaal geen problemen om artikelen om te ruilen. Eigen bezorgdienst is zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Grote diversiteit aan artikelen
  • Prijzen
  • Bereikbaarheid
  • Eigen bezorgdienst voor grote produkten

Minpunten

  • Gebruikmaking van externe bezorgpartner

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerstbob 29-10-2016 Via de website gekocht

Kerstbob

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het kopen bij een webshop is belangrijk : inzicht in de kwaliteit van het product, de betrouwbaarheid van de webshop, de aflevering en de retour-voorwaarden.
Op al deze punten ben ik zeer tevreden over Coolblue. Vooral de logistiek inclusief retour mogelijkheden en voorwaarden, zijn perfect.

Pluspunten

  • Informatie over product
  • Retourmogelijkheden en voorwaarden
  • Logistiek aflevering

Minpunten

  • Meestal iets duurder dan sommige concurrenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 29-10-2016 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen omdat hier mijn nieuwe pannenset het goedkoopst was. En al ervaring met verschillende coolblue shops altijd snelle levering!!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goedkope merkproducten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dik 29-10-2016 In de winkel gekocht
eindhovendik

coolblue eindhoven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijke ontvangst in de winkel: informatie over het parkeren en verwijzing naar de juiste balie. vlotte hulp en afhandeling van het gereserveerde artikel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 29-10-2016 Via de website gekocht

Fijne service en snel een goeie wasmachine in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk website waardoor ik snel wist wat ik wilde, je kunt tot savonds laat bestellen. Savonds om 23 uur besteld, direct bevestiging in de mail. Sochtends een smsje en vlak erna een belletje van de bezorger dat ze eraan kwanen. Binnen 16 uur nadat mijn wasmachine kapot was gegaan, stond er een nieuwe, geinstalleerd en al en was de oude weer neegenomen.

Pluspunten

  • Snelle service
  • Communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MP 29-10-2016 Via de website gekocht

Dit is pas service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in april een airfryer gekocht, die deze week een geweldig lawaai ging maken.
Uiteraard meteen de stekker eruit getrokken en de pan geleegd, hierin lagen behalve patat ook een ringetje en een moertje.
Jammer genoeg was ik de factuur kwijt, maar ik wilde coolblue toch laten weten dat het mis gegaan was. Ik kreeg meteen een mail met terugzend info en heb tot mijn verbazing nu 4 dagen later een nieuwe binnen gekregen. Vanaf heden zal ik al mijn web aankopen bij coolbue doen want dit is een service die je vandaag de dag niet meer verwacht.

Pluspunten

  • Ruim aanbod
  • Super service

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lang leve coolblue 29-10-2016 Via de website gekocht

Beter vind je niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaak dingen besteld via coolblue, ik heb steeds mijn keuze gemaakt op hun site. Nog nooit een probleem gehad met de levering. Alles is steeds goed ingepakt en nooit beschadigt. Mijn laatste bestelling was om 5 voor 2 geplaatst en in enkele klikken betaald en om 10 uur de volgende dag was het al bij ons thuis.

Pluspunten

  • Service
  • Snelheid
  • Prijs
  • Veilig
  • Ze doen nooit moeilijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJV. 29-10-2016 Via de website gekocht

Dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote voorraad artikelen voor redelijke prijs! Levering is erg snel en goed en overigens geheel gratis. Zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Snel en geen verzendkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.h.m. Schilder 29-10-2016 Via de website gekocht

Beste site ooit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb letterlijk nog nooit zo'n goede service ergens meegemaakt! Had iets besteld, kwam er later in de avond achter dat ik het verkeerde artikel had gekozen, dus belde of ik dit misschien kon ruilen. Nou ten eerste waren ze gewoon doordeweeks om 10 uur 's avonds nog telefonisch bereikbaar en dan ook letterlijk 1 seconde wachttijd! Vervolgens erg vriendelijk geholpen en het was allemaal geen probleem, gelijk veranderd. Dan de volgende dag al gebracht en dat allemaal standaard zonder verzendkosten! Van A tot Z is alles super georganiseerd en ze hebben nog humor ook.. wat een toppers zijn dat bij Coolblue ik ben fan!

Pluspunten

  • Standaard gratis bezorgen en retourneren
  • Altijd bereikbaar voor hulp/ vragen/ problemen
  • Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis
  • Erg vriendelijk en behulpzaam
  • Humor zelfs bij het wachten aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydia 28-10-2016 Via de website gekocht

Wat heb je nou aan zulke bezorgers?

Algemene score

5,0
Handige website, cool dat het binnen een dag geleverd word, fijn dat ze een (weliswaar grove) tijdsindicatie geven voor het bezorgen, maar: de bezorgers waren te beroerd om de wasmachine om een raar hoekje te tillen, en meedenken over een andere oplossing was er niet bij, want ze hadden haast-haast-haast. Wasmachine dus maar weer teruggestuurd. Balen!

Reageer

Frans 28-10-2016 Via de website gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor Cool Blue vanwege de prijs, de snelle en correcte levering. De droger is geplaatst waar wij hem wilde, aangesloten en de oude mee retour genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannybonte 28-10-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen

Altijd prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot gamma producten aan scherpe prijs. Binnen de 24 uur bij u thuis afgeleverd. Nooit enig probleem ondervonden. Van harte aanbevolen!

Pluspunten

  • Redelijke prijs
  • Gamma

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S.Boek 28-10-2016 Via de website gekocht

cool blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
service is prima, avond van tevoren een mail welk dagdeel, per uur, half uur van tevoren telefoontje, perfect, op tijd. Bezorgers keurig, geinterresseerd en betrokken, geven nog extra product informatie, prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 28-10-2016 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een winkel die zou leveren tot in mijn huis. Omdat ik 4 hoog woon zonder lift, was dat echt een voorwaarde. Dinsdag bestelt, is woensdag in huis. Je krijgt om 8 uur in de ochtend een sms en een email met de exacte tijd. Omdat levering bij een klant voor mij uitliep werd ik gebeld door de vervoerder. Ook toen het nog later werd, kreeg ik een sms. Een email aan de klantenservice, werd ook zeer snel en volledig beantwoord. Ik kreeg ook nog een kaartje in de bus van de klantenservice, met veel wasplezier gewenst. De jongens hebben de nieuwe wasmachine (reeds uitgepakt, dus geen rommel) rap naar boven gebracht, en zeer snel aangesloten. Ook zetten ze hem aan voor de eerste testwasbeurt. Daarna namen ze de oude wasmachine ook snel weer mee naar beneden. Niets dan lof!

Pluspunten

  • snelle levering
  • goede communicatie
  • levering en aansluiten, ook bij 4 hoog zonder lift
  • oude machine afgevoerd
  • aardige, correcte medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 28-10-2016 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede levering. Bij het uitzoeken van een laptop via Coolblue word je op verschillende manieren geholpen om uiteindelijk tot de beste computer te komen. Alle eigenschapen worden aan je uitgelegd en bijna alle laptops hebben een duidelijk review en een lijst met vergelijkbare producten.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goede informatie voorziening
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 28-10-2016 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld morgen in huis. Wasmachine op de plek gezet Rn aangesloten en oude weer me teruggenomen.

Pluspunten

  • Wasmachine op plaats gebracht en aangesloten
  • Oude mee terug genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maja van den broecke 28-10-2016 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik hikte al een tijdje tegen het kopen van een nieuwe koelkast. Want ik rij geen auto en ben maar alleen. Dus hoe krijg ik een koelkast thuis en op drie hoog en....hoe kom ik van mijn oude af. Coolblue bleek de oplossing. Op dinsdag een koelkast bestel en op woensdagochtend werdt hij ( door 3 prettige jongemannen, die zich allemaal voorstelden) naar driehoog gedragen en werd mijne oude koelkast mee weggenomen. Nou niet 1 maar 3 glimlachen wat mij betreft. Bedankt jongens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HILLEBRAND 28-10-2016 Via de website gekocht

Dat is snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zo als gewoonlijk is Coolblue zeer snel en je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevind

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R.scholl 28-10-2016 Via de website gekocht

Hifi speakers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het oriënteren , vergelijken, bestellen, alles zeer eenvoudig. Voor een ieder makkelijk te begrijpen.

Pluspunten

  • Snel
  • Duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 28-10-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam

Klantvriendelijk en prima prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een duidelijke website, als je informatie wilt hebben beschikken zij over een goede klantenservice die je heel goed helpen en het mooie is dat je zelf kunt bepalen hoe je je product wenst te krijgen (o.a. pakketverzending, ophalen bij afhaalpunten of in de Coolblue winkels)
Erg gemakkelijk.

Pluspunten

  • klantvriendelijk
  • concurrerend
  • assortiment

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiena 28-10-2016 Via de website gekocht

Perfecte ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was op tijd geleverd zonder problemen! Daarnaast vond ik het fijn dat er een filmpje was over het product op de website :)

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Filmpje beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier 28-10-2016 Via de website gekocht

HDMI splitter van 1 naar 2 Tv's

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vind de shop erg overzichtelijk, veel keuze en snel geleverd!
Klantvriendelijk en je vragen worden goed beantwoord!
Ook retour sturen is geen probleem.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor de Jongh 28-10-2016 Via de website gekocht

Inbouwkoelkast gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en ik wordt goed per email op de hoogte gehouden. Inbouwservice was top. Niet afraffelen maar keurig geplaatst en alles goed gesteld, Zelf deurtje van een kastje ernaast even rechtgezet. Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leonora 28-10-2016 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is gebruiksvriendelijk, goede betaalmogelijkheden en snelle levering. Ik had het product al de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Susanne 28-10-2016 Via de website gekocht

Een webshop die erg klantvriendelijk is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de service en de klantvriendelijkheid kunnen veel bedrijven leren! Altijd erg goed geholpen! Van te voren een sms dat ze naar ons onderweg waren en een telefoontje dat ze er bijna waren. Toen ze de droger brachten hebben ze hem zelfs naar zolder gebracht en wilden hem aansluiten. Ze vroegen zelfs nog of ze me nog ergens anders mee konden helpen zoals bijvoorbeeld iets tillen of verplaatsen. Deze vraag had ik niet verwacht. Verder namen ze de verpakkingsmateriaalen weer mee, helemaal top!

Pluspunten

  • Contact als ze er bijna zijn
  • Goede schatting van levertijd
  • Nemen verpakkingsmateriaal mee terug
  • Klantvriendelijk
  • Goede service en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 28-10-2016 Via de website gekocht

Lachebek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
voor het eerst bij cool blue besteld, en is prima bevallen. Super geregeld en snelle levering. De inhoud was ook keurig verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ 27-10-2016 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor coolbleu gekozen om de goede ervaringen met deze shop. Ik had de wasmachine savonds om 21.00 uur besteld en de volgende ochtend was hij er om 7.40 uur al. Werd door drie heren gebracht en aangesloten. En ook een spoelwas aangezet. Dit om het fabrieks vuil uit de machine te spoelen. En nog wat tips van de heren gekregen. En de oude machine mee retour genomen. Echt super service. Jullie zijn toppers.

Pluspunten

  • Super snel
  • Correct

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stanley 27-10-2016 Via de website gekocht

vaatwasser gekocht bij coolblue

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een goede zoekmachine op hun website. Product snel gevonden. Veel productinformatie beschikbaar. Bestelling snel geplaatst. Savonds om 22:00 besteld en de volgende ochtend om 10:30 afgeleverd. Van tevoren een sms en daarna een telefoontje ter herinnering. Verpakking en oude machine werden door de bezorgers meegenomen! Top service!

Pluspunten

  • zoekfunctie website
  • snel en makkelijk bestellen
  • perfecte bezorgservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lucas 27-10-2016 Via de website gekocht

Super cool

Algemene score

8,0
Online besteld, de website biedt een ruime keuze met handige filter opties is snel tot een een goede vergelijking te komen. De informatie op de site is uitstekend en helpt goed bij de definitieve keuze. Product de volgende dag in huis zelfs wanneer op zondagavond besteld.

Pluspunten

  • Veel keus
  • Goede informatie
  • Snelle levering
  • Oude toeste wordt afgevoerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 27-10-2016 Via de website gekocht

Goede en vertrouwde service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de levering van het product. De website is erg overzichtelijk en je hebt een hele ruime keus aan producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 27-10-2016 Via de website gekocht

Perfecte klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolbleu heeft een zeer klantvriendelijke website. Als je niet graag via internet koopt, zonder het product gezien te hebben, kan je ook terecht in 1 van hun fysieke winkels. De betaling is veilig en kan zowel bij bestelling als na ontvangst (als ik het mij goed herinner). Betalen kan ook gewoon met de bankkaart en moet niet noodzakelijk met visa. De levering is snel (meestal de volgende dag nog in huis). De klantenservice is ook zoals het hoort. 24/24u bereikbaar via mail of sociale media. Er wordt oprecht geluisterd naar je probleem en een oplossing gezocht zonder dat ze hier moeilijk over doen.
De prijs is soms iets hoger dan in andere winkels/website, maar voor de service die ze bieden, betaal ik graag een beetje meer. Ik ben dan zeker dat ik krijg wat ik wil, in de staat dat ik wil.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Perfecte klantenservice

Minpunten

  • Soms iets duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 27-10-2016 Via de website gekocht

Aankoop stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet wat hij zegt, snelle en correcte service, klantvriendelijk en als klant wordt je op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces, in 1 woord TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evan Ackermans 27-10-2016 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een gebruiksvriendelijke winkelketen die kleine klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. De website van Coolblue is ook heel makkelijk in gebruik. Verder levert Coolblue ook écht de volgende dag. Zelfs op zondag! En verzending én retournering zijn gratis.

Pluspunten

  • Klantvriendelijkheid
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riafjs 27-10-2016 Via de website gekocht

fijne website met goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website, makkelijk bestelproces en je word goed op de hoogte gehouden van de levering. In dit geval een koelkast

Pluspunten

  • makkelijke website
  • fijne klantenservice
  • goede logistiek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosgraaf 27-10-2016 Via de website gekocht

Duidelijkheid, makkelijk bestellen beter kan eigelijks niet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop doet wat er beschreven staat.
Werkelijk perfect niets meer aan veranderen.
1minuut voor 24:00 besteld de volgende dag keurig een telefoontje.
We zijn er over een half uurtje TOP.
Aangesloten en alle verpakking materialen mee genomen.
Opgeruimd staat netjes
Een dikkkkke pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir 27-10-2016 Via de website gekocht

Voor échte service ga je naar Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft de beste service die ik ooit heb meegemaakt. Het maakt niet uit wat je bestelt, je weet gewoon dat je er geen gedoe mee zult hebben. Je hebt het snel in huis, als er iets niet goed is is de service optimaal en de communicatie is fantastisch! Ik bestel alles bij Coolblue!

Pluspunten

  • Fantastische service
  • Supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eli Krygelmans 27-10-2016 Via de website gekocht

Online aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijwel onmiddellijk beschikbaar via online bestelling!
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews