coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42515 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2706 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bocken Jean Pierre 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zelfs als het de eerste keer is op de site, is er geen probleem

Service
zeer snelle levering

Assortiment
meestal kom je met een zoek opdracht bij coolblue terecht, en dan maar kopen

Aanbeveling
niets op aan te merken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
handige top tien

Assortiment
goede/veel keuze

Extra toelichting
Veel beter verlopen als vorige bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bodine 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Service is erg goed, ik had een klein probleem met de bestelling, heb de klantenservice gebeld, en die hebben me goed geholpen. De volgende dag had ik me pakketje binnen.

Assortiment
Heel veel keus, egt top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super fijn, binnen een paar klikken de beste wasmachine voor een super scherpe prijs gevonden.

Service
Top dat de mannen hem kwamen installeren.

Assortiment
Heeeel veeeel keuze!

Aanbeveling
Ik raad Coolblue al bij iedereen aan :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy v d Padt 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super gemakkelijke site,snel antwoord op je vragen. Je kunt zelf een bezorg datum/tijd kiezen. kortom Top!

Service
vrolijke bezorgers of ze nu 3 hoog moeten zijn of begaande grond. Ze nemen de oude apparaten mee & sluiten de nieuwe netjes aan. Vragen worden ook snel beantwoord via de site,fb chat of per telefoon. Jullie zijn ook super gemakkelijk te bereiken, heel fijn (is namelijk bij andere bedrijven...((vida xl)) wel anders. Daar word je op de chat geblokkeerd..mailtjes genegeerd en je kunt ze maar tussen een korte tijd bereiken en zelfs dan zijn ze onbereikbaar. Dus dit is HEEEL fijn!

Assortiment
fijn assortiment...alleen mag nog wel iets uitgebreider (schommelbank?tuinslaghouder,parasolvoet,tuinspullen zwembaassesoires...etc)...Ik vind jullie namelijk een enorm fijn bedrijf & aangezien het bij andere bedrijven vaak mis gaat & het niet netjes oplossen zou ik het toch fijner vinden alles bij jullie te kunnen bestellen. (zelf chronisch ziek dus ben toch vaak gebonden aan online kopen en laten bezorgen.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcel 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je vindt snel en makkelijk wat je nodig hebt . de website werkt goed en is overzichtelijk.

Service
Vragen worden goed en snel beantwoord

Assortiment
Het assortiment is vrij uitgebreid

Aanbeveling
Al verschillende keren besteld en iedere keer weer goed

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
No-nonsense service. Ik heb een keer een product gekregen dat niet goed functioneerde bij levering. Wordt niet moeilijk over gedaan: na een whatsapp-bericht had ik de volgende dag een nieuwe in huis.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lau 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info en makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering zoals afspraak die op de site staat

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Niks op aan te merken. Doet wat ze op de sitems vermelden. Geen klachten. Uiterst tevreden 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem de lang 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Vriendelijk zeer snellende levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met bijna 1 druk op de knop besteld. Ook de plus en min punten die bij een product worden aangegeven zijn heel fijn!!

Service
Super service! Bij vragen wordt je altijd vriendelijk en kundig te woord gestaan.De levering is ook snel!

Assortiment
Niks meer aan toe te voegen. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansen 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Assortiment
Bij bol.com groter assortiment

Aanbeveling
snelle levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Michaelvuegen 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fantastische webshop, vooral omdat leveringen snel gebeuren.

Service
Top !

Assortiment
Je vindt er alles wat je nodig hebt, dit ook aan een schappelijke prijs !

Aanbeveling
Het is gewoon de beste online webshop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is heel makkelijk te bestellen.

Service
je heb het echt de andere dag in huis.

Assortiment
voor mij genoeg en alles is goed omschreven.

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk en duidelijk

Service
Snelle levering en met regelmaat op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Assortiment
De prijzen zijn gemiddeld

Aanbeveling
Prima webwinkel. Volgende keer weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klink 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Prima

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Snelle en goede service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Karin 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk

Service
snelle service

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De informatie is overzichtelijk weergegeven en het bestelproces verloopt ook heel soepel.

Service
Tijdens de levering van een GPS tracker voor bagage, was het pakketje verloren gegaan door postnl (jaja... de gps tracker was verloren gegaan). Coolblue heeft meteen een onderzoek ingesteld en aangegeven dat ze een andere zouden opsturen. Mocht die andere alsnog afgeleverd worden, hoefde ik die alleen maar terug te sturen. Prima service!

Assortiment
In de meeste productgroepen waarin ik zoek bij Coolblue staat over het algemeen het juiste product voor mij er wel tussen.

Aanbeveling
- Goede service
- Duidelijke website
- Duidelijke reviews van andere gebruikers
- Prima assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djort 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gemakkelijk, alles eigenlijk

Service
Ze helpen je altijd goed

Assortiment
Bijna alles is er te vinden voor een goedkope prijs

Aanbeveling
Super winkel!

Extra toelichting
Beste webshop die ik ken, ik kijk altijd eerst op coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemreijnen 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld en de volgende dag gelijk binnen voor 12 uur.

Service
Prima service

Assortiment
Ruime keuze, alle keuzes versterkt door recensies

Aanbeveling
Ik zou zo weer kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Hele fijne en duidelijk site.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Fijne webshop! Ik heb snel en op tijd mijn pakketje binnen gekregen! Alles staat duidelijk op de site, dit maakt het winkelen online erg makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jamie 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het artikel dat ik bestelde was niet in voorraad, maar kon toch mijn gegevens achterlaten en kreeg enkele uren later een sms'je van Coolblue dat mijn product terug in voorraad was

Service
Bij coolblue altijd super service! Aan de hand van de productfilmpjes op de website krijg je een gedetailleerd overzicht wat het product kan en wat de specificaties zijn

Assortiment
Coolblue heeft zeker en vast een heel groot assortiment, niets op aan te merken

Aanbeveling
elektronica nodig? --> 1 adres : COOLBLUE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Energetic 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gebruiksvriendelijke en vlot

Service
vandaag besteld, morgen geleverd

Assortiment
geen commentaar

Aanbeveling
tot hiertoe nog geen probleem ondervonden. Dus tot hier toe een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinie 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is goed vindbaar, met goede en overzichtelijke informatie.

Service
de aankoopservice is uitstekend. Over de garantieservice kan ik (nog) niet oordelen, want daar heb ik nog geen beroep op hoeven doen.

Aanbeveling
Een fijne internetwinkel met een goed assortiment, goed opgeleid en vriendelijk personeel en een humoristische persoonlijke benadering.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bvn 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service!!

Service
Doen wat ze beloven.

Aanbeveling
Eerste ervaring met coolblue en deze is super geweest. Ga er zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aline 30-06-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke online informatie over producten en keuzes.

Service
Vriendelijk en behulpzaam in de winkel.

Assortiment
Heel breed en divers assortiment met allerlei merken.

Aanbeveling
Prettig, overzichtelijk, helder en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjonpoa 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke beschrijving van het product zodat het kopen van het product gemakkelijker wordt

Service
Degene die mij geholpen heeft was heel beleeft en de uitleg was heel duidelijk. Veder vind ik kaartje 'Leuker dan email' geweldig. Wat een fantastisch idee.

Assortiment
een brede assortiment met verschillende merken . goedkope en duren merken. Keuze zat. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Geweldige service en brede assortiment . zowel goedkope als dure goederen.. Er is keuze voor ieders portemonee.

Extra toelichting
Ga zo door. Vooral door de goede service zal het bedrijf een goede naam blijven behouden. Bij de meeste bedrijven is service en aftersale een taboe en kosten post terwijl dit de punten zijn waar meer aandacht aan moet worden gegeven. Het komt het bedrijf echt ten goede. Vooral op de langere termijn. Chappo ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Elberse 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en goed verpakt geleverd

Service
Goed

Assortiment
Eigenlijk alles wat je wilt bestellen

Aanbeveling
Gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roja 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en snelle website. Alles goed te vinden in een overzichtelijk menu.

Service
Ik was vergeten om 2 ipv 1 artikel aan te schaffen. Met 1 belletje op zondag(!) alles vlot geregeld. En de 2 artikelen kwam maandag keurig met de pakket dienst aan.

Assortiment
Klasse dat er zo veel verschillende artikelen te koop zijn. Maar dat voordeel heeft ook een nadeel. Je moet echt goed het juiste product kiezen voor je eigen behoefte.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel overzicht, makkelijk vergelijken

Service
Snelle levering, precies zoals vermeld

Assortiment
Voldoende om uit te kiezen, prima keus in merken

Aanbeveling
Duidelijke site, makkelijk om producten uit te zoeken, snel en netjes geleverd, prima in de communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvon 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geen account verplicht. Je kunt ook gewoon zo lekker shoppen!

Service
Zeer snelle afhandeling en levering. 's avonds besteld, volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick goossens 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede winkel met veel keuze, goede uitleg, en veel beoordelingen van andere personen

Service
Zeer tevreden over de service van coolbleu. Snel en correct, niets op aan te merken

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en correct

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pat 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel tevreden!!!

Service
geweldige service!!

Aanbeveling
snel en correct

Extra toelichting
heel erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesly van den Kieboom 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website is overzichtelijk met een goede zoekfunctie.

Service
's smiddags heb ik de wasmachine besteld en de volgende dag en zonder extra te hoeven betalen, sluiten ze mijn nieuwe wasmachine aan en draaien een programma. Hiermee is de wasmachine ook gelijk getest. Super service.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment. Alles wat ik tot nu toe zoek, hebben ze ook.

Aanbeveling
qua service doen ze het beter dan de concurrenten. Prijs / kwaliteit is super. Dus ja natuurlijk kan ik Coolblue aanbevelen en zal ik zeker ook doen.

Extra toelichting
Ik denk dat ik maar eens een open sollicitatie ga sturen :) Wie wilt er geen onderdeel zijn, van een bedrijf met een super service en goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TH 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het aanbod van de producten is erg overzichtelijk, je kan snel tot een keuze komen. Daarnaast is het aanbod groot wat erg prettig is

Service
Mijn sporthorloge heb ik zondagavond rond 20:00 besteld en deze is de volgende dag afgeleverd, top!

Assortiment
Wat betreft mijn sporthorloge. Het assortiment hiervoor is breed genoeg

Aanbeveling
Coolblue heeft een snelle levering wat erg veel waard is! Daarnaast zijn er scherpe prijzen en is het assortiment breed en up to date.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johank 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, zeer gemakkelijk te navigeren.

Service
Problemen worden tijdig in behandeling genomen en opgelost.

Assortiment
Goed assortiment, maar kan uitgebreider.
Het prijs/kwaliteit/service niveau is erg goed.

Aanbeveling
Al met al een van de beste webshops in Nederland

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jordy Mol 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestllen, duidelijk overzicht van je aankopen, winkelmandje en lopende bestellingen.

Service
Snelle service, vandaag besteld morgen in huis. Nog geen klachten gehad dus weet niet hoe die worden afgehandeld.

Assortiment
Ruim aanbod in verschillende prijsklassen en kwaliteitsproducten.

Aanbeveling
Als ik een nieuwe router nodig heb, voor kennissen of vrienden of familie dan zal ik hem zeker hier wel halen. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans van beers 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de klant kan kiezen.

Aanbeveling
doet wat er gezegd wordt, gemak dient de mens

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Aat van Beek 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon even bij Coolblue neuzen. Heb je het artikel gevonden, in de winkelwagen, betalen en morgen in huis.

Service
Geweldig.

Assortiment
Voor mij voldoende om te kiezen.

Aanbeveling
Ik winkel vaker bij Coolblue en de praktijk wijst uit dat zij zeer betrouwbaar zijn.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Oosterlinck 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Met ruim 150 shops is het een opmerkelijk uitgebreide webwinkel

Extra toelichting
Ik heb tot op heden slechts positieve ervaringen met Coolbleu. Er is wel eens een beschadigd product geleverd wat voor een cadeau bedoeld was. Toen ik dat meldde werd er direct meegedacht om tot een oplossing ge komen. Wat ook gelukt is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levering zonder verzendkosten

Assortiment
prima

Aanbeveling
door de grappig oneliners een glimlach op mijn gezicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo Biewinga 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, snelle levering, klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk.

Service
Klantenservice ook in het weekend bereikbaar, geven adequaat antwoord op mijn vragen.

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website duidelijk met alle mogelijkheden.

Service
zeer vlotte beszorging

Assortiment
Weinig niet te verkrijgen, zeer breed assortiment zowel in artikel als in prijsklasse.

Aanbeveling
De winkel geeft een goed gevoel van vertrouwd zijn.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorus 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Is gewoon heel erg fijn om van achter je pc te bekijken en bestellen

Service
Jammer dat je voor avondleveringen bij Postnl bij moest betalen, wij werken namelijk allebei overdag.

Assortiment
Jullie hebben echt heel veel keus.

Aanbeveling
Alles netjes geregeld door hun en zij werken zeker op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 29-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Projectiescherm werd incompleet geleverd. Blijkbaar was deze al eens eerder retour gekomen bij Coolblue van een andere klant en wordt daar niet gecontroleerd of een product compleet is. De verkoper wilde uit eigen initiatief geen oplossing bieden voor het nasturen van de missende onderdelen en vond dat wij zelf contact moesten opnemen met de fabrikant. Omdat we daar niet tevreden mee waren (wij hebben niets te maken met de fabrikant), konden we binnen 3 werkdagen terug gebeld worden door een andere afdeling zonder enige duidelijkheid wanneer wij een compleet product zouden hebben. Op deze manier heeft levering binnen 1 dag van het oorspronkelijke product geen enkele zin. Jammer dat de klantenservice van Coolblue zo onbehulpzaam is.

Aanbeveling
Door de slechte klantenservice is het onmogelijk om Coolblue aan te bevelen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 29-06-2016

Beste Hans,

Wat enorm vervelend dat u een incomplete bestelling heeft gekregen. Erger nog dat als u het aangeeft dat het nog zo lang duurt voordat u ermee wordt geholpen. Dit is absoluut niet de bedoeling en dit moet natuurlijk gewoon een stuk sneller gaan.

We willen dan ook graag met u meekijken. Zou u ons het ordernummer kunnen toesturen? Dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Rineke 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlot te bestellen.

Service
Kreeg zelfs een berichtje bij welk huisnr het pakketje bezorgd was toen wij niet thuis waren.

Assortiment
Verkopen tenminste wat ze aangeven: de originele HP-cassettes en niet een surrogaat, zoals bij een andere webwinkel gebeurde.

Aanbeveling
Vlotte en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timme 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik belde de klantservice en werd vrijwel direct geholpen, ook kwam het pakje al een dag na bestellen binnen.

Service
Ik werd goed geholpen aan de klantenservice

Assortiment
Ik vond gelijk wat ik nodig had

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, goede site waar je makkelijk kan vinden wat je nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A van Schie 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt zaterdag of zondag, wanneer je tijd hebt, met rust de site bezoeken en eventueel bellen wanneer iets niet helemaal duidelijk.

Service
Je wordt vakkundig en vriendelijk geholpen bij telefonisch contact.

Assortiment
Ik vind altijd wat ik zoek, maar ik zoek geen hele bijzondere dingen.

Aanbeveling
Ik heb geen op- of aanmerkingen. Ik ben tevreden met Cool blue

Extra toelichting
Nee, geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Campdan 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke web-site, vele betalingsmogelijkheden.

Service
Zéér snelle levering, zondagavond besteld, maandagochtend geleverd!

Assortiment
Uitgebreide keuze, aan gewoon goede prijzen.

Aanbeveling
Tot zover enorm tevreden!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen en super snel geleverd.

Service
Nog geen service nodig gehad

Assortiment
Alles wat je maar hebben wil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

chaib 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super winkel echt cool

Service
Ik heb gsm gekocht op zondagavond
Maandag morgen geleverd en dat is ook gratis verzonden ook dat noemen wij cool

Aanbeveling
Mooi blauwe en snel duidelijk

Extra toelichting
Beetje goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews