coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2227 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kirsten 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles op de site is erg duidelijk en de klantenservice is tot laat open en voor 12 uur besteld is morgen in huis.

Service
Ik had een heel behulpzaam en enthousiast persoon aan de telefoon van de klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iv 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle informatie is makkelijk en overzichtelijk terug te vinden.

Service
Ik heb contact gehad met de klantenservice van coolblue en de medewerker die ik aan de lijn had was zeer vriendelijk. Het was een toffe babbel en ik ben goed geholpen.

Assortiment
Zeer ruim aanbod, dit in de camerashop voor zowel starters als professionelen.

Aanbeveling
De levering was ook top, vrijdagavond besteld en zaterdag ochtend ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina Bijnen 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site.

Service
Snel geleverd, op de afgesproken datum én tijd. Van te voren duidelijk geïnformeerd over de bezorgtijd en half uur van te voren netjes een telefoontje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robby Vanbillemont 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld omdat je vlug de goeie keuze kan maken door de juiste informatie en beschrijving van de producten die coolblue verschaft en snel geleverd ook nog.

Service
Retouren is geen probleem en makkelijk. De verpakking is sterk en de inhoud ervan goed verpakt. Het personeel antwoord snel op alle vragen en is opgeleid daarvoor.

Assortiment
Na even kort te hebben vergeleken met andere winkels is de keuze voor Coolblue snel gemaakt. Je vind er echt alles en alle toebehoren kan je er direct bij kopen zonder te moeten zoeken aangezien het bij het product vermeld staat en dat met korting als je alles samen besteld.

Aanbeveling
Coolblue is de winkel bij uitstek als je de goedkoopste wil met goeie service voor en na je aankoop. Je kan rekenen op een goeie sterke verpakking en grote kennis van personeel die heel behulpzaam is. Ook is het aanbod groot van 2de kansjes (geretourneerde producten die onbeschadigd zijn met serieuze kortingen). Wie niet overtuigd is zal dat snel worden. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 04-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Optimaal gemak, mooie en duidelijke site

Service
Hoewel ik de indruk krijg dat bepaalde helpdesk / service medewerkers best willen helpen bij probleemgevallen, lijkt het erop dat zij maar weinig opties ter beschikking hebben (lees weinig mogen)

Assortiment
Hebben ruime sortering over een breed scala

Aanbeveling
Recentelijk getracht een wasdroger te kopen, deze bleek tijdens/na het online bestelproces niet meer leverbaar, men zou contact opnemen voor een alternatief, na drie dagen mailtje gestuurd en kreeg zowaar een mailtje terug met excuses voor het uitblijven van een reactie, na twee dagen zelf maar weer gebeld en met hulp van een bijzonder welwillende / meedenkende medewerker (weliswaar na een week) een nieuwe wasdroger kunnen laten plaatsen en… als coulance € 10.00 korting voor het ondervonden ongemak !!!
Op 3 juli 2016 als verrassing voor mijn vrouw een nieuwe SUHD televisie besteld, want voor 23.59 besteld de volgende dag in huis !!!!, agenda aangepast en gezorgd dat ik thuis zou zijn om e.e.a. in ontvangst te nemen en te instaleren,....jammer uit de per e-mail ontvangen track & trace van de zending bleek dat levering vertraagd was naar de volgende dag tussen 17.30-21.30 !!!! (Dus vandaag besteld, over twee dagen ’s avonds in huis);)

De helpdeskmedewerker welke ik op 4 juli om 08.15 sprak was duidelijk niet blij maar kon / mocht weinig doen; of opnieuw bestellen en TV zou per expresse (tegen meerprijs) in de avond (!) geleverd worden, of zelf ophalen in Rotterdam…..maar als tegemoetkoming van Coolblue moet u wel weer eerst vooruitbetalen….. hoe bedoel je alles voor een glimlach ???

Extra toelichting
Het glimlachen is mij vergaan en ik denk dat je beter bij de lokale winkel op de hoek kunt shoppen en onderhandelen, want de gehanteerde prijzen van Coolblue zijn niet altijd concurrerend en dat kan ook niet omdat men een bepaalde additionele service geeft waar een prijskaartje aanhangt.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 04-07-2016

Beste Bob,

Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak. Dat is inderdaad niet de service die je van ons mag verwachten. Wij doen er alles aan om vertragingen te voorkomen en snappen dat uw vertrouwen na deze voorvallen is geschaad. Daarnaast proberen wij u aan de telefoon, per e-mail of op social media altijd zo goed mogelijk te helpen en ondersteunen. Wij betreuren het dan ook ten zeerste dat dit bij u niet is gelukt. Heeft u toevallig het ordernummer voonr ons? Dan kijken wij direct met u mee en zullen wij alsnog alle zeilen bijzetten om deze vervelende situatie voor u op te lossen.

Bob 10-07-2016

Hoewel Coolblue hierboven spijt betuigd en het boetekleed aantrekt in een officiële reactie, heeft men niet de moeite genomen verder te reageren op mijn herhaalde e-mailverzoek aan de klantenservice, hieruit valt niet anders te concluderen dat men bewust de klant niet serieus neemt maar aan het lijntje wil houden…
Genoemde werkwijze blijkt regelmatig terug te komen in andere reviews, frappant is wel dat de score van Coolblue ondanks alle kritiek onveranderd hoog blijft

Reageer

Tim W 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer overzichtelijke website met duidelijke info over de producten.

Service
Zoals altijd bij coolblue, levering de volgende dag. Foutloos, snel en betrouwbaar.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment, ook voor minder bekende toestellen.

Aanbeveling
Goede website, gemakkelijk bestellen, snelle levering, ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim raaijmakers 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
alle afspraken zijn prima nagekomen

Assortiment
Voldoende aanbod en info voor mij betrof het een TV.

Aanbeveling
Als alles verloopt volgens afspraak en de prijs is goed en de service is goed, wat wil je nog meer !

Extra toelichting
Gewoon, een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JvD 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super snel bestellen via internet

Service
Perfect op tijd geleverd en kwartier voor de tijd gebeld door vriendelijke chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Echt top verzending en lekker snel

Service
Goede beoordeling

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Top site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suusos 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk besteld!

Service
Super snel geleverd en een vraag site als je iets niet snapt.

Assortiment
veel keus!

Aanbeveling
kan niet beter!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ros 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelproces verliep soepel. Ben zeer tevreden.

Service
Klantvriendelijk. Behulpzame medewerkers. je wordt netjes te woord gestaan. Medewerkers hebben verstand van zaken.

Assortiment
Ik heb niet alle producten kunnen vinden.

Aanbeveling
Vanwege de manier waarop Coolblue medewerkers met hun klanten omgaan. Ik ben altijd correct en netjes behandeld. Personeel hebben verstand van zaken.

Extra toelichting
Laagste prijs garantie afgeven zal wel fijn zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Josje 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
We hadden geen ervaring met webwinkels maar met wat hulp ging het goed

Service
Alles werd snel en goed afgehandeld van bestelling tot en met de bezorging

Assortiment
ik heb gericht naar een droger gezocht en volgens mij was er keuze genoeg

Aanbeveling
is een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariëlle 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed vindbaar, duidelijke informatie.
Bij het bestellen van een cadeaukaart met een cadeausje op de site een goede instructiefilm van het vouwen van het doosje voor de zekerheid! Leuk om te geven!
Supersnelle levering ook, heerlijk!

Service
Levertijd supersnel. Goede info

Assortiment
Bijna alles is hier te koop, goede merken, complete informatie. Duidelijke site.

Aanbeveling
Fijn shoppen, de duidelijkheid en betrouwbaarheid geven een zeker gevoel.
Snelle levering, goede service en grappige dingen op pakketten/enveloppen e.d.

Extra toelichting
Heel blij met deze winkel, ik ben vaste klant en ben van plan dat te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed snel en duidelijk

Service
Ook met vragen over produkten kun je terecht!

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden!

Aanbeveling
Niks op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veronique 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Vlugge verzending

Assortiment
Klantvriendelijk, prijs kwaliteit zeer goed, overzichtelijke webshop

Aanbeveling
Eerlijke webshop kwa prijs kwaliteit vlugge verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helmi 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk en veel keuzes qua filters die het gemakkelijk maken een keuze te maken

Service
snelle levering en optie om te laten bezorgen bij afhaalpunt.

Assortiment
redelijk wat keuze.

Aanbeveling
Prima webwinkel. Overzichtelijk en heldere info

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anna 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker in je stoel een product bestellen.

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Bestelling voldoet aan de verwachting, en de beoordelingen van klanten hielpen bij de juiste keuze.

Aanbeveling
Groot assortiment, makkelijk bestellen, eerlijke beoordelingen, ook de negatieve zijn geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matje 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Zo hoort een website te werken.

Assortiment
Je kan er van alles vinden

Aanbeveling
Ik zal hier zeker vaker kopen en ook anderen adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick van der Zee 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
sommigen producten zijn schaars op de markt dus moeilijk te krijgen bij jullie.

Service
ik werd goed en netjes geholpen aan de balie, en per post levering.

Assortiment
sommigen producten zijn schaars op de markt en die waren nog niet in jullie assortiment verkrijgbaar.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk weergegeven en goed vindbaar.

Service
Deze keer geen vragen, maar uit ervaring weet ik dat je voor vragen heel goed bij deze club terecht kunt.

Assortiment
Bedenk iets en ze hebben het! En anders zorgen ze wel dat ze het hebben.

Aanbeveling
De site, de verpakking en de levering van spullen is één groot feest in Oranje en Blauw. Zo een sterk concept, echt super. Volhouden zo mannen en vrouwen......en de groeten aan eindbaas Pieter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolblue 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet meer naar de winkel met die dure parkeertarieven
Maar alles netjes volgens plan thuis bezorgd

Service
ze spreken voor een bepaalde tijd af dat ze komen,ok
maar ze zijn er dan ook

Assortiment
het assortiment is overweldigend

Aanbeveling
deze winkel krijgt van mij een 10

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blije klant 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
supermakkelijk te bestellen, ook als je geen computergenie bent.

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en wanneer het bezorgd wordt.

Assortiment
keuze genoeg.

Aanbeveling
heel fijn dat alles zo lekker snel gaat en soepel verloopt

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Pieterman 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Tot laat in de avond een bestelling plaatsen en de volgende dag in huis. Per e-mail goede communicatie zeker over de tijd van bezorgen!

Service
goede uitleg door bezorger hoe te handelen met product voor de ingebruikname. Bezorger neemt verpakkingmateriaal mee.

Aanbeveling
Van A tot Z TOP1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering

Service
winkel is levertijd nagekomen
en retour sturen is denk ik ook geen probleem

Assortiment
bijna alles te koop

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
prima website

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pauline 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
22.30 heb ik de bestelling gedaan, de volgende dag werd mijn koelkast thuisbezorgd. Top

Service
Vriendelijke bezorger bracht de koelkast tot in de keuken

Aanbeveling
Prima winkel met overzichtelijk aanbod. Site is soms langzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nicole 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De toezending is supersnel en als er vragen zijn worden die vakkundig en servicegericht afgehandeld: zeer prettig!

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Wij hebben al meegemaakt dat een artikel in de winkel 2 maanden levertijd had en via Coolblue de volgende dag bij ons werd bezorgd. Dit keer was een van de twee keuzes niet beschikbaar, maar anders waren beide zaken via Coolblue gekocht.

Aanbeveling
Zeer snel, servicegericht en klantvriendelijk, compleet en zeer scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mia Weymiens 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je hoeft nergens naartoe voor je producten alles word thuis geleverd.

Service
snelle en betrouwbaar geleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
leuke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marianne 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte bediening en duidelijk

Service
Zeer goed

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Vlot

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kom snel bij het product dat je zoekt.

Service
Snelle bezorging. Ruiloptie wordt duidelijk en snel per mail uitgelegd.

Assortiment
Werkelijk alles is aanwezig.

Aanbeveling
Gemak dient de mens. Daar gaan de mondhoeken van omhoog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gort 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
levering is snel en goed

Service
Geen probleem als iets kapot is gegaan. Er wordt direct een nieuwe geleverd.

Aanbeveling
klantvriendelijk, begripvol en nakomen afspraken

Extra toelichting
Je krijgt eerlijke informatie als je belt. Wij hebben diverse producten besteld en nog steeds tot volle tevredenheid. Ze concurren goed met hun prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carola 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk toegankelijke website met overzichtelijk menu

Service
Voor 23 uur besteld ook daadwerkelijk de volgende dag in huis

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Mooie website met goede informatieve filmpjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend. Helder en overzichtelijk.

Service
Snel, correct en zij maken het ook echt waar.

Assortiment
Voor de zaken waar ik, of via mijn buurjongen, naar zoek: Zeer goed binnen het gevoerde assortiment producten

Aanbeveling
Ik heb alleen ervaring op het gebied van computer, navigatie, en nu ook fotoproducten. Nooit een minpunt kunnen ontdekken. Dus ben ik zeer tevreden en louter positief.

Extra toelichting
Of ik het nu rechtstreeks op eigen naam of via mijn buurjongen op zijn naam bestelde maakt niet uit. Al het bestelde werd precies zo (af)geleverd als beschreven, besproken of toegezegd. Uitstekend en zeer correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Laptop werd snel bezorgd.

Service
Geen lastig personeel.

Assortiment
Was ergens anders goedkoper maar alsnog goed.

Aanbeveling
7.8 is prima voor mij.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rosanne 02-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
je kunt op een makkelijke manier je voorkeuren invoeren. de mogelijkheid te vergelijken tussen de verschillende producten is ook fijn

Service
de klantenservice is goed te bereiken.
Wat erg tegenviel was dat, toen de oven niet in orde bleek (thermostaat klopte niet) de omruilregeling bijna twee weken heeft geduurd.
ik had de over aangekocht met inbouw. Bij het omruilen wordt de oven dan eerst uitgebouwd en retour gebracht en dan pas wordt een nieuwe verzonden. Zo zat ik dus anderhalve week zonder oven

Aanbeveling
voor mijn inbouwapparatuur zal ik in het vervolg bij een winkel kopen waar een betere retourregeling is

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Bart Mudde 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via je account aankopen doen is een fluitje van een cent

Service
Ook na de fabrieksgarantie wordt zonder commentaar een kapot koffiezetapparaat vervangen door een nieuwe.

Assortiment
Ik heb al verschillende apparaten aangeschaft, het was er altijd.

Aanbeveling
Kopen bij Cool Blue geeft je zekerheid over snelle levering en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mdr 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk om te vergelijken

Service
Levering op tijd

Assortiment
Artikel was niet voorradig, maar kreeg mail toen de voorraad was aangevuld

Aanbeveling
Goede webwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MJ 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke info op website

Service
Correcte levering en goede info bij klantendienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel uitgezocht en besteld

Service
Snelle levering, status goed te volgen.

Assortiment
Twee keer een laptop gekocht, nog geen ervaring met andere producten. Wel gezien dat er veel artikelen besteld kunnen worden.

Aanbeveling
Gewoon heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Veerle Jonckheere 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De dag nadien in huis.
Gemakkelijk iets te vinden.
Goed overzicht.

Service
Ik was al zeer tevreden, maar toen ik met een probleempje zat werd dit meteen zeer snel opgelost. Zeer tevreden met de service!!!

Assortiment
Meer kan altijd he :-) maar toch een zeer ruim aanbod.

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kan duidelijker

Assortiment
veel!

Aanbeveling
zo'n snelle en nette levering, geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-07-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkelijk alles voor een glimlach.Rust en goede koffie.

Service
Nog geen echte service nodig gehad maar de afhandeling én de ontvangst is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na de middag besteld en de volgende morgen geleverd. Chauffeurs belden netjes van tevoren, stelden zich netjes voor en plaatsten de apparatuur. Daarna namen de het verpakkingsmateriaal en een oude koelkast weer mee.

Assortiment
Niet superweer keus, maar dat was eigenlijk ook niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marie Claire 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving en zeer duidelijke werkwijze vanaf bestelling tot ontvangst

Service
Zeer duidelijke werkwijze

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Grow on super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oranjeveer 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige vergelijken van artikelen, bestellen en betalen.

Service
Goede verpakking en snelle levering.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt in verschillende varianten en voor iedere prijs.

Aanbeveling
Super winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keus en makkelijk te vergelijken

Service
Besteld en gelijk de levering kunnen volgen

Assortiment
Volgens mij kan je er alles kopen

Aanbeveling
Gewoon top

Extra toelichting
Ook tweedekans producten worden net zo makkelijk aangeboden. En de service en garantie blijft het zelfde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aede Fontein 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uistekend product en snel geleverd

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
snelle service duidelijke uitleg

Assortiment
volledig

Aanbeveling
duidelijke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alfred 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internetadres intikken, klaar.

Extra toelichting
Die artikel reviews vind ik heel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VincentEenErgTevredenKlant 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop en de winkel van coolblue werken beide erg soepel, zo krijg je de aankoop die je wilt snel in handen.

Service
Bij coolblue is het personeel altijd erg vriendelijk en goed geïnformeerd over de producten die ze verkopen, zo kom je op een fijne manier te weten wat je wilt weten.

Assortiment
Een erg brede keuze aan electronica en dergelijke.

Aanbeveling
Een 9 omdat coolblue voor mij veruit de beste online webshop en winkel is, ben erg goed geholpen en bestellingen zijn altijd soepel verlopen.

Extra toelichting
Als het mocht gebeuren dat er iets fout gaat bij coolblue, geef het bestellen bij hun dan niet meteen op, niks is tenslotte perfect, en ze zullen je graag en vriendelijk helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

03Sammy01 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hebben een wasmachine gekocht. Bestellen, betalen, dag uitkiezen en hij werd helemaal naar zolder getild! De oude wasmachine en verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen.

Service
De wasmachine is aangesloten en ze hebben hem laten draaien. Toen ik een vraag had op Facebook is deze zeer snel beantwoord.

Assortiment
Mooi assortiment en duidelijk.

Aanbeveling
Al met al een super bedrijf. Vriendelijk, een goede service en een top assortiment. Ons zien jullie vaker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews