coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3236 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bisoen 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen poespas
Makkelijk te vinden

Service
22:30 uur besteld
de volgende dag in huis

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrienne 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de site is makkelijk in gebruik en overzichtelijk.

Service
het pakketje werd geleverd zoals gepland. De bezorger checkte m'n achternaam of het pakketje echt voor mij was.

Assortiment
veel variatie.

Aanbeveling
klant- en gebruiksvriendelijk, snelle service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk artikel te vinden vanuit luie stoel

Service
Zeer snelle levering, zoals aangegeven

Assortiment
Zeer ruim assortiment met goede prijzen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden m e t bestelde artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique en Emile 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kiezen uit vele merken en soorten

Service
Geweldige service ... niet goed geld terug.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
In de fysieke winkel een keramische kookplaat opgehaald ... ook zo fijne service TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kas 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongelooflijk snel en kosteloze bezorging. Sinds coolblue transport in eigen beheer heeft zijn zij de snelste en beste!

Service
Zie boven

Assortiment
Ruimste aanbod en vaak ook meest voordeligste keuze.

Aanbeveling
Gemak, breed assortiment en voordeligste. De drie belangrijkste kenmerken voor online shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m l van schijndel 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hebt veel keuze

Service
als je iets niet weet krijg je heel snel uitleg

Assortiment
je hebt heel veel keuze in verschillende merken

Aanbeveling
klantvriendelijk en zeer goede service

Extra toelichting
nee ik vindt het goed zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
typ wat je zoekt en je krijg meteen die hele afdeling in beeld

Service
De service is prima in orde, snelle levering en nog gratis ook, daar mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Indien je het wilt kan je tegen een kleine vergoeding het op de dag dat je besteld het ook nog ontvangen en zelf een levering op zondag kan. Top geregeld.

Assortiment
Eigenlijk hebben ze bijna alles wat je zoekt wel in het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Winkelen terwijl je op de bank zit

Service
Ik heb een keer een probleem gehad met mijn aankoop.
Coolblue heeft echt de tijd genomen om mij te woord te staan en te helpen.
Ik kreeg zelfs een kaartje in de brievenbus waar ze lieten weten hoe vervelend ze dit voor mij vonden en dat ze alles zouden doen om het probleem op te lossen.
En dat is ook gebeurd!

Aanbeveling
Goede service!
Snelle levering zelfs op Zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cirdan Arnold 25-06-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en gemakkelijk bereikbaar.
Voldoende mogelijkheid tot parkeren.

Service
Als klant direct opgemerkt door personeel.
Gepaste behulpzaamheid aangeboden.
Geduldig en rustig bij het helpen.

Assortiment
Persoonlijk, ruim voldoende.

Aanbeveling
Service, prijs/kwaliteit/snelheid.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mia 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel duidelijke productoverzicht vergelijking prijs, product

Service
Perfecte service, op tijd

Assortiment
Alles duidelijk weergegeven en goeie vergelijking van producten zoals jezelf niet direct kan

Aanbeveling
Bijna perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjefke 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super eenvoudig zoeken en bestellen.

Service
Duidelijke uitleg in de mail na een bestelling.

Aanbeveling
Geen enkel minpuntje wat ik zo kan bedenken. Alleen de telefoon was niet direct leverbaar, maar dat lag aan Sony.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website

Service
bestelling wordt daags nadien geleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rick 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima

Service
prima

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
heb al aanbevelingen gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amal 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel geleverd en mooi product

Service
Geen klachten

Assortiment
Vee keuze

Aanbeveling
Snel en stipt en veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Bax 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keus

Service
Telefonisch bereikbaar voor vragen

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Prima ccmmunicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is heel overzichtelijk. Tevens is het zeer gemakkelijk om verschillende producten te vergelijken om zo tot een betere keuze te komen!

Service
Ik had 's ochtend een product besteld en ik kon kiezen om deze de zelfde dag nog te laten bezorgen voor een zeer scherpe prijs. Hier heb ik voor gekozen en begin van de avond had ik mijn bestelde product thuis.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en door het vergelijken van producten is het makkelijker tot een goede keuze te komen.

Aanbeveling
Zeer goede webshop en ik bestel hier graag! Uiteraard is het altijd goed om verder te kijken, maar Coolblue is meestal wel de webshop waar ik het eerst kijk en meestal ook uiteindelijk bestel.

Extra toelichting
Super webshop, geen poespas, lekker overzichtelijk en goede service! Daarnaast is de manier van klantcontact erg leuk, veel humor en altijd correct :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SS 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk,geen gedoe bij het Site.

Service
Gewoon erop,bestellen,betalen, direct leverbaar_que mas quieres,wat wil je nog meer,zeggen de Spanjarden.

Assortiment
Voldoende,niet te vertegen dat men altijd a combi met een korting kan krijgen.

Aanbeveling
Coolblue doet wat die belooft,geen verbloemde reclame dus.

Extra toelichting
Coolblue is gewoon cool punto!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan R 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig juiste artikel te vinden.

Assortiment
Bijna alles leverbaar.

Aanbeveling
Bijna perfect.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Florie66 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering.

Service
Alles goed verpakt en je maakt met een glimlach het pak open.

Assortiment
Keus meer dan voldoende, en de prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Deze ervaring met kopen, vraagt om een volgende !

Extra toelichting
Nee, zie boven. Geen kritiek oid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super te woord gestaan, ook de mogelijkheden van verschillende machines goed geholpen.

Service
Extra'tje gekregen bij de levering en een persoonlijke handgeschreven kaart na de levering van Jeffrey van Coolblue. Wat een geweldig bedrijf! Woensdag 21.00 uur besteld, donderdag 13.00 uur in huis.

Assortiment
Altijd ruimte voor meer aanbod ;)

Aanbeveling
Na een zeeeeeeer slechte ervaring met BCC, een verademing om met Coolblue in zee te gaan. Super service gericht en doen net wat meer voor de koper.

Extra toelichting
Ik raad iedereen aan om te bestellen via Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suus 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, afleveren zoals het jou uitkomt

Service
Binnen 24 uur kapot product retour en geld terug.

Assortiment
Ruime keuze, nieuwste modellen vooruit te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DN 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel een dag later in huis en geinstalleerd

Service
Via WhatsApp contact leggen voor vragen; helemaal goed. Aflevering erg goed. Bij aflevering keurige korte instructie

Assortiment
Voldoende machines in assortiment en de site is ook voldoende om goede keus te kunnen maken

Aanbeveling
Zie onder

Extra toelichting
Helemaal niks op aan te merken, perfect! Keurig geholpen met aanschafkeuze (via WhatsApp contact leggen vind ik top) en de bezorging was vroeg, maar erg vlot, netjes en met keurige bezorgers (keurig voorgesteld, korte uitleg etc). Top is het ook dat het apparaat naar zolder wordt gebracht, daar wordt geïnstalleerd en dat de oude wasmachine ook vanuit daar weer wordt meegenomen door de mannen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijke en gebruiksvriendelijke website

Service
snelle levering, zelf bepalen waar en wanneer je je bestelling afhaalt als je niet thuis bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen gaat lekker snel

Service
Je kan je pakketje volgen en bij mij kwam er te staan dat het pakketje geleverd was, wat niet gebeurd was. Coolblue gebeld er er werd gelijk actie ondernomen.

Aanbeveling
Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elke Geeroms 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe gemakkelijker kan nog. Bestellen en volgende dag reeds geleverd.

Service
Idem qua gemak. Goed verpakt en snelle service

Assortiment
Groter kan niet

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handige site en alles werkt hoe het zou moeten werken naar mijn mening

Service
Eenmaal een kapot product gehad werd direct geholpen, nadat ik ze opgestuurd had. De vergoeding die ik kreeg was zelfs hoger dan t werkelijke product.

Assortiment
Hebben in sommige categorieën niet heel veel keus zoals de niet in ear phones, maar voor de rest hebben ze ongeveer alles echt top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René Ghys 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles via PC

Service
zondagavond besteld, maandag met de ochtendpost geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super handig zelf beslissen wanneer en waar je je product ophaalt of desgewenst thuis laat bezorgen

Assortiment
Ruime keuze voor iedere portemonnee wat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede selectiefilters voor laptops

Service
Tot 23:59 bestellen en toch de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Masofdisas 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat makkelijk is overzichtelijk en duidelijk.

Service
Niets gaat te ver om je een glimlach te bezorgen.

Assortiment
Groot assortiment, weinig kan je er niet krijgen.

Aanbeveling
Bestel hier met liefde alles wat ik kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie van den Berge 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
heel makkelijk en snel bezorgd

Assortiment
heel goed

Aanbeveling
je hoeft er de deur niet voor uit

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site met veel info

Service
Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de bestelprocedure.

Assortiment
Heel uitgebreid

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en duidelijk. Overzichtelijk wat bijpassende producten zijn.

Service
Snelle service en je krijgt het idee dat ze ook weten waar ze over praten.

Assortiment
Sommige producten zijn tijdelijk niet leverbaar, die ik elders wel te koop zie maar voor de rest is het assortiment zeer groot.

Aanbeveling
Hele fijne winkel. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en makkelijk te doorzoeken webwinkel; toezeggingen over levertijd worden nagekomen

Service
prettig dat er ook fysieke winkels zijn; deze hebben een professionele uitstraling

Assortiment
veel keuze tegen goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Visser 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Correcte en vlotte levering
Prima en dat binnen 24 uur.

Service
Keurig de nodige info gekregen via klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlotte 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de bank je keuze maken, en daarna kan zelf kiezen wanneer je het bezorgd wil hebben.

Service
Ze laten de dag ervoor weten hoe laat ze komen, met een tijdsbestek van 1 uur. En een half uur vantevoren bellen ze nog even dat ze eraan komen. En ook erg prettig: De wasmachine wordt aangesloten. Eerste programma laten ze draaien en de oude wordt netjes weer mee terug genomen.

Assortiment
Genoeg keuzes voor mij

Aanbeveling
Een klein dingetje, want eigenlijk ben ik gewoon dik tevreden, ze zeggen dat ze altijd binnen een half uur reageren op via Facebook en de app. Dit duurde bij langer. Ongeveer een uur. Ze verontschuldigen zich wel dat het wat langer duurde.

Extra toelichting
Al vaker hier wat gekocht. En nog nooit problemen gehad. Top winkel, top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie DE HERT 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Veel grotere keuze dan elders

Aanbeveling
Correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit.

Service
Prima

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Ging allemaal snel en soepel

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Hendriksen 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel klantvriendelijk, fluitje van een cent

Service
Zeer snelle levering, zelfs in het week-end binnen 24 uur

Assortiment
makkelijk te vinden, precies wat ik zocht

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Gnodde 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website helpt goed om snel een kleine selectie te krijgen.

Service
Snelle levering. Duidelijke infformatie. Netjes geplaatst en oude machine mee terug.

Assortiment
Aanbod is ruim voldoende

Aanbeveling
Snel duidelijk en makkelijk. Zelfs in het weekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannus 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke website en klantvriendelijk opgezet

Service
Uitstekende service. Wasmachine besteld en werd gratis geleverd en geplaatst. Kapotte wasmachine werd gelijk meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Limpt 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere informatie en een breed assortiment.

Service
Na een klacht werd ik zeer snel en correct op de hoogte gebracht en gehouden van het vervolg van mijn bestelling.

Assortiment
Vrijgezel alle grote merken zijn op voorraad en ze worden geïntroduceerd in duidelijke taal waar ik iets mee kan.

Aanbeveling
De speelse uitstraling van website en papieren media dekken precies de lading: Cool Blue weet dat ze een stevige speler is op de internetmarkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K de Korte 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website en het hele bestelproces was duidelijk.

Service
Levertijd was gewoon goed, het pakketje kwam tijdig aan.

Assortiment
Ruime assortiment met leuke aanbiedingen hier en daar (tevens het punt voor mij om hier iets te bestellen door die aanbieding).

Aanbeveling
Eerste keer dat ik bij Coolblue heb besteld en het bevalt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
prima keuzemenu dat werkt.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Niet in de winkel geweest maar de webwinkel is compleet genoeg met een prima prijs/assortiment verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JasperJ 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is te vinden en de zoekcriteria zijn te filteren. Zo hoef je uiteindelijk niet door 10 pagina's met resultaten.

Service
Leverdatum wordt waargemaakt en orderproces is goed te volgen.

Assortiment
Veel keuze, al mag het natuurlijk altijd breder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap Verhoef 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwestie van zoeken en vinden. Ze hebben alles.

Service
Coolblue is zo snel op facebook, daar kan de nepklantenservice niet eens op gaan wachten.

Assortiment
Wat ik al zei, ze hebben alles

Aanbeveling
Ik heb 1 keer een probleempje met een bestellig gehad en die was binnen een uur getackeld. Alles voor een glimlach, bij mij is dat gelukt. Keer op keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel-w 23-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Bestelling ging gemakkelijk

Service
kreeg veel te laat een mail en heb nu 2 vrije dagen verspild.

Aanbeveling
door late communicatie zit ik zonder toestel en ben 2 vrij dagen kwijt

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 23-06-2016

Geachte,

We vinden het zeer vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet hebt ontvangen. We willen graag uitzoeken wat er precies aan de hand is. Mocht u dit willen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail, telefoon of onze Social Media kanalen. Wij willen graag kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Marco 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere, goed werkende website

Service
Nog niet nodig gehad, maar op Twitter snel antwoord

Assortiment
Het lijkt een oneindig assortiment

Aanbeveling
Wat moeten we zonder Coolblue?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is makelijk om een product te vinden dat voldoet aan je eisen.

Service
Bestelling komt de volgende dag aan, het is duidelijk wat er met de bestelling gebeurt

Assortiment
Meer dan genoeg, er is iets voor iedereen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oldeman 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
uitstekend

Assortiment
niet alle merken beschikbaar

Aanbeveling
positief

Extra toelichting
meer merken aanbieden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews